Connect with us

Featured

Deși whaat app-ul este cel mai eficient mijloc de comunicare, credeti că este legal și sigur pentru transmiterea dispozițiilor, instrucțiunilor, datelor cu caracter personal și a datelor confidentiale IN SISTEMUL PENITENCIAR?

Publicat

pe

„- Stimați colegi, incepând cu acest moment deschideți camera de comanda a penitenciarului și sistati scoaterea deținutilor la punctele de lucru exterioare!

– Cum, de ce, ce incident critic avem?

– Nu știu mă, așa e ordinul si nu mai puneți atâtea intrebări, așa a dispus dg- ul și până ne lămurim deschideți camera , opriti punctele de lucru exterioare și vedem noi intre timp, doar nu ne găsim noi să facem comentarii.

– Dl. Director dar stiu că dg-ul e in concediu de odihnă, chiar a zis el asta?

– Cum adică, mă faci mincinos? Aseară, la ora 23.15 , ne-a scris pe grupul de whaats app și ne-a ordonat asta.”

” – Bună seara. Pe timpul serviciului detinutul Urzică Marin, născut la data de 13.03.1993, cazat pe sectia E8.11, a reclamat faptul că a fost bătut de către agentul supraveghetor Buzet Carol, care ar fi intrat peste el in camera si i-a aplicat o corectie. Acesta solicită expertiza medico- legală acuzând că are o coastă ruptă. Agentul Costel Selenus, nu s-a prezentat la serviciu anuntându-mă ca are simptome de covid, s-a testat rapid, rezultatul este pozitiv, a solicitat testarea prin 112, i s-a făcut Pcr și asteaptă rezultatul. In timpul unei perchezitii , la camera E2. 18 asupra detinutilor Stanculet Mihai, născut la data de 16 01. 1998 si Graure Vlad, nascut la data de 02.05.1974, s-au gasit substante suspecte . Detinuților li s-au intocmit dosare de incident, substantele au fost ridicare si a fost anuntata Politia pentru continuarea cercetarilor. Detinutul Papura Caramel, născut la data de 08.12.1986, cazat la camera E5.8, a fost gasit lesinat in camera . A fost apelat serviciul 112 , un echipaj UPU s-a prezentat in unitate si a preluat detinutul. In prezent acesta se afla internat la Spitalul Floreasca, et.3 , salon 12. Va fi preluat de escorta Penitenciarului Rahova. Pe timpul serviciului meu nu au fost probleme deosebite.

– Multumesc domnuluu inspector Cocos Marin pentru informare. Dl director adjunct paza va rog sa organizati mâine dimineața la prima ora o perchezitie pe sectia E 5 pentru că am informatii ca se vând pastile si droguri .

– Am notat domnu director, mâine dimineata sunt peste ei.

-?

– Seară bună tuturor!

– Numai un pic. Ca medic sef vă zic că nu e in regula ce se intâmplă si pe sectia E.7, și acolo avem detinuții Costan Evelin si Bostas Ion care se fac ca inghit tratamentul insa nu il ingereaza si il vând, de asta avem atâția ametiti pe sectii. Si Gheorghe Papuc, ala de pe E7.2, nu ia tratamentul. L-am dus la psihiatru si are diagnostic de psihic, e foarte agresiv si e posibil ca si el sa vând pastile.

– Dl dir adj sdrp și aici să avem mâine actiuni in fortă,

-Da dl director, fac o echipă cu baieti de bază , Dumitru, Pavel, Holtei, si dăm peste ei. Dacă e să fie ceva , găsim, băieții aștia sunt cei mai buni.

– ?”

” -In atenția directorilor economici, conform intelegerii dintre sindicate și conducerea ANP incepând de luna viitoare se modifică aplicatia de pontaj și introduceti in elementele salariale si sporurile cu caracter permanent pentru perioada efectuării concediilor de odihnă. De mâine incepeti să faceti simulări, colaborati cu IT ul și BRUFP din unitate.

-Păi celelalte sectoare știu de asta?

-Primesc si ei mesaj pe whaat app in noaptea asta.”

” -Bună seara. Am rugămintea către toți șefii de compartimente să-și informeze urgent subordonații că sunt obligati să transmită la dispeceratul unității , prin e-mai, numele , prenumele, clp–ul , data vaccinării, denumirea vaccin, doza. De asemenea, să transmită si data testării pozitive si confirmarea prin pcr.

– Dl director, ca medic sef sunt suparat că nu toti dau curs dispozitiilor , astazi, de ex.doamna Bucur Simona, nevaccinată, nu s-a prezentat la cabinetul medical pentru testarea săptămânală covid. Nu merge așa și nu prevenim dacă fiecare face ce vrea.

– Cine ziceti? Doamna Bucur? Pai face fiecare ce vrea? Doamna Bucur vă rog să imi răspundeti urgent de ce nu v-ati dus la testare?

– Dl director, e totusi ora 23.34, o să vă informez mâine dimineata , când vin la serviciu.

– Auzi, păi tu crezi că eu așa ii răspund dg-ului când ne dă mesaje la ore din astea? Când te-ai angajat la pușcărie știai ce iți asumi, că pe lângă drepturi ai si obligatii, interdictii, asta inseamnă statut special.”

” – Stimati colegi, vă redirectionez aici mesajul dg cu rugămintea de a-l redirectiona către subordonații dumneavoastră, alături de planul de prevenire covid. Am rugamintea sa il studiati in această noapte si maine dimineața ne vedem la mine că să schităm operationalizarea la nivel de unitate:

Domnilor directori, pentru anul acesta obiectivele strategice ale ANP sunt : riscul de suicid si prevenirea covid. Astea doua sunt cele mai importante de pe radarul meu si o să fie obiectiv de control si apreciere asa că aveți grijă cum vă gestionati unitătile.

-Dl dir adj ati receptionat?

– ?

-?”

” – Salut Mihai, ce faci?

– Am iesit la cafenea să mai mă relaxez putin si imi citesc mesajele. Mi- a umplu sefu whaat app-ul de redirectionari cu mesaje de la dg, director, ordine, dispozitii etc .

– Bună băieți, cu ce vă servesc? Ce mai faceți?

– La cafea si mai citim ce ne mai zic astia de la muncă.

– Și ce zic, e greu la voi, nu?

-Aaaaaaa, păi, da. Numai dacă iți arăt câte s-au intâmplat in ultimele 48 de ore iti dai seama ce greu .

– Serios?

– Păi , da. Ia, uite . Deținuții astia 2 se droghează, a fost si ambulanța, ia uite, asta e dus la Floreasca, sigur a băgat șoricioaică in el. Si asta, o știi, vine si ea la cafea, vezi că are covid, a scris medicul șef pe grupurile de whaat app, știm toți , si cealaltă, uite asta de o certa directorul pe grup, stă cu ea in birou fără mască și de asta nu a vrut să se testeze saptămâna asta.

-Puuuuf, câte se intâmplă la voi.”

Comunicarea este un proces normal și chiar obligatoriu intr-o entitate, insă , in functie de importanța entității și rolul ei in comunitate comunicarea trebuie mentinută in cadrul unor canale sigure de comunicare.

Transmiterea informațiilor in sistemul penitenciar este asumată legal prin ședinte operative, de informare, e-mailuri securizare si gestionate de STS si linii telefonice.

Informal s-a dezvoltat, ca o cutumă , comunicarea nesecurizată pe grupuri de whaat app, si incepând cu directorul general al ANP si continuând cu directorii de unităti și șefutii de sub ei, toți sunt administratori de grupuri de whaat app pe unde zburdă in voie date cu caracter personal, informații operative ale unităților penitenciare, transfer de documente etc.

Reprezintă asta o vulnerabilitate a sistemului penitenciar?

Acest flagel care a inflorit alarmant de mult, transformând conducerea si managementul autentic intr-un fel de părerit in on-line, poate reprezenta un pericol pentru gestionarea datelor cu caracter personal, datelor confidentiale, datelor operative a unor instituții care fac parte din structura de apărare, ordine publică si siguranța nationala.

Standardele de control intern managerial , prevazute de OSGG 600, definesc un minimum de cerințe generale de management, pe care toate entităţile publice trebuie să le urmeze.

Stabilirea sistemului de control intern managerial intră în responsabilitatea conducerii fiecărei entităţi publice şi trebuie să aibă la bază standardele de control intern promovate de Secretariatul General al Guvernului, în temeiul legii.

Conducerea entităţii publice trebuie să monitorizeze modul de aplicare a instrumentelor de control, pentru a se asigura că procedurile sunt respectate de către salariaţi în mod efectiv şi continuu.

În entitatea publică trebuie stabilite tipurile de informaţii, conţinutul, calitatea, frecvenţa, sursele, destinatarii acestora şi se dezvoltă un sistem eficient de comunicare internă şi externă, astfel încât conducerea şi salariaţii să îşi poată îndeplini în mod eficace şi eficient sarcinile, iar informaţiile să ajungă complete şi la timp la utilizatori.

Informaţia trebuie să beneficieze de o circulaţie rapidă, în toate sensurile, inclusiv în şi din exterior, să necesite cheltuieli reduse, prin evitarea paralelismelor, adică a circulaţiei simultane a aceloraşi informaţii pe canale diferite sau de mai multe ori pe acelaşi canal.

Conducerea entităţii publice stabileşte fluxuri și canale de comunicare care să asigure transmiterea eficace a datelor, informaţiilor şi deciziilor necesare desfăşurării proceselor entității.

Comunicarea cu părţile externe trebuie să se realizeze prin canale de comunicare stabilite şi aprobate, cu respectarea limitelor de responsabilitate şi a delegărilor de autoritate, stabilite de conducător.

Sistemele IT sprijină managementul adecvat al datelor, inclusiv administrarea bazelor de date și asigurarea calității datelor. Sistemele de management al datelor și procedurile de operare sunt în conformitate cu politica IT a entității, măsurile obligatorii de securitate și regulile privind protecția.

Datele de mai sus sunt extrase din OSGG 600 si sunt obligatorii pentru toate instituțiile publice din România si reprezintă doar Standarul 12 din SCMI.

SCMI este documentul acela care, desi are o importanța deosebită pentru entitate și este in responsabilitatea directorului, insa in practică, in 90% din cazuri este delegat unui adjunct, i se acordă o mare neinsemnătate, penitenciarele fiind conduse urecheste, după cutume și nu după proceduri aprobate.

Paradoxul exacerbării comunicării este dat de faptul că desi sunt in timpul programului de muncă directorii transmit dispozitii către subordonati si coordonează unitatea prin intermediul dispozitiilor date prin whaat app, stabilind uneori și termene scurte.

Și, surpriză, angajații află de dispozitie la terminarea programului cand au acces la telefon.

Pentru cei curioși si cu posibilităti de verificare e bine de verificat câte dispozitii, sau informari si câte documente oficiale , s-au făcut/ transmis in ultimii doi ani in cadrul sedintelor, sau pe e-mailurile oficiale ale unitătii și câte pe whaat app.

Deși whaat app- ul este cel mai eficient mijloc de comunicare, credeti că este legal și sigur pentru transmiterea dispozițiilor, instrucțiunilor, datelor cu caracter personal și a datelor confidentiale se intreaba cei de la FPP, pe buna dreptate. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Publicat

pe

De

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai.

Acei oameni care sunt devotați, care fac cu drag aceasta meserie, care sunt corecți.

Acei oameni care, din păcate nu își mai găsesc locul, intr-un sistem condus de interesele infractorilor. Care sunt dați la o parte, aruncați, jigniți că nu sunt ca ei, că nu fac parte dintre cei care nu au regrete când sar linia legalității doar pentru ca pot si pentru ca așa dictează o anume atracție dolosivă.

Si acum se vede si reversul medaliei, oamenii nu mai doresc sa vină in asemenea sisteme ale statului atât de căutate înainte, atât de sigure.  Cine nu a auzit la interviuri ca motiv de intrare in sistemele de apărare ale statului : „salariul stabil si beneficiile”?

În prezent le ai, mâine poate deloc…

Acum, ba că discutam de corupție, ba de salariile prost dimensionate in realitatea economică europeană, ba de lipsa stimulentelor pe care politicienii fără experiența si minte doresc sa le retragă, toate duc la lipsa oamenilor, deci si a oamenilor de calitate.

Cei tineri trebuie educați, trebuie învățați sa lucreze pe anumite calapoade corect aplicate. Păi, cine să o facă? Cei care conduc se gândesc doar la reverențe, uitând ca progresul in societate nu este înapoi… ca atunci când nu mai ești cinstit strici atâtea cariere de sub tine… doar pentru ca momentan poți sa iți tragi partea.

Cu toții lăudam norvegienii, dar avem coruptibilitatea la niveluri mari in rândul funcționarilor publici de zeci de ani… statistica spune 6/10 funcționari sunt percepuți ca fiind corupți in 2023. Acum 10 ani erau 4/10…

Ușor, ușor lăsat mereu sub preș… mormanul de mizerie creste, iar covorul se îmbibă de toate acestea fiind din ce in ce mai greu să îl ții orizontal, darămite să îl mai cureți.

Nimeni nu mai este interesat SĂ FACĂ ceva, dar toți știu să se plângă de situație.

Este greu si neplăcut, fără îndoială. Va fi si mai greu, desigur!

Astăzi ne luăm la revedere de la un om corect si integru al sistemului penitenciar: comisarul șef Radu Mădălin, vremelnic pensionat căci nu se mai regăsea în cerințele unui sistem putred, care nu mai este interesat de oamenii proprii de ani buni.

Ofițer de cariera, absolvent al Academie de Politie Alexandru Ioan Cuza, a învățat din studenție că pentru a rămâne corect nu trebuie sa treci linia niciodată: cine fură azi un ou, mâine va fura un bou.

Și a aplicat ceea ce a învățat si s-a ținut drept.

Capabil si exigent a fost rapid avansat pe funcții de comanda, ba plătit, ba pe ochi frumoși, caci pe timpuri altele erau valorile sistemului.

Si-a sfârșit cariera de ofițer cu mândrie pentru drumul ales, motiv pentru care in ziua de azi, oricine merită aplaudat!

Pentru cei care nu îl știu de pe nume, dânsul este cel lovit pentru controlul inopinat de acum 6 șase luni  de la secția exterioara a Penitenciarului Ploiești, Movila Vulpii.

În urma acelui control „corect” a fost singurul pedepsit…de unde a înțeles ca nu mai este dorit pe funcția de director adjunct. Și-a depus hârtia de încetare a împuternicirii cu demnitate.

Acum două săptămâni tot de acolo Penitenciarul Ploiești s-a înregistrat cu o evadare. Daca in cazul unui simplu „control de rutină” a picat directorul adjunct pe pază, iată că la o evadare a picat ultimul agent.

Conducerea actuală a unității nu a fost găsită vinovată de nimic, implementaseră totul perfect, doar soarta l-a ajutat pe deținut sa evadeze.

Iar soarta nu poate fi trasa la răspundere… doar arătată cu degetul..

Probabil că gustul amar lăsat de inechitatea ultimelor luni au pus capac, probabil ca a înțeles că in troaca porcilor nu se mai merita să faci curat. Probabil…

  Noi am fost căutați de niște foști colegi care au simțit ca prin noi își pot lua „la revedere”  așa cum trebuie de la un de la un adevărat ofițer, șef si coleg.

Ne face plăcere să mai avem si asemenea idei de pus pe pagina, chiar daca… într-o tristă conjunctură.

Domnul Radu mesajul colegilor dvs. este acesta:

„Ave Caesar! Morituri te salutant!”

„Pensie lungă si multă sănătate!” (Ec Adrian Radu).

Citeste in continuare

Exclusiv

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Publicat

pe

De

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum că a ieșit pe bune președinte la alegerile din 2022, astăzi avem în vedere a vă preciza alte abureli delicioase ce au fost descoperite de către noi și neprecizate până acum.

Nu putem să nu observăm că am ajuns la exemplul 25, iată câte nereguli și ilegalități mai mici sau mai mari v-am adus la cunoștință până acum… și încă mai sunt…

Exemplul 26:

      Pornind de la Exemplul 20: unde vă precizam că drepturile proprietarilor din Asociația MRS Smart sunt încălcate cu bună știință de cei doi concubini: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  & Aramis Ionuț „Atestat” Corcodel vă aduceam la cunoștință despre facturile care subit au dispărut din a mai fi atașate pe platforma e-bloc.

       Inițial am considerat că aceste facturi sunt scoase de la Don Quijote de la Mancha Alfa, asta după ce concubinii au fost obligați să îi ofere lui, ca și altor proscriși, drepturile la aplicație. Evident că spadasinii noștri au simțit frica de a fi făcuți de râs de Alfa și au încercat blocarea lui.

      Dar dacă întâi l-au blocat și apoi au scos facturile sau viceversa nu putem afla, nu că ar conta prea mult… concluzia a fost doar una: D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  a semnat contracte mult mai mari, pentru firmele aduse tot de el și de spadasinul cu 7 atestate mortale”(pentru proprietari).

       Contracte ce nu au fost contrasemnate de ceilalți Cavaleri ai mesei rotunde, loiali președintelui și în niciun caz trecute prin Adunarea Generală ca să știe poporul ce învârteli pentru binele lui face spadasinul D‘Artagnan.

      Pentru că buba a fost spartă de noi când am anunțat proprietarii aici că au rămas fără acces la ele, pentru a piti facturile(acestea pot fi cerute lunar de proprietari prin adresa către președinte) au dat acces la toți doar la niște plăți, plăți pe care nici Albert Einstein nu ar ști să le verifice.

       TOTUL CA SĂ PROSTEASCĂ ÎN CONTINUARE, apărați fiind de frate spadasin de la Compartimentul Monitorizare Asociații Proprietari: Porthos, alias Iordăchescu Ionuț ce precizează:

       DECI, mai bine îi blochează pe toți… de la facturile asociației…

         Păi, de ce? Păi, dacă arătau facturile… cei interesați puteau vedea la ce valori au fost modificate acum câteva luni de hrăpăreții noștri spadasini. Și apoi urma măcelul…

      Dar așa… tăcere totală… nimeni nu știa nimic… mai ales că majoritatea oamenilor nici nu se sinchiseau să verifice ce mai fac concubinii noștri…   

     Exemplul 27:

      În situația în care nu mai aveți explicații legale de ce nu vreți să convocați adunarea generală a proprietarilor, permiteți-ne să vă dăm noi câteva motive(ilegale),  pe care le-am cules de la cei doi analfabeți funcționali cu reale valențe de genii în prostirea masei de proprietari adunați sub formă de cârd de gâște.

      Evident că motivul real sunt penele de aur ale gâștelor dar și faptul că, totuși, se gândesc că, dacă le scot afară când nu mai au pene, pot muri și rămân fără păsări să le mai jumulească.

 

      Porthos, alias Iordăchescu Ionuț, consideră în lipsa lui de corectitudine că în Legea Asociațiilor de proprietari, ediția proprie a spadasinilor, „condițiile meteo nefavorabile” pe care ei le prevăd cu 14 zile înainte, precum și a faptului că proprietarii( poate chiar constructorul) nu au pus pană de la pană sau ou de la ou să facă un spațiu propice, gen sală de bal, unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  să îi prostească câteva ore… sunt motive LEGALE să nu convoace A.G.P. in primul trimestru al anului!

           Să le fie rușine gâștelor că nu ouat mai mult ca să îi facă lui  D‘Artagnan o sală!

       În legea 196/2018, versiunea din Monitorul Oficial, aceste aberații sunt amendate… căci nu mai sunt la primele abateri…

      Ne spunem și noi o părere, poate cineva o fructifică… ba chiar mai face o sesizare pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu…

       Exemplul 28:

       Colac peste pupăză Meșterul Manole(angajatul spadasinului Corcodel) cu mișcări de Ninja – căci nu este de văzut prin Asociație,  nu a putut prevesti năpasta ce îi pândea pe proprietarii din C4-C6, cu toate că omul după cum spune „spadasinul cu 7 atestate mortale” are chiar facultate…

      Ce năpastă, vă întrebați?

       Păi, dacă își făcea treaba și stătea prin condominiul acesta și nu prin altele pe care le „repară” în același timp pe bani dubli, poate observa contorul de la rampele încălzite ale parcărilor subterane… acolo unde… au venit facturi plătite de proprietari de câteva sute de lei/ per apartament… pe luna!!!

           Lucru ce putea fi preîntâmpinat dacă acest Ninja era acolo de unde al lui șef ia peste 20.000 lei/lună.

      Dar nu este problemă, din informațiile noastre au gâștele de aur câteva ouă ce se pot amaneta pentru a plăti incompetența dovedită a spadasinilor.

      Am mai rămas datori cu un subiect de tura trecută pe care doar îl precizăm urmând să îi facem o analiză în curând: alegerile dorite de proprietarii care au înțeles ceva din ceea ce se întâmplă pe la ei prin curte.

Și discutăm despre cele de președinte, în principal… unde D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  se ia la trântă cu Prâslea și din informațiile noastre chiar cu Don Quijote de la Mancha Alfa.

       Nu putem să nu observăm(printul de mai sus face parte din campanie) că Prâslea a reușit să se ridice de la un membru în comitetul executiv pus într-o Adunare generală nestatutară, care a început prin a-l acoperi pe D‘Artagnan „Minciunică” Vlad  în balivernele presărate in procesele-verbale ale Comitetului, la un proprietar care merge pe un drum corect, un drum ce ar fi trebuit să fie al fiecărui Cavaler al Mesei rotunde, al fiecărui spadasin.

Dacă peste noua atitudine mai punem în balanța cu care îl comparăm cu „Minciunică” și faptul că știe matematică,  știe să lucreze pe un calculator, ba chiar să facă grafice și previziuni… noi deja aplaudăm.

„Minciunică”  nici când trebuia să își dea singur salariu în 2020 nu a putut să facă un calcul simplu…

În episodul viitor avem de gând, pe lângă cele obișnuite, să comparăm pe cei doi care, din punctul nostru de vedere, au ce cele necesare să conducă o Asociație Premium de proprietari: Prâslea și Don Quijote de la Mancha Alfa.

         Considerăm că pe D‘Artagnan îl tot comparăm de 8 episoade și ne-am dat seama de „profesionalismul” său și promitem că încercăm să îl lăsăm să se ocupe de afacerile familiei poate acolo nu mai țepuiește asociații…

POINT !

N.R. Nu uitați Ingredientele succesului: Iți trebuie niște proprietari creduli și intre ei unii loiali ție ca președinte de asociație, un Comitet favorabil, un administrator care unge rotile la primărie, un cenzor care e „prieten” cu administratorul, un Compartiment Specializat al Primăriei care accepta atențiile de la administrator si un monarh adevărat ca primar care lasă treaba să „meargă ca unsă”.

 Așa cum spadasinii noștri încearcă să blocheze aflarea adevărului și expunerea lui aici, este de datoria noastră să contraatacăm. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Foto: https://www.libris.ro/cei-trei-muschetari-a106663–p27506143.html

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

Publicat

pe

De

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza cu o problema simpla de neconstitutionalitate?
Singurul raspuns rational este ca juzii CCR se afla sub influenta unor persoane care au un interes in amanarea deciziei pe OUG 59/2017. Sau poate chiar ei au un interes in amanarea deciziei, in sensul ca folosesc cauza ca un levier sa protejeze/sa negocieze niste drepturi ale magistratilor, ca sa nu fie afectate prea tare de politicieni.
Actualul presedinte CCR este Marian Enache, fost parlamentar FSN si PSD. Fost consilier al lui Iliescu. In 2022, ziarele scriau despre el ca incaseaza anual aproape 813.000 de lei (173.000 de euro) din salariul de judecator cumulat cu indemnizatia de revolutionar si trei pensii (de stat, de avocat si cea speciala, de parlamentar). Venitul sau lunar depaseste 15.000 de euro.
Virgil Burla a scris despre el ca ar fi avut dosar de colaborator al securitatii, care insa ar fi disparut misterios.
Deci si CCR este dotata cu baieti de baieti, asa cum este si prin parlament, asa cum ii vedem si prin guvern. Crème de la crème, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Exclusiv4 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv4 zile ago

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat.

S-a dat un nou termen pentru 27 iunie 2023. De ce tot dau juzii CCR, amanari peste amanari intr-o cauza...

Exclusiv4 zile ago

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I

Având in vedere amplele mișcari de masă ale sindicatelor din structura de apărare, ordine publică si siguranta natională, ministrul de...

Exclusiv5 zile ago

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Exclusiv5 zile ago

Fata morgana de la telefoane

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Exclusiv6 zile ago

Eclipsa totală a sistemului penitenciar romanesc/TRIUMVIRATUL

Bezna în care se regăsește acum sistemul penitenciar este una totală. Este de pe acum clar, ca nimic și nimeni...

Exclusiv6 zile ago

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși

Era aproape firesc sa asistăm la reprezentația data de DNA, joi la Poșta română. Asta pentru că cei care se...

Exclusiv6 zile ago

Calendarul tuturor acțiunilor de protest din luna iunie/Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL împreună cu liderii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare – SNPP, sub coordonarea reprezentanților Federației PUBLISIND și ai Blocului Național Sindical

În aceste zile, subiectul principal este reprezentat de greva personalului din învățământ. Toată atenția este îndreptată spre această acțiune care...

Exclusivo săptămână ago

Soluția din acest dosar,  de respingere a acțiunii, este un câștig al fiecărui lider sindical, al fiecărui polițist sau personal al MAI

În momentul în care am ales să fiu reprezentant sindical, acum mai bine de 13 ani, îmi doream să fiu...

Exclusivo săptămână ago

UNIC în istoria Ministerului Afacerilor Interne!/NU se vor ocupa locurile în școlile de agenți de poliție!

Candidații rămași după ultima sesiune de probe fizice, actualizare de azi, 24.05.2023, nu acoperă locurile disponibile în școlile de agenți...

Exclusiv2 săptămâni ago

Renumitul avocat George Botez confirma, in totalitate, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind derapajele de la lege ale edilului Andrei Volosevici

Consilierul local, George Botez, a fost invitat, in data de 23.05.2023,  în emisiunea Față/ Verso de la Ploiești TV. Alina...

Exclusiv2 săptămâni ago

Numai după prima probă susținută, cea fizică, aproximativ 40-50% dintre candidați nu au PROMOVAT

Sesiunea de admitere în școlile de agenți de poliție anunțată de Ministerul Afacerilor Interne în vederea reducerii deficitului de personal...

Exclusiv2 săptămâni ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.7/TOUCHE ! P.3

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Vă rog să iertați întârzierea dezvăluirilor cu care deja v-ați obișnuit și dacă îmi permiteți...

Exclusiv2 săptămâni ago

UPDATE/EXCLUSIV/Poliţist ploiestean acuzat de crimă/Lautarul Paraschiv Constantin (Tony) imobilizat la pământ de poliţie a decedat după comprimarea toracelui cu piciorul de catre politist?

Caz tras la indigo cu alte cazuri celebre din SUA Ieri dimineata , in jurul orelor 4.50, a avut loc...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!