Connect with us

Exclusiv

Recrutarea Minervei vine dupa ce anul trecut Isarescu i-a angajat pe Dancila si pe Tudilica a lui Zavoranca

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Manole, e scris in STELE! La modul in care a ratat toate prognozee de inflatie, desigur ca Isarescu a facut astrologia respectabila. Prin urmare a gasit si tupeul sa isi angajeze si un astrolog la BNR, “pe functie de executie”. Cum ce o recomanda? Nu spunea Minerva la inceputul anului ca ,,continua framantarile in arena politica globala, fluctuatii semnificative pe pietele bursiere. Vom avea parte si de inundatii si de alunericar de teren”. Recrutarea Minervei vine Asta dupa ce anul trecut Isarescu i-a angajat pe Dancila (sa ii intoarca o parte din banii pe care Isarescu i-a castigat pentru ca Dancila i-a mai dat un mandat) si pe Tudilica a lui Zavoranca. Iar inflatia de 15 la suta declarata (in realitate peste 25%), Robor-ul umflat de banci (cu complicitatea sicofantului) ii permit sa iasa atat cu astrologul Minerva angajat la BNR cat si cu rezultatele lui Tudy! Pe fata. Va spuneam inca din urma cu un an…ca Isarescu are o noua mana dreapta – Tudy, dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani.

Fostul turnator al Securitatii Manole pare atins de delir, angajand tot soiul de oameni fara capatai si tinichele ale anor derbedei din anticamerele puterii, la BNR, in sinecuri platite cu 4.000 de Euro pe luna.

Daca angajarea Vioricai Dancila am pus-o inca de la inceput pe seama recompensarii Vioricai pentru faptul ca a intors decizia lui Dragnea de a il da afara pe turnator de la BNR, ceea ce i-a asigurat un milion de Euro bani albi sicofantului Securitatii, explicatia angajarii lui Tudy pe 4.000 de Euro pe luna, pare, la prima vedere, de neinteles.

Cautand explicatiile, gasim insa mai multe, in ordinea neseriozitatii:

  1. Isarescu a fost impresionat de prestatia VIDEO a lui Tudy in fata Oanei Zavoranu, ajungand la concluzia ca de asa ceva este nevoie la economia verde din BNR, cafelele pretext ate de Viorica Dancila cu liderii europeni neavand decat un efect: ,,cheltuieli suspecte” in PNRR si amanarea pe termen nedefinit a adoptarii PNRR-ului Romaniei. Dupa o scurta probă VIDEO, fata in fata, care in niciun caz nu a durat sase ore, Isarescu a fost convins de Tudy, ca inflatia are nevoie de un nou instrument pentru a o tinti, fiind convins decisiv de postulatul de politica monetara a lui Tudy: ,,o tintire la timpul ei face cat zece femei”. ,,El a ajuns celebru datorită unor filmuleţe în care se auto-satisface, îşi vorbeşte singur. Când spui Tudilică te gândeşti la o persoană cu grave probleme psihice. Să nu ai niciun pic de conduită morală şi să faci asemenea filmuleţe înseamnă că ai probleme psihice.”, spunea Oana Zavoranu in urma cu ceva timp, despre noua mana dreapta a lui Isarescu.
  2. Cum Isarescu nu a invatat pic de politica monetara in cei 30 de ani in care a incanta milioane de Euro de la BNR, provocand pagube de miliarde de Euro economiei nationale, s-a gandit la un nou instrument de politica monetara: lampa lui Aladin. Ori, pe bune acum, exista in spatiul public devoalat vreun personaj mai antrenat sa scoala duhul din lampa si sa tempereze inflatia, altul decat colegul lui Manole, de la BNR, Tudy?
  3. Isarescu este in delirium tremens. Care pe care. Dupa povestea sinecurei acordata Vioricai Dancila, Isarescu isi simte sfarsitul si angajeaza toti dubiosii la BNR, fiind asigurat de legaturile lui din Securitate de dinainte de 1989 si din SRI de dupa 1989, ca nimic nu i se poate intampla. Si ca daca opinia publica s-a revoltat la Veorica, el trebuie sa marseze in aceeasi directie, cu o mutare si mai lunatica (angajarea lui Tudy pe 4000 de Euro pe luna), ca sa arate: fac ce vrea muschiul meu, nu aveti ce sa imi faceti. Un mesaj de forta.
  4. Odata devaolata calitatea de turnator al lui Mugur Isarescu, care, ca si cercetator dadea note despre femeile divortate (dar acum recruteaza cu mandrie onanisti), orice tablagiu din fosta Securitate a ajuns sa il aiba la mana pe fostul turnator, cu note semnate de acesta care inca nu au fost facute inca publice. Nu este o noutate. Santajul pentru diversi ,,Tudy”, inainte de devoalare il faceau doar ofiterul lui de legatura si cei care l-au cunoscut pe ,,Calin” sau pe ,,Manole”, altfel decat vopseala in ,,academician de renume mondial” și Guvernator BNR. Exact cum era el, ca turnator.
  5. Disperat ca risca puscaria pentru fals in declaratii privind necolaborarea cu securitatea, Isarescu si avocatul lui si al BCR Banca pentru Locuinte, Valeriu Stoica, incearca prin Veorica si prin Tudy sa formuleze in exclusivitate o motivare pentru exceptia de neconstitutionalitate care vrea sa il salveze pe turnator, prin CCR, de verdictul de politie politica: ,,La cati Dancila si Tudy sunt la BNR, ce mai conteaza ca este si un Manole?”. Cel mai probabil asta este textul si argumentul la corason invocat la CCR de fostul turnator si de avocatul lui. In acest context nu este de mirare ca sicofantul din ,,spatiul sacru” BNR, a schimbat sloganul Bătrânei Doamne: ,,puneti laba pe BNR”.
  6. Reamintim ca, Tudor „Tudy” Ionescu, omul lui Tăriceanu a fost angajat consultant la biroul de economie verde si primeste 4.000 de euro pe luna.
  7. Mai nou, astrologul Minerva s-a angajat la Banca Națională a României. Astrologul Minerva, al cărui nume real este Gabriela Dima, s-a angajat în cadrul Băncii Naționale a României (BNR), în cadrul departamentului de mentenanță.(Cristina T.).
Citeste in continuare

Exclusiv

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti”.

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

Precizam ca, pe surse, aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri (28 septembrie 2022), la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la Ploiești (documentarea dosarului privind evolutia situatiei de fapt – inca de la prelungirea contractului cu firma franceza Veolia).
Surse DNA au confirmat pentru Incisiv de Prahova faptul ca, Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat. Vom reveni cu amanunte. (CERASELA N.).

Se aude, din nou, zăngănit de cătușe la Primaria Ploiesti/Se clameaza protectia SRI si a statului francez

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

După ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu mult tupeu că nu poate accepta ca pentru masteratul profesional să se înscrie agenți de poliție, pentru că această noua metodă de accedere în corpul ofițerilor este destinată exclusiv celor din afara sistemului, astăzi vă putem spune că 69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.

Este o surpriză plăcută și o dovadă că prima formă de masterat profesional promovat de conducerea MAI ar fi adus în sistem doar pilele și clientela politică. Faptul că a fost o concurență deschisă, între cei care nu sunt în sistem și agenții/subofițerii care își doresc să treacă în corpul ofițerilor, a demonstrat încă o dată că în MAI avem angajați de valoare care nu sunt promovați și nu li se oferă șanse reale să afirme profesional.

 

Acum însă, primim tot mai multe telefoane din partea celor admiși care reclamă bătaia de joc din partea inspectorilor șefi. Și asta pentru că de luni încep cursurile și li s-a comunicat că trebuie să își dea demisia sau să se suspende în interes personal legitim, fără salariu. În condițiile în care vorbim despre colegi care sunt cu familii, cu copii, cu rate, care nu au așteptat examen de TCO ci și-au asumat să-și sacrifice un an de studii la zi, în București, pentru ca ulterior să primească gradul de subinspector.

În acest sens, am avut discuții cu inspectorul general al Poliției Române pentru a-i prezenta situația concretă în care se află agenții de poliție. De asemenea, am făcut demersuri la nivelul MAI pentru ca agenții de poliție admiși, după finalizarea masteratului profesional să fie repartizați în județele de unde provin. Cu privire la poziția IGPR, precizăm că factorii de conducere și-au însușit prevederile art. 57 din Anexa VI a Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și apreciază că agenților de poliție trebuie să li se aprobe rapoartele depuse la nivelul unităților din care provin.

Secţiunea a 6-a Drepturile salariale cuvenite pe timpul studiilor și în alte situații

Articolul 57

(1) Cadrele militare în activitate, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare, pe timpul cât urmează cursuri de zi în cadrul instituțiilor de învățământ superior, cu acordul și în interesul autorităților sau instituțiilor publice de apărare, ordine publică și securitate națională, beneficiază de solda de funcție/salariul de funcție avută/avut la data începerii cursurilor, de solda de grad/salariul gradului profesional deținut și de gradații, precum și de celelalte drepturi aplicabile personalului din instituția de învățământ, cu excepția soldei de comandă/salariului de comandă, în condițiile stabilite prin ordin al ordonatorului principal de credite.

(2) Personalul militar, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare care urmează cursuri de carieră și nivel, precum și alte activități de perfecționare sau formare continuă beneficiază de solda de funcție/salariul de funcție și, după caz, solda de comandă/salariul de comandă avute la data începerii cursurilor, de solda de grad/salariul gradului profesional deținut, de gradații și de celelalte drepturi salariale avute, în condițiile prevăzute prin ordin al ordonatorului principal de credite.

În acest context, apreciem că orice refuz al vreunui inspector șef de a aproba astfel de cereri este NEJUSTIFICAT în condițiile în care deficitul de personal în această categorie depășește 30% și vă rugăm să ne sesizați pe orice cale cu privire la impedimentele pe care le întâmpinați în acest sens, mai precizeaza sursa citata. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale?
Dupa ce Politia Locala Ploiesti si-a pierdut Certificatul de Management ISO 9001 aflam ca din acelasi motiv (management dezastruos) si-a pierdut si dreptul ca politistii locali sa poarte armele din doatare care au fost predate catre IPJ Prahova.
Pentru remedierea „boroboatei” manageriale care a aruncat pe „apa sambetei” cursurile tuturor politistilor locali de la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, nasul edilului, Albu Catalin, a incercat un artificiu pe bani publici, accesand pentru politistii locali cursuri de permise de port armă.
La Politia Locala Ploiesti, in loc sa apara evolutie, apare involutia
Acest permis de port arma conferă posesorului dreptul de a deține și, după caz, de a purta și folosi armă letală sau neletală supusă autorizării ca persoana civila si in afara programului de la aceasta institutie.
Cu alte cuvinte, pe bani publici, se doteaza politistii locali cu permise de port arma ca persoane civile.
In urma acestor cursuri, in prezent, la IPJ Prahova sunt cca 20 de solicitari de avizare pentru obtinerea de catre politistii locali a unor astfel de permise de port arma, existand riscul ca unele cereri sa nu fie avizate deoarece nu se indeplinsec conditiile legale.
Deci, Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale. Vom reveni cu amanunte. (Cerasela N.).

Politia Locala Ploiesti si-a pierdut Certificatul de Management ISO 9001/Oferim recompensa gasitorului…

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

EXCLUSIV/Andrei Volosevici a ieşit din sediul D.N.A. – Structura Centrala cu o nouă calitate, cea de inculpat

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 26 septembrie, Incisiv de Prahova publica articolul „Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la...

Exclusiv2 zile ago

69 din totalul de 75 de locuri, au fost ocupate de agenți și subofițeri la masteratul profesional

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupă ce în anul 2021, în deja celebra ședință de dialog social  chestorul Minoiu, împuternicit director general DGMRU, ne spunea cu...

Exclusiv3 zile ago

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie cu furci si topoare in loc de pistoale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNasul edilului a pus pe butuci Politia Locala Ploiesti/Furci si topoare in loc de pistoale? Dupa ce Politia Locala...

Exclusiv3 zile ago

„O tara care face un titlu de glorie din numărul dosarelor penale este o țară eșuată!”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Nu-mi plac bilanțurile pentru că oamenii sunt reduși la nivelul unor cifre! Avem „n” inculpați trimiși în judecata. Ura!...

Exclusiv4 zile ago

Consiliul Local Ploiesti a taxat derapajele edilului Andrei Volosevici/Consilierii locali au trantit proiectele cu „cantec” si „lectia de smecherie” nu a primit nota de trecere

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova a publicat, inainte de sedinta Consiliului Local Ploiesti de ieri, doua articole: „Doua proiecte cu cantec...

Exclusiv5 zile ago

Lecție de șmecherie in sedinta Consiliului Local Ploiesti/Mucegaiul și Șmecherii

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinEdilul Andrei Volosevici si mintea odihnita Funcționari discreți care ”înfloresc” subit la umbra unor posturi cheie din instituții publice...

Exclusiv5 zile ago

Maria Floricică, directorul Transport Urban Sinaia, a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu substanțe interzise în bagaje

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDirectoarea pleca în vacanță cu familia, iar la un control de rutină, ofițerii antidrog au găsit un pachețel cu...

Exclusiv5 zile ago

Doua proiecte cu cantec pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Ploiesti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 27 septembrie 2022 au fost...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici `tremură`/Surse: Edilul Andrei Volosevici citat la DNA Bucuresti

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe surse aflam ca primarul Andrei Volosevici a fost citat, miercuri, la sediul DNA Bucuresti, pe tema termoficării la...

Exclusiv6 zile ago

Primarul Andrei Volosevici pregătește un tun de cca 700 milioane de euro

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCel mai mare tun din istoria Ploieștiului, în valoare de cca 700 milioane de euro, urmeză să fie pus in...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii din județul Caraș-Severin sunt persecutați de adjunctul inspectorului șef dacă aleg să respecte jurământul de credință/”Este firma domnului Coman/comandant”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu toate că de la nivelul IGPR a fost trimisă o echipă din cadrul Direcției Control Intern, singurul lor...

Exclusiv7 zile ago

Cea mai prosta administratie locala din ultima perioada/Edilul Andrei Volosevici are si o lipsa totala de respect fata de cei „vii” si cei „morti”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin„Dezinvoltura distructivă a acestui personaj a aruncat administrația publică locală ploieșteană într-o criză fără precedent, în urma căreia cetățeanul...

Exclusiv1 săptămână ago

„Imparatul” si „Dumnezeul mai mic” din POLIŢIA ORAŞULUI BĂICOI/Singurul ofiter din Politia Romana care s-a cerut in corpul subofiterilor si a ajuns sa poarte gradele pe invers sau in diagonala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCazuri stupide cu polițiști „albiti” de Biroul Control Intern din IPJ Prahova Singurul ofiter din Politia Romana care s-a...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul Andrei Volosevici isi mai „trage” un expert in randul consilierilor de la cabinetul primarului: absolvent al Universitatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCabinetul primarului a devenit o instituţie bazată pe…şmecherie! De la data de 01.10.2022, Andrei Volosevici își trage un nou...

Exclusiv1 săptămână ago

Razbunare: Se intentioneza „debarcarea” lui Donald Constantin de la conducerea CSM Ploiesti/Fratia banului fratie mafiota/Fratia consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinClubul Sportiv Municipal a devenit de ani buni o instituţie bazată pe…şmecherie şi mai puţin spre nevoile sportivilor pentru...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!