Connect with us

Featured

Ducii de Sussex, Harry și Meghan, au aruncat câteva „bombe”/Atunci i-am împușcat pe toți

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Atunci i-am împușcat pe toțiIncredibilul interviu al celui care trebuia, prin destin sau simpla așezare a stelelor, să fie rezerva biologică a familiei regale britanice Windsor, celebrul roșcat Harry și al soției sale, trecuta starleta de televiziune Meghan (nu mai știu cum, căci nu are importanță) reprezintă simbolic, dar cât de adevărat, răzbunarea finală, de dincolo de mormânt, a prințesei Diana și a unei generașii crescute să nu mai muncească.
Atașat ca un cățeluș de mânioasa starleta, cu mîna pe burtica de gravidă și mințind fără să clipească în fața lumii, Harry și-a executat fără milă familia care efectiv, dintr-un mediocru elev și leneș utilizator de etnobotanice, l-a transformat într-un prinț. Harry a trădat nu numai 1000 de ani de monarhie, dar a continuat lungul război purtat de forțele care sălășuiesc în lume, de distrugere a ultimei monarhii reale, stabile și puternice din lume. Cu obrăznicia unui alăptat la mierea taxelor britanice, fără nici un fel de morală sau simplă recunoștință prințisorul dominat sexual de mai experimentata sa soție, a lovit în absolut totul.Desigur ca dezamăgirea care poartă numele Harry nu este nouă. De când s-a lăsat fotografiat gol alături de o prietenă pe râurile Africe, surprins în poziții explicite alături de alte invitate în apartamentul unui hotel de lux de prin SUA, acest arogant fără nici un fel de substanță, nu a făcut nimic niciodată. A fost elev slab la cele mai bune școli ale lumii, a fost soldat mediocru într-o academie militară unde este doar vis să fie cineva admis și mai presus de orice a eșuat în tot ceea ce a întreprins în viața sa de om matur. Fără ajutorul direct al tatălui său, prințul Charles, care cu figura sa severă a reușit de câteva ori să îl strunească pe tinerelul care lupta pentru ecologie dar se ducea la concerte de trei parale prin Europa cu avionul privat al unui muzician uitat prin lumea celebrităților, acest Harry a dat măsura trădării totale și absolute.Harry a mințit și a manipulat pentru a permite uneia de prin America să declare că familia regală este rasistă. Că Meghan nu este decît parțial o minoritate vizibilă (doar dacă citești o afli, altfel toate rolurile sale mediocre pe care le-a jucat au fost numai de femei albe ambițioase, nemăritate, fără copii), iar fiul său este mai alb ca fraierul de Harry, pare că nu deranjează o magiciană a manipulării cum este Oprah Winfrey. Folosirea acestei veterane a scandalului și a manipulării ca suport mediatic pentru executarea în public a familiei regale britanice nu este absolut de loc o surpiză. În abecedarul manipularii de presă americane, Oprah a scris capitole întregi, distrugând de-a lungul carierei sale, mii de destine, dând foc unor instituții venerabile și provocând prin audiența sa în mijlocul poporului american drogat de televizor (să nu vă imaginați că Oprah citește vreo carte în cariera sa) emoții de egalitate și false sentimente de empatie.

Matroana marilor falsificări ale realității americane este în fond creierul din spatele masacrului anti monarhic de ziua femeii, organizat de către Meghan, cu ajutorul noului Philip Egalite, de limbă engleză (căci cel original francez a votat pentru execuția propriului frate, a cumnatei sale și moarte în chinuri a copiilor nevinovați ai cuplului regal închiși pe viață, fără a fi vreodată judecați în închisorile criminalei revoluții franceze). Ceea ce însă este important de aflat cine a comandat și plătit masacrul, mai ales că familia regală britanică este condusă de peste 70 de ani de către… o femeie.

Ca să acuzi familia regală de rasism este să nu amintești în minciunile tale că prima persoană care s-a opus discret și cu curaj politicilor de apartheid din Africa de Sud a fost tocmai regina Elisabeta II, adică bunica lui ala micu roșcatul, scandalul său cu premierul său din acea vreme, Margaret Thatcher fiind public și devenind celebru pentru faptul că suverana a folosit una din puterile sale constituționale și a avizat pe primul să ministru de problema gravă provocată de guvernul pe care îl conducea prin sprijinirea guvernului minoritar alb de la Pretoria.

Dar dacă minciuna cu rasismul ține la cei care cu o sticlă de bere în mână se uită vrăjiți la starleta ajunsă ducesă, drama lui Harry este însă dublă. Fiind repudiat de familia regală, acesta își atacă fără rușine sau minimă reținere, tatăl și fratele. Acest îmbuibat de privilegii, acest băiețas plin de aroganță și de frustrări sexuale neîmplinite, făcut bărbat doar pentru că a vrut o americancă să își salveze cariera în declin prin transformarea mariajului princiar în bâlci și cu bilete tăiate de văduva satului, și-a distrus relația de sânge.

Căci este clar că nu regina a fost ținta atacului american la adresa casei britanice ci moștenitorii săi. Doi viitori regi pe care Harry, individul cu mai multe decorații militare primite de la mam’mare decît acte de eroism real, sunt trădați de tocmai cel mai leneș prințișor. De unde fiul Dianei părea a fi doar victima unei americance cu grave probleme de bani și vampir vorace de tele celebritate, acum realizăm că de fapt, Harry este parte integrantă a planului.

Devine clar acum, indiferend de cum o analizezi, că lupta pentru distrugerea familiei Windsor este din nou în vigoare. A revenit cu mai mare ardoare, mai ales că finanțatorii sunt destul de cunoscuți, moguli australieni, analfabeți americani și desigur, cu ajutorul unui prinț vagabond, niște stângiști de prin regat. Toți sunt însă înnebuniți că dacă are loc transferul de la Charles la William (transferul de la actuala regina la Charles nu mai poate fi oprit) se pierde ocazia de distrugere a unei legături esențiale dintre națiunea britanică și istoria sa imperială. Și tocmai în condițiile unui Brexit dur pe care UK tocmai l-a traversat, un asemenea moment nu poate fi de loc bun pentru ei. Charles poate asigura o tranziție stabilă și perfect echilibrată, ceea ce Harry și soția nu pot oferi societății britanice. Căci Harry reprezintă neantul monarhiei britanice, nici de cum viitorul. Așa cum se vrea prezentat.

Condițiile sunt perfecte pentru a lovi monarhia, regina se află la zenit, prințul consort în spital, în situație medicală severă, iar Charles practic a devenit regent. Ca atare acum este momentul să fie luat fiul cel mic, și alături de actrița ratată să fie puse tunurile pe 1000 de ani de istorie. Căci în epoca minciunii mediatice, a lipsei de substanță a vieții lui Harry și a capacității imense de prostie și lipsă de judecată a utilizatorilor de Facebook și Instagram, să falsificăm este simplu. Își dă peste cap ochii madame Oprah la ce aude din gura actriței și gata, succesul este garantat. 17 milioane de adulatori ai sicofantului și prădător de bani mulți din taxele poporului britanic, s-au uitat în gura știrbă a uneia de prin America. Fără jenă, fără cultură sau educație, fără Dumnezeu sau identitate, fără milă sau măcar rușinea unei femei decente, Meghan, cea care s-a visat regina americană a UK, a mitraliat totul.

În mod evident atacul a fost minuțios pregătit, cuvintele cheie erau acolo, mesajale revoluționare erau acolo, răzbunarea puțind a frustrare de calici se vedea de la o poștă. Din vila lor de 15 milioane de dolari, indivizii aia doi vorbeau de cum nu le-a plătit nimeni securitatea fiului (Canada nu a știut cum să scape de ei mai repede, căci cuplul a vrut să fraierească întâi această țară să îi plătească luxul depravat) sau mai grav de cum au fost refuzați să servească, vezi doamne, Regatul Unit. Pai, cum să mai servești o națiune atunci când, ca la o corporație neloiala, cu caracter tranzitoriu, ți-ai dat demisia și ai tulit-o la trândăveală? Harry nu a dorit niciodată să își servească țara, iar Charles a știut acest lucru de foarte mult timp.

Încercarea nereușită a lui Meghan de a fi o victimă a rasismului britanic este deja o manipulare ordinară liberă de orice dovadă. Drama rămâne însă. Un prinț, al cîtelea oare în istoria lumii, și-a trădat familia, coroana și țara. De ziua femeii, cea mai nobila femeie a regatului s-a văzut judecată dupa decenii de muncă de una venită din prin preeriile americane. Lumea modernă nu mai respectă valoare, onoare, demnitate. Pentru un dolar, Harry prințul decavat și-a executat familia integral. Așa cum stă bine unui revoluționar de caviar.

Un singur lucru pare a substanția senzația de lovitură oficial organizată de către elementele radicale anarhiste și de stânga din SUA. O Casă Albă plină de resentimente față de Brexit și de actualul prim ministru britanic a lăudat declarațiile actriței și ale prințului vagabond. Căci acestă stângă americană, anarhică, putredă moral și plină de umori, are nevoie de sânge. Cum nu mai există nimeni în SUA, în afară de Trump și familia lui, ca să fie executat (practic elita americană a părăsit de mult continentul, încă de la începutul epocii Obama) probabil o nouă revoluție americană condusă de o actriță de televiziune să fie mai sexi decăt drama sângeroasă care se pregătește prin declanșarea conflictului cald cu Rusia pe tema Ucrainei.

Cert este că această declarație de la Casa Albă îmi spune, pe lângă temerile care le crează, că războiul cu familia regală britanică, dorința de a o distruge complet și de a îi fura istoria, identitatea și rolul său în lume, a intrat în etapă sa dinamică și decisivă. Măcar cea mai lungă și perfecționistă domnie din istoria britanică să nu cunoască trădarea americană a regalității milenar-mitice a Etiopiei sau vânzarea la tarabă a șahului iranian. Măcar ultimii ani ai celei de-a doua epoci elisabetane să fie pașnici. Căci este foarte clar pentru oricine are ochi să vadă, că regele Charles va avea o domnie complicată, iar William va fi talonat de o cumnată ageră în a face bani din minciuni și înjurat de un frate care chiar, prin ultima sa frază din interviu a arătat că el se consideră a fi mai bun rege, dislocând legitimitatea și încălcând regulile imuabile ale monarhiei.

Când îți declari soția cel fiind mai mare avantaj al coroanei britanice, americanca neștiind nici măcar unde se află mormintele creatorilor regatului pe care l-a înjurat fugind în trap-galop, de fapt te oferi să fi mult mai supus intereselor celor care îți plătesc luxul și minciuna depravată, decît cel care este pe tron și își apără identitatea milenară. Rezerva princiară a unui tron este tot timpul extrem de periculoasă pentru regele legitim, atunci când este doar un răzgâiat isteric.

Acum câțiva ani, timid, fără panașul globalist, dar identic ca metodă, a încercat unul și prin România. Îl chema Nicolae. A căzut ca și britanicul în patul vremelnic al dorinței. A fugit de paternitatea impusă cu forța și a încercat să intre, rupând ușile, la regele legitim aflat pe moarte. Dorea să fie reînscris în linia regală. Doar fermitatea legitimității a salvat România de un viitor prințisor supus intereselor anarhice. Rezultatul final obținut a fost însă același, iar Nicolae nici măcar nu l-a văzut. Căci nu ai cum să vezi dacă nu ai citit cu adevărat despre marile trădări în istorie. Nicolae a îngropat definitiv regalitatea românească.

După actuala generație legitimă nu se mai află nimeni să ducă pe mai departe moștenirea și desigur să fie soluție alternativă dacă istoria o cere. Voi mai spune doar atât: God save the Queen!

H.D. Hartmann

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Andrei Volosevici, Albu Catalin, Enita Alexandru, ITM Prahova, Enita Cristian Valentin de la Garda Nationala de Mediu si mafia deseurilor

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Incisiv de Prahova va publica, saptamana viitoare, investigatia „Andrei Volosevici, Albu Catalin, Enita Alexandru, ITM Prahova, Enita Cristian Valentin de la Garda Nationala de Mediu si mafia deseurilor”.
In aceasta investigatie vom incerca sa raspundem la urmatoarele intrebari:
1. De ce a riscat un dosar penal nasul edilului in scoaterea ilegala a unui post de functionar public la Politia Locala Ploiesti, pentru Enita Alexandru?
2. De ce a „fortat” primarul Andrei Volosevici noua organigrama a Politiei Locale Ploiesti, organigrama prin care s-a creat un post de sef serviciu pentru Enita Alexandru, intrat ilegal in randul functionarilor publici?
3. De ce ITM Prahova apara angajatorul Politia Locala Ploiesti in detrimentul politistilor locali, contrar tuturor prevederilor legale?
4. Ce legaturi sunt intre intrebarile de mai sus si Enita Cristian Valentin, numit la 24 iunie 2022 in functia de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Garzii Nationale de Mediu?
Nota: Numirea lui Enita Cristian Valentin a fost efectuata la propunerea unui parlamentar de Prahova si cu sprijinul mafiei deseurilor.
La data de 10.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul: „Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”.

Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”

Sprijinirea lui Enita Cristian Valentin pentru postul respectiv a fost efectuata de unul dintre cei doi patroni indicati in articolul de mai sus. In prezent, Enita Cristian Valentin are deja cateva plangeri pentru ilegalitatile savarsite in sprijinul mafiei deseurilor, una dintre acestea ajungand sa fie conexata la dosarul penal al patronului cercetat penal. (Ec Adrian Radu).

Citeste in continuare

Featured

STABORUL condus de presedintele PSD Prahova va „judeca”, azi, „tupeul” consilierului local George Botez care a solicitat doar LEGALITATE si NU a fost de acord cu ilegalitatile primarului Andrei Volosevici

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 Biroul Politic Judetean al PSD Prahova a fost convocat, azi, pentru a il „matrasi” pe avocatul George Botez care a solicitat doar LEGALITATE in Consiliul Local Ploiesti (alaturi de consilierii PNL), probabil picand rau la „stomac” presedintelui PSD Prahova.

Asistăm la un elogiu adus viitorului posibil Spital Municipal Ploieşti, spital care la doi ani de la alegerile locale este doar o himeră. Social democraţii nu spun nimic despre suma uriaşă plătită pentru un studiu de oportunitate cu clauze ciudate de confidenţialitate. In schimb, asitam la solicitarea demisiei din PSD a avocatului George Botez, consilier local, cel mai dur critic al modului haotic în care Andrei Volosevici conduce Ploieştiul. De altfel, Botez a fost primul care a semnalat anomalia unor clauze confidenţiale la un document plătit din bani publici.

Solicitarea demisiei lui Botez este un semn clar că popularitatea şi imaginea pozitivă de care se bucură avocatul în Ploiesti, care a devenit un candidat viabil pentru postul de primar al municipiului, a început să deranjeze. Iar dacă un om deranjează şi devine popular, atunci îi dai în cap şi încerci să îl reduci la tăcere! Că doar aşa se practică la PSD Prahova!

Şi uite aşa, prietenia dintre Andrei Volosevici şi Bogdan Toader devine publică.

La „judecata” din STABORUL de azi parlamentarul social-democrat de Prahova Bogdan Toader, fost președinte al Consiliului Județean Prahova si presedinte al PSD Prahova, are sansa istorica de a ingropa PSD Prahova si a scoate „mizeriile” la lumina care au fost tinute sub „pres”. (sac!).

Liderii locali din Ploiesti ai PSD și edilul Andrei Volosevici au afectat nu doar imaginea județului și a municipiului reședință, dar au compromis totodată și șansele de dezvoltare pe termen scurt. Ploiestiul se află, probabil, în cea mai ingrată situație la nivel național, în cea mai „neagră” perioadă a sa din punct de vedere al integrității șefilor din administrația locală.
Parlamentarul social-democrat de Prahova Bogdan Toader, fost președinte al Consiliului Județean Prahova si presedinte al PSD Prahova este confruntat cu mai multe acuzații cu conotatii penale tocmai pentru sprijinul ilegal acordat societatii franceze, firma de suflet a edilului Andrei Volosevici.
In fapt, prietenia fostului președinte al Consiliului Județean Prahova cu Jorj Madalin Mihailovici, CEO Veolia România, este cam la aceeasi notorietate ca prietenia edilului cu acesta, totul rezumandu-se la bani de la buget si la praduirea acestuia.
Epopeea serviciului de alimentare cu energie termica produsa in mod centralizat in sistem de productie -transport si distributie pentru municipiul Ploiesti a inceput in anul 2003. Atunci, Consiliul Judetean Prahova si Municipiul Ploiesti, proprietarii sistemului, au decis sa incredinteze gestiunea serviciului catre un operator care urma sa fie constituit impreuna cu un investitor selectat.
In 2004, au selectat un operator privat, societatea Dalkia Romania SRL , actuala Veolia Energie Romania SA – membra a grupului Veolia, lider mondial in domeniu, sa gestioneze aceasta activitate. La 29.04.2004, din partea CJ Prahova semna presedintele Mircea Cosma, sef al organizatiei judetene a PSD, iar din partea Ploiestiului primarul Emil Calota, seful PSD Ploiesti, actual membru ALDE, consilier judetean in legislatura aceasta. Contractul avea valabilitate 15 ani, pana in 2019.
In 2019, luati pe “nepregatite” de finalizarea “brusca” a contractului, decidentii politici de la acea vreme. in frunte cu liderii lor, Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova (presedintele organizatiei judetene PSD) si Adrian Dobre, primarul Ploiestiului (presedintele PNL Ploiesti) au decis semnarea actului aditional nr.4/25.04.2019, la contractul de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termica. Au vorbit la acel moment de necesitatea acestui act pentru asigurarea serviciului pana la data de 15 mai 2022.
Lasand la o parte incapacitatea Primariei Ploiesti si a CJ Prahova de la acea vreme de a organiza o noua procedura de licitatie, actul aditional respectiv s-a dovedit a fi un document prin care institutiile mai sus amintite au recunoscut in mod direct datorii catre Veolia neasumate prin contractul sau documentele de pana atunci.
Astfel la art 2.1.1 se specifica “ Concedentul (n.r. CJ Prahova si Primaria Ploiesti) confirma investitiile realizate de Concesionar pe durata initiala a Concesiunii, iar Concesionarul (n.r. Veolia) confirma (sub rezerva executarii intocmai de catre Concedent a obligatiilor prevazute in acest Act Aditional) ca nu are pretentii si nu solicita vreo compensare, prin Tarif sau in alt mod, a investitiilor de 9.612.000 euro realizate peste obligatia contractuala…”
Mai mult, la art 6 “Alte prevederi”, la primul punct, 6.1 “Concesionarul (n.r. Veolia) confirma (sub rezerva executarii intocmai de catre Concedent a obligatiilor prevazute in acest Act Aditional) ca renunta la despagubirile solicitate Concedentului prin adresele…., in suma totala de 24.411.558 lei”.
Cele doua renuntari de peste 15 milioane de euro, certificate de CJ Prahova si CL Ploiesti, erau conditionate, in principal, de plata banilor datorati de Primaria Ploiesti pentru subventie si de actualizarea tarifelor de cate ori prevedea contractul, cu avizul ANRE (Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei).
In 2020, un alt primar si un alt presedinte de Consiliu Judetean preiau fraiele in Ploiesti si Prahova. La judet, Iulian Dumitrescu unul dintre cei mai puternici liberali din Romania (chiar primul dupa unii legati la reteaua de informatii) devine presedinte, iar la Ploiesti se intoarce un fost primar (2008-2012), Andrei Liviu Volosevici, reintors in PNL dupa un scurt periplu prin PMP si ALDE. Andrei Volosevici s-a blindat cu consilieri personali din zone ale statului de drept, retrasi din activitate sau apropiati activilor. Asta, zice-se, pentru a nu gresi. (n.r. vom reveni pe acest subiect)
Despre Volo, cum ii spun ploiestenii, se vorbeste mult. Cele mai ciudate actiuni ale sale, in actualul mandat, privesc grupul Veolia prezent in Ploiesti prin Apa Nova si Veolia Energie. Modul prin care incearca presarea consilierilor locali sa voteze prelungirea contractului cu Apa Nova – ce expira peste vreo trei ani (n.r. si aici o sa revenim) si nepunerea in aplicare a contractului cu Veolia Energie, cu daune imense pentru bugetul Ploiestiului, este pus pe seama vizitei ambasadorului francez la Ploiesti si a orelor petrecute de catre reprezentantul Veolia, Jorj Madalin Mihailovici, in compania lui Volosevici.
In fapt, in calitate de ordonator principal de credite, primarul Volosevici, in executarea atributiilor de serviciu, trebuia sa urmareasca indeplinirea obligatiilor asumate prin actul aditional nr.4/25.04.2019, in relatia cu Veolia Energie. Cea mai importanta, fiind aceea a platii subventiilor datorate si asumate prin hotararile Consiliului Local si inclusiv prin bugetul local aprobat.
In data de 27 oct 2021, Veolia notifica atat Primarul Ploiestiului cat si Presedintele CJ Prahova cu privire la “Declaratie de Reziliere a Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termica…” Astfel, Veolia notifica data incetarii inainte de termen a Contractului de Concesiune pentru “data de 31 martie 2022 ora 24:00… “. Desi avocat, primarul Volosevici nu reactioneaza in niciun fel…
Motivul principal este retinut in adresa de reziliere “…., in special nerespectarea de catre Concedent (n.r.primaria Ploiesti, in speta) a Obligatiei Esentiale prevazuta de art 3.3 litera (iii) din Actul Aditional nr.4 prin neplata la scadenta a Facturilor Subventie…”. Practic nici Volosevici si nici persoanele imputernicite de acesta nu au semnat platile desi aveau prevedere bugetara, preferand sa faca plati catre alte entitati.
Motivele secundare de reziliere tin de ajustarea tarifului si neaplicarea imediata a tarifului ajustat. Cel putin, consilierii locali ce alcatuiesc majoritatea aflata la guvernare (PNL-USR) trebuiau sa sustina si sa voteze proiectele de hotarari initiate. Unii dintre consilieri sustin, sub protectia anonimatului (nu vor sa fie exclusi din partid), ca nu au fost informati de impactul prorogarii unor hotarari ce vizau tarifele practicate de Veolia.
Un alt repros al Veolia, un ultim punct pe lista, e cel cu privire la investitiile asumate si nerealizate: “In plus de nerespectarea Obligatiilor Esentiale (n.r. amintite mai sus): Concedentul nu si-a indeplinit obligatiile de investitii asumate prin Actul Aditional nr.4…”
Pentru neachitarea facturilor la termen, Veolia Energie vrea si penalitati. Mai vrea si bani pentru “prejudiciul inregistrat de Concesionar urmare a nerespectarii de catre Concedent a Obligatiilor Esentiale”. Si, mai mult (sic!), vrea si “valoarea nerecuperata si/sau solicitata de Concesionar in urma modificarii pretului combustibilului. Toate aceste sume, necomunicate noua pana acum, estimate la cateva milioane de lei se adauga la cele doua sume amintite in preambulul articolului (9.612.000 euro si 24.411.558 lei).
La toate pretentiile francezilor, avocatul Volosevici – primarul Ploiestiului nu a protestat in niciun fel. Mai mult, a convocat o sedinta de indata a Consiliului Local pentru luni, 14 martie a.c, ce avea ca scop aprobarea de catre consilierii municipali a unui acord de continuitate a contractului pentru 43 de zile. In fapt, primarul Volosevici incearca prin acest document doua artificii ce i-ar diminua eventuala raspundere penala (crede domnia sa) daca vreo institutie si-ar indrepta atentia asupra prejudiciului urias cauzat prin neindeplinirea atributiilor de serviciu. Astfel, asumarea documentului de catre Consiliul Local si acceptarea datoriilor i-ar da un atu in fata procurorilor, “ a aprobat legislativul, eu sunt executiv…”.
Al doilea obiectiv al Primarului Andrei Liviu Volosevici este cel de obtinere a semnaturii presedintelui CJ Prahova pe acest document pentru atragerea raspunderii in solidar a Consiliului Judetean Prahova. Eventual si a raspunderii penale.
Actul propus de primarul Volosevici spre a fi votat de consilierii locali, intr-o sedinta comuna, stipula la punctul 18.3, valoarea totala estimata a sumelor pe care Concedentul le datoreaza Veolia Energie la “Data Incetarii” este de 123.580.366 lei a care se adauga 25.252.050 lei Subventie Guvernamentala si la care se mai adauga 9.612.000 euro investitii neasumate prin contract, dar “recunoscute”. Practic, Veolia Energie, trebuie sa incaseze aproape 200.000.000 milioane de lei. Curat, murdar!
Rolul parlamentarului social-democrat de Prahova Bogdan Toader,  fost președinte al Consiliului Județean Prahova si presedinte al PSD Prahova:
– a aprobat ilegal actul aditional numarul 4/25.04.2019 la contractul de concesiune nr 2776/5246/29.04.2004, prin care s-a prelungit durata concesiunii pana la 15.05.2022, peste limita celor 15 ani prevazuti initial;
– a aprobat la plata asa zise investitii ale firmei Veolia, fara hotarari ale CL sau CJ, fara documente justificative, investitii care nu s-au regasit cu ocazia controlului Curtii de Conturi;
– Nu a efectuat investitiile din actul aditional sus mentionat privind inlocuirea arzatoarelor cu NOx redus la cazanul nr 5 din CET Brazi, nu a efectuat lucrari de consolidare si reabilitare prevazute de Raportul SEVESO, privind consolidarea sala cazane etapa 2*105 MW si 1 * 50 MW, precum si reabilitarea cos fum nr 2, etc.

  

  

  

  

 
Daca la toate acestea adaugam ca, personal, Bogdan Toader a intervenit la consilierii locali pentru prelungirea contractului ilegal cu Veolia avem o perspectiva de ansamblu la ceea ce se petrece dolosiv sub nasul cetatenilor.
Astfel, acum 3 ani de zile cand consilierii locali PSD au zis ca nu prelungesc contractul cu Veolia, onor Bogdan Toader a convocat o sedinta de partid cu acesti consilieri si a amenintat ca cine NU voteaza prelungirea contractului cu Veolia va fi dat afara.
La sedinta de partid au fost impotriva  doi consilieri locali PSD: Cristian Ganea (acum la alt partid) si av. George Botez. In fapt, av George Botez NU a fost la sedinta de consiliul local  la „rugamintea” lui Bogdan Toader si Nu a votat, ca sa NU faca „valuri”, conform sefului de partid, cu toate ca era Presedinte de sedinta!


In loc sa porneasca alaturi de prietenul sau, Andrei Volosevici care a efectuat si DETURMARE DE FONDURI pentru firma franceza, pentru recuperarea prejudiciului cauzat personal de acestia bugetului in favoarea firmei franceze Veolia (conform Raportului Curtii de Conturi, prejudiciul este enorm – 80 509 000 lei), parlamentarul social-democrat de Prahova, Bogdan Toader, fost președinte al Consiliului Județean Prahova si presedinte al PSD Prahova, continuă scandalul in apararea edilului.
Sa recapitulam deoarece este necesar:
Bogdan Toader, fost președinte al Consiliului Județean Prahova si presedinte al PSD Prahova vinovat alaturi de Andrei Volosevici de situatia crizei apei calde din Ploiesti din prezent si de prejudiciile create de firma franceza bugetului, a convocat un nou BP (18.08.2022) pentru a il „matrasi” pe avocatul George Botez care a solicitat doar LEGALITATE (alaturi de consilierii PNL), probabil picand rau la „stomac” presedintelui PSD Prahova.
Cu mii de probleme pe care le-a creat, cu datorii la Veolia pentru care a si deturnat bani publici, cu un operator de termie care a si oprit furnizarea apei calde în anumite zone din municipiul Ploieşti pentru o perioadă de …minim 30 de zile, nastrusnicul Andrei Volosevici vrea sa indatoreze bugetul local (care cu problemele de mai sus este in faliment) cu un proiect frumos: obiectivul de investitii „Spital Municipal Ploiesti”.
Sa recapitulam faptele pentru cei care manipuleaza opinia publica pe acest subiect:
Grupul consilierilor locali PNL reiterează susținerea necondiționată a construcției unui Spital Municipal de Urgentă in Ploiești și dezavuează orice declarație politica apărută in spațiul public care susține contrariul .
Organizația Municipală PSD Ploiești susține construirea Spitalului Municipal de Urgență.
„Obiectivul nostru principal este ca ploieșteanul să beneficieze de servicii medicale de calitate, care să nu-l afecteze din punct de vedere financiar”, se spunea in comunicatul PSD Ploiesti din data de 22 iulie 2022.
Incep combinatiile si presiunile doar pentru ca av George Botez si consilierii PNL au REFUZAT sa incalce legea si au adus, legal, amendamente la proiectul propus de Andrei Volosevici.
Astfel, Biroul Politic Județean al PSD Prahova a cerut, în urma ședinței din 25 iulie 2022, demisia din partid a consilierului local ploieștean George Botez.
Totodată, lui George Botez i s-a cerut „să se prezinte în următoarea ședință a Biroului Politic Județean pentru a oferi explicații cu privire la ieșirile sale publice din ultima perioadă și poziționările sale politice în dezacord cu restul organizației.
Mai mult, avocatul George Botez este acuzat si de „complot”: in sensul ca are mesaje telefonice cu Vascan, celalalt consilier local, finul lui Bogdan Toader, acesta din urma dandu-le nasului! E ca pe vremea lui Stalin!
Pe bune?
Faptul ca la punctul 4 din comunicatul PSD Prahova s-a strecurat o solicitare de legalitate in problema furnizarii agentului termic comunitar se da o nota de disperare si circ total din moment ce mai sus (la punctele 1-3) a atacat pe cel/cei care a/au solicitat legalitate in proiectul edilului:
„Suplimentar, a fost abordata si problema furnizarii agentului termic comunitar, un subiect de maxima importanta pentru ploiesteni, fata de care PSD Prahova si-a manifestat, fara echivoc, sustinerea in vederea atingerii unui rezultat favorabil, pentru ca locuitorii municipiului Ploiesti sa nu aiba de suferit in sezonul rece care va urma. Cu aceasta ocazie, a fost reiterata importanta aspectului legal in tot ce inseamna actiuni intreprinse de autoritatile publice locale si gasirea unor solutii viabile, astfel incat colaborarea tuturor partilor implicate sa fie una productiva, pe termen lung si in acord cu legislatia in vigoare”.
Nu vedem unde este dezacordul dintre PSD Ploiesti si PSD Prahova: ambele enititati au declarat public ca sustin construirea noului Spital Municipal de Urgență Ploiești, proiect de importanță majoră pentru municipiul Ploiești și ploieșteni. Cu acest aspect este de acord si PNL! Numai ca George Botez si consilierii PNL au solicitat LEGALITATE, fiind cunoscut ca Andrei Volosevici se va ascunde in spatele deciziei CL in actiunile sale total ILEGALE.
Bizar este ca, in cadrul Biroului Politic Județean al PSD Prahova, contestatorul si acuzatorul principal al consilierului George Botez si al senatorului Radu Oprea a fost Emil Drăgănescu, noul subprefect de Prahova.
Bizar ar spune multi avand in vedere ca Emil Drăgănescu a fost matrasit de Andrei Volosevici pe cand subprefectul lucra la Politia Locala Ploiesti.
Dar, mai nou, ura viscerala a subprefectului fata de Iulian Dumitrescu este la cote maxime dupa ce cel din urma a incercat sa desfiinteze Direcția Județeană de Pază a Consiliului Judetean Prahova unde subrefectul era director la vremea respectiva.
Mai mult, prietenia extraordinara intre subprefectul Emil Drăgănescu si nasul edilului (Albu Catalin, sef plantat la Politia Locala Ploiesti) este de notorietate: amandoi provin de la tara (Magurele) si aveau casul la gura si mainile murdare cand jucau „turca” pe ulite (fosti colegi si prieteni foarte buni).
Epopeea continua/Regie proastă
Aflam dintr-un comunicat bizar ca ” Prefectura Prahova a decis ca fiind NELEGALE amendamentele aduse la proiectul construirii Spitalului Municipal de Urgenta”!
Pe bune?


Hartia fara valoare juridica (nelegala si netemeinica) este semnata de acelasi subprefect, Emil Drăgănescu, personajul care l-a spijinit pe Andrei Volosevici si a fost acuzatorul consilierului George Botez si al senatorului Radu Oprea in Biroului Politic Județean al PSD Prahova. Interesant, nu?
Probabil ca si Emil Drăgănescu aplica legea si o interpreteaza, dupa bunul plac, exact ca edilul si nasul acestuia. Atat se poate, din nefericire, pentru urbea lui Caragiale!
Salutam pozitia si comunicatul Grupului consilierilor locali PNL Ploiești care demonstreaza ca acestia nu se lasa intimidati de o hartie lipsita de valoare juridica.
Amendamentele au fost adoptate cu respectarea stricta a legii, respectiv ale art 139 alin 12 din Codul administrativ:
12) Dacă în urma dezbaterilor din şedinţa consiliului local se impun modificări de fond în conţinutul proiectului de hotărâre, la propunerea primarului, a secretarului sau a consilierilor locali şi cu acordul majorităţii consilierilor locali prezenţi, preşedintele de şedinţă retransmite proiectul de hotărâre, în vederea reexaminării de către iniţiator şi de către compartimentele de specialitate.
Se retrimite DOAR CU ACORDUL MAJORITATII CONSILIERILOR LOCALI, fiind o optiune, daca majoritatea considera ca mai trebuie studiat. Ori, majoritatea a considerat ca nu trebuie!
Deci, mai usor cu pianul pe scari si cu manipularea!
„Grupul consilierilor locali PNL reiterează susținerea necondiționată a construcției unui Spital Municipal de Urgentă in Ploiești și dezavuează orice declarație politica apărută in spațiul public care susține contrariul .
Reamintim că acest proiect de construcție a unui spital nou în oraș a fost și rămâne dezideratul echipei PNL și al tuturor celor care ne-au susținut și girat prin votul lor.
Dorim, însă, ca acest lucru să se întâmple în deplină legalitate și transparentă decizională, motiv pentru care am votat în Consiliul Local modificările (amendamentele) făcute în ceea ce privește proiectul de HCL inițiat de dl primar Andrei Volosevici.
Nu putem să-l lăsăm pe domnul primar în eroarea de a supune la vot o HCL care nu respecta in totalitatea denumirea și valoarea documentului realizat de IFC aflată in subordinea Băncii Mondiale. Prin votul nostru nu am făcut altceva decât să punem in acord contractul negociat și semnat de primarul Andrei Volosevici și aprobat de consilierii locali cu hotărârea de consiliu propusă spre dezbatere .
Dorim ca orice decizie referitoare la construirea Spitalului Municipal de Urgență să fie luată în deplină transparența și am impus (în acord cu reprezentații IFC) scoaterea de sub incidența confidențialității a informațiilor de interes public referitoare la dimensiunea spitalului, numărul de paturi, valoarea proiectului și durata de realizare. Apreciem că indatorarea pe o perioada de 17 ani a bugetului local cu o suma de peste 250 milioane de euro este o decizie pe care trebuie să o luăm după o dezbatere publică serioasă și cu acordul cetățenilor.
Considerăm subiectivă intervenția Instituției Prefectului Prahova și, ca în orice țara civilizată, așteptăm cu interes și ne vom supune deciziei instanței de judecată.
Din păcate, gestul Prefecturii Prahova nu face altceva decât să întârzie continuarea procedurilor necesare demarării construcției spitalului municipal”. Vom reveni cu dezvaluiri dupa „judecata” de azi. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Anchete

Ministrul Marius Constantin Budăi: ”știți că sunt și alte familii ocupaționale…”

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

În sfârșit, după aproape o săptămână de pichetări, s-a sinchisit să coboare la discuții și ministrul muncii și ”solidarității” sociale! Sigur pe el, deloc jenat, dimpotrivă cu un aer suficient și superior, mai ales că și partea adversă i-a lăsat loc de împăunare. O minimă observație a gesturilor denotă această vădită diferență de atitudine. Se vede clar că omul a ieșit să facă ceva joc de imagine la camere și microfoane, folosind și un limbaj la ”per tu”, o formă ce ar fi vrut să semene a familiaritate… deși, clar, mirosea a desconsiderare!

Formulele timide gen, ”știm că țara o duce greu”, ”dacă era să se aplice Legea…”, ”dacă găsiți bunăvoința…”, ”știm că dumneavoastră nu, dar poate discutați în coaliție” nu au făcut decât să-i dea apă la moara deja obișnuitului ”N-AM!” Ba și-a permis chiar să o arunce că ”mai sunt și alte familii ocupaționale”, altfel spus, ”hai sictir, mai stați la coadă băieți, sunt alții în fața voastra!” Ministrul a rezolvat chestiunea cu o poartă în casă spunând clar ”știți că am mai discutat doar” și voi nu înțelegeți! Astfel a rămas în suspans motivația continuării pichetărilor, atunci când tu, cel nemulțumit îi zici ministrului că îl înțelegi… Te înțelege și el – chiar a și zis că avem dreptate – doar că ”rămâne cum am stabilit”!

Și-a permis, pentru că nimeni nu s-a găsit să i-o taie scurt și să-i arate că ne-am cam săturat să fim tot noi la coadă mereu și poate că ar trebui să vină și vremea noastră, FĂRĂ SCUZE! Miloaga la politicieni nu stoarce lacrimi. Cu acest deznodământ, pichetarea face mai mult rău decât bine.

Altminteri, întreaga clasă politică realizează deja că Legea 153/2017 a fost un mare joc la cacealma, făcut de Olguța, în speranța creșterii punctajului pentru PSD… Ideea în sine, a salarizării unitare, nu a fost proastă, ci foarte prost și pervers pusă în aplicare, astfel încât – cu pâinea și cuțitul în mână – primii beneficiari au fost aleșii, apoi, au trebuit să-și cumpere credința magistraților – făcând din a treia putere în stat, un bișon de curte – și medicii, ultimii fugeau pe capete din țară. Restul, prostimea, a rămas într-o proiecție pe 5 ani ce se dovedește a ne duce la Paștele calului!

Polițiștii, jandarmii, pompierii și militarii nu vor fugi din țară și nici vor demisiona pe capete, sfidați de brancardierul ce aduce acasă cât un ofițer superior de poliție! Oarecare efecte s-au simțit prin pensionări… cine a putut și mai poate, restul este ținut în loc tocmai de această perspectivă a pensionării mai timpurii. Dar până și pensionarea se vede că le face cu ochiul dragilor noștri parlamentari și asta pentru că deprofesionalizarea deja își arată colții și miroase a colaps în întreg sistemul de ordine și apărare publică. Și iarăși, trebuie să ne amintim că avem un război la hoatare… doar că de data asta în favoarea noastră.

Cum vrei tu, stat român, să îți fie apărată ordinea de drept atunci când polițistul ori jandarmul este în coada așteptărilor, desconsiderat de aleșii tăi, umilit până și acolo unde speră să-și găsească dreptatea? Cum te aștepți să sară ostașul la sacrificiu când duce povara unui întreg arsenal de frustrări salariale. De ce s-ar arunca în foc – tot la sacrificiu – pompierul atunci când arde casa domnului judecător ori parlamentar, care odinioară îi amintea că sunt alții înaintea lui…. chiar dacă el din 2009 a rămas cu același salariu de funcție! ”Cel sătul nu-l crede pe cel flămând.”

Guvernanții au ajuns într-un blocaj, din care nu pot ieși, nu reușesc nici măcar să țină salariile în pas cu rata inflației! Este clar – dar nu au curajul să o spună – vor recurge la o nouă Lege a salarizării. Inevitabil, o luăm de la capăt, cine a mancat până acum cozonac, rămâne cu cozonac, restul rămâne să tragă nădejde.

O criză profundă, asortată cu un grad de nesimțire și incompetență crasă, nu se întoarce în cinci pichetări pe la porți de ministere. Răspunsul trebuie să fie pe măsură! Nu vă așteptați că sancționarea la urne îi mai atinge. Problema s-a rezolvat: aparatul administrativ, de la ministere în jos, geme de funcționari – mulți nici nu știu unde le este biroul și colegii – care primesc salariu și care vor merge să-și răsplătească la nevoie partidul ce le-a dat pâine FĂRĂ MUNCĂ! Absenteismul la vot nu a fost niciodată o problemă electorală în peisajul politic românesc, precizeaza Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. (Cristina T.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv1 minut ago

Andrei Volosevici, Albu Catalin, Enita Alexandru, ITM Prahova, Enita Cristian Valentin de la Garda Nationala de Mediu si mafia deseurilor

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova va publica, saptamana viitoare, investigatia „Andrei Volosevici, Albu Catalin, Enita Alexandru, ITM Prahova, Enita Cristian Valentin...

Exclusiv1 zi ago

Plangere penala impotriva directorului general al Politiei Locale Ploiesti (Albu Catalin Constantin, nasul edilului), Manolache Roxana si Dobrescu Valentia pentru abuz in serviciu si fals

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 03.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul „Edilul Andrei Volosevici ne propune o administratie plina de falsuri...

Exclusiv2 zile ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa data de 08.08.2022, Incisiv de Prahova a publicat primul episod din serialul „Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE...

Exclusiv5 zile ago

Fost director la Apa Nova Bucuresti, fost Presedinte al CA la Veolia Iasi, cu zeci de dosare penale, Mihai Savin, directorul operatorului Termoficare Prahova impreuna cu edilul Andrei Volosevici isi bate joc de 130.000 de locuitori care au ramas fara apa calda

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncrengatura primarului Andrei Volosevic ( fara comentarii, deocamdata), in legatura cu fostul director general si al Administraţiei Spitalelor şi...

Exclusiv5 zile ago

Ce-i mai mananca si nu are cine sa-i scarpine!/Interese dolosive/Documente/PSD Prahova continuă scandalul/Așa rușine Ploiestiul niciodată n-a mai pățit

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLiderii locali din Ploiesti ai PSD și edilul Andrei Volosevici au afectat nu doar imaginea județului și a municipiului...

Exclusiv6 zile ago

Recrutarea Minervei vine dupa ce anul trecut Isarescu i-a angajat pe Dancila si pe Tudilica a lui Zavoranca

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinManole, e scris in STELE! La modul in care a ratat toate prognozee de inflatie, desigur ca Isarescu a...

Exclusiv6 zile ago

Secretomania a ramas însă adânc înrădăcinată în vintrele Ministerului Afacerilor Interne/FANTOMELE DIN DULAPUL M.A.I.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAceastă imagine din 1970, cu distinșii membri ai Armatei Poporului păzind o ”gaură strategică” este o ilustrare demnă de...

Exclusiv1 săptămână ago

Ziua când patru polițiști și-au încălcat jurământul de credință și au scuipat în obrazul statului de drept!/O faptă, trei sancțiuni

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În urmă cu vreo două săptămâni, am fost la Comisia de Jurisdicție a Imputațiilor din MAI, pentru a...

Exclusiv1 săptămână ago

Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinRomânia, în infringement pentru poluarea aerului și neînchiderea gropilor ilegale de gunoi Comisia a decis  să trimită României o...

Exclusiv1 săptămână ago

Pozitia 6 din lista turnatorilor, cocotat post-decembrist pana la varful BNR, platit cu sute de mii de Euro anual…

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCum? Nu stiati? Cei care erau turnatori ai Securitatii si cantau in struna regimului comunist, punand la baza muncii...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova va publica, saptamana viitoare, al doila episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local,...

Exclusiv1 săptămână ago

Polițiștii ies în stradă/Protest pentru normalitate

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSuntem deja la jumătatea anului, iar guvernanții încă se joacă de-a ”baba oarba” cu drepturile angajaților din sectorul de...

Exclusiv1 săptămână ago

Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES S.R.L., Solid Waste Operation SRL, Bogdan Niculescu, IPJ Prahova si crima organizata (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova publica, azi, primul episod din serialul „Legaturi periculoase: Primarul Andrei Volosevici, bugetul local, BLUE PLANET SERVICES...

Exclusiv2 săptămâni ago

BATAIE DE JOC/130 de mii de ploieșteni au rămas fără apă caldă datorita primarului Andrei Volosevici care nu a achitat si refuza sa achite facturile emise pentru serviciul prestat deja de catre Termoficare Prahova S.A.

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMinciuna are picioare scurte, asa se spune din batrani si invatam zicala asta inca din copilarie. Insa, de multe...

Exclusiv2 săptămâni ago

Polițiștii trebuie să se mulțumească cu încă o rundă de promisiuni, despre o nouă serie de „firimituri” salariale

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPentru că participarea la formele de protest anunțate la finalul anului 2021 a fost sub nivelul pe care organizațiile...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!