Connect with us

Featured

Chiar dacă maşinăriile de propagandă Russia Todayși Sputnik nu mai sunt disponibile în ţările din Uniunea Europeană, dezinformarea ruşilor este propagată în mediul online prin intermediul altor site-uri, multe dintre acestea reprofilându-se în funcţie de nevoile momentului

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
NewsGuard, o companie din New York care cercetează și monitorizează dezinformarea pe internet, a identificat 250 de site-uri care răspândesc, în mod activ, dezinformarea rusă despre război.

Zeci dintre acestea sunt înființate în ultimele luni, iar tendința pare să fie un răspuns la decizia UE de a interzice postul de televiziune Russia Today și agenția de știri Sputnik. Multe dintre site-uri sunt în limba engleză, iar altele sunt în franceză, germană sau italiană.

Unele dintre ele au fost create cu mult înainte de declanşarea războiului din Ucraina, dar nu au fost legate, explicit, de Moscova până când nu au început, brusc, să publice mesaje pro-Kremlin, spun experții. Unele dintre site-uri se prezintă ca fiind grupuri de reflecție sau instituții de presă independente.

Printre narațiunile cel mai des întâlnite pe acestea se numără afirmațiile conform cărora Ucraina a înscenat o serie de atacuri militare mortale asupra civililor, pentru a obține sprijinul comunității mondiale și că refugiații ucraineni comit crime în Germania și Polonia.

În plus, Centrul European de Luptă Împotriva Dezinformării (EU vs Disinfo) raportează că videoclipurile Russia Today continuă să fie distribuite pe rețelele sociale, dar cu un logo diferit sau fără acesta.

În loc să pună în aplicare sisteme eficiente de moderare a conținutului, rețelele sociale încearcă să se joace de-a șoarecele și pisica cu aparatul de dezinformare al Kremlinului, a declarat Felix Kart, consultant senior la ONG-ul britanic Reset, citat de Deutsche Welle.

La sfârșitul lunii iulie, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a respins cererea formulată de RT France împotriva Consiliului UE, din cauza interzicerii difuzării postului în Uniunea Europeană.

Curtea a concluzionat că RT France sprijină activ politica rusă de destabilizare și agresiune împotriva Ucrainei. În plus, CJUE a spus că acest canal a difuzat informații care au justificat războiul Rusiei împotriva Ucrainei și ar putea reprezenta o amenințare semnificativă la adresa ordinii publice și a securității UE.

La 1 martie, Consiliul UE a decis să interzică Russia Today în engleză, germană, franceză și spaniolă, precum și agenția de presă rusă Sputnik, finanţate de Kremlin. Baza deciziei a fost că Rusia răspândea propagandă prin aceste canale pentru a-și justifica agresiunea împotriva Ucrainei, punând astfel în pericol ordinea publică și securitatea UE.

Nu există informaţii despre deţinătorii acestor site-uri, presupunându-se că multe dintre acestea sunt deţinute de grupuri şi persoane care nu vor decât să câştige bani, mulându-se pe naraţiunile partidelor populist-extremiste din UE şi pe profilul rusofil al utilizatorilor din ţările de limbă slavă.

Pentru a exemplifica acest mod de operare, Deutsche Welle Bulgaria a discutat cu un proprietar de site, propagator al dezinformărilor ruseşti în ţara vecină. Da, am întreținut multă vreme un site cu știri false în Bulgaria, a recunoscut tânărul, completând că subiectul Rusia aduce întotdeauna bani frumoși.

Tânărul a fost detectat de jurnalişti pe platforma socială Reddit, unde, sub numele marquizdesade îi invita pe urmăritori să-i pună întrebări legate de activitatea sa recentă. Bărbatul, care s-a recomandat cu numele de Dimitar, a povestit că afacerea sa a demarat în 2015.

Atunci, un amic i-a spus că deţine un site de streaming video, care îi aduce mii de dolari pe lună din reclame. Ideea i s-a părut mai mult decât atractivă, iar atenţia sa a fost îndreptată asupra unei alte nișe potențial profitabile.

Am petrecut mult timp observând comportamentul oamenilor care citesc știri false și care cred în ele. Am vrut să înțeleg ce îi face pe acești oameni să reacționeze emoționalDialogam cu ei, îi aprobam sau îi contraziceam pe Facebook.

La început, Dimitar nu s-a gândit că va câştiga bani din dezinformarea prorusă, mergând pe ideea că va primi sponsorizări de la vreun partid politic de care va reuşi să se lipească mediatic.

Nici un partid nu i-a plătit vreun sfanţ, observând că veniturile veneau, în întregime, din reclamele de pe site, prin sistemul de publicitate Google AdSense, după ce materialele erau distribuite pe grupurile de Facebook, de unde strângeau zeci de mii de vizualizări.

I-a spus unui alt prieten despre site-ul său, acesta dându-i sfaturi cu privire la monetizare

Am fost conştient de la început că ceea ce fac nu este moral, dar aveam nevoie de bani. Sunt un băiat oarecare dintr-un orăşel de provincie. Aveam un copil mic, eram singurul care lucra în familie. Banii aceştia vin foarte ușor, e greu să te ţii deoparte.

El spune că, pentru a avea succes, ştirile de acest fel trebuie să ajungă la un public rusofil, Bulgaria neducând lipsă de aşa ceva.

În Bulgaria, a existat dintotdeauna un fel de narațiune despre măreţia Rusiei sau despre opoziția dintre Occident și aceasta, cu Bulgaria prinsă la mijloc, spune Dimitar. În perioadele de glorie, pentru două ore de muncă pe zi, Dimitar câştiga, lunar, aproximativ 800 de euro.

Acesta dă un exemplu despre modul său de lucru. Preiei o problemă actuală din Bulgaria și scrii apoi că Moscova promite că o va rezolva dacă renunțăm la NATO și Occident.

Când guvernul a anunțat că populația Bulgariei a ajuns sub şapte milioane, am scris rapid că Dmitri Peskov (purtătorul de cuvânt al Kremlinului) a promis că va trimite 100.000 de rusoaice în ţara noastră pentru a rezolva criza demografică.

Acest text a fost accesat atât de mult încât site-ul s-a prăbușit de mai multe ori din cauza traficului. Nu întâmplător Rusia este subiectul principal care provoacă o reacție emoțională în rândul cititorilor bulgari. Încă din şcoală, oamenii au fost hrăniți cu ideea Marii Rusii.

Nimeni nu ne-a învățat că URSS ne-a declarat război și ne-a ocupat de facto la 9 septembrie 1944. A trebuit să aflu eu acest lucru, însă mulţi nu ştiu aceste informaţii nici acum. Când te duci să le explici oamenilor astfel de lucruri, aceștia reacționează defensiv, acuzându-te că ești un agent occidental, spune Dimitar.

La aproape şapte ani de la începutul proiectului, Dimitar a renunțat la site-ul cu știri false, dar nu pentru că ar fi avut remuşcări, ci pentru că Facebook și-a înăsprit controlul asupra unor astfel de site-uri, după ce a devenit clar că compania britanică de analiză Cambridge Analytica a folosit ilegal datele utilizatorilor în scopuri politice.

Asupra site-ului lui Dimitar a fost instituit așa-zisul Shadow ban – încă mai are acces la Facebook, dar, din cauza algoritmilor platformei, nimeni nu-l mai poate vedea.

Spune că un singur regret are acum, când se gândeşte la ceea ce a făcut: M-a întristat că oamenii sunt foarte proști. Chiar dacă Facebook luptă mai eficient împotriva știrilor false, crede că este mai important ca oamenii să învețe singuri să separe grâul de neghină.

Un exemplu similar a fost documentat şi în România, în 2016. Într-o anchetă realizată de PressOne, autorii notau că publicația americană inc.com a dezvăluit, într-un articol apărut la 21 noiembrie 2016, că românul Ovidiu Drobotă (23 de ani) s-a aflat în spatele unuia dintre site-urile care au publicat știri false în campania pentru alegerile prezidențiale din SUA, favorizându-l pe candidatul republican Donald Trump.

Potrivit unei analize realizate de portalul online Buzfeed și citate de inc.com, site-ul EndingtheFed.com, asumat de românul Drobotă, a publicat, în premieră, patru dintre cele zece știri false care s-au viralizat cel mai puternic în rețelele de socializare din SUA, în ultimele trei luni ale campaniei electorale.

Una dintre știrile false spunea că Papa Francisc și-ar fi anunțat susținerea pentru Donald Trump. Ştirea, prezentată ca o decizie fără precedent a Suveranului Pontif de a se pronunța în favoarea unui candidat la președinția SUA, a strâns aproape un milion de interacţiuni pe Facebook.

În mai 2016, altă ştire falsă spunea că Administrația Obama ar fi tăiat 2,6 miliarde de dolari din fondurile pentru veteranii de război și ar fi alocat 4,5 miliarde de dolari relocării refugiaților din Siria care ar trebui să fie preluați de SUA. Această postare a strâns 1,7 milioane de interacțiuni pe Facebook.

În luna august a aceluiaşi an, un alt articol relata că Megyn Kelly, o cunoscută jurnalistă de la FoxNews – post TV apropiat republicanilor – a fost concediată pentru că ar susține-o pe democrata Hillary Clinton. Știrea s-a viralizat iar, în urma verificărilor, Facebook a dovedit că știrea era falsă și a șters-o.

Audiența site-ului Ending the Fed era foarte mare, cu o medie de 3,3 milioane de vizitatori unici pe lună (majoritatea de pe Facebook), mai mult decât adunau ziare precum USA Today sau Los Angeles Times.

În România, Ovidiu Drobotă era managerul Expunere.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri conspiraționiste, care publica informații trunchiate sau pur și simplu copia bucăți de articole din alte surse. (Liviu Anghel).

Citeste in continuare

Exclusiv

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Organele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba ecologica de la Pleasa”:

Asteptam masuri similare din partea Corpului de Control al ministrului Justiției si ANP cu privire la derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti si legaturile sale periculoase cu mafia deseurilor si bomba ecologica de la Pleasa patronata de Muresan Catalin (unde erau trimisi la munca detinuti, pe baza relatiilor de “prietenie” si/sau “dependenta”).

Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a demarat un control la Pleasa dar probabil amenintarile celor care vin in control si “proptelele” lui Muresan Catalin din IPJ Prahova (nasi cu fini, un almagam CU PARANDARATURI PRIN ANGAJAREA DE SOTII DE OFITERI DIN IPJ PRAHOVA LA FIRMA MENTIONATA) sperie organele de cercetare penala. La toti, politie, Garda, etc care au venit in control, simpaticul interlop Muresan Catalin le-a facut plangere penala, doar pentru a ii  intimida si santaja.

Organele de control fiind timorate asistam cum simpaticul interlop Muresan Catalin incearca sa scape de muntii de deseuri prin aruncarea acestora pe la vecini si/sau prin ingroparea lor.

In data de 25.11.2022, a aruncat deseurile la vecini (poate este nevoie de o noua autosesizare a celor de la IPJ Prahova):

   

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.
Datele afacerii sunt explozive şi mai mulţi lideri din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova par a avea legătura cu ea.
„Mafia deseurilor” este noul fir roșu al Strategiei Naționale de Apărare a Țării si se incadreaza la atentat la siguranta nationala.
Recop Recycling SRL (CIF 31066129 J29/22/2013) Str. Fabricilor 9 Pleasa este o adevarata bomba ecologica care intr-un stat in care autoritatile functioneaza era de foarte mult timp inchisa.
Detalii necunoscute din viața miliardarului de carton Muresan Catalin: este „creierul” afacerilor cu deseuri derulate de Recop Recycling SRL, firma in care administrator si patron figureaza sotia acestuia (Catalina Muresan). Firma are ca obiect de activitate colectarea, transportul și procesarea deșeurilor periculoase.
Muresan Catalin a detinut inainte o alta societate dar a preferat sa deruleze afacerile prin firma sotiei sale deoarece este cercetat penal cu fosta firma intr-un dosar aflat inca in lucru la D.N.A.
PROTECTIA ASIGURATA DE ANGAJATI DIN IPJ PRAHOVA
Muresan Catalin este protejat de „Nasicul de la Mascati din IPJ Prahova si de doi fini ai celui din urma (un fin ofițer la BCCO Ploiești si alt fin la SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE).
In fapt, cand nu umbla sub influenta drogurilor (o sa publicam o inregistrarea audio-video cu acesta cand se droga), „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova ameninta cu retinerea oameni de afaceri concurenti cu Muresan Catalin si in afara orelor de program intervine in conflictele acestuia cu cetateni de etnie romă din alte judete.
Tot „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova sifoneaza catre clanurile din Prahova cand vor avea loc eventualele perchezitii contra unor mici favoruri.

Antecedentele firmei protejate

In data de 13.02.2022
La Recop Recycling SRL Pleasa sute de baterii au explodat după ce duba în care se aflau a luat foc.
Autoritatile au tacut „malc”.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-de-amploare-langa-ploiesti-sute-de-baterii-au-explodat.html

In data de 17 mai 2022
La Recop Recycling SRL Pleasa izbucneste un incendiu cu degajare mare de fum. Incendiul s-a manifestat la membrana de izolație a unui rezervor de 50 de tone dezafectat.
Cu toate acestea, bomba ecologica a functionat bine mersi pe mai departe. Mai mult, chiar in timpul incidentului Muresan Catalin isi permitea sa injure si sa ameninte de fata cu organele de politie. Asa este cand te simti „bazat” pe „Nasicul de la Mascati” din IPJ Prahova si pe finii acestuia.

Azi, va prezentam cca 2 minute de inregistrare video (din cele 60 minute realizate) cu ATENTATUL LA SIGURANTA NATIONALA – BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA SAU MAI BINE ZIS CE ACOPERA TOTI CEI SUS MENTIONATI, INCLUSIV INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT.
Dupa vizionarea probelor toti cei din MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR, Garda Nationala de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Judetean Prahova si Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova implicati in protejarea acestei bombe ecologice ar trebui sa isi prezinte demisia sau sa fie anchetati de organele de cercetare penala.

Care sunt legaturile periculoase dintre Penitenciarul Ploieşti si Muresan Catalin
Ca o paranteza esentiala. Zilele trecute s-a incercat intimidarea noastra prin interpusi. Daca nu s-a reusit intimidarea noastra s-a incercat acreditarea ideii ca favorulile date catre Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti nu sunt favoruri drept mita ci au fost favoruri ca intre prieteni.
Nu stim ce o sa mai scorneasca directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, in favoarea protejatului sau Valentin MATEI – sef interimar la Penitenciarul Ploieşti cu asemenea prietenie dar NU credem ca Ministrul Justitiei ar gira ca sa puna in periocol viata detinutilor in „BOMBA ECOLOGICA” de la Pleasa, indiferent de mita si/sau prietenia dintre Valentin MATEI si Muresan Catalin.
Il asteptam pe numitul Muresan Catalin cu un DREPT LA REPLICA in care sa ne explice si cum a „obtinut” contractul cu Tymbark. Din inregistrarile audio intrate in posesia noastra REIESE IN CLAR CA acest contract a fost „obtinut” printr-un interpus, fost trezorier la un partid politic, dat afara dupa dezvaluirea noastra cand se lauda ca il va schimba pe seful Politiei Municipale Ploiesti de la acea data (o sa revenim cu publicarea inregistrarii audio si modul de facturare a „parandaratului”, pe o firma pentru servicii foto).

In mod surprinzator pentru investigatia noastra, in ecuatia „Bomba ecologica de la Pleasa”, a aparut si Grupul chinez Haier care detine o fabrica de 53 mil. euro in Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova.

Compania Haier Tech România, parte a Haier Group, prin unitatea de producţie de echipamente frigorifice din Europa isi recicleaza deseurile (spuma poliuretanica de la fabrica de frigidere) tocmai la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin.
BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA UNDE Recop Recycling SRL Pleasa INCALCA TOATE LEGISLATIILE SI LEGILE IN DOMENIU.

.

                           

Vom reveni. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Featured

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală Ploiesti/Plangerea penala impotriva martorilor mincinoși „treneaza” la parchet de prea mult timp (I)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate la Poliția Locală Ploiești si-a gasit soluția finală. Asta și pentru faptul că „uneltele” de lucru ale procurorului exclus din magistratură, Negulescu Mircea, zis Portocală, zis Zdreanță, chemați ca martori în instanță, s-au contrazis în propriile minciuni în acest dosar „fabricat” doar din „fetișurile” față de Cristinel Toader, fost director al Poliției Locale Ploiești și Cezar Stoichiciu, fost șef la Achiziții în cadrul aceleiași instituții.

Așadar, uneltele utilizate ca martori mincinoși, martori acoperiți sau înregistrările ambientale ilegale, în diverse dosare penale, pentru „fetișurile” neprocurorului Negulescu, apar și în acest caz.

Primul martor mincinos – Chifor George, șef dispecerat Politia Locala Ploiesti

Col. Vasile Marian Ercuș, pe atunci șef la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), a declarat că știa de achiziția efectuată de Poliția Locală Ploiești, dar, la solicitarea factorilor de decizie ai instituției, a implementat un alt soft, fapt contrazis de documente. Vasile declarând că a primit „ordin”, să implementeze un alt soft, în afara celui achiziționat legal de către Cezar Dan Stoichiciu, în calitate de șef Achiziții la Poliția Locală Ploiești. Fără să specifice de unde a venit „ordinul”! Totuși, Vasile a mai declarat, sub jurământ, că acest soft era pe un anumit calculator pe care l-a indicat. Așadar, NU A EXISTAT prejudiciu din partea inculpatului Cezar Dan Stoichiciu, ci acest prejudiciu a fost cauzat din partea altor factori de conducere ai Poliției Locale Ploiești.

Colonelul Vasile a mai declarat că „soft-ul era instalat pe calculatorul existent la Dispeceratul Poliției Locale”, fapt nerecunoscut în dosarul de urmărire penală, întocmit de polițista Grigore Monica, cea care, curios sau dubios, l-a urmat pe așa-zisul procuror Negulescu, când acesta a „migrat” tactic de la Parchetul Curții de Apel la DNA.

Reamintim că, în luna februarie 2011, Poliția Locală a trimis o adresă către STS, prin care a cerut sprijin și consultanță tehnică de specialitate în vederea implementării unui serviciu AVL. Reprezentanții STS s-au deplasat la sediul Poliției Locale, unde au semnat Procesul Verbal din care reiese că softul a fost implementat și personalul a fost instruit.

La vremea respectivă, conform Procesul Verbal de mai jos, directorul interimar Adrian Vaida, Chifor George, șef dispecerat și reprezentantul STS au luat la cunoștință că softul era funcțional. Cu o singură omisiune: la momentul respectiv se implentase, de fapt, un soft al STS, nu achiziționat de către Poliția Locală din motive… necunoscute, la aceea vreme, întrucât nu a existat nicio corespondență între STS și Poliția Locală, din care să reiasă că softul achiziționat de Poliția Locală nu poate fi implementat din cauza unor probleme tehnice. În afară procesului verbal, STS nu a trimis nicio adresă. Din motive greu de înțeles, Vaida și Chifor au ascuns acest aspect, în loc să ia măsurile necesare pentru remedierea situației ivite.

Din declarațiile date în instanță, în mod clar (cu martori), reiese faptul că Adrian Vaida era conștient că el este de fapt făptuitorul și a ascuns această problemă, rugându-l pe Toader Cristinel să nu îl introducă în plângerea penală, mizând atunci pe protecția fostului procuror Negulescu.

Astfel, conducerea de atunci a Poliţiei Locale, (în interimatul deținut de directorul adjunct Adrian Vaida) în loc să ia măsurile necesare pentru implementarea softului deja achitat, a instalat un sistem software pus la dispoziţie de STS, cu titlu gratuit, însă provizoriu. Pe motivul că programul achiziţionat nu era compatibil cu sistemul de transmisiuni STS. Acest fapt s-a aflat abia după doi ani, când scandalul a ajuns în presa locală, STS dând un comunicat de presă față de situația creată. În acest răstimp, doar Adrian Vaida și Chifor George cunoșteau situația reală. Ulterior, reprezentanţii STS ar fi înştiinţat conducerea Poliţiei Locale că nu mai pot lăsa la dispoziţia instituţiei softul împrumutat în mod gratuit. Deși, potrivit declarației reprezentantului firmei Barby Route, Adrian Barbu, în prezența unei delegații STS s-au făcut probe și, paradoxal, softul achiziționat de Poliția Locală se afla pe una dintre cele două partiții ale serverului Poliției Locale. (vezi Minuta întâlnirii). Comisia de recepție din Poliției Locale nu avea atribuții pentru implementarea sistemului, fapt recunoscut și de Vaida în instanță.

 

Însă, după cum se vede și în documentul atasat, Adrian Vaida avizase procesul verbal prin care se „serviciul funcționează în parametrii normali și personalul Poliției Locale (…) a fost instruit.” Însă, potrivit declarației date în instanță, nu-și reamintea acest lucru. Un Proces Verbal semnat și de colonelul Vasile Marian. Adică cel care în fața organelor de cercetare, sub presiune sau nu, declara că „în ciuda eforturilor tehnice depuse de reprezentanții STS,sistemul AVL achiziționat de Poliția Locală Ploiești nu a putut fi pus în funcțiune”, în timp ce din Minuta întâlnirii reiese contrariul.

Mai mult, col. Vasile a recunoscut în instanță că „softul era instalat pe calculatorul existent la dispeceratul Poliției Locale” și a menționat că „terminalele TETRA corespundeau specificațiilor minime impuse de STS”, în timp ce în dosarul de cercetare declarase că „Pe stația de lucru destinată acestui scop nu era intalat niciun program.”  

De aici se deduce că dosarul deschis de Negulescu, ca multe altele clasate,  nu conținea probe reale, iar așa-zisele denunțuri au fost obținute sub presiune de la martori cu identitate protejată si/sau martori mincinosi. Vom reveni cu denunțurile obținute sub presiune și alti martori mincinoși (urmeaza șefa Oficiului Juridic Mocanu Isabela Gabriela).

Sava N.

Citeste in continuare

Anchete

Sef din cadrul Politiei Locale Ploiesti, a pierdut procesul cu ANI

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Polițistul local Florea Daniel a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Inspectorii ANI au constatat că FLOREA DANIEL, polițist local – Șef Birou Evidența Persoanelor în cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești a fost declarat incompatibil. Este este acuzat că începând cu data de 02 aprilie 2019, exercită simultan cu funcția publică de conducere de șef Birou Evidența Persoanelor și calitatea de membru  al Comisiei pentru administrație publică și ordine publică din cadrul Consiliului Economic și Social (instituție publică), încălcând astfel prevederile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. a) din Legea nr.161/2013.

Astfel, in dosarul nr 3811/105/2021, Curtea de Apel Ploiesti a respins, la data de 22.11.2022, actiunea introdusa de polițistul local Florea Daniel ca neintemeiata. Solutia nu este definitiva, cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare.

 Precizam in articolele anterioare ca, polițistul local Florea Daniel, a fost identificat la actiunile politice ale Alianței Pentru Unirea Românilor AUR Prahova. (Paul D.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv11 ore ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv11 ore ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Exclusiv3 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinChiar nu mai exista organe de cercetare penala in Prahova sa aplice legea? Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a...

Exclusiv3 zile ago

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMetoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam...

Exclusiv3 zile ago

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAm amintit în treacăt despre demisii, tocmai pentru că aveam date certe despre numeroși colegi care își înnoiesc periodic...

Exclusiv4 zile ago

O noua lovitură grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu!/Dosar celebru picat in instanta/Toti inculpatii au fost achitati cu mentiunea: Fapta NU EXISTA

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSe dărâmă în cap toata șandramaua lui Portocala si a zdreantelor care il ajutau Iata ca dezvaluirile ziarului Incisiv...

Exclusiv4 zile ago

Penitenciarul Ploiesti a simulat un atac cu drona de parca era forta combatanta de asalt…Sau, o fi avand legatura cu „Bomba ecologica de la Pleasa” unde erau trimisi detinutii?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupa dezvaluirile noastre despre derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar...

Exclusiv4 zile ago

Pentagonul a anunţat al 26-lea ajutor militar pentru Ucraina, de 400 milioane de dolari

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPachetul constă în muniţie pentru sistemele de rachete antiaeriene NASAMS, pentru HIMARS, dar şi pentru obuzierele de 155 mm....

Exclusiv5 zile ago

Cine sapa groapa altuia cade el in ea/ Cu ce se ocupa Simona Albu și primarul “Nino – Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn loc ca prioritatea celor doi sa fie depunerea proiectelor  privind atragerea de fondurilor europene, modernizarea orașul, promisiunile din...

Exclusiv5 zile ago

Infractiuni savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu B.C.R/Documente plangere penala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu...

Exclusiv6 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/ Recop Recycling SRL, Tymbark si Haier Tech din Ariceştii Rahtivani

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv6 zile ago

Andrei Volosevici supranumit si primarul “Nino-Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCea mai concisă definiție a alcoolismului îi aparține cercetătorului american E.M. Jellinek: „Orice uz de băuturi alcoolice ce poate...

Exclusiv6 zile ago

Până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn această perioadă, până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023, fapt pentru care este...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintre aberatii, minciuni si sub influenta bauturilor alcoolice, primarul Andrei Volosevici a avut un atac suburban la adresa consilierilor...

Exclusiv1 săptămână ago

Din zona Justitiei la varf vine un miros pestilential/ Dan Halchin, doctor in Informatii, si insigna cu sistemul pe “invers”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!