Connect with us

Featured

Seful Jandarmeriei Române nu s-a ”lecuit” după ”siropoasa” aventură cu jandarmerița Alexandra

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Trebuie să o recunoaștem cu toată franchețea, nici măcar structurile abilitate cu documentarea activității șefului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române nu mai fac față ”ritmului nebun” impus de generalul Alin Mastan. Cel care, deși s-a dat lovit de fiecare dată atunci când a fost să își asume vreo decizie oficială pe un subiect mai sensibil cu deja legendarul său certificat medical cu ”ruptura inghinală”, se dovedește mai ”Inimă Zburdalnică” decât toți ”libidinoșii” Ministerului Afacerilor Interne la un loc, EVER!

(Preluare National – Catalin Tache):

Ioana Sabina, a devenit psiholoaga mascaților direct de pe pagina ”incognito”
 Astfel că, pur și simplu, cel puțin dacă ar fi să ne luăm după ”împăunatul țanțoș” al celui care este sigur că, atâta vreme cât consăteanul Bode este ministru de Interne, poate face absolut orice, că procurorii nu ”se supără pe el”, ”Haremul” de la IGJR crește mai ceva decât cel al adevăraților șeici. Acum, ce este drept, va rămâne ca, mai ales după ce nu va mai fi inspector general al Jandarmeriei Române, Mastan să le explice și Alexandrei, Roxanei și, mai nou, Ioanei, de ce le-a ”bifat” pe ”agenda” sa de cuceriri cu care se laudă în fața subalternilor. Inclusiv a celor asupra cărora se exercită presiuni deja cu un pestilențial miros penal ca să ”unidirecționeze” tot felul de concursuri! Pentru că, ei bine, după ce de-abia se reușise identificarea, cu nume și prenume – Roxana Plic – pentru noua flebețe a generalului Mastan, iată că acesta a reușit să mai promoveze o altă tânără speranță a sistemului, consăteanca pisholoagă Ioana Sabina…

”Și a sosit ziua…”

Roxy, perversa Doi ș’un sfert” titram ”lovitura” din 27 noiembrie. Atunci când dezvăluiam că poate doar generalul Mastan să mai fi văzut copil cuminte, babă frumoasă și ”latino lover” cu ruptură inghinală. Deci, în urmă cu doar atât de puține zile avertizam că șeful Jandarmeriei Române nu s-a ”lecuit” după ”siropoasa” aventură cu jandarmerița Alexandra. Cea de care a scăpat făcând-o ”frontieristă” și a trimis-o tocmai ”pe felie” la Oradea. Totul pentru ca să se poată dedica pasiunii recente pentru o altă subalternă, cea identificată în cele din urmă ca fiind Roxy. Roxana Plic.

După Alexandra a fost Roxana…

Iată însă că, în timp ce DGPI și DGA dorm în bocanci, generalul Alin Mastan este de neoprit. Astfel că, stranie coincidență, imediat după dezvăluirea noii ”cuceriri” cu care se lăuda, șeful Jandarmeriei Române a mai făcut o ”victimă”. El punând deja palinca la rece – că șampania e scumpă, dacă nu o bea moca LA CAVALERIE ! – pentru a sărbători succesul unei alte consătence, Ioana Sabina Bota. Psiholog privat din Zalău care a câștigat concursul din sursă externă organizat pentru un post de psiholog la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Colonelul ”Giurea – Jidvei”, șeful BSIJ

Pe chiar pagina sa ”socială”, noua psiholoagă de acum cu grade militare postând filosofic că ” Și a sosit ziua în care era mai dureros riscul de a rămâne strâns în boboc decât riscul de a înflori”. Exact pe pagina ”Ioana Bota – Psiholog/psihoterapeut la Cabinet Individual de Psihologie Bota Ioana Sabina. – A învățat la Liceul Pedagogic Gheorghe Șincai, Zalău – A studiat Psychology la Universitatea Babeș – Bolyai – Trăiește în Zalău”.

Psiholoaga mascaților!

Și uite cum, Ioana Sabina Bota și-a abandonat Cabinetul particular din Zalăul natal al șefului Jandarmeriei Române pentru a da examen ”din sursă externă” chiar la structura condusă de consăteanul general Alin Mastan. Examen pe care l-a luat, ajungând psiholog la… Brigada Specială de Intervenții a Jandarmeriei.

Enescu barem și-a asumat-o pe ”Iubi” lui…

Structura cea mai dură din tot Ministerul de Interne, dar condusă de cel mai loial om al lui Mastan, ”colonelul ”Giurea – Jidvei”. Acum, ce este drept, luptătorii Brigăzii s-au amuzat copios de experiența noii lor psiholoage, dar cel puțin au zis că trece și asta. Mai ales că ”Sultanul” Mastan scoate ”flăcări pe nări” pentru a o transfera cât mai urgent pe noua sa protejată chiar sub ochii săi, la Inspectoratul General. Probabil pentru a putea ”înflori bobocul” chiar sub ochii săi…

Nițoi sau Liță, care îl face primul?

Numai că, ghinion, iată că nu toți șefii de structuri subordonate stau ”ghiocei” ca ”Giurea – Jidvei” de la BSIJ! Așa că generalul Mastan riscă să i se agraveze și mai mult ”ruptura inghinală” că nu o poate transfera pe psiholoaga din Zalău de la BSIJ direct la IGJR. Pentru că nu vrea Liță! Colonelul Ștefan Liță!

Cât mai râde Bode de jandarmi…?

Șeful Biroului Psihologic din IGJR făcându-i ”Sultanului” ditamai ”aroganța” nu doar de a bloca transferul Ioanei la Cabinetul său, dar și de a o deturna către … BAD! Iar dacă Liță ”strănută” cum s-a desfășurat concursul din sursă externă pentru ocuparea postului de psiholog, atunci nici Bode nu îl mai scapă pe Mastan! Mai ales că psihologul șef nu uită și nu iartă ce a zis ”Sultanul” de ”doamna Liță”, când aceasta era pusă la dispoziție fiind trimisă în judecată cu ”Lotul Bărăscu”. Dar cum soția a scăpat acum de condamnare prin prescripție și activează în Poliție, la nivelul IPJ Prahova, chiar că i se ”rupe” colonelului Liță de amenințările generalului Mastan!

Motociclistul Mastan poartă mai mult uniforma de ”chiloțar”, decât pe cea de general

Mai ales că nu doar Liță, dar și colonelul Nițoi poate trece oricând la ”next level” al declarațiilor cu privire la ”capetele” cerute și ”executate” pentru ”conducerea superioară”. Liță Ștefan din postura de psiholog șef al IGJR… Iar Nițoi Gabriel din cea de șef al Corpului de control al IGJR.

Așa că, generale Mastan, mai ușor cu coloneii Liță și Nițoi ”pe scările” IGJR! Sau barem asumă-ți o ”Iubi”, ca predecesorul tău Enescu…

Citeste in continuare

Exclusiv

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ieri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov Prahova și alte patru județe din țară, printre care si Galati. În total, la audieri au fost aduse 40 de persoane care se presupune că știau de această afacere dar nu au spus nimic polițiștilor.

Printre cei audiați se numără și celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica de la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin.

Inca o data Incisiv de Prahova a avut dreptate iar cei care protejau aceasta grupare ar trebui sa raspunda penal.

In depozitul uriaş de combustibil, ascuns într-o zonă împădurită din Prahova, chiar langă Ploiești, anchetatorii au găsit peste 300 de tone de păcură și produse petroliere, în trei bazine îngropate şi în șapte rezervoare de suprafață.

Proprietarul nu le-a spus deocamdată poliţiştilor de unde a făcut rost de combustibilul pe care îl vindea mai multor benzinării. Ar fi câştigat până acum peste cinci milioane de euro.

Depozitul ferit de ochii lumii este într-o pădurice aflată în spatele mănăstirii Ghighiu de langă Ploiești. Săptămânal, cisternele încărcau de acolo combustibil (CLU sub denumirea de motorina).

Depozitul era amplasat strategic în apropierea Drumului Național 1 și de autostrada A3.     Dintr-o curte pleca produsul petrolier cu documente întocmite fictiv către cumpărători de bună credință, potrivit anchetatorilor.

În realitate, presupusul proprietar ar fi cumpărat la negru o cantitate impresionantă de combustibil petrolier pe care l-ar fi vândut apoi către benzinării mici din toată țara.

In fapt, acesta a dezvoltat o mica rafinarie unde transforma rezidurile petroliere achizitionate ca deseuri si rafinau sub forma de CLU, CLU care era vandut la cumparatori de buna credinta.

Celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, impreuna cu „prietenii” sai din Galati ar fi vandut rezidurile petroliere spre rafinare.

Cum mentionam, gruparea intentiona sa obtina CAF 7 pentru TERMIA lui Andrei Volosevici, pentru asa zise piese de schimb dar vizau produsele petroliere din acesta si cu fierul vechi obtineau cca 2 milioane de euro.

 Acum se leaga toata reteaua de infractori cu trompetele edilului. In ecuatie apare si fostul procuror Negulescu Mircea. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale si despre dosarul disjuns cu spalarea de bani si cu „paletii” buclucasi. (Cerasela N.).

 

 

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Directorul adjunct al TCE Ploieşti, Raul Petrescu, îşi prezintă raportul de activitate, la doi ani de mandat

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societăţii Transport Călători Expres Ploieşti de la începutul anului 2021.
La doi ani de la preluarea mandatului de director adjunct al SC TCE Ploieşti, Raul Petrescu a prezentat un raport de activitate, un instrument cardinal al procesului de transparenţă decizională. În raportul actual, regăsim principalele sale realizări.
Vorbim despre achiziţionarea, prin finanţare europeană, a nu mai puţin de douăzeci de troleibuze, de ultimă generaţie, valoarea totală a acestora fiind de zece milioane de euro, investiţie care a marcat, în totalitate, substituirea vechiului parc auto (troleibuze).
Totodată, societatea, la conducerea căreia se află, a dobândit, tot cu sprijinul fondurilor europene, nouă autobuze electrice, acestea urmând a fi introduse zilele următoare în circulaţie, aceasta fiind o gură de oxigen binevenită pnetru ceea ce înseamnă calitatea transportului urban. În lista reuşitelor sale se numără, de asemenea şi  substituirea, pe cale de consecinţă, a parcului auto – categoria tramvaie, pâna la finele anului curent urmând a fi livrate douăzeci de tramvaie ultra moderne, din actualul parc doar o treime urmând a mai rămâne in circulaţie.
Înnoirea şi dezvoltarea parcului auto al TCE Ploieşti nu se opreşte aici.
Raul Petrescu s-a implicat şi în elaborarea, respectiv aprobarea, de dată recentă, în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a unui proiect de achiziţionare a douăzeci de autobuze electrice, menit să genereze un plus valoare pentru parcul auto şi o creştere considerabilă a confortului pasagerilor.
Totodată, acesta se ocupă şi de demararea procesului de elaborare a unui proiect sustenabil din fonduri europene/norvegiene pentru amenajarea unor staţii ultramoderne pe raza municipiului Ploieşti, care să marcheze înlocuirea celor vechi, generatoare a unui disconfort sporit ; dar şi de construirea unei autobaze noi aferente transportului public local de călători, inclusiv infrastructura tehnică aferentă,  în zona de vest a oraşului, la terminalul de pe strada Podul Înalt, ca urmare a semnării unui contract de finanţare europeană.
Toate aceste acţiuni au ca scop final confortul călătorilor ploieşteni.
Conducerea TCE Ploieşti îşi propune să le ofere cetăţenilor servicii de calitate atunci când aleg să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun.
Citeste in continuare

Exclusiv

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice din oficiu următoarele informaţii de interes public:
a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice;
b) structura organizatorică, atribuţiile departamentelor, programul de funcţionare, programul de audienţe al autorităţii sau instituţiei publice;
Observati ca aici se poate identifica un tipar. Se secretizeaza turbat metodologie de salarizare, ROF-uri, ordinul care reglementeaza accesul cetatenilor in unitatile de politie, atributiile structurii de relatii cu publicul, atributiile directiei generale financiare. N-au ei nicio treaba cu legea. Insa suportul, cei care traiesc din munca politistilor, au nevoie sa isi faca si ei de treaba, sa isi creeze o ocupatie acolo unde nu trebuie sa fie nimic. Secretizarea absurda e una din metodele cu care suportul se urca pe umerii vostri, prin care isi creeaza artificial, o superioritate.
Noi o sa facem niste actiuni in serie pentru desecretizarea ROF-urilor.
Daca cineva vrea sa ajute, sa se implice personal, inclusiv pensionari, rude, prieteni ai politistilor, aici va pun un model individual de cerere pentru desecretizare. Alegeti ce IPJ ( sau DGPMB) vreti, nu are nicio importanta. Deci unul de la Salaj poate cere declasificarea si comunicarea ROF-ului de la IPJ Vrancea. Orice IPJ!
CATRE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE
Subsemnatul…………………….., cu domiciliul in ……………………, cu adresa pentru comunicarea corespondentei in …………………………….., e-mail…………………..
I
In baza art.20 si art.33 din legea 182 din 2002
(Art. 20. -Orice persoană fizică sau juridică română poate face contestaţie la autorităţile care au clasificat informaţia respectivă, împotriva clasificării informaţiilor, duratei pentru care acestea au fost clasificate, precum şi împotriva modului în care s-a atribuit un nivel sau altul de secretizare. Contestaţia va fi soluţionată în condiţiile legii contenciosului administrativ.)
Va solicit sa declasificati regulamentul de organizare si functionare al IPJ …… intrucat, in opinia mea, a fost secretizat ilegal la nivelul secret de serviciu.
In fapt, potrivit art.5 din legea 544/2001, actele normative care privesc organizarea si functionarea institutiilor publice sunt informatii de interes public si trebuie aduse la cunostinta publica din oficiu.
Art.5 din lege 544/2001:
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice din oficiu următoarele informaţii de interes public: a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice;
Iar potrivit art.33 din legea 182 din 2002, “Este interzisă clasificarea ca secrete de serviciu a informaţiilor care, prin natura sau conţinutul lor, sunt destinate să asigure informarea cetăţenilor asupra unor probleme de interes public sau personal, pentru favorizarea ori acoperirea eludării legii sau obstrucţionarea justiţiei.”
Atat timp cat legea, prin art. 5 din lege 544/2001, nu lasa autoritatilor publice sa decida daca regulamentul de organizare si functionare poate fi secretizat, clasificarea ROF-ului IPJ ……. este ilegala, dezvaluie cei de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv1 zi ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv1 zi ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv1 zi ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv2 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate3 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv3 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv4 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Exclusiv4 zile ago

“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDefilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt...

Exclusiv4 zile ago

Acest mod de repartizare specific ”roții țigănești” ce are la bază principiul ”cine împarte, parte-și face” nu reprezintă decât o vulnerabilitate a MAI

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn modul caracteristic discreționar, Ministerul Afacerilor Interne are mari lapsusuri când vine vorba de echitate și recompensarea personalului pe...

Exclusiv4 zile ago

Ati auzit ca se face serviciul de zi pe unitate, de acasa?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ca sa va poata pacali cu permanenta la domiciliu, au secretizat ordinul S/108/2011 si dispozitia IGPR S/51/2011, dezvaluie...

Exclusiv5 zile ago

Comandamentul de iarna, bachus, zapada si termia

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNinsoarea de vineri a dat peste cap circulația auto din Ploiești, ploieștenii remarcând lipsa implicării autorităților locale în activitatea...

Exclusiv5 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMinunile  reformei in Posta Romana!!! Valentin Stefan a trimis notificari de incetare a contractelor de munca pe motiv de…reorganizare...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!