Connect with us

Uncategorized

TCL atinge cea mai mare cotă de piață la nivel global pe segmentul televizoarelor de 98 inch

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

București, 24 noiembrie 2022 – TCL, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața mondială de televizoare și lider în industria dispozitivelor electronice de larg consum, se află pe primul loc în ceea ce privește cota de piață pe plan global la categoria televizoarelor de 98 inch în primele trei trimestre ale acestui an. De asemenea, compania se clasează pe primul loc ca performanță în vânzări pe piața televizoarelor de 98 inch în Franța, Italia, Australia și Pakistan.

Sub semnătura de brand ”Inspire Greatness”, TCL continuă să ofere produse revoluționare de înaltă calitate, ce joacă un rol esențial în viețile consumatorilor, inspirându-i să își îmbunătățească experiența de vizionare acasă, cu ajutorul tehnologiilor similare cu cele din sala de cinema.

TCL a prezentat în cadrul IFA 2022 televizorul de 98 inch QLED 98C735, cel mai mare model din Colecția XL a companiei. Cu rezoluția sa extraordinară QLED 4K, un volum de culoare de peste 100% și o luminozitate uimitoare, acest televizor le oferă consumatorilor o experiență de vizionare captivantă, redată de o calitate impresionantă a imaginii și un contrast uluitor.

Ecranul său IMAX Enhanced îndeplinește cele mai înalte standarde de certificare pentru rezoluție și rate de reîmprospătare, aducând fanii sportului în primul rând din tribune, ca și cum s-ar afla pe stadion, sau oferind iubitorilor de filme o experiență cinematografică acasă, perfectă pentru sărbătorile ce se apropie.

Modelul TCL QLED 98C735 este disponibil și pe piața din România, la prețul de 18.299,99 lei.

În contextul actual al unui super eveniment în lumea fotbalului, fanii acestui sport pot urmări meciurile din confortul canapelei, dar cu experiența de pe teren, dacă au în față unul din televizoarele din colecția XL de la TCL.

De asemenea, Colecția XL este realizată pentru a reda scene cu mișcare rapidă, pline de acțiune la viteza lor naturală, oferind o experiență uluitoare pentru filme și jocuri video.

Ca lider de piață pentru televizoarele de 98 inchi, TCL va continua să surprindă prin inovații tehnologice și sinergii cu alte categorii de produse, cum ar fi barele de sunet care îmbunătățesc și mai mult experiența de vizionare prin crearea unui mediu audio-video captivant, complet integrat.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Featured

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală Ploiesti/Plangerea penala impotriva martorilor mincinoși „treneaza” la parchet de prea mult timp (I)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate la Poliția Locală Ploiești si-a gasit soluția finală. Asta și pentru faptul că „uneltele” de lucru ale procurorului exclus din magistratură, Negulescu Mircea, zis Portocală, zis Zdreanță, chemați ca martori în instanță, s-au contrazis în propriile minciuni în acest dosar „fabricat” doar din „fetișurile” față de Cristinel Toader, fost director al Poliției Locale Ploiești și Cezar Stoichiciu, fost șef la Achiziții în cadrul aceleiași instituții.

Așadar, uneltele utilizate ca martori mincinoși, martori acoperiți sau înregistrările ambientale ilegale, în diverse dosare penale, pentru „fetișurile” neprocurorului Negulescu, apar și în acest caz.

Primul martor mincinos – Chifor George, șef dispecerat Politia Locala Ploiesti

Col. Vasile Marian Ercuș, pe atunci șef la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), a declarat că știa de achiziția efectuată de Poliția Locală Ploiești, dar, la solicitarea factorilor de decizie ai instituției, a implementat un alt soft, fapt contrazis de documente. Vasile declarând că a primit „ordin”, să implementeze un alt soft, în afara celui achiziționat legal de către Cezar Dan Stoichiciu, în calitate de șef Achiziții la Poliția Locală Ploiești. Fără să specifice de unde a venit „ordinul”! Totuși, Vasile a mai declarat, sub jurământ, că acest soft era pe un anumit calculator pe care l-a indicat. Așadar, NU A EXISTAT prejudiciu din partea inculpatului Cezar Dan Stoichiciu, ci acest prejudiciu a fost cauzat din partea altor factori de conducere ai Poliției Locale Ploiești.

Colonelul Vasile a mai declarat că „soft-ul era instalat pe calculatorul existent la Dispeceratul Poliției Locale”, fapt nerecunoscut în dosarul de urmărire penală, întocmit de polițista Grigore Monica, cea care, curios sau dubios, l-a urmat pe așa-zisul procuror Negulescu, când acesta a „migrat” tactic de la Parchetul Curții de Apel la DNA.

Reamintim că, în luna februarie 2011, Poliția Locală a trimis o adresă către STS, prin care a cerut sprijin și consultanță tehnică de specialitate în vederea implementării unui serviciu AVL. Reprezentanții STS s-au deplasat la sediul Poliției Locale, unde au semnat Procesul Verbal din care reiese că softul a fost implementat și personalul a fost instruit.

La vremea respectivă, conform Procesul Verbal de mai jos, directorul interimar Adrian Vaida, Chifor George, șef dispecerat și reprezentantul STS au luat la cunoștință că softul era funcțional. Cu o singură omisiune: la momentul respectiv se implentase, de fapt, un soft al STS, nu achiziționat de către Poliția Locală din motive… necunoscute, la aceea vreme, întrucât nu a existat nicio corespondență între STS și Poliția Locală, din care să reiasă că softul achiziționat de Poliția Locală nu poate fi implementat din cauza unor probleme tehnice. În afară procesului verbal, STS nu a trimis nicio adresă. Din motive greu de înțeles, Vaida și Chifor au ascuns acest aspect, în loc să ia măsurile necesare pentru remedierea situației ivite.

Din declarațiile date în instanță, în mod clar (cu martori), reiese faptul că Adrian Vaida era conștient că el este de fapt făptuitorul și a ascuns această problemă, rugându-l pe Toader Cristinel să nu îl introducă în plângerea penală, mizând atunci pe protecția fostului procuror Negulescu.

Astfel, conducerea de atunci a Poliţiei Locale, (în interimatul deținut de directorul adjunct Adrian Vaida) în loc să ia măsurile necesare pentru implementarea softului deja achitat, a instalat un sistem software pus la dispoziţie de STS, cu titlu gratuit, însă provizoriu. Pe motivul că programul achiziţionat nu era compatibil cu sistemul de transmisiuni STS. Acest fapt s-a aflat abia după doi ani, când scandalul a ajuns în presa locală, STS dând un comunicat de presă față de situația creată. În acest răstimp, doar Adrian Vaida și Chifor George cunoșteau situația reală. Ulterior, reprezentanţii STS ar fi înştiinţat conducerea Poliţiei Locale că nu mai pot lăsa la dispoziţia instituţiei softul împrumutat în mod gratuit. Deși, potrivit declarației reprezentantului firmei Barby Route, Adrian Barbu, în prezența unei delegații STS s-au făcut probe și, paradoxal, softul achiziționat de Poliția Locală se afla pe una dintre cele două partiții ale serverului Poliției Locale. (vezi Minuta întâlnirii). Comisia de recepție din Poliției Locale nu avea atribuții pentru implementarea sistemului, fapt recunoscut și de Vaida în instanță.

 

Însă, după cum se vede și în documentul atasat, Adrian Vaida avizase procesul verbal prin care se „serviciul funcționează în parametrii normali și personalul Poliției Locale (…) a fost instruit.” Însă, potrivit declarației date în instanță, nu-și reamintea acest lucru. Un Proces Verbal semnat și de colonelul Vasile Marian. Adică cel care în fața organelor de cercetare, sub presiune sau nu, declara că „în ciuda eforturilor tehnice depuse de reprezentanții STS,sistemul AVL achiziționat de Poliția Locală Ploiești nu a putut fi pus în funcțiune”, în timp ce din Minuta întâlnirii reiese contrariul.

Mai mult, col. Vasile a recunoscut în instanță că „softul era instalat pe calculatorul existent la dispeceratul Poliției Locale” și a menționat că „terminalele TETRA corespundeau specificațiilor minime impuse de STS”, în timp ce în dosarul de cercetare declarase că „Pe stația de lucru destinată acestui scop nu era intalat niciun program.”  

De aici se deduce că dosarul deschis de Negulescu, ca multe altele clasate,  nu conținea probe reale, iar așa-zisele denunțuri au fost obținute sub presiune de la martori cu identitate protejată si/sau martori mincinosi. Vom reveni cu denunțurile obținute sub presiune și alti martori mincinoși (urmeaza șefa Oficiului Juridic Mocanu Isabela Gabriela).

Sava N.

Citeste in continuare

Featured

”Faraonul” Andrei Volosevici a fost pus la punct in Consiliul Local Ploiesti!

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

”Faraonul” Andrei Volosevici a fost pus la punct in Consiliul Local Ploiesti, convocat în şedinţă extraordinară ieri, 24.11.2022.

Este un inceput timid dar, de bun augur.

Totodata, salutam si reactia punctuala a viceprimarului Anca Popa.

Asa cum am mai precizat, alegi sa taci insa tacerea nu este mereu de aur. Poate fi si de noroi.

Toata lumea a tacut si a ras infundat pana in prezent si s-a ajuns ca edilul Andrei Volosevici chiar se crede FARAON.

Este un inceput timid si asteptam ca cei din Consiliul Local Ploiesti sa abordeze public tema penala cu actul aditional semnat de FARAONUL ANDREI VOLOSEVICI cu B.C.R.

Recapitulăm pe scurt: având în spate o Hotărâre de Consiliu Local (HCL), fostul primar, Adrian Dobre, a încheiat în 2019 un contract de împrumut cu BCR, pentru suma de 34.013.308,36 de lei. Scopul era acela ca Ploieștiul să nu rămână fără bani pentru susținerea părții sale de cofinanțare a unor proiecte pe fonduri europene care se ridicau la peste trei sute de milioane de lei, mai precis 331.244.490,96 de lei.

Contractul de credit din 2019 a fost completat/corectat de Adrian Dobre cu nu mai puțin de șase Acte Adiționale până la data de 20.09.2022, când primarul Andrei Volosevici l-a semnat pe al șaptelea, in mod ilegal.

Fără HCL și fără informarea consilierilor locali, Volosevici a acceptat să plătească băncii un comision de 0,2% pentru sumele neutilizate. Adică plata sumei de 55.288,67 RON din bugetul orașului către BCR, în două tranșe – 50% la semnarea prelungirii, 50% până la finalul anului. Mai grav, a si fost plătită prima tranșă! (Cerasela N.).

N.R – Ne-am permis sa “imprumutam” porecla data de Observatorul Prahovean deoarece este mai potrivita ca cea gasita de noi si de cei din primarie: “Primarul Nino-Nino”.

https://www.observatorulph.ro/voxpublica/2667705-andrei-saracul-faraon-bogat-primeste-subventie-de-la-stat

Un nou abuz savarsit de primarul Andrei Volosevici/O noua prejudiciere a bugetului local/DOCUMENTE

Avem dovada infractiunilor savarsite de primarul Andrei Volosevici alaturi de gruparea care a semnat ILEGAL actul aditional la contractul cu B.C.R.

Edilul Andrei Volosevici – SEF analfabet functional creativ

Infractiuni savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu B.C.R/Documente plangere penala

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Uncategorized

FineStore: Cadouri de neuitat de Sfântul Andrei, la prețuri de Black Friday! Ai de ales dintre mii de produse! 

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sărbătorile de iarnă încep, în fiecare an, cu Sfântul Andrei, iar dacă știi că ai cel puțin o vizită de făcut și un cadou de oferit cu această ocazie, profită acum de prețurile reduse pe FineStore.ro de Black Friday, care durează, în 2022, până la 30 noiembrie! Mii de produse pentru tine și cei dragi, cu prețuri cu până la 50% mai mici, te așteaptă să le adaugi în coș! Profită acum de reduceri, pentru că stocurile sunt limitate!

Când trebuie să treci pragul lui Andrei sau al Andreei de onomastică, îi vei putea impresiona fără doar și poate cu un cadou inspirat de pe FineStore. Și tu vei fi uimit de prețurile mici! În plus, ai ocazia să fii unul dintre câștigătorii celor 20 vouchere în valoare de 500 lei fiecare pe care FineStore le oferă clienților de Black Friday! Intri automat în concurs dacă în coșul tău de cumpărături se regăsesc unul sau mai multe produse marcate cu eticheta Verde la Black Friday!

Este bine să mai știi că beneficiezi de transport gratuit pentru comenzile a căror valoare depășește 199 de lei, livrare rapidă în toată țara și posibilitate de retur în maxim 45 de zile.

Calitatea rămâne, doar prețurile scad!

Pe FineStore.ro vei găsi prețuri mici la toate categoriile de produse 100% originale, de la Metaxa și whisky Johnny Walker până la prosecco Lambrusco sau gama de vinuri Purcari, dar și șampanie Gosset, de exemplu.

În oferta de Black Friday se numără și alte mărci renumite de vodkă, precum AU Vodka, care va delecta simţurile cu o băutură ultrapremium, ce îmbină perfect luxul cu tradiţia britanică,   Crystal Head, Mont Blanc Vodka, vin Bruno Vespa și Masi, rom AH Riise, al cărui scop inițial curativ s-a transformat rapid în unul recreativ datorită savorii recunoscute la nivel mondial,  Matusalem, cunoscut ca şi “coniacul romurilor”, și Dictador, vin spumant Canevel sau prosecco Foss Marai.

Alte reduceri excelente includ tequila Padre Azul și  Clase Azul, una dintre cele mai pure licori create vreodată, lichior Mozart, ce împleteşte aroma clasică de ciocolată cu cea de cafea,  Shanky’s Whip, care abundă în note de caramele cu unt şi condiment, și Tequila Rose, gin G’Vine Floraison și June by G’Vine, un brand creativ şi neconvenţional, care întruchipează perfect Franţa zilelor noastre şi joie de vivre, în special, coniac Frapin, dar și whisky Kamiki și Nucky Thompson.

Fie că plănuiești să faci cadou de Sfântul Andrei o sticlă de vin, tequila, coniac, rom, vodka, gin și  brandy sau să savurezi băuturi rafinate alături de cei dragi, FineStore îți oferă posibilitatea de  consultanță telefonică, dacă ai nevoie, pentru a lua decizia corectă! În situația în care ai decis, de exemplu, că un vinars Brâncoveanu XO, un whisky Chivas Regal, un Jack Daniels Honey

un delicios lichior Mozart sau o sticlă de Mionetto Prosecco  sunt cadoul perfect pentru Sfântul Andrei, nu amâna comanda, căci stocurile sunt limitate!

Dacă o Andreea sau un Andrei te-a ajutat foarte mult recent, merită să iei în considerare și coșurile cadou de pe FineStore.ro, care îți vor aduce cu siguranță mulțumiri din parte sărbătoriților! Petrecere frumoasă!

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv21 de ore ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Exclusiv3 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinChiar nu mai exista organe de cercetare penala in Prahova sa aplice legea? Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a...

Exclusiv4 zile ago

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMetoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam...

Exclusiv4 zile ago

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAm amintit în treacăt despre demisii, tocmai pentru că aveam date certe despre numeroși colegi care își înnoiesc periodic...

Exclusiv4 zile ago

O noua lovitură grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu!/Dosar celebru picat in instanta/Toti inculpatii au fost achitati cu mentiunea: Fapta NU EXISTA

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSe dărâmă în cap toata șandramaua lui Portocala si a zdreantelor care il ajutau Iata ca dezvaluirile ziarului Incisiv...

Exclusiv5 zile ago

Penitenciarul Ploiesti a simulat un atac cu drona de parca era forta combatanta de asalt…Sau, o fi avand legatura cu „Bomba ecologica de la Pleasa” unde erau trimisi detinutii?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupa dezvaluirile noastre despre derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar...

Exclusiv5 zile ago

Pentagonul a anunţat al 26-lea ajutor militar pentru Ucraina, de 400 milioane de dolari

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPachetul constă în muniţie pentru sistemele de rachete antiaeriene NASAMS, pentru HIMARS, dar şi pentru obuzierele de 155 mm....

Exclusiv6 zile ago

Cine sapa groapa altuia cade el in ea/ Cu ce se ocupa Simona Albu și primarul “Nino – Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn loc ca prioritatea celor doi sa fie depunerea proiectelor  privind atragerea de fondurilor europene, modernizarea orașul, promisiunile din...

Exclusiv6 zile ago

Infractiuni savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu B.C.R/Documente plangere penala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu...

Exclusiv7 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/ Recop Recycling SRL, Tymbark si Haier Tech din Ariceştii Rahtivani

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv7 zile ago

Andrei Volosevici supranumit si primarul “Nino-Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCea mai concisă definiție a alcoolismului îi aparține cercetătorului american E.M. Jellinek: „Orice uz de băuturi alcoolice ce poate...

Exclusiv7 zile ago

Până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn această perioadă, până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023, fapt pentru care este...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintre aberatii, minciuni si sub influenta bauturilor alcoolice, primarul Andrei Volosevici a avut un atac suburban la adresa consilierilor...

Exclusiv1 săptămână ago

Din zona Justitiei la varf vine un miros pestilential/ Dan Halchin, doctor in Informatii, si insigna cu sistemul pe “invers”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!