Connect with us

Actualitate

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Taurii se pot regenera sentimental

Publicat

pe

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Scorpion, zodie pe care o va tranzita până pe data de 15 decembrie 2020. În acest tranzit, Venus ne va stimula să devenim mai profunzi în sentimente, dar și mai erotici, mai geloși, mai posesivi, existând riscul să facem mai ușor obsesii. În plan financiar, acest tranzit crește dorința de stabilitate materială și oferă ocazii dea rezolva contexte ce vizează bunurile materiale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus te va susține să reaprinzi pasiunea în dormitor și să dai mai multă atenție vieții intime, totodată existând și riscul ca în această perioadă să faci niște obsesii dacă te lași purtat în aventuri. Pot ieși la suprafață infidelități și se pot afla secrete în cuplu sau despre partener.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să rezolvi contexte ce țin de bunuri materiale, mai exact de credite, rate la bănci, asigurări, partaje, litigii, pensii.

Sănătate

Acest tranzit venusian s-ar putea să-ți scoată la suprafață o serie de frici majore pe care le ai și care au stat ascunse până acum, cel mai probabil legate de intimitate și bani. De exemplu, frica de a pierde pe cineva sau frica de a nu avea stabilitate financiară.

Horoscop zilnic Taur – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și se va afla aproximativ trei săptămâni în tranzit prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Va fi o perioadă bună să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață, să devii mai profund în manifestări, chiar dacă demarajul va fi mai greoi și vor exista și tensiuni. Găsirea echilibrului va fi cheia conflictului. Te poți regenera mai ușor după o despărțire.

Carieră și bani

Este o perioadă în care relațiile cu colaboratorii, cu asociații și partenerii de afaceri au șanse să se îmbunătățească. Se pot discuta contracte plecând de la noi concepții, de la alte termene și condiții, se pot negocia noi colaborări.

Sănătate

Azi te bucuri de o stare bună de sănătate, ai energie și te pui foarte bine în evidență. Posibil ca prima parte a zilei să fie mai copleșitoare, dar lucrurile își reintră în normal.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Din punct de vedere sentimental este o zi mai grea, în sensul că ești confuz și nu știi pe ce direcție să pornești. Ai avut parte de o perioadă frustrantă la capitolul iubire, dat fiind că Venus a tranzitat acest sector până acum și s-a aflat doar în aspecte tensionate care-ți cereau să iei o decizie definitivă.

Carieră și bani

Venus va activa acum sectorul muncii, deci îți va aduce șanse să-ți îmbunătățești activitatea profesională, să te înțelegi mai bine cu colegii de muncă, să rezolvi niște frustrări acumulate și să devii mai eficient. Vor fi mici beneficii care trebuie exploatate, iar nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Sănătate

Venus îți va tranzita și sectorul sănătății, perioadă în care-ți va da ocazia să-ți îmbunătățești stilul de viață astfel încât să rezolvi neplăcerile cu care te confrunți. Posibil ca în următoarele zile să te simți mai obosit sau copleșit de unele griji, însă va fi trecător. De asemenea, va fi nevoie să acorzi mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Rac – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus în Scorpion iți va activa sectorul iubirii și-ți va aduce șansa să-ți îmbunătățești viața sentimentală, dar și relația cu copiii, dat fiind că sectorul partenerial a fost foarte încercat până acum. Cei singuri se pot îndrăgosti acum și nu este exclus să fie vorba chiar de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor.

Carieră și bani

Este o zi bună să pui ordine în acte care vizează bunurile materiale sau să porți un dialog cu partenerul despre ce veți face cu o moștenire sau cu un bun de patrimoniu. Puteți avea idei destul de bune în această privință. Următoarea perioadă va fi benefică pentru cei care au profesii creative, artistice.

Sănătate

Tranzitul lui Venus prin Scorpion te stimulează foarte mult în activitățile distractive sau legate de creativitate. Simți nevoia de a te dedica mai mult hobby-urilor tale și astfel vei reuși să te relaxezi mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus în Scorpion va activa sectorul familiei și al locuinței, prin urmare vei avea șansa de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei dragi, în special cu părinții. Vor veni ocazii de a rezolva un context ce ține de locuință, de o mutare, renovare, amenajare, schimbare de domiciliu și vei fi destul de creativ.

Carieră și bani

Venus îți guvernează cariera, iar acest tranzit de acum te poate stimula să acorzi mai multă atenție imaginii profesionale și să te regenerezi după un eșec. Va trebui să ai grijă să nu devii prea autoritar în cazul în care deții funcții de conducere. Către finalul perioadei de tranzit s-ar puea să observi că o serie de obiective pe care le ai se deblochează.

Sănătate

S-ar putea ca emoțiile tale, universul tău interior să fie acum destul de zbuciumat și să te simți copleșit de amintiri, de trecut. Încearcă să te odihnești mai mult și să eviți excesele.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus în Scorpion este ajutorul de care aveai nevoie în comunicare pentru că-ți va aduce șansa să-ți îmbunătățești raționamentul și modul în care porți dialoguri cu cei din jur. Ai ocazia să vezi un context din alt punct de vedere și să iei soluții pe măsură.

Carieră și bani

Venus este planeta care-ți guvernează finanțele și acest tranzit prin Scorpion îți poate aduce ocazia unor negocieri avantajoase, ocazia de a repune pe picioare un proiect aducător de bani la buget.

Sănătate

Este o eprioadă în care interesul pentru excursii, plimbări, scurte deplasări va crește și de aici te poți reîncărca pozitiv. Chiar dacă nu-țipermite contextul social prea multă libertate, profită și ieși în natură de câte ori ai ocazia pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Balanță – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Te desparți de Venus până anul viitor, un tranzit care de obicei era mult mai ușor și mai plăcut pentru tine, dar care anul acesta ți-a adus multe frustrări și tensiuni, toate cu scopul de a rezolva contexte ce țin de viața ta personală. Ia-ți un răgaz și trage o linie la tot ce aitrăit în ultima lună și vezi care sunt îmbunătățirile pe care va trebui să le aduci în relațiile cu ceilalți.

Carieră și bani

Venus, palneta ta guvernatoare, dar și stăpâna bunurilor materiale, va tranzit casa ta financiară, deci îți poate aduce o serie de oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile. Există șansa unor negocieri care se vor dovedi avantajoase pentru tine. Unii nativi pot rezolva contexte ce țin de bunuri materiale, pot obține un credit, pot revizui o asigurare.

Sănătate

Ai toate șansele să-ți recâștigi încrederea în tine, să devii mai stăpân pe situațiile cu care te confrunți în viața ta și, în plus, vei depăși niște frici pe care le-ai conștientizat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus va intra în zodia ta și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții personale. Cum este planeta care-ți guvernează relațiile, vei avea șansa să-ți aprofundezi o legătură și să lucrezi mai mult la consolidarea sa. Posibil să ai parte de dialoguri importante cu partenerul de viață în următoarea perioadă.

Carieră și bani

Relațiile profesionale se vor afla și ele sub vizorul tău și vei încerca, prin dialog și negociere, să scoți ce este mai bun pentru tine din colaborările pe care le ai. Totodată, vei avea șansa obținerii unor noi contracte și asocieri.

Sănătate

Venus în tranzit prin zodia ta îți va aduce o reală îmbunătățire a stării de spirit. Vei da dovadă de mai multă senzualitate, magnetism, atribute care vor contribui la regenerarea ta interioară.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus în Scorpion va activa sectorul trecutului, al amintirilor și al deziluziilor, al temerilor și interiorizării, al obsesiilor și dependențelor, așa că va trebui să depui efort să nu vazi pradă propriilor tale gânduri. Partea bună este că toată această perioadă de frământări și anxietate îți va aduce ocazia de a te regenera și a te vindeca. Unii nativi pot experimenta o pasiune ascunsă pentru un coleg de muncă.

Carieră și bani

Venus este planeta care-ți guvernează sectorul muncii și în acest tranzit ți-ar putea aduce ocazia de a reveni la un fost job sau de a reveni la o decizie profesională luată anterior. Mulți nativi se pot simți nemulțumiți de locul de muncă actual și pot naște tesiuni interioare din această cauză.

Sănătate

Sănătatea va trebui să primească mai multă atenție în următoarea perioadă și nu ar strica o îmbunătățire a stilului de viață. Posibil să te confrunți cu insomnii, mai mult stres și agitație nervoasă, așa că fă bine și acordă atenție cuvenită odihnei. Totodată, ține cont că ai șansa să ameliorezi simptome ale unor afecțiuni cronice. Evită viciile pe cât posibil!

Horoscop zilnic Capricorn – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea și se află acum în tranzit prin sectorul prietenilor. Dincolo de oportunitatea de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din anturaj, nu este exclus chiar să cunoști pe cineva care să te atragă, fie din cercul de prieteni, fie cunoscut prin intermediul unui prieten.

Carieră și bani

Ai ocazia să aduci unele îmbunătățiri unui proiect personal sau de grup, deși demarajul va fi mai greu și vei avea senzația că totu în jurul tău te limitează și este contra ta. Poți primi ajutor, susținere din partea unor persoane cu funcție, importante. Sunt susținuți nativii care susțin discursuri publice sau lucrează în domenii media.

Sănătate

Nu se îmtrevăd probleme de sănătate, dincolo de agitația ta interioară de a face lucrurile cât mai bine și mai corect.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Acest tranzit îți va aduce ocaza îmbunătățirii relației cu cei dragi, dacă vei găsi acel echilibru necesar între familie și carieră. Totodată, îți poate aduce ocazia chiar să-ți atingi niște obiective care vizează o locuință.

Carieră și bani

Venus în Scorpion activează sectorul carierei și, deși mai greu, vei avea oportunități de a-ți îmbunătăți relația cu superiorii și vei primi susținere în atingerea unor obiective profesionale pe care ți le-ai trasat. Cariera a fost un sector destul de încercat în ultima perioadă și acum ai putea avea șansa să-ș îmbunătățești. Cei mai norocoși dintre nativi s-ar putea să primească o funcție.

Sănătate

Luna îți traversează și astăzi zodia și-ți aduce multă energie, vitalitate și idei, soluții ingenioase la toate problemele cu care te confrunți. Azi vei simți mai mult nevoia să te dedici activităților intelectuale care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Pești – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea rațiunii și comunicării tale, iar în tranzitul său prin Scorpion îți activează sectorul principiilor de viață, al filozofiilor și convingerilor, prin urmare ai ocazia marede a-ți îmbunătăți credințele, mentalitatea și astfel de a-ți contura noi idealuri.

Carieră și bani

Este o perioadă în care sunt foarte puternic susținute cursurile de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Poți pune în practică o diplomă, poți studia mai mult și poți învăța lucruri noi care să contribuie la creșterea ta pe toate planurile. Relațiile cu străinătatea, cu persoane sau instituții, se pot îmbunătăți.

Sănătate

Sunt multe gânduri care nu-ți dau pace, multe întrebări care te frământă și care o vor mai face o eprioadă, însă vei observa că ușor, uțor totul se va așeza în mintea ta și vei putea să te liniștești. Azi profită și odihnește-te mai mult.

 

Actualitate

Critica acerbă a lui Victor Ponta la adresa liderilor politici și a politicii de război

Publicat

pe

De

Victor Ponta, fostul premier al României, a emis critici puternice la adresa liderilor politici, inclusiv președinți, premieri și miniștri, care se laudă cu deciziile lor referitoare la domeniul militar, promovându-și implicarea în chestiuni legate de război, rachete, avioane, tancuri, bombe și muniții. Ponta subliniază că acești lideri se laudă chiar și cu extinderea conflictelor armate în zone precum Gaza sau Taiwan, ignorând tragediile umane deja existente în Ucraina și impactul devastator al invaziei conduse de Putin.

Fostul premier exprimă consternarea sa față de discursul politicienilor referitor la „pace”, considerând că acest concept este esențial pentru miliardele de oameni obișnuiți care nu trag foloase din industria militară sau care nu ocupă poziții bine plătite pentru a asigura „apărarea” comună. Ponta respinge ipocrizia liderilor politici care vorbesc despre pace într-un context marcat de conflicte și suferință provocate de războaie, inflație, deficite de energie și lipsă de perspective. El recunoaște că nu există soluții miraculoase, dar apreciază liderii care aduc în discuție subiecte corecte și constructivie, în interesul unei majorități, nu doar al unora interesați direct de război.

Cu o notă ironică amară, Ponta prezice că Uniunea Europeană ar putea introduce sancțiuni pentru folosirea cuvântului „pace”, iar România ar putea fi printre primele țări care aplică această măsură, ocazie cu care președintele Iohannis ar putea să se lăude la summit. El critică lipsa de fermitate și inteligență a liderilor occidentali în confruntarea cu Putin, avertizând că ignoranța și dorința de război ne pot conduce către dezastru.

Citeste in continuare

Actualitate

Cum să ai angajați fericiți: 10 sfaturi pentru a îmbunătăți moralul și productivitatea

Publicat

pe

De

 1. Comunicarea eficientă

Una dintre cele mai importante aspecte pentru menținerea unui mediu de lucru sănătos este comunicarea deschisă și transparentă. Angajații trebuie să se simtă liberi să își exprime opiniile, să adreseze întrebări și să își împărtășească preocupările fără teamă de represalii. Organizarea unor întâlniri regulate și sesiuni de feedback poate ajuta la identificarea și rezolvarea problemelor înainte ca acestea să devină majore.

 1. Recunoașterea și recompensarea performanțelor

Angajații care se simt apreciați sunt mai motivați și mai loiali. Implementarea unui sistem de recunoaștere și recompensare a performanțelor, fie că este vorba despre premii financiare, zile libere sau simple mulțumiri publice, poate avea un impact semnificativ asupra moralului echipei. De exemplu, oferirea unui cadou de Craciun poate fi un gest simplu, dar foarte apreciat, care arată angajaților că eforturile lor sunt recunoscute și valorizate.

 1. Oferirea de oportunități de dezvoltare profesională

Investiția în dezvoltarea profesională a angajaților nu doar că îi ajută să își îmbunătățească abilitățile, dar le arată și că sunt apreciati. Cursurile de formare, atelierele și oportunitățile de avansare în carieră sunt esențiale pentru menținerea unui nivel ridicat de satisfacție la locul de muncă.

 1. Crearea unui mediu de lucru pozitiv

Un mediu de lucru plăcut și confortabil poate face minuni pentru starea de spirit a angajaților. Asigură-te că birourile sunt bine luminate, curate și echipate corespunzător. De asemenea, încurajează o cultură organizațională pozitivă, bazată pe respect reciproc și colaborare.

 1. Flexibilitatea programului de lucru

Oferirea unui program de lucru flexibil poate reduce stresul și poate îmbunătăți echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Angajații care au posibilitatea de a-și ajusta programul în funcție de nevoile lor personale sunt adesea mai productivi și mai fericiți.

 1. Îmbunătățirea beneficiilor și a pachetului salarial

Un pachet salarial competitiv și beneficii atractive, cum ar fi asigurarea medicală, planurile de pensii și concediile plătite, pot juca un rol crucial în satisfacția angajaților. Reevaluează periodic aceste aspecte pentru a te asigura că rămâi competitiv pe piața muncii.

 1. Promovarea echilibrului între viața profesională și cea personală

Încurajează angajații să își ia concediu și să profite de zilele libere. Stabilește politici care să prevină munca excesivă și să promoveze echilibrul între viața profesională și cea personală. Angajații odihniți și echilibrați sunt mai productivi și mai dedicați.

 1. Organizarea de activități de team building

Activitățile de team building sunt esențiale pentru consolidarea echipei și pentru îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Acestea pot varia de la simple ieșiri în oraș până la sesiuni de training sau activități recreative. Scopul este de a crea un sentiment de unitate și de a încuraja colaborarea.

 1. Oferirea de suport și resurse pentru bunăstare

Bunăstarea mentală și fizică a angajaților ar trebui să fie o prioritate. Oferirea de resurse precum consiliere psihologică, abonamente la săli de sport sau programe de wellness poate contribui la starea generală de bine a echipei.

 1. Cadouri și surprize pentru angajați

O modalitate excelentă de a arăta angajaților că îți pasă de ei este prin oferirea de cosuri cadouri și alte mici surprize. Aceste gesturi nu trebuie să fie rezervate doar pentru sărbători; oferirea periodică a unor mici atenții poate menține moralul ridicat și poate arăta aprecierea ta continuă.

Cadouri de Crăciun

În perioada sărbătorilor, un cadou de Crăciun personalizat poate aduce bucurie și poate crea o legătură mai strânsă între angajați și companie. Gândește-te la interesele și preferințele angajaților pentru a alege cadouri care să fie cu adevărat apreciate.

Cosurile cadou Crăciun sunt o alegere populară și versatilă. Acestea pot conține o varietate de produse, de la delicatese gourmet la produse de îngrijire personală. Personalizarea fiecărui coș în funcție de preferințele fiecărui angajat poate adăuga o notă specială și personalizată care va fi cu siguranță apreciată.

Crearea unui mediu de lucru fericit și productiv necesită efort și dedicare, dar beneficiile sunt considerabile. Angajații fericiți sunt mai productivi, mai loiali și contribuie pozitiv la cultura organizațională. Aplicând aceste sfaturi, vei putea să îmbunătățești semnificativ moralul și satisfacția echipei tale.

 

Citeste in continuare

Actualitate

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Publicat

pe

De

reîncărcare Orange

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a automatizării.

E mult mai simplu în ziua de azi să îți manageriezi cartela PrePay față de vremurile din trecut, când erai nevoit să stai pe la cozile operatorilor de telecomunicații pentru o simplă reîncărcare electronică. Astăzi există portaluri precum incarca.ro de unde-ți poți achiziționa foarte simplu o reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange, fără să mai fii nevoit să mai pierzi timp prin oraș, pe la cozi, prin punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă. Există chiar 7 avantaje pe care le ai dacă alegi să-ți reîncarci cartela PrePay online, prin intermediul incarca.ro.

Ce avantaje ai dacă alegi să cumperi o reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

 1. Economisești timp foarte prețios. Timpul în ziua de azi este de departe cea mai prețioasă resursă. Cine reușește să facă rost de timp liber este mai mult decât câștigat. Ei bine, simpla reîncărcare online a unei cartele PrePay online îți poate aduce în prim plan timp liber. Nu mai ești nevoit să te duci prin oraș, pe la magazine, să stai pe la cozi doar pentru a avea un telefon 100% funcțional de pe care să poți iniția apeluri și prin intermediul căruia să reușești să navighezi pe internet.
 2. Beneficiezi de bonus suplimentar. Sistemul de reîncărcare a cartelelor PrePay oricum are la bază o metodă de bonusare. Incarca.ro vine în întâmpinarea clienților cu un sistem suplimentar de fidelizare prin intermediul căruia se acordă minute sau MB de internet extra, la fiecare reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom. Este o modalitate mai mult decât eficientă de a oferi clienților beneficii suplimentare, am putea spune că este o situație convenabilă de ambele părți.
 3. Portalul este deschis NON STOP. Gata cu momentele de frustrare survenite în urma expirării minutelor în miez de noapte. Acum nu mai ești nevoit să te îmbraci și să cauți o benzinărie în oraș din care să cumperi o cartelă de reîncărcare la un preț exorbitant. Este mai mult decât simplu să accesezi incarca.ro, un portal deschis non stop, și să-ți cumperi o reîncărcare PrePay la un preț mai mult decât decent, la prețurile oficiale ale companiilor de telecomunicații.
 4. Reîncărcarea durează două minute. Tehnologia modernă face minuni. Reușește nu doar să ne ia drumurile din picioare și să ne ofere în schimb timp liber, dar reușește să reducă la maxim și timpii de achiziție pentru o reîncărcare PrePay. Portalul incarca.ro nu necesită crearea unui cont pe platformă, motiv pentru care în maxim 2 minute, clienții pot finaliza tranzacția de achiziție și se pot bucura de beneficiile achiziționate. Incarca.ro este cel mai rapid portal de reîncărcare a cartelelor PrePay din România, la ora actuală.
 5. Poți reîncărca între 5 și 125 euro. Diversitatea este foarte importantă în special pentru clienții care nu stau prea bine cu finanțele. Dacă un client are bani de o reîncărcare de 6 euro, acesta o poate achiziționa fără probleme prin intermediul portalului incarca.ro. Nu este nimeni nevoit să meargă direct spre reîncărcarea de 8 euro sau de 10 euro cum se întâmplă de obicei când mergem să achiziționăm o reîncărcare PrePay de la magazine sau din benzinării, fiind singurele disponibile
 6. Datele tale sunt în siguranță. Incarca.ro nu va folosi datele personale în scopuri comerciale. Nu își vor face reclamă folosind numerele de telefon ale clienților și nici nu vor vinde aceste date altora. Căci ne întrebăm de multe ori de unde au numerele noastre de telefon cei care se ocupă cu sondaje de opinie spre exemplu și ne bâzâie non stop. Ei bine, aceste companii cumpără informațiile de la alte portaluri, din fericire nu este și cazul celor de la incarca.ro.
 7. Tranzacțiile sunt criptate 100%. Un aspect foarte important în ziua de azi, când internetul colcăie de hackeri. Cu cât viața devine mai grea cu atât oamenii încearcă să-și folosească inteligența într-un mod negativ, pentru a face rost de niște bani nemunciți. Cei de la incarca.ro au investit masiv în securizarea portalului astfel încât clienții să fie mereu în siguranță. Creditul cumpărat prin incarca.ro este mereu în siguranță, alături de datele bancare.

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv17 ore ago

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante. ” Eminentele cenusii” din IGPR...

Exclusiv17 ore ago

Abuzuri la IPJ Neamț: Utilizarea neautorizată a Tehnologiei de Supraveghere

Sindicatul Europol Neamț a dezvăluit că la IPJ Neamț, abuzurile împotriva lui Cănărău Ioan au atins un nou nivel al...

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Actualitate3 zile ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Exclusiv4 zile ago

Neclare și nocive: Provocările legate de reglementarea conducerii sub influente psihoactive în România

Sindicatul Diamantul, prin Emil Pascut, dezvăluie că suntem expuși riscului grav de a conduce sub influența substanțelor psihoactive, nu doar...

Exclusiv5 zile ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Exclusiv5 zile ago

Rectificări esențiale pentru OUG-ul 24/2024: Ajustări cruciale pentru respectarea prezumției de nevinovăție

După neclaritățile provocate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în urma promulgării OUG nr. 24/2024, menită să îmbunătățească siguranța rutieră, au...

Exclusiv5 zile ago

Controverse și opacitate în procesul de concursuri la Ministerul Afacerilor Interne – Perspectiva Sindicatului Național DECUS

A avut loc ședința Grupului de Dialog Social la Ministerul Afacerilor Interne, fiind prezent pe ordinea de zi Proiectul OMAI...

Exclusiv6 zile ago

Investigarea acuzațiilor de poliție Sindicală și implicarea Serviciilor de Informații la IPJ Neamț: Sindicaliștii Europol aduc dovezi

Sindicatul Europol Neamț a ridicat acuzații serioase într-o postare pe pagina sa de Facebook împotriva IPJ Neamț, sugerează existența unor...

Exclusiv6 zile ago

Testele rapide în Poliția Română și provocările Toxicologiei: Dezbateri și clarificări

Dezbaterile recente au evidențiat diferențele dintre testele rapide de screening utilizate de Poliția Română și testele diagnostice confirmatorii efectuate la...

Exclusiv6 zile ago

Scandalul Organigramei Politiei Locale Ploiesti: Alerta dată de fostul consilier al Primarului Volosevici

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Exclusivo săptămână ago

Redefinind standardul: Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare

Sindicatul Europol atrage atenția asupra erorii apărute pe site-ul oficial al MAI referitoare la viitoarele angajări: „Ar fi corect să...

Exclusivo săptămână ago

Scandal în Poliția Română: Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe

„Până aici s-a ajuns” – acesta este nivelul unui șef din Poliția Română. Sindicatul Sidepol a dezvăluit preocuparea legată de...

Exclusivo săptămână ago

Mărturie de profesionalism: polițiștii români și exemplul lor de solidaritate în trafic

Polițiștii români demonstrează încă o dată solidaritate și profesionalism în trafic, conform Sindicatului Europol Ieri dimineață, în jurul orei 07:30,...

Actualitateo săptămână ago

Descopera Magia Amintirilor Cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă...

Exclusiv2 săptămâni ago

Transparență sau aparente? O privire critică asupra activității DGA în prevenirea corupției

DGA, aparent preocupată de transparență și prevenirea corupției, este descrisă de Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul ca un ciob...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv