Connect with us

Social

Filiera dispozitivelor din est revine, in forta/O noua provocare pentru institutiile interne/Tintele si “misiunea” lui Florin Diaconu la sefia APM Prahova

Publicat

pe

O data cu revenirea plenipotentiarului director Florin Diaconu, in functia de conducere a Agentiei de Protectie a Mediului Prahova, USR nu castiga nimic. Din contra, se subrejeste considerabil.

Diaconu Florin a declansat Blitz Kriegul in judet si nu numai.

S-au consumat resurse materiale considerabile pentru readucerea lui Diaconu la sefia APM Prahova de catre mafia gunoaielor, in acest sens, pentru acesta, fiind construit si un imperiu media (achizitionarea de actiuni la o televiziune si cu 2-3 site-uri media pe post de satelit sa ii apere imaginea si “integritatea”).

Din nefericire sunt bani cheltuiti fara folos, cartile sunt jucate la un nivel net superior.

Dupa ce a aranjat cu noii baieti cu ochii albastri, din est, cei care-I inlocuiesc pe Arman Kulmanov si legaturile sale, prin rezidentul cadru, re-interpus, Felicia Andrei si, in special, pe Alexey Golovin, oarecum retras, pe fondul scandalului de spionaj romano-rus, domnul director reinvestit si asupra caruia s-au indreptat toti ochii specializati, si-a canalizat atentia catre fostii colegi si, in special, catre Gabriela Munteanu pe care intentioneaza sa o execute.

Pe filierele deciziilor politice apartinand noii sale formatiuni politice, la care a aderat, vechiul si noul director APM, are in planuri niste strategii personale, de impartit polite.

De asemenea, acesta o vizeaza si pe doamna Ana Maria Vasile, city manager, care, dupa ce va face obiectul de lucru a “razbunatorului-pedepsitor”, il va expune pe un sef politic din cadrul Consiliului Judetean Prahova (se incearca plata “politelor” catre acest sef din CJ).

Numai ca, atat Nelu Iordache, oprit, ridicat din aeronava si dus la audieri, brusc, chiar dupa imbarcarea sa pentru un zbor catre Republica Italiana, unde, suntem convinsi, nu-l asteptau si nu-l asteapta nici Mario Iorgulescu si nici Dragos Savulescu et Co, ar fi declarat, la audierile sale la DNA central, faptul ca, pe langa o groapa de gunoi ilegala, aspecte de interes ar cunoaste, in profunde detalii, celebrul Teo Teodor Dulceata. Concret, TEO a fost turnat de Nelu. Punct.

Ce interesant!

Pe filierele externe ALDE, la propunerea doamnei Norica Nicolai, ministrul mediului a acceptat detasarea lui TEO, care s-a prelungit, la infinit, intre timp sotul tot atat de faimoasei Mihaela Dulceata, imbogatindu-se pe filierele Tudor Septimiu BORA, adaugand, la averea considerabila pe care o stapaneste, inca doua ansambluri de tip penthouse, in zona rezidentiala Calea Vacaresti, din Bucuresti, si pe care le-ar inchiria, cu peste 8000 de euro lunar.

O pasarica ne-a spotit noua, din zona patriotilor care, inca, apara interesle Romaniei, imprejurarea potrivit careia, filiera laboratoarelor din est, care a penetrat structurile romane de specialitate, il “dovedeste” in directa legatura pe domnul Iordache Nelu, conectati, prin familia Dulceata, la banii negri din sectorul de protectie a mediului, care gerereaza catastrofele ecologice ale Rompetrol, incendii, explozii etc, evenimente care aduc moartea si distrugeri, atat la Ploiesti, la Rafinaria VEGA, cat si la Constanta, la Petromidia Navodari.

In acest moment este investit, din nou, in fruntea caracatitei, celebrul Florin Diaconu, persoana care, in calitatea sa de nou director al Agentiei de Protectie a Mediului Ploiesti Prahova, va prelua acest dispozitiv, avand misiuni clare si precise, intre care diverse roluri de interpretat si performat, dar in niciun caz vreun rol sub steag romanesc.

Isi incepe activitatea incepand de azi, dar…cu o zi de concediu!

Alaturi de actualul vicepresedinte al ANPM, absolvent de seminar teologic, coordoneaza catastrofele de mediu, in urma carora trebuie sa extraga persoane, nume de companii, pe care trebuie sa le reabiliteze, recupereze si, de asemenea, trebuie sa extraga capitaluri, la negru.

In plus, cei doi, alaturi de filiera descrisa, la care factorii dintr-un partid neparlamentar, de centru – dreapta din conducerea centrala si prahoveana, pe nisa E.T. – C.B (vom reveni cu dezvaluiri separate in serialul nostru inceput deja).- dra Pusca Irina, livreaza, constant, know-how si due diligence parti straine, isi adapteaza, consinuu si sistematic, strategiile, in functie de pasii si erorile factorilor politici romani implicati in aceste operatiuni cu profund iz ilegal, cu accent pe tematicile structurilor straine de spionaj, care actioneaza in tara noastra, in sectorul petrol-gaze-energie-protectia mediului.

Prima formula, la indemana lui Florin Diaconu, este relevata pedepsirea colegei sale Cristina Coman, dupa care, urmeaza firmele de specialitate din zona Brazi.

Scopul sau final si major il reprezinta pedepsirea unui sef din CJ Prahova, care, in opinia sa l-a indepartat din functia detinuta si anume, director al AMP Prahova, dupa care l-a detasat la APM Buzau.

In strategiile sale, vechiul si noul director al APM va utiliza, optimizat, adaptat si corespunzator situatiei prezente, speta prelucrata in laboratoarele din est, prin care o companie locala specializata in ecologizare, va fi destructurata de dispozitivele estice si romane, prin introducerea unei obligatii de mediu, operatiune care va greva financiar aceasta societate prahoveana si care, pe langa spectrul de raspunderi cumulate in speta, va asuma si intreaga raspundere penala, circumscrisa scandalului Rompetrol.

Prin aceasta strategie, Diaconu Florin, in actiunea declansata de acest laborator estic, va abate atentia de la erorile actului managerial, va degreva expunerea responsabililor romani si, in special, straini, va exonera raspunderea managementului pentru pierderile de vieti si catastrofele ecologice, indreptand ochii opiniei publice si a institutiilor romane cu atributii si competente, catre spetele si cazurile “revizuite & readaptate”, reprezentate de batalurile 16 si 18, pentru care strainii si gasca de romani mentionata au impartit banii, la negru, pe fondul catastrofelor ecologice si de neaplicare a unor solutii de decontaminare mentionate in asa-zise contracte de mediu.

Dincolo de nerespectarea unor retete, de catre firma romana in cauza care, cu acordul beneficiarului, a contribuit, considerabil, la catastrofele ecologice Rompetrol, nerespectand normele, procedeele si metodele tehnico-ingineresti avansate de neutralizatre a gudroanelor puternic acide, in contextul revizuirii, integrale, a acordului de mediu, in februarie 2021, se remarca, insistenta si perseverenta laboratoarelor estice cu care s-au asociat, prin legaturile sale, cetateni romani, persoane cu functii de decizie, atat pe linie de agentii, dar si pe axele ministeriala si matricial-guvernamentala, si care ar fi pe statele de plata ale firmelor satelit ale acestui grup strain care actioneaza, la vedere, in tara noastra. (Cristina T.).

 

Nota Redactiei: in planurile estice au fost cooptati si legendarul Cornel Condrea, vorbitor, bun, de limba rusa, fiul acestuia si vedeta de la Chisinau, Alexandru Sandulescu, fost sef al sectorului ministerial de politici energetice, in prezent legatura directa a dispozitivelor straine din est, omni prezente si foarte agresive, atat in Republica Moldova, cat si in Romania, si care sunt extrem si deschis tolerate de colegii romani. De asemenea, s-au predat si aservit, prin agentul strain Alexa Gheorghe Grijac, si dispozitivle din structura ‘redutabilului’ extern Dan Hazaparu, dar si ofiterul MOIA MIHAI ALEXANDRU, din conducerea AGENTIEI NATIONALE DE PROTECTIE A MEDIULUI ( vezi cazul Moia Sorina).

Datele culese, permanent, de caracatita romana, sunt transmise partii straine, indiferent de contextul dat sau momentul de referinta.

Vom reveni, cu amanunte picante.

Social

Aranjeaza-ti dormitorul: arta alegerea imaginilor potrivite

Publicat

pe

De

main_tablou-canvas-animale-abstracte-pisici

Dormitorul este locul în care ne relaxăm după o zi lungă și căutăm liniște. Cu toate acestea, în afară de funcționalitate, estetica sa joacă, de asemenea, un rol important în crearea unui interior confortabil și distinctiv. Una dintre cele mai eficiente modalități de a adăuga caracter și personalitate dormitorului este alegerea imaginilor potrivite. În acest articol, descoperiți ce imagini să alegeți pentru a crea atmosfera ideală în dormitorul dumneavoastră.

Alegeți tematica

Înainte de a lua decizia de alegere a tablouri dormitor, gândiți-vă la tema care va reflecta cel mai bine preferințele și stilul de viață. Preferați abstractul, peisajele sau poate portretele? Alegerea temei ar trebui să fie în concordanță cu caracterul general al dormitorului și cu preferințele personale.

Mărime și proporții

Odată ce ați ales tema, nu uitați să alegeți mărimea și proporțiile potrivite pentru imaginile dormitorului. Imaginile mari pot fi ideale ca punct central pe peretele de deasupra patului, în timp ce lucrările mai mici pot fi perfecte ca accente suplimentare pe raft sau pe comodă.

Culori

Paleta de culori a imaginilor ar trebui să fie în armonie cu paleta de culori folosită în interiorul dormitorului. Alegeți imagini care se potrivesc cu tonurile pereților, mobilei și a accesoriilor, pentru a crea o compoziție armonioasă. Culorile pot influența și atmosfera din cameră, așa că este important să acordați atenție semnificației lor.

Stil și ramă

Alegerea stilului imaginilor și a ramelor are, de asemenea, o mare importanță. Imaginile în stil minimalist se potrivesc perfect cu un interior modern, în timp ce ramurile în stil baroc pot adăuga eleganță și clasicism unei camere tradiționale. Ramele bine alese pot sublinia și completa imaginile, creând o unitate armonioasă.

Accent personal

Nu uitați să adăugați un accent personal prin alegerea imaginilor care au o semnificație specială pentru dvs. Acestea pot fi peisaje preferate de călătorie, lucrări de artă abstractă care vă stimulează imaginația sau chiar fotografii de familie proprii. Adăugarea unui element personal va face dormitorul să devină și mai confortabil și mai distinct.

Alegerea imaginilor potrivite pentru dormitor poate influența semnificativ atmosfera și caracterul acestei camere. Nu uitați să potriviți tema, mărimea, paleta de culori și stilul imaginilor cu interiorul și preferințele personale. Artă aleasă corespunzător poate da dormitorului dumneavoastră un caracter unic și vă va face să vă doriți să vă întoarceți în el cu plăcere în fiecare zi.

Citeste in continuare

Exclusiv

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție.

Publicat

pe

De

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți, în timp ce se plimba pe străzile din orașul Lupeni, județul Hunedoara a tăiat anvelopa unei mașini de poliție, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.
De ce se pot întâmpla astfel de fapte?
Este simplu, autorii morali ai infracționalității stradale de acest gen ar putea fi considerați parlamentarii României care au modificat legislația, dezincriminând portul de arme albe în spațiile publice.
Ca urmare a unei astfel de decizii, orice dezaxat se poate plimba pe drumurile publice cu un cuțit sau macetǎ asupra sa fără ca polițiștii să poată dispune vreo măsură împotriva acestuia.
În prezent, portul cuțitului, pumnalului, boxului sau alte asemenea obiecte anume confecționate pentru înțepare, tăiere sau lovire este incriminat doar dacă autorul este depistat la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în localuri publice(restaurante/terase, instituții publice, mijloace de transport în comun).
Pentru fapta comisă, individul riscă un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere prevazută de art. 253 din Codul Penal pentru care legiuitorul a prevăzut pedeapsa închisorii de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, context în care nu poate fi dispusă măsura arestării preventive.
Dacă bărbatul în cauză ar fi distrus, spre exemplu, 10 mașini de poliție sau alte 10 autoturisme aparținând cetățenilor de bună-credință, consecințele faptelor acestuia ar fi fost aceleași – cercetare în stare de libertate, continuând astfel să reprezinte un pericol public, mai precizeaza cei de la Europol. (Sava N.).
Citeste in continuare

Exclusiv

Ordinul ministrului bate fisa cadru de la DOP

Publicat

pe

De

Sunt IPJ-uri care au inteles ca ordinul MAI 62/2018 trebuie pus in executare, inclusiv pentru sefii de post, indiferent de prostiile scrise de DOP in fisa cadru a sefilor de post, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Si au trecut deja sa modifice fisele de post pentru orice functie de sef, acolo unde s-a omis in trecut.
E clar pentru oricine cu doi neuroni functionali ca ordinul ministrului bate fisa cadru de la DOP.
DOP, in piramida structurii ministerului, sunt niste nimeni (comparativ cu ministrul MAI), a cinspea roata la caruta IGPR, nici macar a aparatului central.
Ei sunt deja in culpa si trebuie sanctionati disciplinar. E problema celor care le sunt sefi (Despescu, Benone, Miritescu) sa ii invete pe cei de la DOP, respectul pentru ordinele ministrului si pentru carte.
Pe langa destepti, tot la ipjuri, sunt altii inca grei de cap, care proceseaza mai greu, care socotesc pe degete, cu abacul, care refuza sa inteleaga un lucru simplu.
Ordinul MAI 62/2018 reglementeaza atributii, ordinul S/7/2018 reglementeaza altele ( drepturi salariale).
Voi, sefii de ipjuri, inclusiv sefii de personal, trebuie sa va asigurati ca art.26 din OMAI 62/2018, este pus in executare perfect. Ca altfel sunteti in abatere.
Discutia pe dreptul la majorarea anticoruptie este una separata, care nu va priveste pe voi si nici nu reprezinta obiectul ordinului 62/2018.
Pe acordarea majorarii de 12,5%, vor aparea procese si acolo se va transa aspectul litigios al dreptului la majorare. E o alta treaba.
Deci acolo, pe patratica voastra, aveti obligatia sa bagati inclusiv in fisele de post ale agentilor sefi de post, atributii anti-coruptie. De buna voie. Ca asa zice ordinul ministrului pe care aveti obligatie sa il executati inca din 2018.
Va spun cinstit, e nevoie sa faceti asta ( sa nu uitam totusi ca sunteti obligati legal sa o faceti) ca sa mearga mai usor, la instanta, procesele reclamantilor. Deci macar asa puteti sa va reparati o parte din vina, mai precizeaza Emil Pascut. (Sava N.).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv22 de ore ago

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție.

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți, în timp ce se plimba pe străzile din orașul Lupeni, județul Hunedoara...

Exclusiv22 de ore ago

Ordinul ministrului bate fisa cadru de la DOP

Sunt IPJ-uri care au inteles ca ordinul MAI 62/2018 trebuie pus in executare, inclusiv pentru sefii de post, indiferent de...

Exclusiv2 zile ago

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Exclusiv2 zile ago

„Dorel” de la Dolj/DGF cloceste si livreaza inselaciunea

Nici  IPJ Dolj nu a auzit de expresia ” salariul de functie in plata”! DGF cloceste si livreaza inselaciunea iar...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv3 zile ago

Avem și noi Mafie?/Fostul politist Frangulea Alexandru – alias „Capitan la 15 ani” a protejat afacerile murdare ale sefilor SRI Prahova

Realitatea este insa ca in nici o tara din lume lupta impotriva infractorilor nu se poate duce cu politisti si...

Exclusiv3 zile ago

Garda de Mediu Prahova si IPJ Prahova nu sunt interesate de sănătatea populației!?/Este o problema de siguranta nationala, de SRI!

In parcarea de la Kaufland Comarnic stationeaza autoturisme cu deseuri periculoase în ele, mai exact cu deseuri medicale? Ce rețele...

Exclusiv3 zile ago

Administrația Națională a Penitenciarelor contabilizează, controlează, sancționează și pe alocuri delirează !

ANP are  un  director al Direcției de Siguranță și Regim Penitenciar capabil să gestioneze situațiile de criză? https://youtu.be/MuYmQpRkw6Q?t=3 Din câte...

Exclusiv3 zile ago

Conform DGF, excelenta a crescut in ianuarie 2024 prin magie, fara sa fie implicat programul de salarizare MAISAL. Asta probabil ca au auzit ei prin targ ca niste fosti sefi BCCO ii ameninta cu plangeri penale pentru modificarea ilegala a programului informatic

Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i! Un fost sef de financiar mi-a explicat magistral, in cateva cuvinte, tehnica lui Grecu,...

Exclusiv3 zile ago

„Șefii din poliție au imunitate/Îi sfătuim pe agenții de siguranță să refuze să mai semneze procesele-verbale de instruire! Și așa spun procurorii și judecătorii că n-au nicio valoare juridică”

Un procuror și un judecător au „legiferat” falsul intelectual la Poliția Roman! S-a creat un precedent extrem de grav, dezvaluie...

Exclusiv3 zile ago

USR-iștii și toți confrații lor au pentru polițiști și militari o ”vitrină” goală, din care străbate un miros urât de medicamente netestate suficient și înghițite odinioară

USR-iștii au fost cei mai nerăbdători să se arunce în cursa euro-parlamentarelor, de departe un soi de pizdulicea măcelarului (pentru...

Exclusiv5 zile ago

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga

Politist corupt pensionar, fost sef al SERVICIULUI ARME, EXPLOZIVI ŞI SUBSTANŢE PERICULOASE si fost sef al Serviciul Județean Anticorupție Prahova a...

Exclusiv6 zile ago

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Exclusiv7 zile ago

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023!

Am extins investigațiile vizând dinamica pensionărilor de la Poliția Română, la Jandarmeria Română și Pompieri. Trebuie să mărturisesc întâi că...

Exclusiv7 zile ago

De ce le este rușine unor șefi din Poliția Română să poarte uniforma?

O simplă poză la prima vedere cu o oarecare activitate a Carabinierilor italieni la care sunt prezenți la fața locului...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!