Connect with us

Anchete

Miroase a ”structură paralelă”…

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

În așteptarea ”AMR”-ului până la decizia definitivă a instanței cu privire la condamnarea sa la închisoare, miliardarul Gruia Stoica se amăgește amarnic cu ”prinderea în insectarul” GFR a noi ”trofee” de talia a doi foști prim-adjuncți ai Serviciului de Protecție și Pază. Acum, că ”prăfuitul” general Lucian Pahonțu doarme pe el și cu toată puzderia de structuri contrainformative din ograda SPP-ului habar nu are pe cine a ajuns să gardeze doi foști prim – adjuncți ai Serviciului este strict problema lui…

 (Preluare National – Catalin Tache):

Numai că alte structuri contrainformative nu își pot permite să asiste impasibile la aceste racolări private de la vârful serviciilor secrete. Mai ales că, ținând cont și de ”realitatea” din buletine, nici Iulian Crăiniceanu zis ”Versace” și nici Gabi Crețu zis ”Ceiulețul Rambo” nu prea mai au cum să facă pe gărzile de corp. Așa că singura linie de muncă trasată care ar putea justifica oricum exagerata completare, din fondurile ”fără număr” ale miliardarului din Toflea rămâne cea informativă. Mai ales că, aflat deja cu un picior ”în custodie”, Gruia Stoica se află sub presiunea timpului pentru a găsi o ultimă și salvatoare ”ușiță” de scăpare. Iar cum la rândul său Gabi Crețu se mai poate baza cel mult pe memoria sa în gestionarea unor informații atât de sensibile, în acest ”puzzle” apare obligatoriu și ”piesa” lipsă… Nimeni altul decât Gelu Oltean, fostul coleg de ”ceai” și ”Lot Ayahuasca” … Și singurul rămas conectat la realitățile sistemului, prin ”puii de Vulpe” loiali păstrați prin servicii. Rămânând de văzut dacă fostul șef al ”Doi ș’un sfert” va și întinde sau nu mâna de ajutor cerută… Și dacă da, care va fi ”prețul corect”…?

Iulică, te-ai șters pe mâini…?

Acum, greu de spus dacă generalul Crăiniceanu s-a șters cu nelipsitele șervețele umede pe mâini și după ce a ”bătut palma” cu Gruia Stoica pentru noul job. Ca pe timpuri… Timpurile când era prim –adjunct al SPP și omul care deschidea ultima ușă de la Adrian Năstase.

”Strănută” Gruia, ”răcește” Bușoi!

Și poate că – deși are de unde! – Gruia Stoica ar fi făcut mai bine să îi întrebe pe Adrian Năstase, George Maior și alți foști grei ai sistemului despre loialitatea lui ”Iulică Versace”, înainte de a investi în ”expertiza” acestuia. Vremuri în care generalul Crăiniceanu nu doar că se bătea pe burtă cu toți conducătorii țării, dar era coleg de lot cu mulți din aceștia și în ”Dosarul BANCOREX”. Și doar așa, să se știe că se știe, uite că nu a fost ”tocat” raportul cu mențiunea expresă ” Crăiniceanu Iulian, general SPP, prim – adjunct al directorului SPP, aghiotant al premierului Adrian Năstase, credit luat pe o durată de 20 de ani pentru „imobil„ în valoare de 71.384.976 lei”.

Se bagă sau nu Gelu Oltean în ”ritualurile” sistemului?

Pe ”Lista neagră” cu creditele avantajoase care au condus la devalizarea și prăbușirea băncii de stat BANCOREX mai figurând multe alte nume grele ale sistemului, printre care astăzi le amintim doar pe cele ale lui Toma Zaharia – secretar de stat MAI; Tutilescu Marian George – secretar de stat MAI; Dan Gheorghe – fost șef DIPI; Iliescu Dumitru – director SPP; Băjenaru Aida – ofițer SPP, aghiotant Adrian Năstase; Tănase Tudor – general, directorul STS; general Ștefănuț Ion – SRI; Tănase Ion – colonel SPP, aghiotant Ion Iliescu; Pelmuș Pandelea – general – DMRU – MAI; Tobă Petre – ministru Interne; Jănică Arion Țigănașu – chestor, șef DGA – MAI; Manoloiu Constantin – chestor, secretar de stat MAI; Slăvoiu Ionel – șeful Secției Parchetelor Militare; Tache Viorel – șef DIPI – MAI”…

Miroase a ”structură paralelă”…

Ce este drept, mutările din ultima vreme ale miliardarului care a creat un imperiu financiar internațional din ”fiare vechi” ar putea părea cel puțin stranii, dacă nu de-a dreptul halucinante. Astfel că și cooptarea în propriul ”staff” a doi generali care au condus Serviciul de Protecție și Pază ar putea părea una ”aleatorie”. Însă, tot la fel de bine, disperarea de dinainte de pronuțarea sentinței definitive ar putea fi ”resortul” lăuntric care a declanșat riscanta operațiune de strângere de informații! Despre cine…? Despre ce…?

Gabi Crețu, arestat în vila ”Ayahuasca”

Nu este greu de bănuit, la câți ”incomozi” și ”incontrolabili” din sistem bănuiește miliardarul că s-ar afla în spatele condamnării sale la ani grei de pușcărie. Acum, ce este drept, și de la doi ditamai generalii SPP și chiar prim – adjuncți ai Serviciului ai avea pretenții să conștientizeze că trecerea lor ”în solda” pușcăriabilului Gruia Stoica nu are cum să nu trezească ”suspiciuni rezonabile” de formare a unei structuri informative paralele… Dar, totuși, uite că ”Rambo” și ”Versace” au ales să facă acest pas… Uitând că și atunci când conducea SPP-ul, alți ofițeri erau însărcinați să le predea ”meditații”, la propriu, despre întocmirea planurilor de operațiuni, ca să dăm un singur exemplu…

Își lasă averea Lojei ”Steaua Dunării”…

Și cum fără spijinul logistico – informativ al fostului șef al DGIPI, generalul Gabi Crețu riscă să fie dat afară de la serviciu – cum a mai pățit-o de altfel – rămâne la latitudinea chestorului Gelu Oltean dacă ”se bagă sau nu”… Și mai ales cât… Mai ales acum că, uite, este și avertizat că ”se știe”…

Situația juridică de facto fiind următoarea:

”În aprilie 2020, judecătoarea Georgiana Ștefan de la Tribunalul Iași pronunța condamnarea la 4 ani de închisoare, pentru evaziune fiscală și spălare de bani a omului de afaceri Gruia Stoica. Fratele său, Vasile Didilă a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare iar tatăl lor, Vasile Răducan, la 3 ani cu suspendare. Toți trei fiind judecați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani cu un prejudiciu de peste 1,8 milioane de euro în dosarul instrumentat de DIICOT cu privire la privatizarea companiei Transbordare Vagoane Marfă din Iași. Între timp, Curtea de Apel Iași a admis o excepție de necompetență materială invocată de fratele vitreg al lui Gruia Stoica, afaceristul Vasile Didilă și a declinat cererea către Înalta Curte de Casație și Justiție. Cea care urmează să se pronunțe dacă s-a întrerupt sau nu cursul justiției în dosarul lui Gruia Stoica, Vasile Didilă și Vasile Răducan zis GICĂ”.

Astfel că toți trei, tată și frați vitregi așteaptă cu sufletul la gură și ”bagajele la ușă”… Cu ”speranța omenească” de altfel ca, dacă nu vor scăpa chiar toți de pușcărie, barem unul sau doi dintre ei să beneficieze de clemența in extremis a instanței supreme. Cu toate că vorbim de un proces mai ”urmărit” și decât finala Campionatului Mondial de fotbal… Miza fiind una cu atât mai uriașă pentru Gruia Stoica nu doar pentru că acesta a primit cea mai mare condamnare cu executare. Dar și pentru că a mai fost condamnat definitiv pentru corupție și într-un alt dosar penal!

Astfel că, în ciuda invocatului gest umanitar de a își ”dona” întreaga avere la vedere ”păstrătorilor luminii” de la Loja masonică ”Steaua Dunării” din Galați, rămâne de văzut dacă ”frățiorii”, oricât și-ar pune ”șorțulețele” în cap pentru el, îl vor scăpa din ”ghearele” temutului ”complet negru” de la Curtea Supremă.

Dacă ar vorbi Năstase despre aghiotantul său…

Nici măcar ”camaradul de suferință” Cristian Bușoi nemaiîndrăznind să facă prea multe valuri… Numai că, iată, s-au găsit tocmai generalii ”Rambo” și ”Versace” să agite apele și așa mai mult decât tulburi…

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anchete

Sef din cadrul Politiei Locale Ploiesti, a pierdut procesul cu ANI

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Polițistul local Florea Daniel a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Inspectorii ANI au constatat că FLOREA DANIEL, polițist local – Șef Birou Evidența Persoanelor în cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești a fost declarat incompatibil. Este este acuzat că începând cu data de 02 aprilie 2019, exercită simultan cu funcția publică de conducere de șef Birou Evidența Persoanelor și calitatea de membru  al Comisiei pentru administrație publică și ordine publică din cadrul Consiliului Economic și Social (instituție publică), încălcând astfel prevederile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. a) din Legea nr.161/2013.

Astfel, in dosarul nr 3811/105/2021, Curtea de Apel Ploiesti a respins, la data de 22.11.2022, actiunea introdusa de polițistul local Florea Daniel ca neintemeiata. Solutia nu este definitiva, cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare.

 Precizam in articolele anterioare ca, polițistul local Florea Daniel, a fost identificat la actiunile politice ale Alianței Pentru Unirea Românilor AUR Prahova. (Paul D.).

Citeste in continuare

Anchete

Judecatoare cu poze XXX (Galerie foto si video)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Bine ca nu s-a marsat pe ideea de a se sustine sedinte in regim video si in Romania, ca cine stie ce surprize aveam si pe la noi! Spunem asta vazand ce s-a intamplat de curand in Columbia. Judecatoarea Vivian Polania (foto) de la Tribunalul Superior din Cucuta (vezi facsimil) a fost suspendata disciplinar timp de trei luni din cauza ca la 16 noiembrie 2022 magistrata in varsta de 34 de ani a aparut intr-o tinuta neglijenta intr-o sedinta de judecata de drepturi si libertati desfasurata prin videoconferinta: in chiloti si tricou, despletita, cu tigara in mana si pe jumatate adormita: cu ochii carpiti si abia vorbind (vezi video 1), dezvaluie Lumea Justitiei. Ce mai: viata de artist! Noaptea vesel, ziua trist. Sau adormit, dupa caz.

Filmarea de mai jos a fost inregistrata in timpul unei sedinte in care Polania ar fi trebuit sa se pronunte daca il aresteaza sau nu pe un barbat acuzat de un atentat cu bomba asupra unei brigazi militare. Imaginile cu magistrata au durat doar cateva secunde, pentru ca un avocat i-a atras atentia, iar Vivian Polania si-a inchis webcamul. Totusi, cele cateva secunde au ajuns rapid pe Internet si i-au adus judecatoarei un dosar disciplinar soldat acum cu suspendarea ei din functie vreme de trei luni, relateaza Primalinformation.com.

Dar acesta este doar varful icebergului. Judecatoarea din Cúcuta (pe numele ei complet Heidy Vivian Polanía Franco) era deja celebra pe Internet pentru fotografiile si filmuletele publicate pe Instagram si pe TikTok, unde aparea in ipostaze „care mai de care mai de care”. (Si unde inca apare, pentru ca imaginile sunt publice, dupa cum va puteti convinge singuri dand click pe cuvintele „Instagram” si „TikTok” pe care le-am colorat cu rosu.) Totusi, se pare ca sanctiunea disciplinara a primit-o doar pentru sedinta de judecata de mai sus, nu si pentru imaginile de mai jos. Cuvintele sunt de prisos, asa ca va lasam sa va delectati singuri cu galeria foto-video. NOTA BENE: trebuie sa dati click pe clipurile de pe Instagram ca sa le puteti vedea pe site-ul-sursa. (Irinel I.).


facebook sharing button
Citeste in continuare

Anchete

Ion Cupă, arma secretă a PMP la Ministerul Finanțelor condus scriptic de Adrian Câciu

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Masochism politic dus la extrem la Ministerul Finanțelor! Acolo unde social – democratul Adrian Câciu pare să nu aibă încă habar să calculeze nici măcar algoritmii politici ai actualei coaliții de guvernare!

(Preluare National – Catalin Tache):

 Așa că, la ce să ne mai așteptăm cu tot mai complicatele calcule ale degrevării bugetului național de promisiunile cu iz electoral care curg din toate părțile… De parcă ai și zice că politica fiscală dusă de actualul ministru al Finanțelor nu este nici una strict tehnică, nici trasată măcar pe linie de partid, ci doar pe cea de … ”lojă”!
Oare chiar să fi ”înroșit” degeaba PSD-ul harta alegerilor…?

PMP pierde! Dar primește Cupă!

Mult prea preocupat de cosmetizarea propriei imagini pe la nesfârșitele ieșiri mediatice în decor, președintele liberal al ANAF pare să fi lăsat frâiele structurii secretarului general adjunct. Astfel că, în timp ce Heiuș se zbate să aducă la buget banii de care Guvernul are atâta nevoie, liderul de facto al ANAF are cu totul alte preocupări. Și anume prinderea unui loc cât mai ”călduț” în cel mai râvnit Consiliu de Administrație al tuturor guvernărilor post – decembriste. Este vorba despre ”fabrica de bani” legală de la ROMATSA… Acolo unde ministrul pesedist Adrian Câciu se pare că încă nici nu s-a dumirit că ar urma să îl numească pe Ion Cupă! Cel care a devenit secretar general adjunct al ANAF și a deschis deja șampania numirii sale în CA ROMATSA având în spate un traseu politic halucinant… Fie și pentru simplul fapt că ”tânăra speranță” a Guvernului Ciucă a fost deputat … PDL, PNL, ALDE și PMP! Adică a trecut prin patru partide! De altfel, ultima activitate politică înainte de a deveni ”omul nou” de la vârful ANAF și, acum, a ROMATSA, Ion Cupă a desfășurat- o ca președinte al organizației județene PMP Mehedinți și candidat al Partidului Mișcarea Populară la președinția Consiliului Județean Mehedinți. Alegeri pe care le-a pierdut așa cum le-a pierdut…

 

 

Tot Ponta în ”camera VAR”!

Mihai Precup de la Pro România, secretar de stat la Finanțe

Documentul care ar trebui să îi aducă pemepistului Ion Cupă un nou ”trofeu” extrem de bine plătit purtând semnătura secretarului de stat Mihai Călin Precup. Cel numit în coasta ministrului plin Câciu după ce la ultimele alegeri parlamentare a candidat pentru funcția de senator din partea… partidului Pro România, condus de Victor Ponta! Și care acum, din postura de președinte al comisiei, ”arbitrează” numirile finanțiștilor din Consiliile de Administrație cele mai râvnite. Așa cum a fost ROMATSA… Cum va fi Autoritatea Aeronautică Civilă… Și vor mai fi și altele… Cel puțin la fel de urmărite ca și meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal cu care se suprapun… Organizate de un Minister al Finanțelor condus scriptic de PSD, dar faptic de PMP și Pro România…

Bătalia ROMATSA, câștigată de alianța Ponta – Tomac

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv21 de ore ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Exclusiv3 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinChiar nu mai exista organe de cercetare penala in Prahova sa aplice legea? Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a...

Exclusiv4 zile ago

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMetoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam...

Exclusiv4 zile ago

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAm amintit în treacăt despre demisii, tocmai pentru că aveam date certe despre numeroși colegi care își înnoiesc periodic...

Exclusiv4 zile ago

O noua lovitură grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu!/Dosar celebru picat in instanta/Toti inculpatii au fost achitati cu mentiunea: Fapta NU EXISTA

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSe dărâmă în cap toata șandramaua lui Portocala si a zdreantelor care il ajutau Iata ca dezvaluirile ziarului Incisiv...

Exclusiv5 zile ago

Penitenciarul Ploiesti a simulat un atac cu drona de parca era forta combatanta de asalt…Sau, o fi avand legatura cu „Bomba ecologica de la Pleasa” unde erau trimisi detinutii?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupa dezvaluirile noastre despre derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar...

Exclusiv5 zile ago

Pentagonul a anunţat al 26-lea ajutor militar pentru Ucraina, de 400 milioane de dolari

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPachetul constă în muniţie pentru sistemele de rachete antiaeriene NASAMS, pentru HIMARS, dar şi pentru obuzierele de 155 mm....

Exclusiv6 zile ago

Cine sapa groapa altuia cade el in ea/ Cu ce se ocupa Simona Albu și primarul “Nino – Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn loc ca prioritatea celor doi sa fie depunerea proiectelor  privind atragerea de fondurilor europene, modernizarea orașul, promisiunile din...

Exclusiv6 zile ago

Infractiuni savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu B.C.R/Documente plangere penala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu...

Exclusiv7 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/ Recop Recycling SRL, Tymbark si Haier Tech din Ariceştii Rahtivani

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv7 zile ago

Andrei Volosevici supranumit si primarul “Nino-Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCea mai concisă definiție a alcoolismului îi aparține cercetătorului american E.M. Jellinek: „Orice uz de băuturi alcoolice ce poate...

Exclusiv7 zile ago

Până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn această perioadă, până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023, fapt pentru care este...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintre aberatii, minciuni si sub influenta bauturilor alcoolice, primarul Andrei Volosevici a avut un atac suburban la adresa consilierilor...

Exclusiv1 săptămână ago

Din zona Justitiei la varf vine un miros pestilential/ Dan Halchin, doctor in Informatii, si insigna cu sistemul pe “invers”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!