Connect with us

Anchete

Andrei Volosevici, ne face sa zambim/Dar, nu in sens rau/“Domnul Vaida s-a autodenunțat”/ Si, ce? Credeti ca este pentru prima data?

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Primarul Ploieștiului a reacționat după ce directorul Poliției Locale Ploiești a sesizat Parchetul cu privire la faptul că mai multe adeverințe de venit pentru salariații instituției au fost eliberate cu informații false. Andrei Volosevici, primarul orașului, spune că Adrian Vaida, directorul Poliției Locale, s-a autodenunțat prin acest demers, informeaza Ziarul „Ph-online”.

Concret, la Poliția Locală Ploiești au fost descoperite mai multe adeverințe de venit pe care nu erau trecute toate popririle salariaților pentru ca aceștia să poată obține împrumuturi de tip CAR. Adeverințele erau emise de Biroul Financiar-Contabil al instituției în unic exemplar, fără ca o copie să rămână în sediul instituției, probabil pentru ca ilegalitatea să fie astfel „acoperită”.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, susține însă că Vaida s-a autodenunțat prin acest demers, întrucât parte dintre respectivele adeverințe de venit au fost semnate chiar de către el, conform unor ziare locale.

https://ph-online.ro/politica/item/117187-andrei-volosevici-despre-directorul-politiei-locale-domnul-vaida-s-a-autodenuntat?fbclid=IwAR2GjXruV-cbo9CQcnwa55CJOR4S3GqPg3d0YnqQCj76QwkDwRfIWqMiXEI

Foarte corect rationamentul primarului Andrei Volosevici, dar….exista… un mare dar…

I. La data de 13 ianuarie 2021, ziarul Incisiv de Prahova publica articolul: „Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (III)/’Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul „managementului” Politiei Locale Ploiesti!”

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (III)/’Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul „managementului” Politiei Locale Ploiesti!

In acest articol dezvaluiam ca, ‘Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul managementului Politiei Locale Ploiesti!
Bancile din Romania pierd milioane de euro acordand credite unor „clienti” cu acte de identitate false si/sau angajati ai unor firme-fantoma.
In Romania a aparut o noua specie de infractori, experti in escrocarea sistemului bancar. Sunt cunoscuti sub numele de „fantome”. Opereaza organizat, folosind acte de identitate reale si folosindu-se de documentele emise de enitati ale statului roman.
Este cazul Politiei Locale Ploiesti.
Mecanismul infractional perfectionat de „fantome” implica eliberarea unor adeverinte de venit, fara propriri, chiar daca acestia au alte cateva credite angajate si care au fost „trase pe dreapta”, fara a fi platite.
Cum trase pe drepata?
Managementul Politiei Locale Ploiesti a gasit solutia!
Emiterea de adeverinte de venit fara sarcini pentru angajarea de credite si la notificarile executorilor judecatoresti de emiterea de popriri la salariu datorita datoriilor la banci, diminuarea sau punerea acestora la sertar, totul cu iz penal.
„Fantoma” („angajatul”) primeste adeverinte care „certifica” primirea unui salariu imens, astfel incat creditele obtinute sa fie cat mai mari. Scopul este obtinerea unui „cazier” fiscal corespunzator. Astfel de cazuri sunt intalnite cu predilectie atunci cat sunt concepute tunuri..
Complici din interiorul bancilor
Fenomenul a ajuns la apogeu in ultima perioada pe fondul relaxarii conditiilor de accesare a creditelor pentru nevoi personale. Politistii au intocmit in ultimul an 1.368 de dosare penale, fiind cercetate peste 3.000 de persoane. Prejudiciul a fost stabilit, pana in prezent, la aproape sase milioane de RON. Doar o mica parte din prejudiciu a fost recuperata, aproximativ 20 la suta. Victime ale escrocilor au fost toate bancile care acorda credite pentru nevoi personale si, in mai multe cazuri, capii retelelor au beneficiat de complicitatea unor functionari din interior.
Anchetele politiei au stabilit ca in cateva zeci de cazuri creditele pentru „fantome” au fost acordate contra unor spagi substantiale, cu ajutorul ofiterilor de credit.
Bancile se feresc sa comenteze
Ofiterii de politie spun ca nu a scapat nicio banca din Romania de atacul „fantomelor”. Desi am incercat sa obtinem puncte de vedere de la mai multe banci, acestea s-au ferit in a face comentarii.
Deci, mai nou…Daca doriti sa „praduiti” o banca va transferati la Politia Locala Ploiesti unde o sa aveti „sprijinul” managerului genial Adrian Vaida si ale lui Buciumeanu Costin de la Contabilitate.

Mai multe despre afacerile si „integritatea” directorului Adrian Vaida, aflati in arhiva ziarului:

II. La data de 21.01.2021, ziarul Incisiv de Prahova publica articolul: „Incisiv de Prahova” a avut dreptate/Prima decizie a primarului in functie pe care o salutam”.

„Incisiv de Prahova” a avut dreptate/Prima decizie a primarului in functie pe care o salutam

In acest articol am specificat faptul ca, „Managementul” defectuos al Directorului Poliției Locale Ploiești, Vaida Adrian a fost constatat de către Primarul Andrei Volosevici.

Acesta, în urma neregulilor constatate, a luat decizia de a sesiza Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești pentru cercetarea faptelor comise. O parte dintre acestea au fost aduse la cunoștință de ziarul Incisiv de Prahova, în mai multe ediții. Printre ,,năzbâtiile” lui Vaida se numără și ilegalitatea modificării fișei postului la mai mulți angajați, prin stabilirea de la sine putere de atribuții de serviciu, deși atribuțiile fiecărei structuri din Poliția Locală sunt stabilite clar în Legea 155/2010.

Cum dezvaluiam de atata amar de vreme: praf si pulbere in managementul institutiei, praf si pulbere stelara la Departamentul Juridic, praf si noroi la contabilitatea instituitiei
Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că a fost depusă o sesizare la Comisia de disciplină a funcționarilor publici, constituită la nivelul municipiului, împotriva directorului Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida.
„Constatând o serie de abateri în activitatea Poliției Locale Ploiești, în temeiul art. 31 din Legea 155/2010 a Poliţiei Locale, republicată cu completările și modificările ulterioare, am fost nevoit să sesizez Comisia de disciplină a funcționarilor publici, din cadrul administrației publice locale, pentru a restabili ordinea şi disciplina în desfășurarea activităților Poliției Locale Ploiești” a declarat, în acest context, primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, potrivit comunicatului de presă al Primăriei.
Tupeul lui Vaida nu a avut „frontiere” si a luat in deradere autoritatea primarului.
Astfel, cand a fost rugat sa intocmeasca o Nota informativa privind gravele derapaje de la lege descoperite de primar, Adrian Vaida i-a dat acestuia „un inscris” prin care ii cerea sa i se precizeze in baza carei legi ar putea  fi el  cercetat.
Surse din anturajul vesnicului director Vaida ne-au precizat ca acesta se baza ca o decizie a CCR a stabilit  un articol din codul administrativ este neconstitutional si astfel toate comisiile de disciplina din tara au fost suspendate.
Ce nu a inteles acesta este faptul ca acele comisii de disciplina au fost suspendate dar, doar cele care aveau in lucru abateri pe codul administrativ.
Greu cu logica, grea carnea de porc pentru ageamii
Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici – avocat de meserie a sesizat Comisia de Disciplina în temeiul art. 31 din Legea 155/2010 a Poliţiei Locale, republicată cu completările şi modificările ulterioare fara sa pomeneasca ceva de codul asministrativ, deci „teapa mare” draga Vaida.

Art 31 Atribuțiile autorităților administrației publice locale în privința organizării și funcționării poliției locale | Lege 155/2010

(1) În privința organizării și funcționării poliției locale, primarul/primarul general al municipiului București are următoarele atribuții:

 1. a) numește, sancționează și dispune suspendarea, modificarea și încetarea raporturilor de serviciu sau, după caz, ale raporturilor de muncă ale personalului poliției locale, inclusiv ale șefului acesteia, în cazul organizării poliției locale în aparatul propriu de specialitate, și numai pentru șeful poliției locale și adjunctul acestuia, în situația organizării acesteia ca instituție publică de interes local;
  Tupeul lui Adrian Vaida a atins cote maxime cand acesta a refuzat sa semneze incetarea delegarii pe functie a directorului general adjunct, Pitariu Paula, conform celor solicitate de conducerea Primariei Ploiesti, practic subminand autoritatea primarului.
  Reamintim ca sub stralucita sa coordonare si datorita managementului sau stralucit, concediile medicale ale angajaților Poliției Locale au fost decontate ilegal din bugetul instituției, adică din cel local (a se citi din taxele și impozitele ploieștenilor)
  Astfel, în urma auditului s-a constatat că in anul 2019 a fost plătită din bugetul Poliției Locale Ploiești suma de 235.003 lei reprezentând indemnizații pentru concedii medicale ce se suportă din Fondul Național Unic al Asigurărilor Sociale de Sănătate (FNUASS).

Vaida Adrian  este la șefia Poliției Locale Ploiești încă.din 2010. Este, de fapt, director adjunct al instituției, dar conduce din poziția de veșnic interimar. Vaida nu s-a făcut remarcat prin managementul competent la intituția subordonată Primăriei. A devenit celebru, acum 4 ani, ca seducător, devenind obsedant de darnic cu cadouri față de o subordonată. Pe de altă parte, managementul defectuos l-a aruncat în spatele foștilor directori și, astfel, a reușit să țină dârlogii PL Ploiești.

Seducătorul Vaida

Nu e mare caz că Vaida s-a îndrăgostit ca orice om… Mai rău este faptul că a fost acuzat de o angajată de hărțuire sexuală, dosar care a ajuns și în fața procurorilor. Victima, I.V., a trimis un memoriu inclusiv primarului Iulian Badescu prin care îi aducea la cunoştinţă problemele pe care le avea cu directorul ei. În memoriul înaintat primarului, pe data de 11 august 2016, I. susține că nu mai poate suporta comportamentul inadecvat al şefului ei, care„ prelevându-se de funcţia de director general adjunct a exercitat presiuni directe asupra mea, de a începe o relaţie intimă. Insistenţele şi comportamentul grosolan, promisiuni de avansare în cazul în care aveam o relaţie cu el, comentariile inadecvate împotriva mea ale acestuia, faţă de ceilalţi angajaţi ai instituţiei, m-au adus în situaţia de a începe un demers legal al situaţiei”.

Dupa cca o luna de zile, respectiv la data de 25.02.2021, la unul dintre site-urile de „casa” apare o „stire” conform careia in urma adeverințelor de venit false, emise de Poliția Locală Ploiești, Adrian Vaida a sesizat Parchetul.

 • Tot la data de 25. 02.2021, primarul Ploieștiului a reacționat după ce directorul Poliției Locale Ploiești a sesizat parchetul, stire preluata de toata presa locala.

Nu ar trebui sa fie nici macar o stire, comportamentul directorului interimar fiind in „tiparele” sale cunoscute, motiv pentru care NU am recationat pana in prezent.

Astfel, individul – etern director interimar al Politiei Locale Ploiesti, este obisnuit sa isi acopere faptele si/sau sa utilizeze instituitia atat pe civil, cat si pe penal – cu inscrisuri „fabricate” de institutia pe care fara „onor” o reprezinta, pentru a se exonera de raspunderea penala care il incumba. (In mod similar procedeaza si in prezent in cauzele civile, asa cum a procedat si in cauzele penale. Ca un exemplu memorial: la un parchet, intr-o cauza penala a dat o declaratie care era, in fapt, un autodenunt. La aceasi unitate de parchet, intr-o alta cauza in care s-a adus ca proba propia declaratie data in fata organelor de cercetare penala, onor Adrian Vaida a „produs” acte oficiale, prin Politia Locala Ploiesti care sa il exonereze de raspunderea penala, conform celor declarate cu manauta sa…

Totul este posibil in Prahova atata timp cat „umbra” celebrului procuror „Portocala” inca „bantuie” prin IPJ Prahova, parchetele si instantele din judet, „bantuie” cu „santaje”, normal…pe „culoarele” justitiei. De ce?

Simplu: Adrian Vaida a fost utilizat de procurorul Negulescu Mircea in mai multe cauze penale pentru satisfacerea unor „fetisuri”, sub diverse forme de martor, adica toate formele de martor ce se pot utiliza, ilegal, intr-o cauza penala.

Diferența dintre rezumat și lectură?!

Rezumate gratuite pentru cititori electronici ai ziarului Incisiv de Prahova, nu (sac!) pentru cei cu un „neuron”:

I. La data de 13 ianuarie 2021, ziarul Incisiv de Prahova publica articolul: „Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (III)/’Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul „managementului” Politiei Locale Ploiesti!”

II. La data de 21.01.2021, ziarul Incisiv de Prahova publica articolul: „Incisiv de Prahova” a avut dreptate/Prima decizie a primarului in functie pe care o salutam”.

III.   Dupa cca o luna de zile, respectiv la data de 25.02.2021, la unul dintre site-urile de „casa” apare o „stire” conform careia in urma adeverințelor de venit false, emise de Poliția Locală Ploiești, Adrian Vaida a sesizat Parchetul.

Tot la data de  25.02.2021, primarul Ploieștiului a reacționat după ce directorul Poliției Locale Ploiești a sesizat parchetul, stire preluata de toata presa locala. Interesant, nu? Doar daca aveti mai mult de un neuron sa discerneti evolutia, pe date…

Deci, Andrei Volosevici –  ne face sa zambim. Nu in sens rau. Vom reveni. Vorba unui „celebru clasic in viata”: multi au inceput sa devina „povestitori” la organele competente! (Cristina T.).

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (III)/’Fantomele” ataca sistemul bancar cu sprijinul „managementului” Politiei Locale Ploiesti!

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (II)

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul

 

Managementul defectuos si „paranoia” la Politia Locala Ploiesti – au atins apogeul (IV)

 

 

 

 

 

 

Anchete

Panioglu si Gulutanu, fierte la foc mic

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 Judecatoarele Daniela Panioglu (foto) si Alina Nadia Gulutanu de la Curtea de Apel Bucuresti au primit joi, 8 decembrie 2022, o noua amanare de pronuntare in dosarul disciplinar nr. 6/J/2022, care ar fi trebuit solutionat inca din 29 septembrie 2022, dezvaluie Lumea Justitiei.

De data aceasta, auzim ca Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din CSM a fixat noul termen de pronuntare pentru ziua de joi, 15 decembrie 2022.

Cele doua magistrate sunt acuzate de patru abateri disciplinare prevazute de art. 99 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor:

– h): „nerespectarea in mod repetat si din motive imputabile a dispozitiilor legale privitoare la solutionarea cu celeritate a cauzelor ori intarzierea repetata in efectuarea lucrarilor, din motive imputabile”;

– m): „nerespectarea in mod nejustificat a dispozitiilor ori deciziilor cu caracter administrativ dispuse in conformitate cu legea de conducatorul instantei sau al parchetului ori a altor obligatii cu caracter administrativ prevazute de lege sau regulamente”;

– o): „nerespectarea dispozitiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor”;

– r): „neredactarea sau nesemnarea hotararilor judecatoresti sau a actelor judiciare ale procurorului, din motive imputabile, in termenele prevazute de lege”;

– t) teza I: „exercitarea functiei cu rea-credinta”. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Anchete

Normele de aplicare privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

În Monitorul Oficial al României, partea I din 07.12.2022 a fost publicat Ordinul MAI nr. 181/2022 privind normele de aplicare  la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a Hotărârii Guvernului nr. 1.198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională.

Beneficiază de decontarea cheltuielilor de transport de la domiciliu sau reședință la locul de muncă și de la locul de muncă la domiciliu sau reședință, în limita a 70 km, întregul personal al MAI, inclusiv personalul civil care se află într-una din următoarele situații, precizeaza cei de la sindicatul Europol:

 • au fost numiți în prima funcție într-o altă localitate decât cea de domiciliu sau de reședință;
 • au fost mutați în interes de serviciu într-o altă localitate decât cea de domiciliu sau de reședință;
 • au fost detașați sau împuterniciți să îndeplinească funcții într-o altă unitate decât cea din care fac parte, situată într-o altă localitate decât cea de domiciliu sau de reședință;
 • au fost transferați/chemați/rechemați în activitate într-o altă localitate decât cea de domiciliu ori de reședință;
 • sunt detașați în afara instituțiilor de apărare, ordine publică și securitate națională într-o altă localitate decât cea de domiciliu ori de reședință;
 • sunt puși la dispoziție, potrivit legii, într-o altă localitate decât cea de domiciliu ori de reședință.

Pentru a beneficia de contravaloarea transportului sub forma unei sume forfetare lunare aferentă deplasării zilnice de la domiciliu sau reședință la locul de muncă și de la locul de muncă la domiciliu sau reședință, în limita a 70 de km, personalul MAI va trebui să îndeplinească în mod cumulativ următoarele cerințe:

 • solicitantul sau, după caz, soția/soțul nu deține locuință proprietate personală în localitatea în care își are locul de muncă;
 • solicitantul sau, după caz, soția/soțul nu beneficiază de compensația lunară pentru chirie;
 • solicitantul sau, după caz, soția/soțul nu beneficiază de compensația lunară pentru chirie în vederea achitării ratei lunare sau a unei fracțiuni din rata lunară aferentă unui credit ipotecar/imobiliar;
 • unitatea în care este încadrat solicitantul nu are posibilitatea să îi asigure o locuință în localitatea în care își are locul de muncă;
 • solicitantul sau, după caz, soția/soțul nu are atribuită, prin contract de închiriere cu plata subvenționată a chiriei, o locuință din fondul locativ de stat în localitatea în care își are locul de muncă;

Un element de noutate este reprezentat de introducerea posibilității de acordare a sumelor forfetare personalului MAI a căror adresă de domiciliu sau reședință se află la o distanță mai mare de 70 de km față de locul de muncă, astfel:

 • pentru deplasarea săptămânală de la domiciliu sau reședință la locul de muncă și de la locul de muncă sau reședință, pe o distanță cuprinsă între 71 și 300 km,
 • pentru deplasarea bilunară de la domiciliu sau reședință la locul de muncă și invers, pe o distanță mai mare de 301 km. cererea prev la alin. 1 se va completa cu următoarele elemente:

În vederea acordării sumelor forfetare în aceste două situații, personalul solicitant va menționa în cerere următoarele elemente:

 • motivul deplasării de la domiciliu sau reședință la locul de muncă și invers;
 • dacă soția/soțul beneficiază de prevederile are. 9 alin. 1 lit. i) sau j) din HG nr. 1198/2022, în situația în care aceasta/acesta este angajată/angajat al unei structuri din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională.

De asemenea, în situația în care personalul MAI este nevoit să se deplaseze în alte localități decât cea de domiciliu sau reședință, la spitale, sanatorii, centre de refacere a capacității de efort sau similare, în vederea internării, recuperării sau stabilirii situației medico-militare, decontarea cheltuielilor de transport se face pe baza raportului celui în cauză, aprobat de șeful unității, la care se anexează biletul de trimitere sau de internare, documentele justificative privind cheltuielile de transport. În cazuri de urgențe medico-chirurgicale, decontarea eventualelor cheltuieli de transport se realizează în baza documentelor justificative eliberate de unitatea medicală la care a avut loc deplasarea.

Referitor la decontarea transportului pentru efectuarea concediului de odihnă, precizăm că, în conformitate cu prevederile proiectului de act normativ, personalul MAI care a beneficiat de acest drept anterior intrării în vigoare a HG nr. 1198/2022 are dreptul, în condițiile prevăzute în ordinul de ministru, la diferența dintre cuantumul sumei forfetare ce reprezintă un procent de 25% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată (637,5 lei) și sumele decontate anterior. Cei care au beneficiat de plata anterior in cursul anului 2022 si au cel putin o zi de concediu după data de 11.10.2022, beneficiază de diferența de plata. De asemenea, nu se mai impune ordinul de serviciu.

De asemenea, având în vedere gafa pe care au făcut-o cu personalul care efectuează zilnic naveta de la o distanță mai mare de 70 km si cărora nu li se mai poate deconta contravaloarea cheltuielilor de transport, un proiect de modificare a Hotărârii de Guvern este deja trimis spre modificare astfel încât în cel mai scurt timp să poată beneficia si aceștia. In tot acest timp, cei care efectuează naveta da la o distanta mai mare de 70 km pot depune raport pentru decont săptămânal pentru a nu suporta integral costul transportului care ajunge la peste 1500 lei lunar. Sindicatul EUROPOL va deschide acțiuni in instanță pentru recuperarea sumelor pierdute pana se va modifica Hotărârea de Guvern 1198/2022, mai precizeaza sursa citata. (Paul D.).

 

CITESTE AICI ORDINUL CU NORMELE METODOLOGICE PENTRU TRANSPORT

VEZI AICI MODEL RAPORT ALOCARE DECONT TRANSPORT

V

Citeste in continuare

Anchete

“Judecatorul 69”

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

oarta celebrului judecator Mihai Radu Roman (deja sanctionat disciplinar cu retrogradarea de la Tribunalul Ilfov la Judecatoria Buftea), zis si “judecatorul 69”, va fi decisa de urmatorul Consiliu Superior al Magistraturii, cel care isi va incepe activitatea in ianuarie 2023, dezvaluie Lumea Justitiei. Asa cum am dezvaluit deja, Roman a fost trimis in judecata disciplinara in alte doua dosare disciplinare, fiind acuzat de “atitudinile nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, celalalt personal al instantei sau al parchetului in care functioneaza, inspectori judiciari, avocati, experti, martori, justitiabili ori reprezentantii altor institutii” si “neredactarea hotararilor judecatoresti, din motive imputabile, in termenele prevazute de lege”Mihai Radu Roman a avut termen la Sectia pentru judecatori a CSM in materie disciplinara miercuri, 7 decembrie 2022, insa a primit amanare. Si inca una generoasa, pana la 1 februarie 2023. (Irinel I.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv7 ore ago

Administratia Andrei Volosevici distruge documentele cu privire la mafia imobiliara

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn urma articolului nostru de ieri („De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat...

Exclusiv14 ore ago

„Bomba ecologica de la Pleasa” si „serviciile secrete”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv14 ore ago

Iesitul la pensie anticipata partiala, pentru cei cu afectiuni, beneficiari de certificat apt limitat si avand totodata conditia de vechime indeplinita, este, sa fim cinstiti, o oportunitate ( legala)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin De care profita atat cei mici cat si cei cu functii mari de conducere, din zona centrala. Prost...

Exclusiv2 zile ago

De ce se implica IGPR in protejarea Mafiei imobiliare din Ploiesti/IGPR a luat locul procurorului “Portocala” pentru apararea mafiei si fabricarea de dosare penale?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAfacerea cu iz penal a unor afaceriști, notari publici și funcționari din Primăria Ploiești este protejata de IGPR. Mai...

Exclusiv2 zile ago

Albu Simona, nasa edilului si city manager al municipiului Ploiesti, în vizorul Agenției Naționale de Integritate (I)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPloieștiul este raiul familiilor bine instalate în administrația publică. Soți, unchi, nepoate, veri, nasi, fini si fine, dacă studiezi...

Exclusiv3 zile ago

Actualizarea cuantumului soldei de grad/salariului gradului profesional deținut de personalul militar, respectiv polițiștii și polițiștii de penitenciare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCu ocazia acțiunilor de protest pe care le-am organizat am solicitat aplicarea în integralitate a prevederilor Legii salarizării, precum...

Exclusiv3 zile ago

Norma de hrana s-a actualizat, dar ramane nepusa in plata

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL rămâne în mod constant preocupat de punerea efectiv în plată a prevederilor ordinului ministrului...

Exclusiv4 zile ago

Adevaratele probleme pentru fostul procuror Negulescu Mircea si pentru Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti/ Falsuri constatate de catre instanta dar si de Institutul National de Expertize Criminalistice, in Raportul de Expertiza Criminalistica nr 45/14.02.2022

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinParchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti nu a raspuns niciodata cum s-a putut ca documente si bunuri confiscate intr-un...

Exclusiv5 zile ago

Dezastrul ecologic de la Constanta versus “Bomba ecologica de la Pleasa”/Garda de Mediu Constanta versus Garda de Mediu Prahova (1-0)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrimăria Constanţa a fost amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru nereguli grave în ceea ce...

Exclusiv1 săptămână ago

Un nou dosar penal privind traficul de influenta, coruptia si santajul zguduie din temelii “administrația la firul ierbii” a edilului Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNatura şi succesul acţiunilor ilicite ale reţelei de crimă organizată este condiţionat de aptitudinile şi performanţele individuale ale celor...

Exclusiv1 săptămână ago

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv2 săptămâni ago

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv2 săptămâni ago

Acolo e Tara lui Papura Voda si ordinele ministrului sunt facultative

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin OMAI S/108/2011 prevede ca functiile de executie efectueaza serviciul de permanenta, in unitate. Ordinul este obligatoriu si executoriu,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv2 săptămâni ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!