Connect with us

Featured

Aici sunt banii Serviciilor! LARICS, laboratorul unde se fabrică războiul cu Rusia!

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Dan Dungaciu, căsătorit cu prezentatoarea Stela Popa

Până și bulgarii au ajuns să expulzeze mai mulți diplomați ruși acreditați sub acoperire diplomatică la Ambasada de la Sofia, dar identificați ca fiind ofițeri acoperiți ai serviciilor militare GRU. În timp ce cu doar câteva ore în urmă, Olanda a expulzat doi diplomați identificați direct ca fiind ofițeri ai temutului SVR, Serviciul de Informații Externe al Federației Ruse. Ce să mai vorbim de Cehia sau Polonia, state care lunar pregătesc ”autobuzele” pentru expulzarea a zeci de diplomați ruși acuzați de spionaj în favoarea Moscovei… Bineînțeles, doar în principalul partener strategic al Statelor Unite ale Americii în acest colț al Europei nu a fost depistat în ultimele trei decenii nici măcar cel mai mic ”pui de spion” rus!

Dan Dungaciu, căsătorit cu prezentatoarea Stela Popa

Și asta nici măcar în ultimele luni, când bugetul statului român este deja sufocat de miliardele de dolari pe care suntem obligați să le pompăm în industria militară americană, pretextul fiind mereu același : amenințarea rusă! Numai că singurele ”dovezi” prezentate în acest sens sunt aceleași ”baliverne geo-strategice” fabricate – că elaborate este deja prea mult spus! – în Laboratorul care funcționează nici mai mult nici mai puțin decât sub acoperirea directă a Academiei Române. Laborator în care tot felul de ”atârnători” ai regimurilor, fie el cel ceaușist, băsist sau iohannist se joacă de-a spionii, pe bani frumoși, dar nereușind astfel decât să strice adevăratele strategii ale structurilor contrainformative ale statului român aflate în prima linie a războiului hibrid purtat cu servicii extrem de temute precum FSB, GRU sau SVR.

 Ciucă premier, împachetat de Mihaela Nicola!

Transformarea unui general oltean scorțos în ”OMUL” providențial Ciucă nu este o misiune ușoară nici măcar pentru ”mogula publicității”, Mihaela Nicola. Cea care nu de puține ori a făcut adevărate minuni în zona gri a serviciilor, chiar și după ce fratele și totodată principalul său asociat Bogdan Nicola a fost condamnat definitiv la închisoare pentru fapte de corupție. Iar ”șandramaua” miliardelor alocate de la buget ca răspuns la ”iminenta agresiune militară rusă” se bazează în cea mai mare parte pe poziția actualului premier interimar Nicolae Ionel Ciucă.

Mihaela Nicola are misiunea să îl facă ”OM” pe generalul Ciucă

Cel care, în schimbul ”zdrăngănelelor” pe care nici măcar nu mai are unde să și le prindă le-a cântat în strună lobiștilor americani. Iar cel mai bun exemplu despre influența pe care o poate avea o asemenea presiune mediatică asupra clasei politice și factorilor decidenți este cel de chiar zilele acestea, de la Atena. Acolo unde guvernul grec condus de premierul Kyriakos Mitsotakis a înaintat Parlamentului un proiect de buget care prevede majorarea de 5 ori a achizițiilor militare pentru 2021! Justificarea guvernamentală fiind presiunea pusă de ”analiștii” care au dat ca și iminentă o agresiune militară turcă, deși ambele state sunt membre NATO! Astfel că dacă generalul Ciucă este păstrat la vârful puterii de la București iar ”atârnătorii” politici și analiștii Laboratorului de pe Bdul. Iuliu Maniu nr. 1-3 își mențin constantă presiunea cu privire la ”iminenta agresiune militară rusă”, atunci miliardele de dolari vor continua să curgă în conturile lobiștilor americani. Iar pragul bugetar destinat înarmării chiar să fie mărit la 3 la sută din PIB, așa cum se intenționează pentru anul 2022!

Laboratorul pentru Analiza Războiului Informațional și Comunicare Strategică!

Cu puțină vreme înainte de ejectarea din sistem a generalului Florian Coldea, sub auspiciile Academiei Române răsărea o surprinzătoare structură care numai titlu academic nu avea. Este vorba despre Laboratorul pentru Analiza Războiului Informațional și Comunicare Strategică – LARICS! Laborator condus de ”analistul” progresist Dan Dungaciu, cel al cărui vârf de carieră a fost căsătoria cu populara prezentatoare de la PRO TV Moldova, Stela Popa. Iar alte stranii ”borne” ale ”mapei gri” profesionale ale lui Dan Dungaciu au apărut când acesta a fost la doar un pas să fie numit ministru de Interne în Guvernul tehnocrat de după ”COLECTIV”!

Ioan Aurel Pop pune a dispoziția LARICS logistica Academiei Române

Structurile contrainformative repliindu-se în ultima clipă atât pe cetățenia Republicii Moldova deținută de acesta, cât și pe faptul că a fost consilier al președintelui interimar de la Chișinău, Mihai Ghimpu! ”Alerta” contrainformativă a omului numit să conducă ”Laboratorul” unde se fabrică războiul cu Federația Rusă fiind bazată și pe alte repere precum faptul că Dungaciu ar fi fost în trecut nu doar bursier al Băncii Mondiale, dar și al controversatei Universități Central Europene înființată la Budapesta de miliardarul progresist George Soros! De asemenea, după ce a fost ”condeier” la ”Mișcarea”, o fostă revistă considerată de sorginte legionară, veșnicul suprinzător Dan Dungaciu a ajuns și conducător al Editurii Instituttului de Științe Politice și Relații Internaționale – ISPRI. Iar în conducerea LARICS au mai descins și ”analistul economic” Petrișor Peiu, cel care a reușit performanța de a-i fi consilier atât premierului Adrian Năstase, dar și lui Radu Vasile. Dar și reprezentant al statului la conducerea unor companii precum Sidex Galați, Romtelecom, Omniasig sau Electroputere Craiova. Printre liderii LARICS regăsindu-se și alți ”vântori de spioni” ruși precum foștii miniștri de Externe , Cristian Diaconescu și Sergiu Celac. Primul celebru pentru agilitatea de a se feri de scrumierele cu care îl țintea Traian Băsescu spre dimineață iar al doilea pentru că a fost traducătorul lui Nicolae Ceaușescu! Dar și ex-consilierii prezidențiali pe probleme de securitate națională, Iulian Chifu și Dan Dima sau diverși analiști ca Antonia Colibășanu, Lucian Mândruță sau Cosmin Gușă!

”Barometrele”, ” New Strategy Center”

Desigur, nimeni nu zice că statul român nu trebuie să își ia toate măsurile necesare în fața războiului hibrid în care ofițerii acoperiți ai serviciilor rusești deja excelează! Dar acest lucru trebuie să rămână apanajul structurilor contrainformative. Cele care au nevoie mai mult decât oricând de toată ”logistica” necesară, inclusiv cea financiară, ținând cont de fondurile operative practic fără număr puse de către Kremlin la dispoziția FSB, GRU sau SVR. Iar la noi ”Laboratorul lui Dungaciu” contraatacă cu tot felul de ”barometre publice” prezentate sub auspiciile Academiei Române. Acum, că ”laboranții” lui Dungagicu pot face orice, că președintele Academei nu se supără o știu deja toți inițiații. Și într-un fel este și explicabilă ”pasivitatea” totală a președintelui Ioan Aurel Pop, mai ales la ce zid mediatic a făcut în jurul său LARICS-ul. Ca și jocul de glezne în care acesta este ținut prin aruncarea pe piață a tot felul de nominalizări halucinante la Președinția României sau ca și premier. Ca și girant al politicii externe, normal că Iohannis ar putea interveni și pune capăt acestei ”parodii ieftine” de ”război informațional” purtat de LARICS cu serviciile ruse. Numai că de fiecare dată când a fost nevoie, ”Laboratorul” a ieșit cu câte un ”barometru” în care Iohannis era de departe cel mai iubit fiu al poporului. La fel cum cu doar câteva ore în urmă, LARICS s-a conformat cu un nou ”barometru” prezentat tot în Aula Academiei și în care Armata revenea la țanc în fruntea încrederii românilor, în plină operațiune de plantare a generalului Ciucă la Palatul Victoria. Astfel că, dincolo de ”barometrele” LARICS, la next level al sistemului este urmărită deja cu mult mai multă atenție poziționarea ”New Strategy Center”, cealalată ”falangă” din servicii care acționează tot sub acoperirea Academiei Române…

 

Exclusiv

Precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare

Avatar

Publicat

pe

De

  1. Pe link aveti precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare. IPJ Mehedinti ni le-a comunicat doar in baza unei sentinte definitive. Ca asa i-au invatat contabilii in uniforma din DGF. Sa nu dea din casa, de buna voie, nicio informatie care ne-ar ajuta sa pricepem cum se calculeaza salariile si pensiile militare, dezvaluie sindicatul Diamantul. ( Cerasela N).
precizarile MAI 43072 din 04.02.2017

https://drive.google.com/file/d/1gor7-2b_VpKIEiDXnRHRf7VYCQbE4ZoR/view?usp=drivesdk

Citeste in continuare

Exclusiv

De la obligarea urinării în sala de examen, la note de 10 transformate din nota 2.50/Jandarmeria Română, o instituție a absurdului!

Avatar

Publicat

pe

De

În imaginile de mai jos veți putea vedea adevărate „miracole” ale examenului de admitere în școlile Jandarmeriei Române.
După ce zilele trecute auzeam cum un candidat nu a fost lăsat să își satisfacă nevoile fiziologice la toaletă și a fost nevoit să folosească o sticlă, chiar în sala de examen, acum vedem cum candidați notați inițial cu 2.50 au ajuns să fie admiși cu nota 10.
Pentru această situația există o singură soluție:
ori pleacă cei care au notat în primă instanță candidatul cu 2.50, ori cei care după contestație au acordat nota 10. Chiar nu vrem să credem că șefii din Jandarmerie     și-au făcut de cap și au „vândut” admiterea, în cel mai lipsit de scrupule mod, dezvaluie cei din sindicatul Europol. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Featured

Oare de ce nimeni nu vorbeste despre scopul real al majorarii facturilor la energie, in ritmuri duble sau triple fata de ceea ce se intampla in lume?

Avatar

Publicat

pe

De

 Oare de ce nimeni nu constata ca scopul real al acestei crize este sa anihileze si bruma de industrie care a mai ramas in Romania si sa impovareze populatia suplimentar intr-o perioada in care datoria publica s-a majorat ametitor? Oare de ce nimeni nu isi pune intrebarea daca asta nu este o actiune deliberata, in scopul atingerii cat mai rapide a falimentului statului roman si cel al populatiei? E, uite ca eu continui sa vorbesc. Si am vorbit si saptamana aceasta, in interventia mea video, precizeaza analistul Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

De ce oamenii astia doresc, cu orice pret, anihilarea si a brumei de industrii care a mai ramas in Romania si insolventa de facto a populației?

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare

Pe link aveti precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare. IPJ Mehedinti...

Exclusiv7 ore ago

De la obligarea urinării în sala de examen, la note de 10 transformate din nota 2.50/Jandarmeria Română, o instituție a absurdului!

În imaginile de mai jos veți putea vedea adevărate „miracole” ale examenului de admitere în școlile Jandarmeriei Române. După ce...

Exclusiv1 zi ago

Este haios când unii care habar n-au despre ce vorbesc n-au fost revoltați când în România drepturile absolute au fost încălcate, dar sunt revoltați acum când perfect legal poți îngrădi drepturi relative pentru protejarea sănătății populației

Potrivit Convenției CEDO, drepturile fundamentale se împart în 2 categorii: 5 drepturi absolute și 19 drepturi relative. Diferența dintre cele...

Exclusiv4 zile ago

O… emanatie scoasa de un sef de structura SRPT, cu pretentie de dispozitie, motivata de cvasicunoscutul „c-asa vrea p.. mea”!

Criticile noastre privind unele apucaturi manageriale de la nivelul IPJ Neamt risca sa creeze o perceptie incorecta asupra intregului colectiv....

Exclusiv5 zile ago

Noul comandant al Academiei de Poliție, Claudiu Chindriș, alaturi de sefi din D.I.P.I (Tiberiu – Silviu DUMITRACHE) au destructurat o grupare de crima organizata de la varful M.A.I.

Noul comandant/rector al Academiei de Poliție (numit la data de 16.septembrie 2021), Claudiu Chindriș, a avut diverse funcții în ambele...

Exclusiv5 zile ago

Nu există decât o soluție. Lockdown/Pentru că Parlamentul României nu știe să facă o lege/Acesta este nivelul

După aproape 2 ani, Parlamentul României n-a aflat că NU POȚI condiționa de certificat pe termen NELIMITAT ( starea de...

Exclusiv6 zile ago

GAME ON!/Jocul de-abia începe!/Ofiterul activ – SRI – care a fost, ilegal, consilier al Ministrului Justitiei (Robert Cazanciuc – PSD), a fost „plantat” intr-o multinationala, al treilea cel mai mare contribuabil al României

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv1 săptămână ago

Cea mai mare teapa data data de diversi Arafati asiguratilor de sănătate, cea mai mare teapa data tuturor asiguraților

Oare de ce nimeni nu vorbeste despre confiscarea lunara de la dumneavoastra a sumei de 600 de milioane de Euro,...

Exclusiv1 săptămână ago

La Poliția Locală Ploiești, contractul și acordul colectiv de muncă s-a prelungit în condițiile si dispozitiile art 20 din Legea 55/2020/Directorul Albu Catalin nu ar fi vrut alt contract colectiv de munca deoarece sindicatele solicitau zile libere in plus

Starea de alerta a fost benefica, pana acum, pentru climatul si linistea din Politia Locala Ploiesti. Prin disp. art. 20...

Exclusiv1 săptămână ago

Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa aprobe un Regulament de Functionare si Organizare al Politiei Locale Ploiesti plin de contradictii, omisiuni si greseli, in totala contradictie cu prevederile si dispozitiile legii de functionare si care pot avea ca efect atragerea in zona penala a functionarilor publici

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (III) Haosul de la Politia Locala Ploiesti In articolul „Port...

Exclusiv1 săptămână ago

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a...

Exclusiv2 săptămâni ago

EXCLUSIV/Dosarul privind vaccinările fictive ia amploare/Asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmeaza a fi retinuti saptamana viitoare

Potrivit unor surse judiciare, asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești  implicaţi în această reţea in care...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Rocada” la conducerea A.P.M. Prahova/Florin Diaconu pe „faras”!

Iata ca ultimele articole pe aceasta tema ce au fost cel publicate de Incisv de Prahova in data de 03.09.2021–„...

Exclusiv2 săptămâni ago

O piedica enorma in realizarea drepturilor politistilor o constituie secretizarea abuziva a normelor administrative emise de Guvern ( HG-uri) sau MAI ( OMAI-uri) avand ca obiect de reglementare, drepturi salariale

Secretizarea abuziva a normelor de salarizare se practica in MAI din urmatoarele motive: 1. De departe, cauza principala este banul,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma competenta „crasa”/(In)Competenta lui Albu Catalin tradusa doar prin calitatea de sot al Simonei Albu – city-manager

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim pentru „Telegrama”....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!