Connect with us

Featured

Ne rămâne speranţa că americanii şi NATO vor putea îndeplini cu oarecare succes măcar ultima lor misiune din Afganistan, retragerea şi evacuarea deoarece numai asta le-a rămas de făcut după cei 20 de ani de stat acolo.

Publicat

pe

               La orizontul imediat, o nouă criză enormă a migraţiei

Complet diferită de cea din 2015. Mai amplă şi cu o desfăşurare mai rapidă, într-un ritm disperat şi punând iarăşi la încercare capacitatea structurilor de rezistenţă fizice şi morale ale lumii în care trăim.

De ce afirm că ceea ce se petrece acum şi ceea ce se prevede pentru următoarele luni şi ani nu seamănă cu precedenta criză? Cel mai important argument este că, în 2015, răspunsul la criza refugiaţilor sirieni (la care, în etape ulterioare, s-au mai adăugat şi alţii veniţi nu numai din arealul Orientului Mijlociu) a fost ghidat strict de raţionamente umanitare, de nevoia de a demonstra capacitatea UE de a se comporta în acest domeniu ca un actor major pe scena internaţională.

Acum este vorba despre o situaţie complet diferită din cauza apariţiei, complet neaşteptate, a cauzalităţii principale a crizei: lumea occidentală se simte obligată să pună în mişcare mecanismele de asistenţă umanitară şi relocare masivă deoarece fluxul migratoriu este datorat exclusiv, cel puţin deocamdată, pierderii ruşinoase a războiului de către americani şi de către trupele NATO, precum şi apariţiei datei-limită de evacuare stabilite de americani, adică 31 august. Asta nu s-a petrecut în Siria de unde s-a putut pleca o lungă perioadă de timp, cu milioanele de refugiaţi care s-au oprit fie în atât de primitoarea Europă, aproximativ un milion şi jumătate de oameni, fie în taberele de refugiaţi din Turcia, aproximativ trei milioane de oameni. De data asta, lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel şi evoluţiile tragice care urmează s-ar putea să fie deosebit de ample.

De notat că, spre deosebire de criza din 2015, de data asta, în etapa de acum, se acţionează contra-cronometru, onorabilii aliaţi ai SUA, NATO în integralitatea sa, surprinşi cum sunt acum de refuzul american de a accepta, exclusiv pe motive umanitare, o prelungire a termenului în care trupele lor vor mai acţiona la aeroportul din Kabul. În ciuda apelurilor, rugăminţilor şi presiunilor de toate felurile făcute de aliaţi, inclusiv în cadrul recentei reuniuni a G7. Imediat după ce Biden a anunţat că rămâne ferm pe poziţii, talibanii au anunţat că nu vor mai exista niciun fel de garanţii de securitate pentru străinii şi localnicii care, prin acţiunile lor în perioada ultimelor două decenii, s-au alăturat ocupanţilor, în orice formă. Este foarte posibil, chiar previzibil ca, imediat după termenul-limită de 31 august, molahii să emită o fatwa, directivă islamică fără drept de apel şi cu aplicabilitate imediată şi nerestricţionată în timp, împotriva colaboratorilor cu Marele Satan, asta însemnând că ei şi familiile lor, de văzut până la ce nivel de rudenie, sunt condamnaţi la moarte şi că oricare bine credincios, oriunde din lume, este chemat să ducă la îndeplinire sentinţa. Este de văzut cât de largă va fi această categorie a colaboratorilor, dar este limpede că spaima s-a instalat deja şi mecanismele răzbunării talibane au început să funcţioneze.

Să vedem care sunt categoriile de persoane aflate sub risc imediat. Prima categorie este cea a colaboratorilor şi familiilor lor, grup prioritar acum pentru ţările cu care au lucrat direct, fie la nivelul contingentelor militare, fie în relaţie cu ambasadele naţionale. Dar mai există a doua componentă a viitoarei migraţii. Cu mult mai amplă şi diversă, se compune dintr-un foarte mare număr de persoane care, din punctul de vedere al talibanilor, au încălcat grav prevederile Sharia deoarece au lucrat în administraţia centrală şi locală plătittă de duşmanul american şi, totodată, au permis şi femeilor din familie să intre în diferite structuri instituţionale şi fetelor să meargă la şcolile devenite mixte. Păcate mortale care vor fi plătite exact cu aceeaşi monedă.

Ylva Johansson, comisarul european pentru Afaceri Interne, vorbea miercuri de un număr total de 3,5 milioane de persoane vulnerabile, adică cele susceptibile de a fi subiect al acţiunilor de represalii din partea talibanilor. Cifră este enormă. Anunţă că, dincolo de ceea ce se va putea face, foarte puţin, în următoarea săptămână, va exista şi o a doua etapă de migraţie care va încerca o forţare a intrării către ţările europene care şi-au declarat capacitatea de a se constitui ca centre provizorii de adăpost (spre exemplu Spania, Albania sau Kosovo).

În acest context, reîncepe discuţia veche şi niciodată dusă la bun sfârşit asupra unui eventual mecanism european care să regleze chestiunea repartizării refugiaţilor între Statele Membre UE, cu un sistem corect şi proporţional de distribuire a refugiaţilor între diverse ţări. Sigur că problema, ca întotdeauna, va fi supusă cândva atenţiei şefilor de state şi guverne în Consiliul European, dar – cel puţin la nivelul Comisiei Europene – cred va însemna doar reînceperea ciclului vicios. De ce? Pentru că, argumentează Josep Borrell, şeful diplomaţiei europene, şi Paolo Gentiloni, comisarul european pe probleme economice, Uniunea Europeană ar dispune deja, aprobate de şefii de stat şi guverne, de mecanismele necesare în situaţii de urgenţă, chiar dacă ele – din raţiuni politice limpezi sau extrem de obscure – nu au fost folosite niciodată.

Iată cadrul juridic care, dacă s-ar dori sau s-ar putea ca europenii să gândească şi să acţioneze în comun, ar putea fi luat în considerare ca o soluţie care să fie rapid adaptată la condiţiile actuale şi activată în consecinţă.

1. Directiva pentru protecţie temporată din 2001 care enumeră „standardele minimale pentru asigurarea unei protecţii temporare în eventualitatea unui flux masiv de persoane şi măsuri destinate să promoveze un echilibru al eforturilor din partea Statelor membre pentru primirea de persoane şi suportarea consecinţelor acestei măsuri”. Perioada azilului temporar este de minimum 6 luni şi poate fi extinsă la doi ani.

2. Noul Pact pe probleme de migraţie şi azil oferă cadrul general în care discuţia despre măsuri concrete ar putea duce rapid la măsuri concrete.

3. propunerea pentru Reglementarea Comisiei şi Parlamentului European privind situaţiile de criză şi forţă majoră în domeniul migraţiei şi azilului, care înseamnă remodelarea textului din 2001.

Dar lucrurile sunt extrem de complicate politic deoarece, exact în acest moment, Grecia a anunţat că a început să ridice un zid de 40 de kilometri la frontiera cu Turcia pentru a stopa invazia migranţilor, Austria, Slovenia, Lituania, Polonia au anunţat cu nu primesc refugiaţi, ceea ce face deosebit de dificilă, exact ca în trecut, o soluţie acceptată de toate Statele Membre. Şi este foarte greu, dacă nu chiar imposibil de crezut că Turcia va mai accepta un acord cu UE pentru a găzdui alţi refugiaţi, aşa că s-ar putea să vedem extrem de curând activate la maximum fluxurile de tranzit prin nordul Mării Negre sau mărind presiunea asupra ţărilor baltice, pe traseul nordic.

Din momentul în care se va activa acest tranzit care riscă să devină rapid incontrolabil, există riscul de a vedea că este preluat, ca şi în precedentul episod, de organizaţiile criminale transnaţionale controlate de structurile specializate din Al Qaeda şi ISIS.

Oricum, ne rămâne speranţa că americanii şi NATO vor putea îndeplini cu oarecare succes măcar ultima lor misiune din Afganistan, retragerea şi evacuarea deoarece numai asta le-a rămas de făcut după cei 20 de ani de stat acolo. După asta vine nemiloşenia învingătorilor, răzbunătorii cu Sharia la dispoziţie.

Cristian Unteanu

Exclusiv

WHITE TOWER (XXXII)/Vinovatii reali sunt inca protejati

Publicat

pe

De

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare susțin ca nu a mai existat un asemenea caz complex. (aici)

Modul cum pseudo-ziaritul narcoman, santajist si spagar, locotenentul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa:

La data de 11.01.2024, pentru a scapa de raspunderea penala care il incumba si cu speranta ca il va pacali pe procuror si organele de cercetare penala, pseudo-jurnalistul narcoman, santajist, spagar si denigrator s-a prezentat la Parchet pentru a il „denunta” pe Lupu Mihai, prietenul sau de unde luase spaga si pentru care intervenise la „Volosevici”!

Acesta, cu tupeul sau de interpop a explicat organelor de cercetare penala ca s-a prezntat singur, nesilit de nimeni (poate doar la auzul zanganitului catuselor) pentru a „sifona” ca la asa zisa redatie de santaje, spagi si denigari s-a prezentat Lupu Mihai (10.01.2024) care a oferit un interviu in care a vorbit despre construirea blocului White Tower, cat si despre presupuse nedreptati la care a fost supus de catre autoritatile statului.

A declarat ca NU STIE daca sa mai aiba incredere in Lupu Mihai si daca sa publice acest interviu.

Tupeu de interpop in contextul in care o instanta a constatat ca acesta a primit spaga apartamentele prin sotia si mama sa, eliminate de la masa credeala.

Pseudo -ziaristul narcoman, spagar si santajist Stavri Catalin a declarat sub juramant ca este prieten cu avocatul Nichita Vlad si fara sa precizeze motivul „vizitei” la organele de cercetare penala (probabil considerand ca ii va mai merge ca pe vremea procurorului „Portocala” , fiind vizibil incosevent in cele relatate celor de la urmarire penala a declarat ca si el se considera inselat de Lupu MIhai, dar nu doreste sa faca o plangere penala. Deci, sa recapitulam: saracutul interpop se simte inselat dar nu depune plangere penala. mai mult, il denunta doar…. De râsu-plânsu, va dezvaluiam in articolele anterioare!

IPJ Prahova prin politistii corupti au acoperit adevaratii faptuitori

Pe data de 28 octombrie 2022, publicam articolul: Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (I) (aici).

Intre timp, edilul Mihai Chirica și numeroși funcționari din Primăria Iași, trimiși în judecată de DIICOT, în prag de alegeri.

În comunicatele emise anterior de DIICOT, acuzaţiile din dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu, uzurparea funcţiei, delapidare, spălarea banilor, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului societăţii într-un scop contrar intereselor acesteia, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

 

La noi, in Republica Ploiesti, adevaratii faptuitori inca se bucura de protectie!

“Lupu Mihai m-a asigurat ca pana la data de 31.12.2022 se va rezolva acest lucru, fiind un demers simplu, pe care el l-a mai facut anterior”

Iata ce lucruri intereseante a declarat persoana vatamata L.R.A.:

Atentie la date, ca sa putem face legatura cu politistii corupti care protejeaza si au protejat aceasta caracatita. Date care corespund cu publicarea articolului sus mentionat, in sensul ca noi am publicat articolul pe 28 octombrie 2022, pe 21.10.2022 cei de la SIC ne-au trimis la „plimbare”, iar actiunea se petrecea in septembrie 2022.

“ La data de 09.09.2022, s-a incheiat, in fata notarului public Tudose George – Radu, promisiunea de vanzare-cumparare autentificata sub nr 4320, prin care PFA Lupu Marioara Dominica, reprezentata legal de titularul Lupu Marioara, se oblige sa-I vanda lui L.R.D apartamentul tip 10, situate in Muncipiul Ploiesti, Bdul Bucuresti, nr 28K, sc A, et 9!!!!, compus din doua camera de locuit si dependinte…La momentul incheierii acestei promisiuni de vanzare-cumparare, promitentul-cumparator a achitat integral pretul convenit de 173.998 ron (36.000 euro).

La aproximativ 2 luni dupa ce a inceiat promisiunea de vanzare-cumparare, L.R.A s-a deplasat la blocul White Tower pentru a vedea care este  stadiul finisajelor, ocazie cu care ar fi aflat de la locatari ca etajul 9 ar fi construit illegal.

Atunci a luat legatura cu Lupu Mihai care i-a zis sa stea linistit, ca exista o problema doar cu faptul ca apartamentele de la etajul 9 ar fi fost construite cu destinatia birouri sau spatii comerciale, iar ele au fost vandute ca apartamente de locuit. Lupu Mihai l-a asigurat ca pana la 31.12.2022 se va rezolva acest lucru, fiind un demers simplu, pe care el l-a mai facut anterior (sa declare birouri sau spatii tehnice, iar apoi sa le vanda ca apartamente), motivandu-I ca in felul acesta plateste mai putin impozit”.

Cu toate ca cei de la SIC din IPJ PRAHOVA detineau aceste informatii si declaratii cu construirea ilegala, in timp ce rasopundea mincinos ziarului Incisiv de Prahova, cu o abnegatie si obedienta greu de imaginat a propus, la toate dosarele penale si sesizarile primite, doar inceperea urmaririi penale pentru inselaciune acoperind adevaratii faptasi (aici). Dezvaluim de cativa ani de zile ca serviciul SIC din IPJ Prahova a fost utilizat de procurorul Portocala pentru santajarea unor oameni de afaceri si/sau pentru protejarea unor infractori (aici) Mai mult, va dezvaluiam ca interpopul „locotenent” -Catalin Muresan, cel cu „Bomba ecologica de la Pleasa”, este protejat in afara de celebrul „dansator” Marcel Balan si de nasi si fini de la BCCO si…surpriza, chiar SIC din IPJ Prahova (aici). Parca se leaga…

Si daca ne uitam cine semneaza….exact sifonul mafiei care acorda protectia

 

 

 

Etc, etc, etc….

In aceeasi perioada cei de la SIC din cadrul IPJ Prahova se facea ca nu stie de construirea ilegala, cu toate ca aveau declaratii:

 

Si cu toate „verificarile” si declaratiile pagubitilor cei de la SIC din IPJ Prahova au suferit brusc de „orbul gainilor” si au dispus doar inceperea urmaririi penale pentru inselaciune acoperind adevaratii faptasi.

Sub protectia politistilor corupti acesti infactori isi vad linistiti de alte infractiuni, de denigrari, santaje si spagi (aici).Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

N.R-

Canabis pe toate strazile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Administratie

Au avut loc concursurile pentru ocuparea mai multor posturi (ordine publica/rutiera) de agenti si ofiteri, prin incadrare directa sau reincadrare, in cadrul IPJ Constanta

Publicat

pe

De

Acestea s-au desfasurat atat pe raza municipiului Constanta cat si la Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar” Campina.
Si de aceasta data, s-a demonstrat ca profesia de politist nu mai este atractiva pentru cetățenii acestei tari (în principal pentru salarizarea precara, raportat la riscurile meseriei precum si la obligațiile impuse), dezvaluie cei de la sindicatul Sidepol.
Astfel, la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea unui număr de 140 posturi vacante de agent de poliție pe linie de „ordine publică” existente în statul de organizare al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prin modalitatea încadrării directe, s-au prezentat la scris un număr de 90 candidati.
Dintre acestia, in jur de 50 candidati au luat nota 07.00.
Au ramas nu mai putin de 90 de posturi vacante.
 Totodata, pentru cele 89 posturi vacante de agent de poliție din cadrul structurilor de poliție rutieră existente la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, s-au prezentat la scris, un numar de 96 candidati.
Dintre acestia, putin peste 50, au reusit sa ia nota 07.00.
Si aici au ramas in jur de 34 posturi vacante. (Sava N.).
Citeste in continuare

Featured

Polițiștii locali astupă ”golurile” de personal din MAI

Publicat

pe

De

Noua lege a Poliției Locale, aflată în dezbatere publică pe site-ul Ministrului Dezvoltării, transformă total instituția, conferindu-i mai multă forță și atribuții aproape egale cu Poliția Națională. În plus, pe lângă primării, și consiliile județene își vor putea înființa Poliții Locale proprii. După intrarea în vigoare a actului normativ, toți polițiștii locali vor fi obligați să meargă la cursuri de formare și perfecționare, pentru a corecta carențele din pregătirea acestora.

(Preluare National – Claudia Marcu):

politia localaGuvernul a decis să schimbe total statutul Poliției Locale și să o transforme într-o adevărată instituție de forță, complementară celei din MAI, dar cu atribuții asemănătoare. Activitatea Poliției Locale va fi coordonată, la nivel național, de structura de specialitate din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrație, care va îndeplini funcțiile de reglementare, monitorizare a modului de aplicare unitară a legislației specifice și îndrumare metodologică.

Pentru recunoașterea locului Poliției Locale în rândul structurilor de ordine și siguranță publică, ministerul o definește ca un sistem dual de ordine și siguranță publică, având în vedere competențele partajate cu Poliția Română, în domeniul ordinii și siguranței publice. Pentru a asigura un nivel ridicat de pregătire, adaptat cerințelor executării atribuțiilor personalului, se instituie un sistem de formare inițială a polițiștilor locali, prin reglementarea absolvirii în termen de un an de la numirea în funcție a unor cursuri de formare inițială în domeniile ordine publică și circulație rutieră, cu durata de 4 luni și de formare specializată în toate domeniile de competență ale Poliției Locale (disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, evidența persoanelor, comunicare și cunoștințe generale de administrație publică), cu durata de 6 săptămâni.

Totodată, toți polițiștii locali aflați deja în sistem vor fi obligați să absolve cursuri de perfecționare cu durata de 10 zile, în termen de 3 ani de la intrarea în vigoare a legii.

Fiecare cu poliția lui

Potrivit proiectului de act normativ, având în vedere atribuțiile și competențe legale stabilite pentru furnizarea serviciilor publice de interes județean, în care poliția locală își poate desfășura activitatea, se reglementează posibilitatea organizării acestui serviciu și la nivelul Consiliului Județean, prin hotărâre a autorității deliberative.

În ceea ce privește atribuțiile pe ordine publică, s-a clarificat faptul că însoțirea personalului din aparatul de specialitate al primarului, sprijinul autorităților competente în protejarea fondului silvic sau a executorilor judecătorești se realizează la solicitarea acestora, și nu ca activitate continuă. De asemenea, s-a reglementat cadrul în care polițistul local să poată desfășura activități de prevenție ca un factor al siguranței de proximitate și sprijinul pentru limitarea și înlăturarea efectelor calamităților naturale. În domeniul pazei obiectivelor, în afara pazei bunurilor au fost introduse competențe în paza valorilor, inclusiv pe timpul transportului, iar la circulația pe drumurile publice a fost introdusă competența de dirijare a circulației, precum și lărgirea prerogativelor polițiștilor locali în concordanță cu OUG 185/2002.

Arme letale și uz de forță

Polițiștii locali vor avea dreptul să folosească forța, în condițiile legii, proporțional cu starea de fapt care justifică utilizarea acesteia, în cazul nerespectării dispozițiilor pe care le-a dat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. De asemenea, agenții de Poliție Locală vor fi dotați cu arme letale de apărare și pază. Dotarea cu armament letal a polițiștilor locali cu atribuții în domeniul ordinii publice se face la solicitarea primarului/ primarului general/ președintelui consiliului județean, în baza unei analize de risc, în funcție de valoarea indicatorilor de criminalitate și a gravității faptelor infracționale, existente la nivelul localității. Până la completarea prin achiziții proprii a întregului necesar de armament și muniții, dotarea poliției locale cu aceste categorii de mijloace tehnice se poate asigura prin închiriere de la Ministerul Afacerilor Interne sau de la Ministerul Apărării Naționale, se mai precizează în proiectul de lege.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv27 de minute ago

WHITE TOWER (XXXII)/Vinovatii reali sunt inca protejati

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv3 zile ago

Consilierii de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate”?

Casc si eu gura pe pagina de internet a DGA, sa vad cum se lupta oamenii astia cu coruptia. (Cu...

Exclusiv4 zile ago

EVADARILE DIN PENITENCIARELE ROMANESTI, INSTITUTII IN SUBORDINEA MINISTERULUI JUSTITIEI, O AMENINTARE LA ADRESA SIGURANTEI NATIONALE !?

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Exclusiv4 zile ago

Solicitare de a-i înceta calitatea de „desemnat” a ofițerului de nota 4,09/Cms. șef  Mititelu Daniel este împuternicit de fostul împuternicit inspector șef Terciu Ciprian – Ioan succesiv, timp de 12 luni pe această funcție

Realizam ca nu numai la IPJ Prahova se intampla lucruri „absconse”! (aici) Dacă nu am fi avut observator la concursul...

Exclusiv4 zile ago

Pensionarii militari, foste cadre militare, au sanse in perioada asta, sa dezghete, insa doar pentru ei, actualizarea „soldei de grad”/Pensionarii militari, fosti politisti, spera sa li se aplice si lor/Nicio sansa

Pensionarii militari, foste cadre militare, au sanse in perioada asta, sa dezghete, insa doar pentru ei, actualizarea „soldei de grad”,...

Exclusiv5 zile ago

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție.

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți, în timp ce se plimba pe străzile din orașul Lupeni, județul Hunedoara...

Exclusiv5 zile ago

Ordinul ministrului bate fisa cadru de la DOP

Sunt IPJ-uri care au inteles ca ordinul MAI 62/2018 trebuie pus in executare, inclusiv pentru sefii de post, indiferent de...

Exclusiv6 zile ago

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Exclusiv6 zile ago

„Dorel” de la Dolj/DGF cloceste si livreaza inselaciunea

Nici  IPJ Dolj nu a auzit de expresia ” salariul de functie in plata”! DGF cloceste si livreaza inselaciunea iar...

Exclusivo săptămână ago

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusivo săptămână ago

Avem și noi Mafie?/Fostul politist Frangulea Alexandru – alias „Capitan la 15 ani” a protejat afacerile murdare ale sefilor SRI Prahova

Realitatea este insa ca in nici o tara din lume lupta impotriva infractorilor nu se poate duce cu politisti si...

Exclusivo săptămână ago

Garda de Mediu Prahova si IPJ Prahova nu sunt interesate de sănătatea populației!?/Este o problema de siguranta nationala, de SRI!

In parcarea de la Kaufland Comarnic stationeaza autoturisme cu deseuri periculoase în ele, mai exact cu deseuri medicale? Ce rețele...

Exclusivo săptămână ago

Administrația Națională a Penitenciarelor contabilizează, controlează, sancționează și pe alocuri delirează !

ANP are  un  director al Direcției de Siguranță și Regim Penitenciar capabil să gestioneze situațiile de criză? https://youtu.be/MuYmQpRkw6Q?t=3 Din câte...

Exclusivo săptămână ago

Conform DGF, excelenta a crescut in ianuarie 2024 prin magie, fara sa fie implicat programul de salarizare MAISAL. Asta probabil ca au auzit ei prin targ ca niste fosti sefi BCCO ii ameninta cu plangeri penale pentru modificarea ilegala a programului informatic

Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i! Un fost sef de financiar mi-a explicat magistral, in cateva cuvinte, tehnica lui Grecu,...

Exclusivo săptămână ago

„Șefii din poliție au imunitate/Îi sfătuim pe agenții de siguranță să refuze să mai semneze procesele-verbale de instruire! Și așa spun procurorii și judecătorii că n-au nicio valoare juridică”

Un procuror și un judecător au „legiferat” falsul intelectual la Poliția Roman! S-a creat un precedent extrem de grav, dezvaluie...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!