Connect with us

Featured

SRI, penetrat de BND… SIE încă rezistă!

Publicat

pe

Barna, iepurele lui Cutter” titram ”lovitura” din 22 februarie 2021. Atunci când dezvăluiam, cu subiect și predicat, că ” Drulă este alesul lui Macron”! În urmă cu peste un an… Atunci când, cocoțați pe valul guvernării, USR – PLUS visa la un adevărat ”tsunami” care să curețe tradiționala clasă politică românească.

(Preluare National – Catalin Tache):

După Cioloș, Kovesi și Barna, Macron îl ”încălzește” pe Drulă…

Și când isterica propagandă operativă trâmbița cum ”cuplul de fier” Dacian Cioloș – Dan Barna va conduce România mulți ani de acum înainte! Mai ales după ce uniunea dintre ”părintele 1” și ”părintele 2” al curentului progresist de la noi primise binecuvântarea ”Noului Napoleon” Macron. Numai că, în februarie 2021, avertizam că ”deși Dacian Cioloș nu s-a sfiit să își declare hegemonia asupra așa-zisului partid anti – sistem, informațiile intrate în posesia noastră arată că ”partenerul” Dan Barna i-a pregătit acestuia o năucitoare lovitură sub centură.Pentru că Dan Barna va trage de timp cât mai mult cu putință cu anunțarea  candidaturii sale la viitoarele alegeri prezidențiale. Nefăcând astfel decât să își îndeplinească luni bune de acum înainte rolul de ”iepuraș” al lui Cătălin Drulă! Pentru că, ei bine, ministrul Transporturilor este de fapt cel pregătit pentru a fi aruncat în lupta pentru preluarea USR – PLUS! Iar lovitura este una cu atât mai dureroasă pentru Dacian Cioloș, cu cât cel cunoscut în tot sistemul drept ”Cutter” ar urma să fie promovat cu girul Parisului”! Iar în ciuda dezmințirilor isterice de acum un an și jumătate, ”prognoza” NAȚIONAL iată că s-a dovedit una de-a dreptul ”chirurgicală”. Pentru că Dan Barna și Dacian Cioloș și-au luat deja ”labele” de pe ”new USR”. Iar mult legendatul în stenogramele DNA ”câine, nu om” Drulă nu doar că este acum președintele ales și confirmat al ”partidului anti- sistem”… Dar și omul ale de Paris pentru a pune în practică ”planul nebun” al DGSE, serviciul de informații externe francez…

Minunea de la Toronto…

”Rețeta succesului” lui Drulă pare una fabricată în același laborator unde a fost ”inseminat artificial” și Florin Cîțu sau nenumărați alți ”tineri lideri politici”… Biografia oficială a actualului președinte al USR fiind una demnă de un scenariu mai degrabă la Bollywood, decât la Hollywood. Și uite cum, pentru că învăța bine la liceu, fiind chiar olimpic la Informatică, junele Cătălin Drulă a primit imediat o bursă de studiu tocmai în îndepărtata Canadă, la Toronto! Acolo unde, după cum s-a dezlănțuit încă teribilul aparat userist de propagandă virtuală, Cătălin Drulă ar fi dezvoltat o revoluționară platformă de comunicare prin bluetooth. La doar 19 ani! După care ar mai fi dezvoltat și o altă platformă – minune, ce permite comunicarea necesarului de sânge pentru transfuzie prin telefonul mobil și livrarea acestuioa prin drone, până la o distanță de 70 de kilometri. Sistem care de altfel ar fi și devenit operațional în Rwanda.

George Maior, ”Omul DGSE”…

Numai că, în ciuda acestor proiecte revoluționare din Canada, Cătălin Drulă a ales să se întoarcă în România. Dar nu pentru a ocupa cine știe ce funcție de conducere în instituțiile statului român sau la nivelul multinaționalelor. Și nici măcar pentru a își dezvolta o afacere personală de succes. Ci doar pentru a ”se implica în societatea civilă, în cadrul Asociației Pro Infrastructura”! Fiind activ câțiva ani pe forumul asociației, sub pseudonimul de ”Cutter”! Deci Drulă a lăsat ”de bună voie și nesilit de nimeni” Canada unde avea bursă de studiu și dezvoltase proiecte IT revoluționare, doar pentru a  comenta pe ”facebook” în România, sub pseudonimul ”Cutter”!!! Și câștigându-și astfel ”pâinea” ani de zile, din postări pe forumul unui ONG despre infrastructură, sub anonimatul ”Cutter”! Adică mai ceva ca în filmele cu ”fantome” crescute de mici de influente servicii secrete occidentale… Și care apoi, peste ani și ani de ”adormire”, sunt ”activate” la vârful politicii românești, atunci când ”dinamica operativă” o impune! Mai ales că Toronto a fost și încă este un adevărat ”câmp de război nevăzut” între DGSE-ul francez și Agențiile americane pentru racolarea ”deplinilor acoperiți” aduși cu burse de studiu din întreaga ”lume liberă”!

ȘOC! Candidatul USR la Prezidențiale!

Ei bine, Cătălin Drulă a avut perfectă dreptate atunci când a strâmbat din nas fiind întrebat de candidatura Laurei Codruța Kovesi la Președinția României, mai ales din partea USR… La fel după cum nu a mințit nici atunci când, cu aceeași ocazie, a afirmat că pe el unul îl interesează doar un ”post executiv”… Și că USR vrea să dea ”doar premierul”, după alegerile din 2024! Pentru că deja alesul USR pentru intrarea în prezidențiale este stabilit! La Paris! ”Planul nebun” al DGSE-ului francez fiind ca George Maior să intre în luptă alături de Cătălin Drulă pentru formarea unui ”halcuinant” tandem electoral! Unul care cu siguranță va bulversa nu doar oricum debila clasă politică românească…

”Bătrânul” și ”Prostănacul”…

Dar și un sistem care, după penetrarea ”până la prăsele” a SRI-ului de către BND-ul german, trebuie să reziste acum și asaltului hibrid al DGSE-ului francez asupra SIE! Iar dacă un actoraș de mâna a doua ca Zelenski se achită cu brio de rolul primit în co-producția internațională a Ucrainei, de ce nu ar face-o și ”Cutter” al nostru…? Mai ales că planul DGSE nu este unul ”încropit pe genunchi”… Ci făcut cu multă vreme înainte… Ce este drept, poate nu chiar de când Drulă studia la Toronto pe banii el știe cui… Dar cu siguranță de când poate cea mai influentă agenție informativă americană ”lua foc” aflând de ”chermezele informative” pe care George Maior le organiza la Washington cu noii săi ”amici” francezi de la DGSE. Varianta de lucru a ”preluării” fostului șef al SRI și ambasador al României în SUA de către DGSE fiind întărită de faptul că, după ce americanii l–au ejectat din D.C., tocmai francezii i-au deschis ”ușa” Amman-ului iordanian. Iar acum Maior se jură că îl are ”în lesa” DGSE ”pe câinele” Drulă…

SRI, penetrat de BND… SIE încă rezistă!

Desigur, rămâne marea înterbare de ce ar apela un serviciu de spionaj precum DGSE-ul francez – cel care tocmai ce a declanșat un ”război surd” pentru preluarea României sub propria sferă de influență economică la un astfel de ”plan nebun”… Răspunsul fiind cât se poate de pragmatic… Pentru minimalizarea șanselor unui Mircea Geoană susținut de interesele economice – tot din România! – ale Administrației Biden! Astfel că DGSE nu îi pasă de compromiterea unui partid, de anularea ”legendării” unei ”fantome” sau de cea a unui adevărat ”proiect de țară” pentru România. Cel puțin atâta vreme cât poate produce cât mai multe ”distrugeri”, fie ele și colaterale, noului rival de moarte geo- global, cel american! Ceea ce este perfect adevărat și pentru ”planul Biden” al promovării tandemului Geoană – Raed!!! Fiind vorba de o simplă ”cafteală” între ”stăpânii Coloniei”..

Exclusiv

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Publicat

pe

De

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana, pe strada Praga din Ploiesti.

Având informații și indicii certe ca acesta cochetează cu drogurile și având în vedere că este protejat de o rețea de politisti corupti din IPJ Prahova – Solicităm OFICIAL SA I SE FACA TESTUL ANTIDROG.

DIN INFORMATIILE NOASTRE DE LA FATA LOCULUI, CATALIN MURESAN A DAT MAI MULTE TELEFOANE PENTRU A FI SCAPAT. VOM REVENI. (CRISTINA T).

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

Citeste in continuare

Exclusiv

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Publicat

pe

De

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la Sindicatul Diamantul.
De ce trebuie sa apara sindicatul sa va invete carte? Nu stiti sa cititi o lege simpla si ajungeti sefi de servicii? Cum ajungeti? Ce talente ascunse aveti, doamna, daca intelegerea unei legi simple este peste nivelul dvs de inteligenta?
Exista sefi care nu stiu legea pe care sunt platiti sa o aplice. Adica sunt prosti sadea. Exista si specia mai nenorocita care cunoscand legea, refuza sa o aplice.
Conduita defectuoasa in procesul de aplicare a legii este o conduita abuziva care atrage cel putin raspunderea disciplinara, daca nu sunt intrunite conditiile pentru raspunderea penala.
Am aratat cu degetul incompetenta sefei de resurse de la Vaslui. Insa madama’ nu e singura in padure, mai dezvaluie Emil PASCUT de la Sindicatul Diamantul.
Are o ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila. Panzariu Mirela Laura!
Va e cunoscut ca sindicatele lucreaza dupa urmatorul tipar:
Se strang imputerniciri in vederea unui actiuni ( in care membrul imputerniceste sindicatul sa faca sa dreaga, sa ceara tot ce are nevoie). Pe baza imputernicirilor, sindicatul trimite plangere prealabila in care solicita toate datele si actele necesare pentru pregatirea procesului colectiv.
Tiparul de mai sus este unul legal, prevazut de art.28 din legea 367 din 2022 a dialogului social.
Cand sindicatul trimite o astfel de solicitare catre un inspectorat, intemeiat pe lege si pe imputerniciri, trebuie sa ii dai ce ti se cere.
Singura situatie in care poti sa refuzi este cand sindicatul se afla in afara competentelor lui legale. Ca altfel esti in abatere.
In acest context, sindicatul a strans imputerniciri pentru majorare anticoruptie si trimite solicitarea, cu imputerniciri doveditoare, la ipj Braila.
In cerere, sindicatul solicita la pct 8, „Pentru fiecare politist din tabel, sa ne comunicati copii certificate pentru conformitate cu originalul de pe actele de numire (sau imputernicire) si salarizare in functii de conducere din ultimii trei ani precum si de pe fisa postului de conducere ocupat in ultimii trei ani.”
Eh, din nefericire, cererea noastra s-a ciocnit de toanta de serviciu, imputernicita la SMRU, Panzariu Mirela Laura, care a decis, ea , in contra sindicatului, ca va trimite copii de pe acte, direct membrilor care au imputernicit sindicatul sa colecteze aceste acte.
Asa ca din cauza toantei imputernicite, liderul local, Petrea Georgian, alearga acum, cand scriu, pe la toti membrii sa colecteze copiile actelor de numire si functie si de pe fisele de post trimise acestora de toanta care a ales calea ei personala de a raspunde cererii sindicatului.
O atentionez pe toanta imputernicita dar si pe seful IPJ Braila ca legea 367/2022 a sindicatelor prevede la art.175 ca este contraventie (de la 20000 la 25000 lei), orice ingerinta nejustificata a institutiilor publice in activitatea sindicatelor. Refuzul nejustificat de a da curs unei cereri formulate de sindicat in exercitarea atributiilor legale, fiind dovedita si existenta imputernicirilor cerute de lege, se incadreaza perfect si ca abatere disciplinara si ca fapta contraventionala.
Sindicatul lucreaza pentru membri, in limitele competentei legale. Cat de greu este sa faceti si voi la fel ( sefii de SMRU)?
 Sunt si alte puncte in solicitarea sindicatului la care toanta a refuzat sa raspunda, obstructionand demararea actiunii colective, mai dezvaluie sursa citata! (Cristina T.).
Citeste in continuare

Featured

Big Brothers în acțiune/Alexandru Rafila a decis să păstreze toate datele confidențiale ale românilor

Publicat

pe

De

Aplicația Corona-forms a reușit să colecteze datele personale și de sănătate ale aproape tuturor românilor. Astfel, cei care au fost infectați cu virusul Covid, cei care au fost vaccinați și cei care au fost testați de Covid apar în aplicația gestionată de STS, Ministerul Sănătății și Institutul de Sănătate Publică. Potrivit prevederilor unei ordonanțe de urgență emisă de minister și adoptată de Guvern, aceste date vor fi păstrate pe viață.

(Preluare National – Claudia Marcu):

Datele cu caracter personal colectate și prelucrate în aplicația informatică Corona-forms sunt date privind identificarea persoanei: nume, prenume, CNP, seria și numărul actului de identitate, sau, după caz, numărul pașaportului sau numărul cardului EU /CE, vârstă, sex, adresa de domiciliu sau reședință, numărul de telefon, adresa de e-mail, și date privind starea de sănătate: diagnostic sau stare patologică, istoric testări și infectări cu virusul SARS-COV-2 și istoric vaccinări împotriva virsului SARS-COV-2, se arată într-o ordonanță de urgență elaborată de Ministerul Sănătății.

Actul normativ prevede că aceste date se păstrează pe toată perioada de viață a persoanei și nu pot fi șterse. ”La 30 de zile de la decesul persoanei, datele cu caracter personal privind identificarea acesteia se anonimizează prin mijloace automatizate, în mod ireversibil, iar datele privind starea de sănătate ale acesteia se păstrează în vederea utilizării strict în scop științific sau statistic”, susține ministerul.

Totodată, în vederea raportării, din punct de vedere statistic, a infecțiilor cu coronavirusul SARS-COV-2, aplicația informatică Corona-forms se va interconecta și se va integra în Registrul Unic de Boli Transmisibile. Metodologia de raportare, colectare și prelucrare a datelor, condiţiile şi limitele de acces la datele cu caracter personal, măsurile și garanțiile privind securitatea și confidențialitatea datelor și informațiilor din aplicația informatică Corona-forms se vor stabili prin ordin comun al ministrului sănătății și al directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Boală obișnuită, dar tot monitorizată

Începând cu data de 05.05.2023 boala Covid-19 este considerată o boală infecțioasă obișnuită, ca urmare a declarării de către Organizația Mondială a Sănătății a încetării pandemiei de Covid-19 ca urgență de sănătate publică. Ca urmare, susține Ministerul Sănătății, este necesară integrarea informațiilor existente în aplicația Corona-forms în sistemul informațional şi informatic integrat pentru managementul sănătăţii publice, respectiv în Registrul Unic de Boli Transmisibile.

Conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 657/ 2022 toți furnizorii de servicii medicale, din sistemul public si privat, au obligatia de a raporta obligatoriu depistarea unui număr de 64 de boli transmisibile, inclusiv Infecţia cu coronavirusul Sindromului Acut Respirator Sever (SARS-CoV-2). Protecția datelor cu caracter personal a informațiilor din Corona-forms care va deveni parte integrantă din Registrul Unic de Boli Transmisibile se va realiza în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 657/ 2022, se precizează în Ordonanța de Urgență. ”Ținând cont de faptul că neluarea acestor măsuri urgente, cu caracter excepţional, ar aduce grave prejudicii cu efecte pe termen lung asupra exercitării atribuțiilor Ministerului Sănătății în ceea ce privește utilizarea sistemelor şi aplicaţiilor informatice, inclusiv aplicaţia informatică Corona-forms”, justifică ministerul.

Big Brothers în acțiune

Cererile referitoare la datele din aplicația informatică Corona-forms, precum şi cererile formulate pentru exercitarea drepturilor persoanelor vizate, în raport cu prelucrările de date cu caracter personal, se vor adresa și se vor soluționa de către Institutul Național de Sănătate Publică. ”În vederea implementării şi utilizării funcţionalităţilor aplicației informatice Corona-forms, Institutul Național de Sănătate Publică și Ministerul Sănătății transmit, primesc, interoghează şi validează seturile de date ale persoanelor în sistemele informatice ale instituţiilor şi autorităţilor publice care dețin sau administrează, după caz, seturile de date respective, în condiţiile prevăzute de acordul de colaborare încheiat între Ministerul Sănătății, Serviciul de Telecomunicații Speciale şi entitatea care deţine seturile de date necesare”, se mai arată în actul normativ.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,...

Exclusiv2 zile ago

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la...

Exclusiv3 zile ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (II)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusiv3 zile ago

Mafia deșeurilor, statul paralel și politicienii

Mai multe spitale din Prahova dau contractele, la troc, unui personaj controversat Amenință șantajează sau mituiesc pe cei ce nu...

Exclusiv3 zile ago

De ce ai nevoie de sefi sa propuna cand e clar ca beneficiarii sunt personalul de conducere si consilierii de integritate?

S-a emis ordinul MAI nr. S/84/31.05.2024 pentru completarea OMAI S /7/2018 cu reglementari privind acordarea majorarii anticoruptie de 12.5% din...

Exclusiv4 zile ago

PROMO/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova. Soţul înşelat a utilizat iar politia si subordonatii in scop de razbunare (I)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusiv5 zile ago

Coruptul putinist „Capitan la 15 ani” si un nou comportament deviant/Simte ca are politia pe urmele sale?

Reamintim ca, coruptul putinist „Capitan la 15 ani” s-a autoinvitat, acum ceva timp, la o petrecere a politistilor din activitate,...

Exclusiv6 zile ago

Sindicatul Europol face apel către conducerile armelor, să ia de URGENȚĂ toate măsurile pentru înlocuirea politistilor care se află în aceste momente în așteptare pentru predarea sacilor cu buletinele de voturi!

Tocmai s-au făcut 24 de ore de când zeci de mii de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri, sunt...

Exclusiv6 zile ago

Sindicatul Diamantul a reusit declasificarea ROF-urilor IPJ. Test rapid de incompetenta

Sindicatul Diamantul a reusit declasificarea ROF-urilor IPJ. Test rapid de incompetenta la responsabilii cu aplicarea legii 544/2001.   ROF declasificat...

Exclusiv7 zile ago

IPJ Prahova confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind fruda la alegerile locale din Breaza unde reprezentantul PSD din Sectia de Votare numarul 210 Breaza a fost prins de doua ori cum a inmanat aceleiasi persoane cate doua buletine de vot pentru primar

La data de 09 iunie 2024, Incisiv de Prahova publica articolul, in exclusivitate, „EXCLUSIV/O noua frauda la alegeri in Breaza/Reprezentantul...

Exclusivo săptămână ago

EXCLUSIV/O noua frauda la alegeri in Breaza/Reprezentantul PSD din Sectia de Votare numarul 210 Breaza prins de doua ori cum a inmanat aceleiasi persoane cate doua buletine de vot pentru primar/A fost sesizate BEJ si IPJ Prahova

Așa cum era de așteptat, în ziua alegerilor sunt numeroase sesizări ale încălcării legislației electorale, fiind semnalate de la contravenții...

Exclusivo săptămână ago

Voit sau nu, o mare bataie de joc la Sectia de Votare de la Scoala 19 Ploiesti

Așa cum era de așteptat, în ziua alegerilor sunt numeroase sesizări ale încălcării legislației electorale, fiind semnalate de la contravenții...

Ancheteo săptămână ago

Acuzatii de frauda in alegerile locale la Stoenesti -Aricestii Rahtivani/Prahova/De noaptea mintii/Politia a amendat pe reclamant

Așa cum era de așteptat, în ziua alegerilor sunt numeroase sesizări ale încălcării legislației electorale, fiind semnalate de la contravenții...

Exclusivo săptămână ago

Justitia din Franta o cauta pe Cristina Gheaus pentru o „gaura” de 60.000 euro! /Candidatul PSD la Primaria Comarnic, a ieșit la rampa și … s-a murdărit la gură cu minciuni!

Dupa umilinta premierului, alături de Volosevici și Nanu, la Halele Centrale din Ploiești, Ciolacu a fost umilit si de asa...

Exclusivo săptămână ago

O Noua Bomba ce anunta dezastrul Clanului Cosma si PSD-ului Prahova/Exclusiv/SAPAS – SINDICATUL ADMINISTRATIEI PUBLICE SI ASISTENTEI SOCIALE „ALEXANDRU IOAN CUZA” si sindicatele afiliate FEDERATIEI PUBLISIND la nivelul municipiului Ploiesti isi manifesta sustinerea pentru domnul doctor BOGDAN NICA pentru postul de Primar al Municipiului Ploiesti si pentru domnul inginer IULIAN DUMITRESCU pentru postul de Presedinte al Consiliului Judetean Prahova.

O Noua Bomba ce anunta dezastrul Clanului Cosma si PSD-ului Prahova/Exclusiv/SAPAS – SINDICATUL ADMINISTRATIEI PUBLICE SI ASISTENTEI SOCIALE „ALEXANDRU IOAN...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv