Connect with us

Diverse

„Românii trebuie să economisească și să rămână prudenți. Nu sunt premisele unei recesiuni. Arătăm ca o societate sănătoasă, cu economie stabilă” (Bogdan Neacșu, Președinte ARB și CEC Bank)

Publicat

pe

6a219460-e101-40f4-b184-42bcdf88370f

4 aprilie, București. În vecinătatea unui război și în vremuri financiare și sociale dificile, educația financiară poate da direcția unui popor, în a fi sărac sau prosper. Plecând de la această premisă, Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) a inițiat un demers în sprijinul informării consumatorilor de servicii financiare cu privire la relația lor cu băncile și cu propriile finanțe. Pe parcursul a 12 întâlniri găzduite de CSALB, jurnaliști renumiți în domeniul economic intră în dialog cu președinți sau vicepreședinți de bănci comerciale, cu directorul juridic al Băncii Naționale a României și cu managementul Asociației Române a Băncilor, cu profesori universitari, precum și cu avocați reputați.

Rezultatul acestor interviuri sunt 12 podcasturi de educație financiară pe teme actuale din economia României. Regăsiți în citatele și linkurile video de mai jos fragmente din primele patru interviuri.

Invitații din prima serie de podcasturi vorbesc despre:

 • De ce este bine să economisim și să fim prudenți în această perioadă?
 • De ce trebuie să mergem la bancă precum la medicul de familie și din ce motiv creditarea responsabilă nu este doar în sarcina băncilor, ci și a consumatorilor?
 • Cum va arăta bankingul viitorului și datorită cărui fapt inteligența artificială nu poate înlocui sucursalele și agențiile bancare?

EDUCAȚIA FINANCIARĂ ARATĂ DIRECȚIA UNUI POPOR

 Alexandru Păunescu, reprezentantul Băncii Naționale a României în cadrul  CSALB, în dialog cu Dan Popa, senior editor Hotnews.ro: „Educația financiară este atât de importantă, încât poate da direcția unui popor în a fi sărac sau bogat, în condițiile în care serviciile financiare au o cotă extrem de importantă în economie. Cu toate acestea, educația financiară nu poate fi impusă consumatorilor. Aceștia trebuie să fie informați cu privire la costurile unui produs financiar. Nu au nevoie să știe cum se calculează ROBOR-ul și IRCC-ul sau cum funcționează și ce reprezintă indicatorii macroeconomici.

În ceea ce privește modul în care băncile se raportează la consumatorii de servicii financiare, cred că instituțiile bancare ar putea avea o strategie comună. Funcționarii bancari care vând produse financiare consumatorilor pot fi și interfața pentru problemele care apar pe parcursul derulării unui contract. Băncile au un sistem destul de centralizat al reclamațiilor: acestea sunt primite de cei care  plasează produse financiare, dar sunt trimise mai departe spre rezolvare în centrala băncii. Mecanismul poate fi regândit în ideea în care băncile să ofere mai multă libertate și flexibilitate angajatului care vinde produse și poate păstra o relație mult mai apropiată cu clienții băncii. Acești angajați pot primi și un mandat mai larg pentru a putea să se implice în rezolvarea problemelor consumatorilor. Acest lucru se întâmplă în mediul rural, de exemplu. Acolo, angajatul băncii are o relație mai personală cu consumatorul.”

PRUDENȚĂ ȘI ECONOMISIRE. SOCIETATE SĂNĂTOASĂ, ECONOMIE STABILĂ

Bogdan Neacșu, Președintele Asociației Române a Băncilor și al CEC Bank, în dialog cu Emilia Olescu, redactor-șef al Ziarului Bursa: Cel mai important lucru pe care îl pot face consumatorii într-o perioadă dominată de crize energetice, războaie, crize sanitare și inflație ridicată este să fie prudenți în toate deciziile pe care le iau. De felul în care ne investim propriii bani, economisim, luăm decizii în business-urile noastre, depinde liniștea noastră financiară de mai târziu.

Recomand oamenilor să economisească! Chiar și acum populația economisește într-un ritm semnificativ, nu la fel de mare ca în 2020-2021, dar arătăm ca o societate sănătoasă, care înțelege momentul în care se află, chiar dacă resimte tot felul de perturbații la nivel macroeconomic, politic, și geopolitic. Din moment ce românii economisesc, putem spune că ne-am însușit și calitatea de a fi prudenți și trebuie să manifestăm în continuare acest comportament. Important este că nu suntem într-o recesiune, chiar dacă avem crize suprapuse. Premisele arată că este puțin probabil să ajungem acolo și să ne menținem drept o economie stabilă. Dar există și cealaltă variantă, în care lucrurile pot să escaladeze. Războiul din Ucraina nu știm cum va evolua. Dar în sistemul bancar luăm în calcul tot felul de scenarii, inclusiv pe cele ipotetice pentru a fi pregătiți să facem față tuturor cererilor populației, fie că este vorba de lichidități, operațiuni și alte servicii care să le dea oamenilor confortul că banii lor sunt în siguranță și pot dispune de ei în orice moment.

BANCA ESTE „MEDICUL” CARE POATE TRATA NELINIȘTEA FINANCIARĂ

Roxana Hidan, vicepreședinte OTP Bank, în dialog cu Norel Moise, redactor-șef Piața Financiară Educația financiară pornește din front-office, dar acest lucru nu trebuie să existe doar la începutul relației dintre bancă și consumator, ci pe toată durata ei.

Așteptările pe care le avem de la clienții noștri este să aibă maturitatea necesară și să vină către bancă în momentul în care au probleme. Noi ar trebui să fim, dacă vreți, medicul de familie la care să apeleze clienții noștri, la primul simptom de neliniște financiară. Primul apel ar trebui să fie către bancă și către omul din front-office care să fie bine-pregătit și să știe cum să-l îndrume sau să ceară ajutor, la rândul lui.

Pe de altă parte, conceptul de creditare responsabilă nu trebuie să fie atribuit doar băncilor. Creditarea responsabilă ar trebui să fie în primul rând a celui care trebuie să dea banii înapoi la sfârșitul zilei. Eu pot să fac tot ce este omenește, să-i pun la dispoziție toate informațiile necesare, să nu ascund costuri, să nu ascund clauze, ci să-l ajut – în această etapă de cunoaștere – dar la sfârșitul zilei responsabilitatea deciziei îi revine celui care își dorește să achiziționeze un bun pe credit. Creditarea responsabilă din partea băncii vine din a înțelege care este nivelul de sănătate financiară a clientului și care este nevoia din spatele solicitării.

VITEZA VA TRANSFORMA RADICAL SISTEMUL BANCAR

Vladimir Kalinov, vicepreședinte Raiffeisen Bank, în dialog cu Cristian Pavel, redactor-șef Legal Magazin: Sistemul bancar se va transforma radical în următorii ani. Mă aștept să văd decizii asistate de Inteligența Artificială, o utilizare mai mare a biometriei care va ajuta la identificarea viitorilor clienți și automatizări care să crească viteza operațiunilor financiare. Recent m-a întrebat un coleg în cât timp ajunge o plată în străinătate. Când i-am spus că poate dura câteva ore și-a amintit că acum zece ani dura trei zile. Deci, vom asista la o creștere a vitezei, în continuare. Odată cu mutarea sistemului bancar în zona tehnologiei, vor crește investițiile în securitatea cibernetică și vor apărea noi probleme de rezolvat. Banca, probabil, nu va fi atât de vizibilă precum este astăzi, pentru că se va integra în viața de zi cu zi a oamenilor. Cu toate aceste transformări, rețelele fizice ale băncilor, formate din sucursale și agenții nu cred că vor dispărea. Contactul uman cu banca este esențial pentru încrederea de care sistemul bancar are nevoie. Deși s-ar putea automatiza inclusiv acordarea creditelor imobiliare sau a împrumuturilor pe durate lungi de timp, nu se va întâmpla acest lucru. Oamenii au încredere mai mare în interacțiunea fizică, iar simțurile și emoțiile nu pot fi reproduse de Inteligența Artificială. Interacțiunea om cu om va rămâne cu prioritate destinată deciziilor financiare importante.

| PODCAST CSALB | Resurse video:

Podcast 1: Bogdan Neacșu & Emilia Olescu

Podcast 2: Alexandru Păunescu & Dan Popa

Podcast 3: Roxana Hidan & Norel Moise

Podcast 4: Vladimir Kalinov & Cristian Pavel

Diverse

OnLaptop și Flanco dau startul unui parteneriat inovativ, punând la dispoziție servicii de reparații laptop la îndemâna tuturor în România

Publicat

pe

De

“Vino cu laptopul tău în oricare dintre magazinele Flanco pentru a beneficia de Premium Express Service, un serviciu rapid de reparații și upgrade!”

OnLaptop, un service specializat în reparațiile de laptop, anunță un parteneriat oficial cu Flanco, unul dintre cei mai importanți retaileri naționali din sectorul IT&C, electronice și electrocasnice.

Acest parteneriat unic reprezintă o oportunitate deosebită prin care dispozitivele pot fi lăsate în oricare dintre magazinele Flanco din țară, oferind un avans important în facilitarea accesului la serviciile de reparații pentru clienții, prin intermediul colaborării inovatoare ce introduce punctele de preluare OnLaptop (Premium Express Service) în fiecare magazin Flanco din România, marcând astfel un pas semnificativ în îmbunătățirea accesibilității serviciilor de reparații laptop.

Această inițiativă permite clienților să predea laptopurile pentru reparații sau upgrade în orice magazin Flanco. Acestea vor fi apoi transportate în siguranță la unul dintre cele două sedii OnLaptop din București, unde o echipă de tehnicieni profesioniști se va ocupa de tot ce înseamnă reparație sau upgrade.

Parteneriatul dintre OnLaptop și Flanco este o asigurare pentru fiecare client că laptop-ul va fi tratat cu maximă grijă și că fiecare reparație se va face cu scopul de a îmbunătăți si prelungi durata de viață a echipamentelor. Acest parteneriat se bazează pe încredere, calitate și eficiență, asigurând că fiecare reparație se realizează cu un nivel înalt de profesionalism și atenție la detalii.

Serviciul „Premium Express Service” oferit de Flanco în colaborare cu OnLaptop aduce comoditate și ușurință clienților, eliminând necesitatea căutării unui service pentru laptop și a parcurgerii unor distanțe mari pentru a rezolva problemele tehnice sau pentru a face upgrade-uri, astfel, orice reparație sau upgrade este disponibila în oricare dintre magazinele Flanco.

Ce reprezintă punctul de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco?

Toate cele 159 de magazine Flanco îți stau la dispoziție pentru a-ți rezolva problemele cu laptopul!

Nu mai este necesar să cauți un service de reparații pentru laptopul tău, ai 159 de magazine Flanco la dispoziția ta. Aici poți lăsa laptopul în grija noastră, fără nicio bătaie de cap.

Tot ce trebuie să faci este să te prezinți la magazinul Flanco cel mai apropiat, unde vei primi un deviz de intrare pentru laptopul tău. Consultantul Flanco va trimite laptopul la sediul central OnLaptop pentru reparație. După ce ajunge acolo, un tehnician OnLaptop va prelua laptopul tău și te va contacta pentru a-ți furniza diagnosticul și costul reparației. Cu acordul tău, tehnicianul va efectua reparația, iar laptopul reparat va fi returnat la magazinul Flanco de la care îl poți ridica și efectua plata. Este atât de simplu și comod!

Ce reparații poți realiza prin intermediul punctelor de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din România?

Punctele de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din România îți oferă acces la o gamă variată de servicii profesionale de reparații laptop. Acestea includ, dar nu sunt limitate la:

Înlocuirea Componentelor Defecte:

 • Schimbarea display-urilor sparte sau defecte;
 • Înlocuirea tastaturilor deteriorate sau defecte;
 • Înlocuire elemente de carcasa;
 • Înlocuire LVDS, Wi-Fi, Module 4G, 5G, TouchPad;
 • Schimbarea bateriilor uzate sau defecte ale unui laptop;
 • Înlocuirea sau upgrade unităților de stocare (HDD/SSD) și a memoriei RAM;

Reparații Hardware pentru Laptop:

 • Reparații ale plăcii de bază, inclusiv probleme legate de circuitul de alimentare și de grafică;
 • Reparații si înlocuire mufe alimentare, porturi Audio, USB, HDMI, USB-C sau alti conectori;
 • Reparații balamale, elemente de carcasa;
 • Rezolvarea problemelor legate de supraîncălzire prin curățarea sistemului de răcire și schimbarea pastei termoconductoare si a thermalpad-urilor. (Mentenanță Laptop);

Upgrade Laptop:

 • Upgrade-uri de hardware, cum ar fi: Echiparea cu mai multa memorie RAM sau înlocuirea HDD-ului cu un SSD pentru o performanță îmbunătățită

Servicii de depanare sau diagnosticare laptop:

 • Diagnosticare completă pentru a identifica cauzele problemelor de funcționare ale laptopului.
 • Teste hardware și software pentru a detecta defecțiuni sau conflicte ale sistemului.
 • Depanare sistem pentru problemele legate de boot sau instabilitatea sistemului.
 • Evaluări ale stării de sănătate a componentelor laptopului, inclusiv a hard disk-ului, bateriei și sistemului de răcire.

Garanție:

OnLaptop, în parteneriat cu Flanco, pune un accent deosebit pe fiabilitate și încrederea acordată de clienți serviciilor lor, motiv pentru care fiecare intervenție vine însoțită de o garanție solidă. Această politică de garanție nu este doar un angajament față de calitate, ci și o dovadă a seriozității și atenției acordate fiecărei sarcini, indiferent de complexitatea ei.

Despre Flanco:

Flanco este brand romanesc din 1994 cu o rețea de 159 de magazine în 113 orașe!

Flanco, liderul dinamic al pieței de retail autohtone, este mai mult decât un furnizor de produse IT&C și electronice, este un partener de încredere pentru clienții săi. Oferind o gamă largă de produse, de la laptopuri și telefoane mobile la televizoare și frigidere, Flanco se distinge prin serviciile sale de calitate și prin angajamentul față de satisfacția clientului. Cu o rețea națională de magazine și un website user-friendly, Flanco face achiziționarea de tehnologie mai accesibilă și mai plăcută pentru Români.

Despre OnLaptop:

OnLaptop, cu sediul în București, se remarcă în domeniul serviciilor IT prin expertiză și calitatea serviciilor sale. Specializată în reparații și întreținerea laptopurilor, OnLaptop oferă o gamă largă de servicii, de la înlocuirea componentelor hardware la depanări complexe. Echipa sa dedicată și înalt calificată este mereu pregătită să răspundă cu profesionalism și rapiditate la nevoile clienților săi. Prin colaborarea cu Flanco, OnLaptop își extinde accesibilitatea, aducând expertiza sa mai aproape de clienți în întreaga țară.

Parteneriatul OnLaptop-Flanco este mai mult decât o simplă colaborare, este un pas înainte spre o experiență de service mai eficientă și mai convenabilă pentru clienții din România. Această colaborare marchează începutul unei noi ere în serviciile de reparații laptop, oferind acces ușor și profesionalism de top clienților din întreaga țară.

Citeste in continuare

Diverse

Inchirierile de masini sunt solutii ideale

Publicat

pe

 

În București, serviciile de închirieri auto devin alegerea înțeleaptă pentru cei care caută o modalitate convenabilă și eficientă de a se deplasa in România si de a vizita obiectivele turistice pe care aceasta le ofera. Popularitatea lor are o tendință de crestere de aceea in fiecare zi un numar tot mai mare de persoane aleg ofertele de inchirieri auto pe care aceste societati le ofera. Flexibilitatea devine un cuvânt de ordine atunci când vine vorba despre serviciile de inchirieri auto Bucuresti. Cu o gamă diversificată de vehicule, de la modele compacte ideale pentru explorarea orașului la mașini de lux pentru călătorii pline de stil, fiecare opțiune se adaptează nevoilor și preferințelor individuale. Aceasta nu este doar o simplă închiriere de mașini, ci o cheie către libertate și personalizare în călătorie.

Pe lângă aspectul practic, serviciile de închirieri auto aduc cu ele și o economie de timp și efort. Fără a mai aștepta la stațiile de transport public sau a planifica trasee în funcție de orarele acestora, călătorii pot decide ritmul călătoriei lor. Astfel, Bucureștiul devine un teritoriu de explorat în voie, fie că e vorba de monumente istorice, restaurante locale sau escapade de weekend. Mai mult decât o simplă închiriere, aceste servicii devin un partener de încredere în călătoria fiecăruia. Oferindu-le posibilitatea de a-și crea propriile povești și de a descoperi România în mod autentic, serviciile de închirieri auto din devin o alegere nu doar practică, ci și o poartă către aventuri fără limite în peisajul captivant al țării.

Alege o companie cu experienta in domeniu

Atunci când vine vorba de alegerea unei companii pentru servicii de închirieri auto, experiența devine factorul cheie către o călătorie fără griji și plină de confort. Rent-a-car-otopeni.ro se distinge ca soluția ideală, îmbinând experienta solidă cu o abordare personalizată, oferind clienților o experiență de închiriere auto care depășește orice așteptare. Un aspect esențial al alegerii unei companii cu experiență este încrederea pe care aceasta  o inspira. Rent-a-car-otopeni.ro, cu anii săi de activitate în domeniu, devine un partener de incredere pentru cei care își doresc un serviciu transparent și profesionist. Echipa dedicată înțelege nevoile variate ale clienților și se adaptează rapid, asigurându-se că fiecare călătorie începe și se încheie cu satisfactia clientului.

Serviciile lor nu se opresc la simpla închiriere a unei mașini; ele sunt o alegere ideala către o călătorie fără bătăi de cap. Flota diversificată de vehicule, de la modele economice la mașini de lux, acoperă toate preferințele și bugetele. Cu opțiuni flexibile și tarife competitive, fiecare client găsește soluția perfect adaptată nevoilor sale. Mai mult decât o companie de inchirieri auto, Rent-a-car-otopeni.ro devine un partener în fiecare călătorie. Cu servicii prompte, condiții clare și o atenție deosebită la detalii, această companie aduce un suflu proaspăt în industria închirierilor auto, oferind nu doar mașini, ci și o experiență de neuitat. Alegându-i, alegi nu doar o călătorie, ci o aventură în care fiecare kilometru devine o bucurie, iar fiecare moment, o amintire placuta.

Servicii flexibile si livrarea masinii inchiriate direct in aeroport

Când vine vorba de călătorii fără bătăi de cap, serviciul de închirieri auto Otopeni cu livrare la aeroport reprezintă răspunsul ideal pentru cei care apreciază confortul și eficiența. Acest concept inovator elimină barierele obișnuite ale închirierilor auto, oferind clienților o experiență care redefinește comoditatea în călătorii. Imaginează-ți să aterizezi într-un loc nou, iar mașina ta de închiriat te așteaptă chiar in parcarea aeroportului. Fără a mai pierde timp prețios la ghișee sau a te deplasa către sediul companiei, această abordare revoluționară aduce închirierea auto direct la pasager. Este practic ca și cum ai avea propria mașină, pregătită să transforme fiecare călătorie într-o experiență fluidă și fără stres. Serviciul de închirieri auto Otopeni cu livrare la aeroport nu este doar o soluție convenabilă, ci ofera confort și eficiență. Fiecare detaliu este orchestrat astfel încât să ofere clienților libertatea de a se bucura de călătoria lor încă de la primul pas pe pământ străin. Cu o flotă variată de vehicule de la compacte la modele de lux, opțiunile sunt la fel de diverse precum călătorii pe care le pot însoți. Așadar, pentru cei care doresc să evite formalitățile tradiționale și să se bucure de eficiența modernă, serviciul de inchirieri auto Otopeni cu livrare la aeroport devine alegerea perfectă în fiecare călătorie. Este o invitație la libertate și confort, transformată în realitate chiar de la sosirea într-o nouă destinație.

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Diverse

Cum să îți prinzi părul în funcție de decolteu pentru un look elegant?

Publicat

pe

Cum să îți prinzi părul în funcție de decolteu pentru un look elegant?

Pentru că sezonul rece aduce cu el schimbarea garderobei, implicit influențează și modul în care ne aranjăm părul, astfel încât să completăm într-un mod elegant ținuta. Stilul nu constă doar în piesele vestimentare pe care le alegi, ci și în modul în care îți accesorizezi ținutele sau îți aranjezi părul. În acest articol vom aborda diversele tipuri de decolteuri și coafurile potrivite pentru acestea.

Iată care sunt modurile eficiente de a-ți prinde părul pentru a avea o ținută elegantă:

Decolteu rotund 

Acest tip de decolteu este cu siguranță cel mai comun și cel mai ușor de purtat. În ceea ce privește părul, puloverele cu decolteu rotund sunt foarte versatile, astfel că poți alege fie să îți așezi parul pe o parte, fie să optezi pentru o coadă de cal joasă. De asemenea, pentru ținutele de zi cu zi poți purta și niște bucle ușoare. 

Decolteu în V

În sezonul rece, alegerea unui pulover cu decolteu în V reprezintă o piesă ce va face ca ținuta ta să fie mai elegantă. Iar pentru a scoate în evidență și a adăuga o notă de feminitate outfitului tău, poți opta pentru o coafură simplă, dar de impact. Fie că vei alege un coc jos lejer sau bucle ușoare, ambele coafuri vor oferi un aspect plăcut și plin de viață. În plus, modele de pulovere de damă deosebite poți găsi pe StarShinerS.ro. Aici vei descoperi piese vestimentare ușor de integrat în ținutele tale, iar acum le vei putea îmbina cu coafura, astfel încât să formezi stylinguri impresionante și elegante, fără prea mult efort. 

Decolteu în forma de inimă 

Puloverele cu decolteu în formă de inimă aduc cu siguranță o notă de eleganță și rafinament, de aceea și coafura aleasă trebuie să fie pe măsură. Poți opta pentru bucle care încadrează frumos fața sau un coc elegant, care să lase la vedere forma decolteului. 

Decolteu la baza gâtului 

O greșeală pe care multe femei o fac atunci când aleg să poarte pulovere cu decolteu înalt este faptul că își lasă părul pe spate. Acest lucru aglomerează zona gâtului, formând un aspect inestetic. O metodă simplă de a-ți aranja părul atunci când optezi pentru un pulover de acest gen este să îți prinzi părul într-un coc înalt, adaptat în funcție de situație. Pentru un stil mai casual poți alege un coc mai lejer, iar pentru unul mai elegant, poți alege un coc mai estetic și mai bine fixat. 

Decolteu barcă 

Acest tip de decolteu îți va pune în evidență umerii și gâtul, fiind o alegere elegantă. Pentru a completa perfect ținuta, poți opta pentru diverse coafuri, printre care enumerăm buclele lejere lăsate pe spate sau o coadă de cal care va evidenția subtil liniile decolteului. Regula la acest tip de decolteu este să păstrezi echilibrul între confort și eleganță, astfel încât să obții o ținută reușită. 

Așadar, atunci când vine vorba de crearea unui outfit bine structurat din punct de vedere stilistic și estetic, coafura aleasă are un rol major în completarea acestuia. De aceea, este foarte important să ai în vedere lungimea, textura și culoarea părului tău atunci când achiziționezi piese vestimentare, deoarece acestea nu reflectă doar o simplă ținută, ci întreaga ta personalitate. 

 

Sursă foto: Pexels.com

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo zi ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusiv4 zile ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusiv4 zile ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv5 zile ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv5 zile ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv6 zile ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv6 zile ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Exclusivo săptămână ago

Plângere penală la DIICOT. Grup infracțional care abuzează viitorii ofițeri

Sindicatele din penitenciare denunță la DIICOT conducerea Academiei de Poliție” A. I. Cuza”, pentru abuz în serviciu și fals intelectual....

Exclusivo săptămână ago

Umilință, înjosire si dispreț la Academia de Poliție și despre cum sunt testați studenții ei, în condiții de “căprărie”

A venit prima răzbunare pentru studenții impertinenți care au îndrăznit să reclame toxiinfecția alimentară de la începutul săptămânii. “Căprăria” este...

Exclusivo săptămână ago

Comisarul șef de poliție Lupu Sorin, locțiitorul șefului Direcției Control Intern din IGPR, s-a transformat în cenzor sindical.

Legea Dialogului Social Art. 9. (1) Membrilor aleşi ai organelor de conducere ale organizaţiilor sindicale li se asigură protecţia legii...

Exclusivo săptămână ago

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (I)

In mai multe materiale-sinteza anterioare, a fost descrisă o structură de crimă organizată din interiorul Poliției Române, operând în județul...

Exclusivo săptămână ago

ZEUS pierde umbrela de la ANP/ Directorul penitenciarelor Dan Halchin – ADIO!

            După ce mai bine de 2 ani, tot deplângem situația in care a ajuns...

Exclusivo săptămână ago

O pungă de supermarket este exact ce-ți trebuie atunci când ploaia de afară trece și prin camera de cămin a Academiei de Poliție.

În București a plouat. Doar că a plouat și în Academia de Poliție, chiar în dormitoarele studenților, dezvaluie cei de...

Exclusiv2 săptămâni ago

A fost  a 3-a noapte când echipajele de urgență au fost solicitate la Academia de Poliție!!!/Rușine, conducerii Academiei de Poliție!

Mai mulți studenți au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După 3 zile...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv