Connect with us

Diverse

Joi, 18 august, se dă startul We Love Music Festival!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Atmosfera de vară te duce cu gândul la concertele în aer liber. Distracţia este cuvântul cheie ce descrie aceste evenimente. Muzica este o idee excelentă, atunci când îţi doreşti să te relaxezi şi să ai parte de momente de neuitat. Cum ar fi să iei parte la un concert dedicat muzicii anilor 2000? Te cuprinde nostalgia doar la gândul că ai putea asculta cele mai frumoase piese ale acelei perioade.

Încă mai ţii minte toate hiturile anilor 2000? Atunci avem un playlist special creat pentru tine. Ia-ţi liber în perioada 18-21 august şi ia parte la cel mai mare festival organizat în judeţul Vâlcea.

Pe parcursul a 4 zile, festivalul reuneşte mai bine de 30 de artişti naţionali şi internaţionali, ale căror piese s-au aflat în topurile ultimelor decenii. Desfăşurat în aer liber, într-un cadru natural de poveste, la marginea pădurii, evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Sunt aşteptaţi invitaţi din toate colţurile României, ce îşi doresc să aibă parte de momente de neuitat.

We love Music Festival va aduce în faţa publicului artişti precum 3 Sud Est, L.A., Connect-R, Jay Sean, Oceana, Ricchi e Poveri, ATB, Lou Bega sau Blue.

Pe lângă muzica live, publicul se va putea bucura şi de un parc de distracţii, amenajat pe Platoul Feţeni din Râmnicu Vâlcea. Astfel, vor putea lua parte la festival şi familiile cu copii, deoarece aceştia vor avea parte de o serie de activităţi cât se poate de interesante.

Pentru că invitaţii să aibă parte de o experienţă completă, organizatorii s-au gândit la fiecare detaliu. Evenimentul găzduieşte şi o zonă de food-court, de unde puteţi să vă delectaţi cu o gamă variată de preparate, pentru toate gusturile.

We Love Music Festival este un eveniment ce se poate descrie prin efervescenţă. La începutul anilor 2000, sute de tineri alegeau să îşi petreacă serile de weekend la discotecă, fredonând melodii până în zorii zilei. Participând la We Love Music Festival vei avea senzaţia că te-ai întors în vremurile de altădată.

Se resimte la orice pas atmosfera disco, deci este momentul oportun să te bucuri de serile de vară şi să uiţi de stresul cotidian.

Playlistul este special conceput pentru a anima atmosfera festivalului, iar muzica se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la adolescenţii dornici de distracţie, până la adulţii nostalgici. Cu toţii vor putea fredona versurile celor mai cunoscuţi artişti, într-un peisaj de poveste.

Luna august este pentru relaxare, fiind momentul în care foarte multe persoane se află în concediu. Şi cum poţi să petreci mai bine această perioadă din an, decât să iei parte la un festival de muzică live?

Ia parte la We love Music Festival şi vei beneficia de momente unice. Muzică bună, distracţie în aer liber şi atmosfera de festival, toate acestea te vor face să ai parte de o experienţă inedită, în ultima lună de vară.

Program şi regulament We Love Music Festival

Program We Love Music Festival

Iată câteva lucruri de care trebuie să ţineţi cont atunci când vă aflaţi în perimetrul festivalului. Este interzis accesul cu obiecte contondente care pot duce la vătămarea altor participanţi. Nu este permis accesul cu mâncare sau băutură din exteriorul festivalului. Se recomandă pelerinele de ploaie deoarece accesul cu umbrele este interzis. Întregul regulament al festivalului poate fi citit aici: https://welovemusicfestival.ro/regulament/

Şi pentru ca participanţii la festival să aibă cele mai bune condiţii şi să se poată întoarce acasă, programul de transport în comun pe ruta Râmnicu Vâlcea – Platoul Fețeni a fost modificat şi prelungit, iar programul este disponibil pe pagina de Facebook a festivalului.

Citeste in continuare

Diverse

Avantajele implanturilor mamare B-lite

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Poate că sânii tăi nu au avut niciodată forma și mărimea pe care ți-ai dori-o sau poate că, din diverse motive, au început să-și piardă din fermitate. Indiferent de motiv, ai decis că este timpul să apelezi la o operație de mărire a sânilor și acum te întrebi pentru ce tip de implanturi mamare ar trebui să optezi, cum vor arăta și cum se vor simți. Există diverse tipuri de implanturi, umplute, de obicei, fie cu gel siliconic, fie cu apă sărată salină, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. O noutate de care poate nu ai auzit încă o reprezintă însă implanturile B-lite. Continuă să citești pentru a afla ce sunt acestea și care sunt avantajele lor. 

Ce sunt implanturile B-lite? 

Implanturile B-lite reprezintă o inovație apărută pe piața implanturilor mamare în 2015, ca o alternativă la clasicele implanturi cu gel siliconic și ca o soluție la o problemă cu care femeile ce vor opteze pentru o astfel de procedură se confruntă adesea: greutatea implanturilor și efectele secundare pe care acest factor îl poate avea asupra sânilor, dar și calității vieții. Ceea ce diferențiază implanturile B-lite de cele convenționale este umplutura lor – gel siliconic în care au fost integrate microsfere de dimensiuni foarte mici. Datorită tehnologiei performante folosite pentru realizarea lor, acestea implanturi sunt cu până la 30% mai ușoare decât cele tradiționale, fără ca această caracteristică să afecteze volumul, forma sau funcționalitatea lor.[1]

Ce avantaje oferă implanturile B-lite?  

Decizia de a opta pentru augmentare mamară cu implanturi B-lite aduce cu sine o serie de avantaje: 

 • Greutate micșorată – după cum am menționat mai sus, datorită compoziției lor, implanturile B-lite sunt mai ușoare decât implanturile clasice  cu un volum similar; acest lucru este important deoarece principalele probleme asociate cu implanturile cu un volum mai mare sunt, pe lângă disconfortul provocat de acestea, lăsarea sânilor și pierderea fermității lor, în special în cazul femeilor cu țesut de susținere subțire; de asemenea, greutatea implanturilor a fost asociată cu multe complicații postoperatorii; 
 • Siguranță crescută – un alt avantaj al acestor implanturi este gradul de siguranță pe care îl oferă, datorită tot compoziției lor; riscul de spargere sau deteriorare a acestora este foarte mic și, chiar dacă se întâmplă acest lucru, conținutul implantului este mai puțin probabil să se scurgă în țesuturile din jur;[2]
 • Recuperare mai rapidă și dureri postoperatorii diminuate – pacientele care au apelat la augmentarea mamară cu implanturi B-lite au raportat o perioadă de recuperare mai scurtă, au avut dureri mai ușoare și au putut să-și reia activitățile normale mai repede;[3]
 • Gamă variată de implanturi – un alt avantaj al implanturilor B-lite este acela că sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și proiecții; de asemenea, se poate opta pentru implanturi cu suprafață netedă sau texturată, rotunde (folosite atunci când se dorește un efect mai pronunțat și un contur mai bine definit al sânului) sau anatomice (în formă de lacrimă, recomandate pentru un efect mai natural, discret).[2]

Cui sunt recomandate implanturile B-lite?

Orice femeie care își dorește să aibă sâni mai mari poate fi o candidată bună pentru o operație de augmentară mamară cu implanturi B-lite, în special dacă: 

 • Are un stil de viață activ;
 • Își dorește implanturi cu un volum mai mare, dar mai ușoare;
 • Are un țesut de susținere slab.[2]

De asemenea, acest tip de implanturi ar putea reprezenta o opțiune bună și pentru acele femei care au nevoie de o operație de reconstrucție a sânilor.[4]

Cu până la 30% mai ușoare comparativ cu implanturile clasice cu silicon, implanturile B-lite reprezintă soluția perfectă dacă îți dorești să ai sâni mai mari, dar nu vrei să-ți faci griji cu privire la greutatea acestora și efectul pe care acest factor l-ar putea avea în timp asupra bustului tău. Combinată cu celelalte avantaje ale lor, această caracteristică a implanturilor B-lite le face foarte populare, atât în rândul pacientelor, cât și al chirurgilor. 

Bibliografie: 

 1. di Pompeo, Fabio Santanelli, et al. “History of Breast Implants: Back to the Future.” JPRAS Open, vol. 32, June 2022, pp. 166–177, www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352587822000134, 10.1016/j.jpra.2022.02.004. Accessed 14 Sept. 2022.
 2. Govrin-Yehudain, Jacky, et al. “Lightweight Breast Implants: A Novel Solution for Breast Augmentation and Reconstruction Mammaplasty.” Aesthetic Surgery Journal, vol. 35, no. 8, 1 Sept. 2015, pp. 965–971, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4622048/, 10.1093/asj/sjv080. Accessed 14 Sept. 2022.
 3. Govrin-Yehudain, Orel, et al. “Reduced Pain and Accelerated Recovery Following Primary Breast Augmentation with Lightweight Breast Implants.” Aesthetic Surgery Journal, vol. 38, no. 10, 22 Mar. 2018, pp. 1092–1096, academic.oup.com/asj/article/38/10/1092/4951468, 10.1093/asj/sjy071. Accessed 14 Sept. 2022.
 4. Pompei, Stefano, et al. “Early Experience with Lightweight Breast Implants in Breast Reconstruction and Massive Weight Loss Patients.” European Journal of Plastic Surgery, vol. 43, no. 4, 7 Apr. 2020, pp. 407–414, link.springer.com/article/10.1007/s00238-020-01657-5, 10.1007/s00238-020-01657-5. Accessed 14 Sept. 2022.
Citeste in continuare

Diverse

La ce să fii atent când cumperi încălțăminte pentru copii

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Când vine vorba de alegerea pantofilor de orice tip pentru copii, există multe lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a lua o decizie. Vreți să alegeți încălțăminte care să se potrivească bine, să aibă un suport bun pentru picioare și totodată să ofere confort copiilor.

Este important ca cei mici să se ridice și să se plimbe câteva minute cu modelele pe care le probează, astfel încât aceștia să poată observa dacă modelul le este sau nu confortabil. Mărimea se va schimba odată cu vârsta și cu greutatea copilului, așa că va fi necesar să achiziționați modele adecvate dimensiunii copilului.

Atenție la mărime

Picioarele copiilor cresc într-un ritm exponențial. Ca urmare, pantofii trebuie înlocuiți la fiecare câteva luni pentru a se asigura că sunt de mărimea potrivită și confortabili. Obținerea mărimii corecte este importantă, deoarece se va asigura că încălțămintea se potrivește perfect. O modalitate bună de a vă asigura că alegeți lățimea potrivită atunci când alegeți ghete copii, este să vă uitați la locul în care copilul își plasează degetul mare în raport cu pantoful. Dacă vârful piciorului atinge vârful încălțămintei, este foarte probabil să fie nevoie o mărime mai mare.

Ocazia este importantă

Este important să știți de ce tip de pantof are nevoie copilul înainte de a începe căutarea. Există mai multe tipuri de încălțăminte, care includ sandale, adidași, mocasini, cizme copii, etc. Tipul de pantof pe care îl alegeți ar trebui să depindă de sezonul în care căutați o pereche, precum și de activitățile pe care copiii le fac în mod regulat.

Să ofere confort copilului

Atunci când alegeți încălțămintea pentru copii, este important să țineți cont de faptul că picioarele lor sunt încă în creștere. Ar trebui să optați pentru pantofi cu șireturi sau scai, pentru a ajuta la fixarea pantofului și a preveni alunecarea acestuia. Pantofii ar trebui să fie, de asemenea, confortabili și flexibili, evitând orice tip de model care limitează mobilitatea degetelor sau versiunile care au curele prea strânse.

Calitatea materialului

Un alt aspect important de luat în considerare este materialul. Majoritatea modelelor bune pentru copii sunt din piele, deoarece aceasta este rezistentă și poate fi lustruită cu ușurință. Pantofii trebuie să se potrivească perfect, însă să fie cu o lățime de cel mult un deget între degete și pantof.

Siguranța copilului

Pentru a spori siguranța oferită copilului, indiferent că este vorba de teniși, ghete, cizme, este deosebit de important ca modelul să aibă o talpă antiaderentă, adică să nu ofere posibilitatea de alunecare. Copiii au o energie fantastică, iar măsurile de precauție pentru prevenirea incidentelor, trebuie să fie întărite. De asemenea, dacă se optează pentru un model de DDStep, de exemplu, modelele mărcii au o suprafață anti-alunecare și în plus, au cusături pentru care s-a diminuat folosirea lipiciului, pentru ca încălțămintea să fie compusă din cât mai puține substanțe nocive pentru copii.

Viitorul industriei încălțămintei se uită către o experiență personalizată de cumpărături. Mărcile caută modalități de a se diferenția prin dezvoltarea de produse care se potrivesc nevoilor individuale ale consumatorilor. Acest lucru este valabil mai ales în cazul industriei de încălțăminte pentru copii, deoarece copiii au preferințe diferite când vine vorba de culori, mărimi și stiluri, dar alegerea corectă a încălțămintei este fundamentală pentru confortul și siguranța acestora!

Citeste in continuare

Diverse

Cum să alegi cele mai potrivite haine de sală

Publicat

pe

haine de sală
DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ai decis să faci o schimbare radicală și să adopți un stil de viață sănătos. Pe lângă o alimentație sănătoasă, te-ai hotărât să faci pasul către sală deoarece, nu-i așa?, alimentația corespunzătoare și sportul zilnic fac minuni pentru trup, minte și spirit! Însă mergând la sală vei întâlni oameni noi și nu vrei să te afișezi chiar oricum.

Și tu poți avea un look cool la sală

Așadar, ți-ai făcut abonament și, cel mai probabil, urmează ca de luni să mergi la sală… însă, mai rămâne un lucru de stabilit, ce haine de sală să alegi? Care este vestimentația potrivită pe care să o porți atunci când faci fitness, zumba, dansuri sau orice altă activitate în care ai nevoie de mobilitate? Dacă și tu ai această dilemă, te invităm să parcurgi acest articol, vom discuta pe larg despre lucrurile de care să ții cont în ceea ce privește vestimentația atunci când mergi la sala și multe alte lucruri care-ți vor fi cu siguranță de ajutor.

Ce haine de sală să îmbraci

Dacă ești o fashionistă, știi deja că trebuie să îți păstrezi stilul și în sala de fitness. Trebuie să ții însă cont de câteva sfaturi. Sfaturile pe care noi ți le vom da îți vor oferi atât posibilitatea de a te mișca în voie, cât și cea de a arăta bine și de a avea un look potrivit pentru sală.

Iată care sunt sfaturile noastre:

 • Nu purta accesorii mari, voluminoase și incomode. Acestea nu doar că te vor incomoda și încurca, dar îți vor da și un aspect ciudat, care nu se potrivește deloc cu cel pe care trebuie să îl ai la sală.
 • Alege haine sport care să fie făcute dintr-un material lejer, moale și mai ales, elastic. Hainele de acest fel îți vor permite să te miști în voie și nu vor îngreuna nici circulația sanguină. O altă calitate a hainelor destinate sportului este aceea de a lăsa pielea să respire. În acest sens, îți recomandăm să arunci o privire prin gama noastră de seturi fitness sau colanţi fitness pe care ți le punem la dispoziție pe site.
 • Fii atentă la calitatea materialelor, nu la brandul care a făcut hainele respective. Indicate sunt articolele vestimentare din polyester, lycra sau spandex. Foarte potrivite sunt și cele din polipropilenă.
 • Nu folosi make-up. Bineînțeles că la sală vei transpira, așadar, fondul de ten sau alte tipuri de machiaje și farduri nu au ce căuta pe fața ta. Riști ca acestea să se întindă, să curgă și să capete un aspect inestetic. Lasă-ți tenul să respire și să transpire, așa vei vedea că exercițiile pe care le faci la sală își fac efectul și îți lucrează corpul.
 • În ceea ce privește încălțămintea, optează pentru o pereche de adidași cu talpă moale, cei cu talpă din spumă și material din plasă sunt cei mai potriviți pentru activitățile sportive. Aceștia nu doar că îți oferă o bună mobilitate, dar îți și lasă picioarele să respire, lucru esențial atunci când faci sport.

De unde să iei echipamente sportive pentru sală?

Atunci când ești în căutarea unor echipamente sportive pentru mersul la sala, trebuie să ții cont de multe lucruri, în special de materialele din care sunt făcute. Pe site-ul uniquegymwear.ro găsești foarte simplu, în specificațiile fiecărui produs, detalii despre acesta (lucru pe care nu-l întâlnești peste tot).

Noi îți punem la dispoziție o mulțime de seturi fitness și articole vestimentare sportive pentru mers la sală, la fitness, la alergat, la zumba, dansuri etc. Hainele de pe site-ul nostru nu doar că sunt făcute din materiale foarte calitative și elastice, acestea lasă pielea să respire și îți oferă toată mobilitatea de care ai nevoie în sala de sport.

Un set Fitness de la Unique Gym Wear este tot ce ai nevoie pentru a merge la sală așa cum trebuie! Avem o largă varietate de culori și modele din care poți alege seturile fitness potrivite personalității tale!

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la...

Exclusiv2 zile ago

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupă ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu...

Exclusiv3 zile ago

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale? Dupa ce Politia Locala...

Exclusiv3 zile ago

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Nu-mi plac bilanțurile pentru că oamenii sunt reduși la nivelul unor cifre! Avem „n” inculpați trimiși în judecata. Ura!...

Exclusiv4 zile ago

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova a publicat, inainte de sedinta Consiliului Local Ploiesti de ieri, doua articole: „Doua proiecte cu cantec...

Exclusiv5 zile ago

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinEdilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice...

Exclusiv5 zile ago

Maria Floricică, directorul Transport Urban Sinaia, a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu substanțe interzise în bagaje

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDirectoarea pleca în vacanță cu familia, iar la un control de rutină, ofițerii antidrog au găsit un pachețel cu...

Exclusiv5 zile ago

Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 27 septembrie 2022 au fost...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe surse aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri, la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici pregătește un tun de cca 700 milioane de euro

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCel mai mare tun din istoria Ploieștiului, în valoare de cca 700 milioane de euro, urmeză să fie pus in...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii din județul Caraș-Severin sunt persecutați de adjunctul inspectorului șef dacă aleg să respecte jurământul de credință/”Este firma domnului Coman/comandant”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu toate că de la nivelul IGPR a fost trimisă o echipă din cadrul Direcției Control Intern, singurul lor...

Exclusiv7 zile ago

Cea mai prosta administratie locala din ultima perioada/Edilul Andrei Volosevici are si o lipsa totala de respect fata de cei „vii” si cei „morti”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Dezinvoltura distructivă a acestui personaj a aruncat administrația publică locală ploieșteană într-o criză fără precedent, în urma căreia cetățeanul...

Exclusiv1 săptămână ago

„Imparatul” si „Dumnezeul mai mic” din POLIŢIA ORAŞULUI BĂICOI/Singurul ofiter din Politia Romana care s-a cerut in corpul subofiterilor si a ajuns sa poarte gradele pe invers sau in diagonala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCazuri stupide cu polițiști „albiti” de Biroul Control Intern din IPJ Prahova Singurul ofiter din Politia Romana care s-a...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul Andrei Volosevici isi mai „trage” un expert in randul consilierilor de la cabinetul primarului: absolvent al Universitatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCabinetul primarului a devenit o instituţie bazată pe…şmecherie! De la data de 01.10.2022, Andrei Volosevici își trage un nou...

Exclusiv1 săptămână ago

Razbunare: Se intentioneza „debarcarea” lui Donald Constantin de la conducerea CSM Ploiesti/Fratia banului fratie mafiota/Fratia consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinClubul Sportiv Municipal a devenit de ani buni o instituţie bazată pe…şmecherie şi mai puţin spre nevoile sportivilor pentru...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!