Connect with us

Exclusiv

POLIȚIA LOCALĂ PLOIEȘTI – CIRC ȘI PANARAME SAU, MAI ELEVAT, BÂLCIUL DEȘERTĂCIUNILOR al lui William Makepeace Thackeray

Avatar

Publicat

pe

Cuvintele cu care autorul își încheie romanul „Ah! Deșertăciune a deșertăciunilor! Cine oare este fericit în această lume? Cine își îndeplinește dorințele sau este satisfăcut de reușită să?“ au rămas celebre în literatură universală.

Inspirată probabil, Poliția Locală Ploiești pregătește o nouă stagiune teatrală de un burlesc desăvârșit. Piesele se vor juca cu casă închisă, având în vedere popularitatea personajelor și natură intrigilor.

În anumite acte va juca chiar Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, deși noi știm că la bază este avocat.

La sfârșitul acestei săptămâni, Poliția Locală Ploiești va avea o conducere “bicefală”, o conducere care nu va reuși să pună capăt dezastrului și defăimării instituției, mai ales că “talpa” fierbe și Adrian Vaida dă dovadă de un tupeu incredibil.

Personajul care a murdărit imaginea și a adus prejudicii incomensurabile materiale instituției Poliției Locale Ploiești are un nou și surprinzător demers de senzație și un cunoscut deja tupeu.

Astfel, în dosarul nr. 2066/105/2021 înregistrat la Tribunalul Prahova pe dată de 05.05.2021, Adrian Vaida a trecut la next level și îl cheamă în judecată pe primarul Andrei Volosevici pentru “suspendare executare act administrativ”.

În dosarul nr. 2045/105/2021, înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova la data de 04.05.2021, același delirant Adrian Vaida cheamă în judecată UAT Ploiești și pe primarul Adrian Volosevici pentru anulare act administrativ. Până aici, absurdul este deja complet, iar circul este aproape asigurat. “Perechile” încep să se formeze pentru a intra în scenă.

Să reluăm tonă de articole în care am devoalat activitatea vecină cu patologicul a lui Vaida, este o cauza pierdută, așa că renunțăm: recitiți-le dumneavoastră, că pe noi ne doare capul! Volosevici i-a acordat generoasa notă de 2,50 pentru managementul defectuos, care înseamnă gloriosul calificativ de NESATISFACTOR și excluderea din corpul funcționarilor publici, nu numai demiterea din funcția de director interimar.

Scandalurile se vor amplifica, chiar cu conducerea “bicefală” pe care o anunțăm în premieră.

Stați să vă povestim, că poate dv. nu percepeți lucrurile așa sinistru că noi.

Repunerea în drepturi a lui Stoichiciu Cezar Dan (nu vom comenta niciodată o decizie definitiva a unei instanțe, indiferent daca suntem sau nu de acord cu aceasta, putând doar preciza că acesta este urmărit, în prezent, pentru prejudicierea bugetului C.S.M. Ploiești) va agita “apele” deja tulburi din cadrul Poliției Locale Ploiești.

Circul, cu particparea întregii sale menajerii, se va declanșa când se vor caută soluții ca, din bugetul Poliției Locale Ploiești pe anul 2021, să i se plătească acestuia salariile pentru perioada de la concediere la momentul restitutio în integrum. Bașca si obligatia municipalitatii Ploiești de a achita și 1500 lei cheltuieli de judecată pentru incompetența juriștilor de la Primăria Ploiești care au pierdut procesul și au căzut în pretenții. În paranteză fie spus, s-a dovedit că nu numai juriștii de la Poliția Locală Ploiești sunt incompetenți, ci și cei ai Primăriei Ploiești. Mai pe șleau, Stoichiciu Cezar Dan trebuie despăgubit și reincadrat pe funcție, adică exact unde doare, la “achiziții”, unde va fi un interes fantastic, aspect la care vom reveni.

Deci, cu un Vaida fără scrupule, care s-ar putea să câștige și el propriile două procese, cu un Stoichiciu reincadrat, care este un oponent declarat al lui Vaida și / sau cu un Stoichiciu versus Volosevici, avem toate ingredientele unor scandaluri interminabile (poate chiar se va ajunge la escaladarea lor chiar prin agresiuni fizice).

Bomboana pe colivă o va pune maestra interceptărilor lui Portocală, directorul general al Poliției Locale Ploiești, Carmen Ghoerghe, care pe data de 11.05.2021 ar putea avea o hotărâre în prima instanța, în dosarul de corupție 8723/105/2017 lucrat de  DNA.

Lanțul slăbiciunilor poate continua: Vaida versus Carmen Gheorghe, Carmen Gheorghe versus Stoichiciu, Carmen Gheorghe versus Andrei Volosevici (aici conflictul este mult mai vechi).

Realizează cineva ce se va întâmpla? Nouă ne este și frică să ne gândim…

Peste toate aceste ingrediente, vin “pălmasii”, cei de la “talpa” activității – Ordinea Publică, care au fost deja inflamați artificial de anumite declarații și acțiuni ale primarului Andrei Volosevici.

În mod real, artizanul punerii în opoziție a acestora cu Primarul Volosevici este tot Adrian Vaida!

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a susținut recent, în cadrul unei conferințe de presă, că 10% dintre polițiștii locali de la Ordine Publică „au tensiune” (HTA) și pot lucra doar „din când în când”, respectiv dimineața „pentru că tensiunea arterială nu se manifestă după ora 14.00 încolo”. În context, a solicitat verificări privind actele medicale emise acestora.

Aceste declarații, pe bună dreptate făcute de primarul Andrei Volosevici (și va rog să ne credeți că nu suntem avocatul „diavolului”) au inflamat artificial „talpa”, adică pe cei de la Ordine Publică cu sprijinul malefic al amorezului Adrian Vaida.

Va asigurăm că primarul a ținut și va ține mereu cu cei care muncesc și declarațiile sale nu trebuie interpretate și răstălmăcite în interesul și sprijinul lui Vaida Adrian.

Ca un fin cunoscător, un specialist în ale dreptului, Andrei Volosevici nu s-a referit la cei care cu adevărat au probleme de sănătate și, mai grav au căpătat aceste afecțiuni în timpul serviciului, ci la alte elemente, gen Paula Pitariu, care din nefericire pentru angajații de la Ordine Publică le este șef.

Andrei Volosevici cunoaște prea bine situația celor bolnavi cu adevărat, gen Marius Dragomir și/sau cazul polițiștilor locali Badea Constantin și Popa Marian care, în urmă unor probleme medicale reale, au fost declarați inapți și Vaida Adrian a încercat să le desfacă contractul de muncă, dar spre nenorocul sau, s-au modificat fișele de aptitudini și din inapți au fost declarați „apți cu recomandări”.

Nu la aceste cazuri s-a referit primarul Andrei Volosevici. Vom reveni, că suntem deja doctori în activitatea Poliției Locale Ploiești.

Am aprecia contribuția dumneavoastră la lucrările noastre viitoare postdoctorale! (Cerasela N.).

 

 

Exclusiv

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici?

Avatar

Publicat

pe

De

Cand este consecvent Andrei Volosevici?

Probabil cand primarul Andrei Volosevici nu il va contrazice pe primarul Andrei Volosevici si cand omul politic Andrei Volosevici scapa de „frustari”, adica…NICIODATA!

In ultima conferinta de presa, primarul Andrei Volosevici a atacat nefondat Garda de Mediu Prahova pe considerentul, in opinia sa dubla (pana si opinia acestuia este dubla), ca nu si-ar face datoria, privind poluarea din Ploiesti.

„Miros insuportabil, vineri seara, in Bucov si Ploiesti. Lukoil continua sa otraveasca populatia”, sunt cateva titluri din ziarele locale.

„Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai multe zone din municipiu, dar si la iesirea din Ploiesti, spre Bucov. „Duhoarea” vine, ca de obicei, de la cel mai mare poluator, Lukoil, campion la numarul de amenzi, nu si la valoarea acestora.

„In Mihai Bravu murim cu zile! La ora la care va scriu stam cu geamurile inchise din cauza mirosului infect, ni se imbolnavesc copiii!!!”, scrie un ploiestean.

Un alt cititor, care locuieste in cartierul „Mica Roma” spune ca abia poti respira: „Ne ustura ochii, gatul, nasul de la ce scoate Lukoil pe furnale. Am mama bolnava de astm iar fiica mea este alergica, ne chinuie ca pe animale! Chiar nimeni nu poate lua masuri pentru ca nenorocitii astia sa nu ne mai omoare cu zile?!?!”, este mesajul cititoarei.

Asteptam o reactie din partea autoritatilor competente si indemnam ploiestenii afectati de poluare ca in baza documentelor medicale care atesta impactul substantelor toxice asupra starii de sanatate sa actioneze in instanta organele de ancheta dar si rafinariile vinovate”, se precizeaza intr-un articol dintr-un ziar local.

Reamintim ca, institutia inferata de primarul Andrei Volosevici (Garda de Mediu) a amendat PETROTEL – LUKOIL S.A cu 2 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 55.000 lei, doar in ultima perioada.

Trei rafinării amplasate în municipiul Ploieşti şi comuna Brazi au fost amendate de comisarii de mediu, ca urmare a disconfortului olfactiv resimţit de ploieşteni în perioada 4-5 iulie, informează, miercuri, Garda Naţională de Mediu (GNM).

Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a instituţiei, în raportul de monitorizare a calităţii aerului transmis de APM Prahova se arată că în perioada respectivă au fost înregistrate creşteri punctuale pentru indicatorii benzen şi toluen în staţiile automate de monitorizare a calităţii aerului.

Pentru neregulile constatate în timpul inspecţiilor, Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Prahova a aplicat operatorilor verificaţi şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 250.000 de lei.
Astfel, Rafinăria Vega a fost sancţionată cu trei amenzi contravenţionale în valoare totală de 130.000 de lei, Rafinăria Petrotel Lukoil a primit două sancţiuni în valoare totală de 55.000 de lei, iar OMV Petrom Petrobrazi a primit două amenzi în valoare totală de 65.000 de lei.

Ne intrebam, pentru niste prieteni, de ce sunt atacurile astea nefondate la Garda de Mediu?

Doar ca a sanctionat un poluator care se „trage” in poze cu primarul Andrei Volosevici, pentru un capital politic inexistent? Sau, poate la intimidare? Totul este posibil…Vom reveni cu dezvaluiri din „subteranul” acestor atacuri.

Pana atunci, ii reamintim primarului Andrei Volosevici ca nu are dreptul si nici „prestanta” sa atace o institutie care isi face datoria pentru a proteja un poluator cu care se „trage in poze”! (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

„Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?”

Avatar

Publicat

pe

De

Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție? Ceva nu se pupă că tezele-s antagonice. Și undeva e o spoială de luat ochii. Și este în prima teză, dezvaluie Sorina Ruxandra Matei cu referire la „ Școala de vară de la Memorialul Sighet„,.

La primul seminar de astăzi, a fost prezentă, în calitate de speaker, doamna Monica Luisa Macovei, fost Europarlamentar până în 2019, raportor al Parlamentului European pentru Directiva Confiscării Extinse, Agenția de IT a UE, Directivele împotriva spălării banilor etc. A investigat pe teren, în comisia parlamentară, uciderea celor doi jurnaliști de investigație din Malta și Slovacia, a lucrat pentru combaterea propagandei rusești. I s-a acordat Premiul “Justiție și afaceri interne” al Parlamentului.
Seminarul a avut ca topic modul în care justiția a întors spatele victimelor și călăilor sistemului totalitar din România. Din 1990, Justiția din România nu a inițiat nicio anchetă privind crimele din perioada comunismului. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Exclusiv

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici/Reactii pe banda video

Avatar

Publicat

pe

De

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici.

Precizam ca aceleasi reactii pertinente le avem noi, cei de la Incisiv de Prahova, la toate conferintele de presa organizate de acesta. (Redactia Incisiv de Prahova).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici?

Cand este consecvent Andrei Volosevici? Probabil cand primarul Andrei Volosevici nu il va contrazice pe primarul Andrei Volosevici si cand...

Exclusiv2 zile ago

„Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?”

Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința...

Exclusiv2 zile ago

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici/Reactii pe banda video

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici. Precizam ca aceleasi reactii pertinente le...

Exclusiv3 zile ago

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti.

Comisia le-a dat in cap cu cioaca de jumatate de miliard de Euro pentru GSP-Gabriel Comanescu, asa cum arata bratul...

Exclusiv4 zile ago

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Exclusiv5 zile ago

Raportul Comisiei Europene pe statul de drept nu numai zici că e scris de bucătăreasa USR dar conține și falsuri grosiere.

 Comisia Europeană scrie că DNA a avut rezultate mai bune în condițiile în care chiar DNA în scrie în bilanțuri...

Exclusiv6 zile ago

Cu PNRR-ul esuat si cu cele mai mari dobanzi din UE, premierul Romaniei ne zice: “va vand…”

Iar a incurcat indicatorii! ,,Va vand un mic secret, urmează alte estimari, care vor duce creşterea economica aproape de două...

Exclusiv6 zile ago

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici, lucreaza de zor pentru alegerea sa la sefia PNL, adica intr-o chestiune absolut privata!

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici,...

Exclusiv7 zile ago

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna/Iulian Bulai este un tantalau/Tantalaul zice ca Bula si cu Drula au obtinut (deja) 5.1 miiiarde pentru autostrazi

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor...

Exclusiv1 săptămână ago

Bomba “ecologica”si…penala!/Personajul care “pastoreste” “La nuova mappa del crimine”, “Famiglia mafiosa” care a cucerit „Republica Ploiesti” este cercetat in doua dosare penale la DNA si sub “subpravegherea” mai multor servicii secrete, el si mentorii sai

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

Exclusiv1 săptămână ago

Staţia de epurare, o bombă urat mirositoare pe banii Ploieştiului/Reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro

Șansele ca Ploieștiul să finalizeze „noua” stație de epurare sunt egale cu zero, având în vedere problemele legate de imposibilitatea...

Exclusiv1 săptămână ago

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii, Manole.

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii,...

Exclusiv1 săptămână ago

”Famiglia mafiosa”, parfumurile scumpe si un sejur in Turcia

Un membru dintr-o ”Famiglia mafiosa” (prezentata in articolul de ieri) a primit de la o vaduva mai multe parfumuri scumpe...

Exclusiv2 săptămâni ago

Faptul ca programul “Romania educata” este o flatulenta dospita 7 ani rezulta si din stahanovismele definite drept “tinte concrete”

Faptul ca programul “Romania educata” este o flatulenta dospita 7 ani rezulta si din stahanovismele definite drept “tinte concrete”. Gen:...

Exclusiv2 săptămâni ago

Cea mai tipică manieră a ministrului academician în securitate națională Sorin Cîmpeanu: au fost puse în dezbatere aceste controversate modificări ale Regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU și a metodologiei de verificare a sesizărilor de plagiat

Ministerul Educației a pus ieri în dezbatere publică Ordinul de ministru care vizează modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!