Connect with us

Actualitate

Mărturia unui bancher cu câștiguri de un milion de lire pe an care a stat într-o celulă cu un traficant de cocaină și un pedofil

Publicat

pe

De la o viață de lux la cea din penitenciare nu a fost decât un pas pentru Giles Darby, un bancher britanic ce câștiga un milion de lire pe an. Însă, prins cu mâța-n sac după ce a făcut o fraudă de milioane de dolari care a dus la prăbușirea gigantului energetic american Enron, în 2007, britanicul „a dat” vila cu piscină și mașina cu șofer pe viața dură dintr-un penitenciar din Statele Unite ale Americii, și ulterior pe cea dintr-o închisoare britanică. 

Giles Darby a fost extrădat în SUA deoarece a fost implicat într-o fraudă de 10 milioane de dolari împotriva băncii pentru care lucra. Acesta a povestit recent prin ce a trecut în închisoare, potrivit Mail Online.

„Pe cât de bogat ești în exterior, pe atât de greu e să fii înăuntru (n.r. în închisoare). Un om al străzii care ajunge în închisoare ar putea fi chiar recunoscător pentru un pat și o masă. Însă dacă ești obișnuit cu mese scumpe iar suma este irelevantă și nici măcar nu te uiți cât costă vinul – atunci să te chinui să iei carnea de pe oasele de pui (…) este o mare decădere”, a mărturisit fostul bancher.

După șapte luni petrecute în Insituția Corecțională Allenwood, o mare închisoare din Pennsylvania cu 2.900 de deținuți, Giles Darby a slăbit foarte mult. Viața grea din închisoare și-a spus cuvântul.

Clipe de groază pentru Giles Darby: „Dacă mai stau mult aici înnebunesc”

Acesta a ajuns în sistem în anul 2008 iar relatările despre momentul în care a intrat în închisoare ar înfricoșa pe oricine.

Eram îngrozit, aveam gura uscată, căldura era insuportabilă. Simțeam că am ajuns în Iad. (…) Inima îmi bătea cu putere. Nu eram pregătit să fiu trimis direct la carceră. Cred că fac asta pentru a te face să te supui, să îți arate cât de mizerabilă ți-ar putea fi viața dacă nu te comporți cum trebuie. (…) În celulă aveam un pat cu o saltea atât de subțire încât puteam simți barele de metal. Toată noaptea auzeam prizoneri cum țipă și strigă. Era o toaletă din metal, cu o chiuvetă atașată, o masă și un scaun, prinse de podea. Fără TV sau radio, am pierdut noțiunea timpului. Mica fereastră era cu gratii și înghețată. Mă gândeam: «Dacă mai stau mult aici înnebunesc»”, a povestit fostul bancher care, deși britanic, a fost încarcerat inițial în SUA.

În prezent, acesta locuiește alături de soția lui Lisa, în vârstă de 54 de ani, într-o modestă casă semi-modernă din localitatea sa natală, Wiltshire, Marea Britanie. De asemenea, deține alături de altcineva mai multe puburi.

Primele contacte cu alți deținuți: „Eram șocat”

În urmă cu 20 de ani locuia alături de a doua lui soție și două dintre cele cinci fiice ale sale într-o casă cu cinci dormitoare. La vremea respectiv deținea și o altă casă, unde locuia în weekend iar în fiecare an se bucura de un bonus salarial în valoare de 495.000 de dolari. Discrepanțele dintre stilul de viață cu care era obișnuit și cel din închisoare sunt colosale.

În timp ce se afla în carceră, avea voie să „facă mișcare” într-o cușcă în care mergea înainte și înapoi. Aici a avut primele contacte cu alți deținuți.

„O fată mexicană atractivă cu păr lung și negru și sâni mari a venit în cușca noastră. Credeam că este acolo din cauza numărului mare de persoane care trebuiau introduse în sistem, dar mi-a spus că își petrecuse ultimele zece luni în carceră și că fusese transferată în speranța că va ajunge în zona generală a închisorii. M-am uitat uimit la ea: «De ce ți-ar face asta?» A dat din umeri: «Ei bine, sunt bărbat». Eram șocat”, și-a mai amintit Giles Darby.

Vestea că va ajunge în închisoare, cutremurătoare: „Nu mai puteam respira”

După două zile petrecute la carceră, Darby Giles a ajuns într-o celulă cu alți deținuți, printre care un bărbat musculos de culoare numit El, care săvârșea o pedeapsă de 22 de ani din cauza traficului de cocaină. Acesta i-a devenit mentor și prieten. Un alt coleg de cameră era un pedofil de vârstă mijlocie, despre care fostul bancher susține că se afla pe treapta cea mai de jos din ierarhia deținuților din închisoare.

Darbu Giles a aflat în 2002, de la televizor, că trei bancheri britanici, inclusiv el, riscă fiecare 25 de ani de închisoare dacă sunt găsiți vinovați în cazul Enron.

„Nu mai aveam aer. Nu mai puteam respira. Inima mi-o luase la goană”, a mai relatat ărbatul.

Gigantul energetic american Enron s-a prăbușit devenind unul dintre cele mai mari falimente din istorie.

În 2006, Darby Giles și asociații săi Gary Mulgrew și David Bermingham au fost extrădați în SUA de către Tony Blair, la vremea respectivă premierul Marii Britanii, în urma presiunilor făcute de George Bush, care era președintele SUA.

Faptele de care erau acuzați cei trei s-au petrecut în 2001, când erau bancheri de investiții la banca Greenwich NatWest. Aceștia au fost acuzați de fraudă asupra băncii după ce i-au vândut participația de la o subsidiară a Enron, pentru 1 milion de dolari, către o companie cu sediul în Insulele Caiman, unde aveau legături financiare.

Frauda care a dus la falimentul unui gigant energetic

Ulterior, compania din Insulele Caiman a vândut participația gigantului Enron pentru suma de 20 de milioane de dolari. În această tranzacție, Andrew Fastow, șeful departamentului financiar al Enron, a împărțit profitul cu un alt angajat al Enron, precum și cu Giles Darby și cei doi asociați ai săi.

Cei trei bancheri britanici au susținut că sunt nevinovați, însă au acceptat o înțelegere cu procurorii americani pentru a primi o sentință mai scurtă. Astfel, în loc să meargă la proces unde fiecare risca să își petreacă următorii 35 de ani în închisoare dacă era găsit vinovat, aceștia au primit fiecare o condamnare de 37 de luni.

Bancherul britanic a suspținut că nu avea de ce să participe într-o asemenea fraudă deoarece avea venituri anuale foarte mari și chiar s-a mirat când Andrew Fastow le-a dat lui și fiecăruia dintre asociații săi câte 2,4 milioane de dolari.

În urma condamnării, averea lui Darby Giles a fost împărțită celor care au avut de suferit în urma falimentării companiei Enron iar căsătoria cu cea de-a doua sa soție, Deborah, s-a destrămat. Se pare că bărbatul a avut o aventură pe vremea când nu putea părăsi Texasul și încerca să își demonstreze nevinovăția. Recent, fostul bancher a publicat o carte despre perioada pe care a petrecut-o în închisoare iar volumul îi este dedicat chiar fostei sale soții, Deborah.

Cum era viața în închisoarea americană

În închisoare s-a obișnuit să poarte haine refolosite de nenumărate persoane, atât de tocite în zona intimă încât erau aproape transparente.

Darby Giles a relatat cum colegul de celulă El l-a supus unui fel de interogatoriu pentru a afla de ce este încarcerat, dacă era trădător, în sensul în care și-ar fi trădat un partener „de acțiune” pentru a primi o sentință mai scurtă. După ce lucrurile au fost lămurite, cei doi au început să se împrietenească.

În închisoare a lucrat la spălătorie, unde câștiga un salariu de 9,16 dolari pe lună. La scurt timp, a devenit un fel de superviser al spălătoriei, urcând pe o nouă treapta ierarhică.

Aceasta a povestit cum o dată, în timp ce povestea cu El, cineva și-a scăpat tava de mâncare iar lucrurile au luat-o razna – „o picătură de sânge a trezit violența din toți”.

O altă poveste aflată din închisoare este cea conform căreia un traficant de droguri care făcea parte dintr-o mafie a reușit să își lase însărcinată partenera, deși era încarcerat de câteva decenii. De fapt, era o adevărată rețea – materialul seminal a fost transportat de un gardian partenerei care se afla în parcarea penitenciarului, care ulterior s-a autoinseminat.

În timpul celor șapte luni petrecute în penitenciarul american, avocații săi s-au străduit să îi obțină transferul într-o închisoare britanică pentru a-și săvârși restul din condamanrea primită.

În 2009 a fost eliberat iar la doi ani după și-a cunoscut actuala soție.

„M-am mutat înapoi în orașul natal. Petrec mai mult timp cu familia și prietenii. Îmi place viața. Și sunt o persoană mult mai bună”, a mai declarat Giles Darby.

Actualitate

Rezultatele sondajelor din ultima săptămână l-au făcut pe Primarul ZERO -Andrei Volosevici-să-și piardă definitiv controlul.

Publicat

pe

De

Primarul Andrei Volosevici face presiuni asupra liderilor de sindicat din TCE pentru a face declarații publice de susținere ale candidaturii acestuia pentru un nou mandat. Această situație de neimaginat ne-a fost comunicată de angajați TCE care ne-au solicitat sprijinul.
De multă vreme, Andrei Volosevici dă semne clare că este depășit de situație, însă după toate aparențele, rezultatele sondajelor din ultima săptămână l-au făcut să-și piardă definitiv controlul.
Facem apel în primul rând la colegii săi de partid să-i cenzureze ieșirile aproape ilegale, iar angajaților primăriei și instituțiilor subordonate le transmitem următorul mesaj: oameni buni, mai rezistați puțin!
Din 9 iunie veți avea primarul de care au nevoie toți ploieștenii.
El se numește Bogdan Nica.

PNL Prahova

Citeste in continuare

Actualitate

Crearea unui spațiu de relaxare în sufragerie: 3 idei

Publicat

pe

Înțelegem cu toții nevoia de a avea un loc de odihnă și relaxare în propria noastră casă, dar știi care sunt elementele care te pot ajuta să obții un astfel de spațiu în locuința ta? Descoperă mai jos cât este de ușor să creezi un astfel de loc în livingul tău! Articolul de față îți va oferi câteva idei despre cum să creezi un spațiu de relaxare perfect în sufragerie, ce tipuri de mobilier să utilizezi și alte recomandări utile. Vei afla cu surprindere cât de mult îți poate schimba viața un spațiu de relaxare bine gândit!

Cât de important este să ai un spațiu de relaxare în sufrageria ta?

Într-o lume în care stresul și agitația par să domine, un loc de refugiu în propria casă îți poate aduce multe beneficii. Un mediu liniștit și calm în casă poate juca un rol esențial în îmbunătățirea stării tale generale de bine și te poate ajuta să reduci nivelul de stres și anxietate cu care te poți confrunta uneori.

Un astfel de spațiu pe care îl poți amenaja în sufragerie poate fi un loc în care poți citi o carte sau poți asculta muzica preferată, sau unde toți cei dragi vă puteți reuni pentru a interacționa la finalul unei zile. Alege în primul rând o zonă liniștită, departe de sursele de zgomot și de traficul intens din casă, de exemplu într-un colț al sufrageriei sau lângă o fereastră cu o priveliște liniștitoare. Pe lângă mobila de living potrivită, iată cum poți crea cu ușurință un spațiu de relaxare la tine acasă.

3 idei pentru crearea unui spațiu de relaxare în sufragerie

  • Adaugă un strop de natură în încăpere

Pentru a crea și a avea la dispoziție un spațiu unde să te poți retrage și relaxa, adaugă în living sau sufragerie câteva elemente verzi. Plantele precum feriga, ficusul sau aloe vera sunt cunoscute pentru proprietățile lor de purificare a aerului, făcându-le o alegere excelentă pentru un spațiu de relaxare. Includerea unor astfel plante în decor nu doar că adaugă un element de natură în interior, dar va contribui și la crearea atmosferei liniștite și relaxante pe care o dorești.

  • Folosește o paletă relaxantă de culori

Culorile joacă un rol crucial în stabilirea stării de spirit a unei încăperi. Pentru un spațiu de relaxare, este indicat să optezi pentru culori calme și liniștitoare, precum albastru deschis, verde pastel sau gri deschis. Le poți folosi pentru pereți, mobilier sau accesorii decorative. La fel, tonurile neutre, naturale au și ele rolul de a induce o stare de calm și echilibru, fiind perfecte pentru mobilierul din materiale naturale, sau pentru accesoriile inspirate din natură cum este un pled confortabil de lână, pe canapea.

  • Optează pentru iluminatul potrivit

Iluminatul potrivit joacă, de asemenea, un rol esențial în crearea unei atmosfere relaxante. Lumina naturală este ideală, deoarece îți poate îmbunătăți starea de spirit și productivitatea. Dacă acest lucru nu este posibil, poți opta pentru lumini ambientale calde, lămpi cu lumină difuză sau lumânări, pentru a crea o atmosferă cozy și liniștitoare. Prin aplicarea acestor idei, poți transforma sufrageria într-un refugiu liniștit și relaxant.

Ce tipuri de mobilă poți folosi pentru spațiul de relaxare din living?

  • Canapeaua este piesa de rezistență în orice spațiu de relaxare cum este și livingul, iar aceasta trebuie să îți ofere suportul necesar pentru a te odihni, a citi sau a viziona televizorul. alegerea unui model potrivit poate face diferența între o cameră confortabilă și relaxantă și una inconfortabilă. De asemenea, stilul și culoarea ei trebuie să se potrivească restului decorului. O canapea în culori neutre, cum ar fi gri sau bej, poate fi o opțiune bună, deoarece se poate asorta cu ușurință cu restul decorului.
  • Masa de cafea este un alt element important în crearea unui spațiu de relaxare. Aceasta nu doar că adaugă un aspect estetic, dar este și funcțională. Ea nu ar trebui să fie mai înaltă decât înălțimea scaunelor din jur și ar trebui să fie suficient de mare pentru a găzdui băuturi, cărți, telecomenzi sau orice altceva ai nevoie la îndemână în timp ce te relaxezi.
  • Rafturile sau etajerele nu doar că oferă un spațiu de depozitare potrivit pentru cărți și accesorii, ci adaugă și un element vizual atractiv în cameră. Dacă ești un iubitor de lectură, poți opta pentru un raft încorporat sau pentru unul independent, în funcție de spațiul disponibil și de preferințele tale de design.

Toate aceste detalii nu doar că îmbunătățesc estetica locuinței, ci contribuie și la starea generală de bine a celor de aici. Prin integrarea ideilor prezentate mai sus vei putea transforma sufrageria ta într-un adevărat sanctuar al relaxării! Confortul și relaxarea pot începe, așadar, din propria sufragerie!

Citeste in continuare

Actualitate

Cum să-ți menții ochii sănătoși în era digitală? 4 sfaturi pentru reducerea oboselii oculare 

Publicat

pe

Într-o lume dominată de tehnologie, ochii ne sunt solicitați la maximum. Te invităm să afli din rândurile de mai jos cum îți poți proteja vederea în fața luminii emise de ecranele digitale! Vei descoperi care sunt semnele oboselii oculare și vei învăța cum să te protejezi eficient, prin adoptarea unor măsuri la îndemâna ta.

Cum recunoști semnele oboselii oculare?

Oboseala oculară este un fenomen cu care ne confruntăm tot mai des în era digitală. Simptomele fizice includ ochii roșii și îndurerați, vedere încețoșată, dificultate în concentrarea privirii pe obiecte de la distanță, dureri de cap și sensibilitate crescută la lumină.

Dacă te trezești simțindu-te obosit, chiar dacă ai dormit suficient, sau dacă ai dificultăți în a adormi, acest lucru poate fi un semn al faptului că ochii tăi sunt obosiți și au nevoie de odihnă. Semne precum frecatul ochilor, închiderea frecventă a ochilor, nevoia de a clipi mai des decât de obicei sau chiar lăcrimarea pot fi indicii clare ale oboselii oculare.

Dacă te confrunți cu oricare dintre aceste semne, programează o consultație gratuită la magazinul de ochelari Lensa din Arad, deoarece ele pot semnala faptul că ochii tăi sunt supra-solicitați și au nevoie de ajutor!

4 metode eficiente pentru a preveni și a gestiona oboseala oculară

  • Alege ochelarii de protecție potriviți pentru ecranele digitale

Expunerea îndelungată la lumina albastră emisă de ecranele digitale poate duce la oboseala oculară și poate afecta calitatea vederii pe termen lung. Alegerea unor ochelari de protecție potriviți este esențială pentru a-ți menține sănătatea ochilor! Programează chiar acum un control optometric gratuit în Arad, iar un specialist te va ajuta să alegi ochelarii potriviți pentru tine!

Ochelarii de protecție pentru ecranele digitale sunt prevăzuți cu filtre de lumină albastră, care reduc expunerea ochilor la această lumină. De asemenea, au un indice de refracție adecvat pentru a reduce strălucirea ecranului și a îmbunătăți claritatea vederii.

Alegerea ochelarilor ar trebui să fie făcută în funcție de tipul de ecran pe care îl folosești cel mai des. Există ochelari concepuți special pentru a proteja ochii de lumina albastră a ecranelor LED, în timp ce alții sunt concepuți pentru a proteja ochii de lumina ecranelor de calculator sau a telefoanelor mobile. Un specialist în vedere îți poate oferi sfaturi personalizate în funcție de nevoile tale specifice și te va ajuta să alegi ochelarii de care vei beneficia cel mai bine.

  • Reglează setările dispozitivului pentru a proteja ochii

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le poți controla pentru a proteja sănătatea oculară este să ajustezi luminozitatea telefonului sau tabletei pe care le folosești. Luminozitatea trebuie să fie la un nivel care îți permite să privești ecranul confortabil, fără a forța vederea.

Prin activarea modului de citire sau a filtrului de lumină albastră vei putea reduce, de asemenea, cantitatea de lumină emisă de ecranul dispozitivului și te vei bucura de un confort mai mare al ochilor. În plus, pentru a evita forțarea ochilor, este recomandat să mărești dimensiunea textului pe ecran. Dacă textul este prea mic, ochii sunt nevoiți să se concentreze mai mult pentru a citi, ceea ce poate duce la oboseala oculară.

  • Folosește exerciții și tehnici de relaxare pentru ochi

Exercițiile pentru ochi sunt de ajutor pentru a relaxa privirea obosită. Un exemplu este regula 20-20-20, care sugerează ca la fiecare 20 de minute petrecute în fața ecranului, să privești la ceva situat la 20 de metri distanță, pentru 20 de secunde. Acest lucru ajută la relaxarea musculaturii oculare și la prevenirea oboselii. De asemenea, poți închide ochii pentru câteva minute, la fiecare oră, sau să faci exerciții de rotire a ochilor sau de focalizare la diferite distanțe.

Masajul delicat al pleoapelor și al zonelor din jurul ochilor poate ajuta la relaxarea mușchilor oculari și la îmbunătățirea circulației. Pauzele frecvente sunt și ele esențiale. Ideal ar fi să te ridici de la birou și să îndepărtezi privirea de la ecran aproximativ la fiecare 30 de minute sau oră.

  • Efectuează controale oftalmologice periodice

Controalele periodice pot detecta problemele de vedere în stadiul incipient, când sunt mai ușor de tratat și pot preveni deteriorarea vederii. Acestea pot identifica nu doar nevoia de ochelari sau lentile de contact, ci și afecțiuni precum glaucomul, degenerescența maculară sau retinopatia diabetică, care pot avea consecințe grave dacă nu sunt tratate la timp.

În general, este recomandat să faci cel puțin un control oftalmologic pe an. Cu toate acestea, dacă ai peste 40 de ani, dacă porți ochelari sau lentile de contact sau dacă ai un istoric familial de boli oculare, controalele ar trebui să fie mai frecvente. De asemenea, persoanele cu diabet ar trebui să aibă cel puțin un control oftalmologic pe an, deoarece această boală poate afecta grav vederea dacă nu este gestionată corespunzător.

În era digitală, sănătatea ochilor este o prioritate absolută. Prin recunoașterea semnelor oboselii oculare, alegerea ochelarilor de protecție potriviți, reglarea setărilor dispozitivului, utilizarea tehnicilor de relaxare pentru ochi, precum și efectuarea de controale oftalmologice periodice, te poți asigura că ochii tăi rămân sănătoși. Acționează acum pentru a proteja cea mai importantă fereastră către lume!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

D.N.A.13 ore ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II)

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv13 ore ago

Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au rămas fără pista de atletism iar normele de securitate la incendiu și iscirizare sunt încălcate!

Aceasta a fost distrusă în timpul lucrărilor la o sală de sport. Din această cauză, elevii sunt nevoiți acum să...

Exclusiv13 ore ago

Se confirmă faptul că răzbunările maleficului Ilie Marian au avut ca scop mazilirea directorului adjunct de la Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou

Spectacolul evadărilor din poliția penitenciară băștinașă ar putea descalifica orice țară europeană de pe podiumul rușinii. Cu toate acestea, Franța...

Exclusiv13 ore ago

Din cauza unor judecatoare din TMB-Sectia contencios administrativ care aveau soti pilosi, cu influenta in PSD, s-a modificat in 2018, art 10 din legea 554/2004, astfel incat sa poata fi distruse dosarele colective ale sindicatelor

Cautand prin niste hotarari judecatoresti mai vechi, am dat de urmatoarea explicatie ( vezi foto) data de un judecator din...

Exclusiv13 ore ago

Raze de Soare ascunse prin municipiul Slobozia/Swinging-ul politic similar celui de la municipiul Ploiesti?

Dragos Soare este actualul primar al municipiului Slobozia care in anul 2023 recunostea public ca “i-a fost teribil de greu...

Exclusivo zi ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusivo zi ago

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de campanie a lui Bogdan Cristian Nica, candidatul PNL la Primăria Ploiești.

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de...

Exclusiv2 zile ago

Noile condiții introduse pentru transportul săptămânal și bilunar, nu fac decât să limiteze accesarea acestui drept de către personalul care momentan beneficiază

Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea HG  nr. 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile...

Exclusiv3 zile ago

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Exclusiv3 zile ago

Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivani/Primarul din Aricestii Rahtivani a trecut in barca baronului judetean Mircea Cosma si candideaza din partea PSD

Aricestii Rahtivani, cea mai bogata comuna a judetului nostru-vaca de muls pentru apropiatii primarului Gheorghe Orbu Jaful din bugetul public...

Exclusiv3 zile ago

CUM SE ACOPERA GAFELE DE MANAGEMENT IN POLITIA ROMANA?

Cam tot asa cum pisica isi ascunde fecalele, dezvaluie Vitalie Josanu. „Doar ca, spre deosebire de feline, sefii nostri au...

Diverse3 zile ago

Ghidul Complet pentru Alegerea Cabinei Foto Perfecte la Evenimentul Tău

Alegerea unei cabine foto adecvate poate transforma orice eveniment, fie că este o nuntă, o petrecere de burlac sau o...

Exclusiv3 zile ago

Pseudojurnalista si „Clanul Cosma – PSD Prahova” care inseamna fake news, intoxicare, dezinformare, agresivitate fara margini si violenta gratuita

Vineri, 10 mai 2024, cu ocazia lansării candidaţilor Partidului Naţional Liberal Ploiești pentru alegerile locale din 9 iunie, printr-un comunicat...

Exclusiv4 zile ago

EXCLUSIV: SONDAJ ELECTORAL Alegeri Locale iunie 2024 pentru județele Prahova si Constanța – Grupul de presă INCISIV

Probabil toată lumea a văzut deja sondaje de opinie pentru alegerile locale aruncate în spațiul public de diverse partide politice,...

Exclusiv4 zile ago

Orasul cu stalpi in drum/Un exemplu de proasta administratie a PSD-istului Andrei Volosevici/Vous nous dérangez pas du tout, mon cher Andrei Volosevici

In urma cu ceva timp a facut turul internetului un filmulet cu un stalp uitat in mijlocul unui drum de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv