Connect with us

Exclusiv

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Increngatura primarului Andrei Volosevic ( fara comentarii, deocamdata), in legatura cu fostul director general si al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Mihai Savin.
In Comitetul de Coordonare la Apa Nova si Veolia, din partea UAT Ploiesti, este reprezentant Simona Albu, nasa primarului Andrei Volosevici…In fapt, Simona Albu a fost si in anul 2015, dansa negociaza si pune presiune pe secretar, juridic, etc. La Juridic NU are voie nimeni sa nu semneze si sa avizeze favorabil, oare de ce?

ALBU SIMONA 2

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte in CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda!

DA_Savin Mihai

Ploieștiul nu are apă caldă de mai bine de 13 zile, timp în care Andrei Volosevici impreuna cu omul Veoliei si firmei Apa Nova isi bate joc, pe fata, de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda. Manevre tot cu Veolia si in sprijinul Veoliei, exact cum am dezvaluit pana in prezent!

La data de 02.09.2018, BZI.ro publica articolul „Bilantul unui jaf rasunator! Pierderi de zeci de milioane de euro si oameni morti la Veolia Energie Iasi! Oras subjugat de gasca coruptilor”

https://arhiva.bzi.ro/bilantul-unui-jaf-rasunator-pierderi-de-zeci-de-milioane-de-euro-si-oameni-morti-la-veolia-energie-iasi-oras-subjugat-de-gasca-coruptilor-664732

„De la preluarea sistemului de termoficare iesean de catre compania franceza Veolia, sistemul se afla intr-un colaps continuu care duce la prejudicierea banului public cu zeci de milioane de euro
Autoritatile din Primaria Iasi au acceptat in conditii scandaloase sa cedeze sistemul corporatiei franceze care este controlata de personaje controversate, cercetate de DNA pentru fapte de coruptie si evaziune fiscala

Si asa fara clienti, in consiliul de administratie al operatorului iesean au fost numiti indivizi certati cu legea, tocmai pentru a urmari derularea contractelor cu „dedicatie”
Milioane de euro sunt scursi din Iasi anual de Veolia prin diverse filiere, iar banii ajung in firme capusa controlate prin intermediari Specialistii din domeniu si angajatii care pun intrebari sunt inlaturati imediat din sistem
O schimbare neinteleasa in ceea ce priveste forma de conducere a firmei ce deserveste serviciul public de termoficare ne-a obligat sa investigam ceea ce nu se vede, dar care are un impact financiar deosebit asupra si asa vitregitului buget local iesean. De ce o firma care a agreat cu Primaria Iasi o forma de organizare compusa din Consiliul de Supraveghere si Consiliul Director isi schimba forma de conducere fara a avea o minima transparenta fata de consumatorii pe care ii deserveste? Sume aiurite de ordinul a sute de mii de euro cheltuite pe avocati, consultanti si care nu pot justifica aceste cheltuieli inutile.
Atunci cand la conducerea firmei ce deserveste sistemul centralizat iesean se afla un profesionist si un om cu experienta in sistemul de termoficare, il creditezi cu buna credinta si ii acorzi o perioada in care el poate arata ce stie si mai ales ce poate sa faca. Greu de explicat si de inteles de ce actionarul majoritar isi schimba directorii generali cu atata usurinta. Sa fi facut ei o alegere gresita sau nu au acceptat unele jocuri ale conducerii centrale.
Eroare umana de 2 milioane de lei. Ce a facut KPMG?
In episoadele noastre anterioare am aratat cum fostul director general Alexandru Teleru a uitat sa redirectioneze importante sume de bani primite in mod gresit in baza subventiilor pentru care Veolia Energie Iasi nu avea calitatea de operator, o fapta cu iz penal si care nu poate avea explicatia de eroare umana, deoarece firma Veolia Energie Iasi are cenzor cu un foarte bun renume international: KPMG. Cum au explicat managerii cenzorului aceasta suma de bani care nu are justificare, ramane ca organele abilitate sa afle acest lucru.
Si cum schimbarea ce a fost facuta la inceputul anului de catre actionarul majoritar Veolia Romania prin dizolvarea consiliului director si cel de supraveghere si infiintarea unui consiliu de administratie prin care am regasit un cunoscator si un profesionist al sistemului de termoficare in persoana lui Noel Aime (care ocupa si pozitia de presedinte CA al Veolia Energie Iasi), urmata de inlaturarea acestuia fara nicio explicatie la scurt timp, a ridicat mari semne de intrebare in ceea ce priveste viitorul sistemului de termoficare centralizat iesean.
Mii de euro se cheltuie lunar cu consiliul de administratie
Si uite asa, chinuitul sistem centralizat de termoficare este intr-o cadere accentuata in ceea ce priveste numarul de clienti, cat si lipsa adevaratelor investitii care trebuiau facute conform contractului de delegare. In tot acest timp, in componenta consiliului de administratie apar persoane care nu au legatura cu domeniul termoficarii, ba chiar mai mult le gasim in tot felul de dosare DNA cu prejudicii ametitoare.
Cum se poate justifica inlocuirea lui Noel Aime (un profesionist cu un CV impresionant) cu Mihai Savin, cel care se regaseste in dosarul DNA cu Apa Nova? Potrivit rechizitorului intocmit de procurorii anticoruptie, el a fost adus in grupul Apa Nova la insistentele lui Berevoianu Costin si care impreuna cu actualul CEO Veolia Romania, Madalin Jorj Mihailovici, incercau sa vada cum rezolva contractele pe care procurorii le aveau in vedere ca facand obiectul unor infractiuni grave.
„Berevoianu Costin a determinat angajarea în cadrul S.C. APA NOVA S.A. a numitilor CHIRU EPSICA la Compartimentul Productie, respectiv MIHAI SAVIN la Compartimentul Achizitii. Prin intermediul acestor doua persoane, Berevoianu Costin a avut tot timpul controlul asupra relatiei dintre APA NOVA si o parte din furnizori de produse si servicii. Pe fondul realizarii perchezitiilor de catre DNA la sediul firmei TEAM INTERNATIONAL CONSULT SRL în 18.06.2015, SEMENESCU OVIDIU-TRAIAN i-a solicitat lui MIHAILOVICI JORJ-MADALIN sa identifice contractele respective si sa le analizeze împreuna cu SAVIN MIHAI, director executiv al APA NOVA BUCURESTI SA, care îndeplineste atributii pe linia achizitiilor publice în cadrul operatorului”, se arata in comunicatul DNA Ploiesti.
Personaje controversate numite pe functii cheie
Si coincidentele nu se opresc doar la presedintele consiliului de administratie Veolia Energie Iasi, Mihai Savin. Andrei Hostiuc, director securitate Apa Nova, membru in CA Veolia Energie Iasi, fara nicio legatura profesionala cu sistemul de termoficare, martor in dosarul DNA, avand ca obiect monitorizarea angajatilor Apa Nova si apropiat al lui Madalin Mihailovici, Cristian Puscas – director general la o reprezentanta auto care ocupa pozitia de director general Veolia Energie Iasi (angajat la Veolia Romania si delegat la Veolia Iasi ), la randul sau avand si calitatea de denuntator intr-un dosar DNA, alaturi de reprezentantul primariei Iasi, Dumitru Tomorug, completeaza lista celor care administreaza si care trebuie sa raspunda de declinul acestei societati. Mii de euro se cheltuie lunar cu indemnizatia consiliului de administratie.
Transparenta? Pierderi de peste 55 de milioane de lei pentru ieseni
Atunci cand furnizezi servicii publice trebuie sa ai in vedere transparenta totala in ceea ce priveste cheltuielile. Orice cheltuiala inutila se reflecta in situatia financiara a firmei si implicit in pretul si calitatea serviciului pe care il furnizezi. Intr-o secretomanie desavarsita, actionarul majoritar al Veolia Energie Iasi, in speta Veolia Romania, incheie contracte cu dedicatie, refacturand ulterior filialei iesene sume ametitoare. Aceasta este reteta perfecta astfel incat sa nu atraga atentia asupra acestor cheltuieli aiurite. Astazi vom devoala intentia actionarului majoritar de a reduce numarul de angajati ai uzinei de termoficare, in dorinta de a diminua cheltuielile si de a scapa de angajatii incomozi.
Contracte atribuite dupa bunul plac sau interese
ADVANCED THINKING SRL, sub motivul unui contract de reenginering cu firme din grupul Veolia Romania, este firma care trebuie sa alinieze toate procedurile operationale din filiala ieseana. Ciudat este ca aceasta firma, la momentul incheierii contractului cu firmele din grup, avea doar 2 angajati si o cifra de afaceri de doar 40.000 de euro. In doi ani de zile, a crescut de peste 15 ori ajungand sa deruleze contracte de consultanta de peste 600.000 de euro cu firmele din grupul Veolia.
De ce se fac aceste cheltuieli inutile avand in vedere ca sistemul de termoficare centralizat iesean este unul special pentru grupul francez din Romania, tinand cont de principala sursa de alimentare cu combustibil si totodata o nisa pe care o exploateaza in detrimentul iesenilor?
Explicatia este simpla – se indeplineste cadrul legal pentru a mai disponibiliza angajatii incomozi prin justificarea unor economii importante sau de structura organizatorica, chiar daca compania Veolia Energie Iasi este trimisa in judecata pentru un accident de munca soldat cu deces. Surpriza din acest dosar o constituie si includerea in proces a Primariei Iasi si poate chiar raspunderea civila a acesteia pentru deciziile si organizarea activitatii termocentralei iesene.
Cum a fost atribuit acest contract ramane un mister, asa cum contractele speciale sunt atribuite dupa bunul plac sau interese.
Bani luati de la Iasi pentru promovarea Bucurestiului
Peste 400.000 de euro a platit compania ieseana Veolia Energie Romania pentru promovarea valorilor romanesti sub egida „Visit Romania, Visit Bucharest”. Cum a fost posibila incheierea acestui contract in defavoarea iesenilor? Cert este faptul ca face obiectul unui dosar investigat de DNA Ploiesti, iar prejudicul total este unul halucinant: peste 60 de milioane de lei.
Urmand aceeasi reteta de secretomanie, Veolia Romania a incheiat in ianuarie 2018 un contract de promovare cu firma the Group, urmand a refactura catre filiala ieseana serviciile de promovare. De ce aceasta lipsa de transparenta si in privinta acestui contract? Ce interese sunt?
Un sediu nou de relatii cu clientii, alti bani cheltuiti inutil
Chiar daca firma inregistreaza pierderi, noua conducere nu se sfieste in a cheltui bani avand in vedere ca detine spatiu arhisuficient la sediul central si ca orice cheltuiala se rasfrange asupra bugetului iesean. Sa nu uitam ca Primaria Iasi subventioneaza fiecare gicacalorie produsa, si mai mult, este clientul cu ponderea cea mai mare din portofoliul Veolia Energie Iasi. Peste 50.000 de euro se vor plati anual pentru chiria unui sediu nou care aparent trebuie sa deserveasca un numar de clienti care este si asa din ce in ce mai mic si extrem de nemultumit.
Realitatea este ca doar cei care nu au avut disponibilitatea financiara de a monta o centrala termica astfel incat sa-si optimizeze costurile au mai ramas in portofoliul Veolia Energie Iasi. Este greu sa supravietuiesti cand dintr-o pensie de 700 de lei mai mult de jumatate trebuie sa achiti serviciile termice.
Bineinteles ca si amenajarea acestui sediu s-a facut cu dedicatie catre o firma ieseana, fara a avea o procedura de atribuire. De ce? Cine este societatea si ce posibil conflict de interes, vom detalia in editiile urmatoare.
Toate aceste contracte dedicate, cheltuieli nejustificate, duc catre o singura concluzie: Cresterea pretului la gigacalorie si asa extrem de apasator pentru ieseni pentru a acoperi incapacitatea manageriala a firmei de a se dezvolta.
In editiile urmatoare vom arata cum se sifoneaza banii din Veolia Energie Iasi, ce contracte de sute de mii de euro si zeci de milioane de euro sunt incheiate preferential si cum, de fapt, pretul la serviciile de termoficare este umflat artificial in detrimentul iesenilor si totul intr-o tacere absoluta”. Vom reveni cu dezvaluiri senzatioanale. La IAsi a fost exact aceeasi situatie, cu umflarea gigacaloriei, cu oprirea apei calde, etc. Este exact cum anticipam si cum am dezvaluit: Andrei Volosevici are interese absconse cu firma sa de suflet, Veolia, ca doar il apara statul francez si SRI. (Cristina T.).

 

Exclusiv

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti”.

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

Precizam ca, pe surse, aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri (28 septembrie 2022), la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la Ploiești (documentarea dosarului privind evolutia situatiei de fapt – inca de la prelungirea contractului cu firma franceza Veolia).
Surse DNA au confirmat pentru Incisiv de Prahova faptul ca, Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat. Vom reveni cu amanunte. (CERASELA N.).

Se aude, din nou, zăngănit de cătușe la Primaria Ploiesti/Se clameaza protectia SRI si a statului francez

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

După ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu mult tupeu că nu poate accepta ca pentru masteratul profesional să se înscrie agenți de poliție, pentru că această noua metodă de accedere în corpul ofițerilor este destinată exclusiv celor din afara sistemului, astăzi vă putem spune că 69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.

Este o surpriză plăcută și o dovadă că prima formă de masterat profesional promovat de conducerea MAI ar fi adus în sistem doar pilele și clientela politică. Faptul că a fost o concurență deschisă, între cei care nu sunt în sistem și agenții/subofițerii care își doresc să treacă în corpul ofițerilor, a demonstrat încă o dată că în MAI avem angajați de valoare care nu sunt promovați și nu li se oferă șanse reale să afirme profesional.

 

Acum însă, primim tot mai multe telefoane din partea celor admiși care reclamă bătaia de joc din partea inspectorilor șefi. Și asta pentru că de luni încep cursurile și li s-a comunicat că trebuie să își dea demisia sau să se suspende în interes personal legitim, fără salariu. În condițiile în care vorbim despre colegi care sunt cu familii, cu copii, cu rate, care nu au așteptat examen de TCO ci și-au asumat să-și sacrifice un an de studii la zi, în București, pentru ca ulterior să primească gradul de subinspector.

În acest sens, am avut discuții cu inspectorul general al Poliției Române pentru a-i prezenta situația concretă în care se află agenții de poliție. De asemenea, am făcut demersuri la nivelul MAI pentru ca agenții de poliție admiși, după finalizarea masteratului profesional să fie repartizați în județele de unde provin. Cu privire la poziția IGPR, precizăm că factorii de conducere și-au însușit prevederile art. 57 din Anexa VI a Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și apreciază că agenților de poliție trebuie să li se aprobe rapoartele depuse la nivelul unităților din care provin.

Secţiunea a 6-a Drepturile salariale cuvenite pe timpul studiilor și în alte situații

Articolul 57

(1) Cadrele militare în activitate, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare, pe timpul cât urmează cursuri de zi în cadrul instituțiilor de învățământ superior, cu acordul și în interesul autorităților sau instituțiilor publice de apărare, ordine publică și securitate națională, beneficiază de solda de funcție/salariul de funcție avută/avut la data începerii cursurilor, de solda de grad/salariul gradului profesional deținut și de gradații, precum și de celelalte drepturi aplicabile personalului din instituția de învățământ, cu excepția soldei de comandă/salariului de comandă, în condițiile stabilite prin ordin al ordonatorului principal de credite.

(2) Personalul militar, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare care urmează cursuri de carieră și nivel, precum și alte activități de perfecționare sau formare continuă beneficiază de solda de funcție/salariul de funcție și, după caz, solda de comandă/salariul de comandă avute la data începerii cursurilor, de solda de grad/salariul gradului profesional deținut, de gradații și de celelalte drepturi salariale avute, în condițiile prevăzute prin ordin al ordonatorului principal de credite.

În acest context, apreciem că orice refuz al vreunui inspector șef de a aproba astfel de cereri este NEJUSTIFICAT în condițiile în care deficitul de personal în această categorie depășește 30% și vă rugăm să ne sesizați pe orice cale cu privire la impedimentele pe care le întâmpinați în acest sens, mai precizeaza sursa citata. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale?
Dupa ce Politia Locala Ploiesti si-a pierdut Certificatul de Management ISO 9001 aflam ca din acelasi motiv (management dezastruos) si-a pierdut si dreptul ca politistii locali sa poarte armele din doatare care au fost predate catre IPJ Prahova.
Pentru remedierea „boroboatei” manageriale care a aruncat pe „apa sambetei” cursurile tuturor politistilor locali de la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, nasul edilului, Albu Catalin, a incercat un artificiu pe bani publici, accesand pentru politistii locali cursuri de permise de port armă.
La Politia Locala Ploiesti, in loc sa apara evolutie, apare involutia
Acest permis de port arma conferă posesorului dreptul de a deține și, după caz, de a purta și folosi armă letală sau neletală supusă autorizării ca persoana civila si in afara programului de la aceasta institutie.
Cu alte cuvinte, pe bani publici, se doteaza politistii locali cu permise de port arma ca persoane civile.
In urma acestor cursuri, in prezent, la IPJ Prahova sunt cca 20 de solicitari de avizare pentru obtinerea de catre politistii locali a unor astfel de permise de port arma, existand riscul ca unele cereri sa nu fie avizate deoarece nu se indeplinsec conditiile legale.
Deci, Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale. Vom reveni cu amanunte. (Cerasela N.).

Politia Locala Ploiesti si-a pierdut Certificatul de Management ISO 9001/Oferim recompensa gasitorului…

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la...

Exclusiv2 zile ago

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupă ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu...

Exclusiv3 zile ago

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale? Dupa ce Politia Locala...

Exclusiv3 zile ago

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Nu-mi plac bilanțurile pentru că oamenii sunt reduși la nivelul unor cifre! Avem „n” inculpați trimiși în judecata. Ura!...

Exclusiv4 zile ago

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova a publicat, inainte de sedinta Consiliului Local Ploiesti de ieri, doua articole: „Doua proiecte cu cantec...

Exclusiv5 zile ago

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinEdilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice...

Exclusiv5 zile ago

Maria Floricică, directorul Transport Urban Sinaia, a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu substanțe interzise în bagaje

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDirectoarea pleca în vacanță cu familia, iar la un control de rutină, ofițerii antidrog au găsit un pachețel cu...

Exclusiv5 zile ago

Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 27 septembrie 2022 au fost...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe surse aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri, la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici pregătește un tun de cca 700 milioane de euro

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCel mai mare tun din istoria Ploieștiului, în valoare de cca 700 milioane de euro, urmeză să fie pus in...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii din județul Caraș-Severin sunt persecutați de adjunctul inspectorului șef dacă aleg să respecte jurământul de credință/”Este firma domnului Coman/comandant”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu toate că de la nivelul IGPR a fost trimisă o echipă din cadrul Direcției Control Intern, singurul lor...

Exclusiv7 zile ago

Cea mai prosta administratie locala din ultima perioada/Edilul Andrei Volosevici are si o lipsa totala de respect fata de cei „vii” si cei „morti”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Dezinvoltura distructivă a acestui personaj a aruncat administrația publică locală ploieșteană într-o criză fără precedent, în urma căreia cetățeanul...

Exclusiv1 săptămână ago

„Imparatul” si „Dumnezeul mai mic” din POLIŢIA ORAŞULUI BĂICOI/Singurul ofiter din Politia Romana care s-a cerut in corpul subofiterilor si a ajuns sa poarte gradele pe invers sau in diagonala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCazuri stupide cu polițiști „albiti” de Biroul Control Intern din IPJ Prahova Singurul ofiter din Politia Romana care s-a...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul Andrei Volosevici isi mai „trage” un expert in randul consilierilor de la cabinetul primarului: absolvent al Universitatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCabinetul primarului a devenit o instituţie bazată pe…şmecherie! De la data de 01.10.2022, Andrei Volosevici își trage un nou...

Exclusiv1 săptămână ago

Razbunare: Se intentioneza „debarcarea” lui Donald Constantin de la conducerea CSM Ploiesti/Fratia banului fratie mafiota/Fratia consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinClubul Sportiv Municipal a devenit de ani buni o instituţie bazată pe…şmecherie şi mai puţin spre nevoile sportivilor pentru...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!