Connect with us

Actualitate

Ce face un specialist SEO?

Publicat

pe

seo

Cei care au apelat și au văzut rezultatele activității unui astfel de specialist seo știu foarte bine care este rolul său. Celor care vor să afle mai multe detalii despre complexitatea demersului le vom detalia mai jos ce face acesta. În principal trebuie subliniat faptul că fără susținerea lui întregul proces poate fi unul destul de anevoios și uneori riscant.

Iată ce pot face specialiștii SEO pentru afacerea voastră:

  • Oferă consultanță pentru a obține un trafic mai mare sau brand awareness

Pentru a vă convinge de rolul jucat, cel mai bine este să solicitați o consultanță din partea unui astfel de specialist. Vă poate oferi sfaturi prețioase pentru a vă crește vizibilitatea și a apela la anumite strategii SEO care să vă garanteze rezultate cât mai bune în procesul de promovare și de obținere de cât mai mulți clienți.

  • Contribuie la îmbunătățirea calității site-ului sau magazinului online

Una dintre cele mai importante etape în procesele SEO este optimizarea on-page și off-page. Un specialist seo vă poate spune sau poate interveni pentru a crește considerabil traficul în site și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Prin organizarea conținutului și structurii paginilor, prin corectarea erorilor și conținutului dublu, prin indexare, oferirea unei hărți a site-ului, promovarea pe anumite cuvinte cheie, realizarea de campanii de link building pentru site, conectare la rețele sociale și modificarea constantă a conținutului etc. , un astfel de specialist poate face minuni.

Actualitate

Moscova a pregătit deja Pobeda, instrumentul cu care intenționează să blocheze parcursul european al Chișinăului.

Publicat

pe

De

La 26 aprilie, Consiliul European a decis să prelungească până în aprilie 2025 măsurile restrictive împotriva celor responsabili de acțiuni menite să destabilizeze, să submineze sau să amenințe suveranitatea și independența Republicii Moldova. Măsurile restrictive ale UE se aplică în prezent unui număr total de 11 persoane și o entitate.

Cei incluși pe listă în temeiul regimului de sancțiuni al UE fac obiectul unei înghețări a activelor. De asemenea, se interzic generarea de fonduri sau accesul la resursele economice puse la dispoziția acestora, fie direct, fie indirect. În plus, persoanelor fizice incluse pe listă li se aplică o interdicție de călătorie care îi împiedică să intre pe teritoriile UE și să le tranziteze.

În concluziile sale din 21-22 martie 2024, Consiliul European și-a reafirmat angajamentul de a oferi tot sprijinul relevant Republicii Moldova în abordarea provocărilor cu care aceasta din urmă se confruntă ca urmare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei și de a consolida reziliența, securitatea și stabilitatea țării în fața activităților destabilizatoare ale Rusiei și ale reprezentanților săi.

La începutul săptămânii trecute, la Londra, s-a desfășurat cea de-a treia reuniune a Dialogului Strategic Republica Moldova – Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Iar, cu această ocazie, părțile au abordat o gamă largă de subiecte vizând cooperarea bilaterală, care s-a intensificat de la atacul Rusiei asupra Ucrainei. Aceasta include și un parteneriat în domeniul securității și apărării, prin consolidarea rezilienței Republicii Moldova pentru a face față amenințărilor precum vulnerabilitățile pe dimensiunea securității cibernetice, precum și o cooperare sporită în domeniul aplicării legii și justiției penale, schimbului de informații pentru combaterea criminalității grave și organizate și sprijinul pentru reforma apărării.

Într-un comunicat oficial al guvernului de la Londra, se precizează importanța de a sta alături de R. Moldova, deoarece aceasta continuă să sufere de pe urma impactului destabilizator al invaziei ilegale a Ucrainei de către Putin și că în cadrul reuniunii amintite mai sus se va discuta despre cum să contracareze amestecul subversiv al Rusiei, în timp ce țara se confruntă cu un val de propagandă rusă, dezinformare și știri false.

De altfel, după cum notează Bloomberg, serviciile de informații ale Marii Britanii au avertizat că Rusia intenționează să efectueze un val de atacuri hibride în Moldova în ajunul alegerilor prezidențiale și referendumului privind aderarea la UE în această toamnă. Iar Londra va împărtăși informații cu autoritățile moldovenești pentru a le ajuta să se confrunte cu amenințarea reprezentată de agenții ruși în lunile următoare.

Trebuie amintit că, la 21 aprilie, la Moscova, fugarul Ilan Șor, condamnat la 15 ani de închisoare în Republica Moldova într-un dosar care vizează o fraudă bancară, a anunţat, în cadrul unui eveniment organizat într-un hotel de lux, crearea blocului politic Victorie/Pobeda. Blocul lui Şor, constituit cu binecuvântarea Kremlinului, are drept obiectiv obţinerea victoriei în alegerile prezidenţiale din toamnă, precum şi boicotarea referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, transmite Agerpres. Blocul pe care mizează Moscova a reunit reprezentanţi ai partidelor RenaştereŞansaForţa de Alternativă şi Salvare a Moldovei şi Victoria. Preşedinte al blocului a devenit Ilan Şor, secretar al Consiliului naţional este Evghenia Guţul, başcana Găgăuziei, iar secretar executiv este controversata Marina Tauber.

Ilan Şor este inclus pe listele de sancţiuni ale mai multor state și întreprinde vizite frecvente în Federaţia Rusă, inclusiv pentru întrevederi cu înalţi oficiali de la Moscova. El s-a pronunţat pentru transformarea Republicii Moldova într-o federaţie, în care Tiraspolul (Transnistria) şi Comratul (Găgăuzia) să fie puse pe picior de egalitate cu Chişinăul. Potrivit programului lui Șor, limba de comunicare în Republica Moldova ar urma să fie rusa.

Crearea Blocului Pobeda, la Moscova, reprezintă intrarea în faza de execuție a unui program al Rusiei de destabilizare a R. Moldova, așa cum avertizase Serviciul de Informații și Securitate (SIS). Avem informații care se pun în aplicare tentative de a compromite referendumul pentru integrare europeană, de imixtiune în alegerile prezidențiale, precum și de denigrare a instituțiilor și candidaților politici care vor promova aderarea la UE, a avertizat, în luna martie, directorul SIS, Alexandru Musteață. Pentru a realiza această strategie, vor fi implicați mai mulți actori, în special cei politici. Actorul politic principal aflat sub control direct sau indirect de Federația Rusă este Ilan Șor, a mai afirmat oficialul de la Chișinău.

București-Chișinău, cooperare în domeniul militar

Guvernul României a aprobat, la 30 aprilie, printr-un memorandum, amendarea Acordului cu Republica Moldova privind cooperarea în domeniul militar.

Prin acest memorandum, se modifică Acordul între Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova privind cooperarea în domeniul militar, în sensul introducerii unei prevederi prin care cele două părţi se vor sprijini, în condiţii de reciprocitate şi pe bază de oportunitate, în toate aspectele referitoare la pregătirea şi participarea la misiuni şi operaţii în cadrul coaliţiilor multinaţionale sub egida ONU, OSCE, NATO sau UE, inclusiv în ceea ce priveşte sprijinul logistic, transportul, serviciile de telefonie şi internet, sprijinul financiar, medical şi evacuarea în situaţii de urgenţă, se precizează în comunicatul Executivului.

Asistență pentru contracararea riscurilor neconvenționale de securitate

La 26 aprilie, în cadrul seminarului internațional Asigurarea securității infrastructurii critice în Republica Moldova – de la protecție la reziliență, eveniment co-organizat de MAE al României, MAI al Republicii Moldova și Misiunea UE de Parteneriat pentru R. Moldova, ministrul afacerilor externe, Luminița Odobescu, a evidențiat relevanța lansării celei de-a doua faze a Proiectului de asistență acordată de România în vederea creșterii capacității autorităților Republicii Moldova de a contracara riscurile neconvenționale de securitate, cu accent pe securitate cibernetică, protecția infrastructurii critice și amenințări hibride.

În fața noilor amenințări, oficialul român a evidențiat sprijinul României pentru creșterea capacităților de răspuns ale Republicii Moldova, cu accent pe operaționalizarea noilor agenții create și consolidarea mecanismelor de coordonare la nivel strategic și operațional. (M. Batca).

Citeste in continuare

Actualitate

Protest rezerviști și cadre militare active/Peste 1000 de participanți.

Publicat

pe

De

Revendicarea principală este eliminarea inechităților și rezolvarea problemelor din armată.


Oamenii au cerut demisia ministrului și a secretarului de stat.

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a fost prezenta la protest de azi.

Ministrul apărării Angel TÎLVAR este considerat de protestatari iresponsabil și inconștient. (Sava N.)

Citeste in continuare

Actualitate

Vernisajul expoziției temporare „Decoruri și simboluri în arta lemnului”.

Publicat

pe

De

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova din Ploiești, vă invită joi, 9 mai 2024, ora 10, la sediul secției sale Muzeul „Crama 1777” Valea Călugărească, str. Muzeului, nr. 32, sat Valea Largă, comuna Valea Călugărească, județul Prahova, să participați la vernisajul expoziției temporare „Decoruri și simboluri în arta lemnului”.
 Proiectul expozițional dedicat artei lemnului este rodul unui parteneriat de colaborare între Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești.
 Tematica expoziției a reprezentat o nouă provocare pentru tinerii artiști ploieșteni ce au realizat cu măiestrie interpretări ale decorurilor și simbolurilor de pe obiectele de lemn în creație proprie.
 Într-un joc al memoriei și al prezenței, tinerii artiști ai Colegiului de Artă „Carmen Sylva” sub îndrumarea distinșilor profesori Liliana Marin, Georgiana Tudor, Raluca Pârlițeanu și Mihail Tudor ne demonstrează că arta prelucrării lemnului continuă să fie resursă creativă pentru prezent.
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv14 ore ago

Lumea s-a saturat de atatea „suzete” conectate de Andrei Volosevici la prejudicierea bugetului

Idila primarului Andrei Volosevici cu fiica unui SRI-ist, tânăra Andrada Necșulescu, era cunoscuta de mult timp dar, era doar imorala....

Exclusiv14 ore ago

Nu e banc, dar asa s-au nascut bancurile cu militieni!

Doi pensionari cer la IGPR, copie de fisa de pensie, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.. Solicitarea petentului nr.1,...

Exclusiv14 ore ago

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor ( FSANP) a participat la protestul rezerviștilor militari, fiind singura federație din sistemul penitenciar care s-a alăturat protestului

Protestul a început la ora 12.00, iar la final o delegație a protestatarilor a fost prezenta la discuțiile din sediul...

Exclusiv2 zile ago

Pentru calvarul de pe străzile din Ploiesti – PSD-istul Andrei Volosevici – a fost agresat verbal si fizic de catre un cetatean al urbei lui Caragiale

Merită oraşul Ploiești titulatura de oraş european? Poate fi numit Ploiești oraş? La cum arată localitatea, ea nu se poate...

Exclusiv2 zile ago

Disperare mare mon cher!/Emil Drăgănescu, fost gardian public provenit de la Politia Locala Ploiesti si actual Prefect de Prahova, duce incompetenta/neputinta lui Virgiliu Nanu si a PSD la o adevarata opera de arta

Va dezvaluiam ca, intr-un moment de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD...

Exclusiv2 zile ago

FSANP se alătură protestului militarilor rezerviști/Polițiștii de penitenciare și militarii rezerviști cer eliminarea discriminărilor și inechităților în ceea ce privește pensiile militare de stat

Sindicatele din penitenciare se alătură protestului declanșat de militarii rezerviști în fața Ministerului Apărării Naționale (MApN).  Sindicatele cer ajutorul președintelui...

Exclusiv3 zile ago

DNA ar trebui să se sesizeze!/Suspiciuni de corupție la nivelul conducerii ANP!/Transferurile angajaților – FOLOASE NECUVENITE?

Iata ca, DUPĂ CRIZE DE SECURITATE ȘI EVADĂRI – MAI NOU sunt SUSPICIUNI DE CORUPȚIE LA NIVELUL CONDUCERII ANP, aspecte...

Exclusiv3 zile ago

Proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului

Ministerul Afacerilor Interne a pus în transparență decizională proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea Legii nr. 360/2002...

Exclusiv3 zile ago

Cosmin Dorobanțu, președintele FSANP, solicită încetarea ABUZURILOR la Penitenciarul de Femei Târgșorul Nou

Printr-un articol postat pe site-ul de specialitate, al celor din penitenciare, Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunță public...

Exclusiv4 zile ago

Poliția Română desființează singura structură specializată în cercetarea delincvenței juvenile, în loc să o dezvolte

Organizația Națiunilor Unite, prin Rezoluția 33/40 din 29 nov. 1985, a adoptat un set de reguli de uniformizare privind aplicarea...

Exclusiv7 zile ago

Mii de ore de muncă și zeci de nopți nedormite

De astfel de eforturi și sacrificii a fost nevoie pentru ca polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice...

Exclusivo săptămână ago

Într-un gest de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova – isi recunoaste incompetenta si solicita sa NU fie VOTAT! (I)

Într-un moment de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la...

Exclusivo săptămână ago

Din păcate, în structurile de poliție exista şi chiar sunt promovați “șefi” care au mentalități de C.A.P.

Ne cerem scuze faț de cetțenii din Judetul Gorj, precizeaza cei de la sindicatul Europol. În “managementul” promovat de ei,...

Exclusivo săptămână ago

Cetățeanul afgan care a atacat pe cei doi polițiști de frontieră din cadrul ITPF Timișoara a fost capturat împreună cu cealaltă călăuză

Misiunile desfășurate de polițiști implică un grad ridicat de risc și nu poate fi comparat cu niciun alt simplu job,...

Exclusivo săptămână ago

Odată cu căderea PSD-iștilor, Jandarmeria s-a ales și cu disprețul victorioșilor, mai ales a USR-Plus-iștilor, principalilii profitori, proletcultiști cu zel dar plini de teorii fără aplicații practice

Într-o ședință comună de lucru, in șef al unui inspectorat de poliție îl întreabă pe reprezentantul jandarmilor dacă au personal...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!