Connect with us

Diverse

5 motive pentru care să investești în criptomonede

Incisiv

Publicat

pe

5 motive pentru care să investești în criptomonede

Investițiile financiare sunt, în general, motivații, fie personale, fie obiective. Desigur, atunci când vorbim despre cea mai bună investiție a banilor tăi, nu trebuie să ne lăsăm conduși de emoțional, de ambiții sau diverse știri. Dintotdeauna, noul a atras pentru că este inedit, însă teama de necunoscut poate juca un rol important, dacă nu există motive serioase la mijloc. Criptomonedele înseamnă schimbarea sistemului financiar actual, iar noi vrem să vă prezentăm câteva motive pentru care trebuie să investești în ele.

Față de un depozit într-o monedă fiduciară, criptomonedele au avantajul valotilitatii, de creșterea prețului în funcție de popularitate și de volumul de tranzacționare. Spre norocul nostru, nu există o singură monedă, ceea ce înseamnă că aveți diversitate. Puteți cumpără Cardano sigur și rapid, fiind o monedă accesibilă, având un volum mare de tranzacționare și fiind o monedă destul de cunoscută în rândul investitorilor. Puteți cumpăra cu 100 de EURO o cantitate mare de moneda. Desigur, nu puteți cumpăra doar Cardano, acesta trebuie combinat cu alte monede: Bitcoin, Ether și alte monede a căror White Paper vă atrage.

2. Taxe mici

Spre deosebire de un transfer bancar, trimiterea monedelor este realizată prin minarea criptomonedelor. Această minare este ieftină și rapidă. În funcție de moneda aleasă, transferul se poate realiza instant sau să așteptați câteva minute. Fiind o piață volatilă, oricât de mult sau puțin vi s-ar părea fee-ul perceput de mineri, acesta poate fi recuperat in câteva minute. Desigur, puteți face și tranzacții NON STOP, neavând grijă unui program bancar sau al unei companii. Tot ce va trebuie este o conexiune bună la internet.

3. Garanție

Dobânzile băncilor sunt aproape 0, sunt foarte mici, însă inflația reală depășește 10% pe an, astfel banii voștri își pierd valoarea în timp. Pe de altă parte, Bitcoin este descentralizat, a fost creat într-o cantitate limitată, ca majoritatea criptomonedelor, ceea ce face ca valoarea să în timp să crească. Fiind în conțină expansiune, investiția in criptomonede înseamnă generalizare a utilizării acestora.

4. Siguranță

Tehnologia Blockchain permite utilizatorilor să vadă toate tranzacțiile realizate, orice intervenție externă este monitorizată, un hacker neputând să-și șteargă urmele. În principiu blockchain este o rețea, o bază de date, care stochează atât datele utilizatorilor, dar și toate operațiunile. Structura unui blockchain, după nume, este constituită din mai multe blocuri, fiecare având o identitate unică, numită hash. Fiecare bloc conține informații hash-ul blocului anterior, până se ajunge la blocul original. Avantajul tehnologiei blockchain este că poate fi accesată de oricare dintre utilizatori, dacă aceștia au un dispozitiv digital și acces la internet. Ceea ce înseamnă că doi oameni pot tranzacționa monede între ei fără a fi nevoie de o a treia parte. Când se face un astfel de schimb, fiecare block primește câte o copie a registrului. Astfel, orice operațiune nu rămâne într-un singur loc, ci în toate dispozitivele implicați la un moment dat la baza de date. Acest lucru face ca unui hacker să ii fie aproape imposibilă accesarea, pentru că nu poate pătrunde clandestin în tranzacție fără să afle cel care a inițiat tranzacția originală.

5. Utilitate

Sunt deja multe țări care au început să accepte Bitcoin ca modalitate de plata. În continuare o să dăm câteva exemple:

  • Google Pay acceptă Bitcoin ca metodă de plată pentru serviciile oferite;
  • Puteți plăti jocurile pe Xbox prin Bitcoin;
  • În Venezuela, în majoritatea magazinelor din cel mai mare aeroport se acceptă și Bitcoin;
  • În Canada Burger King și Pizza Hut sunt două dintre magazinele care permit plata cu Bitcoin.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse

Ce premii importante se „împart” în industria de gambling?

Incisiv

Publicat

pe

De

Ce premii importante se „împart” în industria de gambling?

Așa cum jumătate de planetă urmărește cu sufletul la gură decernarea premiilor Oscar din industria cinematografică sau a premiilor Grammy din domeniul muzicii, tot așa să știți că există premii și în multe multe alte domenii, cum ar fi cele acordate în domeniul tehnologiei și gaming-ului sau gambling-ului.

Așadar, cu siguranță v-am trezit interesul și vreți să vedeți cu ce se mănâncă, cum și cui se împart și, mai presus de toate, care sunt aceste premii???

Poate că încă e un domeniu mai puțin cunoscut, dar să știți că gamblingul are totuși la bază un mecanism destul de complex, compus din mai multe domenii dezvoltate deja de ceva timp.

Așadar, pentru ca utilizatorii și beneficiarii jocurilor să profite de „servicii și produse” de succes, indiferent că vorbim de un cazino terestru sau unul virtual, cu siguranță e necesar ca toate detaliile și aspectele să fie bine gândite și puse la punct, pentru ca odată ce ajung să fie prezentate publicului larg, ele să fie perfecte.

Ori, ca în orice domeniu, aceste eforturi și inovații trebuie răsplătite și semnalate aprecierile prin recunoștință și prin feedback-ul jucătorilor, și nu în ultimul rând prin decernarea premiilor din industria gamblingului.

La ce cazino online te poți delecta cu jocuri și sloturi în România?

În țara noastră, industria jocurilor de noroc sau a jocurilor de cazino este extrem de puternic dezvoltată. Iubitorii de jocuri pot opta oricând pentru orice joc, chiar și pentru cele online. Numărul cazinourilor online cu licență din partea ONJN este destul de mare, iar cele mai populare cazinouri licențiate din România pot fi regăsite pe supercazino.ro, unde te așteaptă oferte de bun venit foarte avantajoase pentru fiecare dintre acestea.

Ai parte de welcome bonusuri cu bani gratis și rotiri gratuite, precum și de bonusuri care îți pot dubla prima depunere. În plus, dacă ești genul acela de jucător care ar prefera doar să se amuze jucându-se, nu cel care să-și asume vreun risc, există o secțiune pe Deluxe Casino Bonus, unde pot fi testate sute de sloturi gratis.

Care sunt cele mai importante 10 premii din industria de jocuri de cazino?

1. Global Gaming Awards

Sunt acele premii care răsplătesc și recompensează în principiu operatorii de jocuri de cazino online care funcționează în regim Business to Client (B2C), adică în relație directă cu jucătorii, nu cu alte companii, pentru înaltele standarde în cele mai variate categorii de activitate, începând cu secțiunea relații clienți și până la responsabilitatea socială de care dau dovadă.

Evenimentul de decernare al acestui premiu prezintă o importanță majoră, deoarece el implică jurizarea uneia dintre cele mai importante publicații de tip Business to Business (B2B), publicația Gambling Insider.

Pentru acest premiu sunt implicați nu mai puțin de 50 de specialiști din industria gamblingului, aceștia fiind responsabili cu votarea listei scurte de câștigători. În plus, pentru ca transparența să fie asigurată întru totul în ce privește procesul de vot al Global Gaming Awards, întreaga procedură este auditată în mod independent de KPMG Isle of Man.

2. EGR (eGaming Review) Awards

Sunt acele premii, ce sunt oferite acelor operatori de jocuri online B2C, care au asigurat standarde înalte în diverse categorii de activitate, tot așa începând cu serviciul clienți de excepție, și până la responsabilitatea socială dovedită. Organizatorul acestui award este eGaming Review (EGR), care îi dă și numele premiului,

EGR fiind recunoscut la nivel mondial, în presa scrisă online și offline, ca fiind principala publicație de profil B2B, o publicație ce oferă informații din categoria celor mai exclusiviste din industrie, dar și rapoarte de specialitate, interviuri și știri privind jocurile de noroc sau alte aspecte importante din domeniu.

3. SBC (Sports Betting Community) Awards

Premiile SBC Awards sunt oferite pentru excelență în materie de: marketing și servicii pentru clienți, cât și pentru produse inovatoare și soluții IT, fiind oferite operatorilor, afiliaților și furnizorilor având cele mai bune rezultate în domeniile și ariile specifice de activitate.

Aceste premii sunt găzduite de Sports Betting Community (SBC), de la care premiul și-a primit numele, acesta fiind cel mai mare editor de știri de tip B2B din domeniul pariurilor, dar nu în ultimul rând fiind și organizatorul unora dintre cele mai importante evenimente din domeniu din întreaga lume.

4. International Gaming Awards

Aceste premii sunt și ele considerate printre cele mai prestigioase premii ale cazinourilor. Ba chiar mai mult, International Gaming Awards sunt considerate de către cei din industrie ca fiind un fel de Oscaruri din industria jocurilor de noroc.

Primul evenimentul de decernare ale acestor premii a avut loc în anul 2008, moment din care, în fiecare an, organizatorii au oferit aceste recompense în toate categoriile de business: cazinouri fizice și cazinouri online, operatori de jocuri, furnizori și producători din diferite sectoare ale industriei.

5. iGB Affiliate Awards

Premiile numite iGB Affiliate Awards sunt cea mai importantă platformă de recunoaștere a meritelor din industria de gambling din Marea Britanie, ce se adresează în mare parte afiliaților din industrie. Acești afiliați sunt practic componentele principale și esențiale ale industriei de iGaming, iar contribuția lor este de foarte multe ori chiar decisivă în ce privește succesul unui produs de gaming.

Fără doar și poate, este cunoscut faptul că, concurența în sectorul afiliat iGaming a crescut enorm de mult în ultima perioadă, motiv pentru care e maxim de important să se abiliteze companiile și persoanele care pot împinge frontierele prin strategii și inovare, programe cu spirit inventiv și strategii noi de marketing, precum și printr-o creștere continuă și mai ales dinamică a business-urilor. Ei bine, aceste premii iGB ridică standardele în rândul comunității de afiliați iGaming și recompensează cei mai buni și performanți furnizori pentru meritele lor.

6. Gambling Compliance Awards

Gambling Compliance Awards își propune să recompenseze afacerile care nu se abat de la responsabilitate socială și conformitate față de publicul lor. La decernarea acestor premii, juriul este format dintr-un număr considerabil de experți de top din domeniu, iar o nominalizare pentru acele categorii care reprezintă o oarecare recunoaștere a excelenței și angajamentului asumat pentru respectarea reglementărilor industriei, pentru orice business.

Gambling Compliance Awards recunosc diferitele roluri și responsabilități în materie de conformitate și respectul față de jucători, iar competiția se desfășoară atât în rândul companiilor nou intrate pe piață, cât și a „veteranilor” industriei.

7. Asia Gaming Awards & Malta Gaming Awards

Atât Asia, cât și Malta Gaming Awards sunt două ceremonii desfășurate sub egida SiGMA, evenimente ce oferă cele mai perfecte oportunități de a se pune în legătură între ei lideri din industria de iGaming. Ei bine, aceste interacțiuni deseori se pot transpune în oportunități de colaborare sau afaceri.

SiGMA însă nu se oprește doar la a organiza evenimente, oferind servicii complete de publicare a unor știri știri, respectiv noutăți în propriile publicații SiGMAnews și SiGMAgazine. Așadar, dacă și tu ai o companie cu activitate în industria de gambling, poate că ar trebui să arunci o privire peste activitatea lor.

8. CEEG (Central and Eastern European Gaming) Awards

Lansat în urmă cu doar 5 ani, evenimentul Central and Eastern European Gaming Awards a beneficiat încă de la început de o atenție sporită a celor din sfera de iGaming. Cei de la CEEG își propun să răsplătească practic acele companii de jocuri de noroc online (furnizori de software de jocuri, dar și operatori și furnizori de servicii) care au avut realizări deosebite în anul precedent și care, în mod obligatoriu să își fi desfășurat activitatea în zone Europei Centrale și a Europei de Est.

Aceasta se consideră a fi o foarte bună oportunitate pentru companiile din Europa Centrala și din Balcani pentru a se afirma la nivel mondial.

9. SEG (Southern European Gaming Awards) & BSG (The Baltic and Scandinavian Gaming) Awards

Premiile SEG și BSG, asemeni modelul de premii CEEG, au menirea de a recompensa furnizorii din restul Europei, adică din zona neacoperită de CEEG. Premiile SEG se acordă operatorilor de jocuri de noroc atât de tip B2C, cât și de tip și B2B, care au obținut un succes remarcabil în Europa de Sud, iar pe de altă parte, premiile BSG fac același lucru doar că în regiunile baltice și scandinave.

În acest fel, sunt acoperite mai toate zonele geografice.

10. American Gambling Award

Mai evident decât atât nici nu poate fi: American Gambling Award este acel eveniment care se adresează companiilor aflate în concurs peste ocean. Credem că e totuși util să prezentăm și acest eveniment, chiar dacă el este dedicat în mod exclusiv afacerilor din Statele Unite ale Americii, iar asta pentru că totuși aduce anumite noutăți în ceea ce privește categoriile de premii în gaming.

Așadar, printre premiile cu cea mai mare vizibilitate am aminti cel dedicat pentru cea mai bună aplicație mobilă pentru jocurile de noroc. Uh, sună interesant, nu-i așa? Ei bine, e de remarcat și faptul că American Gambling Award este și singurul eveniment ce ia în considerare opinia publicului pentru a stabili câștigătorii, și nu doar opinia juriului.

În mare parte cam acestea sunt cele mai importante premii din industrie, toate 10 fiind oferite cu același scop: îmbunătățirea în ansamblu a calității industriei de gambling.

Indiferent dacă reprezinți un cazino, ești afiliat iGaming sau furnizor de software-uri sau pur și simplu un oarecare pasionat de jocuri de cazino, e recomandabil să fii cu ochii pe aceste premii și chiar să participi dacă te simți pregătit!

Citeste in continuare

Diverse

Cum sa pictati corect o pictura pe numere

Avatar

Publicat

pe

Multi oameni si-au inceput cariera creativa anume cu o astfel de tehnica de desen. Daca totul este facut corect, atunci rezultatul va fi o pictura ideala, in timp ce va fi dificil de ghicit ca a fost creata pe baza unui esantion gata facut. Pentru a cumpara kit picturi pe numere intr-o gama larga, va rugam sa accesati link-ul Picturipenumere.ro

Cum sa desenati corect pentru a obtine o adevarata capodopera de arta plastica

Merita sa incepeti cu ce este mai simplu. Gasiti o zona din casa dvs. care este bine iluminata si creati acolo un spatiu de lucru. Pregatiti o panza numerotata, si anume, puneti in fata dvs., vopselele, pensulele si servetelele pentru stergerea lor ulterioara. Veti avea nevoie si de scobitori, cu ajutorul lor veti putea amesteca vopsele.

Este recomandabil sa incepeti cu prepararea acrilicului. Acesta se usuca destul de repede. De aceea, se recomanda sa deschideti sticlutele cu vopsea doar in momentul aplicarii culorilor. De obicei, vopselele sunt deja numerotate si nu trebuie amestecate. Dar intotdeauna exista loc pentru acel element de creativitate.

Vopselele trebuie deschise cu mare atentie, deoarece rugozitatea poate deteriora sticla. Este recomandabil sa incepeti cu detaliile de dimensiuni mai mari. Astfel, atunci cand vine vorba de elemente mai mici, abilitatea va fi deja stabilita. In primul rand, trasati cu atentie conturul. Este recomandabil sa faceti acest lucru cu o perie subtire. Apoi puteti incepe sa pictati zona de mijloc. Numerele si liniile nu trebuie lasate sa fie vazute cu ochiul liber dupa vopsirea lor. Uneori va trebui sa pictati peste ele de mai multe ori pentru a obtine efectul dorit.

Vopselele acrilice se ingroasa destul de repede. Totusi, nu trebuie sa va deceptionati daca se intampla acest lucru. Adaugati cateva picaturi de apa in ele. Acest fapt nu va afecta caracteristicile de calitate, dar le va ajuta sa le faca mai putin dense. In cazul in care vopselele s-au uscat complet, atunci acestea sunt greu de restabilit.

Inainte de a trece direct la colorare in sine, pregatiti un recipient cu apa curata, carpe (pentru maini, masa si perii), scobitori (pentru a desena mici detalii), precum si o farfurie sau o paleta pentru amestecarea culorilor.

Trusele sunt de obicei vandute cu un oarecare numar de perii. Este recomandabil sa achizitionati altele suplimentare, care vor fi radical diferite in ceea ce priveste dimensiunea. Este indicat sa separati periile. Unele sunt folosite pentru aplicarea tonurilor deschise, iar altele pentru cele inchise. Astfel, veti reusi sa faceti pictura mai luminoasa si mai saturata. De asemenea, ar trebui sa cumparati un set de vopsele acrilice de baza din magazin pentru a preveni problemele de uscare. Nu uitati sa aveti grija de perii dupa colorare. Spalati-le bine de pe vopsea.

Peria trebuie tinuta in mana ca un stilou. Colorarea, in primul rand, ar trebui sa fie confortabila. Numai in acest caz, puteti conta pe un rezultat bun.

Cumparati Pictura pe numere pentru adulti, in magazinul online Picturipenumere.ro

Din imensa varietate, pictura pe numere pentru adulti sunt din ce in ce mai populare in randul clientilor nostri. Tema lor este sentimentele si emotiile care unesc doi adulti: de la imbratisari blande la pasiune nebuna. Daca nu aveti inca un astfel de tablou acasa, desenati-l!

Cum sa alegeti Picturi pe numere pentru adulti

Picturi pe numere pentru adulti sunt adesea cumparate nu numai pentru sine, ci si drept cadou prietenilor si cunoscutilor. Un astfel de cadou este potrivit pentru o aniversare de la cunostinta sau pentru un alt eveniment important pentru un cuplu. Va fi perfect daca alegeti un tablou cat mai asemanator cu indragostitii. Asa ca tabloul dvs. le va aminti de surpriza si o vor colora cu o placere deosebita.

Daca intentionati sa cadonati picturi pe numere pentru adulti, este mai bine sa cumparati truse in cutii. Arata mai prezentabil, iar manerul din plastic va va ajuta sa evitati neplacerile in timpul transportarii. Alegeti imagini si creati o noua poveste de dragoste si pasiune!

Ce este in trusele de desen

Picturi pe numere pentru adulti – un set conceput pentru hobby-uri si activitati creative. Este perfect drept cadou, deoarece contine toate materialele si instrumentele necesare. Unul dintre avantajele unui set de pictura este simplitatea si comoditatea sa – nu aveti nevoie de abilitati artistice speciale pentru a incepe sa pictati. Trebuie doar sa cititi instructiunile si sa incepeti sa creati. Setul gata pregatit pentru pictura include:

Panza de bumbac pe subrame din lemn;

Vopsele acrilice in recipiente vid;

Mai multe perii de inalta calitate cu pamatuful de diferite dimensiuni;

 

Citeste in continuare

Diverse

Google Ads versus Facebook Ads: diferente si tendinte pentru 2022

Incisiv

Publicat

pe

De

Inainte de a te intreba daca o promovare Google este mai eficienta decat reclamele Facebook, este esential sa intelegi ce sunt acestea si cum difera unele de altele.

In acest articol, vei afla care sunt caracteristicile de baza a ambelor tipuri de reclame si ce factori ar trebui luati in considerare inainte de a investi in oricare dintre ele.

O agentie specializata in Facebook Ads si Google Ads te poate indruma si iti poate explica ce platforma este adecvata pentru a fi utilizata pentru companiile tale , pentru a-ti atinge obiectivele de marketing. Iata cateva diferente cheie intre cele mai mari platforme de anunturi: Facebook Ads vs Google Ads.

Publicul este diferit

O diferenta principala intre Google Ads si Facebook Ads este modul in care fiecare platforma de publicitate este utilizata de publicul respectiv. In primul rand, este esential sa intelegi obiectivele campaniei pe Google, ce platforme foloseste publicul tau tinta si de ce. De la constientizarea marcii pana la generarea de clienti potentiali, intelegerea audientelor fiecarei platforme te va ajuta, in cele din urma, sa maresti rata de conversie – fie ca e vorba de promovare pe Facebook sau anunturi Google Ads.

Deoarece Google este in primul rand un motor de cautare, utilizatorii cauta in mod activ produse si servicii. Prin urmare, exista o intentie, pe care firmele trebuie sa o cerceteze, sa analizeze motivatiile si sa aduca in prim plan ofertele proprii. O promovare Google ofera mai multe tipuri de anunturi pe platforma sa, pe baza notiunilor cautate incurajand interactiunea. Campaniile platite ofera posibilitatea de a valorifica aceasta cautare a utilizatorului si  permite agentiilor de marketing online sa concureze pentru ca anunturile lor sa apara in partea de sus a paginii cu rezultatele cautarii prin utilizarea  de cuvinte cheie.

Google are, de asemenea, functii avansate de directionare. O caracteristica specifica de directionare care merita remarcata este publicul de pe piata. Un public larg include persoane al caror istoric recent de cautare indica ca sunt in cautarea unui anumit produs sau serviciu, iar vizarea unui public de pe piata poate ajuta agentia sa-si restranga acoperirea la un public cu intentie clara referitoare la produsul sau serviciul clientului sau.

Ca platforma de socializare, utilizatorii Facebook nu cauta in mod activ un anume produs sau serviciu. Facebook este o platforma centrata pe vizual, iar tipurile sale de anunturi (imagine, video, carusel) reflecta acest lucru. Cu toate acestea, desi nu are aceeasi intentie activa pe care o poate valorifica Marketingul in motoarele de cautare, poate ajunge totusi la un public relevant. Cum? Folosind capacitatile sale impresionante de directionare catre public, dincolo de simpla cunoastere a marcii.

In general, o promovare Facebook ofera agentiilor de marketing online oportunitatea de a crea anunturi menite sa incurajeze interactiunea cu utilizatorii care pot ajuta la cresterea gradului de constientizare a unei marci.

Plasarea anuntului difera

Facebook si Google genereaza un trafic semnificativ, dar fiecare din ele poseda si o retea extinsa, care largeste acoperirea.

Facebook Ads ofera publicitate pe Instagram, Messenger si Audience Network (aplicatii in parteneriat cu Facebook). Google Ads are la dispozitie motorul de cautare, Cumparaturi si Google Maps, inclusiv in aplicatia Maps.

Desi tipurile de anunturi de pe aceste platforme sunt similare, diferitele plasari in cadrul acestor platforme evidentiaza importanta crearii de continut adecvat spatiului.

Facebook si Instagram au ambele reclame cu povestiri – stories , dar deoarece reclamele cu povestiri dureaza doar 15 secunde, este important ca reclamele sa fie atragatoare si concise in comparatie cu o reclama in fluxul de stiri, care poate fi mai lunga si mai informativa.

Reclame pe Google sau pe Facebook ?

Reclamele Facebook iti permit sa alegi bugetul zilnic de publicitate fara ca valoarea campaniilor sa fie prea mare. Pentru companiile cu un buget de publicitate mic, aceasta optiune de promovare Facebook poate fi una potrivita. Mai mult decat atat, daca doresti sa cresti gradul de constientizare al marcii, publicitatea pe platformele de socializare, asa cum este Facebook si Instagram, este o reteta de succes.

Google are o acoperire extrem de mare, iar utilizatorii folosesc adesea motorul de cautare pentru a gasi ceva ce intentioneaza deja sa foloseasca sau sa cumpere. Asadar, daca ai deja un anumit cuvant cheie sau o expresie pe care stii ca publicul tau tinta il cauta des, cum ar fi „cea mai buna pizza din cartier”, e bine sa o integrezi in strategia SEO, pentru a pozitiona mai bine afacerea ta in cautarile publicului tau.

Atunci cand alegi sa investesti in publicitate platita, raspunsul la dezbaterea Google Ads vs. Facebook Ads inseamna efectiv eficientizarea bugetului de marketing pentru fiecare din ele, pentru a obtine cel mai bun randament al investitiei (ROI).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Presa, poliția și monolitul din tablă/Mass-media… frica e intrată în oase și atârnă ca sabia lui Damocles deasupra oricărui ”nefericit” ce se poate trezi imediat vinovat de întinarea imaginii – altminteri imaculată, desigur – instituției, Poliției Române

Nu este un secret că șefimea din Poliția Română manifestă o angoasă specifică față de mass-media. Este chiar mai accentuată...

Exclusiv8 ore ago

E timpul pentru proteste!/E timpul să renunțăm la micile orgolii și să ne unim pentru a ne obține DREPTURILE

Bine, timpul pentru proteste ar fi fost mai mereu în ultimii 30 de ani, având în vedere ignoranța guvernanților în...

Exclusiv8 ore ago

Avansarile in grad profesional inainte de termen/Conditia meritelor exceptionale e un ditamai copacul care iti sare in ochi, ea a devenit cvasi-invizibila pentru cei care trebuie sa isi recompenseze oamenii de incredere

Vine 1 decembrie si, bineinteles, vor aparea si avansarile in grad profesional inainte de termen, pentru ” merite exceptionale”. Avansarile...

Exclusiv1 zi ago

Exista alocații bugetare necesare promovării polițiștilor în funcții de execuție

Având în vedere că în ultima perioadă am primit foarte multe întrebări referitoare la subiectul promovărilor în funcții, venim în...

Exclusiv2 zile ago

Pentru a-si satisface acest „fetiș”, inspectorul șef IPJ Brasov, indisponibilizează zilnic 1 echipaj polițiști care asigură „garda de onoare” pe trotuar, mai ceva la la Palatul Buckingham

Dacă vă întrebați de ce nu vedeți polițiști rutieri prin Brașov, vă spunem noi că îi găsiți în fața Inspectoratului,...

Exclusiv2 zile ago

De cand nu ati mai vazut o triplare a inflatiei anuale? Ca furt de motorina de 2 milioane de dolari dintr-o baza NATO sunt convins ca nu ati mai văzut :)

Ce ne spune noua rectificarea bugetara? Ce ne spune noua triplarea inflatiei, de la an la an? Ce ne spun...

Exclusiv3 zile ago

Domnul comisar șef de poliție Mihai-Ginel PREDA, IMPUTERNICIT șef al IPJ Prahova, este pacalit sa gireaze/semneze, fara sa vrea, abuzurile comise de cei de la Serviciul Rutiera al IPJ Prahova (DOCUMENTE)

Incepem acest articol cu o „erata” la cel publicat in data de 26.11.2021: „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius...

Exclusiv4 zile ago

Reactie prompta a conducerii IPJ Prahova la articolul nostru „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”

La data de 26.11.2021, ziarul Incisiv de Prahova a publicat articolul „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de...

Exclusiv4 zile ago

Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal

36 de percheziții au avut loc, joi dimineață, într-o amplă anchetă în care zeci de polițiști de la Brigada de...

Exclusiv5 zile ago

PANICA TOTALA/Dosarul S.C Rompetrol Rafinare S.A aflat in cercetare la DIICOT ST Ploiesti si instrumentat foarte profesional si de BCCO Ploiesti este, in fapt, un dosar „MAMUT”

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv5 zile ago

„Dottore”/În urmă cu 7 ani, dublul academician Sorin Cîmpeanu introducea în legea educației una dintre cele mai mari infamii legislative posibile: opțiunea de a renunța benevol la titlul de doctor

Prevederea a fost creată „cu dedicație” pentru cel mai notoriu plagiator, Victor Ponta, pe atunci premier. Acesta voia să scape...

Exclusiv6 zile ago

DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova/Catastrofa ecologica din Prahova

FELICITARI DIICOT ST Ploiesti si BCCO Ploiesti pentru actiunea intreprinsa! In pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de...

Exclusiv1 săptămână ago

Deleanu cercetat penal pentru că a vândut fiilor săi Podgoria Cotnari

Modul în care Constantin Deleanu a vandut prin interpuși Podgoria Cotnari  către o firma controlată de cei doi fii ai...

Exclusiv1 săptămână ago

CCR se va pronunța pe exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art I, alin 1 din OUG nr 226/2020!

Începând cu data de 01.01.2021, Guvernul  a impus ordonanța austerității prin care s-a suspendat aplicarea etapizată a Legii nr. 153/2017...

Exclusiv2 săptămâni ago

Încă o reținere în cazul amenințării cu moartea a șefului IPJ Dâmbovița

Este vorba despre cazul individului care în vara acestui an a distribuit un videoclip în mediul online în care îl...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!