Connect with us

Actualitate

CULISELE UNEI CACEALMALE DEJA FUMATE

Publicat

pe

(Preluare Inpolitics):

Face valuri mari o dezvăluire aruncată zilele astea în presă privind așa-zise puteri discreționare pe care intenționează să și le aroge SRI printr-un proiect de lege despre care nu aflăm cine l-a elaborat, cînd și cum. Multă lume indignată, pe bună dreptate. Deși indignarea cam prea rapidă a unora bate la ochi. Tot pe bună dreptate. Și asta pentru că, în opinia noastră, asistăm, iar și iar, la o strategie veche de vreo două decenii care ar trebui să poarte numele ”Cum să schimbăm totul, dar să nu modificăm nimic” în materie de legi ale serviciilor. De fapt, scenariul de acum e identic cu unele mai vechi, iar scopul rămîne același: legile siguranței să rămînă neatinse, pentru că forma lor sumară și neadecvată timpurilor permite, de fapt, enorm de mult slujbașilor sistemului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la finalul şedinţei CSAT, că pachetul legislativ privind securitatea naţională cuprinde şase proiecte, respectiv: legea apărării naţionale, legea privind activitatea de informaţii, contrainformaţii şi de securitate, legea sistemului naţional de management al crizelor, noile legi ale SIE şi SRI şi legea statutului ofiţerilor de informaţii.

Siteul G4media susține că ziariștii săi au consultat un proiect de modificare a legii SRI care atribuie oamenilor serviciului privilegii de neînchipuit: procurorii ar putea intra în sediile SRI doar cu aprobarea președintelui CSAT, care este șeful statului, și cu informarea prealabilă a directorului Serviciului; ofițerii SRI vor putea fi audiați, percheziționați sau reținuți pentru fapte săvârșite în exercitarea atribuțiilor de serviciu numai de procurori anume desemnați; persoanele fizice și juridice, precum și autoritățile și instituțiile publice ar putea fi obligate să acorde sprijin SRI la cerere pentru derularea operațiunilor sale; directorul SRI nu ar mai putea fi demis de parlament, ci doar de președinte; sereiștii ar avea dreptul să solicite persoanelor fizice și juridice date, indiferent de forma de stocare a acestora, informații și, după caz, obiecte.

Indignare maximă în presă și în societatea civilă. 13 ONG-uri deja au dat un comunicat de protest și vor urma și altele.

În general, asemenea vești e cît se poate de benefic să fie sancționate de societate. Somnul rațiunii/națiunii naște monștri.

În cazul de față, personal, aș alege mai degrabă un hohot de rîs în fața unei strategii deja fumate de blocare a schimbărilor la legile siguranței.

Pentru că de asta a fost lansat pe piață așa-zisul proiect de lege a SRI: ca să blocheze pe mai departe orice modificare.

Un proiect cu niște prevederi comice, de-a dreptul. Să nu mai poată fi demis șeful SRI de parlament? Păi niciun șef de serviciu nu a fost demis vreodată, de parlament ori de către președinte. Întotdeauna s-a recurs la demisie. Sedii SRI verificate de procurori doar cu acord de sus? Dar cînd ați auzit de vreo anchetă a parchetelor în sediile SRI? Dreptul SRI de a-și înființa diverse structuri? Dar pînă acum ce i-a oprit? Nu are sens să mai continuăm…
Dar nici nu e ceva nou sub soare. Toate s-au mai propus și în trecut.

Deci, să o luăm metodic.

România are o problemă de vreo două decenii.
Niciun serviciu secret nu vrea să audă de modernizarea legislației învechite, pentru că golurile ei ajută teribil la nesancționarea abuzurilor. Modernizarea legilor ar putea chiar elimina unele servicii precum STS și SPP, ba chiar ar putea fuziona SRI cu SIE.
În consecință, politicienii bine racordați la sistem ar putea pur și simplu să facă un mucles perpetuu pe subiect.

Doar că intervine un element sîcîitor: forurile de la Bruxelles cer de mulți ani modificări la legile siguranței, după ce un român, Aurel Rotaru, care s-a plîns de persecuția SRI, a obținut în 2000 o condamnare răsunătoare la CEDO a Guvernului României. Cauza Rotaru a impus, finalmente, Comitetului european de Miniştri adoptarea, în iulie 2005, a unei rezoluţii prin care au fost sancționate întârzierile pe care România le avea în modificarea cadrului legilor siguranţei naţionale.

Din acest motiv, atît Băsescu și alianța DA, cît și PSD au fost obligați, după alegerile din 2004, să mimeze preocuparea pentru subiect.

De aici, a urmat un autentic sitcom, cu nenumărate episoade ridicole.

În 2006, ziarele Adevărul și Gîndul publicau concomitent extrase din două proiecte de lege privind statutul ofiţerilor de informaţii şi funcţionarea SRI.

Conform acestora, SRI urma să capete dreptul de a primi de la autorităţi şi instituţii publice, precum şi de la organizaţii private, informaţii şi documente sau copii după acestea, pentru „realizarea” securităţii naţionale. De asemenea, lucrătorii SRI puteau efectua anechete penale ținînd de siguranţa naţională și ar fi fost exoneraţi de răspunderea penală sau civilă dacă, prin exercitarea atribuţiilor de serviciu ar fi vătămat o persoană sau ar fi adus prejudicii patrimoniului acesteia.

”Ofiţerii de informaţii beneficiază de imunitate dacă împuşcă un cetăţean pe stradă” avertiza liberalul Bogdan Olteanu, la acea vreme.
Proiectul mai prevedea că în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, ofiţerii de informaţii nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi, fără avizul prealabil al conducătorului autorităţii informative.
În cazul în care se dorea înlăturarea unor pericole iminente pentru securitatea naţională, ofiţerii puteau folosi orice sistem de comunicare sau transport şi puteau intra în orice loc public sau privat, cu despăgubiri ulterioare.

În februarie 2006, CSAT dezbătuse în primă lectură șase proiecte de legi ale siguranței: legea apărării naţionale, legea privind activitatea de informaţii, contrainformaţii şi de securitate, legea sistemului naţional de management al crizelor, noile legi ale SIE şi SRI şi legea statutului ofiţerilor de informaţii. Textele fuseseră secretizate pentru că, explica președintele Băsescu, nu e de dorit ca noile prevederi ”să se transforme în subiecte de dezbatere publică fără nici o finalitate”.

O lună mai tîrziu, cum spuneam, ”secretizatele” se scurseseră misterios în presă, dînd startul unui scandal apocaliptic.

Dezbaterile aprinse din clasa politică, societatea civilă, presă și chiar organisme internaționale au dus la o amînare sine die a legilor. Care, între timp, se multiplicaseră, ajungînd să fie trei-patru pachete distincte: unul propus de liberali, unul de guvernul PNL-PD, unul de pesediști și un al treilea făcut de servicii și pasat președinției, care nici măcar nu avea drept de inițiativă legislativă, dar încerca că recurgă la tot felul de artificii pentru a susține pachetul.

Parlamentari din comisiile de resort răcneau public că proiectele sunt scrise de idioți și ageamii; guvernul și CSAT se războiau pe proceduri: cine avizează primul legile, unii sau alții? De aici, un meci de tenis cu pachetul, aruncat de la unii la alții.
Război era și pe avizele ministerelor și ale serviciilor, care le blocau adesea timp îndelungat. La dezbateri publice nici nu ne amintim să se mai fi ajuns.
În octombrie 2006, guvernul Tăriceanu reușea să adopte un pachet de legi în guvern, fără ca asta să însemne finalul sitcomului.
Pe mai departe s-a jonglat politico-civic cu legile siguranței; în general, ce mulțumea pe unii deranja profund pe alții și tot așa.
PNL voia înglobarea SPP și STS în alte structuri, directorul SRI, George Maior, trăgea pentru absorbția SIE etc.

Iar timpul trecea.

După ce ne-am văzut cu sacii aderării la UE în căruță, discuțiile s-au domolit, brusc.

În 2010, Victor Ponta anunța relansarea discuțiilor despre legile siguranței. La fel Klaus Iohannis, după 2014. În 2018 se înființa o comisie parlamentară specială pentru legile siguranței, dar o desființa Curtea Constituțională, pe motiv că o comisie parlamentară „nu poate avea rol de inițiator al propunerilor legislative”.

În martie anul acesta, parlamentul a înființat o comisie identică. Din 2018 pînă azi s-a uitat cazul precedentei. Evident, noua comisie nu doar că nu a lucrat un minut, dar nici nu are structura completată.

Premierul Nicolae Ciucă trîntește, senin, zilele trecute, o grozăvie”Legile siguranței naționale au fost elaborate la nivelul fiecărei instituţii responsabile în parte, pachetul în deplinătatea sa se află la nivelul fiecărui partid astfel încât comisiile de specialitate să poată să analizeze iar cred că nu mai târziu de o săptămână să putem să avem pachetul spre analiză şi aprobare la nivelul Guvernului astfel încât să fie înaintat Parlamentului”.

Doar că România are niște prevederi constituționale clare, astfel că legile pot fi făcute de către guvern, parlament ori prin inițiative cetățenești; cum o fi cu ”fiecare instituție responsabilă”? Să înțelegem că fiecare serviciu secret și-a elaborat propria lege?

De la decizia CEDO în cazul Rotaru au trecut 22 de ani. De la rezoluția Bruxelles-ului privind necesitatea imperioasă a schimbării legilor siguranței naționale au trecut 17 ani.
În tot acest interval am avut tragedia de la World Trade Center, atentatele teroriste din Spania, de la Paris etc, războaiele din Irak, Afganistan, Georgia, invaziile ruse din Ucraina și multe alte evenimente majore care implicau responsabilitatea serviciilor de informații și a celorlalți factori privind securitatea națională.

Nimic din toate astea nu a putut împinge clasa politică spre cea mai măruntă modificare a legislației. Pentru că sistemul nu vrea asta. Punct!

De cîte ori se pune ceva mai apăsat problema, în presă se scurg misterios texte de lege teribile – intenționat concepute astfel! -, care încing nervii publici, iar scandalurile iminente – naturale ori artificiale – nu fac decît să îngroape, iar și iar, modernizarea legilor. Cum, previzibil, se va întîmpla și acum.

Actualitate

Principalele motive pentru care ai nevoie de un localizator GPS pentru mașina

Publicat

pe

Principalele motive pentru care ai nevoie de un localizator GPS pentru mașina

Deși unii ar putea crede că montarea unui localizator GPS în mașină este ceva ce fac în general spionii în filme, există multe motive pentru a instala un dispozitiv de urmărire.

Ce face un localizator GPS auto?

Un localizator GPS pentru mașina ta este un dispozitiv mic care se conectează la mașină și utilizează GPS-ul pentru a stabili poziția vehiculului.

În funcție de tracker, acesta poate avea și alte funcții care monitorizează starea generală și performanța mașinii, poate ține evidența vitezei și modului de conducere și chiar îți poate trimite alerte dacă mașina ta a fost mutată.

Beneficiile unui tracker GPS pentru mașina ta

Acum că ai o idee de bază despre ceea ce poate și nu poate face un dispozitiv de urmărire auto, să aruncăm o privire la principalele motive pentru care un tracker GPS este o idee foarte bună.

Află unde se află vehiculul tău în orice moment

Funcția principală a unui localizator GPS auto este de a furniza locația vehiculului. Există multe situații în care aceasta poate fi utilă.

De exemplu, dacă mergi la un loc de parcare și nu mai găsești mașina, poți folosi trackerul GPS pentru a vedea dacă a fost ridicată sau furată. Sau poate că soțul/soția sau adolescentul ar fi trebuit să fie acasă cu o oră în urmă și vrei să afli unde se află.

Obține ajutor în caz de urgență

Cea mai importantă utilitate a unui localizator GPS auto, conform opiniei majorității, constă în capacitatea sa de a furniza ajutor rapid în situații de urgență.

Cu un dispozitiv de urmărire auto, dacă ești blocat sau implicat într-un accident, vei putea să spui personalului de urgență exact unde te afli. Acest lucru este deosebit de important dacă te afli într-o zonă necunoscută.

Recuperează mai rapid un vehicul furat

Zilnic, sunt furate multe vehicule, iar în multe cazuri, hoții de mașini nu trebuie nici măcar să spargă sau să pornească o mașină, proprietarii lasă cheile sau telecomanda în interior, făcând vehiculul o țintă ușoară.

Cu un tracker GPS auto, poți furniza autorităților locația mașinii tale, crescând șansele de a o recupera după ce a fost furată.

Monitorizează adolescenții

Părinții adolescenților care conduc adesea se îngrijorează în privința siguranței copiilor la volan. Lipsa de experiență în conducere și probabilitatea mai mare de a depăși viteza sunt câtiva dintre factorii care fac din accidentele auto principala cauză de deces pentru adolescenți. Sau poate te întrebi unde se află dacă întârzie pe drumul de întoarcere acasă.

Dacă ai un adolescent care tocmai a obținut permisul de conducere, un tracker GPS care oferă și statistici de călătorie poate ajuta părinții să monitorizeze conducerea și să abordeze problemele cu adolescenții.

Obțineți detalii și statistici despre călătorii

Dispozitivele de urmărire a vehiculelor, precum cele oferite de CargoTrack, oferă detalii și statistici despre călătorii, cum ar fi data și ora la care a început o călătorie, distanța parcursă de mașina sau viteza medie.

Aceasta urmărește chiar și obiceiurile potențial nesigure, cum ar fi frânarea bruscă sau accelerarea rapidă. Aceste informații utile îți pot oferi o perspectivă asupra obiceiurilor de conducere ale tale sau ale membrilor familiei tale.

Obține diagnoza vehiculului

Pe lângă detalii și statistici despre călătorii, dispozitivele GPS CargoTrack te ajută să monitorizezi starea generală a vehiculului, oferind diagnoze pentru mașina ta sau amintindu-ți când este timpul pentru întreținerea de rutină. Poate să te avertizeze cu privire la probleme mai grave, astfel încât să știi când este momentul să duci mașina la mecanic.

Află imediat dacă mașina ta este mutată

Dispozitivele de urmărire GPS mai avansate, precum cele oferite de CargoTrack, pot trimite alerte pe smartphone-ul tău dacă mașina este mutată, remorcată sau chiar lovită în parcare, astfel încât să poți acționa rapid. Poți fi la curent indiferent unde te afli.

Pentru mai multe detalii despre dispozitivele de monitorizare GPS, contactați acum un reprezentant CargoTrack.

Citeste in continuare

Actualitate

Care este diferența dintre SEO local și SEO organic?

Publicat

pe

Care este diferența dintre SEO local și SEO organic

De ce este important să înțelegem diferența dintre SEO organic și SEO local?

Diferența dintre SEO organic și SEO local constă în intenție. SEO organic se referă la clasarea pentru un cuvânt cheie care nu are limite geografice, în timp ce SEO local se referă la clasarea pentru un cuvânt cheie care este relevant doar pentru zona ta.

SEO organic este cel mai important tip de optimizare pentru motoarele de căutare, deoarece poate clasifica site-ul tău în orice parte a lumii.

SEO local este o subcategorie a SEO organic, în care te concentrezi pe clasarea pentru cuvinte cheie relevante pentru locația ta geografică (oraș, județ, sector, cartier sau stradă). Este important să înțelegi diferența dintre aceste două tipuri de optimizare, deoarece una poate funcționa mai bine decât cealaltă în funcție de ceea ce dorești să realizezi cu site-ul tău.

SEO organic este un tip de optimizare pentru motoarele de căutare în care te concentrezi pe cuvinte cheie care nu sunt limitate de zone geografice.

Optimizarea organică este axată pe clasarea cuvintelor cheie care nu au limite geografice, în timp ce optimizarea locală se concentrează pe clasarea cuvintelor cheie care sunt relevante doar pentru zona ta de activitate.

Care este diferența dintre optimizarea SEO locală și organică pentru motoarele de căutare?

SEO este un proces de optimizare a site-ului tău care are scopul să obțină o poziție mai înaltă în pagina rezultatelor motoarelor de căutare la nivel național sau global. Nu este ceva ce poți realiza peste noapte și necesită timp și răbdare pentru a ajunge în top.

SEO local este procesul de optimizare a site-ului pentru a obține o poziție mai înaltă în rezultatele motoarelor de căutare pentru zona ta locală. Procesul de optimizare SEO local este mai rapid, și se poate ajunge în Top 3 Google Local în doar câteva luni sau săptămâni, în funcție de concurența pe nișa urmărită.

SEO local este o parte a SEO organic. Este vorba despre obținerea unei poziții mai înalte în rezultatele motoarelor de căutare pentru o anumită zonă, precum un oraș, județ, sector sau cod poștal.

SEO organic este despre obținerea unei poziții mai înalte în rezultatele motoarelor de căutare pentru cuvintele cheie relevante pentru afacerea și industria ta la nivel național sau global.

Dacă te gândești să apelezi la o firmă cu experiență în SEO organic și SEO local, poate dorești să descoperi care sunt prețurile pentru serviciile de optimizare SEO organic și local.

Avantajele strategiei pentru SEO local și organic

SEO local este procesul de optimizare a unui site pentru a obține un clasament mai înalt în rezultatele căutării locale. Este numit și Optimizare pentru Motoarele de Căutare Locale sau Marketing pentru Motoarele de Căutare Locale.

SEO organic este procesul de optimizare a unui site pentru a obține un clasament mai înalt în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare, fără a plăti pentru link-uri sponsorizate (PPC sau Google Ads). Scopul optimizării SEO organice este de a vă asigura că site-ul obține un clasament suficient de înalt în paginile naturale, neplătite ale rezultatelor motoarelor de căutare pentru a genera trafic și potențiali clienți.

Există numeroase avantaje ale utilizării unei strategii locale și organice de optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea includ creșterea clasamentelor, creșterea traficului și creșterea veniturilor.

Beneficiile obținute din căutările organice nu se limitează doar la un singur aspect. Orice afacere care implementează aceste strategii are șanse să obțină o gamă largă de rezultate pozitive.

Ca rezultat al creșterii clasamentelor, site-ul va primi mai mult trafic. Mai mult trafic duce la mai multe vânzări și, în final, la venituri mai mari.

De asemenea, strategia organică duce la o clasare mai ridicată în motoarele de căutare pe termen lung. Acest lucru înseamnă că atunci când potențialii clienți caută produse sau servicii, este probabil să găsească site-ul tău înaintea altora din industrie.

Strategii locale de optimizare pentru motoarele de căutare pentru afacerile mici

Optimizarea pentru motoarele de căutare locale este o strategie importantă de marketing online pentru proprietarii de afaceri mici, în special pentru cei cu o locație fizică.

Este important să ai o înțelegere solidă a peisajului local de optimizare SEO pentru a crea și implementa o strategie de succes. Există mulți factori diferiți care contribuie la succesul unei campanii de SEO local.

Dacă poți atrage trafic către site, șansele de succes cresc considerabil. Dorești cât mai multă vizibilitate posibilă pentru afacere, astfel încât să poți construi relații și încredere cu publicul țintă. Astfel, clienții pot utiliza această afacere pentru a interacționa pozitiv în cadrul comunității locale.

Pentru a avea succes într-o campanie locală de SEO, trebuie să apelezi la un specialist SEO Local pentru implementarea unei strategii de succes. Este important ca oamenii din zona să știe că ești acolo și ce produse sau servicii oferi.

Citeste in continuare

Actualitate

Optimizează succesul online al afacerii tale cu ajutorul experților de la optimizareseowebsite.ro – Agentia SEO și Web Design de încredere

Publicat

pe

De

optimizare seo website

În era digitală din ce în ce mai competitivă, deținerea unui site web bine construit și optimizat corespunzător este esențială pentru succesul afacerii tale online. Cu toate acestea, crearea și menținerea unui site web performant necesită experiență și cunoștințe specializate în domeniul optimizării SEO, web designului și marketingului online. Aici intervine optimizareseowebsite.ro, o agenție SEO și Web Design dedicată să te ajute să-ți atingi obiectivele online și să-ți maximizezi vizibilitatea pe internet. Cu o echipă de experți talentați și o abordare cuprinzătoare, optimizareseowebsite.ro se angajează să ofere soluții personalizate și eficiente pentru nevoile specifice ale afacerii tale.

I. Crearea de site-uri web performante:
Un site web este cartea ta de vizită online și trebuie să reprezinte în mod autentic și atrăgător identitatea afacerii tale. Echipa de la optimizareseowebsite.ro pune la dispoziție servicii de web design profesionale, prin care se asigură că site-ul tău este construit cu o estetică plăcută, o navigare intuitivă și o structură optimizată pentru motoarele de căutare. Fie că ai nevoie de un site de prezentare simplu sau de un magazin online complex, specialiștii noștri vor crea o platformă digitală eficientă și atractivă pentru a-ți promova afacerea în mediul online.

II. Optimizare SEO pentru vizibilitate maximă:
Dacă dorești să atragi trafic de calitate pe site-ul tău și să obții o poziție superioară în rezultatele căutării organice, optimizarea SEO este esențială. Echipa de la optimizareseowebsite.ro dispune de o experiență vastă în domeniul optimizării SEO și poate implementa strategii eficiente pentru a-ți crește vizibilitatea online. De la optimizarea on-page, cum ar fi structurarea corectă a conținutului și utilizarea cuvintelor cheie relevante, până la optimizarea off-page, cum ar fi crearea de backlink-uri și gestionarea eficientă a profilului de link-uri, specialiștii noștri vor asigura că site-ul tău beneficiază de toate elementele necesare pentru o clasare superioară în motoarele de căutare.

III. Campanii SEO și Marketing pe rețelele de socializare:
În era în care social media joacă un rol esențial în viața oamenilor, optimizareseowebsite.ro îți poate ajuta afacerea să profite de acest potențial enorm. Echipa noastră de experți în social media marketing va dezvolta și implementa campanii eficiente pe platformele de socializare relevante pentru afacerea ta, precum Facebook, Instagram, LinkedIn și altele. Prin promovarea inteligentă a conținutului de calitate și prin interacțiunea cu audiența ta țintă, vei putea obține o expunere crescută, creșterea numărului de urmăritori și, în final, generarea de noi clienți.

IV. PPC Marketing pentru rezultate imediate:
Dacă dorești rezultate rapide și un control precis asupra bugetului tău de marketing online, optimizareseowebsite.ro îți poate ajuta prin serviciile de PPC Marketing (Pay-Per-Click). Echipa noastră va dezvolta și gestiona campanii publicitare plătite, precum Google Ads și alte platforme relevante, pentru a-ți asigura că mesajul tău ajunge în fața audienței potrivite. Cu o abordare strategie și optimizări constante, vei putea atrage trafic calificat către site-ul tău și să obții rezultate tangibile într-un timp scurt.

V. Local SEO și publicare advertoriale:
Dacă afacerea ta se concentrează pe servicii și produse la nivel local, optimizareseowebsite.ro poate să-ți ofere servicii de Local SEO pentru a-ți crește vizibilitatea în zona ta de acțiune. Vom optimiza site-ul tău și vom utiliza tactici specifice pentru a atrage clienți locali interesați de serviciile tale. De asemenea, avem posibilitatea de a publica advertoriale bine optimizate și relevante pe site-uri partenere, astfel încât să obții expunere suplimentară și să-ți consolidezi autoritatea în domeniu.

Optimizareseowebsite.ro este agenție SEO și Web Design pe care o poți încredința pentru a-ți crește prezența online și a obține succesul în mediul digital. Echipa noastră de specialiști talentați, abordarea personalizată și expertiza în domeniu ne recomandă ca partener de încredere pentru afacerea ta. Indiferent de nevoile tale, de la crearea unui site web captivant la optimizarea SEO sau dezvoltarea de campanii de marketing online, suntem pregătiți să te susținem pe întreg parcursul procesului și să te ajutăm să atingi obiectivele tale online. Contactează-ne astăzi și descoperă cum optimizareseowebsite.ro te poate ajuta să-ți maximizezi potențialul online.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Exclusiv4 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv4 zile ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv4 zile ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv5 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv5 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv6 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv6 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv7 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusivo săptămână ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusivo săptămână ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusiv2 săptămâni ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusiv2 săptămâni ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusiv2 săptămâni ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusiv2 săptămâni ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!