Connect with us

Actualitate

Nu mai avem meseria de a fi român, suntem de meserie mercenari ai unei lumi devenită artefact blestemat aducător de lungi suferințe provocate de istoria viitoare

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Deși de luni de zile, de la începutul războiului de agresiune al Rusiei la adresa Ucrainei mi-am impus tăcerea cu privire la eșecul european și anglo-saxon de a opri barbaria de la granița noastră, evenimentul organizat de minoritatatea maghiară la Băile Tușnad m-a scos din izolarea ideatică. De-a lungul carierei mele, fiind profiler de situații și integrator de proiecte speciale, discreția concluziilor s-a impus de la sine. Este natura semantică a meseriei mele de a nu spune public ceea ce analizele specifice scot la suprafață.

De data aceasta am să explic de ce, la o teleconferință organizată sub egida Curiei Romane, acum doar 32 de ore, analizam discursul lui Victor Orban din România, susținând ca evenimentul de la Băile Tușnad, organizat sub semnul noțiunii de eternitate, este un atac serios, seminal și profesionist la adresa existenței istorice a statului român. Iar acest atac este, din nefericire, perfect justificat de realitatea pe care refuzam cu obstinație să o vedem. Astăzi, când elitele românești vorbesc în false idei și mincinoase verbe ale latinității contemporane, profilerul din mine nu poate să tacă. Căci este vorba de țara mea care alunecă încet și fără a înțelege, în negrul istoriei. Acest proces de distrugere statală, prognozat și perfect organizat, al singurei ocazii din istoria greco-latină a Europei ca românii să fie uniți, deci să existe etern, a fost elocvent și logic prezentat de către Victor Orban la Băile Tușnad.

De ce am prezentat analiza mea în fața unei teleconferințe interne la Vatican? Pentru că, Vaticanul lui Sfântul Petru se cheamă Cetatea Eternă. La Băile Tușnad Victor Orban a participat la un eveniment aflat sub titlul „Există ceva ce este etern” cu înțelesul subliminal „unele lucruri sunt eterne”. Folosirea cuvântului etern mi-a atras atenția imediat, căci apelul la această noțiune atemporală,care transformă timpul și locația lui, aceea de „etern”, devine automat (când este folosită în interiorul unui proces de inginerie socială) nu numai schismatic (secesionist atât la nivel micro cât și macro celular) dar și programatic (ordonat, cu termene fixe și cu obiective clare de îndeplinit).

Am fost extrem de atent la cuvântarea lui Victor Orban, cel care prin inteligența machiavelică și „meseria de a fi ungur” a reușit sa supraviețuiască politic nu numai în țara sa dar și într-o Europa de apus aflată într-un proces vizibil de decădere. Victor Orban la Băile Tușnad a prezentat coerent, cu argumente atemporale, dar perfect modelate pe produsul final al politicilor sale, eternitatea valorilor ungare în fața valorilor europene. A lovit în mod absolut în latinitatea verbiajului contemporan de la Bruxelles, mai ales în cel non binar și non identitar, promovînd excepționalismul etern al destinului ungar, model de civilizație europeană. Victor Orban a prezentat, folosind nuanțele contemporane necesare noului limbaj cultural al unei Europe labirintice, aceeași strategie multi-seculară, aceeași construcție ideologică despre civilizația ungară, ca piatră de hotar al graniței dintre Orient și Occident. Și a vorbit în fața unei mulțimi minoritare in România, dar care, prin apelul la valorile eterne ale umanității, se consideră majoritară în spațiul istoric euroasiatic. Se consideră puternică și fundamental superioară prin prezența conducătorului său etnic și identitar în Europa estică.

Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani de la căderea comunismului, când leaderul absolut al Ungariei va face netă despărțire lingvistică și ideologică de întreaga Europă, incluzând România cea traverstită la noile modele ideologice europene. Că este vorba despre Europa cea vestică sau cea estică, Orban a prezentat metodic și calculat diferențele ideatice, filosofice și materiale dintre civilizația ungară și cea latină/europeană fluidă, considerată irelevantă pentru stabilizarea destinului european al Ungariei.

M-a infiorat lipsa unui element crucial al monologului său. La Băile Tușnad, în anul 2022, Victor Orban nu a mai făcut apel la dialogul cu civilizația majoritară a teritoriului pe care se afla. Dacă până în acest an, Orban făcea apel, în timpul lungilor sale discursuri, de la deja tradiționala, școală de vară la o comuniune civilizațională, anul acesta acest liant nu a mai existat. Primul semnal că, în analiza lui Orban, deja România se află pe lista învinșilor noului pivot asiatic al Rusiei, a fost transmis minorității maghiare din România. Orban spune minorității maghiare din România, nu vă faceți probleme, zilele civilizației statale românești sunt numărate.

Orban transmite astfel că drumul, pe care Europa vestică a intrat, cu pierderea a priori a războiului dintre SUA și Rusia pe teritoriul ucrainian și prin eșecul politicilor interne ale birocrației ilegitime de la Bruxelles, nu mai permite dialoguri intercivilizaționale. Orban transmite că fereastra compromisului s-a închis și că nu va exista cale de întors. Mizând pe victoria Rusiei în Ucrainei, (pe care o consideră ca fiind lovitura finală dată Uniunii Europene), Orban, insidios și subliminal, transmite estului european că România nu mai face parte din viitor. Iar ca să fi important în prezentul imediat, trebuia să exiști în viitor. Orban al Ungariei transmite de fapt că România nu este importantă astăzi (nu există astăzi în corul cacofonic latin de la Bruxelles) pentru că ea nu va exista în viitor.

Un atac mai profund și mai metodic la adresa statalității românești, în ultimile decenii nu s-a mai văzut. Pentru a se înțelege severitatea acestui model de atac trebuie să subliniem că exact acest tip de mesaj internațional l-a promovat și Ungaria comunistă când a declarat că România comunistă a lui Ceaușescu nu mai este importantă în interiorul comunității sovietice. Că istoria a confirmat eficiența antiromânească a atacului nu mai trebuie demonstrat, rezultatul acestei politici fiind vizibil la nivel internațional decenii după căderea comunismului în România.

Pentru a fi și mai clar, în anul de grație 2022, Victor Orban anunță etapizarea fundamentală a proiectului destatalizării naționale a României. El și spune o dată exactă. Pentru Victor Orban anul 2030 este anul final al dezintegrării Europei barbare și non identitare/non binare la care România a aderat pompos și necalculat. În viziunea programatică a noului proiect EuroAsiatic statul România mai are de trăit doar până în 2030. La București leaderii cu trabucul în mâini înmănușate de frica covidului pan european și al baieților pe tocuri natoiste nu aud și nu văd.

Orban spune sus și tare că „la noi tata este bărbat și mama femeie”. Este propoziția care impune o barieră de netrecut pentru latinitatea artefactului denumit Uniunea Europeană. Impunând legea biologică firească (practic de netrecut și imposibil de falsificat oricât ar dorii promotorii noii latinități adepte ale amorului grecesc) ca lege filosofică (sensul imuabil al acestei decizii civilizaționale nu poate să scape ochiului avizat) și ca principiu politic de civilizație a viitorului, Orban anunță termenii conflictului deja angajat militar în Ucraina și deja declanșat în laboratoarele ideologice ale Europei.

Cine vede lumea în termeni non binari nu va exista mâine, spune clar Victor Orban. Căci biologia nu minte, celula nu se schimbă iar bărbatul nu poate purta copil. Simplu, în limbaj logic și perfect unghiular, civilizația euroasiatică care se construiește astăzi pe ruinele fumegânde ale Ucrainei, nu va permite dizidențe de la definiția umană, adică de la identitatea sa divină. Prin alegerea acestei poteci ideatice, Orban face, calm și ușor legătura cu identitatea divină a civilizației sale, spunând că ea, prin credința în Dumnezeu este egala marilor civilizații apărate de un Constantinopol demult pierdut și pe viitor reîntregit sub numele unei alte Rome. Iar maghiarii din România, supuși unei imense presiuni, asimetrice și percepută (de către ei) ca fiind colonizatoare și toxice, de partea Bucureștilor care vorbesc păsareasca latinității de apus, se simt apărați nu de guvernul lor legal, cel al României, ci de civilizația de limbă și religie a țării vecine. Prin acest proces de inginerie socială și de lingvistică politică se dă o lovitură fatală unității naționale și în special civilizaționale din spațiul istoric românesc.

Prin discursul său împotriva Uniunii Europene, de fapt Orban lovește în statalitatea României din Uniunea Europeană. Ca atare, atunci când, conform analizei lui Victor Orban, această uniune se va destrăma datorită aberațiilor sale filosofice și identitare, România va fi una din țările pierdute. Deci maghiari din România, semnalul dezintegrării Romaniei va fi dat de dezintegrarea Europei unite, iar acest lucru se va întâmpla in ani, nu în decenii. Iată esența mesajului lui Orban, pragmatismul și prognoza acestuia.

În acelați timp, niște români, fără să înțeleagă nimic din evenimentul la care participau, au scos un banner cu eternitatea românească a Transivaniei. Răspunsul lui Orban a fost umilitor si nimicitor, deschizând o fereastră asupra viitorului prognozat pentru români. Spune Orban „au fost scoși (grupul de români) de aici așa cum poliția ungară îi scoate de sub podurile din Budapesta pe drogați”. Citiți cu atenție această propoziție și încetați să urlați naționalist/identitar la unguri. Urlați la conducătorii României care la asemenea insultă la adresa poporului român nu au avut nici o reacție. Echivalarea unor manifestanți români cu drogații de sub podurile din Budapesta este insulta rasială și perfect identitară pentru Ungaria euro-asiatică pe care Orban și aliații săi doresc să o construiască.

Conducătorii români, cu medalii de la armate străine pe piept (căci cele românesti nu mai răspund natoismului internaționalist), miniștrii cu trabucele fine fumate în degete inmănușate, cei cu Europa în gură toată ziua, cei care se laudă cu democrația funcțională și cum este România apărată de NATO și UE nu au zis un cuvânt în fața arhetipului rasist și colonizator exprimat de către Orban.

Ne ascundem frica de a pierde o țară după poncifele imperiului roman de apus (dispărut tocmai datorită minciunii și corupției unei nemernice elite ilegsle și ilegitime care devenise toxică pentru două continente), ne mințim cu fraze sforăitoare despre sexul îngerilor, în timp ce afară, pe străzile Constantinopolului, ultimul împărat bizantin murea cu sabia în mână pentru civilizația și identitatea lumii lui (corpul ultimului bazileu nu va mai fi recuperat niciodată de pe străzile orașului, istoria înghițind lacomă și păgân sacrificiul său), semnând astfel dispariția celui mai înfloritor imperiu latin de răsărit, cel care a salvat, pentru 1000 de ani în plus față de Roma, civilizația europeană. A ne face că nu vedem vidul în care suntem aruncați de o latinitatea deja vândută noilor barbari ce ne impun mortea statului și a națiunii, înseamnă acum (și de acum înainte) act de trădare a civilizației poporului român.

Astăzi, noi românii, ne furișăm în fața istoriei care va să vină peste noi, crezând că valurile distrugătoare ne vor ocolii cumva. Nu mai avem meseria de a fi român, suntem de meserie mercenari ai unei lumi devenită artefact blestemat aducător de lungi suferințe provocate de istoria viitoare. Această istorie din viitor va navălii, fără milă, peste statalitatea României nimicind o civilizație romană aflată în drumul noului Constantinopol Euro Asiatic. Dacă nu ne trezim acum, pulberea drumului, pe care caii aroganți ai noii lumi vor călca, va purta mitocondriile esențiale ale eternului românesc. Și nimeni nu își va mai amintii de România.

H.D. Hartmann

Citeste in continuare

Actualitate

Răspunsul ANAF e că niciuna nu are datorii către statul român

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare Inpolitics):

Surpriză maximă într-o chestiune agitată a ultimei perioade: contrar informațiilor vehiculate în spațiul public, marile companii austriece din România nu înregistrează datorii restante la bugetul statului. În ce privește companiile mai mici, cca.o treime dintre ele au asemenea datorii, dar suma totală e cel puțin modestă, mai puțin de 80 de milioane de euro.

Printr-o interpelare parlamentară, deputatul AUR Antonio Andrușceac a cerut săptămînile trecute ministerului Finanțelor să confirme dacă e real că cele mai mari 11 companii austriece din România, nominalizate explicit, în frunte cu OMV Petrom, au datorii imense către bugetul statului, de aproape 20 de miliarde de euro.

Răspunsul ANAF e că niciuna nu are datorii către statul român, cu o excepție specială, care e în dezbaterea justiției.

”În ceea ce privește analiza punctuală a celor 11 companii cu capital austriac, precizăm că Raiffeisen Bank (CUI 361820), OMV Petrom (CUI 1590082), BCR Bank (CUI 361757), Immofinanz Services (CUI 21581305), XXXLutz Properties (CUI 22383497), Julius Meinl Romania (CUI 558580), HS Timber Productions 5 SRL (CUI 14554103), Red Bull Romania SRL (CUI 16539193), Parr Construct SRL și STRABAG (CUI 6891914) nu înregistrează obligații bugetare restante.
S.C. Uniqa Asigurari S.A. (CUI 181363) înregistrează obligații fiscale în valoare de 12,6 milioane lei, suma reprezentând o amendă contestată în instanță.
Referitor la redevențele neplătite de societatea OMV Petrom S.A., menționăm că aceasta nu înregistrează redevențe petroliere neachitate. În perioada 2018-2022 au fost declarate și achitate redevențe în valoare de 4,82 milioane lei” se arată în răspunsul ANAF.

i7863A

În rîndul restului firmelor austriece din România există, totuși, datornici, confirmă ANAF, dar datoria totală e de mai puțin de 400 de milioane de lei:

”La data de 30 noiembrie 2022, un număr de 2.915 contribuabili cu capital majoritar austriac figurează în baza de date a ANAF, din care un număr de 2.021 de contribuabili nu înregistrau obligații fiscale restante. Un număr de 894 înregistrau obligații fiscale neachitate la bugetul general consolidat, în sumă de 391,8 milioane lei, din care:
50 de contribuabili au accesat facilități fiscale conform prevederilor legale în sumă de 45,6 milioane lei;
502 contribuabili înregistrau arierate în sumă de 21,5 milioane lei, pentru care s-a demarat procedura de executare silită;
100 contribuabili înregistrau arierate nerecuperabile cu sume de 192,6 milioane lei (arieratele nerecuperabile reprezintă obligații bugetare restante pentru care organele fiscale nu pot începe sau continua măsuri de executare silită, creanțele debitorilor pentru care s-a dispus suspendarea executării silite de către instanța judecătorească, obligațiile fiscale restante ale contribuabililor sub incidenta Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, cu modificările și completările ulterioare, obligațiile fiscale restante ale contribuabililor pentru care s-a declarat procedura de insolvabilitate fără venituri/bunuri următoare, creanțele debitorilor pentru care s-a instituit administrarea specială, etc.).” se mai arată în adresa secretarului de stat Alin Chițu.

Citeste in continuare

Actualitate

Cadouri din piele, ce se simt…pe piele: genți brodate și accesorii asortate

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pentru că începe să fie posibil să lași mâinile fără mănuși, să bei cafeaua afară sau să începi să citești câteva pagini în parc spre seară, vă propunem azi 5 idei de cadouri, din dragoste, de zi de naștere, de recunoaștere sau pur și simplu pentru că sunt utile: genți brodate și accesorii asortate, din piele naturală, fină și plină de eleganță.

Citește mai departe dacă: Ai de făcut un cadou, Ai o persoană specială în viață, Vrei idei noi pentru vechiul ritual de a dărui.

Cadouri din piele, să simtă iubirea pe pielea ei

De multe ori suntem în situația de a broda pe piele declarații, de la cuvinte care definesc o persoană, la numele pe care sunt chemate de cei dragi.

Și brodăm cu drag și atenție cadouri din piele, pentru că vor fi mult timp în mâinile celor care le primesc. Și de fiecare dată, ne dorim să aducă același gând: Cineva mi-a dat timp în minte și spațiu în inimă, iar acest cadou e grozav.

Așa că, pentru că februarie, și chiar dacă nu celebrăm cu mare fast, tot merită un cadou, din motivele de mai sus: că se simte primăvara, că putem citi în noapte, că poate deja merităm o excursie scurtă.

Tipuri de genți brodate, din piele MASIMA:

 1. Genți brodate de voiaj – Deși atât de rar făcute cadou de bărbați femeilor, gențile sunt printre cele mai simple elemente de dăruit. Cadouri din piele la care nimeni nu ar spune nu, pentru că au acel trio de calități ce o fac de nerefuzat: utilitate, frumusețe și … e o geantă din piele!!! Așa că poți arunca înăuntru un schimb de haine și puteți pleca spre un city break romantic de februarie.

E atât de simplu să faci acest cadou: Comanzi pe site, alegi personalizarea prin gravare, achiți și aștepți livrarea ca să vezi zâmbetul și mirarea. Simplu, așa-i?

 1. Genți brodate office – Pentru oricând simți nevoia să provoci noi subiecte de conversație. Așa cum vezi și mai sus, broderia sau gravarea pe piele transformă alegerea ta în ceva doar al tău. Iar de la un citat, la un oraș, la un cuvânt care definește succesul tău, fă-ți cadoul din piele care să te facă să te simți bine în pielea ta.          Genți unisex – cadouri din piele pentru cupluri moderne

  Imaginați-vă conversația:

  ”-Iau eu azi geanta!

  -Iar?

  -Hai că merge cu cizmele!

  -Bine, dar mâine îmi iau ghetele maro!

  -Mâine e a ta!”

  Și pe geantă scris, brodat sau gravat ”omnia vincit amor” adică Dragostea învinge totul.                               

  Accesorii utile, detaliate, ce atrag atenția și spun IUBESC

  Fie că sunt oferite cadou și spun Mulțumesc, sau spun Iubesc pentru că: Iubești o carte, Iubești noul gadget pe care citești sau care îți permite să lucrezi la o cafea, sau laptopul de care ai grijă pentru că are în el tot ce contează, e cazul să primești, sau să dăruiești un cadoul din piele care să marcheze o lună aproape de inima ta.

  Husele din piele, personalizate, sunt cadouri intime, care pot începe o tradiție, pot trece prin multe mâini și pot parcurge ușor anii, fără semne de oboseală.

   Alege doar culoarea și decide ce va sta scris pe ele. De acolo, ne ocupăm noi. Huse pentru laptop sau noi coperți din piele, ne ocupăm cu acest material, pielea, pentru că poate face ceva unic: poate deveni parte din cine ești. 

  Masima nu doar își spune Second skin, ci face o promisiune prin asta.

  Orice cadou din piele ai alege, va veni ca o mănușă celui drag. Mai ales cu acel plus de personalizare care stă în broderie sau gravare.

  Sărbătorește prezentul ca pe o promisiune pentru viitor, și lasă pielea să spună declarații pe care altfel îți vine greu să le compui.

  Pentru ea, pentru tine, pentru orice ocazie îți trece prin minte, marchează momentul cu your second skin, de la Masima.

  Te așteptăm iar pe Blog, cu informații și reducere la abonare, ca să ai de câștigat mai mult decât informație.

  Beneficiile cadourilor din piele de la MASIMA: 

  ✔️Garanția produsului 3 ani

  ✔️Posibilitatea plății în rate cu cardul de cumpărături

  ✔️Modele unice, din atelierele noastre

  ✔️Pielea se poate personaliza

  ✔️Fabricat în România

  SHOP pentru tine și Your second custom product by MASIMA

  www.masima.ro

Citeste in continuare

Actualitate

Romania – campioana mondiala la o meserie veche de peste 10.000 de ani.

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Romania – campioana mondiala la o meserie veche de peste 10.000 de ani.

In fiecare an la Londra, are loc Campionatul Mondial de Fabricare a Pantofilor, o reuniune a celor mai buni pantofari si confectioneri de incaltaminte din toate colturile lumii.

Dupa multe teste si o crancena asteptare, locul 1 a fost desemnat, iar pozitionarea sa pe harta nu este in alta parte decat in Romania, in Arad, in curtea si mai ales in atelierul unui adevarat geniu: artistul Victor Vulpe.

Barbatul de 43 de ani a reusit sa aduca trofeul de campion mondial in confectionarea de incaltaminte pe plaiurile romanesti, asta dupa ce mai bine de 20 de ani a transformat orice obiect din piele in opera de arta.

A inceput cu o curea din piele si a ajuns sa fie campion mondial la confectionarea de pantofi din piele

In urma cu peste 20 de ani, in timpul studentiei, Victor, pe atunci un studnet genial la Arte si Design, si-a descoperit adevarata pasiune. Acesta putea sa transforme orice obiect din piele in opera de arta. A inceput pur si simplu prin modificarea unei centuri din piele.

Apoi a trecut la genti. A inceput sa confectioneze genti de piele si curele pentru colegii sai in in curant de la genti si curele, s-a dezvoltat si a ajuns sa treaca la confectionarea de incaltaminte.

Astazi, la atatia ani dupa, cu un drum lung, plin de munca si de vointa, Victor pune Romania pe harta, cu inca un trofeu, inca un loc medaliat cu aur pe cel mai mare podium din acest domeniu.

Victor se poate compara cu adevarat cu cele mai mari nume ale tarii, la acest moment, fiind un ambasador al tarii prin meseria sa, o profesie cu foarte multa istorie in spate. Deloc straina de vechii mestesugari romani, cizmaria are o istorie de peste 10.000 de ani, conform specialistilor.

Cea mai veche piesa de incaltaminte isi are originea in SUA, iar specialistii concluzionau in urma unui studiu ca aceasta ar fi fost realizata din fibrele unui copac, datand cu apeoximativ 10.000 de ani in urma.

Din peste 50 de milioane de perechi de pantofi, acestia au obtinut trofeul!

Ei bine, la peste 10.000 de ani, barbatul de 43 de ani din Arad a adus Romaniei trofeul. Peste 50 de milioane de perechi de incaltari se fabrica in Romania anual, iar in intreaga lume peste 3 miliarde.  Cu toate acestea, numai una singura, o singura pereche magica a reusit sa acapareze atentia in Londra, celor mai mari cunoscatori din domeniul fabricarii incaltamintei. Astfel, Victor Vulpe a reusit sa acapareze unul dintre cele mai mari trofee si sa ajunga poate indeplinirea celui mai mare vis a oricarui artist in acest domeniu: castigarea World Championships in Shoemakings.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv10 ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont20 de ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv20 de ore ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv20 de ore ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate1 zi ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv2 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate4 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv5 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv6 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!