Connect with us

Featured

Generalii Pahonțu și Hăpău au pus mâna pe Justiția Militară

Publicat

pe

Conducerea Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel este asigurată de Procuror general militar – colonel magistrat dr. Paul Truică. Cel care astfel este șeful de facto al tuturor procurorilor militari din România. 

(Preluare National – Catalin Tache):

Generalii Pahonțu și Hăpău au pus mâna pe Justiția Militară

Postură în care s-a găsit multă vreme și șeful și mentorul colonelului Truică, generalul Adrian Cornel Nicolau. Chiar dacă fostul procuror general militar al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel a ajuns acum doar un simplu procuror de execuție.

Procurorul militar general, filmat când intra în unformă în Ambasada Rusiei

Cuplul Nicolau – Truică reprezentând practic Justiția Militară din România. Cu atât mai gravă, halucinantă, îngrijorătoare și de neînțeles fiind decizia acestora de a fraterniza, în plină invazie rusă în Ucraina sprijinită de  Alianța Nord-atlantică din care facem parte, cu  autoritățile Federației Ruse!

Și ”alerta” de ultimă oră declanșată de USSOCOM – structura informativă și de Operațiuni Speciale a US ARMY va trece cu siguranță la ”next level”… Imediat ce DCiSM din cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei va plasa în fluxul informativ probatoriul video prin care a fost documentată activitatea ”paralelă” cel puțin alarmantă a colonelului Paul Truică și generalului Adrian Cornel Nicolau. Fiind greu de crezut că, de acum doar un ”biet pensionar”, generalul Marian Hăpău își mai poate exercita influența pentru a nu fi puse la dispoziția beneficiarilor legali filmulețele, fotografiile, înregistrările și toate plângerile și documentele oficiale aflate la acest moment în posesia Direcției Contrainformații și Securitate MiIitară  din cadrul DGIA! Adică exact ceea ce este obligat să facă prin lege orice ofițer de contrainformații – mai ales militare ! – care nu a uitat că a depus jurământul militar doar în fața statului român! Și mai ales atunci când există ”indicii temeinice” cu privire la posibila operațiune de racolare a doi înalți magistrați militari români de către structurile informative rusești!

În uniformă, la Ambasada Federației Ruse!

Ce este drept, un prim pas s-a făcut prin finalizarea raportului contrainformativ în care apar nume grele ale Justiției Militare din România. De la generalii Adrian Cornel Nicolau și Gheorghe Cosneanu, chiar fostul șef al Secției Parchetelor Militare, până la colonelul Paul Truică și ”unchiul” acestuia din sistem, nimeni altul decât consilierul prezidențial pe probleme de securitate, generalul argeșean Ion Oprișor.

Raport din care astăzi prezentăm o primă parte a informațiilor care – insistăm! – se află în filmulețele aflate în posesia Contrainformațiilor Militare ale DGIA…

”În anul 2022, luna (…), ziua (…), colonelul magistrat, dr. Paul Truică s-a prezentat în uniforma militară la sediul Ambasadei Federației Ruse din România, pentru a intra în posesia unei invitații speciale de vizitare a Moscovei. Menționăm că există informații privind faptul că invitația pe numele procurorului militar general al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel a venit personal din partea ambasadorului rus aflat la post.

Colonelul dr. Paul Truică a apelat la sprijinul șefului său nemijlocit de atunci, generalul de brigadă Adrian Cornel Nicolau, cel care de altfel i-a și aprobat acestuia efectuarea vizitei la Moscova, în baza invitației primite din partea ambasadorului Federației Ruse la București.

Uite cine voia să îi ancheteze pe americanii de la Kogălniceanu

Deși, potrivit reglementărilor legale, generalul Nicolau avea obligația de a informa de îndată conducerea Parchetului General cu privire la acest fapt, fostul procuror militar general a ținut sub tăcere aprobarea acestei vizite.

Menționăm că înregistrările video de pe teritoriul României probează această situație de fapt, ca și alte ”activități specifice” desfășurate, în baza relațiilor personale de prietenie care îi leagă, de procurorii militari general Adrian Cornel Nicolau și colonel dr. Paul Truică.”

Are acces SSID – NATO!

La fel ca de atâtea alte ori și după cum vom dezvălui mai jos și în alte cazuri, generalul Hăpău a preferat să folosească toate aceste informații parvenite legal strict în interesul transformării celor documentați în ” slugile” sale.

Numai că ”Omerta” impusă de generalul Hăpău cu privire la vizita la Moscova a colonelului Truică – una aprobată doar de generalul Nicolau! – a fost spulberată în urma unei avertizări USSOCOM. Pentru că, procurorul militar cu cel mai ridicat acces la documentele de nivel SSID ale NATO a ”dat iama” și în baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu. Acolo unde s-a băgat în seamă, preluând coordonarea anchetei judiciare privind furtul de combustibil. Iar atunci când structura informativă a Operațiunilor Speciale ale US ARMY a aflat, în cele din urmă, că șeful procurorilor militari români și cel care are acces SSID la nivel NATO, strângând probe și informații inclusiv din baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu a fost de capul lui, timp de o săptămână, cu pașaportul de serviciu, la Moscova, normal că s-a cerut ”documentarea” de urgență a tuturor celor implicați. În frunte cu chiar generalul Nicolau și colonelul Truică.

Generalii Lungulescu și Călimănescu, sechestrați!

Și astfel ies la iveală noi și noi rapoarte informative privind ”activitatea” celor doi șefi ai procurorilor militari…

”Șeful DMRU al Ministerului Apărării Naționale și adjunctul acestuia, generalii Lungulescu și Călimănescu au fost victimele fabricării unui pretins dosar penal, în încercarea de intimidare a acestora pentru a îi acorda generalului Nicolau cea de a doua stea iar colonelului Truică avansarea la gradul de general.  Dosarul cu nr.(…) a fost înaintat formal, spre rezolvare, procurorului Mușeanu. În data de (…) din vara anului trecut, cei doi conducători ai Parchetului Militar al Curții i-au ”invitat” în aceeași zi, la aceeași oră și la aceeași cameră din sediul din (…) pe generalii Lungulescu și Călimănescu. Cei doi șefi ai DRMU aflând ulterior, cu stupoare, că au fost astfel ”convocați” doar pentru a li se cere părerea despre cum pot primi avansările în grad generalul Nicolau și colonelul Truică”.

Soția Cristina… Amanta Maria…

Într-un alt raport contrainformativ, situația generalului Nicolau devenind deja una tragicomică. Totul după ce, după divorțul de soția sa Cristina Nicolau, angajată la Direcția Juridică a Serviciului de Protecție și Pază și cunoscută drept unul dintre oamenii cei mai de încredere ai generalului Lucian Pahonțu, generalul Nicolau ar fi intrat în conflict și cu numita (M…). Cea care de altfel a și formulat o plângere penală detaliată, pe cinci pagini – să se știe că se știe! Și în care, prezentându-se a se fi aflat într-o relație asumată de concubinaj de peste șapte ani de zile cu generalul Nicolau , acuză că  în timpul concubinajului cu acesta i-ar fi ajuns cuțitul la os, ”motivul fiind faptul că, în nenumărate rânduri am aflat de la colegii acestuia că pârâtul întreținea raporturi sexuale contra cost, cu prostituate pe care le racola de pe site-urile cu escorte ale publicațiilor Anunțul Telefonic și de pe internet, folosindu-se în acest scop de cartele prepaid”.

Doarme în birou, de frica sârbilor

Ce este drept, denunțul cu număr de înregistrare – așa că degeaba ar mai încerca cineva să șteargă urmele, ceea ce ar reprezenta o infracțiune agravantă! – a intervenit în momentul în care amanta Maria a aflat de o altă relație a concubinului său, generalul Nicolau. Cel care ajunsese să doarmă în biroul din sediul păzit de jandarmi al Parchetului Militar, ”de frica sârbilor”.

Oricum, cu toate că în cele cinci pagini erau descrise în amănunțime ”apucăturile neortodoxe” ale generalului Nicolau constatate în cei șapte ani de concubinaj, șeful de atunci al Secției Parchetelor Militare, generalul Gheorghe Cosneanu a clasat și arhivat lucrarea. Sub ridicolul pretext că ”denunțul nu cuprinde toate datele de identificare ale numitei M…”. Răspunzând astfel ”comenzii” primite din partea generalilor Lucian Pahonțu și Marian Hăpău, șefii SPP și DGIA.

Bomboane ”LEONIDAS” pentru ”ȘEFA MARE”

Acum, interesul generalului Pahonțu este de înțeles, ținând cont că generalul Nicolau se afla la conducerea structurii de Parchet care ancheta devalizarea jocului de tip CAR de la SPP. Iar soția acestuia îi apăra, din postura Direcției Juridice a SPP, pe membrii ”Brigăzii Costea” acuzați de fraudarea a zeci de milioane de lei.

La fel cum și generalul Hăpău își permitea să îl convoace când avea chef, în biroul său, pe generalul Nicolau. Să îl informeze astfel despre scandalul valutei operative a DGIA, anchetă ”unidirecționată” care a dus la arestarea și scoaterea din joc a generalului rival ”Cristi” Gherghe. Numai că adevăratul scop al planului, cel al ”plantării” de către Hăpău a generalului Nicolau drept adjunct al SPM a eșuat, cu toate ”bomboanele LEONIDAS și florile” duse ”șefei cea mare”.

Iar cum procurorul general al României a evitat ”capcana” DGIA, Nicolau a trebuit să se mulțumească, drept consolare, cu autoturismul Audi A8 cu 5.000 cmc., pe benzină, pus la dispoziția sa din ordinul personal al generalului Hăpău.

Numai că acum, de toate acestea întreabă americanii… Agențiile de peste Ocean având astfel posibilitatea de a se ”delecta” cu filmulețul intrării în sediul Ambasadei Federației Ruse la București, în uniforma de gală, a procurorului militar român cu cel mai înalt nivel de acces SSID al NATO!

Citeste in continuare

Exclusiv

Ziua Poliției Române – 25 martie 2023

Publicat

pe

De

Ziua Poliţiei Române este sărbătorită la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii, preluat ulterior şi pe actualul drapel al Poliţiei Române, după cum se arată pe site-ul oficial al Poliţiei Române, www.politiaromana.ro.

Agia era instituţia care avea atribuţii poliţieneşti în cele două Principate Române, până la Revoluţia din 1848, şi funcţiona în capitalele Bucureşti şi Iaşi, la conducerea ei aflându-se un agă, cuvânt de origine turcească care, potrivit „Dicţionarului Explicativ al Limbii Române”, desemnează comandantul pedeştrilor însărcinaţi cu paza oraşului de reşedinţă, iar ulterior şeful agiei.

Primul drapel al Agiei era confecţionat din mătase de culoare galben-crem şi înfăţişa, pe o faţă, un chenar de aur cu o ghirlandă tot din aur, în interiorul căreia se afla o acvilă cruciată neagră, care se sprijinea pe un munte de culoare verde. Ghirlanda era timbrată cu o coroană regală, în spatele ei încrucişându-se tuiuri, drapele, buzdugan, stindarde, lănci, săbii, puşti, topoare, tobe. Sub acvilă se afla o inscripţie, care atesta realizarea acestui drapel, iar sub această inscripţie se afla o balanţă. În colţurile din partea superioară, erau ilustrate luna şi soarele. Pe cealaltă faţă a drapelului erau ilustrate aceleaşi obiecte, cu excepţia interiorului ghirlandei, unde era înfăţişată Maica Domnului, înaintea îngerului ce-i aduce vestea cea bună (Buna Vestire).

Acest steag al Agiei i-a fost înmânat, în 1822, de Grigorie Dimitrie Ghica, primul domn pământean al Ţării Româneşti (1822-1828), Marelui Agă, Mihăiţă Filipescu, şeful poliţiei din acele vremuri, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Bucureşti, moment ce a marcat legalizarea funcţionării acestei instituţii. Prin Regulamentele Organice din anul 1831, Agia a devenit Poliţie şi astfel a fost creată Poliţia din Capitală, cu atribuţii asemănătoare celor actuale. În timpul Revoluţiei de la 1848 are loc reorganizarea poliţiei, prin apariţia instituţiei şefului poliţiei Capitalei, căruia i se subordonează Guardia municipală, se menţionează pe site-ul amintit mai sus.

Competenţele poliţiei au fost extinse începând cu Legea de organizare a poliţiei, emisă în timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmată de Legea lui Vasile Lascăr (1 aprilie 1903) şi de Legea pentru organizarea poliţiei generale a statului (8 iulie 1929).

Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se înfiinţează Miliţia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reînfiinţează Poliţia Română ale cărei competenţe vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 şi prin Legea 218 din 23 aprilie 2002, indică, de asemenea, site-ul www.politiaromana.ro.

În prezent, organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române sunt legiferate de Legea nr. 218 din 23 aprilie 2002, care stipulează, la art. 1, că ”Poliţia Română face parte din Ministerul Afacerilor Interne şi este instituţia specializată a statului, care exercită atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”. Ziua Poliţiei Române a fost instituită prin articolul 49 din prezenta lege.

În 2023 sunt organizate numeroase manifestări dedicate Zilei Poliţiei Române.

Jurnaliştii acreditaţi pe lângă Inspectoratul General al Poliţiei Române sunt invitaţi să participe vineri, 24 martie 2023, la un eveniment de celebrare a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române.

Primirea reprezentanţilor mass-media se va realiza la sediul Cercului Militar Național (Sala de marmură) din București, strada Constantin Mille, nr. 1-3, sector 1, în intervalul orar 10.00-10.30.

Citeste in continuare

Exclusiv

„Cu afaceri ilegale ma ocup și fac multi bani”, pare sa fie motto-ul „celebrului” Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL

Publicat

pe

De

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de bani, altul pe un dosar cu „paletii buclucasi”)  in care este implicat Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL  –  s-a spanzurat, Paun Catalin, precizam intr-un articolul precedent.

Modus operandi

Fosta firmă Cataoil Production SRL și-a schimbat denumirea dupa cateva dosare penale și în prezent se numește Recop Recycling SRL.

Cataoil cumpara paleti de la diferite firme, in mod fictiv, de la anumite doamne care sunt arestate in prezent la Bucuresti in afacerea „Ghighiu” (cu perchezitiile privind produsele petroliere) si le revindeau catre firme fantome precum ADEPAL, ECOPAL, etc. Surse din anturajul „celebrului” Muresan Catalin ne-au pus la dispozitie documente pe care le vom publica in acest serial. De remarcat este faptul ca acesti paleti buclucasi sunt doar scriptic in contabilitatea firmei si cantitati importante de paleti au fost achizitionate cu tiruri de la „Chichirez” si firmele coordonate de acesta (Cimbrul, Eftelar, etc). Vom reveni cu amanunte picante cum aceasta caracatita si grupare de crima organizata  a avut protectia celor de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Prahova (si nu numai).

Reamintim ca, povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.
Datele afacerii sunt explozive şi mai mulţi lideri din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova par a avea legătura cu ea.

                                                           Echilibristica incercata de APM Prahova

La data de 18.11.2022, organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova, prin adresa nr 239025/18.11.2022, au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba ecologica de la Pleasa”, precizand in clar: reprezentantii Recop Recycling SRL Pleasa NU au respectat prevederile legale!

Mai mult, prin adresa nr 149166/25.11.2022, IPJ Prahova confirma si ca Recop Recycling SRL Pleasa NU a respectat NICI legislatia in domeniul mediului, respectiv HG 1061/2008 si OUG nr 92/2021.

Prin aceste doua adrese, organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat in TOTALITATE dezvaluirile noastre de la inceputul investigatiilor noastre din serialul „Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark”.

Nu am publicat raspunsurile IPJ Prahova si modul operativ in care aceasta institutie si-a facut datoria (chiar daca confirma in totalitate dezvaluirile noastre) pentru a monitoriza reactiile Recop Recycling SRL Pleasa si ale interlopului Muresan Catalin (atat noi cat si organele de specialitate). 

Si, bine am facut!

Astfel, sursele noastre l-au reperat pe interlopul Muresan Catalin, la sfarsitul saptamanii trecute, chiar la Cabinetul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, unde s-a plans ministrului de resort ca este „fata mare” si ca respecta in totalitate legea si legislatia in vigoare dar este „haituit” pe nedrept de Incisiv de Prahova (saracutul „cu duhul” interlopul Muresan Catalin care habar NU avea ca deja organele de cercetare penala din IPJ Prahova ne confirmase ca a incalcat legea si legislatia in domeniul mediului, respectiv HG 1061/2008 si OUG nr 92/2021, EXACT ce am dezvaluit si noi).

Tot fara sa stie ca avem confirmarea dezvaluirilor noastre, interlopul Muresan Catalin si Recop Recycling SRL Pleasa, prin acelasi „modus operandi” a incercat sa ne intimideze.

Astfel, mai intai, prin anumite interpusi a incercat sa stopeze dezvaluirile noastre si/sau sa acrediteze ideea falsa ca „favorulile oferite Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti  (unde erau trimisi la munca detinuti) ERAU „FAVORURI OFERITE pe baza relatiilor de “prietenie” si NU de “dependenta”.

Cum dezvaluirile noastre au continuat (avand si confirmarea totala a organelor de cercetare penala), tupeul interlopului Muresan Catalin, Recop Recycling SRL Pleasa si al crimei economico-financiar organizate din care fac parte, prin acelasi „modus operandi”, a incercat sa ne intimideze, pe modelul consacrat.

Reamintim ca, la toti, politie, Garda, etc care au venit in control, simpaticul interlop Muresan Catalin le-a facut plangere penala, doar pentru a ii  intimida si santaja.

Mai mult, interopul Muresan Catalin a amenintat si santajat oameni de afaceri, a amenintat integritatea sotiilor acestora si al copiilor acestora prin metode specifice crimei organizate iar dosarele penale pe numele acestuia sunt „oprite” de „maini nevazute” pentru necunoscatori (nasi cu fini, un almagam CU PARANDARATURI PRIN ANGAJAREA DE SOTII DE OFITERI DIN IPJ PRAHOVA LA FIRMA MENTIONATA).

Iata ca, dupa reactia profesionala si rapida a IPJ Prahova, a Prim-ministrului României – reactioneaza si Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode,  prin I.G.P.R care  sesizeaza organele de cercetare penala competente cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala!

Asteptam masuri similare din partea Corpului de Control al ministrului Justiției si ANP cu privire la derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti si legaturile sale periculoase cu mafia deseurilor si bomba ecologica de la Pleasa patronata de Muresan Catalin (unde erau trimisi la munca detinuti, pe baza relatiilor de “prietenie” si/sau “dependenta”).

Credem ca cei de la Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova „pot” oferi explicatii despre cum a fost posibil ca pe sub „nasul lor” sa se dezvolte o astfel de grupare de criminalitate economico-financiar-organizata si un adevarat atantat la siguranta nationala prin „Bomba ecologica de la Pleasa”.

Este de mentionat si echilibristica incercata de APM Prahova care incearca sa paseze toata vina pe Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova. Ar fi avut sens aceasta „pasare” a responsabilitatii daca Recop Recycling SRL Pleasa si  interlopului Muresan detineau autorizatie de mediu integrata, pana la proba contrara sunt in aceeasi culpa:

Referitor la incercarile de indimidare ale Recop Recycling SRL Pleasa si ale interlopului Muresan Catalin reiteram ce am declarat in primul episod din acest serial: investigatia NU poate fi oprita, NU putem fi intimidati si vom devoala toate increngaturile din aceasta caracatita.

Nu ne este teama nici de clanurile interlope de prin Galati si/sau ale oamenilor politici din aceea zona care ofera protectie asa cum NU ne este teama nici de clanurile autohtone de prin Barcanesti de unde Recop Recycling SRL Pleasa si  interlopul Muresan Catalin isi primeste „lumina” si anumite resurse finaciare.

Asa cum am precizat inca de la inceputul primului episod, dupa ce vom primi TOATE raspunsurile de la toate institutiile sesizate vom reveni cu documente si inregistrari audio concludente/explozive/explicite privind aceasta grupare de crima organizata.

Pana in prezent au reactionat prompt IPJ Prahova, Prim-ministrul României (prin Corpul de control al prim-ministrului) si Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, prin I.G.P.R care a sesizat organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala:

 

:

Ramane suspecta tacerea celor de la Garda Nationala si Garda de Mediu Prahova si nu vrem sa facem conotatii, deocamdata, cu privire la comasarea de rezervisti MAI in aceste institutii.

Reamintim ca, in data de 25.11.2022, a aruncat deseurile la vecini (poate IPJ Prahova ne va raspunde oficial si in aceasta speta):

   

„Mafia deseurilor” este noul fir roșu al Strategiei Naționale de Apărare a Țării si se incadreaza la atentat la siguranta nationala.
Recop Recycling SRL (CIF 31066129 J29/22/2013) Str. Fabricilor 9 Pleasa este o adevarata bomba ecologica care intr-un stat in care autoritatile functioneaza era de foarte mult timp inchisa.
Detalii necunoscute din viața miliardarului de carton Muresan Catalin: este „creierul” afacerilor cu deseuri derulate de Recop Recycling SRL, firma in care administrator si patron figureaza sotia acestuia (Catalina Muresan). Firma are ca obiect de activitate colectarea, transportul și procesarea deșeurilor periculoase.
Muresan Catalin a detinut inainte o alta societate dar a preferat sa deruleze afacerile prin firma sotiei sale deoarece este cercetat penal cu fosta firma intr-un dosar aflat inca in lucru la D.N.A. (societate care si-a transformat numele in Recop Recycling SRL, si ca o scuza, nu este la DNA dosarul ci, la DIICOT).
PROTECTIA ASIGURATA DE ANGAJATI DIN IPJ PRAHOVA
Muresan Catalin este protejat de „Nasicul de la Mascati din IPJ Prahova si de doi fini ai celui din urma (un fin ofițer la BCCO Ploiești si alt fin la SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE).
In fapt, cand nu umbla sub influenta drogurilor (o sa publicam o inregistrarea audio-video cu acesta cand se droga – NU AM UITAT DE ACEASTA PROMISIUNE), „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova ameninta cu retinerea oameni de afaceri concurenti cu Muresan Catalin si in afara orelor de program intervine in conflictele acestuia cu cetateni de etnie romă din alte judete.
Tot „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova sifoneaza catre clanurile din Prahova cand vor avea loc eventualele perchezitii contra unor mici favoruri.

Antecedentele firmei protejate

In data de 13.02.2022
La Recop Recycling SRL Pleasa sute de baterii au explodat după ce duba în care se aflau a luat foc.
Autoritatile au tacut „malc”.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-de-amploare-langa-ploiesti-sute-de-baterii-au-explodat.html

In data de 17 mai 2022
La Recop Recycling SRL Pleasa izbucneste un incendiu cu degajare mare de fum. Incendiul s-a manifestat la membrana de izolație a unui rezervor de 50 de tone dezafectat.
Cu toate acestea, bomba ecologica a functionat bine mersi pe mai departe. Mai mult, chiar in timpul incidentului Muresan Catalin isi permitea sa injure si sa ameninte de fata cu organele de politie. Asa este cand te simti „bazat” pe „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova si pe finii acestuia.

Va prezentam cca 2 minute de inregistrare video (din cele 60 minute realizate) cu ATENTATUL LA SIGURANTA NATIONALA – BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA SAU MAI BINE ZIS CE ACOPERA TOTI CEI SUS MENTIONATI, INCLUSIV INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT.
Dupa vizionarea probelor toti cei din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova implicati in protejarea acestei bombe ecologice ar trebui sa isi prezinte demisia sau sa fie anchetati de organele de cercetare penala.

Care sunt legaturile periculoase dintre Penitenciarul Ploieşti si Muresan Catalin
Nu stim ce o sa mai scorneasca directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, in favoarea protejatului sau Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti cu asemenea prietenie dar NU credem ca Ministrul Justitiei ar gira ca sa puna in periocol viata detinutilor in „BOMBA ECOLOGICA” de la Pleasa, indiferent de mita si/sau prietenia dintre Valentin MATEI si Muresan Catalin.
In mod surprinzator pentru investigatia noastra, in ecuatia „Bomba ecologica de la Pleasa”, a aparut si Grupul chinez Haier care detine o fabrica de 53 mil. euro in Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova.

Compania Haier Tech România, parte a Haier Group, prin unitatea de producţie de echipamente frigorifice din Europa isi recicleaza deseurile (spuma poliuretanica de la fabrica de frigidere) tocmai la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin.
BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA UNDE Recop Recycling SRL Pleasa INCALCA TOATE LEGISLATIILE SI LEGILE IN DOMENIU.

.

                           

Vom reveni, cu dezvaluiri senzationale. (Cerasela N.).

N.R – Asteptam si monitorizam infiintarea firmei de paza cu un alt renumit interlop din Prahova si contractele obtinute, mai ales ca la CSM Ploiesti s-a „plantat” primul om de incredere!

Citeste in continuare

Anchete

Proiectul de reconstrucție al sediului Poliție Oraș Popești-Leordeni va fi cel de al 7-lea proiect astfel derulat în ultima perioadă

Publicat

pe

De

La data de 23.03.2023 pe site-ul Poliției Române, la categoria Achiziții în derulare a fost postat încă o invitație de participare la licitații care are ca obiect „Demolare și reconstruire sediu Poliție oraș Popești-Leordeni – I.P.J. Ilfov”, în urma publicării Documentației de Licitație pentru procedura de achiziție – Lucrări pentru obiectivul de investiții „Demolare și reconstruire sediu Poliție oraș Popești-Leordeni – I.P.J. Ilfov”

Iată că astfel, așa cum anunțam proiectul de reconstrucție al sediului Poliție Oraș Popești-Leordeni va fi cel de al 7-lea proiect astfel derulat în ultima perioadă, precizeaza cei de la SIDEPOL.

Guvernul României a primit un împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru a sprijini implementarea Proiectului privind îmbunătățirea rezilienței și a răspunsului la situații de urgență („Proiectul”) și intenționează să aloce o parte din fondurile acestui împrumut pentru finanțarea contractului de lucrări aferent obiectivului de investiții Demolare și reconstruire sediu Poliție oraș Popești-Leordeni – I.P.J. Ilfov.

Guvernul României a primit un împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru a sprijini implementarea Proiectului privind îmbunătățirea rezilienței și a răspunsului la situații de urgență („Proiectul”) și intenționează să aloce o parte din fondurile acestui împrumut pentru finanțarea contractului de lucrări aferent obiectivului de investiții Demolare și reconstruire sediu Poliție oraș Popești-Leordeni – I.P.J. Ilfov.

Extras din proiect:

Pentru obtinerea conditiilor termice de confort termic in spatii tehnice, spatii anexa, casa scara, grupuri sanitare, camera armament, pe perioada rece a anului s-a proiectat o instalatie de incalzire cu radiatoare, alimentate de la centrala termica situata intr-un spatiu propriu ce indeplineste toate conditiile impuse de nomativ.

Pentru birouri, Sali de sedinta, sala de mese si sala de sport, asigurarea parametrilor necesari realizarii microclimatului interior pe tot parcursul anului se va realiza prin intermediul unei instalatii cu functionare in pompa de caldura de tip VRV , cu agent frigorific Freon R410A, compusa din unitati interioare tip caseta cu montaj in plafonul fals,  conectate la unitati exterioare.

Sistemul de climatizare cu Freon R410A  este unicul sistem de incalzire , astfel incat se va dimensiona pentru o temperature exterioara de -15 gr C.

Unitatile exterioare se vor amplasa pe terasa , asigurandu-se conditiile de mentenanta.

Toate echipamentele vor fi prevazute cu posibilitate de racordare la sistemul BMS al cladirii.

Instalatii sanitare

Alimentarea cu apa rece a clădirii se va face de la reteaua publica existenta, printr-un bransament cu contorizare amplasat in incinta, la limita acesteia. Proiectarea bransamentului nu face obiectul prezentei documentatii.

Alimentarea cu apă rece a obiectelor sanitare la parametrii necesari de debit si presiune se asigura de la o gospodarie de apa rece potabila amplasata la subsol, formata din rezervor de apa, grup de pompare, recipient de hidrofor.

Prepararea apei calde menajere pentru grupurile sanitare se face cu ajutorul unor boilere bivalente alimentate cu agent termic de la punctul termic. Boilerele sunt amplasate în spatiul tehnic.

Apele uzate menajere colectate de la obiectele sanitare sunt evacuate gravitational catre reteaua din incinta si conduse la caminul de racord canalizare amplasat in incinta la limita de proprietate. Racordul de canalizare nu face obiectul prezentei documentatii.

Se prevede receptor de pardoseala/basa la platforma pentru gunoi”, mai precizeaza cei de la SIDEPOL.

VEZI AICI PROIECTUL INTEGRAL

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv9 ore ago

Sfidare cu ocazia Zilei Poliției Române/ Congresul Extraordinar al PMP a demosntrat ca se sterge la „cur” cu instanta  

Congres Extraordinar PMP Partidul Mișcarea Populară s-a reunit sâmbătă, 25.03.2023, ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în cadrul unui Congres Extraordinar....

Exclusiv2 zile ago

Ziua Poliției Române – 25 martie 2023

Ziua Poliţiei Române este sărbătorită la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei...

Exclusiv2 zile ago

„Cu afaceri ilegale ma ocup și fac multi bani”, pare sa fie motto-ul „celebrului” Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv3 zile ago

Eutanasierea Poliției Române, o dramă cu final așteptat!

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

Exclusiv3 zile ago

Se continua acțiunile de protest pentru acordarea restanțelor salariale

Nu putem decât să constatăm că la acest moment Guvernul României dorește ca angajații din sistemul național de apărare, ordine...

Exclusiv4 zile ago

„Cred ca prefectura Prahova a devenit un fel de șef cu drept de veto in Ploiesti”

Cunoscutul avocat George Botez este recunoscut pentru intransigenta sa pentru legalitate si pentru luarile sale de pozitii pe aceasta tema....

Exclusiv4 zile ago

Afacerea BCR la next level si alba neagra cu legalitatea/Somnul ratiunii naste monstri/Update -O anchetă poate demara cineva din Consiliul Local Ploiesti?

Cu un tupeu iesit din comun s-a trecut la un next level: de albire si scapare de penal al edilului...

Exclusiv4 zile ago

Pentru că ASF nu a impus administrarea specială a Euroins încă din 2021, după 2 ani, gaura de la societate, plătită de asigurați și buget este de cel puțin 2 miliarde de lei

Legea obligă Autoritatea de Supraveghere FInanciară ca atunci când indicatorii de solvabilitate și lichiditate devin subunitari (sau cu corespondentul lor...

Exclusiv5 zile ago

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Exclusiv5 zile ago

Complicitatea ASF la dimensiunea fraudei de la City Insurance/Intrebarea senatorului Ivan care l-a facut pe Presedintele ASF sa se bâlbâie si sa se inrosească.

Nu mai există nicăieri în lume un caz in care instituția desemnata de stat sa supravegheze vreo piata financiara bancara...

Exclusiv6 zile ago

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Exclusiv6 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.3: ÊTES-VOUS PRÊT(E)S ?

Personajul următor al serialului nostru nu a venit ca o surpriză pentru redacție când a fost făcută schema aceasta de...

Exclusiv6 zile ago

1 oră au avut la dispoziție șefii să propună polițiștii care vor fi avansați înainte de termen

Știm cu toții că pilele și cei cu “blazon” sunt deja cunoscuți și nu erau surprize, dar problema e că...

Exclusiv6 zile ago

Despre dreptul la compensatia de chirie pentru politistii care au achizitionat locuinte anterior legii 288/2018!

Pe 03.04.2023, intr-un dosar al sindicatului Diamantul, ICCJ ( complet dcd) este investita sa lamureasca daca politistii care au incheiat...

Exclusivo săptămână ago

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!