Connect with us

Uncategorized

Certificate ISO | TOP 3 standarde pe care orice companie ar trebui sa le implementeze

Publicat

pe

 

ISO, Organizatia Internationala de Standardizare, este o organizatie infiintata pe 23 februarie 1947 si are rolul de a elabora standarde comerciale si industriale. Pana in prezent, ISO are in componenta sa membri din peste 150 de tari in intreaga lume si a emis peste 15.000 de standarde ce pot fi implementate de orice companie, indiferent de domeniul de activitate.

Este important sa mentionam inca de la inceput faptul ca implementarea standardelor ISO este facultativa. Insa, ele ofera beneficia importante, spre exemplu: pe langa cresterea eficientei sistemelor de management, ele ii ofera companiei posibilitatea de a participa la licitatiile publice.

Nu stii ce ISO se potriveste cel mai bine companiei tale? Ei bine, trebuie sa stii ca standardele ISO pot fi implementate indiferent de marimea companiei, de localizarea sau domeniul ei de activitate. Dar iata in continuare 3 standarde ISO pe care orice companie ar trebui sa le implementeze.

  1. ISO 9001

ISO 9001 este certificarea care are rolul de a creste eficienta sistemului de management al calitatii. Companiile care opteaza pentru acest standard, vor implementa o serie de cerinte pentru stabilirea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea continua a sistemelor de management al calitatii.

Bineinteles, implementarea standardului ISO 9001 presupune respectarea unor cerinte, cele mai importante fiind:

  • Compania trebuie sa elaboreze si sa implementeze un plan concret pentru cresterea calitatii unui serviciu sau produs. In cazul in care ne referim la un produs, planul trebuie sa includa detalii despre tot procesul de productie (de la achizitionarea materiei prime, la depozitare, productie si pana la distributie).
  • Compania trebuie sa traseze un set de responsabilitati bine definite pentru fiecare membru ce detine o functie de conducere;
  • Compania trebuie sa elaboreze si sa implementeze un plan bine definit prin care resursele pot fi eficientizate si pierderile pot fi reduse.
  1. ISO 14001

In ziua de astazi, cu totii ar trebui sa facem eforturi prin care sa reducem pe cat de mult posibil poluarea mediului inconjurator. Iar companiile din lumea intreaga ar trebui sa aiba in vedere implementarea standardului ISO 14001. ISO 14001 reprezinta certificarea care ajuta companiile sa implementeze un set de cerinte menite sa reduca la minim nivelul poluarii mediului inconjurator. De asemenea, cerintele acestui standard contribuie si reducerea consumului de energie, eficientizarea resurselor unei companii si evitarea pierderilor.

  1. ISO 45001

Fiecare angajat isi doreste sa aiba un loc de munca sigur. Si cand spunem sigur ne referim la un loc de munca care sa nu le puna in pericol sanatatea si siguranta. Ei bine, ISO 45001, prin cerintele sale, are rolul de a imbunatati siguranta la locul de munca, de a reduce pe cat de mult posibil riscurile de accidentare si de a implementa conditii de munca care sa nu puna in pericol sanatatea angajatilor

Pe final mentionam faptul ca o companie poate implementa oricate standarde isi doreste. Ele au, de obicei, o valabilitate de 3 ani. Iar, dupa expirarea perioadei de valabilitate, certificarile pot fi reinnoite.

Citeste in continuare

Actualitate

Mitul CLANULUI este că are un “sistem de protectie întărit“ la nivelul Primăriei Ploiești cât și in cadrul altor instituții

Publicat

pe

De

Trag un semnal de alarmă să se înceteze cu hărțuirea și intimidarea angajaților, in institutiile publice, precizeaza Cristian Ioniță pe pagina sa de socializare !
Nu mă voi opri până nu se va termina cu aceste abuzuri !Clubul Sportiv Municipal este al ploieştenilor, susţinut din banii ploieștenilor.

Nu al #ClanuluiScorusică in frunte cu Managerul ( ba consilier, ba antrenor, ba viitor fondator academie de fotbal, idee furată din altă parte )

Eu sunt cel care a avut curajul să nu ASCULTE și să nu EXECUTE ordinile date de MANAGERUL ( #ClanuluiScorusică ) care stătea/ședea pe scanul din biroul directorului general.
Directorul general este liderul de drept al Clubul Sportiv Municipal, nu altă/alte persoană/ne care face/fac parte din CLAN.
Am fost unul din cei nouă (9), care a semnat un protest depre o persoană care se comportă provocator cu noi. ( Noi, colectivul Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, alcatuit atât din personalul angajat cu contract individual de munca, cât și cel cu contract de activitate sportivă. ) Persoana mai sus menționată este angajată ca metodistă, funcție posibil creată pentu … ( #ClanulScorusică )
Cu toate piedicile care mi-au fost puse încă din anul 2022, in data de 17.02.2023, am reusit să mă înscriu/particip la un concurs pentru ocuparea unui post de SEF SERVICIU FINANCIAR CONTABILITATE. ( vezi articolul : https://actualitateaprahoveana.ro/actual/45762-concurs-cu-scandal-si-acuzatii-grave-la-csm-ploiesti-am-parasit-sala-dupa-15-minute?fbclid=IwAR3mX4Wtw3donboiz59CLUf-ZkFdnM7d4ySJF13raHbv9EmY33AzZLjdfso )

Pot spune că, dacă ai curajul să te împotrivești CLANULUI sau să vorbești public, la scut timp ești hărțuit și discriminat in INSTITUȚIA PUBLICĂ.

Din anul 2021 eu sunt hărțuit moral și discriminat in această instituție, de către Managerul cu echipa de fotbal fantomică cât și de restul ClanuluiScorușică.
Acest CLAN coordonează activitatea atât direct cât și indirect a clubului susținut din banii noștri,ai Ploieștenilor.

Mitul CLANULUI este că are un “sistem de protectie întărit“ la nivelul Primăriei Ploiești cât și in cadrul altor instituții.

Ce putem face noi, pentru a OPRI acest CLAN și să sperăm ca acest mit nu este adevărat?

Cu mic, cu mare, să ne unim și să ieșim public spunând o dată lucrurilor pe nume, adevarul depre ceea ce se întâmplă in INSTITUȚIA PUBLICĂ.

Haideți să nu mai fim ghiocei in fața lor și să nu mai ascultăm minciunile acestui grup de oameni intovărașiți ( CLAN ) și să le reamintim pe această cale :

Clubul Sportiv Municipal Ploiesti este o structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploiești”

Conform H.C.L. nr. 415/2021, CAPITOLUL V, ART.15 – ( sursa : https://www.csmploiesti.ro/wp content/uploads/2021/11/ROF_CSM.pdf ) STOPhartuirii si discriminării in INSTITUTIIlE PUBLICE. ( Irinel I.).

Citeste in continuare

Exclusiv

INCREDIBIL/Averi pe spatele refugiaţilor ucrainieni! Lista băieţilor deştepţi din Ploieşti este deschisă de seful Poliţiei Locale, Cătălin Albu!

Publicat

pe

De

Unii oameni par a fi născuţi în zodia smecheriei.

Preluare Stiri Actuale – Cristina Iancu:

Sau reiese din ceea ce se întâmplă prin administraţia ploieşteană. Ultimul tun îl reprezintă banii din cazarea refugiaţilor ucrainieni. Bani frumoşi, care au adus averi în buzunarele celor isteţi sau mai bine spus celor care au putut să se orienteze rapid.

Tabelul centralizator al celor care încasează lunar bani din partea statului român pentru cazarea şi masa ucrainienilor este plin de angajaţi sau rude ale angajaţilor Primăriei Ploieşti sau din instituţiile subordonate municipalităţii.

Lista este deschisă de Cătălin Albu, directorul Poliţiei Locale Ploiesti, care primeste bani pentru hrana si cazarea a trei ucrainieni. Gurile rele susţin că în apartamentul respectiv ar locui sora si cumnatul şefului de la Locală, dar vom reveni cu un articol special pe acest subiect.

Pentru că nu poţi să plăteşti nişte bani doar pe simple declaraţii, verificările pentru a confirma existenţa ucrainienilor sunt făcute de reprezentanţii Poliţiei Locale, instituţie condusă chiar de Cătălin Albu, soţul administratorului public al Ploiestiului Simona Albu şi naş al primarului Andrei Volosevici.

Verificările sunt făcute de reprezentanţii serviciului de evidenţă a persoanelor din Poliţia Locală Ploiesti, departament condus de D. F., care şi el încasează bani pentru găzduirea şi masa a 7 refugiaţi (vreo 12.000 de lei lunar!!) Daniel Florea, fost sef al SRI a fost declarat incompatibil de către ANI!

Pe listele celor care primesc bani pentru găzduirea ucrainienilor fugiţi din calea războiului îi regăsim şi pe Aurelian Frusinoiu, preotul paroh de la Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, pe Mircea Drăghici, directorul de marketing al clubului Petrolul, dar şi pe Dan Gâdiuţă, nu ştim dacă este vreo rudă a Cristinei Gâdiuţă fosta sefă de la SPCLEP, in prezentă sefă a Direcţiei Juridice din Primăria Ploiesti. (domnul incasează o sumă frumuşică: 35.000 lei/lunar).

În total, statul român a decontat pentru cazarea si masa refugiaţilor cazaţi în Ploiesti suma de 727090 lei.

Vom reveni cu amănunte pentru că lucrurile sunt extrem de interesante.

Citeste in continuare

Actualitate

Schimbări majore în Prahova: rețea de gaze pe Valea Slănicului, centuri ocolitoare pe DN 1 Valea Prahovei, adevărul despre Parcul Municipal Vest

Publicat

pe

De

Prezent, joi, în emisiunea Observatorul Prahovean LIVE, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că în această lună va fi semnat ordinul de începere al lucrărilor pentru introducerea rețelei de gaze în toate localitățile de pe Valea Slănicului. Lucrările au ca termen de finalizare 31 decembrie 2023.

Peste 8000 de gospodării şi instituţii publice de pe Valea Slănicului vor fi racordate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale.

Invitat al lui Marius Nica în emisiunea Observatorul Prahovean LIVE, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că în această lună vor fi emise ordine de începere a lucrărilor în toate localitățile incluse în proiectul cu finanțare europeană de introducere a rețelelor de gaze pe Valea Slănicului.

„Se termină proiectarea, iar în această lună, până pe 20 martie, o să dăm ordine de începere a lucrărilor în toate localitățile să se execute rețeaua de gaze”, a susținut Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, care a anunțat că termenul de finalizare al lucrărilor este finele acestui an.

„O să terminăm lucrarea până la 31 decembrie. Să nu creadă lumea că este ușor să faci așa ceva, că până la urmă nu s-a făcut în atâția ani tocmai pentru că este multă muncă”, a susținut Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, care a menționat că lucrările vor fi monitorizate permanent.

„Este un contract asumat. Firma s-a angajat că termină până atunci. Noi suntem destul de fermi”, a susținut președintele Consiliului Județean Prahova, care a susținut că acest contract vizează introducerea a aproximativ 300 de km de rețea de gaze.

Investiție de peste 146,9 milioane de lei

Rețeaua de gaze urmează să fie introdusă  în mai multe localități de pe Valea Slănicului, respectiv în comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea și orașul Slănic.

„Valoarea proiectului este de 146.960.000,00 Lei (exclusiv TVA), iar finanţarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – Axa Prioritară 8 – Sisteme Inteligente și Sustenabile de transport al energiei electrice și gazelor naturale, Obiectivul Specific 8.2 Creșterea gradului de interconectare a Sistemului Național de Transport a gazelor naturale cu alte state vecine”, a anunțat, în luna februarie, Consiliul Județean, la scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Prahova a semnat contractul de proiectare şi execuţie a reţelei inteligente de distribuţie a gazelor pe Valea Slănicului.
Sursa: Observatorul Prahovean

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Exclusiv16 ore ago

Complicitatea ASF la dimensiunea fraudei de la City Insurance/Intrebarea senatorului Ivan care l-a facut pe Presedintele ASF sa se bâlbâie si sa se inrosească.

Nu mai există nicăieri în lume un caz in care instituția desemnata de stat sa supravegheze vreo piata financiara bancara...

Exclusiv2 zile ago

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Exclusiv2 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.3: ÊTES-VOUS PRÊT(E)S ?

Personajul următor al serialului nostru nu a venit ca o surpriză pentru redacție când a fost făcută schema aceasta de...

Exclusiv2 zile ago

1 oră au avut la dispoziție șefii să propună polițiștii care vor fi avansați înainte de termen

Știm cu toții că pilele și cei cu “blazon” sunt deja cunoscuți și nu erau surprize, dar problema e că...

Exclusiv2 zile ago

Despre dreptul la compensatia de chirie pentru politistii care au achizitionat locuinte anterior legii 288/2018!

Pe 03.04.2023, intr-un dosar al sindicatului Diamantul, ICCJ ( complet dcd) este investita sa lamureasca daca politistii care au incheiat...

Exclusiv5 zile ago

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Exclusiv5 zile ago

Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023

Pereți scorojiți și murdari, geamuri care nu se închid și care nu au feronerie, parchet putrezit, camera de baie cu...

Exclusiv6 zile ago

Instituția ar trebui să manifeste atenție sporită cu privire la echipamentele pe care le achiziționează pentru proprii angajați

Se pare că toate întâmplările din ultima perioadă cu privire la calitatea noii uniforme de poliție, amplu dezbătute atât în...

Exclusiv7 zile ago

  Zeus transformat in Hades!!!

Acum când știm ca lucrurile încep sa intre pe un făgaș normal in dosarul in care mai multe cadre ale...

Exclusiv7 zile ago

Special pentru Maica Stareță!/De la Nașu să trăiască!!!/Episodul III

 De la Maica Stareță citire:  ,,Nu-mi place minciuna. Poate e și un defect profesional că reușesc să o identific imediat....

Exclusivo săptămână ago

„Un sepuku politic ar fi minunat, zic eu!”

Primăria Ploiești a publicat adresa transmisă de Prefectura Prahova prin care solicită revocarea hotărârii Consiliului Local Ploiești privind trecerea Parcului...

Exclusivo săptămână ago

Bomba zilei/Observatorul Prahovean dezvăluie minciunile Primăriei Ploiești/A ratat fondurile Băncii Mondiale pentru tratarea bolnavilor de cancer

Sub semnatura lui Marius Nica , Observatorul Prahovean dezvăluie o noua minciuna a Primăriei Ploiești si prezinta un document oficial...

Exclusivo săptămână ago

Lume!Lume! Știri de ultimă oră de la Mînăstirea Ploiesti

Să vezi și să nu crezi, urmare a demersurilor noastre jurnalistice s-au supărat nevoie mare Măria sa Zeus din Olimp,...

Exclusivo săptămână ago

PROSTIA SI SMECHERIA….DE FAPT AU VRUT SA ACOPERE ILEGALITATILE FACUTE DE EL ȘI CEI CARE AU SEMNAT…

Scandalul privind de prelungirea contractului cu BCR, care ar trebui să asigure cofinanțarea proiectelor europene la Ploiești este departe de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!