Connect with us

Featured

Discuția Carlson-Putin are o audiență înregistrată de cca 200 de milioane de vizualizări

Publicat

pe

Discuția Carlson-Putin are o audiență înregistrată de cca 200 de milioane de vizualizări, dar ținând cont de faptul că televiziuni naționale din America de Sud, Asia, Africa, au difuzat interviul integral, e limpede că pronosticul meu, anume că se va ajunge la peste jumătate de miliard de telespectatori în acest weekend, poate fi atins deja. Deci clasificarea de tip „interviul secolului” se justifică!

Ce-a urmat în materie de comentarii despre interviu era previzibil, armata de manipulanți, ageamii, acoperiți, dobitoci sau naivi, s-a pus în mișcare, cu toții au încercat cu disperare să strice „feng-shui-ul” unui spectacol geopolitic de gală, pentru că asta a fost în principal discuția de la Kremlin. Ieri am comentat public interviul și în cadrul Clubului de Gândire GOLD. N-o să mai fac azi analiza interviului, dar îl vom diseca pe capitole în emisiunile GOLD FM începând de luni, trebuie însă să-mi exprim aprecierea legată de tactul și iscusința cu care Tucker Carlson a condus discuția, cu un interlocutor atât de complex, dar și dificil.

Îl studiez pe Putin de fix 25 de ani, din momentul în care a fost numit prim-ministru al lui Elțîn, deci pot aprecia mai bine decât alții cât de greu este să-i oferi confortul de a dezvălui lucruri discrete sau absconse, să-l provoci fără a-l enerva, pentru a-l pune în situația să se mobilizeze pentru a-și confirma public puterea, oferind inclusiv detalii din discuțiile de salon. Iar Tucker Carlson, cu inteligență și talent jurnalistic moștenite în calitate de fiu al celui mai longeviv director al „Voice of America”, a reușit din plin să ne ofere astfel în discuția cu Putin detalii ce ne vor ajuta mult să previzionăm corect următoarele mișcări geopolitice.

Desigur că întrebările interviului au fost negociate, nici nu se poate altfel la acest nivel, iar Carlson a dezvăluit acest fapt în zilele dinaintea evenimentului. Din acest motiv marchez aici trei subiecte de care aș fi fost interesat, și o să explic și importanța lor.

Primul se referă la laboratoarele biologice cu potențial de arme de ucidere în masă, respectiv la instalațiile dedicate atacurilor energetice, construite și folosite de către americani, pe care armata rusă le-a identificat și distrus pe teritoriul Ucrainei, chiar la începutul conflictului. Existența lor a fost confirmată inclusiv de către Victoria Nuland la o audiere în Congresul american, iar rușii au înaintat voluminosul dosar al ororilor la ONU, unde a rămas secretizat și îngropat. Era important să aflăm ce fel de viruși letali erau cultivați în Ucraina, ca să putem pricepe unde și în ce scopuri ar fi putut fi folosiți ca arme de ucidere în masă, respectiv trebuia să aflăm cum anume au acționat bateriile de antene și emițătoare masate la granițele Ucrainei cu Rusia, Belarus, Polonia, Ungaria și România, baterii conectate la celebrul sistem HAARP din Alaska-SUA, prin care e limpede că s-au executat atacuri energetice asupra unor indivizi indezirabili pentru puterea de la Washington.

Legat de asta, e limpede azi că una dintre victime a fost chiar Putin, ce-a început acest război șchiopătând, buhăit, cu o paloare a feței și lipsă de energie ce-au justificat inclusiv știrile legate de moartea sa iminentă. La puțin timp după ce bateriile de atac energetic din Ucraina au fost distruse, am putut observa cum Putin s-a recuperat fizic și mental, ajungând la forma excepțională pentru un bărbat de 71 de ani, pe care am observat-o cu toții în cadrul discuției cu Carlson. Cred că Putin nu a mai dorit să abordeze acest subiect deoarece, având în vedere spectaculozitatea și gravitatea sa, l-a introdus în pachetul de negociere a finalului de război, unde asemenea grozăvii, cu indicarea autorilor lor, capătă o mare importanță.

Al doilea lucru pe care l-aș fi dorit comentat e legat de Prigojin, asaltul său asupra Moscovei, respectiv moartea sa ulterioară. Acesta este însă cel mai incomod subiect de comentat public pentru Putin, deoarece relația sa cu fostul său „Bucătar” era de notorietate, înglodată în detalii personale infamante, respectiv legată de mari sume de bani cu care s-au finanțat armatele private Wagner, ce încă acționează, mai ales în Africa. Speculațiile legate de posibila înscenare a morții lui Prigojin, pe care Carlson nu avea cum să le ocolească, e limpede că l-ar fi pus în mare dificultate pe Putin, cu riscul de a devoala, fie și parțial, anumite lucruri pe care nu vrea și nu are voie să le dezvăluie.

În fine, era interesant pentru mine ca Putin să insiste mai mult a supra relaționării Rusiei cu Germania, ținând cont de faptul că, în cadrul interviului, liderul de la Kremlin a sugerat clar ambiția Rusiei de a se instala ca viitorul lider al Europei, menționând faptul că Rusia a devenit deja, în urma războiului, prima economie a spațiului european, devansându-i chiar pe nemți. Eu bănuiesc demult și-am previzionat public că ăsta e marele proiect al lui Putin, dar în acest interviu au fost oferite pentru prima dată poziționări ce-mi confirmă pronosticul. Putin a oferit și detaliul ofensivei investiționale chineze în Europa, pe care o sprijină în mod deschis și interesat, subliniind și faptul că chinezii nu caută puterea, ci profitul, deci influența politico-militară în Europa este rezervată/negociată în favoarea Rusiei.

Revenind la Germania, legăturile și influența reale ale Rusiei acolo, o să vă ofer un detaliu semnificativ, ce le completează pe cele cunoscute de interdependență financiar bancară, respectiv de tip energetic. În 1945, când Armata Roșie a ocupat Germania la finalul celui de-al doilea război mondial, Stalin a permis soldaților ruși să se dedea la violuri pe teritoriul ocupat al inamicului, iar arhivele oficiale înregistrează minimum 2 milioane (!) de asemenea acte samavolnice, până când violurile au fost stopate, ca urmare a rugăminților comuniștilor germani. Deci în acei ani, fără posibilități de întrerupere de sarcină, putem presupune că femeile germane au născut un număr proporțional de bebeluși, deveniți între timp bază a populației Germaniei, depozitari ai unei genetici mixte, ruso-germane.

Pe lângă asta, în timpul ocupației sovietice a Germaniei de Est, au fost sute de mii de căsătorii ruso-germane, care la rândul lor au generat o populație mixtă, ce include și gena rusească. E sigur că geneticienii și sociologii știu exact ce înseamnă asta și câtă influență rusească intrinsecă s-a generat astfel în Germania, pentru raționamentul de azi e suficient și ce v-am descris pe scurt, ca să pricepeți cum stau azi lucrurile. E limpede deci că planurile Rusiei de cucerire a supremației în Europa, au o serioasă bază de susținere chiar pe teritoriul actualului lider al UE, o Germanie aflată azi în genunchi din punct de vedere politico-economic, în urma deciziilor sinucigașe impuse de către SUA și implementate de nevolnicul guvern al cancelarului Scholz.

Chiar și fără aceste referiri, plus altele, poate la fel de importante, mai zic o dată la final că trebuie să-i fim recunoscători lui Tucker Carlson (și protectorilor săi) pentru că, alături de Putin, ne-au dat posibilitatea să înțelegem mai bine lumea în care trăim!

Cozmin Gușă

Exclusiv

Caracatita WHITE TOWER (XIII – A) scoate la iveala putregaiul din IPJ Prahova si din varful MAI

Publicat

pe

Procurorii continuă să facă ample investigații într-o afacere imobiliară suspectă. Vorbim despre un dosar penal deschis în urma perchezițiilor care au scos la iveală fapte de corupție, trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, constituirea unui grup infracţional organizat, cumpărare de influenţă, dare de mită, luare de mită, bancrută frauduloasă.

Din datele, înregistrările și documentele primite primite de redacția Incisiv de Prahova, în cazul deja celebrului dosar „White Tower”,  par a fi implicați oameni de afaceri, notari publici, avocați, funcționari din Primăria Ploiești și chiar din instituțiile statului, dar și un ziarist santajist si spagar.

Țeapa imobiliară de la WHITE TOWER nu înseamnă doar cea mai mare fraudă din istoria Ploieștiului, acoperita de politisti corupti din IPJ Prahova si de chestorul Eduard Miritescu!

Va dezvaluiam ca aceasta cercetare s-a efectuat de politsiti din IPJ Dambovita deoarece existau suspiciuni rezonabile ca eterna coruptie bantuie pe holurile IPJ Prahova.

“LA PIOVRA” Prahoveana din varful IPJ Prahova si din varful MAI/Alt prejudiciu de aproximativ 1 milion de euro!

Secretara domnului cms.sef Ginel Preda, o prietena de familie, este numita Hagiu Monica, care, in fapt este angajata la Ordine Publica. Sotul acesteia, un “maistru mecanic” (Hagiu Gabriel) a lucrat la Garajul institutiei de unde, pe bani publici ai IPJ Prahova, ii repara autoturismul personal maharului (asta pana cand un sef din IPJ Prahova i-a reprosat lui Ginel, in plina sedinta ca nu este normal ca autospecialele cu care se deplaseaza in misiuni sa figureze ca reparate, dar să fie defecte, dar în schimb se repara autoturisme personale pe banii institutiei).

Procurorii din dosarul WHITE TOWER au “gripat” caracatita din IPJ Prahova.

Astfel, la varful IPJ Prahova s-a format o retea de camatari.

Despre aceasta retea am primit informatii inca din luna octombrie 2023, de la o sursa din varful M.A.I si nu ne venea să credem.

Sursa a revenit in ianuarie 2024 si ne-a dat numarul de dosar penal si numele procurorului care efectueaza cercetarile penale, intr-un dosar in care foarte multi politisti din IPJ Prahova au solicitat credite (unii dintre acestia nici macar nu stiau de acest aspect), in acest dosar fiind descoperite si adeverinte false. Cu o mare parte dintre acesti politisti reprezentantii ziarului Incisiv de Prahova au discutat, confirmand in totalitate dezvaluirile de azi.

Modus operandi

Secretara si prietena domnului cms.sef Ginel Preda a făcut zeci de credite pe numele unor politisti, unii dintre acestia au stiut, altii nu, pe tip suveica caritas. Singura conditie a fost ca secretara sa le achite ratele ca ei nu isi permit asa ceva.

Iata cum procurorii din dosarul WHITE TOWER au “gripat” caracatita din IPJ Prahova, aparand mari intarzieri in achitarea ratelor pana cand un numar mare de politisti si/sau fosti politisti s-au deplasat la poarta institutiei sa solicite achitarea ratelor la creditele efectuate pe numele acestora de catre Hagiu Nicoleta, intalnirea derulandu-se intr-un mare scandal.

Pentru Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne, DGA si/sau DGPI va prezentam numele politistilor care au luat astfel de credite in reteaua infiintata de Hagiu Nicoleta – secretara domnului cms.sef Ginel Preda, pe sectii, ca sa fie mai usor de urmarit.

Sectia 4

Badica, Badea, Dogea, Rafira, Popa.

Mai adaugam doua nume ca sa se stie unde ne indreptam in numarul viitor: Chivu S, Neacsu S.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul M.A.I, doar în anul 2021 peste 176 de lucrători ai M.A.I. au primit calitatea de suspect, in dosare penale.

În 2022, numărul lucrătorilor M.A.I. declaraţi suspecţi a crescut la 189. Cel mai recent, pe 29 ianuarie 2024, şase poliţişti de frontieră au fost condamnaţi definitiv pentru luare de mită în formă continuată.

Si, pana atunci mai „spicuim” dintr-o declaratie data de un sef din cadrul IPJ Prahova, in fata organelor de cercetare penala:

“S-a prezentat in biroul meu un ziarist care il tot vedeam, aprope zilnic, la adjunctul sefului IPJ Prahova. Era insosit chiar de catre cms.sef Ginel Preda. Acesta mi-a propus o colaborare institutionala dar mi-am dat seama din agitatia lui ca altul era scopul. Avea o frustare vadita si m-a rugat sa ii intermediez o intalnire cu seful inspoectoratului deoarece el este obisnuit sa isi bea cafeaua de dimineata cu sefii institutiei si actualul sef nu doreste sa il primeasca. Mi-a zis ca daca reusesc sa ii intermediez aceasta intalnire ma poate muta in secunda zero la IGPR  pe o functie mai mare ca sa pot iesi la pensie cu o solda mult marita. A scos telefonul mobil si mi-a zis ca il suna acum pe Miriterscu si pe _____, ca ii sunt prieteni si ma muta pe loc. Aceasta oferta mi-a fost facuta de fata cu cms.sef Ginel Preda, probabil pentru a da mai multa greutate acestei propuneri. I-am transmis ziaristului ca eu, personal, nu imi permit sa ii cer o astfel de favoare sefului inspectoratului, ca eu am cu acesta doar o relatie institutionala. Ulterior am vazut in ziarul acestuia cum era atacat seful inspectoratului care refuzase sa isi bea cafeaua cu acesta”….

In afara de latura penala exista o mare vulnerabilitate deoarece, se pare ca, fiica secretarei “sifonului” gruparii de criminalitate economico-financiar organizata este, la randul sau, secretara la “ditamai” seful de la DGPI. Oare cum se simt politistii verticali din aceasta institutie ca o simpla angajata la Ordine Publica sa primeasca sporuri si alte drepturi specifice acestui serviciu si sa „faca” pe secretara, o secretara care a format o retea chiar in cadrul institutiei statului de drept -„Siguranță și încredere”? Se simt discriminați? O sa aflam impreuna cu dumneavoastra!
Vom reveni.
(Cristina T.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cica MAI ar avea un ofiter detasat (sau se zice infiltrat ?) la Ministerul Muncii si care a terminat facultatea de popi

Publicat

pe

De

Cica MAI ar avea un ofiter detasat (sau se zice infiltrat ?) la Ministerul Muncii si care a terminat facultatea de popi, dezvaluie cei de la sindicatul Diamantul. Stie cineva detalii? Cum a ajuns specialistul in religie detasat acolo, a cui pila e si ce face el acolo pe banii statului? II sfinteste pe aia, face dui-uri? Transmite mesaje si biletele roz de la Grecu la MM si viceversa?
Cica si MAN ar avea un om de legatura, detasat acolo, mai dezvaluie sursa citata. (Sava N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

Cetățenii au fost nevoiți să aștepte până când la locul accidentului sa soseasca un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Giurgiu, de la o distanță de peste 60 km

Publicat

pe

De

Șeful IPJ Giurgiu a lăsat drumurile naționale fără polițiști rutieri, dezvaluie cei de la sindicatul Europol
Pe DN 6 ce tranzitează orașul Mihăilești din județul Giurgiu traficul a fost îngreunat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule. La fața locului au intervenit și două ambulanțe pentru acordarea îngrijirilor victimelor.
La acel moment, nu a existat NICIUN ECHIPAJ RUTIER pe raza Poliției Mihăilești, cetățenii au fost nevoiți să aștepte până când la locul accidentului sa soseasca un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Giurgiu, de la o distanță de peste 60 km pentru a efectua cercetarea la fața locului.
După modificarea UNILATERALĂ impusă de chestorul Dana, inspectorul șef, programul de lucru al polițiștilor s-a schimbat din ture de 12/24 – 12/48 în schimburi de 8 ore, aspect care a dus la imposibilitatea de a asigura continuitatea în serviciu a polițiștilor din cadrul structurii rutiere a unității de poliție pe care o conduce, mai dezvaluie sursa citata. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv11 ore ago

Caracatita WHITE TOWER (XIII – A) scoate la iveala putregaiul din IPJ Prahova si din varful MAI

Procurorii continuă să facă ample investigații într-o afacere imobiliară suspectă. Vorbim despre un dosar penal deschis în urma perchezițiilor care...

Exclusiv19 ore ago

Cica MAI ar avea un ofiter detasat (sau se zice infiltrat ?) la Ministerul Muncii si care a terminat facultatea de popi

Cica MAI ar avea un ofiter detasat (sau se zice infiltrat ?) la Ministerul Muncii si care a terminat facultatea...

Exclusiv19 ore ago

Cetățenii au fost nevoiți să aștepte până când la locul accidentului sa soseasca un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Giurgiu, de la o distanță de peste 60 km

Șeful IPJ Giurgiu a lăsat drumurile naționale fără polițiști rutieri, dezvaluie cei de la sindicatul Europol Pe DN 6 ce...

Exclusiv2 zile ago

Caracatita WHITE TOWER (XIII) scoate la iveala putregaiul din IPJ Prahova si din varful MAI – adeverinte false pentru credite pe numele unor politisti, mai rau ca la ultimii infractori! Maine, orele 13.00

“LA PIOVRA” Prahoveana din varful IPJ Prahova si din varful MAI Alt prejudiciu de aproximativ 1 milion de euro! Am...

Exclusiv2 zile ago

Politistii, fie activi sau pensionari, ghinionisti sa fie contemporani cu narcisistul sef al DGF, sufera consecintele

Despre erori si umbre la DGF! Despre narcisistul sef al DGF, salariul de excelenta si sporul de izolare!, dezvaluie Emil...

Exclusiv3 zile ago

Nu e logic ca lipsa de transparenta a Directiei Generale Financiara din MAI ascunde o greseala?

Aspectul care deranjeaza cel mai mult la Directia Generala Financiara din MAI este lasitatea, lipsa de barbatie. A fost si...

Exclusiv3 zile ago

Federatia Politistilor de Penitenciare pune in discutie interpretarea diferită din unități, cu privire la decontarea serviciilor turistice pentru cei care au efectuat concediu de odihnă anul trecut și au depus documentele justificative decontării in acest an

In data de 16.02.2024, incepând cu ora 10.30, a avut loc ședinta dintre conducerea ANP- federatii sindicale și conducerile unităților...

Exclusiv5 zile ago

Compromisul (in)justitiei prahovene pentru “albirea” procurorilor paraditori Onea, Portocala si Reileanu

Ne intrebam intr-un articol, pe buna dreptate, cat de impartiala poate fi judecata intr-un dosar in care inculpatii au ajuns...

Exclusiv5 zile ago

Pensionările cele mai multe se remarcă în rândul polițiștilor/MAI este total debusolat în privința măsurilor pe care ar urma să le ia în privința evitării dezastrului

Mai bine de un an în urmă, eram singura voce sindicală care a avertizat că majorarea vârstei de pensionare în...

Exclusiv5 zile ago

Conducerea IGPR nu a consultat organizațiile sindicale pentru acordarea majorărilor polițiștilor din subordine, în special pentru structurile DOS, DCCO

În data de 08.02.2024, începând cu ora 15:45 la sediul IGPR a avut loc o întâlnire între conducerea instituției și...

Exclusiv6 zile ago

Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (XII)/Funcționarii Primăriei rămân în arest la domiciliu!/Noi plangeri penale!

Vorbim despre cea mai mare fraudă imobiliară din istoria Ploiestiului, cu un prejudiciu de peste un milion de euro. Investigaţiile...

Exclusiv6 zile ago

Cu mașina de serviciu și la Tribunal! Martorii care au mintit la comanda procurorului „Portocala” intr-un dosar fabricat

Imagini incredibile ne-au fost trimise pe adresa redacției de un cititor. Angajații Direcției Silvice Prahova folosesc mașinile instituției și pentru...

Exclusiv6 zile ago

„Decăpusirea” sistemului ar trebui să inceapă cu cei care l-au căpușit până la sufocare

In data de 14.02.2024, incepând cu orele 12.50, a avut loc intâlnirea on-line, intre conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor ,...

Exclusiv7 zile ago

M.A.I. – Repară inechitățile privind norma de echiparea a polițiștilor din promoțiile 2021-2023

La sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc ședința Comisiei de Dialog Social ce a avut pe ordinea de zi ...

Exclusivo săptămână ago

„Acei chirurgi esteticieni pe care i-am mai văzut că profesau fără a avea studii superioare în domeniul medical, nu ar mai trebui să fie condamnați penal, atâta vreme cât același lucru se întâmplă în MAI”

„Prostituția profesională”, este un termen pe care l-am auzit în ultimii ani din gura colegilor care au ales să renunțe...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!