Connect with us

Featured

Nu, nu e despre Austria. Ori Olanda. Ori Suedia, Finlanda sau alte țări care au tot barat de-a lungul anilor intrarea României și Bulgariei în spațiul Schengen

Publicat

pe

(Preluare Inpolitics):

”Tuturor naivilor – fie ei și de bună credință ori animați mai degrabă de whishful thinking – care mai cred în aderarea noastră și a Bulgariei la Schengen le dau un simplu și eficient sfat: priviți harta Europei. Și veți înțelege totul…” scriam pe Facebook acum vreo lună. Din păcate, problema nu e că România nu intră acum în Schengen, după ce Austria și Olanda au votat împotriva noastră în JAI. Problema e că sunt toate șansele să nu intre niciodată, ca și Bulgaria, între altele și pentru că spațiul Schengen a început deja să sucombe. Iar motivul e unic: presiunea migrației afro-asiatice, pe care UE nu o mai poate duce.

Nu, nu e despre Austria. Ori Olanda. Ori Suedia, Finlanda sau alte țări care au tot barat de-a lungul anilor intrarea României și Bulgariei în spațiul Schengen. Ele sunt doar state mai mici alese de cele mari să joace rolul polițiștilor răi, între altele pentru că, în interiorul lor, problema migrației ilegale e resimțită – e adevărat – mai sever decît în alte țări.

Dar bararea R&B e opera întregii UE. La fel cum uciderea lui Ratchett în Orient Expressul Agathei Christie e opera tuturor suspecților, mulți, și nu doar a unuia dintre ei.
Cine se uită, cum îndemnam, pe harta Europei va înțelege adevărata mare problemă: R&B au ghinionul poziționării geografice, acea poziționare care în alte epoci ale istoriei ne-a servit și ne-a ajutat chiar să devenim țara care suntem azi.

Să o luăm metodic.
Turcia este cel mai mare rezervor de imigranți ilegali care presează UE, adunați din Siria, Irak, Iran, Pakistan, India, Afganistan, Azerbaidjan, Georgia, Abhazia, Cecenia etc. Anul trecut, conform cifrelor oficiale, peste cinci milioane de suflete se aflau pe teritoriul Turciei, așteptînd să ia Europa cu asalt.

Iar Turcia are granițe directe cu Grecia și Bulgaria, porțile de intrare în Europa. Ambele țări sunt, practic, izolate. Grecia e în Schengen, dar e ca și cum nu ar fi, fiind înconjurată strict de țări non-Schengen: Bulgaria, Macedonia, Albania. Dincolo de acest tampon direct, mai vine unul în prelungire, mai precis România, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina și Croația.

Abia dincolo de aceste baraje începe raiul Schengen: Ungaria, Slovenia, apoi Austria și tot așa.
Migrația ilegală prin Balcanii de vest se produce pentru că acolo ar fi cel mai scurt drum către UE, dinspre Turcia. Dacă tot e să traverseze ilegal niște spații, măcar să aleagă ruta cea mai scurtă, logic.
Situația ar fi răsturnată dramatic de admiterea R&B în Schengen. Din acel moment și Grecia ar intra în joc, pentru că odată intrați în țara lui Arhimede, migranții ar avea drum liber spre tot occidentul, via Bulgaria și România. Iar accesul imigranților din Turcia s-ar face pe două culoare mari, Grecia și Bulgaria.

Europa ar ajunge la mîna lui Erdogan, liderul turc folosind, oricum, de ani de zile imigranții drept armă eficientă contra Europei. E suficient să se enerveze și să faciliteze drumul imigranților către Grecia și Bulgaria ca UE să se confrunte cu probleme incomensurabile. Pentru a ține cît de cît imigranții în frîu președintele turc cere bani de la UE, tot mai mulți bani, cere admiterea în UE șamd. Cînd Parlamentul European a cerut înghețarea aderării Turciei la UE, ne amintim, Erdogan a amenințat, sec, că deschide granițele și lasă valul de imigranți să intre în Europa.

Încă din ianuarie 2005, faptul că migraţia prin România ar creşte masiv după aderarea la acordul Schengen era punctat nu de alții, ci de chiar Inspectoratul General al Poliţiei Române de Frontieră. ”În contextul internațional actual, România – ţară sud-est europeană, situată la confluenţa drumurilor care leagă estul de vestul continentului şi sudul asiatic de nordul şi vestul european – este inclusă pe “Ruta Balcanică” a migraţiei ilegale, fapt ce poate afecta toate domeniile vitale ale societăţii, inclusiv siguranţa statului şi a propriilor cetăţeni. Această poziţionare geografică, precum şi faptul că România este vecină cu statele membre ale UE şi are perspective imediate de aderare la aceasta uniune şi la Spaţiul Schengen, constituie unul din motivele de bază pentru care România se va transforma, în viitorul apropiat, din ţară de tranzit în ţară de destinaţie pentru migranţii economici din Estul continentului şi Sudul asiatic” suna avertismentul oficialităților.

Șase ani mai tîrziu, în anul ultimului mare heirup pentru admiterea R&B, Financial Times, bunăoară, nota că aderarea României şi Bulgariei la Schengen ar contribui la intensificarea climatului antiimigraţie din Europa.

”Intrarea României şi Bulgariei în Schengen înseamnă crearea unei „conexiuni pe uscat” între Grecia şi zona de liberă circulaţie, Grecia neavând în prezent graniţe terestre cu ţările din spaţiul Schengen, iar graniţa sa cu Turcia fiind principala poartă de intrare pentru imigranţii ilegali” scria FT.

În 2015, guvernul Merkel dădea un soi de undă verde unor fluxuri masive de imigrație în UE, doar prin Ungaria trecînd 373.000 de imigranți ilegali în cîteva luni, iar Lajos Kosa, preşedintele Comisiei pentru Apărare din parlamentul ungar, spunea că numărul lor urma să ajungă la peste 600.000 pînă la finele anului dacă Guvernul nu ridică garduri la frontiera cu Croaţia.

În 2017, situația devenea dramatică. Ne amintim avertismentele generalului SRI Sorin Cozma, fost şef al Direcţiei Generale Prevenire şi Combatere Terorism, care spunea că România ar putea fi lovită de un val de peste 500.000 de imigranți musulmani. ”E România pregătită să primească 500.000 de musulmani? Vorbim de femei, copii, oameni normali care au pătimit foarte mult în ţările lor. Vom fi sau nu pregătiţi?”spunea Sorin Gabriel Cozma în cadrul Festivalului de Film şi Istorii Râşnov.

Anul trecut, în octombrie, situația devenea și mai groasă: criza migranţilor ajunsese să separe UE în două tabere, iar 12 ţări cereau UE să plătească pentru construirea de „bariere fizice” menite să oprescă migraţia ilegală, într-o scrisoare trimisă către executivul blocului comunitar.

Cele 12 state, între care se regăseau şi Austria, Grecia, Ungaria şi Polonia, descriau „o barieră fizică” drept „o măsură eficientă care serveşte interesului întregii UE, nu doar a statelor membre aflate în drumul migranţilor”. ”Această măsură legitimă ar trebui finanţată adecvat cu prioritate din bugetul UE”, se mai precizează în scrisoarea trimisă câtre Margaritis Schinas, vicepreşedinte al Comisiei Europene, şi către Ylva Johansson, comisar pentru afaceri interne.

România era singura ţară din zona de Est a UE care nu semnase scrisoarea. Ca mai mereu, noi nu aveam ce cuvînta.

În treacăt să amintim că, lunile trecute, ministrul Muncii, Marius Budăi, avertiza că România odată intrată în Schengen s-ar putea confrunta cu un fenomen dramatic, anume pierderea peste noapte a forței de muncă legal aduse din Orient (Pakistan, Nepal, India etc), care s-ar topi în zări mai îmbietoare. Altă ”pleașcă” pentru vestici.
Invazia imigranților afro-asiatici – mulți dintre ei nu doar necalificați, ci nici măcar alfabetizați – să o spunem, nu înseamnă doar guri de întreținut pentru UE, înseamnă și infracționalitate masivă și creșterea amenințării teroriste.

Cînd Viktor Orban cuvîntează dur împotriva imigranților, în special musulmani, el dă glas gîndurilor tuturor statelor din Vest, care însă nu își permit să se exprime similar, pentru că tot ele au stimulat globalism-progresismul în ultimele decenii.

Acum, Vestul se prăbușește sub ”invaziile barbare”, la fel ca Imperiul roman odinioară și încearcă să stăvilească pe cît poate fenomenul. De preferat, cu mîna altora.
Iar cea mai eficientă măsură e neextinderea spațiului Schengen. În fapt, nu doar că el nu se extinde, dar a început să își dea duhul, pentru că tot mai multe țări Schengen au reintrodus parțial controale tocmai din cauza imigrației. Iar fenomenul va lua amploare.

R&B nu vor intra, probabil, niciodată în Schengen, pentru că au ghinionul să se afle fix la marea poartă de intrare a imigranților în Europa. Și oricît de bun ar fi controlul frontierelor – deși nu e bun deloc! – știm din experiența americană că nici cea mai puternică, bogată și organizată țară a lumii nu poate face față fluxului de imigranți mexicani, și a luat în calcul inclusiv un mare zid.

Nici austriecii, olandezi ori nemții nu ar putea securiza deplin asemenea frontiere.
România, Bulgaria plus Grecia și țările din jurul ei sunt condamnate să rămînă zonele tampon care să asigure cît de cît protejarea UE. Foarte probabil, pe termen lung sau definitiv.

Citeste in continuare

Administratie

Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt confirmate, din nou, de organele de cercetare penala

Publicat

pe

De

Ziarul Incisiv de Prahova a dezvaluit intr-o ampla investigatie (serial) despre caracatita imobiliara din urbea lui Caragiale, exact despre speta unde, in această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Prahova și în municipiul București, la persoane bănuite de infracțiuni din sfera criminalității economice.

5 ppersoaneau fost conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

În fapt, reprezentanții unui operator economic, în perioada 2018 – 2022, ar fi construit un bloc de locuințe în municipiul Ploiești, fără a respecta prevederile autorizațiilor de construire și ar fi falsificat mai multe înscrisuri, pe care le-ar fi utilizat, atât în fața autorităților publice locale, pentru înscrierea dreptului de proprietate asupra imobilului, cât și la notarul public, pentru vânzarea apartamentelor.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals în declarații, uz de fals și fals intelectual. Vom reveni. ( Cristina T.)

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Grotesc si prostesc/Ciolanul promovează imaginea Ploiestiului!

Publicat

pe

De

(Preluare Stiri Actuale –Cristina IANCU);

Încă o situaţie de noaptea minţii la Primăria Ploiesti. Probabil că adevăraţii specialisti instituţiei au iesit la pensie sau au emigrat, pentru că altfel nu ne explică atât de multe nereguli în activitatea Primăriei.

Ultima gogomănie făcută de oamenii lui Volosevici o reprezintă promovarea municipiului resedinţă de judeţ cu…ciolan, cozonaci, făină si zahăr.

Vorbim despre o achiziţie ciudată făcută de Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice, în urma unui referat avizat de mai mulţi directori din Primăria Ploieşti.

Astfel, municipalitatea a achiziţionat de la un retailer din zonă un număr de 3000 de pachete cu alimente. Fiecare pachet conţine, conform documentului, cozonac, zahăr, ulei, făină şi ciolan vidat! Achiziţia este făcută din capitolul…Promovarea imaginii Ploieştiului, iar valoarea totată a achiziţiei este de 88.300 de lei.

Achiziţia încalcă votul pe buget al consilierilor locali, deoarece în anexa Bugetului Local. Conform raportului întocmit de Direcţia de Comunicare şi Relaţii Publice, în capitolul Promovarea imaginii municipiului sunt enumerate achiziţii de obiecte tradiţionale, plachete, pliante, mesaje de felicitare în mass media, cheltuieli ocazionate de vizita delegaţiilor străine, sondaje de opinie, aranjamente florale şi alte astfel de achiziţii. (FOTO)

 

În practica municipalităţii din anii anteriori, pachetele de acest gen erau obţinute prin sponsorizări de la diverse firme cu activitate în Ploieşti. Conform informaţiilor noastre, vor fi solicitate si sponsorizările, dar pachetele destinate pensionarilor vor fi cumpărare cu fonduri care nu au fost bugetate în Bugetul Local pentru anul 2023.

Rămâne de văzut cum vor justifica reprezentanţii Primăriei Ploieşti cele 3000 de ciolane cumpărate, într-o încercare disperată de recuperare a imaginii pierdute de Andrei Volosevici.

Curat, murdar, coane Fănică!

Citeste in continuare

Exclusiv

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

Publicat

pe

De

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P. am demonstrat de fiecare data.

       Că este vorba de (le vom parcurge in viitor)

       – dispoziții ilegale catre subordonati,

       – mutări ale oamenilor in curte după cum vrea Zeus si acolitii lui: Wonder Woman , Stoica, Oita laie, Coada și Banica  

       – comisii de disciplina contra oamenilor ce nu gresit dar nu sunt CA EI, dispuse de ZEUS unde sunt membrii cei de mai sus plus alte mici sugative,

       – controale dispuse de  A.N.P.ului condus de DAN Halchin facute noaptea ca hotii prin gard, ca sa demita oamenii buni din unitate,

       –  incalcari ale conditiilor de munca minime,

       – incalcari ale atribuțiilor de serviciu pentru cei care indraznesc sa faca cum scrie la carte,

       – vocabular ca la stana pentru cei care nu sug la tata lui Zeus (care incep sa fie din ce in ce mai multi)

       – sicanarea celorlalti pentru a le fi frica de a spune de ce face Zeus cu ai lui,

       – sesizari facute la ANP, M.J. plus alte structuri care au atributii de verificare si s-au facut ca nu exista…

       TOATE ACESTEA SUNT PROTEJATE DE directorul doctor Halchin Dan, fost agent paza si Firinel UNGUREANU fostul securist din A.N.P. pentru… pentru…

S-A PRINS CINEVA?

Pentru ca au nevoie de un fraier care sa le faca treburile murdare! Acel fraier, umflat de egoul propriu este Zeus, Matei Valentin Neprihanitul!!!

Pai, daca am niste detinuti cu capital de nu il poti numara intr-o viata de om si sunt cunoscuti ai unor nu prea curati oameni politici si niste atentii trebuie facute… cum altfel sa reusesti? Decat sa gasesti unul care este dispus sa faca astea pentru tine. Si cand ai gasit cainele care se bucura la niste „cadouri”, caci pe bani nu pune mana… oare nu trebuie sa il pastrezi pe ZEUS?

Noi credem ca da! Noi credem ca indiferent de ce ar face ZEUS va fi aparat… cu toate ca am aflat pe surse ca mai are un pic si nu il mai tin nervii si va lovi un subaltern… dar si atunci se vor face ca ploua.

De mai bine de 6 luni, Penitenciarul Ploiesti este un butoi cu pulbere ajungand mai rau decat Penitenciarul Targsor de acum cativa ani. Fug oamenii ca sobolanii din bataia de joc a acestui cainecredincios si fidel pentru orice os primit.

ACUM ESTE CLAR?!? INCA NU?

Pai… sa scoatem elefantul din camera…

Mareata realizare a lui Halchin Dan facuta prin Matei Valentin: punct de lucru exterior permanent… cu alte cuvinte… niste detinuti care stau tot timpul undeva…

SUB AURA CA VAI DE CE LOCURI DE CAZARE AM PRODUS PRIN ASA CEVA… SUNT CATEVA ZECI… DECI FRECTIE LA PICIOR DE LEMN… CUTIA PANDOREI A FOST DESCHISA.

Era nevoie de un caine credincios care sa calce pe oamenii din subordine si sa produca acest NOU FLAGEL. Unde anumiti detinutii PRIVILEGIATI sunt dusi in aceste „puncte de lucru” si sunt tratati preferential. Si fiecare dintre acesti oameni are ceva de castigat! Bani sau bunuri sau noi prietenii…

Iata de ce, ZEUS se crede stapan peste un sistem de aparare al statului (oare mai putem numi asa aceasta structura stricata – Penitenciarul???). Iata de ce poate sa faca orice, caci orice sesizare se opreste in van… caci trebuie tinut aici…

PANA CAND? Ar fi urmatoarea intrebare… Pana nu mai este de folos, pana puterea se va schimba si din ilustru ZEUS va deveni detinut. Poate i se va da si lui un loc la un punct exterior de lucru… caci are pile!!!

Sub praful in ochi ca s-au facut reale minuni cu asa ceva… in realitate situatia se prezinta:

– Penitenciarul DEJA subdimsionat pe statul de organizare a sangerat masiv detasarea a circa 10 oameni pe Minunea lui Halchin

– Acest lucru a generat in val:

Ore suplimentare –  platite din banii nostri,

Concedii restante – timpul necesar refacerii diminuat, deci stress asupra personalului,

Activitati ce produc mari costuri materiale: transport personal, masa, atr. Logistice – toate platite din banii nostri,

Activitati suplimentare ale cadrelor unitatii.

             PRIN URMARE ACUM ATI INTELES?

 Tot ce s-a facut este incepului unei sectii private de detinuti alesi pe spranceana, pe cheltuiala noastra, pe spatele personalului subjugat, pentru beneficiul lor. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

N. R. : – Reamintim  ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului.

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Lume!Lume! Știri de ultimă oră de la Mînăstirea Ploiesti

Cat timp mai poti sa indoi legea?

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Ia! Zâno!/Joac-o și pe asta!/Dă-ți cu reveneală!/Zâna Nașa, se joacă cu gestiunile, după starea vremii la Penitenciarul Ploiesti!

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Exclusiv16 ore ago

Complicitatea ASF la dimensiunea fraudei de la City Insurance/Intrebarea senatorului Ivan care l-a facut pe Presedintele ASF sa se bâlbâie si sa se inrosească.

Nu mai există nicăieri în lume un caz in care instituția desemnata de stat sa supravegheze vreo piata financiara bancara...

Exclusiv2 zile ago

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Exclusiv2 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.3: ÊTES-VOUS PRÊT(E)S ?

Personajul următor al serialului nostru nu a venit ca o surpriză pentru redacție când a fost făcută schema aceasta de...

Exclusiv2 zile ago

1 oră au avut la dispoziție șefii să propună polițiștii care vor fi avansați înainte de termen

Știm cu toții că pilele și cei cu “blazon” sunt deja cunoscuți și nu erau surprize, dar problema e că...

Exclusiv2 zile ago

Despre dreptul la compensatia de chirie pentru politistii care au achizitionat locuinte anterior legii 288/2018!

Pe 03.04.2023, intr-un dosar al sindicatului Diamantul, ICCJ ( complet dcd) este investita sa lamureasca daca politistii care au incheiat...

Exclusiv5 zile ago

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Exclusiv5 zile ago

Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023

Pereți scorojiți și murdari, geamuri care nu se închid și care nu au feronerie, parchet putrezit, camera de baie cu...

Exclusiv6 zile ago

Instituția ar trebui să manifeste atenție sporită cu privire la echipamentele pe care le achiziționează pentru proprii angajați

Se pare că toate întâmplările din ultima perioadă cu privire la calitatea noii uniforme de poliție, amplu dezbătute atât în...

Exclusiv7 zile ago

  Zeus transformat in Hades!!!

Acum când știm ca lucrurile încep sa intre pe un făgaș normal in dosarul in care mai multe cadre ale...

Exclusiv7 zile ago

Special pentru Maica Stareță!/De la Nașu să trăiască!!!/Episodul III

 De la Maica Stareță citire:  ,,Nu-mi place minciuna. Poate e și un defect profesional că reușesc să o identific imediat....

Exclusiv7 zile ago

„Un sepuku politic ar fi minunat, zic eu!”

Primăria Ploiești a publicat adresa transmisă de Prefectura Prahova prin care solicită revocarea hotărârii Consiliului Local Ploiești privind trecerea Parcului...

Exclusivo săptămână ago

Bomba zilei/Observatorul Prahovean dezvăluie minciunile Primăriei Ploiești/A ratat fondurile Băncii Mondiale pentru tratarea bolnavilor de cancer

Sub semnatura lui Marius Nica , Observatorul Prahovean dezvăluie o noua minciuna a Primăriei Ploiești si prezinta un document oficial...

Exclusivo săptămână ago

Lume!Lume! Știri de ultimă oră de la Mînăstirea Ploiesti

Să vezi și să nu crezi, urmare a demersurilor noastre jurnalistice s-au supărat nevoie mare Măria sa Zeus din Olimp,...

Exclusivo săptămână ago

PROSTIA SI SMECHERIA….DE FAPT AU VRUT SA ACOPERE ILEGALITATILE FACUTE DE EL ȘI CEI CARE AU SEMNAT…

Scandalul privind de prelungirea contractului cu BCR, care ar trebui să asigure cofinanțarea proiectelor europene la Ploiești este departe de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!