Connect with us

Exclusiv

Doar in 5 din 41 de IPJ-uri există servicii de spălare și igienizare a autospecialelor de poliție/După 20 de ani, autospecialele de poliție vor fi spălate

Publicat

pe

Normalitatea în unitățile de poliție este atât de greu de implementat încât mulți colegi au ajuns să se complacă în condițiile mizere în care sunt nevoiți să își îndeplinească atribuțiile de serviciu. Dacă anul trecut am fost nevoiți să protestăm în fața MAI cu machete de toalete pe care le găsim în fundul curților posturilor de poliție și nu numai, peste 1000 la număr, pentru a atrage atenția că în plină pandemie polițiștii nu au acces la apă curentă și toaletă, acum vorbim despre mizeria din autospecialele de poliție, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.

Colegii noștri din teritoriu au început o serie de demersuri pentru a sensibiliza managerii asupra necesității achiziționării de servicii de curățenie și igienizare a autospecialelor de poliție. Primul demers care s-a finalizat cu succes a fost la nivelul IPJ Maramureș. Dacă inițial li s-a spus colegilor că nu sunt fonduri disponibile pentru astfel de servicii, după mediatizarea situației, brusc și dintr-o dată, în urma unui transfer de fonduri de la un capitol bugetar la altul, s-au găsit banii necesari, astfel încât să fie încheiate mai multe acorduri cadru cu spălătorii din tot județul Maramureș.

Vă reamintim că dezinteresul șefilor pentru protecția polițiștilor și chiar a cetățenilor care intrau în sediile de poliție sau în autospeciale a fost manifestată inclusiv pe durata pandemiei de COVID-19. Astfel, mai multe filiale ale Sindicatului EUROPOL au preluat sarcina de a proteja polițiștii și de a identifica soluții pentru igienizarea autospecialelor de poliție, campanie prezentată anterior. https://sindicateuropol.ro/sute-de-autospeciale-dezinfectate/

La nivelul IPJ Timiș, după mai bine de 2 ani de adrese și sesizări transmise de la nivelul Filialei Timiș a Sindicatului EUROPOL, în care s-au invocat de către conducere toate pretextele posibile pentru a nu achiziționa astfel de servicii de curățenie și igienizare, reprezentanții noștri au prezentat această problemă, în data de 24.03.2022, la nivelul Comisiei de Dialog Social de la nivelul Prefecturii Timiș. Sigur că această problemă a produs iritare, mai ales pentru că șefii tuturor deconcentratelor au aflat despre incapacitatea managerială de la nivelul IPJ Timiș, însă demersul a dat roade.

Ulterior ședinței Comisiei de Dialog Social, de data aceasta inițiativa reprezentanților Sindicatului Europol a fost tratată corespunzător, iar în data de 28.03.2022 IPJ Timiș a comunicat faptul că efectuează o analiză pentru a se stabili demersurile necesare. După 1 lună jumate de la acest răspuns, am fost surprinși să vedem că se poate și la IPJ Timiș. La data de 17.05.2022 au fost anunțate toate structurile despre faptul că s-au achiziționat servicii de spălătorie auto pentru autovehiculele din dotarea IPJ Timiș și structurilor asigurate logistic, servicii valabile până la data de 31.12.2022.

Acesta este un exemplu despre „lupta cu morilor de vânt” pe care trebuie să o ducem pentru o chestiune care ar trebui să reprezinte normalitatea. Dacă cineva consideră că pretenția de a avea o autospecială curată și igienizată, pe care polițiștii o folosesc 8 ore sau 12 ore, este ceva aberant în anul 2022, atunci ne cerem scuze că mai vrem să acceptăm mizeria din sistem, și la propriu, și la figurat.

Această problema ar fi putut fi rezolvată în oricare dintre etapele parcurse în cursul demersului sindical, care a durat 2 ani, însă a fost nevoie de insistență, perseverență și mediatizare pentru ca un lucru firesc să fie înțeles ca atare și de manageri. Îi felicităm pe această cale pe reprezentanții Filialei Timiș a Sindicatului EUROPOL și vom continua să determinăm șefii de inspectorate să își asume și exercite funcția. Din păcate, la acest moment avem doar 5 din 41 de IPJ-uri unde există servicii de spălare și igienizare a autospecialelor de poliție, mai precizeaza sursa citata. (Cristina T.).

Exclusiv

Afaceri intunecate. Un studiu de caz în Securitatea Națională: legături infracționale în Sistemul Național Antigrindină

Publicat

pe

De

O investigație în contextul anchetelor jurnalistice: Sistemul Național Antigrindină și impactul asupra Siguranței Naționale a României

Provocările post-electorale: Ce trebuie să facă noul Guvern – Urgența soluționării crizelor naționale (aici), (aici), (aici),  etc.

Ziarul Incisiv de Prahova a demarat în exclusivitate o investigație complexă privind consecințele tragice ale funcționării ilegale a Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor, concomitent cu o analiză asupra activităților coordonate de Popescu Cristian, director la Electromecanica Ploiești, care subminează securitatea națională a României.

Cererea de despăgubiri și impactul asupra agriculturii

Pe fondul acestor investigații, Asociația Producătorilor Agricoli de Cereale și Plante Tehnice Prahova a solicitat despăgubiri de la Statul Român pentru pierderile suferite din cauza secetei, pierderi care au fost generate de intervențiile derulate prin sistemul antigrindină, suspectate de ilegalitate. Aceste demersuri sunt absolut legale și subliniază impactul major al sistemului asupra agriculturii românești, atât din punct de vedere economic, cât și al siguranței alimentare.

Activitățile infracționale ale lui Popescu Cristian

Coordonarea lui Popescu Cristian în cadrul Electromecanica Ploiești a fost identificată ca parte a unui clan infracțional, acțiunile sale având potențial de a provoca prejudicii semnificative atât securității naționale, cât și integrității financiare a Statului. Conducerea sa de către interese de grup de crimă organizată subminează nu doar încrederea în instituțiile statului, dar și credibilitatea Sistemului Național Antigrindină, care, în mod ironic, ar fi trebui să protejeze economia și populația de fenomene meteorologice extreme.

Eficiența Sistemului și riscurile asociate

Eficiența sistemului a fost constant contestată, având în vedere că intervențiile nu au reușit să combată căderile de grindină și, în plus, au generat scăderi dramatice ale precipitațiilor în zonele adiacente. Aceasta a generat nu doar o pierdere semnificativă a producției agricole, ci și un risc major din punct de vedere al sănătății populației, prin facilitarea introducerii pe piață a produselor agricole de import care nu respectă normele sanitare.

Incidentul de la Lăpoșel: O atenționare serioasă

Incidentul de la Lăpoșel, în care patru copii au decedat din cauza unei viituri neașteptate, a evidențiat suspiciunile legate de operațiile de combatere a grindinei în acea zonă. Aceste evenimente dramatice au condus la o cerere necesară de revizuire a reglementărilor și a funcționării sistemului, în special în contextul lipsei de transparență și de responsabilitate în gestionarea intervențiilor atmosferice.

Atingerea intereselor de grup și implicațiile asupra Securității Naționale

În contextul activităților clandestine coordonate de Popescu Cristian, directorul Electromecanica Ploiești, se conturează o rețea criminală organizată, având scopul de a sifona bani publici și de a afecta securitatea națională, precum și siguranța alimentară a României. Aceste acțiuni sunt orchestrate de un grup care are legături directe cu clanul infracțional condus de Emanuel Ioana, director în cadrul ROMARM.

Acuze neîntemeiate și propaganda subterană

Grupul coordonat de Popescu și Emanuel Ioana a lansat, și continuă să lanseze, în mediile relaționale strategice, acțiuni speciale exprimate prin acuzații nefondate. Aceste acuzații sunt incluse în adrese bine ticluite în cadrul unor ”partide de vânătoare”, formulate și comunicate dirijat către instituții esențiale ale statului, cum ar fi Administrația Prezidențială, Guvernul României, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Parlamentul României și Avocatul Poporului, în perioada mai – decembrie 2024. Scopul acestor acțiuni este de a boicota, denigra, bloca, submina și sabota demersurile legale întreprinse de Asociația Producătorilor Agricoli de Cereale și Plante Tehnice Prahova.

Controlul Guvernamental și investigarea infracțiunilor

Recent, unul dintre liderii acestui grup infracțional, manevrat de Emanuel Ioana, alături de un spectru întreg de directori din cadrul ROMARM, se află sub incidența unor acțiuni de control ale guvernului. Aceste verificări se concentrează pe aspecte de interes care vizează erodarea unor obiective naționale, generând suspiciuni de posibile infracțiuni grave la adresa securității naționale a României.

Rolul crucial al lui Popescu Cristian în tabloul infracțional

În cadrul unui tablou infracțional complex și bine structurat, Popescu Cristian, directorul Electromecanica Ploiești din cadrul Companiei Naționale ROMARM, îndeplinește un rol esențial. El dirijează întregul lanț de operațiuni speciale de aprovizionare, achiziții și proceduri tehnice, deținând și exercitând un monopol asupra acestor activități.

Abuzul de autoritate și achiziții preferențiale

Acțiunile lui Popescu se desfășoară fără restricții, el „cumpărând” componente de la furnizorii preferați, aplicând strategii de achiziții preferențiale la prețuri adesea mai mari decât cele practicate de piețele locale și internaționale. Colaborarea sa cu cetățeni români și străini, în interes personal, evidențiază utilizarea funcției sale într-un mod privat și foarte avantajos pentru sine și grupul său.

Relațiile secrete și protecția oferită

În plus, Popescu Cristian se laudă, în fața colegilor și subalternilor, cu legăturile sale speciale cu membri din conducerea SRI, având o asa zisa legătură operativă gestionată prin intermediul unui ofițer din Ploiești. Aceste relații îi oferă un sistem complex de protecție,    permițându-i să navigheze fără opreliști în cadrul activităților sale ilegale, asigurându-se astfel impunitatea.

Strategiile infracționale ale lui Popescu Cristian

În cadrul acestui puzzle infracțional, Popescu Cristian a confirmat că a reușit să-l surclaseze pe actualul ministru al economiei, beneficiind de suportul lui Emanuel Ioana și a altor relații cu care participă la partide de vânătoare. Aceste legături includ cadre de informații care ar fi în siajul unei alte formațiuni politice concurente.

Acțiuni subversive pentru eliminarea politică

Prin acțiuni subversive, Popescu ar fi generat dosare prefabricate care să conducă la includerea ministrului pe listele de candidați pentru Senatul României, ocupând o poziție secundară, sub un „candidat” susținut din partea Bucureștiului. Astfel, ministrul ar fi pierdut posibilitatea de a redeveni senator, în urma desfășurării acestui joc operativ complex, care presupune un atentat la securitatea naționala.

Consecințele participării la aceste manifestații infracționale

Conform afirmațiilor lui Popescu Cristian, participarea sa, ghidată de relațiile menționate, l-a exclus definitiv pe ministrul prahovean al economiei din viața politică. În plus, se sugerează că acest lucru ar deschide calea reintroducerii în guvern a fostului ministru al agriculturii, Adrian-Ionuț Chesnoiu, care ar putea beneficia de pe urma acestei exclusivități politice. De asemenea, acest lucru ar putea să-l salveze de ancheta penală deschisă împotriva sa, care ar putea include și alți lideri din județul Olt.

Necesitatea de investigare și responsabilitate

Aceste manevre politice și infracționale subliniază necesitatea urgentării unor investigații serioase și comprehensive, care să asigure responsabilitatea celor implicați și să protejeze integritatea instituțiilor statului român.

Consecințele activităților lui Popescu Cristian asupra Statului Român

Filiera lui Popescu Cristian a reușit să genereze multiple prejudicii și comportamente ilegale, având un impact negativ asupra autorităților și instituțiilor statului român.

Prejudicii de imagine și distrugerea conceptului stiințific

  • A adus un prejudiciu de imagine semnificativ unei autorități publice centrale subordonate Guvernului României.
  • A destructurat și desființat conceptul științific privind tehnologia utilizată în combaterea căderilor de grindină, concept înregistrat la OSIM de o instituție a statului român.
  • A provocat, pe lângă prejudiciul de imagine, o pierdere financiară considerabilă pentru statul român.

Introducerea furnizorilor străini și monopolul pe piață

  • A facilitat introducerea pe piața românească a unor furnizori străini de tehnică pentru combaterea căderilor de grindină, cu scopul de a continua sifonarea bugetului de stat.
  • A constituit un grup de interese format din companii străine, care, prin racolarea unor persoane fizice din conducerea companiei Electromecanica SA Ploiești, urmăresc să creeze condiții organizatorice, juridice și legislative favorabile pentru realizarea unui monopol asupra acestei activități, afectând astfel interesele Statului Român.

Subminarea autorității statului și impactul asupra Siguranței Alimentare

Această activitate subminează autoritatea statului român, permițând exploatarea operațională ilegală a Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor. Acest sistem, inițial conceput pentru protejarea economiei și populației de fenomenele meteorologice extreme, nu a beneficiat de studii de impact corespunzătoare, ceea ce a condus la:

a. Pierderi semnificative de producție agricolă (plantații viticole, plantații pomicole, sere și solarii, culturi mari), periclitând siguranța alimentară a populației.

b. Eventuale plati de către bugetul de stat a unor sume extrem de mari pentru despăgubirile acordate culturilor calamitate.

Risc major pentru siguranța alimentară

Acest context favorizează introducerea pe piața agro-alimentară a produselor agricole de import, în special din Ucraina, care nu respectă normele europene privind calitatea. Astfel, populația României este expusă unui risc major din punct de vedere al sănătății și securității alimentare, creând premisele unei dependențe sustenabile în ceea ce privește hrana românilor.

Necesitatea investigațiilor și corectitudinii legale

În lumina aspectelor sesizate în această anchetă jurnalistică, se concluzionează că demersurile întreprinse de Popescu Cristian, director Electromecanica Ploiești din cadrul Companiei Naționale ROMARM S.A., constituie un atentat la securitatea națională. Organele abilitate sunt îndreptățite să întreprindă cercetări conform legislației în vigoare pentru a restabili legalitatea și protecția intereselor statului român.

Necesitatea de monitorizare și responsabilizare

Este esențial ca autoritățile competente să monitorizeze aceste activități și să ia măsuri de responsabilizare pentru a preveni continuarea abuzurilor de acest tip în instituțiile statului. Integritatea și transparența în funcționarea companiilor de stat trebuie să fie priorități pentru a asigura un mediu desfășurător corect și legal.

Necesitatea opririi activităților ilegale

Într-o societate democratică, astfel de abuzuri trebuie investigate prompt, iar responsabilitățile trebuie asumate ferm pentru a proteja integritatea instituțiilor statului și siguranța cetățenilor. Acțiunile coordonate de acest grup în afaceri publice nu pot rămâne nesancționate, având în vedere implicațiile serioase asupra securității naționale și economiei României.

Necesitatea unei revizuiri urgente

Autoritățile competente trebuie să revizuiască urgent legislația și să asigure o stratificare adecvată a responsabilităților, în fața acestor acuze grave, pentru a întări securitatea națională și a proteja interesele cetățenilor din România. Vom reveni.  (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

S.R.I.: Geniul nevăzut al Securității Naționale

Publicat

pe

De

PATRIA A PRIORI! Mereu înaintea tuturor: Un omagiu pentru Serviciul Român de Informații

Importanța S.R.I. în contextul național

În contextul actual, când și cei mai înverșunați susținători ai unui prezidențiabil eșuat au conștiențizat importanța Serviciului Român de Informații în devoalarea unor situații care au pus în pericol siguranța națională, se impune a lăuda activitatea acestui serviciu.

Activitățile confidențiale ale S.R.I.

Desigur că,  preponderent, activitățile desfășurate de S.R.I. au un caracter confidențial, datele și informațiile fiind culese, verificate și ulterior valorificate prin punerea acestora la dispoziția beneficiarilor legali, activitatea „nevăzută” a serviciului fiind desfășurată de cadrele prevăzute la art.28 din Legea nr.14/1992 privind organizarea și funcționarea Serviciului Român de Informații.

Desigur că cei cu probleme de legalitate, chiar crezute ca fiind necunoscute sau puțin cunoscute, simt fiorul rece al suflatului în ceafă !!!

Culegerea de informații este cea mai importantă ramură a unui serviciu de informații, însăși titulatura acestuia făcând trimitere la principala activitate a acestuia.

Decizia Curții Constituționale

Pentru că zilele trecute Curtea Constituțională a României a luat o decizie istorică menită să asigure parcursul democratic al României, prin recunoașterea apartenenței la valorile nord-atlantice și europene, trebuie precizat că importanța informațiilor transmise de S.R.I. au contat în mod decisiv întrucât acestea au fost dublate de o documentare meticuloasă. Discuțiile publice sunt doar discuții, activitatea de documentare este activitate, necunoscută tuturor.

Notele desecretizate și transparența

Bineînțeles că „Notele” desecretizate de S.R.I. la propunerea C.S.A.T. nu conțin decât o parte a analizei informațiilor prezentate de către serviciu, cunoscătorii putând observa că acestea sunt o sinteză, sintetizarea informațiilor fiind necesară pentru înțelegerea acestora de către beneficiari.

Denumirea, conținutul descriptiv al notelor  și culoarea folosită pentru evidențierea unor elemente importante sunt diferite de cele ale „notei” transmise de S.I.E.   care nu este așezată nici măcar în pagină, aspecte care ar putea fi sesizate de cei care au fost învățați să acorde atenție detaliilor.

Nu credeți în coincidențe !!! Nimic nu este întâmplător !!!

Avansarea în grad a unui lider S.R.I.

UN ASPECT IMPORTANT, NECUNOSCUT OPINIEI PUBLICE, DAR CARE MERITĂ A FI CUNOSCUT, ESTE FAPTUL CĂ, ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.12.2024, COMANDANTUL DIRECȚIEI REGIONALE DE INFORMAȚII MUNTENIA, CU SEDIUL ÎN MUNICIPIUL PLOIEȘTI, AL CĂRUI NUME NU ÎL VOM EXPUNE PUBLIC, A FOST AVANSAT LA GRADUL DE GENERAL DE BRIGADĂ, ACEASTĂ AVANSARE REPREZENTÂND RECUNOAȘTEREA CALITĂȚILOR PROFESIONALE DAR ȘI UMANE DE CARE  DĂ DOVADĂ.

Mesaj de congratulare și încurajare

Meritele îi aparțin exclusiv, avansarea fiind încununarea întregii activități desfășurate în cadrul  S.R.I.,  acordarea unui asemenea grad militar presupunând o evaluare complexă, cu atât mai mult cu cât, anul acesta Domnul Președinte Klaus Iohannis nu a fost prea darnic cu avansările din cadrul S.R.I., acestea fiind limitate la mai putin decât degetele unei mâini.

De aceea, felicitări și putere de muncă în continuare!

Evoluția Direcției Regionale de Informații Muntenia sub conducerea noului general de brigadă

Schimbări semnificative în raportarea informațiilor
Este demn de remarcat faptul că informațiile transmise de către Direcția Regională de Informații Muntenia, sub conducerea recent numitului general de brigadă, au demonstrat o acuratețe și precizie fantastică. Aceste îmbunătățiri semnificative în activitate sunt evidente față de perioada anterioară, când vechiul comandant, obligat să se pensioneze, a fost implicat în controverse grave.

Implicarea în afaceri ilegale
Vechea conducere a Direcției s-a confruntat cu probleme serioase, fiind acuzată de conexiuni cu afaceri ilegale, inclusiv implicarea în mafia gunoaielor. Această situație a afectat credibilitatea și eficiența serviciului de informații, generând preocupări majore în rândul opiniei publice și al autorităților (Colonelul/asa zis General SRI Ciobanu Danut, actual director la UWS (fosta Rosal) si fostul comandant – colonelul/asa zis General SRI Croitoru Claudiu angajat UWS si consilierul fostului șofer al lui Silviu Prigoana , Bogdan Niculescu- (aici), (aici), (aici), (aici), (aici), etc).

Perspectivele viitoare
Sub noua conducere, se așteaptă ca Direcția Regională de Informații Muntenia să continue să producă informații corecte și relevante, consolidând astfel încrederea instituțiilor și a societății în misiunea lor de protejare a securității naționale. Această schimbare invită la o evaluare atentă a modului în care sunt gestionate informațiile și a responsabilității în cadrul serviciilor de informații.

(Cristina T.).

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

MASS-MEDIA ÎN BOCCA DELLA VERITA: O analiză asupra rolului presei și al responsabilității jurnalistice

Publicat

pe

De

Contextul istoric al scrisului și al mass-mediei
Într-un raport emis de Sindicatul Diamantul, Vitalie Josanu subliniază importanța scrisului și a mass-media de-a lungul timpului. La începuturi, scrierea era o activitate rară și costisitoare, dar cu avansarea tiparului lui Gutenberg, cererea de hârtie și, implicit, a scrisului a crescut, ducând la o explozie a culturii scrise.

Evoluția mass-mediei și a responsabilității jurnalistice
Josanu argumentează că, de-a lungul decadelor, mass-media a evoluat, dar a suferit și de grave abuzuri, devenind uneori un instrument al puterii. În perioada comunistă, presei i s-a asigurat un rol de propagandă, iar după 1989 a continuat să fie influențată de interese politice și financiare. Aceasta a dus la o degradare a calității informației și a credibilității mass-mediei.

Impactul asupra opiniei publice
După alunecarea în superficialitatea știrilor de senzație, Josanu observă cum presa s-a îndepărtat de adevărata sa misiune de „câine de pază al democrației”. De la sport și povești de scandal, informațiile utile și relevante au fost adesea neglijate, iar prioritățile editoriale s-au schimbat radical. El remarcă și cum tinerii consumatori de informație se îndepărtează de sursele tradiționale din cauza căutării de conținut relevant pe platforme alternative, cum ar fi rețelele sociale.

Cazul protestului polițiștilor
Josanu face referire la un protest al polițiștilor din martie 2022, unde mass-media a ales să prezinte evenimentele într-o lumină denaturată, lipsind de context problemele reale cu care se confruntau aceștia. Această abordare a contribuit la o percepție publică eronată, care a dus la ignorarea voinței reale a oamenilor și la o degringoladă a comunicării eficiente între autorități și cetățeni.

Dezastrul relației dintre mass-media și consumatori
În urma ultimelor alegeri, Josanu afirmă că a devenit evidentă o distanțare între mass-media și public, iar rezultatul a fost un vot de blam împotriva tuturor partidelor. Aceasta arată nu doar o criză de încredere în media, ci și o schimbare profundă în modul în care cetățenii își formează opiniile și decid să voteze.

Concluzia între tradiție și inovație
Vitalie Josanu concluzionează că, pentru a recâștiga încrederea publicului, jurnaliștii trebuie să-și redefinească rolul, să pună accent pe faptele fundamentate și să se adapteze la noile tendințe în consumul de informație. Nevoia de o mass-media responsabilă, care să servească interesele cetățenilor și nu ale unor grupuri de putere, rămâne esențială pentru funcționarea democrației. (Cerasela N.).

Sursa imagine: Facebook

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv22 de ore ago

Afaceri intunecate. Un studiu de caz în Securitatea Națională: legături infracționale în Sistemul Național Antigrindină

O investigație în contextul anchetelor jurnalistice: Sistemul Național Antigrindină și impactul asupra Siguranței Naționale a României Provocările post-electorale: Ce trebuie...

Exclusiv22 de ore ago

S.R.I.: Geniul nevăzut al Securității Naționale

PATRIA A PRIORI! Mereu înaintea tuturor: Un omagiu pentru Serviciul Român de Informații Importanța S.R.I. în contextul național În contextul...

Exclusiv22 de ore ago

MASS-MEDIA ÎN BOCCA DELLA VERITA: O analiză asupra rolului presei și al responsabilității jurnalistice

Contextul istoric al scrisului și al mass-mediei Într-un raport emis de Sindicatul Diamantul, Vitalie Josanu subliniază importanța scrisului și a...

Exclusiv4 zile ago

Corupția și abuzurile de putere în Vălenii de Munte: Amenințări și afaceri obscure

Rețeaua de corupție din Prahova: Dezvăluiri șocante  Incisiv de Prahova continuă să expună o rețea complexă de corupție, cu implicații...

Exclusiv4 zile ago

Planurile lui Călin Georgescu pentru România: „Voi pune poporul și țara pe primul loc”

Călin Georgescu, recent invitat la emisiunea „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS, a venit să dezmintă zvonurile și informațiile...

Exclusiv4 zile ago

Lipsă de transparență în concursuri: Dan Halchin sub presiune

Dan Halchin, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), se confruntă cu acuzații grave legate de lipsa de transparență...

Exclusiv5 zile ago

Corupție și ilegalități în gestionarea deșeurilor în Prahova. Studiu de caz – ECOPARK ENERGY din Valea Calugareasca

Recent a fost confirmat faptul că autoritățile locale din Valea Călugărească au avut dreptate, iar dezvăluirile ziarului nostru, Incisiv de...

Exclusiv5 zile ago

Călin Georgescu, candidat independent: „România nu trebuie să asculte Sistemul!”

Călin Georgescu, candidat independent la alegerile prezidențiale, a făcut declarații tranșante în cadrul emisiunii „Culisele statului paralel” moderată de Anca...

Exclusiv5 zile ago

Securitatea în politică: Marian Rizea, fost ofițer de securitate, candidat pe lista Partidului Oamenilor Tineri

Se ridică semne de întrebare cu privire la integritatea candidaturii lui Marian Rizea, fost ofițer de Securitate, care ocupă prima...

Exclusiv5 zile ago

O nouă sesizare pe „Excelenta” ar putea aduce amânări pentru OUG reparatoriu?

A apărut o nouă sesizare pe „excelenta”, iar Emil Pașcu de la Sindicatul Diamantul se întreabă dacă aceasta ar putea...

Exclusiv6 zile ago

Statul Paralel: Cum a fost jefuită moștenirea lui Silviu Prigoană ( UWS/fosta ROSAL) și de ce tăcerea autorităților este complice

Incisiv de Prahova dezvăluie o rețea complexă de corupție, cu implicații la nivel înalt în administrația prahoveană, centrala și în...

Exclusiv6 zile ago

Importanța clarificării contribuției individuale la bugetul statului în contextul pensiilor militare

Emil Pascu subliniază un aspect crucial al dezbaterii privind pensiile militare în România, indicând faptul că incultura și necunoașterea contribuției...

Exclusiv6 zile ago

Problematica Acordului Colectiv în cadrul Ministerului Afacerilor Interne

Sindicatul Diamantul aduce în atenție dificultățile cu care se confruntă încheierea Acordului Colectiv la nivelul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Valentin...

Exclusiv7 zile ago

O încercare de repozitionare: de la infractor narcoman, santajist si spagar la cetățean

De ceva timp remarcam o incercare de repozitionare a infractorului narcoman, santajist si spagar Catalin Stavri la noile realitati cotidiene...

Exclusiv7 zile ago

Stătescu, acoperit de corupție și speranțe neîmplinite: Soarta electorală a fostului primar

Rețeaua de protecție În decursul recentelor alegeri, Stătescu, acoperit de corupție și speranțe neîmplinite: Soarta electorală a fostului primar a...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv