Connect with us

Actualitate

Alegeri în SUA: Scrisoarea generalului francez (2S) Dominique Delawarde către prietenii săi

Publicat

pe

Dragii mei prieteni,

Mulți dintre voi m-ați întrebat care este părerea mea cu privire la evenimentele care au avut loc în Statele Unite între 3 noiembrie și astăzi în legătură cu alegerile prezidențiale americane. Pălăria mea dublă ca expert în informații și specialist în Statele Unite mi-a dat multe întrebări pe care le voi rezuma în două serii principale:

1 – A existat fraudă electorală și este credibilă ipoteza unei lovituri de stat care vizează inversarea rezultatului alegerilor?
2 – Dacă Biden ar fi ales la 8 decembrie și ar fi introdus la 20 ianuarie 2021, ce consecințe ar trebui să se aștepte de la preluarea sa.

Voi încerca să răspund clar acestor două întrebări în rândurile următoare.

*

Conflictele de interese ale autorului?

Este important pentru fiecare dintre voi să știți, înainte de a începe să-mi citiți scrisoarea, dacă autorul său are vreun conflict de interese care ar putea orienta observațiile sale cu privire la subiectul tratat.

Răspunsul meu este nu. Am trăit bine în SUA, în Kansas, sub administrație democratică (Clinton), între 1995 și 1998, timp de care am amintiri plăcute. Am făcut multe alte sejururi în SUA, înainte și după acest episod profesional, pentru a vizita marea mea familie imediată, care include 3 dintre surorile mele și 48 din descendenții lor direcți, toți cetățeni americani și care locuiesc în diferite state guvernate de ambele Democrați decât republicani. Am vizitat 46 din cele 50 de state ale Uniunii. „Medalia Serviciului Meritorius” din SUA mi-a fost acordată în vara anului 1998 într-o țară aflată sub conducere democratică. Nu sunt membru al niciunui dintre principalele partide politice franceze (LR, PS, RN, Insoumis, LREM-Modem, EELV).

Dacă severitatea mea este uneori exercitată vehement asupra „guvernărilor” americane, democratice sau republicane, nu se adresează niciodată poporului american care, ca multe alte popoare, este destul de generos și sincer, dar naiv și manipulat.

Am devenit foarte rezervat, chiar ostil NATO, după ce am observat abuzurile sale din 1990, în exercitarea atribuțiilor mele.

Experiența mea de informații m-a determinat să acord din ce în ce mai puțin credibilitate majorității covârșitoare a agențiilor de presă și a mass-media, în special a celor occidentale.

Nu apreciez acțiunea și / sau „influența puternică și dăunătoare a lobby-urilor transnaționale  asupra cursului lumii, indiferent dacă aceste lobby-uri sunt financiare, mass-media, comunitare sau de orice altă natură.

Autorul clarificând lucrurile, să trecem la miezul problemei.

Contextul preelectoral al alegerilor prezidențiale din SUA

De la eșecul lui Hillary Clinton la alegerile din 2016, SUA s-au împărțit profund în două tabere ireconciliabile, care se urăsc reciproc și sunt acum angajate într-o luptă până la moarte. Contrar a ceea ce cred oamenii în Franța sau în Europa, aceste două tabere nu sunt tabere republicane și democratice, care sunt doar vârful aisbergului. Aceste două tabere dețin două concepții opuse asupra lumii: „suveraniști” și „globaliști”. Găsim reprezentanții „globaliștilor” în principal în rândul democraților, dar îi găsim și, în proporție mai mică, printre republicani.

La podiumul Adunării Generale a ONU, pe 24 septembrie 2019, Donald Trump și-a ales în mod clar tabăra, și-a exprimat viziunea asupra lumii și le-a declarat război globaliștilor declarând: „ La fel ca țara mea iubită, toate națiunile prezente în acest forum au o istorie, o cultură și un patrimoniu pe care îl prețuiesc și care merită să fie apărate și sărbătorite și care ne oferă o forță și un potențial deosebit. Lumea liberă trebuie să-și îmbrățișeze fundațiile „naționale”. El nu ar trebui să încerce să le facă curat și să le înlocuiască … ”.

El a adăugat câteva secunde mai târziu: „Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta, dacă vrei democrație, stai cu suveranitatea ta, dacă vrei pace, iubește-ți națiunea. Șefii de stat pricepuți pun întotdeauna interesele superioare ale propriei țări. Viitorul nu aparține globaliștilor, viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor independente și suverane care își protejează cetățenii, își respectă vecinii și acceptă diferențele care fac ca fiecare țară să fie specială și unică. „.

https://www.youtube.com/watch?v=dxNkhsihHHg&feature=youtu.be

Toată lumea poate înțelege că un astfel de discurs poate provoca sprijinul unei mari părți a populației americane: peste 73 de milioane de voturi „Trump” s-au numărat în noiembrie 2020 sau cu 10 milioane mai mult decât în ​​2016 când a obținut mai puține. de 63 de milioane de voturi) … .. Pentru toți cei care credeau că Trump pierde teren, acest + 15% este o surpriză uriașă, ca în 2016.

În mod evident, tabăra globaliștilor nu poate accepta un astfel de „program de vorbire”. Prin urmare, va face tot ce îi stă în putință pentru a bloca calea realegerii președintelui de ieșire. Majoritate în „statul profund” din SUA, controlează finanțele și GAFAM (Google, Apple, Facebook, Amazon, Microsoft și Tweeter), controlând, de asemenea, aproape toate mass-media și agențiile anglo-presă Saxon și european, tabăra globaliștilor va coordona acțiunea „armelor sale armate” pentru a încerca să-l scoată pe Donald Trump din președinția SUA.

Pe de altă parte, președintele Trump nu este nici prost, nici singur. Are un sprijin popular foarte puternic, o majoritate în Senat, Curtea Supremă și 27 din cei 50 de guvernatori ai statelor Uniunii sunt republicani. În Camera Reprezentanților, el tocmai a redus decalajul care a separat tabăra sa republicană de tabăra democratică de 12 locuri (deocamdată …)El a înființat o administrație federală care îi este în mare parte loială (nu în totalitate …). El a schimbat majoritatea judecătorilor federali. El a rezistat cu succes celor două încercări ale statului profund și ale democraților de a-l demite (afacerea Russiagate a început de la zero în 2016 și a căzut … pentru că era „fals” și anchetatorii , judecătorii și opinia publică americană au observat în cele din urmă și încercarea de punere sub acuzare a Camerei Reprezentanților care s-a încheiat în Senat în 2019 … ..

Mai mult, Trump este lucid când a spus în ultimul său discurs electoral din 2 noiembrie 2020, în Carolina de Nord: „Dacă am făcut un lucru în timpul mandatului meu, este să subliniez necinste media ”. Mass-media din SUA a susținut întotdeauna și a susținut acțiunile anti-Trump.

Prin urmare, în acest context de tensiuni extreme și la sfârșitul unei campanii electorale în timpul cărora au fost observate toate cele mai răsucite lovituri, de ambele părți, are loc alegerea din 3 noiembrie 2020.

Au fost mass-media și sondajele americane cinstite în timpul campaniei electorale sau au încercat să manipuleze opinia?

Mass-media din SUA, la fel ca media europeană, nu strălucește prin onestitatea, pluralitatea și imparțialitatea lor. Controlate de o mână de miliardari, aceste mass-media apără cauzele și interesele care sunt cele ale „șefilor” lor, membri activi sau simpli colaboratori ai statului profund. Toate mijloacele sunt bune, inclusiv cele mai flagrante minciuni. Punem în evidență tot ceea ce prejudiciază adversarul (Trump), ascundem tot ceea ce ar putea prejudicia tabăra pe care o apărăm (Biden). Jurnaliștii își pot construi o carieră numai dacă se supun și / sau se autocenzurează. Astăzi ne aflăm într-o situație de „război informațional” electoral. Oamenii de rând au multe dificultăți în a se informa corect.

De 4 ani încoace, aceste mijloace de comunicare din SUA, perfect transmise de „fratele” european nu au încetat niciodată, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, să înnegrească imaginea președintelui Trump în opinia publică a SUA, occidentală și globală. În lunile premergătoare alegerilor, aceștia s-au bazat pe sondaje în mare parte părtinitoare pentru a face poporul american și lumea să creadă, ca în 2016, că alegerile au fost „pliate” și că un mare val democratic va copleși țara. . Pentru a da doar exemplul Floridei, o majoritate puternică a sondajelor din cele 4 zile care au precedat sondajul i-au dat lui Biden o victorie de 1-5 puncte. Trump a câștigat cu 3,4 puncte. Diferențele observate între aceste ultime sondaje și rezultatul scrutinului sunt de așa natură încât nu au intrat sub marja erorii, ci a minciunii manipulatoare, interesate și … nerușinate. Aceste sondaje și articole false au fost aplicate aproape tuturor statelor Uniunii. Scorurile lui Trump și ale Partidului Republican în ziua alegerilor au dezvăluit amploarea acestor mijloace pre-electorale și „sondajele manipulatoare” ale sondajului.

Este credibilă ipoteza fraudei semnificative aplicată câtorva state cheie în ziua alegerilor?

Convingerea mea intimă îmi spune că da, deoarece există, în ochii mei, prea multe indicii concordante pentru a permite pachetului „media” occidental, despre care știm cine îl controlează, să mă convingă contrariul. Președinții chinezi și ruși nu s-au înșelat în așteptarea proclamării rezultatelor oficiale, care va avea loc abia pe 8 decembrie, înainte de a-l felicita pe câștigător, când acesta este cu adevărat cunoscut.

Iată care sunt elementele care mă fac să mă îndoiesc de onestitatea buletinului de vot.

1 – A existat această goană curioasă, chiar suspectă, a pachetului mass-media din SUA, urmată de pachetul „soră” al UE, despre care știm cine îl controlează, pentru a dori să impună un câștigător atunci când rezultatele oficiale de 5 sau 6 statele nu sunt încă cunoscute. Știm cu toții că această presă americană este „partizană” și cei mai înverșunați adversari ai lui Trump. Știm că obișnuința lor recurentă de a dori să critice, să conteste, să modifice, să nu recunoască, să pună la îndoială toate rezultatele electorale care nu le convin pe planetă (Siria 2014, Venezuela 2018, Bolivia 2019, Belarus 2020 pentru a numi doar câteva. patru). Știm, de asemenea, tendința lor de a dori să promoveze sau chiar să impună candidatul care li se potrivește chiar și atunci când aceasta este o minoritate foarte mică în țară (Franța 2017, Bolivia 2019,

2 – Există aceste acțiuni foarte neobișnuite ale Google, Face book, You tube, Twitter cenzurând direct președintele în exercițiu al Statelor Unite, acționând simultan și concertat. Această coluzie evidentă a acestor mari companii de servicii, despre care știm cine le controlează, nu este pur și simplu „naturală”, nici democratică ….

3 – Pentru prima dată în istoria SUA, votul poștal a fost utilizat pe scară largă, deoarece mai mult de 42% dintre alegătorii care s-au exprimat au făcut acest lucru prin corespondență (peste 64 de milioane). Este recunoscut la nivel global că acest tip de vot promovează frauda electorală.

Votul prin poștă a fost abolit în Franța în 1975, deoarece a fost considerat favorabil fraudelor electorale .

Apropo, este ciudat faptul că membrii majorității LREM caută acum să restabilească votul prin poștă în Franța, profitând de ocazia „Covid”.

Vor intenționa, de asemenea, să redeschidă mai larg posibilitățile de fraudă în Franța și să completeze urnele din circumscripția lor pentru a fi realesi în următorul scrutin?

A pretinde astăzi că nu a existat nici cea mai mică fraudă electorală în Statele Unite, cu 64 de milioane de voturi poștale, pur și simplu nu este credibil.

Fără a prelua toate fraudele denunțate de republicani și enumerate în acest articol , voi păstra, totuși, un singur exemplu, recunoscut de cele două partide, democrat și republican, și care, prin urmare, nu este nici discutabil, nici contestat.

Prin propria sa admitere la New York Times, Abigail Bowen, grefierul alegerilor pentru județul Shiawassee din Michigan, a adăugat din greșeală un exces de zero la numărul de voturi al lui Joe Biden, a spus ea. În loc să introducă 15.371 de voturi în favoarea democratului, echipa sa a adăugat 150.371. Tasta 0 nu este, pe o tastatură a computerului, aproape de tasta 5 sau de tasta 3, susținerea erorii involuntare pare foarte ciudată … Ea adaugă că a fost notificată despre eroare 20 de minute mai târziu și apoi a corectat-o. (Din fericire, cineva a observat această eroare despre care totul pare să indice că a fost voluntară …)

Este minunat că această eroare a fost corectată, dar ridică totuși întrebări:

Câte astfel de 0 „greșeli” au fost făcute, intenționat sau nu? … ..

Câte astfel de „erori” au fost găsite, raportate și corectate? … ..

Câte dintre aceste „erori” au fost înregistrate în numărul final?

Un candidat, democrat sau republican, este justificat sau nu să ceară o recontare atunci când diferența de rezultat se încadrează în marja de 1% într-unul dintre statele Uniunii? Nu se face acest lucru în toate democrațiile demne de acest nume? Depinde de mass-media să proclame un câștigător fără a avea rezultate validate?

Observ că, în această marjă de 1%, sunt rezultatele a 5 state descrise ca state swing : Arizona, Georgia, Wisconsin, Pensilvania și Nevada. În aceste 5 state, Trump era în frunte, dar Biden ar fi recâștigat avantajul câtorva mii de voturi în toate aceste state datorită sosirii în timp util, miraculoasă, masivă și bruscă, la sfârșitul numărării buletinelor de vot, a voturilor poștale care i-ar fi fost foarte, foarte, foarte favorabil.

Veți înțelege că votul prin poștă este, pentru mine, ușa deschisă fraudei. Când acest vot poștal este masiv, frauda poate fi semnificativă și mai mult decât suficientă pentru a inversa un rezultat în marja de 1%. Este extrem de puțin probabil să nu fi existat nicio fraudă. Voi avea grijă să nu spun cui a beneficiat această fraudă și nu sunt sigur că putem avea vreodată toate dovezile. Spun pur și simplu că mass-media americană și „europeană” are grijă de cei care ar dori să-i refuze lui Trump dreptul la relatări, investigații și audituri, dar care, atunci când vine vorba de alte țări, sunt foarte atenți la numărătoare și striga cu ușurință „fraudă electorală” nu crește. Știam că Franța și jurnaliștii săi care râd de presupusul învins,

Să trecem acum la al doilea subiect al scrisorii mele.

Dacă „globalistul” Biden ar fi ales pe 8 decembrie și ar fi introdus pe 20 ianuarie 2021, la ce dezvoltare ne putem aștepta pentru planetă, Europa și Franța?

Biden este un bărbat în vârstă, despre care toată lumea știe că i-a ieșit din minte (va avea 79 de ani pe 20 ianuarie). Numai din acest motiv, dacă ar fi ales, ar fi sub influență și și-ar lua deciziile doar la sfatul și „controlul strâns” al anturajului său apropiat, emanat din „Statul adânc” și compus din „globaliști” puri și puri. greu. Mai mult, acest anturaj îl va ajuta să câștige, este acest anturaj care ar guverna, de fapt, SUA.

Deoarece este de ascultare „neoconservatoare”, acest anturaj este hotărât pro-Israel și pentru menținerea unei hegemonii absolute a SUA pe planetă. Studiul aprofundat al acestui anturaj (Biografii, strămoși, rețele și comunitate de apartenență) ar fi foarte revelator, dar, din păcate, cu greu surprinzător. Același lucru îl avem și acasă. Prin urmare, ar trebui să ne așteptăm la o creștere a interferenței agresive a SUA în Orientul Apropiat și Mijlociu (Liban, Siria, Irak, Iran), în beneficiul Israelului, desigur, dar și la granițele Rusiei, în Marea Chinei și in America de Sud. Această nouă echipă guvernamentală, aripa armată a „statului profund”, va crea pretextele dacă acestea nu există și va instrumentaliza nebuloasa teroristă, așa cum a făcut întotdeauna în trecut, pentru a o ajuta să-și justifice interferența.

Trump a reușit să reducă treptat și considerabil bombardamentele SUA pe planetă ( 47.000 de bombe în 2017, 16.000 în 2018, 12.000 în 2019 și 928 în ianuarie + februarie 2020 (ultimele date cunoscute). A repatriat în țara sa multe soldații săi desfășurați, în special în Orientul Apropiat și Mijlociu. În primul său mandat, coaliția occidentală a ucis mult mai puțini oameni decât sub mandatele predecesorului său. Dacă o echipă globalistă apucă Casa Albă, tendințele inversate ar putea fi repus în loc în primăvara anului 2021 și sângele va începe să curgă din nou … NATO încă nu a înțeles că ar trebui și ar fi bine sfătuit să pună capăt abuzurilor sale.

Vestea proastă este că o administrație Biden ar căuta, de asemenea, să implice NATO, Regatul Unit, Franța și Uniunea Europeană în orice cascadorii răsucite pe care și le pot imagina strategii neoconservatori. Vestea proastă pentru Franța este că dependența sa economică (datorii și CAC40) și servilitatea crescândă față de SUA a elitelor sale, pregătite pentru aceasta, nu îi vor permite să refuze toate invitațiile SUA de a se alătura coalițiilor sale. circumstanță pentru cauze dubioase.

Vestea bună este că oamenii de pe ambele maluri ale Atlanticului încep să deschidă ochii. Indiferent dacă ne place sau nu mass-media, politicile și opinia noastră publică manipulată, „suveranistul” Trump a obținut cu 15% mai multe voturi decât în ​​2016 (73 de milioane). Susținătorii săi dețin Curtea Supremă, Senatul, majoritatea statelor și se apropie de paritate în Camera Reprezentanților. Susținătorii săi organizează și campaniile americane . Democrații dețin doar orașele mari …

Actualitate

Cum să ai angajați fericiți: 10 sfaturi pentru a îmbunătăți moralul și productivitatea

Publicat

pe

De

 1. Comunicarea eficientă

Una dintre cele mai importante aspecte pentru menținerea unui mediu de lucru sănătos este comunicarea deschisă și transparentă. Angajații trebuie să se simtă liberi să își exprime opiniile, să adreseze întrebări și să își împărtășească preocupările fără teamă de represalii. Organizarea unor întâlniri regulate și sesiuni de feedback poate ajuta la identificarea și rezolvarea problemelor înainte ca acestea să devină majore.

 1. Recunoașterea și recompensarea performanțelor

Angajații care se simt apreciați sunt mai motivați și mai loiali. Implementarea unui sistem de recunoaștere și recompensare a performanțelor, fie că este vorba despre premii financiare, zile libere sau simple mulțumiri publice, poate avea un impact semnificativ asupra moralului echipei. De exemplu, oferirea unui cadou de Craciun poate fi un gest simplu, dar foarte apreciat, care arată angajaților că eforturile lor sunt recunoscute și valorizate.

 1. Oferirea de oportunități de dezvoltare profesională

Investiția în dezvoltarea profesională a angajaților nu doar că îi ajută să își îmbunătățească abilitățile, dar le arată și că sunt apreciati. Cursurile de formare, atelierele și oportunitățile de avansare în carieră sunt esențiale pentru menținerea unui nivel ridicat de satisfacție la locul de muncă.

 1. Crearea unui mediu de lucru pozitiv

Un mediu de lucru plăcut și confortabil poate face minuni pentru starea de spirit a angajaților. Asigură-te că birourile sunt bine luminate, curate și echipate corespunzător. De asemenea, încurajează o cultură organizațională pozitivă, bazată pe respect reciproc și colaborare.

 1. Flexibilitatea programului de lucru

Oferirea unui program de lucru flexibil poate reduce stresul și poate îmbunătăți echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Angajații care au posibilitatea de a-și ajusta programul în funcție de nevoile lor personale sunt adesea mai productivi și mai fericiți.

 1. Îmbunătățirea beneficiilor și a pachetului salarial

Un pachet salarial competitiv și beneficii atractive, cum ar fi asigurarea medicală, planurile de pensii și concediile plătite, pot juca un rol crucial în satisfacția angajaților. Reevaluează periodic aceste aspecte pentru a te asigura că rămâi competitiv pe piața muncii.

 1. Promovarea echilibrului între viața profesională și cea personală

Încurajează angajații să își ia concediu și să profite de zilele libere. Stabilește politici care să prevină munca excesivă și să promoveze echilibrul între viața profesională și cea personală. Angajații odihniți și echilibrați sunt mai productivi și mai dedicați.

 1. Organizarea de activități de team building

Activitățile de team building sunt esențiale pentru consolidarea echipei și pentru îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Acestea pot varia de la simple ieșiri în oraș până la sesiuni de training sau activități recreative. Scopul este de a crea un sentiment de unitate și de a încuraja colaborarea.

 1. Oferirea de suport și resurse pentru bunăstare

Bunăstarea mentală și fizică a angajaților ar trebui să fie o prioritate. Oferirea de resurse precum consiliere psihologică, abonamente la săli de sport sau programe de wellness poate contribui la starea generală de bine a echipei.

 1. Cadouri și surprize pentru angajați

O modalitate excelentă de a arăta angajaților că îți pasă de ei este prin oferirea de cosuri cadouri și alte mici surprize. Aceste gesturi nu trebuie să fie rezervate doar pentru sărbători; oferirea periodică a unor mici atenții poate menține moralul ridicat și poate arăta aprecierea ta continuă.

Cadouri de Crăciun

În perioada sărbătorilor, un cadou de Crăciun personalizat poate aduce bucurie și poate crea o legătură mai strânsă între angajați și companie. Gândește-te la interesele și preferințele angajaților pentru a alege cadouri care să fie cu adevărat apreciate.

Cosurile cadou Crăciun sunt o alegere populară și versatilă. Acestea pot conține o varietate de produse, de la delicatese gourmet la produse de îngrijire personală. Personalizarea fiecărui coș în funcție de preferințele fiecărui angajat poate adăuga o notă specială și personalizată care va fi cu siguranță apreciată.

Crearea unui mediu de lucru fericit și productiv necesită efort și dedicare, dar beneficiile sunt considerabile. Angajații fericiți sunt mai productivi, mai loiali și contribuie pozitiv la cultura organizațională. Aplicând aceste sfaturi, vei putea să îmbunătățești semnificativ moralul și satisfacția echipei tale.

 

Citeste in continuare

Actualitate

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Publicat

pe

De

reîncărcare Orange

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a automatizării.

E mult mai simplu în ziua de azi să îți manageriezi cartela PrePay față de vremurile din trecut, când erai nevoit să stai pe la cozile operatorilor de telecomunicații pentru o simplă reîncărcare electronică. Astăzi există portaluri precum incarca.ro de unde-ți poți achiziționa foarte simplu o reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange, fără să mai fii nevoit să mai pierzi timp prin oraș, pe la cozi, prin punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă. Există chiar 7 avantaje pe care le ai dacă alegi să-ți reîncarci cartela PrePay online, prin intermediul incarca.ro.

Ce avantaje ai dacă alegi să cumperi o reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

 1. Economisești timp foarte prețios. Timpul în ziua de azi este de departe cea mai prețioasă resursă. Cine reușește să facă rost de timp liber este mai mult decât câștigat. Ei bine, simpla reîncărcare online a unei cartele PrePay online îți poate aduce în prim plan timp liber. Nu mai ești nevoit să te duci prin oraș, pe la magazine, să stai pe la cozi doar pentru a avea un telefon 100% funcțional de pe care să poți iniția apeluri și prin intermediul căruia să reușești să navighezi pe internet.
 2. Beneficiezi de bonus suplimentar. Sistemul de reîncărcare a cartelelor PrePay oricum are la bază o metodă de bonusare. Incarca.ro vine în întâmpinarea clienților cu un sistem suplimentar de fidelizare prin intermediul căruia se acordă minute sau MB de internet extra, la fiecare reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom. Este o modalitate mai mult decât eficientă de a oferi clienților beneficii suplimentare, am putea spune că este o situație convenabilă de ambele părți.
 3. Portalul este deschis NON STOP. Gata cu momentele de frustrare survenite în urma expirării minutelor în miez de noapte. Acum nu mai ești nevoit să te îmbraci și să cauți o benzinărie în oraș din care să cumperi o cartelă de reîncărcare la un preț exorbitant. Este mai mult decât simplu să accesezi incarca.ro, un portal deschis non stop, și să-ți cumperi o reîncărcare PrePay la un preț mai mult decât decent, la prețurile oficiale ale companiilor de telecomunicații.
 4. Reîncărcarea durează două minute. Tehnologia modernă face minuni. Reușește nu doar să ne ia drumurile din picioare și să ne ofere în schimb timp liber, dar reușește să reducă la maxim și timpii de achiziție pentru o reîncărcare PrePay. Portalul incarca.ro nu necesită crearea unui cont pe platformă, motiv pentru care în maxim 2 minute, clienții pot finaliza tranzacția de achiziție și se pot bucura de beneficiile achiziționate. Incarca.ro este cel mai rapid portal de reîncărcare a cartelelor PrePay din România, la ora actuală.
 5. Poți reîncărca între 5 și 125 euro. Diversitatea este foarte importantă în special pentru clienții care nu stau prea bine cu finanțele. Dacă un client are bani de o reîncărcare de 6 euro, acesta o poate achiziționa fără probleme prin intermediul portalului incarca.ro. Nu este nimeni nevoit să meargă direct spre reîncărcarea de 8 euro sau de 10 euro cum se întâmplă de obicei când mergem să achiziționăm o reîncărcare PrePay de la magazine sau din benzinării, fiind singurele disponibile
 6. Datele tale sunt în siguranță. Incarca.ro nu va folosi datele personale în scopuri comerciale. Nu își vor face reclamă folosind numerele de telefon ale clienților și nici nu vor vinde aceste date altora. Căci ne întrebăm de multe ori de unde au numerele noastre de telefon cei care se ocupă cu sondaje de opinie spre exemplu și ne bâzâie non stop. Ei bine, aceste companii cumpără informațiile de la alte portaluri, din fericire nu este și cazul celor de la incarca.ro.
 7. Tranzacțiile sunt criptate 100%. Un aspect foarte important în ziua de azi, când internetul colcăie de hackeri. Cu cât viața devine mai grea cu atât oamenii încearcă să-și folosească inteligența într-un mod negativ, pentru a face rost de niște bani nemunciți. Cei de la incarca.ro au investit masiv în securizarea portalului astfel încât clienții să fie mereu în siguranță. Creditul cumpărat prin incarca.ro este mereu în siguranță, alături de datele bancare.

 

Citeste in continuare

Actualitate

Consolidarea securității în regiunea Mării Negre: Înființarea HQ R-SOCC

Publicat

pe

De

În cadrul Summitului NATO de la Washington, ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a semnat miercuri, 10 iulie, împreună cu omologul bulgar, Memorandumul de Înțelegere privind înființarea Comandamentului Regional pentru Forțe Speciale din regiunea Mării Negre – HQ R-SOCC, a anunțat Ministerul Apărării într-un comunicat de presă.

„În elaborarea planurilor de apărare ale Alianței, s-a identificat necesitatea unor structuri de Comandă și Control (C2) în domeniul Forțelor pentru Operații Speciale (FOS) pentru regiunea Mării Negre, care să asigure sincronizarea eforturilor aliate în această regiune. Ca urmare, cele două ministere ale apărării au decis, în conformitate cu cerințele, constituirea unei structuri C2 FOS pentru a reflecta interesele comune privind consolidarea securității în regiunea Mării Negre”, se menționează în comunicat.

„Securitatea și stabilitatea regiunii Mării Negre reprezintă o prioritate pentru România și pentru Alianță. Prin colaborarea cu Bulgaria, vom forma un element esențial pentru coordonarea Forțelor Speciale aliate, consolidând postura de descurajare și apărare a NATO”, a subliniat ministrul Tîlvăr.

Dezvoltarea HQ R-SOCC reprezintă unul dintre proiectele României privind consolidarea posturii aliate de descurajare și apărare pe flancul estic, contribuind în același timp la creșterea relevanței regiunii Mării Negre în contextul aliat, potrivit reprezentanților MApN.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Actualitate17 ore ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Exclusivo zi ago

Neclare și nocive: Provocările legate de reglementarea conducerii sub influente psihoactive în România

Sindicatul Diamantul, prin Emil Pascut, dezvăluie că suntem expuși riscului grav de a conduce sub influența substanțelor psihoactive, nu doar...

Exclusiv2 zile ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Exclusiv2 zile ago

Rectificări esențiale pentru OUG-ul 24/2024: Ajustări cruciale pentru respectarea prezumției de nevinovăție

După neclaritățile provocate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în urma promulgării OUG nr. 24/2024, menită să îmbunătățească siguranța rutieră, au...

Exclusiv2 zile ago

Controverse și opacitate în procesul de concursuri la Ministerul Afacerilor Interne – Perspectiva Sindicatului Național DECUS

A avut loc ședința Grupului de Dialog Social la Ministerul Afacerilor Interne, fiind prezent pe ordinea de zi Proiectul OMAI...

Exclusiv3 zile ago

Investigarea acuzațiilor de poliție Sindicală și implicarea Serviciilor de Informații la IPJ Neamț: Sindicaliștii Europol aduc dovezi

Sindicatul Europol Neamț a ridicat acuzații serioase într-o postare pe pagina sa de Facebook împotriva IPJ Neamț, sugerează existența unor...

Exclusiv3 zile ago

Testele rapide în Poliția Română și provocările Toxicologiei: Dezbateri și clarificări

Dezbaterile recente au evidențiat diferențele dintre testele rapide de screening utilizate de Poliția Română și testele diagnostice confirmatorii efectuate la...

Exclusiv4 zile ago

Scandalul Organigramei Politiei Locale Ploiesti: Alerta dată de fostul consilier al Primarului Volosevici

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Exclusiv5 zile ago

Redefinind standardul: Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare

Sindicatul Europol atrage atenția asupra erorii apărute pe site-ul oficial al MAI referitoare la viitoarele angajări: „Ar fi corect să...

Exclusiv5 zile ago

Scandal în Poliția Română: Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe

„Până aici s-a ajuns” – acesta este nivelul unui șef din Poliția Română. Sindicatul Sidepol a dezvăluit preocuparea legată de...

Exclusiv5 zile ago

Mărturie de profesionalism: polițiștii români și exemplul lor de solidaritate în trafic

Polițiștii români demonstrează încă o dată solidaritate și profesionalism în trafic, conform Sindicatului Europol Ieri dimineață, în jurul orei 07:30,...

Actualitateo săptămână ago

Descopera Magia Amintirilor Cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă...

Exclusivo săptămână ago

Transparență sau aparente? O privire critică asupra activității DGA în prevenirea corupției

DGA, aparent preocupată de transparență și prevenirea corupției, este descrisă de Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul ca un ciob...

Exclusivo săptămână ago

Jocurile de putere și corupția în Interiorul MAI: corupția și complicitatea în spatele Excelenței

S-a primit de la IPJ Galați un răspuns la o plângere prealabilă pe tema excelenței, după cum a dezvăluit Emil...

Exclusivo săptămână ago

Jocuri dubioase politico-economice: Oprea și Santierul Naval 2 Mai/Cheltuieli bugetare ale tandemului Ciolacu – Oprea

Concluzionând, implicarea lui Ștefan-Radu Oprea în scandalurile de spălare de bani și mafia deșeurilor pune România și industria de armament...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv