Connect with us

Featured

SRI, penetrat de BND… SIE încă rezistă!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barna, iepurele lui Cutter” titram ”lovitura” din 22 februarie 2021. Atunci când dezvăluiam, cu subiect și predicat, că ” Drulă este alesul lui Macron”! În urmă cu peste un an… Atunci când, cocoțați pe valul guvernării, USR – PLUS visa la un adevărat ”tsunami” care să curețe tradiționala clasă politică românească.

(Preluare National – Catalin Tache):

După Cioloș, Kovesi și Barna, Macron îl ”încălzește” pe Drulă…

Și când isterica propagandă operativă trâmbița cum ”cuplul de fier” Dacian Cioloș – Dan Barna va conduce România mulți ani de acum înainte! Mai ales după ce uniunea dintre ”părintele 1” și ”părintele 2” al curentului progresist de la noi primise binecuvântarea ”Noului Napoleon” Macron. Numai că, în februarie 2021, avertizam că ”deși Dacian Cioloș nu s-a sfiit să își declare hegemonia asupra așa-zisului partid anti – sistem, informațiile intrate în posesia noastră arată că ”partenerul” Dan Barna i-a pregătit acestuia o năucitoare lovitură sub centură.Pentru că Dan Barna va trage de timp cât mai mult cu putință cu anunțarea  candidaturii sale la viitoarele alegeri prezidențiale. Nefăcând astfel decât să își îndeplinească luni bune de acum înainte rolul de ”iepuraș” al lui Cătălin Drulă! Pentru că, ei bine, ministrul Transporturilor este de fapt cel pregătit pentru a fi aruncat în lupta pentru preluarea USR – PLUS! Iar lovitura este una cu atât mai dureroasă pentru Dacian Cioloș, cu cât cel cunoscut în tot sistemul drept ”Cutter” ar urma să fie promovat cu girul Parisului”! Iar în ciuda dezmințirilor isterice de acum un an și jumătate, ”prognoza” NAȚIONAL iată că s-a dovedit una de-a dreptul ”chirurgicală”. Pentru că Dan Barna și Dacian Cioloș și-au luat deja ”labele” de pe ”new USR”. Iar mult legendatul în stenogramele DNA ”câine, nu om” Drulă nu doar că este acum președintele ales și confirmat al ”partidului anti- sistem”… Dar și omul ale de Paris pentru a pune în practică ”planul nebun” al DGSE, serviciul de informații externe francez…

Minunea de la Toronto…

”Rețeta succesului” lui Drulă pare una fabricată în același laborator unde a fost ”inseminat artificial” și Florin Cîțu sau nenumărați alți ”tineri lideri politici”… Biografia oficială a actualului președinte al USR fiind una demnă de un scenariu mai degrabă la Bollywood, decât la Hollywood. Și uite cum, pentru că învăța bine la liceu, fiind chiar olimpic la Informatică, junele Cătălin Drulă a primit imediat o bursă de studiu tocmai în îndepărtata Canadă, la Toronto! Acolo unde, după cum s-a dezlănțuit încă teribilul aparat userist de propagandă virtuală, Cătălin Drulă ar fi dezvoltat o revoluționară platformă de comunicare prin bluetooth. La doar 19 ani! După care ar mai fi dezvoltat și o altă platformă – minune, ce permite comunicarea necesarului de sânge pentru transfuzie prin telefonul mobil și livrarea acestuioa prin drone, până la o distanță de 70 de kilometri. Sistem care de altfel ar fi și devenit operațional în Rwanda.

George Maior, ”Omul DGSE”…

Numai că, în ciuda acestor proiecte revoluționare din Canada, Cătălin Drulă a ales să se întoarcă în România. Dar nu pentru a ocupa cine știe ce funcție de conducere în instituțiile statului român sau la nivelul multinaționalelor. Și nici măcar pentru a își dezvolta o afacere personală de succes. Ci doar pentru a ”se implica în societatea civilă, în cadrul Asociației Pro Infrastructura”! Fiind activ câțiva ani pe forumul asociației, sub pseudonimul de ”Cutter”! Deci Drulă a lăsat ”de bună voie și nesilit de nimeni” Canada unde avea bursă de studiu și dezvoltase proiecte IT revoluționare, doar pentru a  comenta pe ”facebook” în România, sub pseudonimul ”Cutter”!!! Și câștigându-și astfel ”pâinea” ani de zile, din postări pe forumul unui ONG despre infrastructură, sub anonimatul ”Cutter”! Adică mai ceva ca în filmele cu ”fantome” crescute de mici de influente servicii secrete occidentale… Și care apoi, peste ani și ani de ”adormire”, sunt ”activate” la vârful politicii românești, atunci când ”dinamica operativă” o impune! Mai ales că Toronto a fost și încă este un adevărat ”câmp de război nevăzut” între DGSE-ul francez și Agențiile americane pentru racolarea ”deplinilor acoperiți” aduși cu burse de studiu din întreaga ”lume liberă”!

ȘOC! Candidatul USR la Prezidențiale!

Ei bine, Cătălin Drulă a avut perfectă dreptate atunci când a strâmbat din nas fiind întrebat de candidatura Laurei Codruța Kovesi la Președinția României, mai ales din partea USR… La fel după cum nu a mințit nici atunci când, cu aceeași ocazie, a afirmat că pe el unul îl interesează doar un ”post executiv”… Și că USR vrea să dea ”doar premierul”, după alegerile din 2024! Pentru că deja alesul USR pentru intrarea în prezidențiale este stabilit! La Paris! ”Planul nebun” al DGSE-ului francez fiind ca George Maior să intre în luptă alături de Cătălin Drulă pentru formarea unui ”halcuinant” tandem electoral! Unul care cu siguranță va bulversa nu doar oricum debila clasă politică românească…

”Bătrânul” și ”Prostănacul”…

Dar și un sistem care, după penetrarea ”până la prăsele” a SRI-ului de către BND-ul german, trebuie să reziste acum și asaltului hibrid al DGSE-ului francez asupra SIE! Iar dacă un actoraș de mâna a doua ca Zelenski se achită cu brio de rolul primit în co-producția internațională a Ucrainei, de ce nu ar face-o și ”Cutter” al nostru…? Mai ales că planul DGSE nu este unul ”încropit pe genunchi”… Ci făcut cu multă vreme înainte… Ce este drept, poate nu chiar de când Drulă studia la Toronto pe banii el știe cui… Dar cu siguranță de când poate cea mai influentă agenție informativă americană ”lua foc” aflând de ”chermezele informative” pe care George Maior le organiza la Washington cu noii săi ”amici” francezi de la DGSE. Varianta de lucru a ”preluării” fostului șef al SRI și ambasador al României în SUA de către DGSE fiind întărită de faptul că, după ce americanii l–au ejectat din D.C., tocmai francezii i-au deschis ”ușa” Amman-ului iordanian. Iar acum Maior se jură că îl are ”în lesa” DGSE ”pe câinele” Drulă…

SRI, penetrat de BND… SIE încă rezistă!

Desigur, rămâne marea înterbare de ce ar apela un serviciu de spionaj precum DGSE-ul francez – cel care tocmai ce a declanșat un ”război surd” pentru preluarea României sub propria sferă de influență economică la un astfel de ”plan nebun”… Răspunsul fiind cât se poate de pragmatic… Pentru minimalizarea șanselor unui Mircea Geoană susținut de interesele economice – tot din România! – ale Administrației Biden! Astfel că DGSE nu îi pasă de compromiterea unui partid, de anularea ”legendării” unei ”fantome” sau de cea a unui adevărat ”proiect de țară” pentru România. Cel puțin atâta vreme cât poate produce cât mai multe ”distrugeri”, fie ele și colaterale, noului rival de moarte geo- global, cel american! Ceea ce este perfect adevărat și pentru ”planul Biden” al promovării tandemului Geoană – Raed!!! Fiind vorba de o simplă ”cafteală” între ”stăpânii Coloniei”..

Aveti un Pont

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

La orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala, intr-un amplu serial: vom devoala cum se FURA, pe fata, si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat, pe probe, reiteram: documente devastatoare! Ce putem spune este ca aceasta investigatie are o mare „legatura” cu gruparea de criminaliate economico-financiara organizata despre care dezvaluim de cava timp. (Ec Adrian Radu)

Citeste in continuare

Exclusiv

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov Prahova și alte patru județe din țară, printre care si Galati. În total, la audieri au fost aduse 40 de persoane care se presupune că știau de această afacere dar nu au spus nimic polițiștilor.

Printre cei audiați se numără și celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica de la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin, precizam intr-un articol anterior.

In depozitul uriaş de combustibil, ascuns într-o zonă împădurită din Prahova, chiar langă Ploiești, anchetatorii au găsit peste 300 de tone de păcură și produse petroliere, în trei bazine îngropate şi în șapte rezervoare de suprafață.

Proprietarul nu le-a spus deocamdată poliţiştilor de unde a făcut rost de combustibilul pe care îl vindea mai multor benzinării. Ar fi câştigat până acum peste cinci milioane de euro.

Depozitul ferit de ochii lumii este într-o pădurice aflată în spatele mănăstirii Ghighiu de langă Ploiești. Săptămânal, cisternele încărcau de acolo combustibil (CLU sub denumirea de motorina).

Depozitul era amplasat strategic în apropierea Drumului Național 1 și de autostrada A3.     Dintr-o curte pleca produsul petrolier cu documente întocmite fictiv către cumpărători de bună credință, potrivit anchetatorilor.

În realitate, presupusul proprietar ar fi cumpărat la negru o cantitate impresionantă de combustibil petrolier pe care l-ar fi vândut apoi către benzinării mici din toată țara.

In fapt, acesta a dezvoltat o mica rafinarie unde transforma rezidurile petroliere achizitionate ca deseuri si rafinau sub forma de CLU, CLU care era vandut la cumparatori de buna credinta.

Celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, impreuna cu „prietenii” sai din Galati ar fi vandut rezidurile petroliere spre rafinare.

Cum mentionam, gruparea intentiona sa obtina CAF 7 pentru TERMIA lui Andrei Volosevici, pentru asa zise piese de schimb dar vizau produsele petroliere din acesta si cu fierul vechi obtineau cca 2 miliaone de euro.

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor. La firma unde a avut loc perchezitii (SC Statii de Spalare Vagoane Cisterna CFR SSVAC SA) a lucrat „Portocala”. Acum se leaga toata reteaua de infractori si trompetele edilului. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale si despre dosarul disjuns cu spalarea de bani si cu „paletii” buclucasi, mai precizam in dezvaluirile noastre.

Acum dezvaluim pentru „cunoscatori”:

Procuroul „Portocala”, pardon, fostul procuror a lucrat si/sau mai lucreaza la SC Statii de  Spalare Cisterne CFR SSVAC SA unde a avut, in fapt, perchezitia, unde administrator este Hichi Albert LAURENTIU:

Tot ca administrator apare si Tomoni Vizante Dumitru:

Actionar majoritar este Erwkat (Fosta Grampet):

Actionar majoritar la Grampet sunt:

1.          Stoica Gruia

2.         Didila Vasile

Alte doua firme in care Hichi Albert Laurentiu este Actionar:

1.          Rail Logistic SRL – firma de paza din Negoiesti;

2.         Iprochim SA in care MINISTERUL ECONOMIEI ESTE ACTIONAR MAJORITAR CU 73%!

Sa mai demonstram ca, Hichi Albert Laurentiu este un sustinator devotat si pe fata a lui Ludovic Orban, credem ca ar fi de prisos.

Asa ajungem la „caracatita” din  Prahova, la nas/fin, cu parfum de „Portocala”, la CAF 7, etc.

Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Printr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de închiriere cu Telekom (înlocuit acum de Orange) pentru spațiile unde Compania este proprietară iar Telekom Chiriaș.

După cum se vede, in toate contractele de închiriere se modifica in jos tariful pe metru pătrat pentru suprafața închiriată, deși in acele spații Telekom deține aparatură nu foarte ușor de relocat.

Prin urmare, nu exista o constrângere din partea nimănui să se reducă din tarif. Se poate vedea că nici măcar la un spațiu nu se menține tariful/mp.

Se încheie un așa zis Proces verbal de negociere care nu arată in esență nici o negociere, si semnat de cineva care NU are nicio competenta nici din partea TELEKOM. In fapt, o premiera ar fi pentru organele judiciare. Ca sa nu mai spunem că nu rezultă ca prin împuternicirea dată se poate negocia prețul, ci doar prelungirea.

In fine, când vine vorba de locația din Teliuc, se spune “se rectifică suprafața din Contractul de închiriere…” de la 125 mp la 47.” “Se restituie chiria aferentă diferenței de suprafață”

Acest lucru este strigător la cer deoarece/”furt pe fata”, dacă tot ai modificat suprafața, (nu era obligatoriu să o modifice întrucât diferența de spațiu nu mai poate folosi de nimeni întrucât nimeni nu vrea să “locuiască” cu aparatura Telekom) nu trebuia să ii dea și banii înapoi. Actul adițional nu poate să aibă efect pentru trecut.

Ca sa nu mai spunem că cei din Compania Posta Romana se judecă cu diferite firme și pentru 100 de lei.

Aceasta „comisie” își permite să renunțe, să ofere aproximativ 13.000 euro fără nici cea mai mică opoziție.

Mai mult, nici nu își asumă acest „matrapazlâc” și transmite unei alte entități obligația de plată, adică Direcției de poștă Timișoara.

Când se pune problema semnării acelui act adițional nr. 4, fostul Director General, jurist de meserie, se „fofilează” și îl trimite pe smecherul Ov. Călin la adjunctul sau, Ștefan, actualul director general.

Acesta semnează ca primarul și aruncă în cârca Poștei o „datorie” inventată.

Mai târziu, in zilele noastre, odată cu schimbarea șefilor de direcții din Companie, Ov. Călin o propune pe inocenta, habarnista, manichiurista Florentina Radu pe postul de director la departamentul juridic. Evident, Ștefan nu comentează deoarece este asigurat că „duduia” inocenta, habarnista si manichiurista va executa orice ordin i se va da, fără să comenteze dar și fără să priceapă prea mult din ce se întâmplă.

Cu Florentina la juridic, cu prietenul lui de la Cluj la alt compartiment, cu un mic șantaj la directorul general, Ovidiu Calin dirijează toate mișcările care au loc in Companie. Mai ales alea cu bani mulți. Vom reveni cu documente si dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Aveti un Pont25 de minute ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv26 de minute ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv26 de minute ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate10 ore ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv1 zi ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv2 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv2 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv2 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate4 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv4 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv5 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Exclusiv5 zile ago

“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDefilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!