Connect with us

Exclusiv

„Mafia gunoaielor” va prezinta filmul „Greu de ucis 2” – in varianata romaneasca de proasta calitate/Aspecte penale de o gravitate maxima in actiunile intreprinse de conducerea Parcului Industrial Brazi

Avatar

Publicat

pe

Incendiu la incineratorul de deșeuri periculoase din satul Negoiești, comuna Brazi! Incendiul a izbucnit la societatea Eco Burn, din Parcul Industrial Brazi, o stire banala la prima vedere.

Contextul nu mai este banal si faptul ca Eco Burn susține că incendiul a fost pus de o mână criminală are sustinere din punctul nostru de vedere si al investigatiilor derulate.

În timp ce au fost descoperite deșeuri medicale aruncate la întâmplare ca urmare a unei anchete derulate de Parchetul de pe lână Tribunalul Mureș, instituțiile statului rămân pasive la acțiunile administratorului parcului Brazi, societatea Brazi Industrial Parc S.A., de a sista utilitățile subscrisei în mod abuziv, fapt ce a împiedicat aceasta societate sa preia deșeurile de la spitalele și societățile pe care le deservea, pe piata aparand din neant un alt „jucator”.

Mai mult,  actualmente există spitale/comercianți ’’blocate/blocați’’ de deșeurile ce nu mai pot fi predate pentru incinerare – „jucatorul” aparut pe piata acaparand doar judetul Prahova, nereusind sa preia si contractele Eco Burn de la nivel national.

Situatia de fapt cu miros de Codul Penal:

In luna martie a anului 2020 domnul Director General a BRAZI INDUSTRIAL PARC S.A. (denumită în continuare Brazi) Ion Stoica (denumit în continuare dl Stoica) a semnat în numele acestei societăți și a transmis către Eco Burn  Notificarea nr. 665/11.03.2020 prin care i s-a comunicat rezilierea Contractului de Administrare și Prestări Servicii nr. 905/01.04.2015, Contractului de furnizare utilități nr. 906/01.04.2015, Contractului de închiriere nr. 907/01.04.2015.

Efectele acestei notificări au fost suspendate de Tribunalul Prahova prin Hotărârea nr. 314 pronunțată în Dosarul nr. 2083/105/2020.

Actualmente problema legalității acestei notificări urmează a fi tranșată de Judecătoria Ploiești prin soluția pe care o va adopta în Dosarul nr. 2066/105/2020.

Menționăm faptul că societatea Brazi are conturile blocate, din acest motiv i s-a solicitat să efectueze direct plăți către furnizorii de utilități, întrucât, în situația în care ar fi plătit în conturile Brazi, creditorii ce au instituit popriri  pe conturi ar fi executat sumele de bani din respectivele conturi, astfel încât întreg parcul industrial ar fi rămas nealimentat cu utilități – apă, gaze, electricitate.

Eco Burn a achitat lunar contravaloarea facturilor de utilități, direct în conturile furnizorilor de utilități, asigurând pe toată perioada contractuală alimentarea parcului cu utilități și susținând atât activitatea parcului, cât și a chiriașilor parcului.

In mod bizar, insusi marele director Ion Stoica a solicitat societatii Eco Burn să îi faca plăți în numerar, în valoare de 5.000 de lei, pentru a nu fi executate creanțele prin bancă.

În prezent efectele Notificării nr. 665/11.03.2020 sunt suspendate, însă dl Stoica a emis alte două noi notificări de reziliere în luna decembrie a anului 2020, respectiv Notificările de reziliere nr. 2836/02.12.2020 și 2850/03.12.2020.

Oare ce jocuri penale face acest domn Stoica?

În cuprinsul acestor notificări se menționează faptul că Eco Burn nu a achitat trei facturi aferente lunilor ianuarie, februarie și iunie ale anului 2020.

Aceste două noi notificări au ca temei creanțe presupus neachitate de către societate, neexistând însă debite neonorate de catre aceasta față de Brazi.

Și asupra acestor notificări respectiv a legalității sau nelegalității acestora urmează a se pronunța Tribunalul Prahova prin soluția pe care o va dispune în Dosarul nr. 5752/105/2020.

În 14.12.2021, societatea Brazi a sistat furnizarea de utilități societatii ECO BURN la punctul de lucru din comuna Brazi, in opinia noastra – in mod ilegal.

Administratorul Parcului a procedat la acest demers cu toate că situația contractuală nu a fost tranșată în mod definitiv de instanța de judecată competentă.

Această acțiune a fost menită a determina reprezentanții Eco Burn de a adopta o decizie sub presiune, condiționată si impusa, decizie ce urma a rezolva doar temporar furnizarea utilităților către subscrisa.

Astfel în data de 22.12.2020 reprezentanții Eco Burn  au fost chemați la sediul Consiliului Județean Prahova pentru a le fi prezentată și impusă singura opțiune avută la dispoziție pentru reluarea activității, respectiv încheierea unor acte adiționale la contracte menite a modifica durata acestora – cu încetare la data de 01.07.2021.

,,Negocierea,, a fost foarte clară – semnați minuta prin care va dați acordul cu privire la semnarea unui act adițional de încetare a contractelor la data de 01.07.2021 va dam drumul la utilități, nu semnați nu va dam drumul la utilități.

Menționăm, cu riscul de a ne repeta – utilitățile au fost si sunt plătite către furnizorii de utilități direct de către societatea ECOBURN S.R.L., Brazi având conturile blocate.

Această minută constată ,,propunerile’’ persoanelor prezente din partea Consiliului Județean Prahova si din partea Brazi, orice propunere a Eco Burn de soluționare amiabilă a situației nefiind acceptată, semnarea minutei făcându-se sub efectele unei acțiuni de intimidare si constrângere, fără ca reprezentanții ECO BURN să poată completa minuta sau sa aducă propuneri de modificare.

Deși, minuta este actul în care se consemnează rezultatul întâlnirii si trebuie să cuprindă toate mențiunile cu privire la ce s-a discutat, ce s-a decis si opiniile părților, reprezentanții Eco Burn nu au avut posibilitatea de a insera în conținutul acesteia nici măcar o opinie, un punct de vedere, mențiune, aceasta fiind întocmită de reprezentanții Consiliului Județean Prahova, semnarea acesteia fiind impusă reprezentanților societatii Eco Burn.

S-a solicitat atât în cadrul întâlnirii din 22.12.2020, cât și în cadrul întâlnirii din 28.12.2020, realizarea unui pontaj pentru a se stabili dacă      într-adevăr există facturi neonorate de Eco Burn astfel cum se susține în cuprinsul notificărilor de reziliere, însă acest lucru a fost refuzat, fără temei legal.

Începând cu data de 27.01.2021 și până la data acestui incediu „bizar”, respectiv mai bine de o lună de zile, societatea Eco Burn nu a mai desfășurat nicio activitate de incinerare a deșeurilor periculoase și nepericuloase întrucât nu dispune de utilitățile necesare acestui demers. Acest fapt a atras imposibilitatea societatii de a incinera deșeurile ce fuseseră deja colectate pentru eliminare.

Întrucât Eco Burn nu a dorit să semneze două acte adiționale abuzive la contractele încheiate cu Brazi Industrial Parc SA, utilitățile le-au fost sistate pentru a doua oară, tot ilegal.

Reprezentantii Eco Burn au solicitat sprijinul mai multor autorități, printre care și MINISTERULUI DEZVOLTĂRII, LUCRĂRILOR PUBLICE ȘI ADMINISTRAȚIEI, care veghează la îndeplinirea obligațiilor legale de către administratorii Parcurilor Industriale.

Parca asistam la un scenariu de film „Greu de ucis 2”, in varianata romaneasca de proasta calitate.

Astfel, comunicatul ECO Burn de azi demonstreaza ca datele noastre din investigatia compexa ce o derulam pe mafia gunoaielor este excata. Noi vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Cristina T.).

Comunicatul ECO BURN

„Activitatea de incinerare desfășurată la punctul de lucru din comuna Brazi a fost suspendată în data de 27.01.2021, când Brazi Industrial Parc SA a procedat la sistarea furnizării tuturor utilităților (apa, gaze, electricitate). Până în prezent furnizarea de utilități nu a fost reluată.

Ne arătăm în mod constant dorința de a soluționa amiabil orice dispută cu Brazi Industrial Parc SA, demarând în acest sens și procedura medierii, însă în prezent niciun acord nu a fost concretizat. Asupra subscrisei se exercită presiuni în vederea achitării unor presupuse debite restante ori a eliberării spațiului luat în folosință de la Brazi Industrial Parc SA.

Angajații subscrisei ce desfășurau activitate de teren sunt în șomaj tehnic din cauza acestui fapt.

Astfel, există suspiciuni că o persoană neautorizată și rău intenționată a procedat la declanșarea unui incendiu.

Organele competente urmează a investiga aceste aspecte și corobora situația presiunilor existente cu probele ce urmează a fi administrate.

Întrucât subscrisa nu dispune de gaze, incineratorul și anexele sale nu funcționează, astfel încât acesta nu reprezintă o cauză a incendiului.

Sperăm la o soluționare cu celeritate a acestei situații, subscrisa urmând a colabora cu organele competente pentru identificarea cauzelor ce au stat la baza izbucnirii incendiului.

Ținem a menționa că este posibil ca această situație să nu fi existat dacă subscrisa dispunea de utilități și își desfășura activitatea.

În acest sens, arătăm că am fost în imposibilitatea de a utiliza proprii hidranți (lipsa furnizării de apă) pentru a preîntâmpina ori stinge incendiul.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare
5 Comentarii

Exclusiv

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance?

Avatar

Publicat

pe

De

Procurorii români care au dormit tot anul 2021 (și în trecut) au ajuns la City Insurance abia ieri, 23 septembrie!

 Au ,,descins” ei ca să ridice documente sau ca să ascundă documente apte să fie folosite pentru a devoala natura ilicită a unor fonduri din alte jurisdicții (ca la Rompetrol?) Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia ieri, 23 sepetmbrie 2021, abia acum fac percheziții la City Insurance? De ce nu încep cu perchezițiile la ASF, care i-a lăsat din februarie 2021 până în prezent să mărească gaura cu 1,2 miliarde de lei? În total, chiar Nicu Marcu și ASF au închis ochii la majorarea găurii de la City Insurance cu 1,2 miliarde de lei (din februarie 2021 până în prezent), neridicând de îndată ce au pretins că au aflat de extrasul de cont falsificat de la City Insurance, dreptul City de a emite polițe RCA (și de garanții, care se adaugă), precizeaza analistul economic Radu Teodor Soviani. (Cristina T.).

Citeste in continuare

D.N.A.

GRAV/Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova/Inregistrari audio si DOCUMENTE/ Asteptam reactiile oficiale ale organelor de cercetare penala (I)

Avatar

Publicat

pe

De

Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost acuzați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție că ar fi constituit un grup infracțional organizat la care ar fi aderat toți procurorii și polițiștii de la DNA Ploiești cu scopul de a fabrica dosare penale unor „nevinovați”.

Astfel, procurorul Mircea Negulescu,  a fost exclus din magistratură dar oamenii sai sunt bine mersi si isi continua metodele si mijloacele pantentate de gruparea sus mentionata.

In cazul de fata sunt, in discutie, BCCO si DIICOT Prahova!

Este vorba depre o grupare coordonata de un anume avocat (B.N. din  Baroul Prahova), grupare din care mai fac parte ofiteri BCCO si procurori de la DIICOT Prahova, conform inregistrarilor audio si documentelor pe care le vom prezenta, partial, in aceasta prima parte.

Mentionam ca, persoana vatamata este de acord sa fie supusa si la Testul poligraf si detine multe alte probe covarsitoare pentru care, prin intermediul Ziarului Incisiv de Prahova face, public, plangere penala, autodenunt si denunt  iar ziarul nostru poate pune la dispozitia organelor de cercetare penala alte probe similare din alte cauze penale, cu acelasi autor – avocat interlop- daca i se vor solicita astfel de date.

Deci, domnule Liviu Matei, sef al DIICOT Ploiesti – ne miscam si noi cu talent sau facem joc de glezne ca tocmai despre ofiteri BCCO si procurori DIICOT Ploiesti ar putea fi vorba?

Nu ne vom referi aici la avocata Gherman de la Campina care a fost „mana in mana” cu procurorii, nici la santajul practicat de organele de politie si/sau de procurorul de caz din dosarul 5506/204/2016 la martori, la nivel de Campina, pentru ca nu asta este rolul presei, aceste aspecte ramanad in sarcina cercetarilor organelor in drept.

Rolul presei de investigatii este sa scoata la lumina ilegalitati savarsite si sa solicite un raspuns ferm, nu sa asiste la un „joc de glezne” cand este posibila condamnarea unui om, poate, nevinovat.

 In fapt, V.F. a fost inculpat in dosarul sus mentionat cu termen final, pe 30 septembrie 2021, la Curtea de Apel Ploiesti.

Ghinionul sau a fost ca a intalnit ca avocat pe B.N. din Baroul Prahova care l-a escrocat si de bani si      l-a determinat contra sumei de 1500 de euro sa semneze un denunt „ca sigur, pont primit de „avocatul escroc” de la Crima Organizata, pentru a beneficia de un 19’ din Codul Penal („Dacă în interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor art. 19 din Legea nr. 682/2002 privind protecţia martorilor, în condiţiile în care inculpatul a facilitat identificarea şi tragerea la răspundere penală a persoanei denunţate într-o altă cauză penală şi a beneficiat de reducerea la jumătate a limitelor de pedeapsă, efectele dispoziției penale menţionate se aplică tuturor cauzelor penale aflate pe rolul instanţelor de judecată, fără nicio limitare”).

In fapt, escrocul avocat care a incasat fara forme legale cei 1500 de euro pentru tovarasii sai de la BCCO si DIICOT i-a redactat inculpatului V.F. acest denunt la „sigur” pe care l-a pus sa il memoreze si sa il semneze pentru ca ulterior sa se deplaseze cu acesta la DIICOT Dambovita. (EXISTA PROBE CA ACEST DENUNT A FOST TRIMIS DE AVOCATUL ESCROC CLIENTULUI SAU SI/SAU MULTE ALTE PROBE IN ACEST SENS).

De frica, timorat si avand in vedere ca acest avocat escroc nu s-a prezentat la instanta, avand fel de fel de amanari pe caz de boala (cica) si se apropia termenul final prin care putea fi condamnat, avand o vadita temere indusa de avocatul escroc, V.F a achitat cei 1500 de euro si timorat a semnat denuntul despre care habar nu avea si a mers la DIICOT Dambovita sa il sustina cu infractorul disimulat in haine de avocat.

Iata denuntul fabricat de avocatul spagar si mafiot

DENUNT

Probe audio

Cei de la DIICOT Dambovita au clasat de pe scaun denuntul scris de avocatul escroc si obtinut de la BCCO.

Clasarea DIICOT Dambovita

„Va comunicam, prin prezenta, faptul ca denuntul dumneavoastra formulat la data de 03.02.2021 si inregistrat la unitatea noastra de parchet sub nr 23/VIII/1/2021, a fost clasat urmare a faptului ca datele furnizate nu pot conduce la stabilirea cu certitudine ca persoanele indicate in denunt savarsesc infractiunile la care faceti referire”.

Interesant ca raspunsul si verificarile au fost efectuate la o singura zi de la primirea denuntului, denuntul fiind efectuat miercuri 03.02.2021 si raspunsul dupa verificari fiind deja semnat la 05. 02.2021, vineri.

Imediat, avocatul escroc a promis clientului sau, V.F., ca va rezolva pana la final si l-a trimis la DIICOT Ploiesti, mentionad ca totul este aranjat.

Exact la o zi de la depunerea denuntului fabricat de avocatul escroc (19.04.2021), procurorul sef serviciu, Matei Liviu, transmite clientului avocatului mafiot ca aceasta lucrare a fost clasata deoarece cele „reclamate au mai fost cercetate in cadrul lucrarii nr 23/VIII/1/2021 a DIICOT- Biroul Teritorial Dambovita”.

Act DIICOT Ploiesti

Cand a fost sa mearga la DIICOT Ploiesti acesta a motivat ca are treaba si l-a trimis pe clientul sau (V.F) cu „practicanta” sa.

Fiind pandemie, cei de la DIICOT Ploiesti nu au reusit sa ii primeasca pe cei doi si acelasi denunt „fabricat” de avocatul escroc a fost trimis pe mail la DIICOT Ploiesti de catre „practicanta sa”. (Inregistrare audio).

Ce au in comun avocatul mafiot (B.N.), conducerea din partidul neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova unde mafiotul a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate (in mod ilegal si in afara prevederilor statutare ale acestui partid) si Restaurația oamenilor procurorului Negulescu Mircea si Marea recuplare la bani și la decizie ale acestora (vezi si cazul patronului barului Bravo – dacă va aduceți aminte de „Mafia de la Bravo”- care a fost numit noul director al CSM Ploiești – Ștefan Grozea) – este tocmai procurorul „Portocala”. Vom reveni si cu alte dosare in care acest mafiot a procedat la fel, tepuind clentii sai si chiar fiind pe blat cu procurorii ca cei care ii reprezinta sa fie condamnati, chiar daca nu existau probe.

Este cazul si celebrului caz al studentului din Ploiești folosit sub ”acoperire” de DIICOT ST Ploiesti, ucis de traficanții de droguri deoarece ofițerii și procurorii nu i-au oferit protecție.

Ca un deja-vu (fiind o practica utilizata in zeci de cazuri), avocatul mafiot dupa ce a fost demis de clentul sau V.F. refuza sa ii inapoieze banii dati in avans si pe care nu a emis chitante fiscale, ca in zeci de alte cazuri.

Chiar daca exista probe zdrobitoare (mesaje) prin care initial avocatul tepar a zis sa fie lasat pana pe 03/09.2021 ca sa gaseasca resurse ca banii sa fie inapoiati, dupa aceasta data acesta NU a mai raspuns nici la telefon si nici la mesaje.

Faptul ca a fost numit ilegal si nestatutar Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate in cadrul unui partidul neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova al carui conducere are garve probleme de integritate si penale nu ne mira, putand emite doar o prima parere: „Cine se aseamana se aduna”.

Vom reveni, cu detalii halucinante.

N.R – Ne intrebam, pe buna dreptate: Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova? Chiar vom sesiza, la randul nostru, organele de cercetare penala de la Bucuresti!

Sunt indicii temeinice de constituire a unui grup de crima organizata si de savarsirea mai multor infractiuni. (Cristina T.).

Update:

Precizări ale DIICOT Ploiesti:

 N.R – Precizarile solicitate de DIICOT Ploiesti sa fie inserate in articol pentru o mai buna „acuratete” sunt de fapt inserate in articol, in inregistrarile audio deja publicate pana la aceste cerinte. Prin aceste solicitari (care erau in inregsitari) nu au fost modificate prezentarile/dezvaluirile reale ale ziarului Incisiv de Prahova in prezentarea unor fapte infractionale.

 

 

 

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Ministerul Muncii a confirmat/Vaccinarea nu poate fi obligatorie/Impunerea vaccinării împotriva COVID-19 de către angajator nu este într un cadru legal

Avatar

Publicat

pe

De

Niciun angajat nu poate fi obligat de către angajator sa se vaccineze împotriva COVID-19, vaccinarea este un act medical preventiv, bazat pe consimțământul persoanei, iar impunerea vaccinării împotriva COVID-19 de către angajator nu este într un cadru legal.

Măsurile privind securitatea şi sănătatea în muncă nu pot să determine, în niciun caz, obligaţii financiare pentru salariaţi” și în același timp, dreptul la muncă nu poate fi îngrădit din aceste considerente, iar testarea angajaților cade exclusiv în sarcina angajatorului.

Acest lucru este întărit de răspunsul  Ministerului Muncii și Protecției Sociale adresat Instituției Avocatului Poporului. Conform considerentelor acestora, vaccinarea trebuie să fie voluntară(neobligatorie),  accesul la muncă nu poate fi condiționat de vaccinarea împotriva Sars-Cov-2, persoana angajată având dreptul la egalitatea de șanse și tratament, iar angajatorul are dreptul să dea dispoziții cu caracter obligatoriu pentru salariat, doar sub rezerva legalității lor.

(Cristina T.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Dacă procurorii au fost sesizați din ianuarie sau din aprilie 2021, de ce abia acum fac percheziții la City Insurance?

Procurorii români care au dormit tot anul 2021 (și în trecut) au ajuns la City Insurance abia ieri, 23 septembrie!...

D.N.A.2 zile ago

GRAV/Au innebunit B.C.C.O si D.I.I.C.O.T Prahova continuand „metehnele” procurorului Negulescu Mircea si/sau sunt pe „mana” cu un infractor pitit in haine de avocat ce tocmai a fost numit Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate al unui partid neparlamentar, de centru – dreapta, din Prahova/Inregistrari audio si DOCUMENTE/ Asteptam reactiile oficiale ale organelor de cercetare penala (I)

Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost acuzați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție că ar fi constituit un...

Exclusiv2 zile ago

Ministerul Muncii a confirmat/Vaccinarea nu poate fi obligatorie/Impunerea vaccinării împotriva COVID-19 de către angajator nu este într un cadru legal

Niciun angajat nu poate fi obligat de către angajator sa se vaccineze împotriva COVID-19, vaccinarea este un act medical preventiv,...

Exclusiv3 zile ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații (II)

Revenim la reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv3 zile ago

Din prima zi în care Nicu Marcu a fost numit Preşedinte ASF (28 iunie 2020), el a acţionat în scopul acoperirii fraudei de la City Insurance prin mângâierea pe creştet a City Insurance şi neobligarea în mod real de a aduce capital

Nicu Marcu a oferit mai mult de un an societăţii City Insurance, timp în care societatea, cu o cotă de...

Exclusiv4 zile ago

„V-am spus vreodata ca Misu Negritoiu, un alt lucrator in comertul exterior la Securitatii ne-exclusiviste, se ducea la sportul ne-exclusivist Golf, cu elicopterul?”

,,Incurajez pe cat mai multi sa descopere jocul de Golf. Acest frumos sport deloc exclusivist. Se poate practica la orce...

Exclusiv1 săptămână ago

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Vorbim despre reconstrucția stadionului Ilie Oană, templul fotbalului ploieștean, obiectiv care a devenit una dintre cele mai scumpe investiții din...

Exclusiv1 săptămână ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv1 săptămână ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv1 săptămână ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv2 săptămâni ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins...

Exclusiv2 săptămâni ago

Vântul schimbării bate în Politia Locala Ploiesti

Zvonurile conform carora „Calaretului pe calb alb” i s-ar pregati “debarcarea”de la sefia Politiei Locale Ploiesti par sa se adevereasca,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost eliberată din funcție ieri seară

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!