Connect with us

Administratie

𝑰𝑼𝑳𝑰𝑨𝑵 𝑫𝑼𝑴𝑰𝑻𝑹𝑬𝑺𝑪𝑼, 𝒑𝒓𝒆𝒔𝒆𝒅𝒊𝒏𝒕𝒆𝒍𝒆 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕𝒆𝒂𝒏 𝑷𝒓𝒂𝒉𝒐𝒗𝒂: „𝐼𝑛𝑡𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑔𝑎𝑧𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑒 𝑉𝑎𝑙𝑒𝑎 𝑆𝑙𝑎𝑛𝑖𝑐𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑣𝑖𝑠 𝑑𝑒 𝑧𝑒𝑐𝑖 𝑑𝑒 𝑎𝑛𝑖 𝑎𝑙 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑒𝑙𝑒 𝐶𝑜𝑐𝑜𝑟𝑎𝑠𝑡𝑖𝑖 𝑀𝑖𝑠𝑙𝑖𝑖, 𝑉𝑎𝑙𝑐𝑎𝑛𝑒𝑠𝑡𝑖, 𝐶𝑜𝑠𝑚𝑖𝑛𝑒𝑙𝑒, 𝐷𝑢𝑚𝑏𝑟𝑎𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖, 𝑉𝑎𝑟𝑏𝑖𝑙𝑎𝑢, 𝐴𝑙𝑢𝑛𝑖𝑠, 𝑆𝑡𝑒𝑓𝑒𝑠t𝑖, 𝐵𝑒𝑟𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑖 𝑜𝑟𝑎𝑠̦𝑢𝑙 𝑆𝑙𝑎𝑛𝑖𝑐”

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐒𝐥𝐚𝐧𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐫𝐞𝐭𝐞𝐚𝐮𝐚 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐞 𝐢𝐧 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐚𝐧𝐢!
 𝐀 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞
𝑰𝑼𝑳𝑰𝑨𝑵 𝑫𝑼𝑴𝑰𝑻𝑹𝑬𝑺𝑪𝑼, 𝒑𝒓𝒆𝒔𝒆𝒅𝒊𝒏𝒕𝒆𝒍𝒆 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕𝒆𝒂𝒏 𝑷𝒓𝒂𝒉𝒐𝒗𝒂: „𝐼𝑛𝑡𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑔𝑎𝑧𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑒 𝑉𝑎𝑙𝑒𝑎 𝑆𝑙𝑎𝑛𝑖𝑐𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑣𝑖𝑠 𝑑𝑒 𝑧𝑒𝑐𝑖 𝑑𝑒 𝑎𝑛𝑖 𝑎𝑙 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑒𝑙𝑒 𝐶𝑜𝑐𝑜𝑟𝑎𝑠𝑡𝑖𝑖 𝑀𝑖𝑠𝑙𝑖𝑖, 𝑉𝑎𝑙𝑐𝑎𝑛𝑒𝑠𝑡𝑖, 𝐶𝑜𝑠𝑚𝑖𝑛𝑒𝑙𝑒, 𝐷𝑢𝑚𝑏𝑟𝑎𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖, 𝑉𝑎𝑟𝑏𝑖𝑙𝑎𝑢, 𝐴𝑙𝑢𝑛𝑖𝑠, 𝑆𝑡𝑒𝑓𝑒𝑠t𝑖, 𝐵𝑒𝑟𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑖 𝑜𝑟𝑎𝑠̦𝑢𝑙 𝑆𝑙𝑎𝑛𝑖𝑐. 𝑈𝑛 𝑣𝑖𝑠 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑖𝑙 𝑣𝑜𝑚 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎 𝑖𝑛 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑢 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑓𝑜𝑛𝑑𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑒𝑢𝑟𝑜𝑝𝑒𝑛𝑒. 𝐴𝑚 𝑎𝑣𝑢𝑡 𝑒𝑚𝑜𝑡𝑖𝑖 𝑐𝑎𝑛𝑑 𝑎𝑚 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑎𝑡 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑎𝑐𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡𝑖𝑒. 𝐴𝑣𝑒𝑚 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑒 𝑠i 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑖𝑖𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝑒𝑥𝑡𝑖𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑔𝑎𝑧𝑒 𝑠𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑙𝑡𝑒 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡̦𝑖 𝑝𝑟𝑎ℎ𝑜𝑣𝑒𝑛𝑒. 𝑉𝑎 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟 𝑐𝑎̆ 𝑛𝑢 𝑣𝑜𝑚 𝑟𝑎𝑡𝑎 𝑛𝑖𝑐𝑖𝑜 𝑜𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎r𝑖𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑗𝑜𝑟𝑒 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑟𝑎𝑠𝑡𝑟𝑢𝑐𝑡𝑢𝑟𝑎 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑙𝑎 𝑖𝑚𝑏𝑢𝑛𝑎𝑡𝑎𝑡𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑖 𝑣𝑖𝑒𝑡𝑖𝑖 𝑝𝑟𝑎ℎ𝑜𝑣𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑑𝑢𝑐 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑒𝑐𝑜𝑛𝑜𝑚𝑖𝑐𝑎“
 Fondurile pentru concretizarea proiectului “𝐈𝐧𝐟𝐢𝐢𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐭𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐢𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 – 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐜𝐨𝐫𝐚𝐬𝐭𝐢𝐢 𝐌𝐢𝐬𝐥𝐢𝐢, 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐚̆𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐢𝐧𝐞𝐥𝐞, 𝐃𝐮𝐦𝐛𝐫𝐚𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝐕𝐚𝐫𝐛𝐢𝐥𝐚𝐮, 𝐀𝐥𝐮𝐧𝐢𝐬, 𝐒𝐭𝐞𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝐁𝐞𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐒𝐥𝐚𝐧𝐢𝐜” sunt asigurate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – Axa Prioritară 8 – Sisteme Inteligente și Sustenabile de transport al energiei electrice și gazelor naturale, Obiectivul Specific 8.2 Creșterea gradului de interconectare a Sistemului Național de Transport a gazelor naturale cu alte state vecine.
 Valoarea totală a Contractului de finanțare – 150.989.246,42 lei
 Perioada de implemnetare este de 29 de luni.
 Gospodării şi instituĹŁii publice propuse spre racordare – 8159
 Lungimea reĹŁea inteligentă de distribuĹŁie a gazelor naturale (SMART ENERGY TRANSMISSION SYSTEM) – 297,880 km (constituită atât din conducte subterane cât si supraterane)
 Grad de racordare – 60,58%.
 Beneficiile racordării la sistemul inteligent de distribuţie a gazelor naturale :
– alimentare cu energie termică
– asigurarea apei calde menajere
– utilizarea gazelor naturale ĂŽn procesele de producĹŁie sau ĂŽn activitatea curentă cu impact direct asupra competitivitĹŁii operatorilor economici sau a calităţii serviciilor publice prestate de către instituĹŁiile publice
– reducerea emisiilor de noxe ĂŽn atmosferă ca urmare a utilizării combustibilului solid.
Citeste in continuare

Administratie

Decidenții s-ar fi pus de acord si vor creste si pensiile militare cu 12%?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Decizia ar fi una ințeleaptă , având in vedere că pensiile militare nu au mai fost indexate din anul 2017, precizeaza cei de la FPP.

Măsurile sociale si modul in care Guvernul recompensează performanța si conduitele sociale, incurajând asistații sociali, nu crează premizele construirii unei societăti sănătoase, ci , din contră, incurajează lenea și fuga de răspundere

Nu putem pune niciodată semnul egal intre cei care si-au sacrificat zeci de ani din viața, pe care i-au pus in slujba țării , și cei care au avut o viața desfrânată, asteptând ajutorul social.

Nu este corect, nu enest onest, nu este un mod prin care se incurajează construirea unei cariere profesionale corecte.

Vom susține cu toată resursa pe care o avem ca niciodată semnul = să nu fie pus intre cei care si-au dăruit viața profesiei si trântorii societății, care sunt manipulati pentru voturi, mai precizeaza sursa citata.

Citeste in continuare

Administratie

Polițiștii de frontieră sătmăreni nu au permis intrarea în țară a două automarfare încărcate cu produse second-hand constând în textile, mobilă, electrocasnice uzate, dar și plastic și cauciuc

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

In Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un maramureșean în vârstă de 55 de ani, conducând un automarfar înmatriculat în România.
Bărbatul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, mobilier, saltele, textile și electrocasnice uzate, de la o societate comercială din Germania și care urmau să ajungă la o firmă din județul Iași.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transfer de produse second-hand, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului Satu Mare care au stabilit că bunurile transportate – în cantitate de 12.000 kg – nu pot intra pe teritoriul României întrucât nu există documente legale.

Conform legislației în vigoare, șoferul nu a putut prezenta certificatul privind operațiunile de curățare și dezinsecție.

La Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetățean român, în vârstă de 45 de ani, din județul Maramureș, conducând un automarfar înmatriculat în România.
Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, 24.260 kg de plastic și cauciuc, de la o societate comercială din Germania având ca destinație o societate comercială din județul Neamț.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transfer de deșeuri, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii de Mediu Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul României, întrucât nu există documente necesare importului de deșeuri.
Conform legislației în vigoare, persoana în cauză nu a putut prezenta Anexa nr. 7 la Regulamentul (CE) nr. 1013/2006.

În ambele cazuri, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar, precizeaza sursa citata. (Paul D.).

Citeste in continuare

Administratie

Polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 555.000 pachete țigări, fără marcaje fiscale

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, au executat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în urma căreia a fost oprit, în localitatea Malovăț, un bărbat de cetățenie bulgară, de 47 de ani, la volanul unui ansamblu de autovehicule format din cap tractor și semiremorcă.

Țigările, în valoare totală de 1.500.000 de euro și automarfarul au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta -Turnu Severin pentru luarea unei alte măsuri preventive, transmite Politia de Frontiera Romana. (Paul D.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv10 ore ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv10 ore ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Exclusiv3 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinChiar nu mai exista organe de cercetare penala in Prahova sa aplice legea? Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a...

Exclusiv3 zile ago

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMetoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam...

Exclusiv3 zile ago

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAm amintit în treacăt despre demisii, tocmai pentru că aveam date certe despre numeroși colegi care își înnoiesc periodic...

Exclusiv4 zile ago

O noua lovitură grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu!/Dosar celebru picat in instanta/Toti inculpatii au fost achitati cu mentiunea: Fapta NU EXISTA

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSe dărâmă în cap toata șandramaua lui Portocala si a zdreantelor care il ajutau Iata ca dezvaluirile ziarului Incisiv...

Exclusiv4 zile ago

Penitenciarul Ploiesti a simulat un atac cu drona de parca era forta combatanta de asalt…Sau, o fi avand legatura cu „Bomba ecologica de la Pleasa” unde erau trimisi detinutii?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupa dezvaluirile noastre despre derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar...

Exclusiv4 zile ago

Pentagonul a anunĹŁat al 26-lea ajutor militar pentru Ucraina, de 400 milioane de dolari

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPachetul constă în muniţie pentru sistemele de rachete antiaeriene NASAMS, pentru HIMARS, dar şi pentru obuzierele de 155 mm....

Exclusiv5 zile ago

Cine sapa groapa altuia cade el in ea/ Cu ce se ocupa Simona Albu și primarul “Nino – Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn loc ca prioritatea celor doi sa fie depunerea proiectelor  privind atragerea de fondurilor europene, modernizarea orașul, promisiunile din...

Exclusiv5 zile ago

Infractiuni savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu B.C.R/Documente plangere penala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu...

Exclusiv6 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/ Recop Recycling SRL, Tymbark si Haier Tech din Ariceştii Rahtivani

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv6 zile ago

Andrei Volosevici supranumit si primarul “Nino-Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCea mai concisă definiție a alcoolismului îi aparține cercetătorului american E.M. Jellinek: „Orice uz de băuturi alcoolice ce poate...

Exclusiv6 zile ago

Până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn această perioadă, până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023, fapt pentru care este...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintre aberatii, minciuni si sub influenta bauturilor alcoolice, primarul Andrei Volosevici a avut un atac suburban la adresa consilierilor...

Exclusiv1 săptămână ago

Din zona Justitiei la varf vine un miros pestilential/ Dan Halchin, doctor in Informatii, si insigna cu sistemul pe “invers”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!