Connect with us

Diverse

Beneficiile hranei de bună calitate pentru câini

Publicat

pe

Beneficiile hranei de bună calitate pentru câini

O mâncare de bună calitate pentru câini poate părea scumpă. Cu toate acestea, nu este chiar așa. Contrar a ceea ce crezi, te poate ajuta să economisești bani și să nu-ți mai faci foarte multe griji în privința sănătății câinelui. Iată 6 beneficii ale hranei de bună calitate pentru câini.

Cantitate mai mică per porție

Când ne hrănim prietenii necuvântători cu hrană pentru câini de bună calitate, porțiile ar trebui să fie mai mici în comparație cu hrana obișnuită, deoarece este o sursă bună de proteine ​​și ingrediente de înaltă calitate, asigură toți nutrienții necesari, fără a fi nevoie să le umplem castronul. Câinii se satură și cu o porție mică de mâncare.

Dacă le oferim hrană fabricată din ingrediente de proastă calitate și surse de proteine ​​din subproduse de origine animală (ciocuri, pene, picioare etc.) trebuie să le punem în castron o porție mult mai mare, deoarece cu o porție mai mică, nu s-ar sătura și nu ar avea parte de toți nutrienții necesari.

Dacă faci parte dintre cei care consideră că hrana premium sau super-premium este mult mai scumpă decât hrana obișnuită, îți recomandăm să faci câteva calcule luând în considerare cantitatea porției pe care ar trebui să i-o dai de fiecare dată, pe lângă cheltuielile veterinare pe care le poți economisi pe viitor.

Mai puține vizite la medicul veterinar

Dacă îți hrănești animalul de companie cu produse de înaltă calitate, poți fi sigur că îi oferi sănătate și bunăstare, deoarece o hrană de bună calitate contribuie la menținerea sănătoasă a oaselor, pielii și blănii, dar și la întărirea mușchilor puternici. Totodată, îl menține plin de energie, îi întărește sistemul imunitar, prevenind bolile care ar putea apărea în viitor. Cu alte cuvinte, mai puține vizite la medicul veterinar, mai puține facturi de plătit.

Scaune mai solide

Prin consumul unei proteine ​​de înaltă calitate și unei cantități suficiente de fibre în momentul digestiei sunt folosiți marea majoritate a nutrienților, făcând consistența deșeurilor mai solidă (nu total dură, dar nu foarte moale).

Mai puține băi

Dacă îți hrănești animalul de companie cu hrană de înaltă calitate care conține omega 3 și 6, aceasta va întări sănătatea blănii, care generează o grăsime naturală la nivelul pielii care o protejează de factorii climatici și boli, menținând blana strălucitoare, reducând căderea, precum și generarea de miros urât.

Atunci când câinele este hrănit cu alimente de proastă calitate, pielea i se poate usca și dezvolta boli care generează miros urât.

Respirație sănătoasă

Respirația sănătoasă la un animal de companie este direct legată de o bună digestie ( fără exces de grăsimi și proteine ​​de calitate scăzută), pe lângă crochetele care împiedică formarea tartrului și a cariilor. Dacă în prezent îi oferi hrană din ingrediente de înaltă calitate și observi că animalul tău de companie are respirație urât mirositoare, îți recomandăm să iei legătura cu un medic veterinar de încredere, deoarece pot exista diverse cauze care nu au legătură cu dieta sa, care ar putea genera respirația urât mirositoare.

Digestie bună

Hrana care conține ingrediente de înaltă calitate contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv al câinilor, datorită sursei sale excelente de fibre din legume, fructe și leguminoase, ajută la prevenirea constipației, la menținerea unei greutăți optime și la prevenirea unor boli: cancer de colon, diabet, boli cardiovasculare, printre altele.

Ținând cont de cele dezvăluite mai sus, îți recomandăm să alegi pentru prietenul tău necuvântător, hrană pentru câini de la https://lenda.ro. Această hrană este fabricată în Spania, din ingrediente 100% naturale, nu conține coloranți artificiali, conservanți, organisme modificate genetic sau hormoni. Este alegerea perfectă dacă îți dorești să nu-ți faci foarte multe griji cu privire la sănătatea câinelui tău. Spor la cumpărături îți dorim!

Citeste in continuare

Diverse

Regatta Real Estate – lider în piața imobiliară din România

Publicat

pe

De

Regatta Real Estate

De 30 de ani, Regatta Real Estate este un jucător important pe piața imobiliară din România. Cu o pasiune pentru imobiliare, inovație în strategii și seriozitate în relațiile cu clienții și partenerii, compania a câștigat o reputație de lider în domeniul imobiliar de lux în București.

Inovația, cheia succesului

O parte importantă a succesului Regatta Real Estate se datorează inovației sale constante. Compania este întotdeauna la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii în industrie și își adaptează strategiile și serviciile pentru a satisface nevoile clienților săi. Regatta Real Estate înțelege că fiecare client are nevoi și dorințe unice, iar echipa sa de specialiști lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a oferi soluții personalizate, motiv pentru care vă este alături cu un pachet complet de servicii, dincolo de soluțiile imobiliare de lux.

Colaborări de succes

Pe lângă inovație, Regatta Real Estate se concentrează și pe calitate. Compania colaborează cu cei mai buni dezvoltatori și constructori din România pentru a oferi cele mai bune proprietăți de lux disponibile pe piață. Fie că este vorba despre apartamente, case sau terenuri, Regatta Real Estate oferă proprietăți de înaltă calitate care sunt atent selectate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Un portofoliu excepțional

Regatta Real Estate este cunoscută pentru portofoliul său impresionant de proprietăți de lux, care include apartamente elegante în cele mai exclusiviste zone ale orașului, vile de lux în locații pitorești, terenuri pentru dezvoltare și multe altele. Echipa de experți în imobiliare de la Regatta este dedicată să ofere clienților săi cele mai bune opțiuni, iar portofoliul său variat și diversificat este o dovadă a acestei dedicații. Fiecare proprietate din portofoliul Regatta spune o poveste și este o oportunitate unică pentru clienții săi.

În plus, compania oferă servicii de property management și design interior pentru a se asigura că proprietățile clienților săi sunt întotdeauna în cele mai bune condiții și reflectă stilul și personalitatea acestora.

De-a lungul anilor, Regatta Real Estate a dezvoltat și o reputație pentru abilitatea sa de a găsi soluții personalizate pentru fiecare client. Compania înțelege că achiziționarea unei proprietăți de lux este o decizie importantă și poate fi o experiență stresantă pentru mulți clienți. Echipa sa de specialiști este dedicată pentru a ajuta clienții săi în fiecare pas al procesului, de la găsirea proprietății potrivite și negocierea contractului, până la încheierea tranzacției.

#30deani30deanideproprietățideexcepție

Pentru a marca cei 30 de ani de activitate, Regatta Real Estate a dezvoltat o mișcare inovatoare pentru a oferi românilor o experiență incredibilă. Astfel, echipa noastră a selectat proprietăți exclusiviste din România, impresionante din punct de vedere arhitectural, pentru a vă oferi o perspectivă nouă și pentru a vă permite să experimentați viața și cultura de lux.

Servicii premium

Serviciile premium oferite de această agenţie imobiliară Bucureşti includ găsirea și achiziționarea proprietăților de lux, vânzarea proprietăților existente, închirierea de proprietăți și multe altele. Echipa de experți în imobiliare de la Regatta lucrează îndeaproape cu clienții săi pentru a înțelege nevoile și cerințele acestora, oferindu-le cele mai bune opțiuni disponibile. Regatta este dedicată să ofere clienților săi un serviciu imobiliar personalizat și atent la detalii. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei experiențe imobiliare exclusiviste și o colaborare de încredere, vă stăm la dispoziție cu servicii premium pentru imobiliare de top.

Citeste in continuare

Diverse

Iată 3 jocuri ca la aparate EGT pe care să le încerci cel puțin o dată în viață

Publicat

pe

De

Unul dintre cei mai populari  producători de sloturi online la momentul actual este EGT Interactive, iar acesta oferă accesul la aparate la milioane de jucători. Jocurile EGT sunt îndrăgite global în primul rând deoarece oferă atmosfera specială a cazinourilor tradiţionale, dar și pentru că sunt sigure, distractive și vin la pachet cu şanse mari de câştig. Popularitatea acestuia se extinde în prezent în peste 60 de țări diferite. Jocurile EGT activează din anul 2002, iar astăzi se bucură de o gamă bogată sub tiparul păcănelelor clasice, cu fructe și șeptari.

Compania se laudă cu gama de înaltă calitate și cu îmbunătățirile aduse acesteia. O bună diversitatea înseamnă un public țintă extins garantat. Plăcerea jucătorului este clar pusă pe primul loc, atât funcționalitatea cât și designul fiind adaptate la preferințele moderne. Aspectul clasic este menținut de atmosfera retro prezentă în sloturile pe care le produc. Printre acestea se regăsesc diverse opțiuni de pacanele gratis, dar 3 opțiuni de jocuri merită să fie încercate de toți jucătorii. Haideți să vedem care anume sunt acestea.

Retro Tematice

Jocurile cu tematică retro sunt considerate a fi mult mai dinamice, iar acest aspect se poate observa în  poveştile, sunetele, animaţiile şi designul utilizat. Sunt cel mai mult apreciate atât de jucătorii care deja și-au dezvoltat o preferință cât și de cei mai noi. Cei care acum fac cunoștință cu lumea jocurilor de noroc vor recunoaște sloturile retro drept pietre de temelie. Acestea sunt cele care au conturat apariția, popularitatea și distracția lumii cazinourilor. Cu toate acestea, tematica lor poate fi inspirată și din diverse filme sau seriale sau chiar și din cultura pop.

Esteticul care le definește poate fi ușor identificat cu scăparea din cotidian. La urma urmei, un joc bun știe să te scoată din rutină și să îți prezinte o cale distractivă. Este în firea umană să căutăm distracția, iar sloturile retro sau demonstrat fiabile în timp. Așa cum se spune, nu schimba un lucru dacă nu este stricat!

Demo

Jocurile demo au ajuns extrem de apreciate din diverse motive. Jocurile demo care pot fi jucate ajută la înțelegerea detaliilor regulilor jocului și a modului în care sistemul este configurat pentru a fi utilizat. Acest lucru poate face toată diferența între a ajunge cu câștiguri sau pierderi. Este un fel de precauție pentru a știi unde să vă stabiliți așteptările, dar, în același timp, vă garantează că demo-ul este acolo pentru a vă asigura că este un joc bun.

Pe de altă parte, jocurile care pot fi vizualizate dar nu jucate, vă permit să apreciați grafica, sunetul și designul aparatului îmbunătățit înainte de a lansa o nouă versiune a unui joc preferat. Pe lângă aceste două aspecte, jocurile demo oferă opțiunea de a profita de joc fără o investiție reală, deci inclusiv fără un câștig real. Atât jucătorii fideli cât și cei noi își pot exersa aptitudinile și strategiile prin intermediul demourilor. Sunt o alegere bună atunci când vrei să avansezi rapid și să îți dezvolți noi competențe fără a risca pierderi.

Speciale

Așa cum se poate observa și din denumire, sloturile speciale au simboluri speciale şi opţiuni avantajoase, ca rotirile gratuite, jackpoturile şi rundele bonus. Ceea ce distinge sloturile speciale EGT de restul este designul mai captivant conceput în jurul unei tematici spectaculoase. Ele pot fi găsite și în format gratis sau cu fonduri  virtuale, fără înregistrare sau depunere. Aceste caracteristici pot maximiza adrenalina jocului.

În plus, gama EGT include și opțiunea unor funcții speciale. Funcțiile sunt cunoscute pentru capacitatea creșterii substanțiale a şanselor de câştig. La jocurile clasice, funcția care se găsește cel mai mult este cea de gamble, care poate fi activată după fiecare câștig și are scopul dea dubla câștigul. Reversul însă poate fi destul de impunător, rezultând în pierderea câștigurilor. Jocul care începe fără o valoare fixă stabilită se numește  jackpot progresiv. Pe măsură ce jucătorii se bucură de sloturile EGT valoarea jackpotului va crește.

Concluzie

Jocurile cele mai populare au ajuns în această poziție din motive diferite. Anumiți oameni sunt într-adevăr mișcați de caracterul afectiv, preferința pentru clasic fiind datorată amintirilor și impresiei. Ca ființe emotive, tindem să rămânem marcați de acele lucruri care însoțesc amintirile pozitive. Pe de altă parte, unele jocuri reprezintă oportunități ideale pentru a simți adrenalina momentului. Factorul spontan al desfășurării evenimentelor și anticipării împreună cu detaliile inovatoare reușesc să acapareze interesul multora.

Cei nerăbdători pot beneficia de abundența câștigurilor posibile în cazul sloturilor speciale, în timp ce funcțiile speciale utilizate strategic pot asigura creșterea substanțială a câștigurilor. Bineînțeles, oportunitățile de dezvoltare a aptitudinilor fără a risca pierderi sunt cu adevărat avantajoase, considerând că se poate aloca o investiție de timp destul de semnificativă. Insa este important sa-ti controlezi bugetul, sa joci responsabil fara sa-ti transformi distractia in dependenta. Toți jucătorii ar trebui să profite de aceste oportunități și să își testeze noile limite.

Citeste in continuare

Diverse

Sighisoara – Un importat centru turistic al tarii

Publicat

pe

De

Sighisoara

Daca esti pasionat de istoria medievala, atunci este momentul sa ajungi in universul culturii si civilizatiei stravechi, la Sighisoara.

Vorbim despre un oras istoric foarte bine pastrat, cu o datare inregistrata inca din secolul al XII-lea. Principalul punct de atractie al acestui oras este reprezentat de arhitectura medievala splendida, dar si de zidul de aparare intact. Ceea ce este bine de stiut este faptul ca pe durata vacantei tale la Sighisoara vei putea descoperi case medievale bine conservate, strazi pietruite si turnuri de aparare cu adevarat impresionante.

Stiai ca Vlad Tepes, unul dintre cei mai importanti domnitori ai Tarii Romanesti, s-a nascut la Sighisoara?

Practic, acest oras este un centru cultural si istoric semnificativ pentru tara noastra. Odata ce ai ajuns la Sighisoara, te gandesti probabil ce ai putea sa vizitezi in fascinanta zona. Ei bine, incepem cu Cetatea de la Sighisoara, care este situata pe o colina de la marginea orasului. Zidurile ce inconjoara cetatea se intind pe o suprafata de aproximativ 1 km, iar cele 8 turnuri impresioneaza prin designul lor.

In partea interioara a cetatii vei regasi numeroase imobile ce au fost restaurate, cat si o biserica ce a fost construita in secolul al XIV-lea. An de an, la Cetatea de la Sighisoara se organizeaza un festival medieval cunoscut sub denumirea de „Festivalul Sighisoarei”.

Printre principalele obiective ale acestui festival se numara readucerea la viata a atmosferei medievale. Turisti din toate colturile lumii aleg sa ia parte la festival, fiind entuziasmati sa descopere mai multe detalii despre specificul zonei, iar sa gasesti o cazare in Sighisoara poate fi o adevarata provocare in acea perioada.

Peisaje pitoresti de exceptie

Pe langa atractiile turistice, Sighisoara se dovedeste a fi o destinatie de vacanta interesanta si din prisma peisajelor. Situata intr-o zona pitoreasca a Transilvaniei, aici poti sa admiri peisaje care mai de care mai frumoase. Dealurile, muntii acoperiti de paduri si vegetatia sunt doar cateva din motivele pentru care Sighisoara este o varianta excelenta. Pe durata lunilor de vara poti sa planifici drumetii montane si sa ai parte de numeroase activitati in aer liber.

Biserica din Sighisoara se numara printre obiectivele turistice de renume din zona. Cunoscuta si sub denumirea de „Biserica Manastirii Dominicane”, aceasta prezinta un design gotic si este totodata decorata cu vitralii, picturi murale si sculpturi.

Ceea ce este bine de stiut ca in oras se afla si Casa Vlad Dracul, un imobil asupra caruia planeaza diferite legende. La momentul actual, casa a fost transformata in muzeu, prezentand viata controversatului domnitor.

Si Piata Centrala din Sighisoara este deseori vizitata de turisti, tocmai datorita existentei restaurantelor, teraselor si a altor localuri unde acestia se pot bucura de preparate cu specific local.

Prin urmare, Sighisoara este considerata a fi un mic colt de rai pentru persoanele ce isi doresc sa descopere mai mult din atmosfera medievala de altadata. Aici te vei simti ca la curtile regale ale marilor familii imperiale, traind o experienta unica.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv17 ore ago

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Exclusiv17 ore ago

Complicitatea ASF la dimensiunea fraudei de la City Insurance/Intrebarea senatorului Ivan care l-a facut pe Presedintele ASF sa se bâlbâie si sa se inrosească.

Nu mai există nicăieri în lume un caz in care instituția desemnata de stat sa supravegheze vreo piata financiara bancara...

Exclusiv2 zile ago

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Exclusiv2 zile ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.3: ÊTES-VOUS PRÊT(E)S ?

Personajul următor al serialului nostru nu a venit ca o surpriză pentru redacție când a fost făcută schema aceasta de...

Exclusiv2 zile ago

1 oră au avut la dispoziție șefii să propună polițiștii care vor fi avansați înainte de termen

Știm cu toții că pilele și cei cu “blazon” sunt deja cunoscuți și nu erau surprize, dar problema e că...

Exclusiv2 zile ago

Despre dreptul la compensatia de chirie pentru politistii care au achizitionat locuinte anterior legii 288/2018!

Pe 03.04.2023, intr-un dosar al sindicatului Diamantul, ICCJ ( complet dcd) este investita sa lamureasca daca politistii care au incheiat...

Exclusiv5 zile ago

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Exclusiv5 zile ago

Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023

Pereți scorojiți și murdari, geamuri care nu se închid și care nu au feronerie, parchet putrezit, camera de baie cu...

Exclusiv6 zile ago

Instituția ar trebui să manifeste atenție sporită cu privire la echipamentele pe care le achiziționează pentru proprii angajați

Se pare că toate întâmplările din ultima perioadă cu privire la calitatea noii uniforme de poliție, amplu dezbătute atât în...

Exclusiv7 zile ago

  Zeus transformat in Hades!!!

Acum când știm ca lucrurile încep sa intre pe un făgaș normal in dosarul in care mai multe cadre ale...

Exclusiv7 zile ago

Special pentru Maica Stareță!/De la Nașu să trăiască!!!/Episodul III

 De la Maica Stareță citire:  ,,Nu-mi place minciuna. Poate e și un defect profesional că reușesc să o identific imediat....

Exclusivo săptămână ago

„Un sepuku politic ar fi minunat, zic eu!”

Primăria Ploiești a publicat adresa transmisă de Prefectura Prahova prin care solicită revocarea hotărârii Consiliului Local Ploiești privind trecerea Parcului...

Exclusivo săptămână ago

Bomba zilei/Observatorul Prahovean dezvăluie minciunile Primăriei Ploiești/A ratat fondurile Băncii Mondiale pentru tratarea bolnavilor de cancer

Sub semnatura lui Marius Nica , Observatorul Prahovean dezvăluie o noua minciuna a Primăriei Ploiești si prezinta un document oficial...

Exclusivo săptămână ago

Lume!Lume! Știri de ultimă oră de la Mînăstirea Ploiesti

Să vezi și să nu crezi, urmare a demersurilor noastre jurnalistice s-au supărat nevoie mare Măria sa Zeus din Olimp,...

Exclusivo săptămână ago

PROSTIA SI SMECHERIA….DE FAPT AU VRUT SA ACOPERE ILEGALITATILE FACUTE DE EL ȘI CEI CARE AU SEMNAT…

Scandalul privind de prelungirea contractului cu BCR, care ar trebui să asigure cofinanțarea proiectelor europene la Ploiești este departe de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!