Curtea de Apel Ploieşti a respins plângerea Primăriei Ploieşti, în cadrul unui litigiu privind achiziţiile publice. Municipalitatea a contestat o decizie emisă de  Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, scrie Actualitatea Prahoveană. Primăria Ploieşti a eliminat un concurent în cadrul procedurii de achiziţie referitoare la realizarea marcajelor rutiere pe raza municipiului, iar societatea prejudiciată a făcut plângere la CNSC.

Procedura de atribuire simplificată a contractului de execuţie şi întreţinere marcaje rutiere din Ploieşti va fi reluată de la etapa verificării admisibilităţii ofertelor. Cu alte cuvinte, Ploieştiul va rămâne fără marcaje rutiere, încă o dovadă a competenţei actualei administraţii „la firul.ierbii”!

La începutul anului 2021, municipalitatea rezilia contractul cu SGU Ploieşti pentru executarea marcajelor rutiere. SGU Ploieşti, societate aflată în administrarea Consiliului Local Ploieşti, a rămas în inventar cu o maşină de marcat nou nouţă şi nimeni nu spune cum va fi recuperată această investiţie. Şefii Primăriei Ploieşti ar fi putut da dovadă de înţelepciune şi să lase marcajele la SGU până la finalizarea licitaţiei.

Din păcate, Ploieştiul va rămâne fără marcaje rutiere la începerea noului an şcolar, iar acest fapt va pune în pericol siguranţa copiilor ploieşteni.

Acum se pune întrebarea dacă Andrei Volosevici, primarul liberal al Ploieştiului, va da vreo explicaţie pentru acest nou eşec în administrarea oraşului. Cu siguranță! Nu! Restul sunt vinovati, doar „Maria Sa”, NU! GROTESC!

Licitatia cu „cantec” pentru marcajele rutiere a fost contestata la CNSC (dand dreptate firmei care a contestat) si la ora actuala exista doua plangeri penale la D.N.A., impotriva Comisiei de Licitatie, inaintate de operatorul care a fost scos ilegal din cursa.

SURSA: Actualitatea Prahoveană