Connect with us

Administratie

Să te duci în buncărul lui Zelenski (singurul lider din lume care nu justifică miliardele promise), să nu-l întrebi de unde a avut 3,8 milioane de euro să-și cumpere vila din Toscana

Publicat

pe

Si să-i dai dume de genul ăsta: „în vreme de război, corupția este trădare” nu e doar o sfidare a inteligenței planetei, dar nu e chiar o probă de favorizare a infractorului?

De când e șeful EPPO, Laura Codruța Kovesi, nu face decât să confirme impresia că progresismul emană de la stalinism. Aplică tacticile selective ale odiosului regim. Bagă la bulău doar „dușmanii democrației,” precum predecesorii săi „dușmanii poporului.” Se comportă asemenea procurorilor sovietici! Investighează și trimite în instanțe doar burghezii care nu sunt plăcuți Noii Moscove. Nu se atinge de sovromurile, numite azi multinaționale. Micuța, n-are voie decât să piște molile, nu poate arunca nurii de hermină ai noului Politburo, renăscut la Bruxelles.

Prin tot cea ce face, insistă să ne transmită subliminal că nu este avatarul lui Andrei Vîșinski, procurorul general al URSS, care a condus Marea epurare și întronarea terorii ca politică de stat, pentru un sfert de planetă. Comunismul nu s-ar fi putut instaura atât de „plenar,” în vechea Rusie și în gubernii, dacă nu ar fi existat călăi ca Troțki, Buharin și cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă Andrei Vîșinski, procurorul general al Uniunii Sovietice – arhitectul juridic al Marii Terori.

Astăzi, Kovesi îl copiază pe marele procuror sovietic nu doar la dunga pantalonului, dar și la mimică, gesturi, rictusuri și vorbe. Mesajul ei criptat: „în vreme de război, corupția este trădare” are originea în dictonul criminalului în serie, posesor de ghilotină, Vîșinski, funcționărașul care a ratat arestarea lui V.I. Lenin, pentru a-i fi ulterior tovarăș: „dați-mi un om și vă găsesc crima.” Se vede din lună. Modul operativ al Codruței Kovesi e copie la indigo a lui Andrei Vîșinski, marele procuror stalinist.

Între cei doi există asemănări uluitoare, chiar dacă victimele Laurei Codruța Kovesi susțin că ar avea ceva din trăirile lui Troțki și rânjetul lui Buharin și miroase a tablă arsă. În științele juridice necontorsionate ideologic, procuroru este un acuzator public. La fel ca ziaristul de investigație, adună probe și face rechizitoriul. Știu haștagii Luluței că procurorii nu sunt în democrație doar acuzatori publici, ci și apărători ai libertăților? Că victima poate fi salvată de către un procuror cu știință de carte?

Micuța mov, pardon Cucuveaua mov, mai are ceva comun cu tabula rasa a justiției unei uniuni de state, Vîșinski: amândoi au fost securile ideologice ale unor regimuri. Pe stil nou, Kovesi e noul Vîșinski. Ne mai amintim cum Tudorel Toader se chinuia să o dea afară de la DNA, iar Volodimir Zelenski îi propunea postul de procuror general al Ucrainei? Ițele se leagă. Marionetele sunt trase de un singur păpușar.

Din graba scrisului era să ratăm o pururea coincidență: dosarele făcute de ei nu vor fi găsite niciodată în arhive. Cum s-ar zice, n-au operă, doar crime. Sigur că îmi veți contesta analogia. E dreptul fiecăruia să creadă că progresismul e visul de aur al umanității. Că teorarea în numele bogaților lumii nu e închiziție. E corectitudine politică. Nici că bietul Aristotel nu a socotit bine că după democrație, vine oligarhia și – în stadiile tardive – plutocrația. E în firea omului să nutrească speranță. Să creadă că avatarul diavolului poate fi pansament gastric.

Cei care au citit și au învățat ceva din istorie știu că toate marile crime s-au comis în numele unui pretins bine comun. Că Galileo Galilei a fost acuzat de erezie pentru că îndrăznit să calculeze dimensiunile iadului de pe pământ? Că a nesocotit vrerea papilor care dictau că pământul e centrul universului?

Așa cum ereticul de la Florența a renunțat la teoria heliocentrică, potrivit căreia nu pământul e centrul universului, pentru a-i fi pe plac Papei Urban, așa și Laura Codruța Kovesi nu s-a dus la Kiev, pentru a ridica probele din dosarul de corupție Burisma, în care Hunter Biden e dovedit corupt, ci pentru a face poza, în teatrul de păpuși, cu dresorul de șobolani, Volodimir Zelenski.

Laura Codruța Kovesi anchetează doar proscrișii Noii Ordini Mondiale, se ocupă de langoșerii și de producători de pizza, că n-au pus destul salami&fungi și n-au respectat gramajul din rețetă. Hoți, ar zice adulatorii slujirii pure. Nu se atinge cu nicio scamă de Ursula von der Leyen, coruptă până-n „sfincterul” cerebelos.

Noul Vișinski, obedient marii ohrane de la vest, se face că nu vede cum Heiko, soțul Ursulei, a aterizat din Germania în board-ul de la Orgenesis (cu un salariu anual de circa un milion de dolari), cu puțin timp înainte ca nevasta să negocieze celebrul contract cu firma Pfizer. Heiko – Gură Bogată – mai deține funcția de director al unei firmei de consultanță medicală, care mai adună venituri grase, prin intermediul PNRR-urilor naționale. Cum să o ancheteze pe Ursula, președintele american al Europei?

Istoria criminală a umanității nu-l cuprinde doar pe Hitler și pe Gorring, ci și pe Stalin și o serie de Papi, chiar dacă acest adevăruri nu convin!

Nu-i așa că rânjetul cabotin al actriței anticorupției seamănă cu cel al Papei Grigore al IX-lea, intrat în istorie sub numele de „călăul”? El ucidea, fără judecată, pe toți care priveau cu scepticism acţiunile papalităţii, așa cum ea a ucis orice farâmă de antreprenoriat românesc. Aleluia.

Marius Ghilezan

Citeste in continuare

Administratie

Pentru o schimbare nu e nevoie să se alinieze prea multe planete/Spitalul Militar de Urgenţă Dr. Alexandru Augustin din Sibiu (SMU Sibiu)

Publicat

pe

De

Multora încă le e frică să meargă la spital sau într-o unitate medicală, pentru analize sau chiar atunci când sunt bolnavi. Accesul la actul medical, măcar atunci când e posibil, nu ar trebui să se împiedice de prejudecăți, stereotipuri și frici. Spitalele moderne, printre care și SMU Sibiu, contribuie la schimbarea unor mentalități.

Prezența într-un spital nu este, în general, plăcută, decât atunci când primești vești bune, dacă ai noroc. La stresul dat de boală, dureri și stări de rău nu ar trebui să contribuie și mediul în care ești nevoit să te afli. Pacienții au nevoie de o vorbă bună și un loc dotat corespunzător. În cele două direcții, echipa managerială din orice spital trebuie să lucreze permanent.

La Spitalul Militar de Urgență din Sibiu, echipa managerială e condusă, de aproape cinci ani, de colonelul medic şef lucrări dr. Doru-Florian Moga. În ultimul timp, la SMU Sibiu s-au schimbat niște lucruri, iar impresiile bune, auzite de la cei care au avut un contact direct cu spitalul, au motivat o vizită acolo.

Clădirea spitalului, pentru cei care o cunosc și poate și-o amintesc din trecut, nu neapărat într-o notă plăcută, se află aproape de centrul orașului. Este o clădire istorică, un reper arhitectural pentru comunitatea sibiană de mai bine de un secol și jumătate.

Timpul, însă, nu a trecut neobservat peste acest loc, clădirea pierzându-și, treptat, din sclipire. Recent, fațada a fost renovată, fiind cea mai vizibilă, dar nu și cea mai importantă investiție pe care a făcut-o spitalul în ultimii ani. S-a lucrat țintit, conform unei liste de priorități, care a avut pacientul în centrul preocupărilor.

Vorbim de igienizări și modernizări, dotare cu aparatură, din punctul meu de vedere majore, precizează comandantul spitalului. Apoi vorbim despre aspect, condiții de spitalizare și încadrare cu personal. Clădirea era consolidată, dar au fost efectuate lucrări majore de renovare, de refacere a fațadei, a acoperișului, a instalației de încălzire, cu o centrală nouă, care să deservească tot spitalul.

Hol Ambulatoriu Integrat

De exemplu, o investiție necesară, dar insesizabilă pentru pacienți, a fost renovarea farmaciei cu circuit închis, care timp de peste 30 de ani a fost neglijată de conducerea spitalului. Aceasta beneficia de un spațiu generos, dar acum are și un circuit modern, adaptat la nevoile actuale.

Farmacia înainte avea un circuit care nu era funcțional pentru personal și pentru medicamente. La nivelul instituției s-a luat o hotărâre în funcție de anumite priorități, nu se putea începe cu partea de farmacie. Nu era prima prioritate. Dar cu noul manager care a venit, s-au făcut foarte multe investiții. Iar acum avem un circuit corespunzător cerințelor Ministerului Sănătății, explică Ion Soare, farmacist primar, șef secție.

Secția Farmacie

Povestea pare să fie abia la început. În acest moment, este în derulare un proiect pentru realizarea unei clădiri de birouri, în locul unei foste magazii, pentru partea nemedicală a spitalului, care până acum a fost plasată în diferite zone, pe unde exista spațiu liber.

Mai avem un proiect care ar trebui să fie finalizat curând: montarea unui nou lift în clădire actuală. Un al proiect vizează transformarea unei magazii în sală de sport și sală de recuperare pentru pacienți. Urmează un studiu de fezabilitate pentru montarea de panouri fotovoltaice și altul pentru un garaj și parcare supraterană pentru mașinile instituției și ale angajaților, transmite colonelul medic Moga.

Investiții viitoare, cu bani europeni

Totuși, cea mai importantă investiție se va face în corpul nou, un pavilion chirurgical politraumă, despre care comandantul consideră că este un proiect viabil. Practic în corpul acesta nou de clădire vom reloca tot ce înseamnă structură chirurgicală, începând de la compartimentul primiri urgențe, la bloc operator ATI, secție chirurgie cu compartimentele aferente, secția ORL și altele.

Proiectul este finanțat prin bani europeni, din PNRR, acordul, în care mai sunt incluse spitalele militare din Brașov, Craiova și Pitești, fiind semnat în urmă cu câteva săptămâni.

Compartimentul Primiri Urgente

Când e vorba de asemenea investiții, comandantul spitalului spune că este important să ai o viziune și să poți să îndeplinești proiectele. Acestea, deseori, întârzie, din cauze care nu țin neapărat de spital: multe avize, care necesită timp, sau firme neserioase cu care au neșansa să lucreze. Întâmpinăm, aproape de fiecare dată, întârzieri. Pentru tot ceea ce am reușit să realizăm, efortul a fost dublu sau triplu față de cel pe care l-am anticipat inițial.

Nu am reușit să aflu care este cheia succesului. Din discuții ulterioare, realizările par să se datoreze unor oameni potriviți, care își doresc să schimbe ceva, care știu să lucreze pe proiecte clare, cu obiective bine definite. Toate acestea se întâmplă pe lângă atribuțiile primare pe care le au în calitate de medici.

Laboratorul Analize Medicale

Eu vreau să cred că încercăm să funcționăm ca un tot unitar, că punem în centrul activităților noastre pacientul, și ne dorim ca pacientul să primească cele mai bune îngrijiri posibile, evidențiază comandantul.

Mai aflu de la acesta că încadrarea funcțiilor în spital este la 60%, dintr-un ideal. Nu facem notă discordantă de restul spitalelor militare. Situația poate deveni complicată, în ideea în care la anumite specialități nu sunt suficienți medici. Acolo poate să fie o problemă.

Șeful personalului, locotenent-colonel Valentin-Octavian Mărcuș, spune că, așa cum se întâmplă peste tot, există fluctuații. Noi ne dorim ca imediat să încadrăm posturile devenite vacante. În momentul discuției, îmi relata că existau 11 posturi vacante, pentru care fusese inițiat demersul de publicareNu par multe, dar sunt importante.

Oftalmologie. Sală de operaţie dotată cu circuit video integrat microscopului operator

Într-o secție sau într-un compartiment unde nu sunt suficienți asistenți, brancardieri sau infirmieri, nu se pot asigura turele, nu se poate asigura continuitate în actul medical, explică locotenent-colonelul Mărcuș. Odată cu „ordonanța austerității”, ocuparea posturilor vacante a fost suspendată, cu unele excepții.

La solicitarea Ministerului Sănătății, prin Direcția Medicală, am înaintat necesarul posturilor vacante, pentru care urmează să se inițieze un memorandum, care va fi înaintat Guvernului României. Aceste posturi ar urma să fie scoase la concurs, pentru a putea asigura și susține activitatea medicală în condiții optime, precizează șeful personalului.

Sala de operații politraumă

Spitalul militar din Sibiu oferă, astăzi, pacienţilor din județele Sibiu, Alba și Hunedoara, servicii medicale la standarde moderne, în secţii şi compartimente cu paturi (în număr de 200), în Ambulatoriul de specialitate, precum şi în Compartimentul Primiri Urgente. În timpul pandemiei a trecut printr-o perioadă aglomerată.

Aici au fost redirecționați mulți pacienți de la Spitalul Județean. În același timp, în cadrul spitalului a funcționat și un sector Covid-19. A fost o încărcare extremă pentru angajați atât în privința condițiilor de muncă, cât și a nivelului de muncă și a gradului de solicitare, dar ne-am adaptat, afirmă colonelul Moga.

Biserica din incinta SMU Sibiu

La începutul lunii februarie, secția de chirurgie a obținut aprobarea ministrului sănătății pentru a fi transformată în secție clinică de chirurgie. Spitalul își propune să dezvolte, astfel, colaborarea cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și să ofere un mediu potrivit pentru studenții de la Facultatea de Medicină.

În ultimii ani, toate investițiile și proiectele duse la bun sfârșit, precum și cele în desfășurare au dus la o schimbare în percepțiile pacienților. Dacă înainte aceștia se plângeau de condiții și de felul în care arată spitalul, acum se arată nemulțumiți de faptul că nu mai găsesc locuri pentru a se programa online.

Secția O.R.L.

SMU Sibiu este un spital relativ mic, totuși numărul de pacienți a crescut constant, ajungând anul trecut la peste 13 mii, cei mai mulți la secțiile de chirurgie. Consider că o parte din pacienți își doresc să vină la noi pentru că ne cunosc, pentru că spitalul arată bine, e curat, e decent și cred că interacțiunea între personal și pacient este cea care trebuie, mărturisește comandantul.

Am o singură concluzie după vizita la spitalul militar din Sibiu: pentru o schimbare nu e nevoie să se alinieze prea multe planete, ci e important ca oamenii să-și dorească să realizeze această schimbare. Atunci când există dorință, se găsesc și posibilități. (D. Luca).

Citeste in continuare

Administratie

Comitet Național pentru Situații de Urgență pentru aprobarea Planului Național de Răspuns la Situații de Urgență Nucleară sau Radiologică (PNRSUNR)

Publicat

pe

De

Având în vedere solicitarea Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare pentru aprobarea Planului Național de Răspuns la Situații de Urgență Nucleară sau Radiologică (PNRSUNR), premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă, a convocat, în sistem hibrid Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Hotărârea adoptată pentru aprobarea Planului ține cont de rezultatele evaluărilor exercițiilor desfășurate în baza programărilor la nivel național privind testarea Planului de protecție și intervenție în caz de accident nuclear sau urgență radiologică, elaborat în anul 2009.

Planul aprobat astăzi este corelat cu Regulamentul privind gestionarea situațiilor de urgență specifice riscului nuclear sau radiologic, aprobat prin Ordinul ministrului afacerilor interne și al președintelui CNCAN nr. 61/113/2018 și ține cont de aspectele operaționale aprobate în Concepția Națională de Răspuns la Urgențe Radiologice/ Nucleare.

Reamintim faptul că, prin Hotărârea nr. 557/2016 privind managementul tipurilor de risc, sunt finalizate 5 concepții de răspuns în caz de cutremure, epidemii, inundații, accident nuclear și/sau radiologic și incendii de pădure.

Aceste concepții naționale de răspuns au rol în asigurarea conducerii și intervenției operative în cadrul acțiunilor de răspuns și implicit asigură o bună coordonare în vederea diminuării efectelor produse de categoriile de risc cu impact asupra comunităților.

Hotarârea CNSU poate fi consultată atașat.

 

HCNSU nr. 16 din 30.05.2023

Citeste in continuare

Administratie

Deputatul PNL Diana Morar, concluzii după dezbaterea privind soluţiile legislative pentru copiii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate

Publicat

pe

De

O primă dezbatere pe tema soluţiilor legislative pentru copiii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate a avut loc sub coordonarea Dianei Morar, deputat PNL de Bistriţa-Năsăud. Întâlnirea a reunit reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, prin Sandra Pralong, consilier de stat pentru relaţia cu românii din afara graniţelor, Guvernul României, prin Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, deputat PNL şi Anca-Minodora Costin Hendea, secretar de stat Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, societatea civilă prin reprezentanţi ai celor mai relevante ONG-uri sau asociaţii, psihologi şi deputaţi în Parlamentul României.

Întâlnirea a avut ca obiectiv principal setarea unui cadru de dialog necesar pentru redactarea corectă şi completă a iniţiativelor legislative aduse în discuţie de Diana Morar, Raluca Turcan şi Sebastian Burduja, deputaţi PNL preocupaţi de această temă.

„Am abordat această temă din 2020, judeţul Bistriţa Năsăud, unul dintre cele mai afectate din ţară. Am lucrat încă de la începutul mandatului cu Sebastian Burduja, care avea deja experienţa unor proiecte civice pe acest subiect – Supereroi. Este un proiect complex şi care are nevoie de implicarea tuturor actorilor relevanţi: societatea civilă, psihologi, guvern, parlamentari, administraţii locale. Foarte multe idei bune, foarte multe abordări şi o concluzie care cred că a rămas în mintea tuturor: doar cu un efort comun al tuturor actorilor implicaţi şi cu acţiuni concrete, la firul ierbii, putem diminua efectele pe care despărţirea de părinţi o are asupra unei generaţii întregi”, a declarat Diana Morar, coordonator al grupului de lucru şi organizator al dezbaterii.

În cadrul întâlnirii, Sandra Pralong a subliniat preocuparea preşedintelui României pentru subiectul copiilor care cresc singuri acasă, prezentând idei desprinse din grupul de lucru şi raportul coordonat de Administraţia Prezidenţială în anii anteriori. Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a punctat nevoia de a găsi soluţii pentru această generaţie de copii care cresc fără părinţi acasă, pe două direcţii majore: identificarea şi raportarea, pentru a avea dimensiunea globală a problemei, şi acţiuni concrete pentru sprijin emoţional şi mentorat. Ministrul a detaliat din experienţele proprii cu copii care cresc singuri acasă, avute într-o serie de iniţiative civice, şi a subliniat că va susţine iniţiativele legislative pe acest subiect.

De asemenea, Anca-Minodora Costin Hendea, secretar de stat în ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, a atras atenţia asupra riscurilor crescute de abandon şcolar, performanţe şcolare reduse, violenţă sau sarcini la minore în cazul acestor copii, salutând iniţiativa absolut necesară pentru abordarea integrată a acestui subiect. Raluca Turcan, deputat PNL, a vorbit despre iniţiativa legislativă pentru susţinerea unui Program Naţional de Sprijinire a Copiilor cu Părinţi Plecaţi la Muncă în Străinătate, care dă dreptul instituţiilor publice, şcolilor, spitalelor, ONG-urilor sau cultelor să atragă finanţări europene şi să deruleze programe speciale pentru aceşti copii.

Reprezentanţii Salvaţi Copiii şi World Vision au prezentat concluziile desprinse din studiile şi acţiunile derulate în ţară, pentru aceşti copii, incluzând campanii de informare sau acţiuni de suport pentru copiii care cresc singuri acasă. De asemenea, Salvaţi Copiii a prezentat concluziile unui studiu recent, care arată că în jur de 14% dintre copiii din România au cel puţin un părinte plecat la muncă în străinătate. Studiul este disponibil pe site-ul Salvaţi Copiii.

„Le mulţumesc tuturor celor prezenţi la această dezbatere şi, mai ales, pentru implicarea din perioada următoare. Vom continua cu întâlniri aplicate pe diferitele teme majore identificate: nevoia de raportare unitară, lipsa delegării autorităţii tutelare şi educarea părinţilor pentru a înţelege exact procedura, nevoia de politici publice asumate şi coerente, abordarea practică. În paralel, vom dezvolta şi primele proiecte pilot la nivel local, cu sprijinul autorităţilor şi comunităţilor”, a mai spus deputatul PNL Diana Morar.

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Exclusiv3 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv3 zile ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv3 zile ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv4 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv4 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv5 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv5 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv6 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusivo săptămână ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusivo săptămână ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusivo săptămână ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusivo săptămână ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusivo săptămână ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusiv2 săptămâni ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!