Connect with us

Featured

Întrevederea premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby

Publicat

pe

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

În cadrul întrevederii la care a participat și ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, E.S. Andrew James Noble, au fost abordate teme privind evoluția situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina, sprijinul acordat refugiaților și combaterea traficului de persoane.

Premierul României a prezentat contribuția țării noastre la eforturile comunității internaționale de a fi alături de victimele războiului, de poporul ucrainean și de autorități. Înaltul prelat a felicitat România pentru viziunea și coordonarea sprijinului umanitar acordat refugiaților din Ucraina.

În ceea ce privește problematica traficului de persoane, a fost expusă abordarea integrată la nivel guvernamental, care include colaborarea cu societatea civilă și pașii strategici pe care România i-a făcut pentru identificarea timpurie a victimelor traficului de persoane și pentru combaterea propagării acestui fenomen inclusiv utilizând mediul online.

Actualitate

„Susținerea lui Iulian Dumitrescu nu vine doar din partea primarilor din județ și a susținătorilor lui din PNL, ci și a celor ce contează cel mai mult, a oamenilor care au beneficiat de proiectele implementate de Consiliul Judeţean”

Publicat

pe

De

După aproape trei luni în care Iulian Dumitrescu a fost desființat și lovit cu tot felul de mizerii fără nicio acoperire, atacat de oameni care nu au învățat nimic din „experiențele proprii”, zilele trecute a decis să continue ceea ce a început alături de noi, toți prahovenii, iar la îndemnul nostru, al celor ce îl susținem, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, dezvaluie Deputatul PNL Mircea Roşca.

Acesta mai precizeaza:

„Niciodată județul nostru nu a cunoscut o așa transformare ca în ultimii 3 ani!
Aproape 30 de ani au condus cei care aruncă acum cu mizerii și care nu au reușit să atragă măcar un sfert din suma de aproape 3 miliarde de euro pe care Iulian Dumitrescu a atras-o prin proiecte pe care noi toți le-am văzut și sunt în derulare.
Realizările, viziunea curajoasă și proiectele îndeplinite vorbesc pentru un om politic, nu acuzațiile și procesele publice intentate din senin cu doar două luni înainte de alegeri…
Am văzut în ultimele luni o adevărată cascadă de articole negative cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat și dacă ne uităm la trusturile de presă, atunci vom înțelege cine și de ce o fac…
Nu voi răspunde fiecărei acuzații nefondate care i-a fost adusă. Dimpotrivă, voi explica de ce era nevoie ca Iulian Dumitrescu să candideze din nou.
Voi face asta începând prin a spune că, la rândul meu, am trecut printr-o experiență cumplită, în care am fost judecat public înainte de judecata instanțelor, fapt care m-a costat ani din viață, familia afectată, o experiență pe care nu o doresc nimănui și sper ca Iulian să nu fie nevoit să o îndure, pentru că în momentul acesta este doar cercetat pentru chestiuni ridicole. În media, în loc să vedem probele, ni se prezintă averea dobândită în ani și ani de muncă în mediul antreprenorial, cu mult timp înainte de a intra în politică.
Oare oamenii aceștia care își bat joc de țară, care aruncă cu noroi, nu înțeleg că românul s-a prins de toată strategia asta mizerabilă în care ne sunt eliminați lideri politici cu televizorul într-un proces pe care îl știm cu toții sub numele de „telejustiție”? Oare nu înțeleg că românii s-au prins de toată schema cu chematul, așa, în treacăt pe la parchete? Pun în lumină proastă, în primul rând, profesioniștii din justiție care își fac serios treaba.
Eu, după 9 ani de zile, am fost achitat pentru că faptele nu există sau nu s-a putut demonstra vinovăția. Dar, cu toate acestea, pozițiile publice și funcțiile în care mă aflam, anii pierduți din viață, dar și suferința familiei mele nu mi le poate da nimeni înapoi și nu le poate șterge nimeni cu buretele. A trebuit să îmi dau demisia, să suport disprețul public doar pentru că, în concepția celor care făceau „telejustiție” și erau judecătorii din spatele ecranelor, eram penal și trebuia să fiu persecutat public.

Vin și întreb și eu, în situația asta, cum ar putea să abandoneze Iulian Dumitrescu lupta (făcând pe plac haimanalelor care ,,își freacă mâinile” când văd sumele de la Consiliul Judetean inimaginabile pentru ei în trecut) în loc să continue lupta încurajat de legile, Constituția țării și de toate mecanismele juridice, statutare, ce sunt de partea lui?
Da, trebuie să continue! Încurajat și de peste 65% din primarii prahoveni ce îl susțin la vedere în PNL, de peste alți 25 % dintre primarii PSD ce îl sună să nu se lase, de mii și zeci de mii de susținători ce au văzut în ultimii 4 ani că „Prahova pe primul loc” nu este doar un slogan, ci cu el în frunte chiar se poate. Iulian Dumitrescu, omul pe care îl susțin și l-am încurajat cu mulți ani în urmă să vină în Prahova lui natală când eu eram lovit iar el un antreprenor de mare succes, a decis să lupte, să meargă mai departe, continuându-și proiectele și aplicând viziunea cu aer proaspăt pentru județul nostru.

Vom câștiga pentru că rezultatele și proiectele sunt cele care stau mărturie pentru întreaga sa activitate. Prahova s-a dezvoltat substanțial în mandatul său de președinte și trebuie să continue pe același drum.

Vom câstiga pentru că susținerea lui Iulian Dumitrescu nu vine doar din partea primarilor din județ și a susținătorilor lui din PNL, ci și a celor ce contează cel mai mult, a oamenilor care au beneficiat de proiectele implementate de Consiliul Judeţean, care au produs:

– centuri ocolitoare pe toate arterele esențiale traficului;
– noduri de legătură și pasaje rutiere;
– extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în peste 30% din județ;
– extinderea rețelelor de apă potabilă și canalizare în peste 38 % din județ;
– zeci de milioane de euro investiți în sănătate, în cel mai modern bloc operator din țară ce se află în spitalul județean;
– în educație – prin modernizarea cu echipamente de ultimă generație în majoritatea școlilor de la noi, dar și în aducerea unei secții ale celei mai pretigioase universități de medicină ce va pregăti viitorii medici pentru Prahova – Universitatea Carol Davila;
– campusuri universitare;
– investiții în sport și cultură etc, etc.

Vom câștiga pentru că anumite grupuri de interese, împreună cu echipa de păpușari cu notorietate deja a celor de la PSD Prahova ce aruncă în față marionete necarismatice și rigide, știu că au pierdut lupta. Singura miză determinantă în calculul lor era aceea de a reuși ca prin presiunea media pusă pe Iulian să îl facă să nu candideze.

Vom câștiga pentru că românii noștri s-au săturat să vadă că atunci când un om serios face o treabă bună, imediat, din senin, i se întâmplă ceva.
În timp, se va vedea că am avut dreptate să îl susținem pe Iulian pentru un nou mandat. Se va vedea că este nevinovat și că totul s-a întâmplat cu scopul de a-l scoate de pe eșicherul politic. Dar nu suntem intimidați, iar întreaga filială a PNL Prahova este alături de el cu toată puterea, determinarea și călăuzirea pe care numai Dumnezeu ne-o poate da.
Da, am credința asta și îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru ea!” (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

WHITE TOWER (XXXI – b)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!

Publicat

pe

De

Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL (cel cu Bomba ecologica de la Pleasa) – forțează obținerea de lucrari (aici)

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide ochii. Ziarul Incisiv de Prahova dezvaluie despre aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata de cca 3 ani de zile (aici)!

Gruparea infracțională care a terorizat Ploieștiul în perioada pseudo-procurorului Portocală, continuă și astăzi să distrugă viețile oamenilor. Șantaj, mită, totul la „caterinca” pentru interese personale, infracțiuni de tot felul sunt doar câteva din „isprăvile” unui grup apropiat de băieții „șmecheri” ai orașului, grup care îl țin captiv chiar și pe primarul Volosevici, un grup de crima organizata protejata de la varful M.A.I si I.P.J Prahova, de ofiteri corupti, prin tandemul toxic pentru aceasta instituitie de siguranta nationala, tandem format din chestorul Eduard Miritescu, de, eternul sifon al gruparilor de crima organizata, comisarul Ginel Preda, inca adjunct la IPJ Prahova si de imoralul Marcel BĂLAN! Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulante!

Va dezvaluiam ca, preudo jurnalistul santajist si spagar Catalin Stavri a mers de bună voie la parchet pentru a povesti „mizeriile” făcute de LUPU MIHAI, desi până la acel moment erau prieteni buni. Stilul sau caracteristic: aici.

Va mai dezvaluiam si faptul ca, lipsiti de griji (sperand ca l-au pacalit pe procurorul de caz), pseudo-ziaristul santajist si spagar impreuna cu prietenul sau Catalin Muresan (aici ) au scos Asul de „Trefla” la intalniri de „taina” (dar, monitorizate de organele de cercetare penala) in domeniul deseurilor cu ambalaje intrand pe circuitul RetuRO SGR.

Cea mai mare fraudă imobiliară din istoria Ploiestiului, cu un prejudiciu de peste un milion de euro

Candidatul PSD la fotolilul de Primar, pentru un nou mandat, a „livrat pe  tava” si Termo Ploiesti

Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești: „Avem de-a face cu un primar iresponsabil…nu ești prost o data, ci că ești prost de două ori. Prost administrator, desigur”, declara parlamentarul prahovean!

Primarul Andrei Volosevici era la curent chttps://youtu.be/knhxv8uPeiQ?t=2u infractiunile de coruptie si trafic de influenta

Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!

Înființată în toamna anului 2022, pentru a furniza apă caldă și căldură ploieștenilor de la bloc, după doar doi ani de zile iese adevarul la suprafata, totul sub protectia mafiei din institutiile statului de drept.

In acest serial am prezentat schema si personajele implicate:

Cum câștiga Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL licitațiile pe la Termo …?

Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

Becheanu Bogdan director Termo accepta ce se creionează de cei de mai jos ba mai exista și câte o intervenție):

Secretara acestuia, Doina Savu (este mătușa Cătălinei Mureșan) – la ea ajung inițial informațiile și de aici începe jocul, un joc „operativ” interceptat de organele de cercetare penala!.

Finii lui Becheanu, Silviu Draghici director distributie Termo coordonator pentru bunul mers al afacerii familiei Catalin Mureșan și soția acestuia ce lucrează la achiziții Andra Draghici –  achiziții Termo (asculta de ordine și creează disciplina pentru a se semna contractele).

Sabina Iordache Macovei fina interpopolui Catalin Mureșean (angajata Recop Recycling SRL) și finul plimbareț – Vlad Iordache (angajat Recop Recycling SRL).

Din când în când mai apare câte o discuție între cei de la Termo cu o anume Mihalcea Raluca Iancu – serviciu externalizare mediu, ca sa avem schema pe scurt, urmand a devoala pe larg in articolele ce urmeaza.

Si normal, totul cu sprijinul pseudo-ziaristului narcoman, santajist si spagar care apasa pe acceleratie sa prinda contracte cu Termo, ca doar isi ia „zeciuiala” si de la celelalt sifon- interpop Catain Muresan.

„Foame mare” si disperare

Cu un deficit uriaş de imagine pentru PSD Prahova si cu un nou leadership esuat care trebuia să ii  creeze un culoar mediatic favorabil candidatului PSD-ist Andrei Volosevici, in prag de campanie electorala  si cu certitudinea ca edilul in functie NU va mai prinde un nou mandat, gruparea de criminalitate economico-financiara organizata forteaza obtinerea de lucrari de la Termo Ploiesti pentru Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL (cel cu Bomba ecologica de la Pleasa) – (aici)

.

Intre timp, „Asul de Trefla” a beneficiat la sfarist de saptamana de o descindere, nu a procurorilor…Doar o simpla executare silita, asta da retea de „interpopi…”

Referitor la cazul WHITE TOWER , in data de 23.04.2024, la Înalta Curte de Casație și Justiție s-a judecat contestația depusă de patru dintre cei inculpați în dosarul White Tower față de o hotărâre a Curții de Apel Ploiești privind prelungirea arestului la domiciliu. Magistrații Curții  de Apel Ploiești prelungiseră durata măsurii arestului la domiciliu dispuse față de inculpații Nichita Vlad (avocat), Lupu Mihai, Lupu Mărioara (ambii dezvoltatori imobiliari) și Tudose George Radu implicați în mega-dosarul White Tower. Cei patru inculpați au fost plasați sub control judiciar, având interdicție să părăsească țara.

Înalta Curte a respins propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti cu privire la prelungirea măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de cei patru inculpați înlocuind-o cu măsura preventivă a controlului judiciar.

„Admite contestațiile formulate de inculpaţii Lupu Mărioara, Nichita Vlad, Tudose George – Radu şi Lupu Mihai împotriva încheierii din data de 15 aprilie 2024 pronunțată de Curtea de Apel Ploieşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, în dosarul nr. 361/42/2024. Desfiinţează, în parte, încheierea atacată şi rejudecând: Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti cu privire la prelungirea măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpaţii Lupu Mihai, Nichita Vlad, Tudose George Radu şi Lupu Mărioara. În baza art. 222 alin. 7 teza a II-a C.pr.pen. şi art. 242 alin. 2 C.pr.pen. raportat la art. 202 alin. 4 lit. b) C.pr.pen., înlocuieşte măsura preventivă a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpaţii Lupu Mărioara, Nichita Vlad, Tudose George – Radu şi Lupu Mihai pe o perioadă de 60 de zile, începând din data de 23 aprilie 2024, până la data de 21 iunie 2024, inclusiv. (…) Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpaţii Lupu Mărioara, Nichita Vlad, Tudose George – Radu şi Lupu Mihai trebuie să respecte următoarele obligaţii: – să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi și libertăți, la judecătorul de cameră preliminară şi la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; – să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; – să se prezinte la organul de poliţie în a cărui rază teritorială locuiesc desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi; – să nu depăşească limita teritorială a României, fixată de organul judiciar, decât cu încuviinţarea prealabilă a acestuia; – să nu se apropie de inculpaţii (cu excepţia inculpaţilor Lupu Mărioara şi Lupu Mihai, în considerarea relaţiei mamă -fiu), suspecţii, persoane vătămate, părţi civile, martorii, experţii din prezenta cauză şi de specialiştii desemnaţi de organul judiciar, precum şi de persoanele care vor dobândi aceste calităţi în viitor şi să nu comunice cu aceştia, direct sau indirect, pe nicio cale” este hotărârea definitivă publicată pe portalul Instanței Supreme.

Probabil nu mai aveau  idei de compuneri si povestiri. Vom reveni. (Cristina T.).

Canabis pe toate strazile

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

SECURITATEA PENITENCIARELOR ROMANESTI,  ESTE  GESTIONATĂ DE UN DIRECTOR CU O VECHIME DE DOAR TREI LUNI, INTR- O FUNCȚIE DE CONDUCERE, IN CADRUL UNUI PENITENCIAR !

Publicat

pe

De

Doar 3 luni a ocupat funcția de Director Adjunct Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, domnul cms șef Ilie Marian, la penitenciarul Rahova.
Mandatul de director al  comisarului șef de poliție penitenciară Ilie Marian, peste Direcția Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar însumează mai multe EVADARI dar și tentative de evadare a deținuților, din penitenciarele românești.
Ne raportăm doar la ultimii 2 ani, când  rând pe rând penitenciarele Rahova, Ploiești, Codlea și iar Rahova, s-au înregistrat  cu  EVADĂRI care au tulburat liniștea cetățenilor .
Anul acesta alarma a fost dată pe 09.04.2024 de un deţinut condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor.
Acesta  a evadat, dintr-o dubă aflată în faţa unei clinici medicale din Sectorul 2 din Bucureşti.
Deținut periculos, liber 14 ore să cutreiere țara.
În 2017, bărbatul și-a bătut amanta până când a lăsat-o fără suflare. Încă de atunci era încarcerat în regim de maximă-siguranță.
Patru mașini ar fi schimbat, în total, deținutul. Surse judiciare spun că ar fi pretins că este șofer de TIR și că vehiculul lui s-a stricat. Șoferul de camion din Oradea a fost cel care a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Mascații au intervenit rapid.
Cu toții ne dorim o țară sigură, iar  instituțiile din domeniul apărării trebuie să ne garanteze acest lucru.
Conform materialelor realizate de cei trimiși în control, prin penitenciarele țării, au existat și foarte multe tentative de evadare.
 Cu toate că la momentul de față este o criză de siguranță in penitenciarele românești, unul dintre motive fiind și lipsa resursei umane și a profesioniștilor, directorul de direcție cu atributii de paza , escortare și supravegherea persoanelor private de libertate, siguranța penitenciarelor și aplicarea regimului penitenciar, transferul persoanelor private de libertate între unitățile penitenciare, este preocupat de înlăturarea din sistem, a unor polițiști pe care dumnealui îi consideră mai capabili și implicit incomozi.
Acest lucru este realizat prin hărțuiri sistematice, prin trimiterea de controale periodic, numai asupra penitenciarelor vizate, controale bazate în mare măsură pe declarații ale persoanelor private de libertate, unele înregistrate cu boli psihice, pe declarații luate unor polițiști 
indicați și pe conturarea unor spețe simple, in evenimente deosebit de grave, încercând să scoată în evidență că acolo sunt foarte multe probleme, scopul final fiind acela de a strica imaginea cat și reputația celor vizați.
Ca o comparație:
„Un control al Curții de Conturi, desfășurat pe o perioadă de 2-3 săptămâni, se finalizează cu un raport final de 15-20 de pagini, in timp ce un control al celor din ANP, desfasurat pe o perioadă de o săptămână, la o unitate penitenciară „vizată” se finalizează cu un material de 80 de pagini”.
Controalele trimise de către directorul Marian Ilie, in unitățile penitenciare „vizate” de catre acesta, au început să cuprindă modul de lipire la cotor al documentelor, dacă documentele sunt păstrate în mape de plastic sau daca foile sunt perforate.
Probabil daca documentele ar fost lipite bine, nu ar mai fi avut loc evadarea de la Penitenciarul Rahova și nici alte  tentative de evadare.
Rugăm conducerea Ministerului Justiției să verifice activitatea acestui domn, care se furișează de ani de zile, in spatele responsabilităților sale și care aruncă cu noroi in carierele unor profesioniști, de teamă să nu cumva să-și piardă scaunul.
Domna ministru al Justiției ALINA GORGHIU, noi ne dorim  o țară sigură, iar asta implică și penitenciare sigure.
Domnul Ilie Marian, cel ce conduce Direcția Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, nu are capacitatea de a înțelege situația și problematica cu care se confruntă oamenii din teritoriu, practic este rupt de realitate.
 Dispozițiile aruncate la repezeală pe grupul de WhatsApp, prin care cere  ofițerilor din operativ să verifice, prin controale,  toate misiunile externe din afară penitenciarelor, de tipul instantelor, unități sanitare și puncte de lucru arată modul habarnist de a gestiona situațiile de criză.
Cum poți impune  astfel de măsuri când resursa umană și logistică nu-ti permite ?
Daca ai un penitenciar care deservește vreo 20 de instanțe, cum ar fi posibilă îndeplinirea acestei misiuni?
La o simplă privire aruncata pe CV-ul domnului cms șef realizăm că trebuie să ne trimitem copii la cursuri de carate, deoarece  siguranța le este pusă in pericol, cu dumnealui in fruntea „Pazei Penitenciarelor”.
Este de înțeles faptul că dumnealui nu are capacitatea de a gestiona situațiile de criză din unitățile penitenciare, deoarece a ocupat doar trei luni o funcție de conducere intr- un penitenciar.
In perioada 25.07.2003-05.02.2006 a fost încadrat la Penitenciarul Ploiești pe funcția de Locțiitor Șef Tura.
Perioada 2006-2020 și-a  desfășurat activitatea in cadrul ANP. (Doar atât, a desfășurat…).
La  data de 07.10.2020  a solicitat să fie trimis la Penitenciarul Rahova pe postul de director adjunct siguranța deținerii și regim penitenciar, unde a rezistat  trei luni, după care s-a cerut înapoi la Administrația Națională a Penitenciarelor pentru că era depășit de situație.
Spre știința domnului director!
„O constiinta umflata de orgoliu este intotdeauna egocentrica si sensibila doar la sine. Este incapabila sa invete din trecut, sa inteleaga evenimentele actuale si sa extraga invatamintele pentru viitor. Este hipnotizata de propria persoana si este imposibil sa discuti cu ea. Alearga inevitabil spre propria pierdere -Carl Gustav Jung”. Vom reveni. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

WHITE TOWER (XXXI – b)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!

Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL (cel cu Bomba ecologica de la Pleasa) – forțează obținerea de lucrari (aici)...

Exclusiv12 ore ago

SECURITATEA PENITENCIARELOR ROMANESTI,  ESTE  GESTIONATĂ DE UN DIRECTOR CU O VECHIME DE DOAR TREI LUNI, INTR- O FUNCȚIE DE CONDUCERE, IN CADRUL UNUI PENITENCIAR !

Doar 3 luni a ocupat funcția de Director Adjunct Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, domnul cms șef Ilie Marian, la...

Exclusiv12 ore ago

Lanțul slabiciunilor între poliție, parchet și instanță, breșa creată în sistemul polițienesc prin neresponsabilizarea celor aflați în funcții de conducere

Vă spuneam cum procurorul Vieriu Tudor Ionuț și judecătorul Apetri Robert Valerian au dat și menținut soluția de renunțare la...

Exclusiv2 zile ago

Avem multe locuri libere și la ISU, pline de ”salarii nesimțite”, ”privilegiați”, ”necontributivi”, locuri ce abia așteaptă să fie umplută cu cetele asmuțate odinioară de USR si PLUS (REPER)

Încă de la finele anului trecut am întreprins demersuri pentru a obține cifrele exacte privind dinamica pensionărilor în Poliția Română...

Exclusiv2 zile ago

Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dat fix doi bani pe solicitarea polițistului Cănărău Ioan

Zilele trecute vă dezvaluiam cum procurorul Vieriu Tudor Ionuț și judecătorul Apetri Robert Valerian au dat și menținut soluția de...

Actualitate3 zile ago

PSD Prahova nici nu știi, cât de mic începi să fii! Candidatura lui Nicolae Drăgan la Primăria Târgsoru Vechi respinsă de Judecătorie! Se caută un nou candidat!

Lovitură usturătoare pentru PSD-ul condus de Virgiliu Nanu! După ce au anunțat cu surle si trâmbițe și au mers cu...

Exclusiv3 zile ago

Un eşec anunţat: ancheta „Mineriada“/Motivele pentru care dosarul Mineriadei s-a întors la Parchetul General pentru refacerea de la zero a anchetei/ANALIZA

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

Exclusiv3 zile ago

Europa, zguduită de cazuri de spionaj rusesc/România este ținta unor încercări de penetrare informativă

Raportul Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru 2023, aflat în dezbaterea parlamentarilor, evidențiază că România este ținta unor acțiuni...

Exclusiv4 zile ago

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Exclusiv4 zile ago

Mafia lui Portocala ajunge la alt nivel, procurori falși,  firme de paza, politisti corupti, totul în mijlocul „urbei lui Caragiale”/ Orasul acaparat de mafie (I)

Bătăi, santaje, tepe, politisti corupti si falsi procurori Daca avem politisti dansatori cu interlopi, care acopera si alti interlopi ce...

Exclusiv4 zile ago

Dupa protestele lucrătorilor poștali ies la iveala ERORI GRAVE ALE MANAGERULUI GENERAL de la Compania Națională POȘTA ROMÂNĂ S.A.

Situația de fapt Managementul poștei și administratorii sunt numiți în majoritate prin Oug 109, pe mandat de 4 ani, membri...

Exclusiv4 zile ago

Polițiștii protestează, din nou, la Constanța

Sindicaliștii sunt nemulțumiți de modul de reorganizare a IPJ Constanța În zilele de 25,26,29 și 30 aprilie, in intervalul orar...

Exclusiv5 zile ago

Primăria Ploiesti ii face campanie electorală, pe bani publici, candidatului –  Andrei Volosevici (candidat PSD!)?/DNA si Curtea de Conturi fac „joc de glezne”?

Primăria Municipiului Ploiesti se află, oficial, în campanie electorală, deși acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Cum nicio...

Exclusiv5 zile ago

Tupeul fără margini al USR-iștilor a făcut din reforma pensiilor militare subiect de condiționare PNRR

”Nu trebuie să vină rușii să ne submineze instituțiile (statului), le subminăm noi!” este una dintre observațiile expertului în geopolitică...

covoare traditionale covoare traditionale
Exclusiv6 zile ago

Amenajarea unui living modern cu influențe tradiționale românești

În căutarea echilibrului perfect între modernitate și tradiție, mulți dintre noi ne dorim să transformăm livingul într-un spațiu care să...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!