Connect with us

Featured

Procurorii se schimbă, înregistrările rămân…

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

”Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a domnului PATĂ DANIEL – MARIUS, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni, delegat în funcția de procuror șef al Serviciului informații clasificate și de centralizare a datelor privind corupția din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (unanimitate)” – Minuta Ședinței CSM din 8.11.2022.

(Preluare National – Catalin Tache):

Pată a plecat de la DNA! Cine va intra de acum pe ușa din față la audieri…?
 ”Pată de la Urziceni, cel mai puternic om din Servicii! Dacă într-adevăr informația înseamnă putere, atunci cel mai puternic om din România nu poate fi decât Daniel Marius Pată. Procurorul Pată. Cel adus de pe Magistrală, de la Urziceni, direct să conducă temutul Serviciu de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție.(…) Și care la acest moment este poate chiar cel mai informat om din sistem, din postura de actual șef al Serviciului Informații Clasificate! Funcție mai mult decât strategică, din care Pată de la Urziceni este informat, informează și poate filtra orice informație! Indiferent de gradul maxim de clasificare al acesteia! De la orice instituție publică din România! Și implicit fluxul informativ venit dinspre serviciile secrete! Inclusiv în cele mai sensibile anchete ale DNA !” – ”Lovitura”din 12.10.2022.

Pată de la Urziceni…

Procurorul Daniel Marius Pată a activat la nivelul Parchetului Urziceni. Până nici măcar atoateștiutorul GOOGLE nefiind în stare să identifice fie și cel mai mic dosar cât de cât cu o relevanță publică instrumentat cu succes de către procurorul Pată la nivelul Parchetului Urziceni. Unul unde oricum procurorii nu sunt ”îngropați” cu nenumărate dosare grele…

Thuma Hubert o fi aflat decizia CSM…?

Dar, din sutele de procurori care își desfășurau activitatea la nivelul tuturor structurilor de Parchet din întreaga țară, numai procurorul Daniel Marius Pată de la Urziceni a fost alesul pentru a prelua conducerea Serviciului considerat drept ”vârful de lance” al sistemului din întreaga Structură Centrală a Direcției Naționale Anticorupție. Este vorba despre temutul Serviciu de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Secției I. Acolo unde a fost uns șef prin delegare… La fel cum fusese, tot prin delegare, și la conducerea Parchetului Urziceni. Numai că, după eșecul lamentabil din dosarul încercării de ”paradire” a carierei chirurgului Mircea Beuran, Daniel Marius Pată s-a adresat Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a fi lăsat să activeze în Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție.

Numai că, într-o primă fază cel puțin, CSM-ul a pus lucrurile la punct, prin Hotărârea nr.770 din 3 august 2021. Cea în care scria negru pe alb că, imediat după încetarea detașării în fruntea Serviciului de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Secției I a Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție, care survine la data de 11 ianuarie 2022, procurorul Daniel Marius Pată trebuie să se întoarcă la Parchetul Urziceni. Pentru că ”procurorul Pată Marius Daniel a venit la Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție direct pe o funcție de conducere, neparcurgând etapa unei funcții de execuție în parchetul anticorupție”, așa cum prevede legea!

”Alba – neagra” pensionărilor…

Numai că, fie și după trecerea termenului limită stabilit de CSM, cel de 11 ianuarie 2022, Pată a rămas tot procuror șef în cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție! Totul după ce susținătorii săi din sistem au apelat la ”șmecheria” birocratică a delegării lui Pată în fruntea unui alt Seviciu, cel al Informațiilor Clasificate. Iar dacă procuroul Pată și-a mai permis între timp și să joace ”alba – neagra” de-a pensionarea, solicitând și retrăgând apoi cererea de retragere din magistratură la CSM, de această dată s-a terminat!

Și Mădălina Scarlat a plecat de lângă Crin Bologa

Și uite cum, la nici o lună de când a priceput probabil ”ultimatumul” că nu mai poate continua să țină ”la sertar” dosarele unor politicieni importanți, acesta a fost pensionat definitiv! Astfel că, la doar câteva ore de la plecarea procurorului Pată din fruntea DNA, deja inițiații sistemului s-au grăbit să îl întrebe pe președintele Consiliului Județean Ilfov: ”Thuma… Probleme…?” Desigur, unii din pură solidaritate camaraderească. Alții însă gata pregătiți să deschidă șampania…

Și tu, Mădălina…?

Isteria retragerilor masive din magistratură de spaima măririi pragului vârstei de pensionare nu poate explica însă și decizia luată ”de bună voie și nesilit de nimeni” a procurorului Pată. Cel care se afla, totuși, în fruntea celui mai râvnit Serviciu din DNA!

Procurorii se schimbă, înregistrările rămân…

La fel după cum și pensionarea, tot în 8 noiembrie, a adjunctei lui Crin Bologa, procurorul șef Mădălina Scarlat nu poate fi pusă, la fel, decât pe seama încercării disperate a unei părți ”întunecate” din sistem de a își ”șterge urmele” din ”câmpurile tactice”…

Citeste in continuare

Exclusiv

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze, precizam intr-un articol anterior!

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, la „parfum” de droguri, la protectia oferita de la varful M.A.I. etc.

In cele cateva investigatii compexe din ultima perioada cu privire la aceasta grupare de crima organizata am specificat (toate invcstigatiile au legatura intre ele, aceeasi mafie), in clar, ca aceasta mafie este protejata de la varful M.A.I., de doua personaje aflate in conducerea acestui minister, personaje care au fost si in conducerea IPJ Prahova (un peronaj care a fost pus in dependenta pentru o idila in masina, alt perosnaj care a fost pus in dependenta de mafia deseurilor, cu un BMW cu numere de inmatriculare „suspecte” si sugestive? COP?.

Ne intrebam public, atat pentru cititori, cat si pentru organele de cercetare penala:

Cum a fost posibil ca aceasta caracatita si grupare de crima organizata sa NU fie „stabilita” si reparata si/sau sa se informeze despre aceste afaceri ILEGALE descoperite de BCCCO Prahova acum cativa ani si sesizate la DNA ST Ploiesti?

Cum aceasta caracatita si grupare de crima organizata  a avut protectia celor de la Serviciul Economic din cadrul IPJ Prahova si cine a fost seful acestui serviciu care acum este numarul 2-3 in M.A.I.?

Cum au fost musamalizate toate aceste infractiuni si cine din varful M.A.I. „da” telefoane, chiar si in prezent”, pentru acoperirea acestei grupari de crima organizata?

Cine din varful M.A.I. are o sora la o directie din cadrul Primariei Ploiesti care a dat avize ilegale de constructie?

Ce legaturi sunt intre membrii  acestei GRUPARI DE CRIMA ORGANIZATA, mass-media (TROMPETA EDILULUI si a procuroprului „Portocala:, edilul Andrei Volosevici, un mascat, Politia Economica din cadrul IPJ Prahova, cei doi sefi din conducerea M.A.I., „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala, drogurile si  firma Recop Recycling SRL Pleasa? 

Toate aceste raspunsuri si „modus operandi” al gruparii de crima organizata vor fi devoalte de ziarul Incisiv de Prahova, cu subiect si predicat.

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de bani, altul pe un dosar cu „paletii buclucasi”)  in care este implicata societatea Recop Recycling SRL Pleasa  –  s-a spanzurat, Paun Catalin (Redactia Incisiv de Prahova)

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !…

ANP si MJ vor sa-l  facă uitat pe împuternicitul   în  postul de director al Penitenciarului Ploiești, comisarul șef Vali Matei?

Ziarul Incisiv de Prahova continua serialul privind furturile din bani publici si falsurile savarsite la Penitenciarul Ploiesti, azi la orele 19.00./DOCUMENTE!  (Redactia Incisiv de Prahova).

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

 

 

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu, după ce a fost exclus din magistratură, a fost percheziționată de Poliția Economică. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit într-o pădure din Ploiești, un depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere îngropate.

Bomba sta sa explodeze!

Aceasta descoperire „uluitoare” a mai fost descoperita si cercetata acum cativa ani de zile – cand BCCO Prahova (polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești), incinta de langa SSVAC, administrata de Ureche, ocazie cu care se confiscase anumite cantitati de produse petroliere.

Cu aceeasi ocazie, intr-un dosar penal stufos care curpindea si modus operandi, a fost descoperita si cum societatea sus mentionata a fost „capitalizata” cu cca 6 milioane de euro si, ulterior „privatizata” si vanduta unor oameni de „incredere”/pusi la inaintare, privatizare pe schema Turceni. Ulterior s-a dezvoltat metoda firmelor in „cascada”. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. Cert este ca dosarul penal/sesizarea celor de la BCCO Prahova a fost musamalizata chiar de DNA ST Ploiesti. Doasrul a murit la DNA si rasfatatul sistemului, procurorul „Portocala”, ajunge angajat in … zona.

Cu aceasta ocazie intrebam public pe cei de la SSVAC cum s-au privatizat:

  1. Daca inainte de privatizare au fost realizate investitii in statie?
  2. Daca pretul obtinut la privatizare a fost la nivelul investitiilor si al valorii statiei?
  3. Daca SRL-ul care a achizitionat statia avea legatura direct sau prin interpusi cu conducerea de la aceea data a CFR? (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv5 ore ago

Prima victima a mafiei procurorului “Portocala”, a mafiei deseurilor si a crimei economico-financiare organizate din Prahova protejata de la varful M.A.I – s-a spanzurat (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv17 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv17 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv18 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont2 zile ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv2 zile ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv2 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv4 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv4 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv4 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!