Connect with us

Featured

Fardul performant al prea-schimbătoarei “dreptăți populare”!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Aflat după gratii, fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță, difuzează prin intermediul Facebook un material despre fardul performant al prea-schimbătoarei “dreptăți populare”.

Lucian Duță, fostul șef al CNAS, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare
Faptele sunt din 2010. Pe atunci, Lucian Duță era șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Duță pregătea implementarea mai multor sisteme informatice pentru cardul de sănătate și ar fi primit mită 6.3 milioane de euro de la două firme de software interesate să obțină contractele.
Judecătorii au dispus și confiscarea sumei de 6.3 milioane de euro și sechestru asigurător pe toate bunurile lui Lucian Duţă.
 „Buboiul
În anul 2018, CCR a stabilit, fără echivoc, că anumite dosare, aflate în cercetare, erau deja prescrise. Cu toate acestea, aproape întreaga magistratură română s-a făcut că nu pricepe și a nesocotit aceasta decizie, consecința fiind trimiterea ILEGALĂ în închisoare a unora dintre justițiabili. Nimeni nu știe cu exactitate numărul acestora, dar putem bănui că, în decurs de 4 ani (+4=8!), el a fost de ordinul sutelor, dacă nu chiar al miilor. Repet: acești oameni erau absolviți de răspunderea penală, confirmarea venind din partea celei mai înalte instanțe din România; acest lucru a fost posibil, aproape exclusiv, din cauza procurorilor care tergiversaseră dosarele ani de zile în scopul șantajului politic și/sau economic.
Nimeni nu știe – pentru că nimeni nu este interesat – câți oameni au murit sau mor în închisori, din cauza acestei veritabile crime judiciare; nimeni nu știe – pentru că ei nu contează – câți copii au suferit după părinții lor, câte destine au fost distruse sau câți dintre părinții părinților acestor copii au plecat îndurerați din lumea aceasta… iar toate cele de mai sus, în numele unei DREPTĂȚI, nicidecum al ÎNFĂPTUIRII ACTULUI DE JUSTIȚIE! – dreptatea este un act Divin… Justiția este apanajul oamenilor, ÎN BAZA LEGILOR, nicidecum al bunului lor plac.
Ce poate fi mai monstruos, decât crima judiciară – premeditată – la scară largă?
Cum este posibil să se întâmple așa ceva?
Răspuns: acest lucru a fost și este posibil exclusiv din cauza și din vina trădătorilor ce, vremelnic, ne conduc. Sunt aceiași cu cei ce ne-au condamnat copiii la sclavie, în numele unui viitor, zică-se, luminos!
Ei sunt cei ce au impus judecătorilor din România nerespectarea legii supreme, Constituția, transformându-i în veritabile instrumente ale crimei, în numele unei așa-zise dreptăți!
Pe de altă parte, judecătorii sunt cei care au acceptat de bună voie să-și așeze pe obraz – ba chiar să-l și hrănească – acest monstruos buboi, pe care astăzi cred că îl mai pot acoperi cu farduri și vopseluri ieftine. Buboiul, din păcate pentru ei – dar, mai ales pentru noi, există și supurează… și nu se va vindeca niciodată, nu înainte de a ne fi lăsat cicatrici, nouă, tuturor! Ne infectează, în schimb, nouă tuturor viața și nu doar lor sau “justițiabililor” ori “penalilor” – din mintea lor, iar asta chiar de pare mai puțin vizibil sub grosul praf de pudră!
În anul 2022, 7 judecători ai Curții Constituționale a României au emis o nouă decizie, prin care au arătat că timp de 4 ani (care s-au adăugat celorlalți 4, începând cu 2014) aproape toată Justiția din România a făcut erori repetate, nerespectând CONSTITUȚIA ROMÂNIEI și nici decizia anterioară a CCR, anume cea din 2018.
Practic, prin decizia din iunie 2022, CCR a statuat ferm că, timp de 4 ani (+4 = 8!!), nenumărați oameni au fost trimiși la închisoare, în disprețul total al legii supreme!
După câteva luni, 3 mai exact, ICCJ a recunoscut și ea că în toți acești ani, de la adoptarea așa-ziselor “coduri moderne” – de tip MCV – prea multe dintre deciziile de condamnare au fost emise în mod abuziv și ilegal. Cu toată fermitatea acestei decizii, ICCJ a dat-o la scăldat, mai pe românește, si a mai statuat un alt lucru: că niciun judecător nu se face vinovat!
Cu alte cuvinte, judecătorii au luat act de buboi, îl recunosc… dar machiajul rezistă!… iar asta echivalează cu alte condamnări, la fel de nedrepte…
Dar cu oamenii trimiși la închisoare, ilegal, în numele „dreptății”, în numele lui „lasă că știm noi” și nu cel al legii, cum rămâne?
Răspunsul vine tot de la ICCJ și, implicit, de la statul român: ei rămân la închisoare, fie doar și pentru faptul că au “îndrăznit”, în momentul judecății, să atragă atenția “onoratelor instanțe” cu privire la deciziile CCR!
Sintetizând, putem spune următoarele, despre așa-zisa „reparație” din 25 octombrie 2022: da, noi am greșit… da, buboiul există și supurează… hă, hă, hă… dar voi rămâneți în închisoare, că oricum voi nu contați!… tot așa cum nu contează niciunul dintre cetățenii acestei „minunate” Republici.
Acesta este adevăratul chip al justiției române și, implicit, al statului român!
Este chipul hidos, care ne-a distrus și trecutul și prezentul, dar mai ales viitorul… chipul ăla nefardat și necosmetizat!
Sunt mulți cei ce au încercat, de-a lungul istoriei, să își acopere crimele în numele DREPTĂȚII LOR, prin intermediul JUSTIȚIEI LOR!
Iar multe dintre aceste crime, comise în numele unor “înalte idealuri” au sfârșit prin a fi consfințite drept ceea ce au fost: crime și nimic mai mult!
Vreodată, poate că cei ce astăzi își poartă, cu mândrie, buboiul pe față – unii sub fard, alții chiar și la vedere – se vor vedea în plenitudinea hidoșeniei lor!
Poate că într-o zi se va înfăptui Justiția, iar ei vor fi siliți să trăiască suferințele tuturor celor pe care i-au executat, fără niciun drept, în numele unui bine numai de ei cunoscut! – sper să fie ei ce vor plăti și nu ai lor urmași… pentru că tot am intrat în sfântul post al Nașterii Mântuitorului, Crăciunul.
Poate că într-o zi se vor găsi, printre toți cei de mai sus, și judecători dispuși să elimine acest buboi, folosind “bisturiul” legii și al adevărului juridic, nicidecum fardul performant al prea-schimbătoarei “dreptăți populare”!, mai scrie medicul. (Irinel I.).
Citeste in continuare

Exclusiv

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze, precizam intr-un articol anterior!

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, la „parfum” de droguri, la protectia oferita de la varful M.A.I. etc.

In cele cateva investigatii compexe din ultima perioada cu privire la aceasta grupare de crima organizata am specificat (toate invcstigatiile au legatura intre ele, aceeasi mafie), in clar, ca aceasta mafie este protejata de la varful M.A.I., de doua personaje aflate in conducerea acestui minister, personaje care au fost si in conducerea IPJ Prahova (un peronaj care a fost pus in dependenta pentru o idila in masina, alt perosnaj care a fost pus in dependenta de mafia deseurilor, cu un BMW cu numere de inmatriculare „suspecte” si sugestive? COP?.

Ne intrebam public, atat pentru cititori, cat si pentru organele de cercetare penala:

Cum a fost posibil ca aceasta caracatita si grupare de crima organizata sa NU fie „stabilita” si reparata si/sau sa se informeze despre aceste afaceri ILEGALE descoperite de BCCCO Prahova acum cativa ani si sesizate la DNA ST Ploiesti?

Cum aceasta caracatita si grupare de crima organizata  a avut protectia celor de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Prahova si cine a fost seful acestui serviciu care acum este numarul 2-3 in M.A.I.?

Cum au fost musamalizate toate aceste infractiuni si cine din varful M.A.I. „da” telefoane, chiar si in prezent”, pentru acoperirea acestei grupari de crima organizata?

Cine din varful M.A.I. are o sora la o directie din cadrul Primariei Ploiesti care a dat avize ilegale de constructie?

Ce legaturi sunt intre membrii  acestei GRUPARI DE CRIMA ORGANIZATA, mass-media (TROMPETA EDILULUI si a procuroprului „Portocala:, edilul Andrei Volosevici, un mascat, Politia Economica din cadrul IPJ Prahova, cei doi sefi din conducerea M.A.I., „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala, drogurile si  firma Recop Recycling SRL Pleasa? 

Toate aceste raspunsuri si „modus operandi” al gruparii de crima organizata vor fi devoalte de ziarul Incisiv de Prahova, cu subiect si predicat.

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de bani, altul pe un dosar cu „paletii buclucasi”)  in care este implicata societatea Recop Recycling SRL Pleasa  –  s-a spanzurat, Paun Catalin (Redactia Incisiv de Prahova)

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

  1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
  2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
  3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv17 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv17 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv17 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont2 zile ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv2 zile ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv2 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv4 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv4 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv4 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!