Connect with us

Featured

CĂPRĂRIE CU BUCLUC LA S.A.S. VASLUI

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nu este un secret pentru nimeni că SPR Diamantul manifestă toleranță zero față de orice acțiune de mobbing și de fiecare dată o taxăm cum se cuvine.

Nu-i destul că statul își bate joc de noi, mai trebuie să suportăm – din bun simț, educație, timorare, rușine – mojiciile unor neîmpliniți, ajunși șefi, dezvaluie cei de la sindicatul Diamantul! Postarea noastră despre cazul de la SAS Vaslui a generat mai multe comentarii, care nu fac decât să confirme și să consolideze cu noi dovezi cele deja arătate public. Aflăm că Leonard Bibirig mai făcuse deja două victime în colectivul de la SAS, oamenii cedând în fața presiunilor și amenințărilor. Dacă cineva consideră că tăcerea este o soluție, uite că se înșeală, caracterul infect își caută o nouă victimă și începe să roadă! Dacă nu e caz singular, vă invităm să ni le semnalați.

Aflăm totuși, că lucrurile nu sunt chiar atât de necunoscute la nivelul conducerii IPJ Vaslui, într-o semnalare cineva ne scria că șeful SAS a trecut cu brio de o cercetare disciplinară. Acum, dacă Leonard Bibirig beneficiază de imunitate, grație proptelelor sus puse, foarte probabil că și reacția noastră va rămâne fără urmări, deși se agita zilele astea ca un coiot încolțit, insistând cu telefoane pe la subalternii revoltați, ca să revină de la zeci de kilometri pentru a discuta ”problema”. Culmea e că se oferea să le plătească și combustibilul, din buzunarul propriu!

Prin urmare, venim cu o propunere față de conducerea IPJ Vaslui: pentru că tot au sediul în construcție de vreun deceniu, să facă o modificare de proiect și să amenajeze o cramă, lângă biroul domnului Bibirig. Până la darea în exploatare, sugerăm să se cumpere încă un frigider, strict pentru băuturile alcoolice și un congelator pentru rachiu (așa se poartă!). Problema e că la SAS Vaslui există deja un frigider în care colegii își păstrau alimentele dar, după revenirea domnului Leonard Bibirig la SAS, alimentele nu mai au loc din cauza alcoolului, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul.

Reamintim ca,  doi politisti de la Serviciul Acțiuni Speciale au formulat fiecare câte o plângere penală împotriva șefului de serviciu pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, conturat printr-o serie întreagă de acțiuni de mobbing. Protagonistul este nimeni altul decât ha(nd)barnistul Leonard Bibirig, pilosul promovat acum ceva vreme adjunct la IPJ Neamț și încă șef peste judiciar, economic, deși nu știm dacă avea aviz ”de poliție judiciară”, câtă vreme aterizase de la Vaslui de pe poziția șef SAS. Ne asumăm noi rușinea de a fi ignoranți în privința carierei polițienești a individului, câtă vreme nici Ministerul Afacerilor Interne – chestionat fiind – ne-a declarat că habar nu are ce merite l-au propulsat într-o asemenea funcție de răspundere!

Când a fost instalat la Neamț, foștii lui colegi vasluieni și-au făcut cruce cu două mâini că au scăpat de ”căprărie”, însă omul nostru – în loc să fie tratat împărătește, pe măsura ”foncției” – s-a trezit într-un mediu ostil, fiind ocolit, ironizat și persiflat de toată lumea, exact așa cum se cuvine unui parvenit cu pile. Rușinat, timorat, înțelegându-și poziția ingrată a ales să joace cartea ”tipului de treabă”, care nu se amestecă în disputele interne, vrea liniște și pace…

Umbra adevăratului caracter al ”mielușelului” nostru mai avusese câteva răbufniri de personalitate, cum a fost încercarea de a-i transforma pe polițiști în hamali, dar a fost repede pus la punct prin reacția SPR Diamantul și a fost nevoit să ridice steagul alb. Toate șicanele, hărțuirile și intimidările la care a recurs în toiul războiului, s-au dovedit mai proaste decât tancurile lui Putin. Cu chiu, cu vai, în ignoranța generală a așteptat să-și încheie mandatul, și-a făcut iute bocceluța și s-a întors, de unde a plecat, din nou la Vaslui, mare șef de ”mascați”.

Ajuns ”acasă”corifeul nostru a revenit la setările inițiale, aruncând blana de oaie de pe umeri și hotărât să coboare căprăria din pod. E drept că și vasluienii l-au luat la mișto și în loc de pâine și sare, l-au întâmpinat cu un ”cadou” în stil profesional și cu permisul suspendat! Detalii aici: https://www.vremeanoua.ro/reglari-de-conturi-la-ipj-vaslui-seful-de-la-mascati-lasat-fara-permis-de-colegii-de-la-rutiera/

I s-a pus lui pata cu deosebire pe mai tinerii noștri colegi, carne fragedă, oase moi, potrivite pentru mușchii fleșcăiți ai bătrânului veteran în lupta cu hoții. Vina lor e că au ajuns în SAS fără ”acordul” lui, pe vremea cât se credea mare șef de IPJ la Neamț și sunt invitați să plece la Centrul Operațional, chiar dacă tinerii vin cu o foarte bună pregătire, le place ceea ce fac și reușesc să treacă toate probele sportive, chiar și cele pe care alții mai bâtrâni și ”neatinși” le mimează în pas domol, ca să nu mai vorbim de cele pe care distinsul șef SAS nu le-a trecut niciodată! Omul trece din oficiu, orice probă sportivă, umflându-și pieptul cu medaliile obținute cândva la handbal… O fi, probabil suficient, în viziunea IGPR, doar că ne îndoim noi să înghețe infractorul pe loc, doar cu strălucirea medaliei lui Bibirig!

Refuzul acestora de a accepta transferul la Centrul Operațional s-a lăsat cu șicane și hărțuiri permanente, oamenii fiind chemați frecvent de acasă, în timpul liber sub pretext că vor afla motivul atunci când vor ajunge la bază. Iar motivul este veșnica frământare a lui Bibirig… ”de ce nu vă mutați voi la Centrul Operațional”? Se vede că e o chestiune sensibilă, devreme ce, domnul șef își permite să îi înjure ca la ușa cortului, ba chiar a aruncat cu un registru direct în fața unuia dintre colegii noștri, taman ca pe vremurile când principala preocupare a lui Bibirig era să fugărească o minge!

Uneori, îl frământă niște preocupări foarte ”intelectuale” și oamenii chemați din liber – vorbim despre colegi care lucrează în schimburi, merg la intervenții – trebuind să studieze nu știu care dispoziție. Nu de alta dar la ședințe, mai obișnuiește domnul Bibirig să-i întrebe anul emiterii (!) vreunei dispoziții și e grav să nu cunoști așa ceva!

Sincer, îl credeam dus… la pensia (bine?)meritată și vom uita de el, împreună cu gunoaiele din Poliția Română, de care ministrul Lucian Bode se angaja cândva să ne scape. Se pare că omul nostru e prins de sistem ca râia de om sănătos. Să vedem dacă cercetarea Parchetului va avea acest deznodământ.

(Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze, precizam intr-un articol anterior!

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, la „parfum” de droguri, la protectia oferita de la varful M.A.I. etc.

In cele cateva investigatii compexe din ultima perioada cu privire la aceasta grupare de crima organizata am specificat (toate invcstigatiile au legatura intre ele, aceeasi mafie), in clar, ca aceasta mafie este protejata de la varful M.A.I., de doua personaje aflate in conducerea acestui minister, personaje care au fost si in conducerea IPJ Prahova (un peronaj care a fost pus in dependenta pentru o idila in masina, alt perosnaj care a fost pus in dependenta de mafia deseurilor, cu un BMW cu numere de inmatriculare „suspecte” si sugestive? COP?.

Ne intrebam public, atat pentru cititori, cat si pentru organele de cercetare penala:

Cum a fost posibil ca aceasta caracatita si grupare de crima organizata sa NU fie „stabilita” si reparata si/sau sa se informeze despre aceste afaceri ILEGALE descoperite de BCCCO Prahova acum cativa ani si sesizate la DNA ST Ploiesti?

Cum aceasta caracatita si grupare de crima organizata  a avut protectia celor de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Prahova si cine a fost seful acestui serviciu care acum este numarul 2-3 in M.A.I.?

Cum au fost musamalizate toate aceste infractiuni si cine din varful M.A.I. „da” telefoane, chiar si in prezent”, pentru acoperirea acestei grupari de crima organizata?

Cine din varful M.A.I. are o sora la o directie din cadrul Primariei Ploiesti care a dat avize ilegale de constructie?

Ce legaturi sunt intre membrii  acestei GRUPARI DE CRIMA ORGANIZATA, mass-media (TROMPETA EDILULUI si a procuroprului „Portocala:, edilul Andrei Volosevici, un mascat, Politia Economica din cadrul IPJ Prahova, cei doi sefi din conducerea M.A.I., „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala, drogurile si  firma Recop Recycling SRL Pleasa? 

Toate aceste raspunsuri si „modus operandi” al gruparii de crima organizata vor fi devoalte de ziarul Incisiv de Prahova, cu subiect si predicat.

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de bani, altul pe un dosar cu „paletii buclucasi”)  in care este implicata societatea Recop Recycling SRL Pleasa  –  s-a spanzurat, Paun Catalin (Redactia Incisiv de Prahova)

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

  1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
  2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
  3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv5 ore ago

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv17 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv18 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv18 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont2 zile ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv2 zile ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv2 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv4 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv4 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv4 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!