Connect with us

Administratie

De ‘’NOAPTEA MINTII’’/ CAMPUL TACTIC AL SERVICIILOR SE EXTINDE LA STUDENTI/ Comisiile mixte MEN-MAE reprezintă secret de stat

Publicat

pe

 

Liga Studenților (LS IAȘI) a participat marți, 25 aprilie, la ședința Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor din Camera Deputaților, pentru a susține amendamentele propuse de studenți la metodologia de școlarizare a românilor de pretutindeni începând cu anul universitar 2017-2018, elaborată de către Ministerul Educației Naționale (MEN). Dezbaterile purtate nu au avut un rezultat, MEN respingând amendamentele Ligii Studenților, refuzând să mai colaboreze pe acest subiect.

Comunicatul Ligii Studenților Iași:

În cadrul ședinței au participat deputații reuniți în Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor și reprezentantul Ministerului Educației Naționale, Gabriel Liviu Ispas, secretar de stat, invitat pentru a răspunde interpelărilor formulate de mai mulți parlamentari în problema proiectului de metodologie aflat în discuție. Niciun reprezentant al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) nu a fost prezent.

Printre modificarile propuse și susținute de Guvern pentru noua metodologie de admitere la studii noii forme de metodologie pentru anul universitar 2017-2018 se numără:

– îngreunarea procedurii de admitere, prin desființarea Comisiilor mixte MEN-MAE prin intermediul cărora tinerii etnici români din afara granițelor se adresau misiunilor diplomatice române pentru admitere, scutind astfel multe drumuri în țară pe care majoritatea nu și le pot permite (salariul mediu în Republica Moldova este de 150 euro); datorită acestei modificări numărul de tineri care vor veni la studii în țară se va diminua în mod drastic;

– restrictionarea abuzivă a accesului tinerilor etnici români din afara granițelor la bursele de performanță, de studiu și merit oferite de către universități, nefiind deloc stimulată performanța academică în rândul acestora;

– pierderea finanțării și obligarea lor la plata taxelor de școlarizare în cazul obținerii domiciliului stabil în România, descurajându-i astfel să se repatrieze și să își redobândească cetățenia română.

„Amendamentele noastre la metodologie au menirea de a încuraja în mod real tinerii etnici români să își redobandesca cetatenia română și să își asume identitatea națională românească și loialitatea față de Statul Român. Din păcate, reprezentanții Ministerului Educației Naționale suferă de autosuficiență și nu doresc să dea curs solicitărilor tinerilor basarabeni. Ni s-a reconfirmat faptul că nu se dorește ca vocea studenților să fie auzită și că actuala guvernare doar mimează o politică de deschidere față de propunerile organizațiilor studențești.” a declarat Valeria Pîrlea, responsabil studenți basarabeni în cadrul Ligii Studenților.

Gabriel Liviu Ispas, secretar de stat în Ministerul Educației Naționale, a afirmat faptul că motivul îngreunării procedurii de admitere și al desființării Comisiilor mixte MEN-MAE reprezintă secret de stat, iar atât parlamentarii prezenți cât și reprezentanții Ligii Studenților nu au acces la aceste informații, în lipsa unui certificat ORNISS.

 

Ministerul Educației Naționale, promite, în schimb, că fiecare universitate românească va deschide un fel de reprezentanță în Republica Moldova, prin care absolvenții de liceu din Basarabia vor putea să își depună dosarele, însă refuză să creeze această obligație legală prin introducerea ei în metodologie sau prin indicarea unei surse de finanțare, totul rămânând o promisiune deșartă, menită să încheie discuțiile: „Noi (ministerul) vrem, universitățile dacă nu o să meargă în Republica Moldova nu mai este treaba noastră!” se spală pe mâini Gabriel Ispas.

„Din păcate, participarea în cadrul acestei ședințe ne-a lăsat un gust amar, atât din cauza respingerii vehemente de catre reprezentantul Ministerului Educației a amendamentelor propuse de studenți, cât și din cauza faptului că deputații PSD și ALDE prezenți au venit complet nepregatiți pentru aceasta sedință, tratând cu ignoranță subiectul aflat pe ordinea de zi, fără să încerce măcar să arunce o privire în afara directivelor venite pe linie de partid. Degeaba am scos sârma ghimpată de pe Prut dacă am instalat-o în instituțiie noastre!” a declarat Brîndușa Lungu, responsabil relații publice în cadrul Ligii Studenților.

În cadrul discuțiilor purtate de reprezentanții MEN cu cei ai Ligii Studenților s-a insinuat ideea că numărul tinerilor basarabeni care vin în țară trebuie redus, pentru că dintre ei serviciile de informații rusești racolează agenți și că România trebuie să renunțe la politica ei de deschidere față de Basarabia (în urma alegerii lui Igor Donon ca președinte) și că nu merită efortul de consolidare a flancului estic al NATO și al Uniunii Europene prin susținerea identității naționale românești în Basarabia.

Liga Studenților condamnă ferm aceste idei anti-naționale care periclitează de fapt securitatea țării noastre și atrage atenția totodată asupra faptului ca o parte din elita politică de la București este prelucrată informativ de către agenții de influență ai Rusiei.

Din informațiile pe care le deținem, MAE nu mai susține funcționarea comisiilor mixte de admitere MEN-MAE, din comoditate, întrucât trebuia să își pună la dispoziție personalul din misiunile diplomatice.

Deși MEN și Ministerul (vechiul Departament) pentru Românii de Pretutindeni trebuie să emită alături de Ministerul Educației ordinul de ministru comun prin care să fie aprobată metodologia de școlarizare pentru românii de pretutindeni, aceste două ministere nu s-au pronunțat până acum public pe acest subiect.

În cadrul războiului informațional dus de Rusia împotriva României o componentă de bază este reprezentată de crearea „națiunii civice molovenești” în Basarabia după finele Primului Război Mondial și alimentarea ideii că moldovenii ar fi un popor de sine stătător, vorbitor de limbă „moldovenească”, care ar fi fost agresat de-a lungul istoriei de către români care ar ocupa în mod nelegitim Moldova dintre Carpați și Prut, împiedicând formarea „Moldovei Mari”.

Statul Român nu are absolut nicio strategie de consolidare a identității naționale a românilor din Basarabia, lăsându-i pradă propagandei ruse, iar inițiativele societății civile în această direcție sunt de obicei criticate pe motiv că „supără Rusia”.

În universități, în general, tinerii etnici români din afara granițelor și în special basarabenii nu sunt considerați a fi români, ci „moldoveni” sau „străini de origine română”, fiind supuși unei discriminări constante când vine vorba de burse, locuri în cămine, tabere sau alte facilități studențești. De exemplu, de multe ori ei sunt ignorați în procesul de cazare de administratorii facultăților sau ai complexelor studențești, iar în cazul burselor ei nu au acces la bursele de performanță, de merit și de studiu, indiferent de rezultate, nefiindu-le astfel stimulată performanța academică.

Tocmai de aceea, Liga Studenților se luptă pentru a combate segregarea dirijată și aceste forme de discriminare care îi afectează pe tinerii români din Basarabia.

În general, tinerii basarabeni sunt îndemnați de conducerile universităților să facă parte doar din organizațiile de basarabeni și să nu se pronunțe în favoarea Unirii Republicii Moldova cu România pentru că ar însemna că „fac politică în Universitate”. În schimb, nimeni nu se opune dacă aceștia fac propagandă în România pentru partidele politice de la Chișinău.

Este o excepție în rândul organizațiilor de basarabeni din România ca un președinte sau conducerea organizației să își asume deschis identitatea românească și idealul recuperării istorice și juridice a populației și teritoriului dintre Prut și Nistru. În general, aceștia ajung să sunțină ideea statalității moldovenești, iar o parte dintre ei se află sub influența politicii anti-românești dusă de partidele și mafia politică din Republica Moldova.

Prin această segregare dirijată, se urmărește ca tinerii basarabeni să fie izolați cât mai mult, astfel încât să nu se simtă români, asumându-și în lipsa acestei identități românești nerecunoscute, identitatea moldovenească. Astfel, din ignoranță, incultură și autosuficiență, universitățile și autoritățile centrale ajung să facă jocul Rusiei în România.

În momentul de față, dacă acești tineri se repatriază și își redobândesc cetățenia română cu domiciliu în România, ei pierd finanțarea studiilor iar universitățile îi obligă să plătească taxele de școlarizare pentru anul în curs, ceea ce pentru majoritatea covârșitoare ar fi imposibil din punct de vedere financiar.

Din acest motiv, tinerii basarabeni sunt îndemnați să se considere români doar în Uniunea Europeană, având pașaport românesc (cetățenie cu domiciliu în afara granițelor) care le asigură accesul la piața forței de muncă, însă nu sunt îndemnați să se simtă români acasă, în România, având obligații legale și fiscale mai mari prin asumarea domiciliului în țară și obținerea buletinului românesc.

Educația, câmp tactic pentru serviciile de informații

Nu este exclus ca dintre acești tineri basarabeni serviciile rusești să recruteze agenți, cunscut fiind faptul că serviciile de informații externe ale tuturor statelor recrutează propriii studenți sau studenții altor state care merg la studii în străinătate, având mobilitate crescută și disponibilitate spre a colabora, pe fondul lipsurilor financiare cu care se confruntă studenții și al nemulțumirii față de propriul stat din care au plecat.

Însă, puterea de influență a unor astfel de agenți de influență a Rusiei ar deveni nesemnificativă și chiar vădită opiniei publice dacă Statul Român ar susține real identitatea românească în Basarabia și dacă instituțiile noastre nu i-ar mai discrimina și descuraja pe tinerii basarabeni.

 

Pentru a limita numărul de posibili agenți dintr-un grup determinat, nicidecum nu reduci numeric grupul respectiv (în acest caz prin limitarea accesului tinerilor basarabeni la studii în România), ci aplici o hârtie de turnesol: consolidarea identității românești.

 

„Socialiștii de la București susțin colaborarea cu socialiștii lui Igor Dodon din Republica Moldova, fapt pe care noi îl considerăm un act de trădare națională care amenință securitatea și viitorul României în regiune, îndeplinindu-se practic planurile lui Putin. Asta se întâmplă când lași securitatea țării pe mâna unor specialiști de carton și a unor generali în izmene! Statul Român trebuie să își asume o politică clară de consolidare a identității naționale române în Basarabia și în diaspora și de respingere a propagandei moldoveniste, care să întărească capacitatea noastră de apărare în fața războiului informațional pe care Rusia îl duce împotriva noastră și să consolideze flancul estic al NATO și al Uniunii Europene. Avem nevoie de o revigorare a conștiinței naționale, care să ne întărească încrederea în destinele Neamului Românesc și în instituțiile noastre politice. Iar susținerea tinerilor etnici români din afara granițelor și, mai ales, a tinerilor basarabeni, este un prim pas spre acest deziderat!” a declarat Silvian-Emanuel Man, președintele Ligii Studenților.

Ancheta comuna Incisiv de Prahova si Flux 24

 

Administratie

A fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 70 de grame de canabis (drog de risc), pentru 3.000 de lei.

Publicat

pe

De

La data de 10 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
În fapt, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 70 de grame de canabis (drog de risc), pentru 3.000 de lei.
Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada februarie-aprilie 2024, în baza aceleași rezoluții infracționale, bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, către consumatori din județul Constanța, diferite cantități de canabis, pentru sume între 300 și 3.000 de lei.
În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 150 de grame de canabis, cântare electronice, 40 de plicuri din material plastic destinate ambalării drogurilor, precum și alte mijloace de probă.
La data de 10 aprilie a.c., procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.
Ieri, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile, transmite sursa citata. (Sava N.).
Citeste in continuare

Administratie

Poliţiştii de frontieră au descoperit în Portul Constanţa peste 7.000 perechi de încălțăminte și 35 de containere încărcate cu tablă profilată, în valoare totală de 8,5 milioane de lei, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală

Publicat

pe

De

O echipa comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța a efectuat controlul fizic asupra unui container încărcat cu bunuri, sosit din China, având ca destinație o societate comercială din Ucraina.

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 7.248 perechi de încălțăminte, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 6.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

În aceeași zi, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

O echipa comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui număr de 35 containere încărcate cu tablă profilată din oțel aliat, sosite din China, având ca destinație o societate comercială din România.

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că bunurile sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 2,6 milioane lei, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor, transmite sursa citata. (Paul D.).

Citeste in continuare

Administratie

Organizaţia Tratatului Nord-Atlantic (NATO) este o alianţă formată din 32 de state din Europa şi America de Nord care au aderat la Tratatul Nord-Atlantic

Publicat

pe

De

Scopul esenţial al NATO este acela de a asigura libertatea şi securitatea tuturor membrilor săi prin mijloace politice şi militare, în conformitate cu Tratatul Nord-Atlantic şi cu principiile Cartei Naţiunilor Unite. Tratatul Nord-Atlantic a fost semnat la 4 aprilie 1949. Acesta reprezintă baza legală şi contractuală a Alianţei şi a fost stabilit în cadrul Articolului 51 al Cartei Naţiunilor Unite, care reafirmă dreptul inalienabil al statelor independente la apărarea individuală sau colectivă.

Încă de la începuturile sale, Alianţa a depus eforturi pentru stabilirea unei ordini juste şi durabile de pace în Europa, bazată pe valorile comune ale democraţiei, drepturilor omului şi în conformitate cu litera legii.

Principiul fundamental care stă la baza Alianţei este un angajament comun faţă de cooperarea mutuală între statele membre, axat pe indivizibilitatea securităţii acestora.

Solidaritatea şi coeziunea din cadrul Alianţei susţin faptul că nicio ţară membră nu poate fi forţată să se bazeze doar pe propriile eforturi naţionale în cazul apariţiei unor ameninţări asupra securităţii sale. Fără a priva statele membre de drepturile şi obligaţiile de a-şi asuma responsabilităţile suverane în domeniul apărării, Alianţa le ajută să-şi atingă obiectivele de securitate naţională în urma unui efort colectiv.

Pe scurt, Alianţa este o asociere de state libere, unite în hotărârea lor de a-şi menţine securitatea prin garanţii comune şi prin relaţii stabile cu alte ţări. Articolul 4 din Tratatul Atlanticului de Nord permite aliaților să se consulte și să coopereze în domenii care țin de securitate și apărare, în timp ce articolul 5 consacră sarcina fundamentală a NATO, și anume apărarea colectivă, astfel: un atac armat împotriva unui aliat din Europa sau America de Nord este considerat un atac împotriva tuturor.

Structurile create în cadrul NATO permit ţărilor membre să-şi coordoneze politicile, în scopul îndeplinirii acestor sarcini fundamentale. Ele asigură o permanentă conlucrare şi cooperare în domeniul politic, economic, ca şi în alte domenii non-militare, precum şi formularea de planuri comune de apărare; stabilirea infrastructurii, a echipamentelor şi facilităţilor de bază, necesare operaţiunilor forţelor militare şi aranjamentele pentru programe şi exerciţii comune de instrucţie.

La baza acestor activităţi se află o structură militară şi civilă complexă, care implică un personal administrativ bugetar şi de planificare, precum şi agenţii desemnate de către ţările membre ale Alianţei, în scopul de a coordona lucrul pe domenii de specialitate – de exemplu, sistemul de comunicaţii necesar în facilitarea consultării politice, comanda şi controlul forţelor militare şi suportul logistic în susţinerea acestora.

Sistemul colectiv de apărare este şi va rămâne principala sarcină a NATO. Începând cu 2014, ca răspuns la schimbările majore produse în mediul de securitate după anexarea ilegală și nelegitimă a Crimeii de către Rusia, precum şi deteriorarea situaţiei din vecinătatea imediată a Alianţei, NATO a început un amplu proces de adaptare a posturii sale defensive. Acest proces vizează creșterea eficienței și capacității de reacție a NATO, printr-o abordare omnidirecțională, de tip 360 de grade.

 

Cele mai importante prevederi ale Tratatului Nord-Atlantic, semnat la Washington, în 1949

Statele care sunt parte a prezentului Tratat își reafirmă credința în obiectivele și principiile Cartei Națiunților Unite, precum și dorința lor de a conviețui în pace cu toate popoarele și guvernele. Ele sunt angajate în salvgardarea libertății, a moștenirii comune și a civilizațiilor popoarelor pe care le reprezintă, pe baza principiilor democrației, libertății individuale și a literei legii. Ele caută să promoveze stabilitatea și bunăstarea zonei nord-atlantice. Ele sunt hotărâte să-și unească eforturile în scopul apărării colective și al păstrării păcii și securității.

ARTICOLUL 3

Pentru a îndeplini mai eficient obiectivele acestui Tratat, Părțile, separat sau împreună, prin intermediul auto-ajutorării și al sprijinului reciproc continue, își vor menține și își vor dezvolta capacitatea individuală și cea colectivă de rezistență în fața unui atac armat.

ARTICOLUL 4

Părțile vor avea consultări comune ori de câte ori vreuna dintre ele va considera că este amenințată integritatea teritorială, independența politică sau securitatea vreuneia dintre Părți.

ARTICOLUL 5

Părțile convin că un atac armat împotriva uneia sau mai multora dintre ele, în Europa sau în America de Nord, va fi considerat un atac împotriva tuturor și, în consecință, sunt de acord ca, dacă are loc un asemenea atac armat, fiecare dintre ele, în exercitarea dreptului la autoapărare individuală sau colectivă recunoscută prin Articolul 51 din Carta Națiunilor Unite, va sprijini Partea sau Părțile atacate prin efectuarea imediată, individual sau de comun acord cu celelalte Părți, a oricărei acțiuni pe care o consideră necesară, inclusiv folosirea forței armate, pentru restabilirea și menținerea securității zonei nord-atlantice.

Orice astfel de atac armat și toate măsurile adoptate ca rezultat al acestuia vor trebui raportate imediat Consiliului de Securitate. Aceste măsuri vor înceta după ce Consiliul de Securitate va adopta măsurile necesare pentru restabilirea și menținerea păcii și securității internaționale. (M. Batca).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga

Politist corupt pensionar, fost sef al SERVICIULUI ARME, EXPLOZIVI ŞI SUBSTANŢE PERICULOASE si fost sef al Serviciul Județean Anticorupție Prahova a...

Exclusivo zi ago

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Exclusiv2 zile ago

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023!

Am extins investigațiile vizând dinamica pensionărilor de la Poliția Română, la Jandarmeria Română și Pompieri. Trebuie să mărturisesc întâi că...

Exclusiv2 zile ago

De ce le este rușine unor șefi din Poliția Română să poarte uniforma?

O simplă poză la prima vedere cu o oarecare activitate a Carabinierilor italieni la care sunt prezenți la fața locului...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova

Țeapa imobiliară de la WHITE TOWER nu înseamnă doar cea mai mare fraudă din istoria Ploieștiului, acoperita de politisti corupti...

Exclusiv3 zile ago

Ipocrizia lui Ciolacu sau cum trecutul urmareste pe oricine

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

Exclusiv4 zile ago

Unele  perle sunt generate la mari adancimi, in cazul de fata „in putul gandirii”/Viceprimarul Mihai Savu – fost Presedinte PSD Comarnic -raspunde presiunilor la care este supus

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Exclusiv4 zile ago

B.A.O.L.P./Poliția Română a rămas de peste 25 de ani singura instituție de poliție din Europa căreia i-a fost „amputat cel mai puternic braț” în lupta cu infracționalitatea și fenomenul violenței urbane

Brigada de Asigurare a Ordinii și Liniștii Publice a fost unitatea specializată din cadrul D.G.P.M.B. responsabila cu asigurarea și restabilirea...

Exclusiv4 zile ago

Asistăm neputincioși la eutanasierea Poliției Române!/G-ral maior rez Cristian Marian Gomoi: România nu își merită polițiștii!

„POLIṬIA ROMÂNĂ MACELĂRITĂ DE CLASA POLITICĂ , ATENTAT LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ! De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției...

Exclusiv5 zile ago

WHITE TOWER (XXVIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER scoate la iveala infioratoarea mafie de la IPJ Prahova/SE SPARGE BUBA?/Politisti corupti utilizati pentru protejarea „TEPARILOR”

Ce rețele mafiote ar fi trebuit să beneficieze de protecție? Raspunsul il gasim la IPJ Prahova!  Gruparea infracțională care a...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii

Conform legislației interne în vigoare polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii,...

Exclusivo săptămână ago

DEBANDADĂ TOTALA LA PENITENCIARUL PLOIESTI DIN PRAHOVA!/Spectacolul continua la pușcăria din urbea lui Caragiale.

După ce acum câteva zile, un angajat a sărit la gâtul directoarei economice, gravida in cinci luni, pentru anumite nemulțumiri,...

Exclusivo săptămână ago

FOTO /WHITE TOWER (XXVIII)/Cătălin STAVRI îl denunță pe Mihai LUPU, deși nevasta și mama sa primiseră apartamente- șpagă!

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulante, iar surse judiciare...

Exclusivo săptămână ago

Ce ciolaceli mai face Doloiu/Curtea de Apel Ploiesti nu a tinut cont de autoritatea lucrului judecat de cea mai inalta instanta de judecata din Romania, Inalta Curte de Casatie si Justitie – ICJJ, instanta superiora ierarhic CA Ploiesti

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

Exclusivo săptămână ago

In noul acord de serviciu la MAI, o taxa de smecherie, un bir asupra neafiliatilor sindicali, de 0,5% din salariul lunar, care sa fie impartita intre federatii?

Cum s-a transformat FSNPPC-ul lui Zelca in Federatia Haiducilor din MAI, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. „Zelca si...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!