Connect with us

Featured

Ce coadă va fi la DNA…

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Se zdrucină din temelii ”Șandramaua” EximBank, din moment ce, fapt fără precedent, mult prea ”legendatul” bancher Traian Sorin Halalai nu a călcat pe la birou! Panica ”Omului Roz” al sistemului fiind cu atât mai mare, cu cât deja până la vârful serviciilor secrete se știe de acum că adevăratul ”creier” al băncii de stat EximBank și totodată omul pe a cărui pretinsă influență se bazează mare parte din puterea lui Halalai chiar NU ESTE nepotul cui se dă! Pentru că, ei bine, tatăl lui ”Claudiu al nostru” chiar nu este fratele generalului…

(Preluare National – Catalin Tache):

Halalai îl caută pe Câciu prin Dubai!
 Astfel că, puțintică răbdare, se va trece și la faza de ”asta este declarația pe care o dau, susțin și semnez” pentru acest halucinant furt de identitate! Până atunci însă, este ”șoc și groază” la EximBank! Acolo unde fuziunea cu Banca Românească NU SE MAI POATE FACE până la termenul legal de 31 decembrie 2022!

Unde este avizul?

Zilele trec una câte una până la termenul fatidic de 31 decembrie 2022 și deja statutul până acum infailibil de om al sistemului ”greu de ucis” pe care și-l legendase Traian Sorin Halalai se va întoarce ca un bumerang împotriva acestuia.

BNR nu a avizat fuziunea de 320 milioane euro dintre EximBank și Banca Românească!

Pentru că, în lipsa AVIZULUI OBLIGATORIU al Băncii Naționale a României pentru fuziunea EximBank cu Banca Românească, conducerea unității bancare de stat nici măcar nu poate înainta în instanță dosarul!Iar cum decizia definitivă a  instanței de judecată privind anularea licenței pentru Banca Românească și posibilitatea declanșării astfel a procedurilor privind preluarea de facto a tuturor operațiunilor bancare aferente de către EximBank trebuie să poarte cel târziu data de 31 decembrie 2022 este clar că nu mai este timp pentru întrunirea condițiilor legale! Nici măcar dacă guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu ar semna ”ieri” avizul obligatoriu al BNR! Numai că, ghinion, nu doar că șefii Băncii Naționale nu au eliberat acest aviz fără de care juristul lui Halalai nu poate depune barem dosarul de fuziune în instanță, dar departamentele de specialitate ale BNR tocmai ce efectuează o amplă operațiune de control la EximBank.

Dosarul nici măcar nu a fost trimis în instanță!

”Banca lui Halalai” fiind acum ”blocată” de obligativitatea trimiterii pe căi oficiale a nenumăratelor documente solicitate zilele trecute de către ”autoritatea supremă” bancară a statului român. Așa că, la această oră, EximBank nu are încă avizul Băncii Naționale a României! O repetăm până îi va intra în cap și lui Traian Sorin Halalai că, fără acest aviz, nu poate ”îngropa mortul” Banca Românească până la sfârșitul anului, așa cum și-a asumat obligația legală. Sau o poate face doar cu inevitabile ”victime colaterale” care vor înfunda pușcăria, la propriu, dacă își vor pune semnăturile pe ”planul nebun” de rezervă al ”rezerviștilor” de la EximBank. Plan despre care iată că am aflat nu doar noi, dar, prin intermediul structurilor contrainformative, și ”beneficiarii legali”!

Nu încercați FUZIUNEA ÎN URMĂ!

Și pentru a înțelege mai bine cât de neatins în fața oricum mult prea timoratelor instituții ale statului român se simte cuplul de la butoanele operative ale EximBank, cei doi forțează o ”fuziune în urmă”! Retroactivă! Pe ideea pur și simplu halucinantă că, atunci când o fi să le dea Banca Națională a României  – dacă le dă! – avizul obligatoriu și apoi o instanță judecătorească va pronunța sentința definitivă de retragere a licenței pentru ”defuncta” Bancă Românească, ”se va face și fuziunea în urmă”!!! Adică se va ”merge pe burtă” în toată această perioadă care, în cel mai fericit caz pentru ”Lotul Halalai” poate dura doar trei – patru luni, dacă totul merge ca pe roate. După care se va semna și ”Procesul verbal” de încheiere a fuziunii. Cu ce dată? Antedatată?

Așa că ne facem datoria ”creștinească” de a îi avertiza pe cei asupra cărora se exercită presiuni de a gira această ”fuziune în urmă”, fără avizul BNR și o decizie a instanței de judecată, că a își pune semnătura pe un astfel de document este ca și cum și-ar semna singuri condamnarea!

Teodorovici, ce ai făcut cu milionul?

Acum, normal că la ce nume grele ale politicii și sistemului cuprinde lista celor 900 de demnitari ”atârnători” care s-au perindat prin CIFGA de la EximBank, cu ”lefuri” lunare de 5.000 de euro, Halalai nu are de ce să își facă griji din partea acestora. Mai ales că a avut grijă să se ”acopere” și prin strania inițiativă a fostului ministru de Finanțe ”dăncist” Eugen Orlando Teodorovici de a trece ”fuziunea” prin CSAT.

Teodorovici a luat credit subvenționat de la banca pe care o controla

Numai că, atunci când s-a zbătut ca un leu pentru ”fuziunea lui Halalai”, același Eugen Orlando Teodorovici a uitat să informeze beneficiarii legali și de micul ”amănunt” că el însuși este beneficiarul personal al unui credit de un milion de lei cu dobândă subvenționată de la EximBank! ”În numele și pe contul statului”! Și asta chiar pe când era secretar de stat la Ministerul de Finanțe și președintele unui organism ce superviza toate operațiunile de finanțare ale EximBank din partea statului român.

Ce coadă va fi la DNA…

Și tocmai atunci, pe persoană fizică, secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor s-a găsit să solicite și să primească de la EximBank pe care o controla un credit de peste un milion de lei, pentru dezvoltarea restaurantului familiei sale, prin firma SC CASA MARIEAAN SRL.

Câciu, nu schimba data!

După ”lovitura” din 5 decembrie, în care dezvăluiam ”schema finaciară” premeditată prin care Sorin Traian Halalai vrea să ”îngroape mortul” Banca Românească, după ce a ”pompat” 320 milioane de euro din banii statului în această fuziune care nu are încă avizul Băncii Naționale a României și girul unei instanțe de judecată, ”planul” a fost ”paralizat”. Astfel că ”fuga în Dubai” poate fi decodată și ca o încercare deja disperată de a găsi ”sprijinul logistic” necesar convingerii ministrului Adrian Câciu de a modifica termenul de 31 decembrie 2022. Singura ”portiță” cât de cât legală prin care acesta mai poate trage de timp în atât de păguboasa pentru statul român, Afacerea Banca Românească. Numai că, în această eventualitate, cum Ministerul Finanțelor deține 95% din EximBank, Adrian Câciu nu ar face decât să îi ia locul lui Halalai în rechizitoriul procurorilor…

Citeste in continuare

Aveti un Pont

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala, intr-un amplu serial: vom devoala cum se FURA, pe fata, si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat, pe probe, reiteram: documente devastatoare! Ce putem spune este ca aceasta investigatie are o mare „legatura” cu gruparea de criminaliate economico-financiara organizata despre care dezvaluim de cava timp. (Ec Adrian Radu)

Citeste in continuare

Exclusiv

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov Prahova și alte patru județe din țară, printre care si Galati. În total, la audieri au fost aduse 40 de persoane care se presupune că știau de această afacere dar nu au spus nimic polițiștilor.

Printre cei audiați se numără și celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica de la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin, precizam intr-un articol anterior.

In depozitul uriaş de combustibil, ascuns într-o zonă împădurită din Prahova, chiar langă Ploiești, anchetatorii au găsit peste 300 de tone de păcură și produse petroliere, în trei bazine îngropate şi în șapte rezervoare de suprafață.

Proprietarul nu le-a spus deocamdată poliţiştilor de unde a făcut rost de combustibilul pe care îl vindea mai multor benzinării. Ar fi câştigat până acum peste cinci milioane de euro.

Depozitul ferit de ochii lumii este într-o pădurice aflată în spatele mănăstirii Ghighiu de langă Ploiești. Săptămânal, cisternele încărcau de acolo combustibil (CLU sub denumirea de motorina).

Depozitul era amplasat strategic în apropierea Drumului Național 1 și de autostrada A3.     Dintr-o curte pleca produsul petrolier cu documente întocmite fictiv către cumpărători de bună credință, potrivit anchetatorilor.

În realitate, presupusul proprietar ar fi cumpărat la negru o cantitate impresionantă de combustibil petrolier pe care l-ar fi vândut apoi către benzinării mici din toată țara.

In fapt, acesta a dezvoltat o mica rafinarie unde transforma rezidurile petroliere achizitionate ca deseuri si rafinau sub forma de CLU, CLU care era vandut la cumparatori de buna credinta.

Celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, impreuna cu „prietenii” sai din Galati ar fi vandut rezidurile petroliere spre rafinare.

Cum mentionam, gruparea intentiona sa obtina CAF 7 pentru TERMIA lui Andrei Volosevici, pentru asa zise piese de schimb dar vizau produsele petroliere din acesta si cu fierul vechi obtineau cca 2 miliaone de euro.

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor. La firma unde a avut loc perchezitii (SC Statii de Spalare Vagoane Cisterna CFR SSVAC SA) a lucrat „Portocala”. Acum se leaga toata reteaua de infractori si trompetele edilului. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale si despre dosarul disjuns cu spalarea de bani si cu „paletii” buclucasi, mai precizam in dezvaluirile noastre.

Acum dezvaluim pentru „cunoscatori”:

Procuroul „Portocala”, pardon, fostul procuror a lucrat si/sau mai lucreaza la SC Statii de  Spalare Cisterne CFR SSVAC SA unde a avut, in fapt, perchezitia, unde administrator este Hichi Albert LAURENTIU:

Tot ca administrator apare si Tomoni Vizante Dumitru:

Actionar majoritar este Erwkat (Fosta Grampet):

Actionar majoritar la Grampet sunt:

1.          Stoica Gruia

2.         Didila Vasile

Alte doua firme in care Hichi Albert Laurentiu este Actionar:

1.          Rail Logistic SRL – firma de paza din Negoiesti;

2.         Iprochim SA in care MINISTERUL ECONOMIEI ESTE ACTIONAR MAJORITAR CU 73%!

Sa mai demonstram ca, Hichi Albert Laurentiu este un sustinator devotat si pe fata a lui Ludovic Orban, credem ca ar fi de prisos.

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, etc.

Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Printr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de închiriere cu Telekom (înlocuit acum de Orange) pentru spațiile unde Compania este proprietară iar Telekom Chiriaș.

După cum se vede, in toate contractele de închiriere se modifica in jos tariful pe metru pătrat pentru suprafața închiriată, deși in acele spații Telekom deține aparatură nu foarte ușor de relocat.

Prin urmare, nu exista o constrângere din partea nimănui să se reducă din tarif. Se poate vedea că nici măcar la un spațiu nu se menține tariful/mp.

Se încheie un așa zis Proces verbal de negociere care nu arată in esență nici o negociere, si semnat de cineva care NU are nicio competenta nici din partea TELEKOM. In fapt, o premiera ar fi pentru organele judiciare. Ca sa nu mai spunem că nu rezultă ca prin împuternicirea dată se poate negocia prețul, ci doar prelungirea.

In fine, când vine vorba de locația din Teliuc, se spune “se rectifică suprafața din Contractul de închiriere…” de la 125 mp la 47.” “Se restituie chiria aferentă diferenței de suprafață”

Acest lucru este strigător la cer deoarece/”furt pe fata”, dacă tot ai modificat suprafața, (nu era obligatoriu să o modifice întrucât diferența de spațiu nu mai poate folosi de nimeni întrucât nimeni nu vrea să “locuiască” cu aparatura Telekom) nu trebuia să ii dea și banii înapoi. Actul adițional nu poate să aibă efect pentru trecut.

Ca sa nu mai spunem că cei din Compania Posta Romana se judecă cu diferite firme și pentru 100 de lei.

Aceasta „comisie” își permite să renunțe, să ofere aproximativ 13.000 euro fără nici cea mai mică opoziție.

Mai mult, nici nu își asumă acest „matrapazlâc” și transmite unei alte entități obligația de plată, adică Direcției de poștă Timișoara.

Când se pune problema semnării acelui act adițional nr. 4, fostul Director General, jurist de meserie, se „fofilează” și îl trimite pe smecherul Ov. Călin la adjunctul sau, Ștefan, actualul director general.

Acesta semnează ca primarul și aruncă în cârca Poștei o „datorie” inventată.

Mai târziu, in zilele noastre, odată cu schimbarea șefilor de direcții din Companie, Ov. Călin o propune pe inocenta, habarnista, manichiurista Florentina Radu pe postul de director la departamentul juridic. Evident, Ștefan nu comentează deoarece este asigurat că „duduia” inocenta, habarnista si manichiurista va executa orice ordin i se va da, fără să comenteze dar și fără să priceapă prea mult din ce se întâmplă.

Cu Florentina la juridic, cu prietenul lui de la Cluj la alt compartiment, cu un mic șantaj la directorul general, Ovidiu Calin dirijează toate mișcările care au loc in Companie. Mai ales alea cu bani mulți. Vom reveni cu documente si dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Aveti un Pont27 de minute ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv28 de minute ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv28 de minute ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate10 ore ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv1 zi ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv2 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv2 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv2 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate4 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv4 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv5 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Exclusiv5 zile ago

“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDefilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!