Connect with us

Actualitate

Dictatura  șmecherilor oportuniști, fără valoare, strecurați la pupitrul societății

Publicat

pe

 

Cu un sistem de valori virusat complet de formalism. Cu o societate zugravită, ca să pară una generată de morala creștină, dar pe fond inexistentă. Cu un zid imposibil de escaladat sau dărâmat între mafiile ce compun clasa politică și cetățeanul onest, evident că există două lumi, paralele, una clamată teoretic și alta practică. Iar așa zisul sistem fatalist, unanim acceptat dar nerecunoscut oficial, nu este altceva decât triumful non-valorii, a mediocrității, asupra valorii și competenței. E un fel de dictatură a șmecherilor oportuniști, fără valoare, strecurați la pupitrul societății prin breșa non-valorii numită aiurea politică. Astfel, carențele și rateurile sistemului, care au devenit deja cutume sau obiceiuri, nu sunt altceva decât expresia neputinței și limitelor unor indivizi vanitoși, bolnavi de putere, care nu se împacă cu și nu acceptă ordinea lăsată de Dumnezeu, adică cu rezultatul concurenței valorilor, ca unică metodă de selecție a valorii, chiar dacă aceasta înseamnă condamnarea la distrugere totală și dispariția ca stat a României.

Ocolind jaloanele normalității, substituindu-se competenței rezultată din concurență, fluturând cartoane pe post de experiență profesională, sistemul social care dirijează societatea a devenit o adunătură de plafonați intelectual, excelând doar la capitolul vanitate, al căror conservatorism având geneza în prostie, condamnă societatea la o închistare degradantă, obligată să accepte ca normal „prostul în fruntea satului”.

Minciuna – în special cea ce exploatează populismul -, furtul (în special din banii publici, a căror administrare ar trebui să reprezinte perfecțiunea eficienței, care să dea tonul și imboldul și zonei private) și demagogia tipic sistemului comunist, continuă să fie instrumentele de lucru ale unei clase politice compusă din strecurații pe lângă normalitate, iar rezultatele se văd în modul cum este administrat banul public, adică în numarul copleșitor al celor ce încearcă să explice magistraților și pozează în contrariați că aceștia nu se lasă convinși de cum au reușit performanța managerială să facă să se volatilizeze fondurile publice fără ca ei să fie vinovați (!?).

In urma politicilor păguboase ale diletanților politici am ajuns în ipostaza că toți marii hoți ai Europei, Orientului și Asiei (China, India, Afganistan, etc.) știu că România este „raiul” fraudei fiscale și că cea mai profitabilă „afacere” este furtul din banii publici. Crima organizată și mafia se simt în România „ca peștele în apă”. Iar mediocritatea ce administrează România, incapabilă să înțeleagă mecanismele devalizării banului public (sau chiar complici, în foarte multe cazuri), servește contribuabilului, transformat în sponsor al grupărilor de crimă organizată, programe naive ridicole și reorganizări frecvente de instituții, cu care vor să prostească cetățeanul, mimând bune intenții. Programe ce dovedesc doar sterilitatea unor acțiuni formale care, în fond, nu fac altceva decât să submineze și slăbească autoritatea statului și să transforme România într-un „El-Dorado” al fraudei fiscale.

De douăzecișitrei de ani, o dată cu introducerea taxei pe valoarea adăugată în România, furtul acestei taxe a devenit un sport național, contribuabilul fiind deposedat de zeci de miliarde de euro de către crima organizată și mafia ce a operat în acest domeniu. Prin metode simple, precum cele a introducerii firmelor „fantomă” în circuitul colectării TVA sau a unor operațiuni fictive în cazul rambursării TVA, România a fost fraudată constant, peste 50% din TVA colectată de la contribuabil ajungând în conturile și buzunarele mafiei. Toate guvernele, la unison, aflate în opoziție, au denunțat această nenorocire națională și au promis că vor schimba radical regulile dacă vor ajunge la putere. Ajunși la putere, subit, au uitat de promisiuni și s-au asociat cu crima organizată și mafia, fiind părtași, consecvent, la cea mai mare fraudă din istoria României: furtul TVA.

Nenorocirea este că, campioni la furtul TVA, n-au fost românii. Ci străinii. Iar podiumul a fost și este, în continuare, ocupat de cetățenii din orientul mijlociu, adică cei proveniți din Liban, Siria, Iordania, Palestina, Irak, Turcia. Lipsiți de scrupule, speculând prostia și lăcomia diletanților ce s-au strecurat la guvernare în România substituind valorile intelectuale și morale, mafiile orientale au jefuit și continuă să jefuiască România, încât, privită din unghiul cetățeanului onest, pare că s-a ajuns să se plătească tribut unui ocupant neoficial, respectiv mafia orientală. Zaher, Taher, Tabrizi, Kader, El Khalil, Youssef Laoun, Murat, Haissan, Rami Ghaziri, Abdullah Ataș, Ziad Awaida, EL Lakiss Kassem sunt doar câteva nume din sutele de parveniți ai „miracolului” românesc, ce au reușit performanța să ajungă multimilionari în euro în România, administrând, în mare parte, firme falimentare, care înregistrau pierderi fiscale. In marea lor majoritate însă „miracolul” poartă banalul nume, furtul TVA, sustrasă prin clasica metoda a interpunerii „fantomelor” în cazul colectării sau operațiunilor fictive în cazul rambursării. Și deși miile de dosare penale în lucru (prezentate zilnic de mass-media), vizând sute de cetățeni străini (ponderea fiind deținută de sirieni), sufocă activitatea parchetelor și fiscului, diletantismul politicienilor menține în funcțiune acest mecanism uriaș al fraudei, nu pentru că nu l-ar putea stopa, ci pentru că le aduce și lor profit. Existența multimilionarilor orientali în România, care nu pot face dovada vreunui transfer de fonduri sau a profitului oficial rezultat din administrarea societăților comerciale deținute, cât și numărul copleșitor (săptamânal presa este plină de zeci de exemple) de cazuri de fraudă fiscală comisă de cetățeni din orientul mijlociu (în special din Siria), ce sufocă activitatea parchetului, nu sunt altceva decât expresia falimentului politicii fiscale a tuturor guvernelor României și a fiscului Românesc. Reorganizarea repetată a fiscului, prin dezorganizarea, în fapt, a acestuia, a fost o acțiune premeditată generată de lăcomia și corupția clasei politice, care n-a făcut altceva decât să distrugă sistemul fiscal, să-l anihileze și să-l facă incapabil să reactioneze eficient împotriva fraudelor fiscale comise de cetățenii din orientul mijlociu în România. Prin desele reorganizări și infestarea sistemului cu cadre promovate politic (tipic comunist), prost pregătite, fiscul a pierdut specialiștii, baza de date, i-au fost schimbate prioritățile, iar unicul câștigător al reorganizărilor a fost cel ce a comis frauda fiscală, adică crima organizată preotejată de calsa politică.

Făcând o statistică simplă, orice individ care posedă discernământ poate constata că „integrarea” cetățenilor din orientul mijlociu în România, înseamnă, în fapt, cooptarea acestora în marele mecanism al fraudei fiscale. Aproape orice intrare de cetățean străin, din orientul mijlociu, în România, este sinonimă cu înființarea unei noi societăți comerciale (sau mai multe) angrenată(te) urgent în fraudarea TVA. Fără a exagera, peste 90 % din cetățenii străini, din orientul mijlociu, emigrați în România, care dețin societăți comerciale, sunt angrenați în furtul TVA, adică în încasarea taxei plătită de cetățeanul român către stat. Și cu toate că mecanismul de fraudare al TVA, prin interpunerea „fantomelor” pe circuitul colectării sau înregistrarea de operațiuni fictive în cazul rambursării, este arhicunoscut la toate nivelele, pentru că și în cazul fraudării fondurilor publice se utilizează același mecanism – iar politicienii sunt în pole-pozition la furtul banilor publici -, clasa politică nu manifestă nici un interes pentru a stopa această hemoragie bugetară, hemoragie care, în scurt timp, va fi fatală României. Nici Ponta, nici Andrea Paul Vas, nici Blaga, nici Predoiu, nici Dragnea, nici Oprea, nici alți leaderi politici nu îmbrățișează ideea reformării mecanismului de fraudare al TVA, ce permite (conform datelor oficiale furnizate de Eurostat și Consiliul Fiscal) sustragerea a peste 50% din TVA anual de către grupările de crimă organizată. Nici un leader politic, fie putere sau opoziție, nu agreează ideea introducerii metodei simplificate a colectării TVA la bugetul de stat, pentru că, deși în cazul comerțului cu cereale s-a dovedit o metodă eficientă ce a eliminat 80% din frauda TVA și aproape toate societățile de tip „fantomă” -, toți sunt angrenați în furtul de TVA: ori prin controlul indirect al unor companii pe care le dețin, ori prin asigurarea protecției. Companii care, pentru a devaliza fondurile publice, în urma adjudecării contractelor, utilizează aceeași schemă de fraudare, respectiv înregistrarea în contabilitate a unor operațiuni fictive, care au drept consecință diminuarea fictivă a profitului și a taxelor datorate bugetului public. Or, cât în România vor exista bani publici și contracte publice alocate preferențial, după culoarea politică a celor aflați la putere, metoda de colectare a TVA, care permite sustragerea a peste 50% din TVA colectată (adică peste 17 – 18 miliarde de euro anual), va fi menținută, indiferent de cine se va afla la putere. Aceasta chiar dacă înseamnă că toți emigranții din orientul mijlociu (și nu numai), sosiți în România, nu vor fi „integrați” în producția de bunuri (cum se întâmplă în Germania și restul țărilor europene) ci în mecanismele de fraudare a TVA și a altor impozite și taxe.

Și cum o nenorocire nu vine niciodată singură, reflectați, prin prisma celor menționate anterior, ce înseamnă pentru România, în prezent, în aceste circumstanțe, sosirea unui nou val de refugiați din orientul mijlociu. După ce vor fi triați de Germania și celeleate țări din blocul UE – care vor „reține”, în special, specialiștii -, în România vor ajunge, cu siguranță, forțați de împrejurări și, în special, de un sistem putred de corupt, un nou val de comercianți, care se vor „integra” nu în producția de bunuri ci în marele mecanism al fraudării TVA și a altor taxe. Deci vom avea încă un „tribut” de plătit noilor veniți, care vor îngroșa rândurile, nu a celor ce crează plusvaloare, ci a celor ce fraudează contribuabilul. In scurt timp după „preluare” emigranților, activitatea registrului comerțului va exploda, iar peste șase luni sau un an, fiscul, poliția și parchetele vor fi copleșite și sufocate de numărul cazurilor de fraudă fiscală comise de noii „integrați” care vor țipa că suntem xenofobi dacă nu-i lăsăm să fure TVA și că facem abuzuri și discriminare dacă-i judecăm și condamnăm. Și asta nu pentru că noii veniți își doresc să trăiască astfel, existând și între ei indivizi, cu principii morale, ce vor să trăiască din muncă cinstită. Ci, pentru că – efect al pervertirii sistemului de către mediocritatea politică ce nu se poate autodepăși -, guvernanții români s-au preocupat doar de asigurarea eficientizării mecanismelor furtului din banii publici și au neglijat total domeniul producției în economia românească, muncitorul român fiind tratat ca un sclav, fiind lipsit de drepturile cele mai elementare posibile. Când majoritatea românilor ce lucrează în domeniul privat sunt angajați cu minimul pe economie – minim care, în condiții normale, nu ajunge nici pentru plata utilităților care să asigure un trai decent -, fără ca guvernanților să le pese de ceea ce fac companiile private, cum poți integra noii sosiți ? Ce poate, în condiții normale, România, asigura celor care, în țara lor, au avut un nivel de trai superior mediei din România (cum a fost cazul Siriei sau Irak-ului) ? Locuri de muncă bine plătite când acestea lipsesc cu desăvârșire în România și numărul celor activi, capabili de muncă, este mai mare decât al angajaților ? Un trai decent, din muncă, când suntem săracii Europei supraviețuind din agricultura de subzistență, de tip feudal ? Nu există decât două alternative ale „integrării” emigranților: ori, sfidând Constituția, modifici legislația (așa cum se zvonește deja) asigurând, de la bugetul public (adică tot pe „spatele” cetățeanului) subvenții care să asigure emigrantului, fără să facă ceva, un trai decent, discriminând astfel românul în țara lui (căruia Guvernul României nu i-a asigurat niciodată subvenții pentru un trai decent, indiderent de circumstanțe), ori îi „asiguri integrarea” în marele jaf național, colectarea și rambursarea de TVA, prin „fantome” și operațiuni contabile fictive. Și, după cum se întrevede, a doua metodă a „integrării”, adică în marele mecanism al furtului TVA, va fi cea în care vor fi „asimilați” noii veniți în peisajul economiei românești și a societății românești. Adică îngroșând numărul celor care vor devaliza bugetul public și care vor fura astfel contribuabilul român. Și asta, pentru că mult prea lacomi, urmărind doar furtul din banii publici, guvernanții României (și putere și opoziție) nu vor închide niciodată „robinetul” furtului TVA, pentru că astfel n-ar mai avea nici un interes să se bată să ajungă la guvernare. Ar însemna, vorba proverbului, „să-și taie craca de sub picioare”. In aceste condiții, politicienii, preocupați doar de soarta lor, preferă să sacrifice o țară și un popor decât să renunțe la furtul din banii publici. Și vor folosi emigrația pentru a-și consolida puterea, întărind instituțiile de forță, pe care le utilizează ca și instrumente împotriva propriului cetățean care cârtește. E marele adevăr și blestemul ce guvernează România!

 

 

 

 

 

Actualitate

O noua promisiune devenită realitate!/Primii 50 de studenți medicinisti au început cursurile la Ploiesti

Publicat

pe

De

Moment special la Ploiesti. Primii pasi spre un sistem de sănătate modern a fost facut prin deschiderea noului an universitar 2023-2024 la Universitatea de Medicină Carol Davilla, sectia Ploiești.

Cei 50 de studenți care se vor specializa în asistență medicală au fost prezenți in sală. La deschidere au participat si senatorul Roberta Anastase, deputatul Mircea Rosca si viceprimarul Daniel Nicodim.

Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova, si-a indeplinit promisiunea de a aduce medicina la Ploiesti, astfel incat sistemul sanitar sa nu mai sufere din lipsa personalului specializat.

Iar vestea cea mai bună este că anul viitor, Palatul Culturii ar putea deveni sediul oficial al secției Ploiesti a Universității de Medicină Carol Davilla, iar numărul studenților ar putea creste la 500. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Actualitate

O reglementare a ONU a determinat încălzirea oceanului cu 1,5%?

Publicat

pe

De

Afirmația nu îmi aparține. Este titlul unui articol relativ recent din revista Science – a se vedea numărul din 2 august 2023. Ce s-a întâmplat?

În anul 2020, Organizația Internațională Maritimă, care face parte din ONU, a emis o reglementare care a impus navelor comerciale reducerea cu 80%, în termen de maxim 3 ani, a poluării cu sulf. În mod neașteptat, această reducere a poluării cu sulf a determinat și rărirea sau chiar dispariția norilor intitulați „urme de nave”, adică a acelor dâre care se văd pe cer și care sunt lăsate nu numai de nave martime, ci și de avioane.

Acești nori erau creditați cu o contribuție importantă la răcirea atmosferei. Despre ei se „știe” sigur că au capacitatea de a reflecta lumina solară. Rărirea sau dispariția lor elimina această presupusă barieră în calea luminii solare. Sarcastic, oamenii de știința au constatat că dispariția acestor dâre duce la încălzirea apelor oceanelor și, evident, la mult trâmbițata „încălzeală globală”. Se susține în articol că oamenii de știința au calculat un minim de 50% a nivelului temperaturii atmosferei și a apei pe coridoarele cele mai circulate din Atlantic, de unde o creștere a temperaturii oceanului cu 1,5 grade.

Băi, stai așa, dar cum vine asta? O reglementare a ONU a determinat încălzirea oceanului cu 1,5%? Parcă era vorba de ordinea internațională liberală bazată pe reguli, care trebuie apărată cu orice preț! Dar : care reguli? Regulile de acest gen făcute și aplicate de dorei globali?

Un anume Michael Diamond a comparat dezastrul cu dispariția efectului de răcire a exploziei unui vulcan pe an.
Deși articolul din Science vrea să pară că prezintă cazul ca o mega-prostie a unui dorel birocratico-științific, în realitate este vorba de eficiența deosebită a geo-ingineriei, pusă în mod concret la treabă. Dacă dispariția norilor „urme de navă” duce la încălzirea rapidă a apei oceanului, înseamnă că prezervarea sau înmulțirea lor duce la răcirea globală, nu?

Ce sugerează Diamond?

Că trebuie ca navele acum să injecteze sare în nori, pentru a-i face mai reflectivi, adică, mai apți de răcire a climei … El susține că umanitatea ar putea răci atmosfera făcând norii mai strălucitori: „dacă vrei, poți”.

Deci, nu-i așa că și chestia asta cu dârele ciudate de pe cer este tot o teorie a conspirației, nu?

Păi, uite că nu … O probează revista Science.

De altfel, teoria conspirației este probată și de revista Nature.

Cea mai incredibilă constatare aparține unui grup de oameni de știință condus de Duncan Watson – Paris, într-un studiu apărut în revista Nature, ediția din 5 octombrie 2022:

Poluarea aerului ar putea cauza răcirea climei într-un ritm de două ori mai accelerat decât cel inițial calculat, înainte de apariția ideii injectării de sulf și sare în atmosferă!

Cu toate acestea, Duncan – Paris a arătat că, după înlăturarea a 80% din aerosolii injectați în atmosferă, s-a constatat că nu s-a reușit readucerea poluării și a emisiilor de gaze de seră nici măcar la niveluri apropiate de era industrială.

Există și oameni de știință sceptici sau îngrijorați de a această geo-inginerie a proștilor cu ștaif sau a nebunilor cu aere mesianice, menită a „schimba norii”.

Franziska Glassmaier arată că, la fel ca și clima, norii sunt extrem de imprevizibili – deci, nu ar fi prea indicat ca cineva sau ceva să se joace cu așa ceva.

Un alt om de știință citat de Science, Robert Wood, atrage atenția că injectarea de sulf și sare în atmosferă pentru a crea strălucire dârelor de navă/avion ar putea bloca … ploaia. În plus, norii mari ar putea să se amestece cu aerul uscat, cu consecința că reflectivitatea lor va fi mai redusă …

Dar ce nu acceptăm noi de dragul „Științei” și al ordinii „liberale” bazate pe reguli?

PS Din păcate, știința a ajuns să se comporte ca un cuțit: în mâinile unor bucătari pricepuți și raționali, cu intenția de a hrăni bine oamenii, poate fi un instrument benefic; în mâinile cuiva rău-intenționat poate deveni o armă.

Gheorghe Piperea

Citeste in continuare

Actualitate

Brânză de vaci făcută în casă: Mod de preparare și ingrediente necesare

Publicat

pe

Produsele lactate fac parte din tradițiile românești încă din cele mai vechi timpuri. Fie că vorbim de lapte, brânză sau smântână, cu toții am savurat, măcar o dată, brânză și smântână făcute în casă, după rețete tradiționale transmise din generație în generație. Și vestea bună este că poți simți din nou acel gust autentic al lactatelor tradiționale, întrucât ți-am pregătit în rândurile următoare atât lista cu ingredientele necesare, dar și etapele de preparare ale unei brânze de vaci autentice, făcută în casă. Iată cum poți prepara și tu brânză de vaci după rețeta tradițională!

De ce să facem brânză de vaci acasă?

Există numeroase motive pentru care să prepari brânză de vaci acasă, în mod tradițional este o alegere excelentă. În primul rând, preparând brânză de vaci acasă, ai posibilitatea de a controla în mod direct ingredientele folosite în procesul de preparare. Poți alege să folosești lapte de la vaci crescute organic, fără hormoni sau antibiotice. Astfel, te asiguri că produsul final este de o calitate superioară și sănătos pentru consum.

Prepararea brânzei de vaci în casă este și o opțiune economică. Chiar dacă efortul inițial poate fi mai mare, pe termen lung, costul per kilogram este semnificativ mai mic decât cel al brânzei cumpărate din magazine. Astfel, poți economisi bani și te poți bucura de un produs proaspăt și de calitate.

Mai mult decât atât, brânza de vaci este un aliment extrem de nutritiv, bogat în proteine, calciu și vitamine. Preparând-o în casă, vei avea garanția că beneficiezi de toate aceste elemente nutritive în forma lor naturală, fără aditivi sau conservanți. Astfel, poți contribui la menținerea unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Prepararea brânzei de vaci acasă poate fi o activitate plăcută și satisfăcătoare. Este o modalitate excelentă de a petrece timpul într-un mod creativ, de a învăța o nouă abilitate și de a produce ceva de care întreaga familie se poate bucura. Prin această activitate, poți experimenta bucuria de a prepara un produs autentic românesc.

Ingrediente necesare pentru prepararea brânzei de vaci în casă

Pentru brânză de vaci făcută în casă vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • lapte proaspăt de vacă, nepasteurizat;
 • zeamă de lămâie.

Laptele de vacă este ingredientul principal și de bază al brânzei de vaci. Este important să folosești lapte proaspăt și nepasteurizat, deoarece calitatea acestuia va influența direct gustul final al brânzei. Alege lapte de vaci de la producători locali pentru a obține o brânză de calitate superioară.

De asemenea, zeama de lămâie este esențială pentru grăbirea fermentării laptelui. Desigur, poți prepara brânză de vaci și fără zeamă de lămâie, însă pentru că nu există ceva care să determine laptele să se prindă, laptele va trebui lăsat la temperatura camerei timp de 36 de ore. Cu cât aerul din încăpere este mai cald, cu atât se va prinde mai repede.

Este important de menționat că ingredientele și cantitățile exacte necesare pot varia în funcție de rețeta pe care o urmezi. Este recomandat să consulți diverse surse și rețete de încredere pentru a obține rezultate optime. În general, este recomandat să folosești zeama de la o lămâie pentru 2 litri de lapte proaspăt.

Mod de preparare pentru brânza de vaci făcută în casă

Acum că ai ingredientele la îndemână, iată care sunt pașii de preparare pentru brânza de vaci făcută în casă, în mod tradițional!

 1. Pune laptele proaspăt la fiert, într-o cratiță cu fundul gros, pe foc mic.
 2. Când laptele a început să fiarbă, adaugă zeama de lămâie în două tranșe, amestecând rapid până ce zerul începe să se limpezească, iar materia solidă se adună sub formă de bulgărași.
 3. Ia laptele de pe foc și pune o pânză specială de strecurat brânza într-o strecurătoare așezată deasupra unui vas larg.
 4. Toarnă conținutul cratiței prin sită.
 5. Lasă brânza de vaci să se răcească, apoi împachetează strâns brânza în pânză și las-o să se scurgă bine, așezând eventual și o greutate deasupra acesteia.
 6. Brânza de vaci se poate păstra la frigider timp de o săptămână, depozitată într-un recipient etanș.

Sfaturi pentru reușita preparării brânzei de vaci

Pentru a obține o brânză de vaci de calitate este esențial să acorzi atenție următoarelor elemente cheie:

 • Calitatea ingredientelor

Pentru a obține o brânză delicioasă, este important să folosești lapte proaspăt de vacă, de la producători de încredere. Laptele proaspăt și de calitate va asigura gustul și textura preparatului final.

 • Temperatura și timpul de fierbere

Controlul temperaturii și timpului de fierbere este crucial în procesul de fabricare a brânzei de vaci. Fierberea la o temperatură prea ridicată sau pentru prea mult timp poate duce la o brânză tare și uscată. Este recomandat să se utilizeze un termometru pentru a te asigura că laptele este încălzit la temperatura corectă și să respecți timpul de fierbere specificat în rețeta folosită.

 • Tehnicile de drenare și presare

După coagulare, brânza trebuie drenată corect pentru a elimina zerul. Presarea ulterioară va ajuta la formarea texturii brânzei. Este important să folosești o pânză pentru brânză curată și să te asiguri că brânza este bine presată pentru a elimina excesul de lichid.

În concluzie, prepararea brânzei de vaci în casă nu este doar o modalitate de a te asigura de calitatea și prospețimea produsului, dar poate fi și o activitate plăcută și relaxantă. Odată cunoscute ingredientele necesare și pașii de urmat, poți obține o brânză de calitate superioară, personalizată după gustul tău. Te încurajăm să încerci rețeta de brânză de vaci făcută în casă și să ne împărtășești experiența ta!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv15 ore ago

Pentru societatea românească polițistul român trebuie să fie organ de represiune, dar și funcționar care să umble cu mânuși de catifea, în funcție de preferințele populare

Orice eveniment negativ din țara asta trebuie să aibă anumiți vinovați de serviciu, iar pentru majoritatea cazurilor cei care răspund...

Exclusiv15 ore ago

Cam suspect “atacul” lui Nea Marcel la “industria pacanelelor”

Pe principiul ca “cea mai buna aparare e atacul”. Oare sa aiba legatura apararea asta a lui Ciolacu cu modul...

Exclusiv2 zile ago

Criminalii/torționarii/milițienii de la Secția 17 Poliție, așa cum au fost numiți de 2 săptămâni încoace, pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre NEVINOVĂȚIA lor

Drama tânărului care se afla sub efectul a 5 substanțe psihoactive a fost generată de efectul drogurilor. Halucinații, stare de...

Actualitate2 zile ago

Clasamentul Anvelopelor – Top Super Anvelope 225 45 R17 în 2023

Alegerea anvelopelor potrivite pentru vehiculul dvs. nu este doar o chestiune de estetică sau de preț. Este o decizie care...

Exclusiv3 zile ago

MĂRUL STRICAT DIN PENTENCIARUL PLOIEȘTI – ZEUS! NEPRIHANITUL!!!

În dezvăluirile din articolul „TRIUMVIRATUL/Versiunea 2.0”  ă precizam la sfârșitul lui: „ Cu promisiunea că vom continua epopeea comisiilor de...

Exclusiv3 zile ago

Nu stăm să numărăm orele care au trecut de când ,,ministrul” Bogdan Despescu, chestor general cu 4 stele, a ,,ucis” fără să-și dea seama limba română

Nu putem, pentru că domnia sa a punctat niște lucruri ce ne-au facut să scormonim puțin achizițiile poliției, iar surprizele...

Exclusiv3 zile ago

Valer Kovacs – Polițistul avertizor, hărțuit din nou/”Se dorește aducerea mea la tăcere”

Valer Kovacs, polițist IPJ Timiș și lider de sindicat, care a vorbit public în mai multe rânduri despre problemele din...

Exclusiv3 zile ago

Un ofițer de poliție care și-a lovit soția, care a fost sub efectul a două ordine de protecție, nu mai poate fi lucrător control intern sub nicio formă

Suntem nevoiți să vă înștiințăm despre un caz, dacă nu nedeontologic, cel puțin grav, privitor la domnul comisar șef Ursache...

Exclusiv5 zile ago

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P/”CONTINUĂM PROTESTELE!”

In timp ce alții deja s-au retras și s-au resemnat, Federația Polițiștilor de Penitenciare continuă seria protestelor vizând aplicarea integrală...

Exclusiv6 zile ago

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune/„De beți ce erau s-au urinat în curtea secției”/Doi politisti de la IPJ Timis, denunt penal impotriva inspectorului sef Alin Petecel/La IPJ Prahova lucrurile sunt si mai grave

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune. Petrecere în stil mare în sediul poliției din Nehoiu titreaza Stiri pe Surse...

Exclusiv6 zile ago

„Vă mulțumim pentru lecțiile de exprimare prin viu grai, domnule secretar de stat Despescu, pardon, domnule ministru!”

Am asistat la conferința de presă prezidată de către secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, de fapt de către...

Exclusiv6 zile ago

Potrivit art.7 din legea 153 din 2017, solda de funcţie/salariul de funcţie reprezintă suma de bani la care are dreptul lunar personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare

Joi, Guvernul a aprobat o hotarare de guvern pentru creșterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată,...

Exclusiv7 zile ago

”Vă stăm la dispoziție cu întrebări la răspunsurile dumneavoastră…”/Tartorul MAI

Într-o funcție de secretar de stat e bine să nu stai mai mult de 4-5 ani, tocmai pentru că asta...

Exclusiv7 zile ago

Structurile  de criminalistică din Romania trec printr-un amplu proces de modernizare în această perioadă

Ramura bio-criminalisticii sau a geneticii judiciare, cum este ea cunoscută în limbajul de specialitate, se modernizează prin achiziția de către...

Exclusiv7 zile ago

Nu ne dam seama cum sprijina gimnastele si centrul cultural, activitatea de politie

Raspuns interesant de la CMDTA PLOIESTI! Sunt 56 medici pe functii de politist ( ofiter) si 46 asistenti pe functii...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!