Connect with us

Featured

Ducii de Sussex, Harry și Meghan, au aruncat câteva „bombe”/Atunci i-am împușcat pe toți

Avatar

Publicat

pe

Atunci i-am împușcat pe toțiIncredibilul interviu al celui care trebuia, prin destin sau simpla așezare a stelelor, să fie rezerva biologică a familiei regale britanice Windsor, celebrul roșcat Harry și al soției sale, trecuta starleta de televiziune Meghan (nu mai știu cum, căci nu are importanță) reprezintă simbolic, dar cât de adevărat, răzbunarea finală, de dincolo de mormânt, a prințesei Diana și a unei generașii crescute să nu mai muncească.
Atașat ca un cățeluș de mânioasa starleta, cu mîna pe burtica de gravidă și mințind fără să clipească în fața lumii, Harry și-a executat fără milă familia care efectiv, dintr-un mediocru elev și leneș utilizator de etnobotanice, l-a transformat într-un prinț. Harry a trădat nu numai 1000 de ani de monarhie, dar a continuat lungul război purtat de forțele care sălășuiesc în lume, de distrugere a ultimei monarhii reale, stabile și puternice din lume. Cu obrăznicia unui alăptat la mierea taxelor britanice, fără nici un fel de morală sau simplă recunoștință prințisorul dominat sexual de mai experimentata sa soție, a lovit în absolut totul.Desigur ca dezamăgirea care poartă numele Harry nu este nouă. De când s-a lăsat fotografiat gol alături de o prietenă pe râurile Africe, surprins în poziții explicite alături de alte invitate în apartamentul unui hotel de lux de prin SUA, acest arogant fără nici un fel de substanță, nu a făcut nimic niciodată. A fost elev slab la cele mai bune școli ale lumii, a fost soldat mediocru într-o academie militară unde este doar vis să fie cineva admis și mai presus de orice a eșuat în tot ceea ce a întreprins în viața sa de om matur. Fără ajutorul direct al tatălui său, prințul Charles, care cu figura sa severă a reușit de câteva ori să îl strunească pe tinerelul care lupta pentru ecologie dar se ducea la concerte de trei parale prin Europa cu avionul privat al unui muzician uitat prin lumea celebrităților, acest Harry a dat măsura trădării totale și absolute.Harry a mințit și a manipulat pentru a permite uneia de prin America să declare că familia regală este rasistă. Că Meghan nu este decît parțial o minoritate vizibilă (doar dacă citești o afli, altfel toate rolurile sale mediocre pe care le-a jucat au fost numai de femei albe ambițioase, nemăritate, fără copii), iar fiul său este mai alb ca fraierul de Harry, pare că nu deranjează o magiciană a manipulării cum este Oprah Winfrey. Folosirea acestei veterane a scandalului și a manipulării ca suport mediatic pentru executarea în public a familiei regale britanice nu este absolut de loc o surpiză. În abecedarul manipularii de presă americane, Oprah a scris capitole întregi, distrugând de-a lungul carierei sale, mii de destine, dând foc unor instituții venerabile și provocând prin audiența sa în mijlocul poporului american drogat de televizor (să nu vă imaginați că Oprah citește vreo carte în cariera sa) emoții de egalitate și false sentimente de empatie.

Matroana marilor falsificări ale realității americane este în fond creierul din spatele masacrului anti monarhic de ziua femeii, organizat de către Meghan, cu ajutorul noului Philip Egalite, de limbă engleză (căci cel original francez a votat pentru execuția propriului frate, a cumnatei sale și moarte în chinuri a copiilor nevinovați ai cuplului regal închiși pe viață, fără a fi vreodată judecați în închisorile criminalei revoluții franceze). Ceea ce însă este important de aflat cine a comandat și plătit masacrul, mai ales că familia regală britanică este condusă de peste 70 de ani de către… o femeie.

Ca să acuzi familia regală de rasism este să nu amintești în minciunile tale că prima persoană care s-a opus discret și cu curaj politicilor de apartheid din Africa de Sud a fost tocmai regina Elisabeta II, adică bunica lui ala micu roșcatul, scandalul său cu premierul său din acea vreme, Margaret Thatcher fiind public și devenind celebru pentru faptul că suverana a folosit una din puterile sale constituționale și a avizat pe primul să ministru de problema gravă provocată de guvernul pe care îl conducea prin sprijinirea guvernului minoritar alb de la Pretoria.

Dar dacă minciuna cu rasismul ține la cei care cu o sticlă de bere în mână se uită vrăjiți la starleta ajunsă ducesă, drama lui Harry este însă dublă. Fiind repudiat de familia regală, acesta își atacă fără rușine sau minimă reținere, tatăl și fratele. Acest îmbuibat de privilegii, acest băiețas plin de aroganță și de frustrări sexuale neîmplinite, făcut bărbat doar pentru că a vrut o americancă să își salveze cariera în declin prin transformarea mariajului princiar în bâlci și cu bilete tăiate de văduva satului, și-a distrus relația de sânge.

Căci este clar că nu regina a fost ținta atacului american la adresa casei britanice ci moștenitorii săi. Doi viitori regi pe care Harry, individul cu mai multe decorații militare primite de la mam’mare decît acte de eroism real, sunt trădați de tocmai cel mai leneș prințișor. De unde fiul Dianei părea a fi doar victima unei americance cu grave probleme de bani și vampir vorace de tele celebritate, acum realizăm că de fapt, Harry este parte integrantă a planului.

Devine clar acum, indiferend de cum o analizezi, că lupta pentru distrugerea familiei Windsor este din nou în vigoare. A revenit cu mai mare ardoare, mai ales că finanțatorii sunt destul de cunoscuți, moguli australieni, analfabeți americani și desigur, cu ajutorul unui prinț vagabond, niște stângiști de prin regat. Toți sunt însă înnebuniți că dacă are loc transferul de la Charles la William (transferul de la actuala regina la Charles nu mai poate fi oprit) se pierde ocazia de distrugere a unei legături esențiale dintre națiunea britanică și istoria sa imperială. Și tocmai în condițiile unui Brexit dur pe care UK tocmai l-a traversat, un asemenea moment nu poate fi de loc bun pentru ei. Charles poate asigura o tranziție stabilă și perfect echilibrată, ceea ce Harry și soția nu pot oferi societății britanice. Căci Harry reprezintă neantul monarhiei britanice, nici de cum viitorul. Așa cum se vrea prezentat.

Condițiile sunt perfecte pentru a lovi monarhia, regina se află la zenit, prințul consort în spital, în situație medicală severă, iar Charles practic a devenit regent. Ca atare acum este momentul să fie luat fiul cel mic, și alături de actrița ratată să fie puse tunurile pe 1000 de ani de istorie. Căci în epoca minciunii mediatice, a lipsei de substanță a vieții lui Harry și a capacității imense de prostie și lipsă de judecată a utilizatorilor de Facebook și Instagram, să falsificăm este simplu. Își dă peste cap ochii madame Oprah la ce aude din gura actriței și gata, succesul este garantat. 17 milioane de adulatori ai sicofantului și prădător de bani mulți din taxele poporului britanic, s-au uitat în gura știrbă a uneia de prin America. Fără jenă, fără cultură sau educație, fără Dumnezeu sau identitate, fără milă sau măcar rușinea unei femei decente, Meghan, cea care s-a visat regina americană a UK, a mitraliat totul.

În mod evident atacul a fost minuțios pregătit, cuvintele cheie erau acolo, mesajale revoluționare erau acolo, răzbunarea puțind a frustrare de calici se vedea de la o poștă. Din vila lor de 15 milioane de dolari, indivizii aia doi vorbeau de cum nu le-a plătit nimeni securitatea fiului (Canada nu a știut cum să scape de ei mai repede, căci cuplul a vrut să fraierească întâi această țară să îi plătească luxul depravat) sau mai grav de cum au fost refuzați să servească, vezi doamne, Regatul Unit. Pai, cum să mai servești o națiune atunci când, ca la o corporație neloiala, cu caracter tranzitoriu, ți-ai dat demisia și ai tulit-o la trândăveală? Harry nu a dorit niciodată să își servească țara, iar Charles a știut acest lucru de foarte mult timp.

Încercarea nereușită a lui Meghan de a fi o victimă a rasismului britanic este deja o manipulare ordinară liberă de orice dovadă. Drama rămâne însă. Un prinț, al cîtelea oare în istoria lumii, și-a trădat familia, coroana și țara. De ziua femeii, cea mai nobila femeie a regatului s-a văzut judecată dupa decenii de muncă de una venită din prin preeriile americane. Lumea modernă nu mai respectă valoare, onoare, demnitate. Pentru un dolar, Harry prințul decavat și-a executat familia integral. Așa cum stă bine unui revoluționar de caviar.

Un singur lucru pare a substanția senzația de lovitură oficial organizată de către elementele radicale anarhiste și de stânga din SUA. O Casă Albă plină de resentimente față de Brexit și de actualul prim ministru britanic a lăudat declarațiile actriței și ale prințului vagabond. Căci acestă stângă americană, anarhică, putredă moral și plină de umori, are nevoie de sânge. Cum nu mai există nimeni în SUA, în afară de Trump și familia lui, ca să fie executat (practic elita americană a părăsit de mult continentul, încă de la începutul epocii Obama) probabil o nouă revoluție americană condusă de o actriță de televiziune să fie mai sexi decăt drama sângeroasă care se pregătește prin declanșarea conflictului cald cu Rusia pe tema Ucrainei.

Cert este că această declarație de la Casa Albă îmi spune, pe lângă temerile care le crează, că războiul cu familia regală britanică, dorința de a o distruge complet și de a îi fura istoria, identitatea și rolul său în lume, a intrat în etapă sa dinamică și decisivă. Măcar cea mai lungă și perfecționistă domnie din istoria britanică să nu cunoască trădarea americană a regalității milenar-mitice a Etiopiei sau vânzarea la tarabă a șahului iranian. Măcar ultimii ani ai celei de-a doua epoci elisabetane să fie pașnici. Căci este foarte clar pentru oricine are ochi să vadă, că regele Charles va avea o domnie complicată, iar William va fi talonat de o cumnată ageră în a face bani din minciuni și înjurat de un frate care chiar, prin ultima sa frază din interviu a arătat că el se consideră a fi mai bun rege, dislocând legitimitatea și încălcând regulile imuabile ale monarhiei.

Când îți declari soția cel fiind mai mare avantaj al coroanei britanice, americanca neștiind nici măcar unde se află mormintele creatorilor regatului pe care l-a înjurat fugind în trap-galop, de fapt te oferi să fi mult mai supus intereselor celor care îți plătesc luxul și minciuna depravată, decît cel care este pe tron și își apără identitatea milenară. Rezerva princiară a unui tron este tot timpul extrem de periculoasă pentru regele legitim, atunci când este doar un răzgâiat isteric.

Acum câțiva ani, timid, fără panașul globalist, dar identic ca metodă, a încercat unul și prin România. Îl chema Nicolae. A căzut ca și britanicul în patul vremelnic al dorinței. A fugit de paternitatea impusă cu forța și a încercat să intre, rupând ușile, la regele legitim aflat pe moarte. Dorea să fie reînscris în linia regală. Doar fermitatea legitimității a salvat România de un viitor prințisor supus intereselor anarhice. Rezultatul final obținut a fost însă același, iar Nicolae nici măcar nu l-a văzut. Căci nu ai cum să vezi dacă nu ai citit cu adevărat despre marile trădări în istorie. Nicolae a îngropat definitiv regalitatea românească.

După actuala generație legitimă nu se mai află nimeni să ducă pe mai departe moștenirea și desigur să fie soluție alternativă dacă istoria o cere. Voi mai spune doar atât: God save the Queen!

H.D. Hartmann

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Avatar

Publicat

pe

De

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul de droguri. Ziarul Incisiv de Prahova a atras atentia, in repetate randuri, despre acest flagel in care sunt implicati si personaje de mare „clasa”sociala si/sau personaje din sistemul de siguranta nationala.

Iata ca DIICOT Craiova a ajuns sa actioneze pe raza judetului Prahova.

De asemenea, nu mai este o stire/noutate ca marile cazuri „sensibile” nu mai sunt lucrate de unitatile de parchet din Prahova, acestea facand obiectul cercetarilor la parchetele din Bucursti si/sau alte parchete din tara (vezi cazurile mafiei deseurilor si de mediu Conpet SA Ploiesti, OMV, Rompetrol etc care sunt lucrate de la centru –doar cazul Vega ramanand, se pare, la un parchet din Prahova).

Este de notorietate ca fabrica de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova a beneficiat de protectia personala a comandantului SRI Prahova de la aceea data, col Marin Constantin – alaturi de alte firme din zona defavorizata Filipestii de Padure.

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost depistat de DIICOT Craiova în urma unui flagrant.

Inițial a fost prins un tânăr de 21 de ani în timp ce vindea cocaină în Cornu, Prahova (ne intrebam unde erau organele noastre locale, tineau de sase?).

 Ulterior a fost prins în flagrant Vlad Timiș, în vârstă de 22 de ani, când intenționa să ridice banii de pe urma vânzării cocainei de la primul tânăr. La momentul flagrantului a fost și testat, fiind depistat drogat cu cocaină.

Vlad Timiș, Radu Timiș Jr., Radu Timiș Senior, Cristina Timiș, Ștefan Timiș și Luca Timiș

Radu Timiș deține una dintre cele mai de succes afaceri din România, fiind numit “Regele Mezelurilor”. Acesta deține compania Cris-Tim, una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din țară. Conform businessmagazin.ro, Profilul lui Radu Timiş a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2020. El ocupă locul 73 în acest clasament, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului de afaceri.

Afaceristul are 5 copii: 4 băieți și o fată; toți fiind implicați în afacerea familiei.

Fiul lui Radu Timiș a fost arestat preventiv marți seara, 14 septembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, alături de un alt inculpat. Cei doi au contestat măsura preventivă.

Solutia pe scurt:În temeiul art.226 din C.pr.pen. art.223 alin.2 din Codul de procedură penală rap. la art.202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e din C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timis Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.p.p. cheltuielile privind avocaţii din oficiu rămân în sarcina statului Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru cei prezen?i ?i de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 14.09.2021, ora 20.35.” Vom reveni. (Crsitina T.).

 

 

Citeste in continuare

Featured

Academia de Poliție are începând de ieri un nou comandant/rector/Numele lui este Claudiu Chindriș și este fost ofițer SRI și „Doi și-un sfert”.

Avatar

Publicat

pe

De

A avut diverse funcții în ambele servicii de informații, iar printre acestea am reușit să aflu că a fost șef al Departamentului de Informații și Protecție Internă din Ministerul de Interne, șeful Serviciului Județean de Protecție Internă Cluj și șeful Departamentului de Analiză din Academia SRI. Ce nu mi-e clar, însă, e ordinea în care a deținut aceste poziții și perioada.
Backgroundul noului comandant al Academiei de Poliție îmi indică faptul că la nivelul conducerii Ministerului de Interne s-a ajuns la aceeași concluzie care se poate desprinde din toate anchetele mele din ultimii ani: dezastrul e atât de mare la Academia de Poliție încât un civil nu ar avea nicio șansă să curețe mizeria de acolo, astfel încât e nevoie de o mână de fier care să poată repara #urgia. Astea ar fi premisele teoretice, însă în mod evident că o schimbare structurală în Academia de Poliție nu poate fi făcută de un singur om, oricine ar fi el.
Există un alt lucru interesant în biografia lui Claudiu Chindriș: nu are doctorat – este doctorand la UBB începând cu anul trecut – și nu a absolvit Academia de Poliție – este absolvent de facultate și masterat la UBB. Asta însemnă că nu va avea nicio sensibilitate morală față de vreunul dintre „foștii domni profesori” din Academie, ceea ce înseamnă că nu îl leagă nimic de niciuna dintre rețelele de plagiat și de corupție împământenite acolo.
Sursele mele din Academie mi-au spus că în dimineața aceasta fosta conducere a început să elibereze birourile. Înainte de ora 8:00, de pe ușa biroului rectorului a fost dată jos plăcuța cu numele lui David Ungureanu aka două doctorate, două plagiate. Acesta a fost semnul pentru angajații Academiei că schimbarea conducerii s-a produs.
Problema, din punctul meu de vedere, e alta: gașca prietenilor lui Adrian Iacob – Marius Mihăilă, în frunte cu David Ungureanu, Bogdan Țonea & Co, a stat șase luni la conducerea Academiei, timp în care a făcut prăpăd doar pentru a se asigura că își securizează posturile și privilegiile în viitor. Una dintre schimbările făcute de aceștia a fost introducerea în Carta Universitară a posibilității de a ocupa orice funcție academică – inclusiv de prorector și decan – de persoane care nu sunt cadre didactice și nici nu au doctorat.
Cert este că  începe o nouă etapă la Academia de Poliție, cu o nouă conducere. Rămâne de văzut ce va presupune această nouă etapă, dezvaluie Emilia Sercan. (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Avatar

Publicat

pe

De

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar ea le-a introdus in piata asigurarilor, prin lipsa reala de supraveghere.

Hotnews publica doua tabele comparative cu oferta pentru aceeasi masina – acelasi sofer primita prin intermediul brokerilor de asigurare. Dupa anunutul ca City Insurance a sifonat banii asiguratilor sub privirea si complicitatea ASF, care a aderat la aceasta sifonare, in doar 10 zile, asiguratorii au scumpit politele RCA, cu zeci de procente. Spre exemplu, Euroins a scumpit de la 418 la 603 lei asigurarea la 6 luni, respectiv cu 44%. Datele obtinute de hotnews arata ca Grawe a scumpit de la 536 la 935 de lei aceeasi asigurare (cu 74% din 3 pana in 15 septembrie). Asta nu este piata functionala! Asta este piata de furt! Ca si la Astra si in cazul City Insurance, problema nu este ca pretul asigurarilor RCA era prea mic! Ci pentru ca sumele se sifonau din societati, in beneficiul grupurilor de interese si in dauna populatiei, cu complicitatea supraveghetorului, care era ,,pacalit” sa nu verifice extrase de cont false ale lui City si astfel nu obligau actionarii sifonari sa aduca capital. Scumpirea asigurarilor cu 44%-74% NU este consecinta cvasi-falimentului City si devoalarii fraudei. Scumpirea asigurarilor este un ESEC de supraveghere, care trebuie corectat astfel: 1. Demiterea intregii conduceri ASF si sesizarea parchetului pentru a determina gradul de complicitate al fiecarui functionar responsabil la lipsa de supraveghere. 2. Autosesizarea Parchetului in privinta pasivitatii conducerii ASF care asista la majorari de preturi de 44%-74% FARA motivatie economica reala. 3. Sesizarea Consiliului Concurentei privind intelegerea la pret de catre ceilalti asiguratori din piata, inclusiv abuzul de pozitie dominanta. In trecut, sub mandatul lui Misu Negritoiu, asa cum am sesizat Parlamentul inca din iarna 2014-2015, asiguratorii s-au mai inteles la pret, fiind amendati cu zeci de milioane de Euro de Consiliul Concurentei. E drept ca acest Consiliu a dat sanctiunea la 3 ani dupa ce eu sesizasem oficial Parlamentul privind inducerea artificiala si nesustenabila de catre Misu Negritoiu a scumpirii asigurarilor, in acelasi scop ca si la City Insurance: actionarii sifonari sa nu aduca capital ci sa acopere sifonarile din scumpiri, dezvaluie analistul Radu Teodor Soviani.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar ea le-a introdus in piata asigurarilor, prin lipsa reala de supraveghere. Hotnews publica doua tabele comparative cu oferta pentru aceeasi masina – acelasi sofer primita prin intermediul brokerilor de asigurare.

Dupa anunutul ca City Insurance a sifonat banii asiguratilor sub privirea si complicitatea ASF, care a aderat la aceasta sifonare, in doar 10 zile, asiguratorii au scumpit politele RCA, cu zeci de procente.

Spre exemplu, Euroins a scumpit de la 418 la 603 lei asigurarea la 6 luni, respectiv cu 44%.

Datele obtinute de hotnews arata ca Grawe a scumpit de la 536 la 935 de lei aceeasi asigurare (cu 74% din 3 pana in 15 septembrie). Asta nu este piata functionala! Asta este piata de furt! Ca si la Astra si in cazul City Insurance, problema nu este ca pretul asigurarilor RCA era prea mic!

Ci pentru ca sumele se sifonau din societati, in beneficiul grupurilor de interese si in dauna populatiei, cu complicitatea supraveghetorului, care era ,,pacalit” sa nu verifice extrase de cont false ale lui City si astfel nu obligau actionarii sifonari sa aduca capital. Scumpirea asigurarilor cu 44%-74% NU este consecinta cvasi-falimentului City si devoalarii fraudei. Scumpirea asigurarilor este un ESEC de supraveghere, care trebuie corectat astfel:

1. Demiterea intregii conduceri ASF si sesizarea parchetului pentru a determina gradul de complicitate al fiecarui functionar responsabil la lipsa de supraveghere.

2. Autosesizarea Parchetului in privinta pasivitatii conducerii ASF care asista la majorari de preturi de 44%-74% FARA motivatie economica reala.

3. Sesizarea Consiliului Concurentei privind intelegerea la pret de catre ceilalti asiguratori din piata, inclusiv abuzul de pozitie dominanta. In trecut, sub mandatul lui Misu Negritoiu, asa cum am sesizat Parlamentul inca din iarna 2014-2015, asiguratorii s-au mai inteles la pret, fiind amendati cu zeci de milioane de Euro de Consiliul Concurentei. E drept ca acest Consiliu a dat sanctiunea la 3 ani dupa ce eu sesizasem oficial Parlamentul privind inducerea artificiala si nesustenabila de catre Misu Negritoiu a scumpirii asigurarilor, in acelasi scop ca si la City Insurance: actionarii sifonari sa nu aduca capital ci sa acopere sifonarile din scumpiri. #nimicpentrupopulatie.

Cele doua tabele comparative, publicate in exclusivitate de Adrian Vasilache pe hotnews.ro:

Oferta din 3 septembrie 2021:

Oferta din 14 septembrie 2021:

 

(Cerasela N.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv19 ore ago

Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim Filipestii de Padure-Prahova, arestat pentru trafic de droguri in Prahova/Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova a actionat, prompt, pe raza judetului Prahova

Nu mai este o noutate ca pe raza judetului Prahova se consuma droguri si exista retele foarte dezvlotate privind traficul...

Exclusiv19 ore ago

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance/Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

Autoritatea de Supraveghere Financiară și șeful ei, contabilul de ocol silvic Nicu Marcu, asistă complice la distorsiunile pe care chiar...

Exclusiv2 zile ago

Deșeuri periculoase în care se identifică mercur in Prahova/ECOMASTER și OIL DEPOL beneficiaza de susținerea lui Florin Diaconu, șeful APM Prahova/Funcționarea depozitului de deșeuri periculoase in Prahova fără o autorizație de mediu valabilă/Autoritatea contractantă va transporta deșeurile peste 400 km, de la Cluj la Prahova, urmând să le trateze în depozitul deținut de ei în satul Târgșoru Nou, comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova

Incisiv de Prahova a avut, din nou, DREPTATE!  Dezvaluiri pertinente si probate! E o luptă continuă cu mafiile. Sunt mai...

Exclusiv3 zile ago

Ziarul Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala competente si a sesizat si solicitat OFICIAL sprijinul celor de la CENTRUL NATIONAL DE RASPUNS LA INCIDENTE DE SECURITATE CIBERNETICA – CERT-RO pentru ca vinovatii atacurilor cibernetice sa fie identificati si deferiti parchetului

Site-ul care sustine interfata ziarului Incisiv de Prahova a fost blocat catava zile (in weekend) prin atacuri de tip flood,...

Exclusiv4 zile ago

PROMO/In curand doamna Nicoleta Catalina Bozianu? In sfarsit?/Prea tarziu?!!!/ Slabe sperante/In curand vom publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului”

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica episodul VII din „Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile...

Exclusiv4 zile ago

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins...

Exclusiv7 zile ago

Vântul schimbării bate în Politia Locala Ploiesti

Zvonurile conform carora „Calaretului pe calb alb” i s-ar pregati “debarcarea”de la sefia Politiei Locale Ploiesti par sa se adevereasca,...

Exclusiv1 săptămână ago

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a fost eliberată din funcție ieri seară

Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 ani și la doar 42 ani era un veritabil tânăr pensionar,...

Exclusiv1 săptămână ago

Vazand cum turbeaza cel care a subordonat justitia SRI-ului prin protocolul din 1998 dintre Ministerul Justitei si SRI, Florin Citu imi redevine nu numai simpatic ci foarte simpatic

Vazand cum turbeaza cel care a subordonat justitia SRI-ului prin protocolul din 1998 dintre Ministerul Justitei si SRI, in urma...

Exclusiv1 săptămână ago

,,Ministrii de la usereu si plus si-au scris demisiile/Speculatorii isi incarca armele”/Papusarii sunt aceiasii – Marionetele s-au schimbat

Leul este la minim istoric. Scriam in septembrie 2009: ,,Probabil că nu exista vreun moment mai prost pentru ca hormonii...

Exclusiv2 săptămâni ago

Polițisti amenințați și loviți cu parul/Ziua si ultrajul.

S-a întâmplat ieri după-amiază, unde colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Drăguțești-IPJ Gorj au intervenit la un conflict în...

Exclusiv2 săptămâni ago

Steliane, ce demersuri ai facut pentru excluderea din magistratura a procurorilor de rang inalt sau nu, care au activat si eventual semnat protocoale cu SRI?/Drum bun, cale batuta Steliane!

Stelian Ion, ministru revocat al Justitiei (a carui revocare Iohannis o analizeaza). ,,Am primit semnale ca procedura de selectie a...

Exclusiv2 săptămâni ago

Sotia fostului cetatean ucrainean Eugen Tomac, numită de Guvern în Consiliul de Administrație al Engie/PMP in opozitie fata de guvernare cu mesaje transante sau la guvernare cu pacturi absconse?

„Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari...

Exclusiv2 săptămâni ago

Nu dau doi bani pe voi, cei care le platiti salariile

,Si ce o sa ne faca”? V-ati intrebat vreodata de ce turnatorul Securitatii Manole angajeaza in sinecuri pe alde Dancila...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Noaptea, ca hoţii!”/Directorul general al Politiei Locale Ploiesti, Catalin Albu, schimba comisia de disciplina a institutiei/Actiunea a beneficiat de un nivel de secretizare – strict secret de importanţă deosebită, strict secret sau secret chiar fata de subordonati

In data de 24 iulie va dezvaluiam intentia celui „plantat” la conducerea Politiei Locale Ploiesti de a infiinta o noua...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!