Connect with us

Social

Meserii noi, dileme vechi! Cum a reușit un cursant WellCode să treacă de la ospătar la programator după numai două luni?

Publicat

pe

Din ce în ce mai mulți cursanți WellCode împărtășesc din experiențele personale și dezvăluie secretul succesului lor.

Cristian este unul dintre aceștia și se bucură că a marcat și un record în cadrul programului de mentorat: s-a angajat după numai două luni de la debutul pe platformă, reușind să-i surprindă chiar și pe mentorii WellCode Teapa, nu acesta era obiectivul lui final, ci abia începutul!

Cursantul WellCode are o poveste de viață impresionantă și este dovada că ambiția și perseverența sunt cheile succesului personal și profesional. Bărbatul a reușit să facă primii pași în domeniul IT și mărturisește că visul lui este ca în numai câțiva ani să-și fondeze propria firmă de programare și să aibă proprii angajați.

wellcode recenzii

Cu toate că are puțin peste 20 de ani, Cristian a dat dovadă de maturitate și a înțeles că urmarea pasiunii este cheia succesului. Astfel, deși activa în domeniul HoReCa, în momentul în care activitatea i-a fost suspendată din cauza pandemiei, a decis că este timpul să ia atitudine. Astfel, a căutat soluții și a intrat în programul WellCode.

Am avut un job în domeniul HoReCa, însă din cauza pandemiei a fost grav afectat și nu mai oferea nicio siguranță materială. Întotdeauna mi-am dorit să devin programator, doar că era mai greu pentru început. Am fost student la Facultatea de Informatică din Pitești. Din cauza dezorganizării, nu am avut o evoluție foarte bună. În plus, trecerea cursurilor în online ne-a pus în fața unei situații noi, pe care nimeni nu știa cum să o gestioneze. Am ales atunci să intru în mentoratul WellCode, pe lângă cursurile de la facultate, deoarece programul de la actualul job îmi ocupa foarte mult timp și nu puteam ajunge la cursuri. În momentul în care am simțit că am lucruri de recuperat, am început să caut ajutor în online și așa am găsit WellCode”, i-a spus Cristian fondatorului WellCode, în cadrul unui testimonial postat pe pagina WellCode Recenzii.

Tânărul și-a urmat cu îndârjire obiectivul și, după câteva săptămâni pe platforma WellCode, a început să aplice pentru job-uri. Mai mult decât atât, a și participat la interviuri, care l-au antrenat și în urma cărora a acumulat experiență și și-a îmbogățit cunoștințele.

Am început să aplic pentru job-uri în domeniu programării, pentru că nu am mai dorit să lucrez ca ospătar. La începutul verii trecute, am reușit să lucrez și puțin mai mult pe platformă, moment în care am început să aplic pentru job-uri. Urma să susțin licența în luna septembrie, așa că am decis să fac acest pas, pentru că vedeam că sunt probleme cu banii. Mi-am spus că, în definitiv, este vorba despre siguranța mea și că am ajuns la o vârstă la care ar trebui să mă descurc singur. Interviurile au fost o experiență nouă pentru mine. Primele au fost chiar foarte interesante, căci am mai câștigat puțină experiență. Am prins un training, am început să mă dezvolt și am mai văzut puțin din partea de programare. Un prim interviu care m-a șocat, din cauza că nu știam cum este un interviu în acest domeniu, a fost la o firmă din București. Acolo, a fost primul interviu pe care l-am simțit serios, deoarece a implicat un test de matematică, apoi unul de informatică (C++) și ar fi urmat și un test de Angular, care ar fi durat aproximativ 5 ore”, a povestit Cristian despre prima sa experiență legată de participarea la interviurile de angajare în domeniul IT.

Cristian a mărturisit cum a ajuns să se angajeze atât de repede ca programator și cum l-a ajutat experiența de pe platforma WellCode în obținerea primului său job în IT.

La firma la care sunt în prezent, procesul de recrutare a fost destul de lung. Am fost sunat de la HR și mi s-au prezentat condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea trece la pasul următor. Era un test de 90 de minute, timp în care trebuia să acoperi 4 categorii: C Sharp, HTML, CSS și Java Script. Trebuia să obții un punctaj minim de 70 de puncte, pentru a putea trece în etapa următoare. Trebuie să te documentezi câte puțin despre fiecare mod de codare. Dacă vezi puțin din fiecare și prinzi modul de funcționare, nu mai ai de ce să te temi. În plus, sunt testele pentru începători, nu e de speriat și nu e atât de dificil pe cât sună. Modul de organizare de la WellCode m-a facut să fiu atent la detaliile fiecărei probleme. Faptul că puteam vedea că nu obțin la o problemă un scor de 100% făcea diferența între a trece mai departe sau a rămâne pe loc. Sunt angajat în cadrul acestei companii deja de 5 luni. În momentul în care am intrat în firmă, am lucrat pe un proiect de nișă, folosit doar de această firmă, așa că am mai avut parte de un training și apoi un test de 5 ore. De testul de 5 ore nu am scăpat sub nicio formă. Obiectivul meu este ca, în 5-6 ani, să am propria mea firmă”, spune el.

Regretă că a intrat în mentoratul WellCode? Țeapă! Întrebat de Petru Trîmbițaș – fondatorul mentoratului WellCode – ce ar face diferit, Cristian a mărturisit că regretă faptul că nu a acordat o atenție mai mare programării mult mai devreme. În plus, cursantul a spus că în timpul mentoratului a decoperit cât de importante sunt valorile WellCode în stabilirea unui stil de viață sănătos și în construirea unei cariere de succes.

Ce aș face diferit ar fi să învăț să-mi gestionez timpul mai bine. De la stabilirea unei igiene a somnului, la stabilirea programului de învățat și chiar și atenția pe care o acord sportului sau vieții personale. În plus, aș acorda o mai mare atenție programării încă din liceu. Totul se face cu perseverență! Ai nevoie de perseverență și multă ambiție pentru a ajunge până în punctul acesta”, și-a încheiat Cristian interviul acordat lui Petru Trîmbițaș.

Ești pasionat de programare, însă nu știi de unde să începi? Intră pe site-ul WellCode, consultă oferta completă, programează-ți o ședință cu mentorii și fă primii pași în cariera ta de programator. Pentru o imagine completă, urmărește testimonialele foștilor și actualilor cursanți, înregistrate pe paginile WellCode Pareri și WellCode Recenzii.

Citeste in continuare

Exclusiv

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Publicat

pe

De

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum că a ieșit pe bune președinte la alegerile din 2022, astăzi avem în vedere a vă preciza alte abureli delicioase ce au fost descoperite de către noi și neprecizate până acum.

Nu putem să nu observăm că am ajuns la exemplul 25, iată câte nereguli și ilegalități mai mici sau mai mari v-am adus la cunoștință până acum… și încă mai sunt…

Exemplul 26:

      Pornind de la Exemplul 20: unde vă precizam că drepturile proprietarilor din Asociația MRS Smart sunt încălcate cu bună știință de cei doi concubini: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  & Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel vă aduceam la cunoștință despre facturile care subit au dispărut din a mai fi atașate pe platforma e-bloc.

       Inițial am considerat că aceste facturi sunt scoase de la Don Quijote de la Mancha Alfa, asta după ce concubinii au fost obligați să îi ofere lui, ca și altor proscriși, drepturile la aplicație. Evident că spadasinii noștri au simțit frica de a fi făcuți de râs de Alfa și au încercat blocarea lui.

      Dar dacă întâi l-au blocat și apoi au scos facturile sau viceversa nu putem afla, nu că ar conta prea mult… concluzia a fost doar una: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  a semnat contracte mult mai mari, pentru firmele aduse tot de el și de spadasinul cu 7 atestate mortale”(pentru proprietari).

       Contracte ce nu au fost contrasemnate de ceilalți Cavaleri ai mesei rotunde, loiali președintelui și în niciun caz trecute prin Adunarea Generală ca să știe poporul ce învârteli pentru binele lui face spadasinul D‘Artagnan.

      Pentru că buba a fost spartă de noi când am anunțat proprietarii aici că au rămas fără acces la ele, pentru a piti facturile(acestea pot fi cerute lunar de proprietari prin adresa către președinte) au dat acces la toți doar la niște plăți, plăți pe care nici Albert Einstein nu ar ști să le verifice.

       TOTUL CA SĂ PROSTEASCĂ ÎN CONTINUARE, apărați fiind de frate spadasin de la Compartimentul Monitorizare Asociații Proprietari: Porthos, alias Iordăchescu Ionuț ce precizează:

       DECI, mai bine îi blochează pe toți… de la facturile asociației…

         Păi, de ce? Păi, dacă arătau facturile… cei interesați puteau vedea la ce valori au fost modificate acum câteva luni de hrăpăreții noștri spadasini. Și apoi urma măcelul…

      Dar așa… tăcere totală… nimeni nu știa nimic… mai ales că majoritatea oamenilor nici nu se sinchiseau să verifice ce mai fac concubinii noștri…   

     Exemplul 27:

      În situația în care nu mai aveți explicații legale de ce nu vreți să convocați adunarea generală a proprietarilor, permiteți-ne să vă dăm noi câteva motive(ilegale),  pe care le-am cules de la cei doi analfabeți funcționali cu reale valențe de genii în prostirea masei de proprietari adunați sub formă de cârd de gâște.

      Evident că motivul real sunt penele de aur ale gâștelor dar și faptul că, totuși, se gândesc că, dacă le scot afară când nu mai au pene, pot muri și rămân fără păsări să le mai jumulească.

 

      Porthos, alias Iordăchescu Ionuț, consideră în lipsa lui de corectitudine că în Legea Asociațiilor de proprietari, ediția proprie a spadasinilor, „condițiile meteo nefavorabile” pe care ei le prevăd cu 14 zile înainte, precum și a faptului că proprietarii( poate chiar constructorul) nu au pus pană de la pană sau ou de la ou să facă un spațiu propice, gen sală de bal, unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  să îi prostească câteva ore… sunt motive LEGALE să nu convoace A.G.P. in primul trimestru al anului!

           Să le fie rușine gâștelor că nu ouat mai mult ca să îi facă lui  D‘Artagnan o sală!

       În legea 196/2018, versiunea din Monitorul Oficial, aceste aberații sunt amendate… căci nu mai sunt la primele abateri…

      Ne spunem și noi o părere, poate cineva o fructifică… ba chiar mai face o sesizare pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu…

       Exemplul 28:

       Colac peste pupăză Meșterul Manole(angajatul spadasinului Corcodel) cu mișcări de Ninja – căci nu este de văzut prin Asociație,  nu a putut prevesti năpasta ce îi pândea pe proprietarii din C4-C6, cu toate că omul după cum spune „spadasinul cu 7 atestate mortale” are chiar facultate…

      Ce năpastă, vă întrebați?

       Păi, dacă își făcea treaba și stătea prin condominiul acesta și nu prin altele pe care le „repară” în același timp pe bani dubli, poate observa contorul de la rampele încălzite ale parcărilor subterane… acolo unde… au venit facturi plătite de proprietari de câteva sute de lei/ per apartament… pe luna!!!

           Lucru ce putea fi preîntâmpinat dacă acest Ninja era acolo de unde al lui șef ia peste 20.000 lei/lună.

      Dar nu este problemă, din informațiile noastre au gâștele de aur câteva ouă ce se pot amaneta pentru a plăti incompetența dovedită a spadasinilor.

      Am mai rămas datori cu un subiect de tura trecută pe care doar îl precizăm urmând să îi facem o analiză în curând: alegerile dorite de proprietarii care au înțeles ceva din ceea ce se întâmplă pe la ei prin curte.

Și discutăm despre cele de președinte, în principal… unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  se ia la trântă cu Prâslea și din informațiile noastre chiar cu Don Quijote de la Mancha Alfa.

       Nu putem să nu observăm(printul de mai sus face parte din campanie) că Prâslea a reușit să se ridice de la un membru în comitetul executiv pus într-o Adunare generală nestatutară, care a început prin a-l acoperi pe D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  în balivernele presărate in procesele-verbale ale Comitetului, la un proprietar care merge pe un drum corect, un drum ce ar fi trebuit să fie al fiecărui Cavaler al Mesei rotunde, al fiecărui spadasin.

Dacă peste noua atitudine mai punem în balanța cu care îl comparăm cu „Minciunică” și faptul că știe matematică,  știe să lucreze pe un calculator, ba chiar să facă grafice și previziuni… noi deja aplaudăm.

„Minciunică”  nici când trebuia să își dea singur salariu în 2020 nu a putut să facă un calcul simplu…

În episodul viitor avem de gând, pe lângă cele obișnuite, să comparăm pe cei doi care, din punctul nostru de vedere, au ce cele necesare să conducă o Asociație Premium de proprietari: Prâslea și Don Quijote de la Mancha Alfa.

         Considerăm că pe D‘Artagnan îl tot comparăm de 8 episoade și ne-am dat seama de „profesionalismul” său și promitem că încercăm să îl lăsăm să se ocupe de afacerile familiei poate acolo nu mai țepuiește asociații…

POINT !

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

 Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Foto: https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

Publicat

pe

De

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza cu o problema simpla de neconstitutionalitate?
Singurul raspuns rational este ca juzii CCR se afla sub influenta unor persoane care au un interes in amanarea deciziei pe OUG 59/2017. Sau poate chiar ei au un interes in amanarea deciziei, in sensul ca folosesc cauza ca un levier sa protejeze/sa negocieze niste drepturi ale magistratilor, ca sa nu fie afectate prea tare de politicieni.
Actualul presedinte CCR este Marian Enache, fost parlamentar FSN si PSD. Fost consilier al lui Iliescu. In 2022, ziarele scriau despre el ca incaseaza anual aproape 813.000 de lei (173.000 de euro) din salariul de judecator cumulat cu indemnizatia de revolutionar si trei pensii (de stat, de avocat si cea speciala, de parlamentar). Venitul sau lunar depaseste 15.000 de euro.
Virgil Burla a scris despre el ca ar fi avut dosar de colaborator al securitatii, care insa ar fi disparut misterios.
Deci si CCR este dotata cu baieti de baieti, asa cum este si prin parlament, asa cum ii vedem si prin guvern. Crème de la crème, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Publicat

pe

De

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de interne, Lucian Bode, a anunțat in această zi că isi apără oamenii și , incepând cu data de 01.06.2023, 119.168 de cadre ale MAI vor beneficia de acordarea unei diferențe salariale pentru Legea 153/2017, cu un efort bugetar de 76 milioane de lei, iar după rectificarea din 01.08.2023 vor primi si restul diferentei astfel că Legea 153/2017 li se va aplica in totalitate.

Ministrul Justitiei, Cătălin Predoiu, incă se gândește să organizeze o comisie mixtă de dialog social, un manager public din M.J. fiind numit să facă ceremoniile, si asta doar după solicitări scrise ale sindicatelor.

Știm deja replica ministrului justitiei: ” Nu vă voi lăsa in urmă”, dar nici inainte nu ne-a pus niciodată.

Ministerul Afacerilor Interne, 119.168 de angajati vor primi cele doua tranșe care inchid aplicarea celei mai controversare legi a salarizării . Penitenciarele au aproximativ 12.000 de angajati, deci Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I., insă……

Până se hotărăște ministrul justiției să vorbească cu noi, noi ne vom tine de calendarul de proteste și le vom dovedi, de această dată doar ca un avertisment, că dacă vrem ii blocăm, dezvaluie cei de la FPP..

In doua zile, pe foarte repede inainte, cele trei federatii ( FPP, SNLP si FSSP) au strans aproximativ 6000 de semnături, gânditi-vă cum vor fi lunile viitoare când vom avea timp să ne organizăm mai bine!

Așadar azi este prima zi de proteste din calendarul comun asumat, mai stipuleaza sursa citata. (Sava N.).

https://www.mai.gov.ro/comunicat-de-presa-803/

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv21 de ore ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv21 de ore ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv2 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv2 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv3 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv3 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv3 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusiv6 zile ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusiv7 zile ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusivo săptămână ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusivo săptămână ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusivo săptămână ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusivo săptămână ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Exclusivo săptămână ago

„Oportuniștii, lingăii, purtătorii de legitimații de poliție primesc salarii de excelență pentru că dorm frumos și nu-și deranjează colegii”

Ne cerem scuze colegilor care au fost în patrula ieri cu agentul de poliție Cănărău Ioan pentru că meritele lor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!