Connect with us

Anchete

Renate Weber se preteaza la falsuri? Din actele depuse in dosarul cu UAP Prahova referitor la obligativitatea repartitoarelor, cam asa pare- vezi probele

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

In august anul trecut, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova, a depus doua petitii la Avocatul Poporului in care semnala ca obligarea prin lege a montarii repartitoarelor de caldura in apartamente este un abuz. Petitiile respective au fost facute atat pe persoana fizica, adica angajatii UAP Prahova, cat si in numele organizatiei noastre.

Desi nu ne-am asteptat, avocatul poporului a tratat cu superficialitate, ba chiar a ignorat petitiile noastre si nu ne-a dat niciun raspuns in termenul legal impus de OG27/2002, cu privire la petitii. Probabil ca d-na Renatte Weber, avocatul poporului in exercitiu este obisnuita sa raspunda de dragul de a raspunde crezand ca oamenii nu merg mai departe pentru a-si apara drepturile sau poate sa nu raspunda deloc, pentru ca oricum nu o trage nimeni la raspundere. Am trage-o de urechi daca am putea ca sa ne auda cand ii spunem ca menirea ei este cu totul alta decat aceea de a sluji interesele de partid ca sa pape ciolan, mereu.

Nu suntem foarte siguri ce a fost in mintea celor care au depus documentele la dosar, pentru ca ne lovim de o distanta mare intre data la care s-a emis raspunsul catre avocatul nostru, Valentin Ciobanu in care este anuntat ca va examina aspectele sesizate si data la care se presupune ca ar fi dat raspunsul. Spunem ca se presupune pentru ca in instanta, la ultimul termen reprezentantul AVP a declarat ca a trimis pe mail avocatului nostru raspunsul cu nr. 14194/03 august 2021, pe care il vedeti in facsimil, numai ca acesta nu l-a gasit. Asteptam o dovada pe care am si cerut-o in instanta cum ca ar fi fost asa.

In aceeasi ordine de idei, avocatul poporului a depus o Nota, probabil facuta pe genunchi de d-na Renate Weber, pentru ca nu are antetul institutiei si nu are, mult mai grav, un numar de inregistrare care sa ateste ca este un raspuns official la o petitie. Este o NOTA asa cum scrie in capatul paginii, facuta dupa ce au constatat ca nu a respectat termenul de 30 de zile, tratand cu superficialitate, cum probabil procedeaza cu toate situatiile in care e pusa la munca dna Weber, si neasteptandu-se ca sa o atacam in instanta pentru nerespectarea termenului legal.

Nu ne pronuntam asupra faptului ca ar putea fi un fals, dar pare a fi unul chiar grosolan, sustinut in instanta de mincini legate de transmiterea pe mail a raspunsului, desi dupa ce si-a verificat mail-ul si in spam, avocatul nu a gasit niciun document venite la data invota de aparatorul AVP.

Dupa cum vedeti in facsimilul alaturat, asa cum am spus, nu exista antetul institutiei, iar tentativa de a da o nota oficiala raspunsului (care oricum nu mai era in termen, de la depunerea petitiei noastre in iulie, trecand aproape trei luni) se rezuma la stampila conform cu originalul, probabil pe numele ( inteligibil) al unui angajat al AVP, din data de 01.11.2021.

Concluzia d-nei Renate Weber este: ” Concluzionand, precizam ca raporttat la criticile formulate in petititii, nu se impune sesizarea instantei de contencios constitutional, context in care propunem formularea unui raspuns in acest sens catre fiecare petent, prin transmiterea unei copii a prezentei Note”.

Ce intelegem noi, prostimea, de aici este ca in primul rand a raspuns printr-o nota neoficiala la doua petitii, adica le-a cumulat desi sunt distincte, una era Venita de la persoanele fizice, proprietarilor unor apartamente, a doua in numele UAP Prahova, care reprezinta asociatiile de proprietari de apartamente.

De asemenea, ce vrem sa spunem mai exact, cu riscul de a ne repeta, este ca:

  • In instanta s-a depus un “raspuns intermediar” catre avocatul UAP Prahova din 03.08.2021, asa cum reiese din ANEXA nr.2, care pare a fi un mail, care pare a fi contrafacut, dar vom cere expertiza ca sa ne convingem
  • Presupusa concluzie a d-nei Weber este venita pe un document neoficial, fara antet si fara un numar de inregistrare, la aproape trei luni de la “raspunsul intermediar” presupus a fi trimis pe mail, dar nedemonstrat in instanta decat cu ANEXA 2(vezi facsimil mai jos), care poate fi facuta cu usurinta in photoshop.

Daca avocatul poporului se preteaza la asa ceva, atunci speranta cetateanului de rand este redusa la zero. Nu respecta termenele de raspuns, nu se implica desi este prima sa atributie, si isi acopera urmele cu documente neoficiale.

Cerem demisia d-nei Renate Weber din functia de avocat al poporului, pentru aceste practici dubioase care nu fac onoare acestei functii si lispa de interes fata de problemele cetatenilor. Vom depune sesizari la forurile superioare ale AVP.

Vom reveni cu amanunte dupa fiecare termen de judecata…dezvaluie cei de la UAP Prahova. (Cerasela N.).

DREPT LA REPLICA TRANSMIS IN DATA DE 10.02.2022:

 

 

Citeste in continuare

Anchete

Unul dintre cele mai importante și folosite elemente de echipament din uniforma de poliție este pantalonul “tactic”

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Folosim ghilimelele pentru că ceea ce au primit cei peste 3000 de polițiști care au absolvit școala de agenți de poliție sau au fost încadrați direct în 2022, numai “tactici” nu pot fi numiți, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.
Materialul este de cea mai proastă calitate, a cedat după primele 5 spălări. Croiala nu respectă specificațiile, nici măcar buzunarele nu pot fi folosite pentru că sunt prea mici, probabil pentru că voiau să facă economie de material. Rezistența la uzură este inexistentă, materialul se sfâșie, scămoșează și fibra textilă se subțiază după primele spălări.
După ce vedeți imaginile de mai jos, puteți să trageți o singură concluzie, banii publici sunt “sifonați” la vedere. Mai mult, este semnificativă informația potrivit căreia, cel puțin până la mediatizarea acestor probleme de către Sindicatul EUROPOL, nu a fost înlocuit, în garanție, niciun element de uniformă. Și cu milioanele de euro plătite, și cu materiale de cea mai proasta calitate, mai precizeaza sursa citata. (Irinel I.).
Citeste in continuare

Anchete

Reprezentanții Ministerului Justiției va achiesa la viziune ANP, ca angajații din sistemul penitenciar să aibă acces in sectorul administrativ cu telefoanele personale?

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Această conduită a fost exersată in perioada de pandemie ocazie cu care s-a constatat că nu au fost incidente provocate de acest drept de a comunica cu mediul extern, fiind o mică fărâmă prin care se face un pic de diferență intre statutul polițistului de penitenciare și condiția deținuților aflați in custodia sistemului penitenciar românesc.

proiect-de-modificare-a-rsld-13.12.2022

La această dată proiectul de OMJ a fost transmis spre consultare organizațiilor sindicale , urmând să aibă loc și o dezbatere intre reprezentanții ANP si cei ai organizațiilor sindicale și dacă va exista consens pe toate modificările, proiectul va fi inaintat la Ministerul Justiției unde sperăm ca cineva să nu se implice și să ne cenzureze această facilitate, precizeaza cei de la FPP. (Sava N.).

Citeste in continuare

Actualitate

Romania – campioana mondiala la o meserie veche de peste 10.000 de ani.

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Romania – campioana mondiala la o meserie veche de peste 10.000 de ani.

In fiecare an la Londra, are loc Campionatul Mondial de Fabricare a Pantofilor, o reuniune a celor mai buni pantofari si confectioneri de incaltaminte din toate colturile lumii.

Dupa multe teste si o crancena asteptare, locul 1 a fost desemnat, iar pozitionarea sa pe harta nu este in alta parte decat in Romania, in Arad, in curtea si mai ales in atelierul unui adevarat geniu: artistul Victor Vulpe.

Barbatul de 43 de ani a reusit sa aduca trofeul de campion mondial in confectionarea de incaltaminte pe plaiurile romanesti, asta dupa ce mai bine de 20 de ani a transformat orice obiect din piele in opera de arta.

A inceput cu o curea din piele si a ajuns sa fie campion mondial la confectionarea de pantofi din piele

In urma cu peste 20 de ani, in timpul studentiei, Victor, pe atunci un studnet genial la Arte si Design, si-a descoperit adevarata pasiune. Acesta putea sa transforme orice obiect din piele in opera de arta. A inceput pur si simplu prin modificarea unei centuri din piele.

Apoi a trecut la genti. A inceput sa confectioneze genti de piele si curele pentru colegii sai in in curant de la genti si curele, s-a dezvoltat si a ajuns sa treaca la confectionarea de incaltaminte.

Astazi, la atatia ani dupa, cu un drum lung, plin de munca si de vointa, Victor pune Romania pe harta, cu inca un trofeu, inca un loc medaliat cu aur pe cel mai mare podium din acest domeniu.

Victor se poate compara cu adevarat cu cele mai mari nume ale tarii, la acest moment, fiind un ambasador al tarii prin meseria sa, o profesie cu foarte multa istorie in spate. Deloc straina de vechii mestesugari romani, cizmaria are o istorie de peste 10.000 de ani, conform specialistilor.

Cea mai veche piesa de incaltaminte isi are originea in SUA, iar specialistii concluzionau in urma unui studiu ca aceasta ar fi fost realizata din fibrele unui copac, datand cu apeoximativ 10.000 de ani in urma.

Din peste 50 de milioane de perechi de pantofi, acestia au obtinut trofeul!

Ei bine, la peste 10.000 de ani, barbatul de 43 de ani din Arad a adus Romaniei trofeul. Peste 50 de milioane de perechi de incaltari se fabrica in Romania anual, iar in intreaga lume peste 3 miliarde.  Cu toate acestea, numai una singura, o singura pereche magica a reusit sa acapareze atentia in Londra, celor mai mari cunoscatori din domeniul fabricarii incaltamintei. Astfel, Victor Vulpe a reusit sa acapareze unul dintre cele mai mari trofee si sa ajunga poate indeplinirea celui mai mare vis a oricarui artist in acest domeniu: castigarea World Championships in Shoemakings.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv11 ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont21 de ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv21 de ore ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv21 de ore ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate1 zi ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv2 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate4 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”/Azi, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin  Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata,...

Exclusiv5 zile ago

Ce fel de morala sa fie, atunci cand in comisie, pe functia de lei au fost instalati magari?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIntr-o padure ursul lucra pe functie de iepure. Cum s-a intamplat asta: padurea avea nevoie de urs dar era...

Exclusiv6 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!