Connect with us

Featured

Deși whaat app-ul este cel mai eficient mijloc de comunicare, credeti că este legal și sigur pentru transmiterea dispozițiilor, instrucțiunilor, datelor cu caracter personal și a datelor confidentiale IN SISTEMUL PENITENCIAR?

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

„- Stimați colegi, incepând cu acest moment deschideți camera de comanda a penitenciarului și sistati scoaterea deținutilor la punctele de lucru exterioare!

– Cum, de ce, ce incident critic avem?

– Nu știu mă, așa e ordinul si nu mai puneți atâtea intrebări, așa a dispus dg- ul și până ne lămurim deschideți camera , opriti punctele de lucru exterioare și vedem noi intre timp, doar nu ne găsim noi să facem comentarii.

– Dl. Director dar stiu că dg-ul e in concediu de odihnă, chiar a zis el asta?

– Cum adică, mă faci mincinos? Aseară, la ora 23.15 , ne-a scris pe grupul de whaats app și ne-a ordonat asta.”

” – Bună seara. Pe timpul serviciului detinutul Urzică Marin, născut la data de 13.03.1993, cazat pe sectia E8.11, a reclamat faptul că a fost bătut de către agentul supraveghetor Buzet Carol, care ar fi intrat peste el in camera si i-a aplicat o corectie. Acesta solicită expertiza medico- legală acuzând că are o coastă ruptă. Agentul Costel Selenus, nu s-a prezentat la serviciu anuntându-mă ca are simptome de covid, s-a testat rapid, rezultatul este pozitiv, a solicitat testarea prin 112, i s-a făcut Pcr și asteaptă rezultatul. In timpul unei perchezitii , la camera E2. 18 asupra detinutilor Stanculet Mihai, născut la data de 16 01. 1998 si Graure Vlad, nascut la data de 02.05.1974, s-au gasit substante suspecte . Detinuților li s-au intocmit dosare de incident, substantele au fost ridicare si a fost anuntata Politia pentru continuarea cercetarilor. Detinutul Papura Caramel, născut la data de 08.12.1986, cazat la camera E5.8, a fost gasit lesinat in camera . A fost apelat serviciul 112 , un echipaj UPU s-a prezentat in unitate si a preluat detinutul. In prezent acesta se afla internat la Spitalul Floreasca, et.3 , salon 12. Va fi preluat de escorta Penitenciarului Rahova. Pe timpul serviciului meu nu au fost probleme deosebite.

– Multumesc domnuluu inspector Cocos Marin pentru informare. Dl director adjunct paza va rog sa organizati mâine dimineața la prima ora o perchezitie pe sectia E 5 pentru că am informatii ca se vând pastile si droguri .

– Am notat domnu director, mâine dimineata sunt peste ei.

-👍

– Seară bună tuturor!

– Numai un pic. Ca medic sef vă zic că nu e in regula ce se intâmplă si pe sectia E.7, și acolo avem detinuții Costan Evelin si Bostas Ion care se fac ca inghit tratamentul insa nu il ingereaza si il vând, de asta avem atâția ametiti pe sectii. Si Gheorghe Papuc, ala de pe E7.2, nu ia tratamentul. L-am dus la psihiatru si are diagnostic de psihic, e foarte agresiv si e posibil ca si el sa vând pastile.

– Dl dir adj sdrp și aici să avem mâine actiuni in fortă,

-Da dl director, fac o echipă cu baieti de bază , Dumitru, Pavel, Holtei, si dăm peste ei. Dacă e să fie ceva , găsim, băieții aștia sunt cei mai buni.

– 👍”

” -In atenția directorilor economici, conform intelegerii dintre sindicate și conducerea ANP incepând de luna viitoare se modifică aplicatia de pontaj și introduceti in elementele salariale si sporurile cu caracter permanent pentru perioada efectuării concediilor de odihnă. De mâine incepeti să faceti simulări, colaborati cu IT ul și BRUFP din unitate.

-Păi celelalte sectoare știu de asta?

-Primesc si ei mesaj pe whaat app in noaptea asta.”

” -Bună seara. Am rugămintea către toți șefii de compartimente să-și informeze urgent subordonații că sunt obligati să transmită la dispeceratul unității , prin e-mai, numele , prenumele, clp–ul , data vaccinării, denumirea vaccin, doza. De asemenea, să transmită si data testării pozitive si confirmarea prin pcr.

– Dl director, ca medic sef sunt suparat că nu toti dau curs dispozitiilor , astazi, de ex.doamna Bucur Simona, nevaccinată, nu s-a prezentat la cabinetul medical pentru testarea săptămânală covid. Nu merge așa și nu prevenim dacă fiecare face ce vrea.

– Cine ziceti? Doamna Bucur? Pai face fiecare ce vrea? Doamna Bucur vă rog să imi răspundeti urgent de ce nu v-ati dus la testare?

– Dl director, e totusi ora 23.34, o să vă informez mâine dimineata , când vin la serviciu.

– Auzi, păi tu crezi că eu așa ii răspund dg-ului când ne dă mesaje la ore din astea? Când te-ai angajat la pușcărie știai ce iți asumi, că pe lângă drepturi ai si obligatii, interdictii, asta inseamnă statut special.”

” – Stimati colegi, vă redirectionez aici mesajul dg cu rugămintea de a-l redirectiona către subordonații dumneavoastră, alături de planul de prevenire covid. Am rugamintea sa il studiati in această noapte si maine dimineața ne vedem la mine că să schităm operationalizarea la nivel de unitate:

Domnilor directori, pentru anul acesta obiectivele strategice ale ANP sunt : riscul de suicid si prevenirea covid. Astea doua sunt cele mai importante de pe radarul meu si o să fie obiectiv de control si apreciere asa că aveți grijă cum vă gestionati unitătile.

-Dl dir adj ati receptionat?

– 👍

-👏”

” – Salut Mihai, ce faci?

– Am iesit la cafenea să mai mă relaxez putin si imi citesc mesajele. Mi- a umplu sefu whaat app-ul de redirectionari cu mesaje de la dg, director, ordine, dispozitii etc .

– Bună băieți, cu ce vă servesc? Ce mai faceți?

– La cafea si mai citim ce ne mai zic astia de la muncă.

– Și ce zic, e greu la voi, nu?

-Aaaaaaa, păi, da. Numai dacă iți arăt câte s-au intâmplat in ultimele 48 de ore iti dai seama ce greu .

– Serios?

– Păi , da. Ia, uite . Deținuții astia 2 se droghează, a fost si ambulanța, ia uite, asta e dus la Floreasca, sigur a băgat șoricioaică in el. Si asta, o știi, vine si ea la cafea, vezi că are covid, a scris medicul șef pe grupurile de whaat app, știm toți , si cealaltă, uite asta de o certa directorul pe grup, stă cu ea in birou fără mască și de asta nu a vrut să se testeze saptămâna asta.

-Puuuuf, câte se intâmplă la voi.”

Comunicarea este un proces normal și chiar obligatoriu intr-o entitate, insă , in functie de importanța entității și rolul ei in comunitate comunicarea trebuie mentinută in cadrul unor canale sigure de comunicare.

Transmiterea informațiilor in sistemul penitenciar este asumată legal prin ședinte operative, de informare, e-mailuri securizare si gestionate de STS si linii telefonice.

Informal s-a dezvoltat, ca o cutumă , comunicarea nesecurizată pe grupuri de whaat app, si incepând cu directorul general al ANP si continuând cu directorii de unităti și șefutii de sub ei, toți sunt administratori de grupuri de whaat app pe unde zburdă in voie date cu caracter personal, informații operative ale unităților penitenciare, transfer de documente etc.

Reprezintă asta o vulnerabilitate a sistemului penitenciar?

Acest flagel care a inflorit alarmant de mult, transformând conducerea si managementul autentic intr-un fel de părerit in on-line, poate reprezenta un pericol pentru gestionarea datelor cu caracter personal, datelor confidentiale, datelor operative a unor instituții care fac parte din structura de apărare, ordine publică si siguranța nationala.

Standardele de control intern managerial , prevazute de OSGG 600, definesc un minimum de cerințe generale de management, pe care toate entităţile publice trebuie să le urmeze.

Stabilirea sistemului de control intern managerial intră în responsabilitatea conducerii fiecărei entităţi publice şi trebuie să aibă la bază standardele de control intern promovate de Secretariatul General al Guvernului, în temeiul legii.

Conducerea entităţii publice trebuie să monitorizeze modul de aplicare a instrumentelor de control, pentru a se asigura că procedurile sunt respectate de către salariaţi în mod efectiv şi continuu.

În entitatea publică trebuie stabilite tipurile de informaţii, conţinutul, calitatea, frecvenţa, sursele, destinatarii acestora şi se dezvoltă un sistem eficient de comunicare internă şi externă, astfel încât conducerea şi salariaţii să îşi poată îndeplini în mod eficace şi eficient sarcinile, iar informaţiile să ajungă complete şi la timp la utilizatori.

Informaţia trebuie să beneficieze de o circulaţie rapidă, în toate sensurile, inclusiv în şi din exterior, să necesite cheltuieli reduse, prin evitarea paralelismelor, adică a circulaţiei simultane a aceloraşi informaţii pe canale diferite sau de mai multe ori pe acelaşi canal.

Conducerea entităţii publice stabileşte fluxuri și canale de comunicare care să asigure transmiterea eficace a datelor, informaţiilor şi deciziilor necesare desfăşurării proceselor entității.

Comunicarea cu părţile externe trebuie să se realizeze prin canale de comunicare stabilite şi aprobate, cu respectarea limitelor de responsabilitate şi a delegărilor de autoritate, stabilite de conducător.

Sistemele IT sprijină managementul adecvat al datelor, inclusiv administrarea bazelor de date și asigurarea calității datelor. Sistemele de management al datelor și procedurile de operare sunt în conformitate cu politica IT a entității, măsurile obligatorii de securitate și regulile privind protecția.

Datele de mai sus sunt extrase din OSGG 600 si sunt obligatorii pentru toate instituțiile publice din România si reprezintă doar Standarul 12 din SCMI.

SCMI este documentul acela care, desi are o importanța deosebită pentru entitate și este in responsabilitatea directorului, insa in practică, in 90% din cazuri este delegat unui adjunct, i se acordă o mare neinsemnătate, penitenciarele fiind conduse urecheste, după cutume și nu după proceduri aprobate.

Paradoxul exacerbării comunicării este dat de faptul că desi sunt in timpul programului de muncă directorii transmit dispozitii către subordonati si coordonează unitatea prin intermediul dispozitiilor date prin whaat app, stabilind uneori și termene scurte.

Și, surpriză, angajații află de dispozitie la terminarea programului cand au acces la telefon.

Pentru cei curioși si cu posibilităti de verificare e bine de verificat câte dispozitii, sau informari si câte documente oficiale , s-au făcut/ transmis in ultimii doi ani in cadrul sedintelor, sau pe e-mailurile oficiale ale unitătii și câte pe whaat app.

Deși whaat app- ul este cel mai eficient mijloc de comunicare, credeti că este legal și sigur pentru transmiterea dispozițiilor, instrucțiunilor, datelor cu caracter personal și a datelor confidentiale se intreaba cei de la FPP, pe buna dreptate. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ieri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov Prahova și alte patru județe din țară, printre care si Galati. În total, la audieri au fost aduse 40 de persoane care se presupune că știau de această afacere dar nu au spus nimic polițiștilor.

Printre cei audiați se numără și celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, adica de la Recop Recycling SRL coordonata de Muresan Catalin.

Inca o data Incisiv de Prahova a avut dreptate iar cei care protejau aceasta grupare ar trebui sa raspunda penal.

In depozitul uriaş de combustibil, ascuns într-o zonă împădurită din Prahova, chiar langă Ploiești, anchetatorii au găsit peste 300 de tone de păcură și produse petroliere, în trei bazine îngropate şi în șapte rezervoare de suprafață.

Proprietarul nu le-a spus deocamdată poliţiştilor de unde a făcut rost de combustibilul pe care îl vindea mai multor benzinării. Ar fi câştigat până acum peste cinci milioane de euro.

Depozitul ferit de ochii lumii este într-o pădurice aflată în spatele mănăstirii Ghighiu de langă Ploiești. Săptămânal, cisternele încărcau de acolo combustibil (CLU sub denumirea de motorina).

Depozitul era amplasat strategic în apropierea Drumului Național 1 și de autostrada A3.     Dintr-o curte pleca produsul petrolier cu documente întocmite fictiv către cumpărători de bună credință, potrivit anchetatorilor.

În realitate, presupusul proprietar ar fi cumpărat la negru o cantitate impresionantă de combustibil petrolier pe care l-ar fi vândut apoi către benzinării mici din toată țara.

In fapt, acesta a dezvoltat o mica rafinarie unde transforma rezidurile petroliere achizitionate ca deseuri si rafinau sub forma de CLU, CLU care era vandut la cumparatori de buna credinta.

Celebrul nostru patron de la „Bomba ecologica de la Pleasa”, impreuna cu „prietenii” sai din Galati ar fi vandut rezidurile petroliere spre rafinare.

Cum mentionam, gruparea intentiona sa obtina CAF 7 pentru TERMIA lui Andrei Volosevici, pentru asa zise piese de schimb dar vizau produsele petroliere din acesta si cu fierul vechi obtineau cca 2 milioane de euro.

 Acum se leaga toata reteaua de infractori cu trompetele edilului. In ecuatie apare si fostul procuror Negulescu Mircea. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale si despre dosarul disjuns cu spalarea de bani si cu „paletii” buclucasi. (Cerasela N.).

 

 

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Directorul adjunct al TCE Ploieşti, Raul Petrescu, îşi prezintă raportul de activitate, la doi ani de mandat

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societăţii Transport Călători Expres Ploieşti de la începutul anului 2021.
La doi ani de la preluarea mandatului de director adjunct al SC TCE Ploieşti, Raul Petrescu a prezentat un raport de activitate, un instrument cardinal al procesului de transparenţă decizională. În raportul actual, regăsim principalele sale realizări.
Vorbim despre achiziţionarea, prin finanţare europeană, a nu mai puţin de douăzeci de troleibuze, de ultimă generaţie, valoarea totală a acestora fiind de zece milioane de euro, investiţie care a marcat, în totalitate, substituirea vechiului parc auto (troleibuze).
Totodată, societatea, la conducerea căreia se află, a dobândit, tot cu sprijinul fondurilor europene, nouă autobuze electrice, acestea urmând a fi introduse zilele următoare în circulaţie, aceasta fiind o gură de oxigen binevenită pnetru ceea ce înseamnă calitatea transportului urban. În lista reuşitelor sale se numără, de asemenea şi  substituirea, pe cale de consecinţă, a parcului auto – categoria tramvaie, pâna la finele anului curent urmând a fi livrate douăzeci de tramvaie ultra moderne, din actualul parc doar o treime urmând a mai rămâne in circulaţie.
Înnoirea şi dezvoltarea parcului auto al TCE Ploieşti nu se opreşte aici.
Raul Petrescu s-a implicat şi în elaborarea, respectiv aprobarea, de dată recentă, în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a unui proiect de achiziţionare a douăzeci de autobuze electrice, menit să genereze un plus valoare pentru parcul auto şi o creştere considerabilă a confortului pasagerilor.
Totodată, acesta se ocupă şi de demararea procesului de elaborare a unui proiect sustenabil din fonduri europene/norvegiene pentru amenajarea unor staţii ultramoderne pe raza municipiului Ploieşti, care să marcheze înlocuirea celor vechi, generatoare a unui disconfort sporit ; dar şi de construirea unei autobaze noi aferente transportului public local de călători, inclusiv infrastructura tehnică aferentă,  în zona de vest a oraşului, la terminalul de pe strada Podul Înalt, ca urmare a semnării unui contract de finanţare europeană.
Toate aceste acţiuni au ca scop final confortul călătorilor ploieşteni.
Conducerea TCE Ploieşti îşi propune să le ofere cetăţenilor servicii de calitate atunci când aleg să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun.
Citeste in continuare

Exclusiv

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice din oficiu următoarele informaţii de interes public:
a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice;
b) structura organizatorică, atribuţiile departamentelor, programul de funcţionare, programul de audienţe al autorităţii sau instituţiei publice;
Observati ca aici se poate identifica un tipar. Se secretizeaza turbat metodologie de salarizare, ROF-uri, ordinul care reglementeaza accesul cetatenilor in unitatile de politie, atributiile structurii de relatii cu publicul, atributiile directiei generale financiare. N-au ei nicio treaba cu legea. Insa suportul, cei care traiesc din munca politistilor, au nevoie sa isi faca si ei de treaba, sa isi creeze o ocupatie acolo unde nu trebuie sa fie nimic. Secretizarea absurda e una din metodele cu care suportul se urca pe umerii vostri, prin care isi creeaza artificial, o superioritate.
Noi o sa facem niste actiuni in serie pentru desecretizarea ROF-urilor.
Daca cineva vrea sa ajute, sa se implice personal, inclusiv pensionari, rude, prieteni ai politistilor, aici va pun un model individual de cerere pentru desecretizare. Alegeti ce IPJ ( sau DGPMB) vreti, nu are nicio importanta. Deci unul de la Salaj poate cere declasificarea si comunicarea ROF-ului de la IPJ Vrancea. Orice IPJ!
CATRE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE
Subsemnatul…………………….., cu domiciliul in ……………………, cu adresa pentru comunicarea corespondentei in …………………………….., e-mail…………………..
I
In baza art.20 si art.33 din legea 182 din 2002
(Art. 20. -Orice persoană fizică sau juridică română poate face contestaţie la autorităţile care au clasificat informaţia respectivă, împotriva clasificării informaţiilor, duratei pentru care acestea au fost clasificate, precum şi împotriva modului în care s-a atribuit un nivel sau altul de secretizare. Contestaţia va fi soluţionată în condiţiile legii contenciosului administrativ.)
Va solicit sa declasificati regulamentul de organizare si functionare al IPJ …… intrucat, in opinia mea, a fost secretizat ilegal la nivelul secret de serviciu.
In fapt, potrivit art.5 din legea 544/2001, actele normative care privesc organizarea si functionarea institutiilor publice sunt informatii de interes public si trebuie aduse la cunostinta publica din oficiu.
Art.5 din lege 544/2001:
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice din oficiu următoarele informaţii de interes public: a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice;
Iar potrivit art.33 din legea 182 din 2002, “Este interzisă clasificarea ca secrete de serviciu a informaţiilor care, prin natura sau conţinutul lor, sunt destinate să asigure informarea cetăţenilor asupra unor probleme de interes public sau personal, pentru favorizarea ori acoperirea eludării legii sau obstrucţionarea justiţiei.”
Atat timp cat legea, prin art. 5 din lege 544/2001, nu lasa autoritatilor publice sa decida daca regulamentul de organizare si functionare poate fi secretizat, clasificarea ROF-ului IPJ ……. este ilegala, dezvaluie cei de la sindicatul Diamantul. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv1 zi ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv1 zi ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv1 zi ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv2 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate3 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv3 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv3 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv4 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Exclusiv4 zile ago

“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDefilarea pe care o face DNA de trei zile in dosarul mastilor achizitionate pe vremea Covid in care sunt...

Exclusiv4 zile ago

Acest mod de repartizare specific ”roții țigănești” ce are la bază principiul ”cine împarte, parte-și face” nu reprezintă decât o vulnerabilitate a MAI

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn modul caracteristic discreționar, Ministerul Afacerilor Interne are mari lapsusuri când vine vorba de echitate și recompensarea personalului pe...

Exclusiv4 zile ago

Ati auzit ca se face serviciul de zi pe unitate, de acasa?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ca sa va poata pacali cu permanenta la domiciliu, au secretizat ordinul S/108/2011 si dispozitia IGPR S/51/2011, dezvaluie...

Exclusiv5 zile ago

Comandamentul de iarna, bachus, zapada si termia

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNinsoarea de vineri a dat peste cap circulația auto din Ploiești, ploieștenii remarcând lipsa implicării autorităților locale în activitatea...

Exclusiv5 zile ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMinunile  reformei in Posta Romana!!! Valentin Stefan a trimis notificari de incetare a contractelor de munca pe motiv de…reorganizare...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!