Connect with us

Diverse

Îmbunătățiți atmosfera din birou cu iluminarea potrivită

Publicat

pe

aplica led tavan
DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iluminarea bună poate îmbunătăți considerabil atmosfera de birou și poate face locul de muncă mai plăcut pentru angajați. Iluminarea bună poate afecta productivitatea, concentrarea și poate ajuta la crearea unei dispoziții pozitive în birou. Cu o iluminare adecvată, se poate crea o atmosferă de confort și productivitate care să beneficieze atât angajatorilor, cât și angajaților.

Alegerea tipului potrivit de bec pentru fiecare zonă a biroului va avea un impact major asupra cât de confortabil se simte. De exemplu, becurile cu LED alb cald sunt ideale pentru zonele de activitate, cum ar fi birourile în care oamenii îndeplinesc sarcini precise care necesită concentrare, în timp ce becurile cu incandescență sau spoturile ar trebui folosite în alte părți ale biroului, cum ar fi holuri sau săli de pauză, deoarece oferă o atmosferă mai relaxată.

Beneficiile iluminatului

Iluminatul potrivit poate avea un impact uriaș asupra atmosferei de birou. Iluminarea bună nu are numai beneficii estetice, dar are și un impact asupra productivității și sănătății mintale. Iluminatul poate fi folosit pentru a crea o ambianță care încurajează angajații să lucreze eficient, în timp ce se simt confortabil și relaxați.

Lumina naturală este cea mai bună, totuși, atunci când acest lucru nu este posibil, atunci sursele artificiale de lumină trebuie selectate cu atenție pentru a se asigura că mediul este confortabil și primitor. Intensitatea ideală a luminii ar trebui să fie suficientă pentru ca lucrătorii să-și îndeplinească sarcinile cu ușurință, fără a le cauza ochi sau strălucire. În plus, opțiunile de reglare a luminii sunt benefice, deoarece permit lucrătorilor de birou să ajusteze nivelurile de iluminare în funcție de nevoile lor pe parcursul zilei.

Tipuri de iluminat

Tipul potrivit de iluminat poate îmbunătăți atmosfera, energia și productivitatea într-un birou. Ar trebui luate în considerare diferite tipuri de iluminat pentru a crea cel mai bun mediu posibil atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori.

Cele două tipuri principale de iluminare sunt naturală și artificială. Lumina naturală este cea mai bună atunci când este disponibilă, deoarece dă un sentiment de conexiune cu lumea exterioară și ajută la menținerea în echilibru a ritmurilor circadiene. Lumina artificială este folosită pentru a completa sau înlocui sursele de lumină naturală și constă în general din lumini fluorescente care vin în tonuri calde sau reci, în funcție de preferințe. Iluminarea de accent este folosită pentru a atrage atenția asupra operelor de artă sau asupra obiectelor specifice dintr-un spațiu prin utilizarea spoturilor sau a fasciculelor direcționale îndreptate spre acestea de sus.

Corpuri de iluminat

Când vine vorba de crearea unei atmosfere de lucru productive într-un spațiu de birou, alegerea corpurilor de iluminat nu este ceva ce trebuie trecut cu vederea. Tipul potrivit de lumini poate ajuta la crearea unui mediu cald și primitor atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori, în timp ce iluminarea adecvată asigură, de asemenea, că sarcinile pot fi îndeplinite cu ușurință și eficiență. Pentru a vă asigura cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru spațiul dvs. de birou, luați în considerare aceste alegeri de top.

Pentru început, panourile cu LED-uri sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru birourile moderne datorită duratei de viață lungi, eficienței energetice și opțiunilor de design personalizabile. Ele vin în diferite forme și dimensiuni, făcându-le ușor de încadrat în orice aspect al locului de muncă, fără a compromite estetica sau caracterul practic. În plus, de exemplu, cu o aplica LED tavan puteți a oferi iluminare oriunde în birou într-un mod plăcut.

Sfaturi pentru proiectarea iluminatului

Designul de iluminat poate face o lume de diferență într-un mediu de birou. Iată câteva sfaturi pentru a profita la maximum de designul iluminatului de birou:

În primul rând, luați în considerare utilizarea diferitelor tipuri de surse de lumină pentru a crea straturi. Aceasta ar putea include lumini de lucru, lumini ambientale sau chiar lumina naturală a soarelui. De asemenea, ar trebui să vă gândiți cum să utilizați temperaturile de culoare în avantajul dumneavoastră – culorile mai calde pot fi folosite pentru a crea o atmosferă confortabilă, în timp ce tonurile mai reci sunt grozave pentru luminarea zonelor plictisitoare. În plus, vă puteți juca cu intensitatea luminii adăugând dimmere sau alte caracteristici reglabile. În cele din urmă, este important să țineți pasul cu întreținerea regulată, cum ar fi înlocuirea oricăror becuri sau corpuri de iluminat arse și curățarea tuturor nuanțelor și filtrelor în mod regulat.

Citeste in continuare

Actualitate

Ce fel de rochie de mireasă este cea mai potrivită pentru tipul tău de corp?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Găsirea rochiei de mireasă perfectă este puțin mai ușoară când știi ce să cauți. Iată ce să porți pentru a-ți flata silueta. Indiferent dacă forma corpului tău este clepsidră, triunghi sau oval, există ceva care să se potrivească stilului tău de îmbrăcăminte. Cumpărăturile pentru rochii de mireasă pot simți adesea că ai căuta la nesfârșit, deoarece există atât de multe stiluri, forme și dimensiuni diferite din care să alegi.

Miresele care au formă de clepsidră au de obicei un bust mai mare, șolduri mai largi și o talie mai definită. Să aruncăm o privire la cele mai bune modele pentru a vă accentua trăsăturile curbate, deoarece aveți unul dintre cele mai atractive tipuri de corp.

Evitați: este mai bine să evitați să adăugați orice greutate suplimentară la sân și șolduri, deoarece acestea sunt în prezent echilibrate corespunzător.

Evită să porți rochii cu fuste mai largi în rochie de bal, stil imperiu sau prințesă, deoarece te pot face să arăți mai mare în aceste regiuni și sunt mai puțin potrivite pentru silueta ta.

Asociat cu: rochia de mărime Plus

În schimb, căutați siluete sau rochii în stil sirenă care să îmbrățișeze și să vă evidențieze contururile frumoase.

Forma de pară

Un tip de corp de pară se caracterizează prin șolduri care sunt de obicei mai largi decât zona sânilor și o talie distinctă. Poți avea un cadru subțire și minion, un gât și umeri foarte feminini și un piept mai mic.

Evitați: este recomandabil să eviți să porți stiluri de rochie imperiu, deoarece acestea ar putea ascunde forma delicată și ar putea da impresia că ești mai mare decât ești de fapt.

Caută rochii de mireasă ieftine cu siluete mai croite pentru corpul tău, cum ar fi o rochie cu coadă de pește.

Rochii de mireasă inspirate de celebrități: Fură-le aspectul

Forma unui triunghi

Cel mai probabil aveți o formă de triunghi dacă umerii și partea superioară a corpului sunt proporțional mai mari decât partea inferioară a corpului. Forma corpului poate fi cauzată de umerii largi, o talie mai îngustă și șoldurile mai mici.

Evitați: Îndepărtați-vă de rochiile cu decolteu fără bretele, fără umeri, deoarece acestea pot atrage atenția asupra umerilor dumneavoastră mai mari și vă pot face să arătați disproporționat.

Ce să căutați: alegeți un stil simetric sau cu decolteu în V, deoarece ambele completează frumos designul triunghiului inversat.

Forma ovală

Miresele cu un sân mai mare, șolduri înguste și un trunchi mai plin au de obicei tipul de corp în formă de măr sau oval. Ai tendința de a avea picioare și membre slabe și un trunchi mai rotunjit.

Evitați: rochiile cu șalter sau cu gât înalt care riscă să vă ascundă pieptul, oferind în același timp o definiție minimă sau deloc pentru celelalte zone.

Miresele cu un tip de corp dreptunghi

Adesea cunoscut sub numele de formă de banană, au o siluetă mai dreaptă, cu umerii, taliile și șoldurile care sunt toate de aceeași lățime. Poți fi și înaltă, cu un sâni modest și o definiție mică a taliei.

Evitați: ferește-te de rochiile care îmbrățișează corpul, cum ar fi formele de sirenă deoarece acestea vor atrage atenția asupra formei tale drepte și vor reduce definiția siluetei tale.

Rochiile în linie A, empire, de bal și rochiile în stil prințesă ar trebui să fie stilurile tale preferate, deoarece au un fund mai mare, care vă va ajuta să vă definiți forma și să vă dea aspectul unei siluete mai curbe.

Citeste in continuare

Diverse

Dureri de umar? Scapa de ele cu aceasta serie de exercitii dedicate!

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Umărul este considerată cea mai mobilă articulație din corp, ceea ce reprezintă un mare avantaj, dar și un factor crescut de risc de dezvoltare a numeroase patologii. Durerea de umăr este un simptom foarte des întâlnit și apare adesea din cauza unor mișcări bruște, suprasolicitări, accidentări sau procese degenerative. Din acest motiv, putem spune ca avem o cauză multifactorială. Practică în mod regulat exercitiile de kinetoterapie pentru umar recomandate de specialiștii programului RestartiX – Umar Sanatos și vei observa foarte rapid primele îmbunătățiri la nivelul mobilității fizice!

Cum apar durerile de umar?

Există câteva diagnostice clare care pot fi stabilite pentru un pacient care se confruntă cu dureri la nivelul articulației umărului. Periartrita scapulo-humerală; impingementul subacromial; bursita subacromială; calcifierea tendoanelor sau sindromul de umăr înghețat sunt doar câteva dintre cauzele care determină durere acută în această regiune și pe care le poți trata cu ajutorul exercițiilor de kinetoterapie pentru umăr.

In ce cazuri se recomanda exercitii de kinetoterapie pentru umar?

Fiecare caz clinic este diferit și necesită o abordare personalizată. Cu toate acestea, fiecare program cuprinde obiective asematoare precum:

 1. reducerea durerii si a inflamatiei
 2. creșterea gradului de mobilitate nedureros
 3. creșterea funcționalității
 4. stabilizarea articulației
 5. reducerea riscului de recidivă

Metodele pentru a atinge aceste obiective pot varia pentru primele două obiective în schimb, pentru restul întotdeauna pacientul are nevoie de a începe un program de exerciții medicale, realizate într-o ordine specifică, cu un dozaj și viteză de execuție adaptată nevoii lui.

Un asemenea program personalizat găsești și în pachetul Umăr Sănătos de la RestartiX pe care îl poți accesa dupa un consult medical realizat în sistem de telemedicină cu unul din medicii echipei RestartiX.

Ce presupune programul RestartiX pentru umăr?

Kinetoterapia pentru umăr este o modalitate excelentă prin care poți remedia problemele de mobilitate fără să fie nevoie de intervenție medicală sau chiar chirurgicală. Programele de recuperare pe care RestartiX le dezvoltă se bazează pe un raționamentul medical prin care se urmărește activarea  puterii corpului de autovindecare și îți oferă acces la toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea experimenta acest lucru. Programul RestartiX Umăr Sănătos oferă pacienților accesul la ședințe de fizioterapie pentru un an de zile, împărțite în 3 faze de lucru: de reducere a durerii; de creștere a funcționalității umărului și faza de stabilizare articulară, toate acestea ajutându-te să îți recapeți mobilitatea și să îți îmbunătățești calitatea vieții.

Unde te poti inscrie in programul RestartiX – Umăr Sănătos?

Acces la toate exercițiile de kinetoterapie pentru umăr obții direct de pe site prin alegerea tipului de abonament dorit. Poți opta pentru acest program în mod individual sau ca parte dintr-un plan complex de tratament care vizează mai multe afecțiuni, iar indiferent care ar fi opțiunea ta, știi că beneficiezi de un cost foarte avantajos raportat la rezultatele pe care le vei obține.

Toate cuprind o serie specifică de exerciții fizice medicale de kinetoterapie pentru umăr pe care vei învăța să le efectuezi corect în modelul de oglindire al fizioterapeutului cu ajutorul unor materiale video, totul din confortul casei tale. Vei începe cu o consultație realizată de unul din medicii sau fizioterapeuții centrului medical online RestartiX, apoi vei primi un raport medical care va cuprinde un diagnostic, urmând planul de tratament, care se adaptează la situația și nevoile corpului tău.

Recapătă mobilitatea fizică și îmbunătățește-ți calitatea vieții cu ajutorul programelor de recuperare medicală RestartiX!

Citeste in continuare

Diverse

Cum se face deratizarea șobolanilor?

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 

Grădinile pot oferi un spațiu sigur pentru mai multe tipuri de rozătoare, oferind adăpost și surse de hrană ușor disponibile atât crescând în grădină, cât și depozitate în magazii sau garaje. Rozătoarele nu sunt dorite în gradina ta din cauza daunelor pe care le pot provoca fructelor, legumelor, semintelor, bulbilor, plantelor si recipientelor, dar și pentru ca expun oamenii si animalele de companie la diverse boli si paraziți.

Deratizarea șobolanilor poate fi realizată prin mai multe metode, inclusiv:

 1. Capcane: Capcanele sunt un mod eficient de a prinde șobolani. Ele pot fi mecanice sau cu adeziv și pot fi plasate în zonele unde s-au observat șobolani.
 2. Substanțe toxice: Substanțele toxice, cum ar fi otrava, pot fi utilizate pentru a ucide șobolani. Acestea trebuie utilizate cu precauție, deoarece pot fi periculoase pentru animalele domestice și copii.
 3. Blocaje fizice: Blocarea accesului șobolanilor la locurile unde se găsesc alimente sau adăpost poate fi un mod eficient de a împiedica apariția lor. Acest lucru poate fi realizat prin închiderea accesului prin găuri sau fisuri cu materiale ca plasa sau spumă expandată.
 4. Repelenți: Repelenții, cum ar fi aromele sau sunetele puternice, pot fi utilizate pentru a ține la distanță șobolanii.

Este important să se consulte un specialist în controlul dăunătorilor pentru a alege metoda potrivită și pentru a evita posibilele pericole sau riscuri pentru sănătatea umană și a mediului.

 

Semne de rozătoare în grădină

Rozătoarele au un miros caracteristic atunci cand sunt în numar mare și este posibil să auzi și activitatea lor. De obicei sunt hrănitoare nocturne, așa că în mod normal nu le veți vedea în timpul zilei. Dacă îi vezi, înseamnă de obicei că sunt lipsiți de mâncare și caută cu disperare noi surse de hrană.

Nu pierde timpul, apelează la o firmă deratizare care să te scape de probleme!

Șoarecii și șobolanii pot purta o gamă largă de boli transmise de rozătoare cauzate de bacterii, viruși inclusiv Salmonella, Leptospiroza, boala Weil, Cryptosporidium și febra mușcăturii de șobolan.

Ele pot infecta atât oamenii, cât și animalele de companie. De asemenea, pot transporta ectoparaziți, cum ar fi căpușe, acarieni, purici și păduchi, care poartă un alt set de boli și le pot transmite altora.

În grădină, contaminarea de la rozătoare poate să nu fie la fel de evidentă ca în casă, dar există mai multe mijloace de transmitere a bolilor, care includ:

 • contact direct cu excretele (urină, fecale, saliva)sau inhalarea particulelor de praf;
 • manipularea sau inhalarea particulelor de praf care conțin microorganisme infecțioase aerosolizate atunci când se deranjează sau alte materiale contaminate cu urină uscată de rozătoare;
 • manipularea rozătoarelor infectate, vii sau moarte;
 • zgârieturi sau mușcături de la rozătoare;

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că șobolanii cuibăresc în grădina dvs. sau că rozătoarele au intrat în proprietatea dvs., opțiunea sigură și sigură este să apelați o firmă de deratizare care avea cunoștințele și expertiza pentru a vă evalua problema rozătoarelor și pentru a vă tratata eficient infestarea.

Compania DDD – Suntem o firmă specializată în deratizare și dezinfecție cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști instruiți și cu tehnologii și metode de ultimă generație. Cei mai des întâlniți dăunători în casele oamenilor sunt șoarecii, șobolanii, gândacii și ploșnițele. Acești dăunători pot cauza daune materiale, precum și probleme de sănătate prin transmiterea de boli și alergii. De asemenea, pot contribui la deteriorarea igienei și a calității aerului din interior. Ne angajăm să furnizăm servicii eficiente și durabile pentru a elimina acești dăunători și a preveni reapariția lor.

Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662

Sediul central: 021.345.06.88 și 021.345.08.22

București Ilfov: 0786.727.027

Zona de Vest (Timișoara, Cluj Napoca și Târgu Jiu) – 0766.472.274

Zona de Est (Constanța și Panciu) – 0784.399.333

E-mail: office@companiaddd.ro

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Aveti un Pont38 de minute ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv38 de minute ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv39 de minute ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate10 ore ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv1 zi ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv2 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv2 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv2 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate4 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv4 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv5 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Exclusiv5 zile ago

“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDefilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!