Connect with us

Uncategorized

Cele mai renumite mărci anvelope le găsești pe AnveloStar – magazin auto online

Publicat

pe

Știai că cele mai renumite mărci anvelope le găsești pe AnveloStar, un magazin auto online, dedicat persoanelor interesate ca tine? Fă cunoștință cu experții din spatele site-ului, iar dacă ai nevoie, solicită-le ajutorul. Nu toată lumea se pricepe când vine vorba despre anvelope. Bărbații nu au treabă, se descurcă! Însă cu rămâne cu femeile? Dacă întâmpini probleme, nu uita că un expert AnveloStar îți stă mereu la dispoziție!

În altă ordine de idei, se vorbește despre AnveloStar doar de bine. Clienții deja existenți spun că sunt mulțumiți pe deplin de achizițiile făcute. De ce nu te-ai încadra și tu aici, la categoria persoanelor satisfăcute din acest punct de vedere? Dacă ai nevoie de cauciucuri de calitate, atunci pe AnveloStar găsești, cu siguranță, exact ceea ce ai nevoie. Este magazinul auto pe care toată lumea îl caută!

Pentru a te face curios, însă, o să-ți spunem doar câteva dintre mărcile cu care lucrează experții AnveloStar. Pe restul, le vei descoperi chiar tu, cel interesat de achiziția celor mai bune anvelope, dar și a celor mai bune cauciucuri. 

Așadar, la nivel național, AnveloStar se remarcă prin comercializarea de anvelope de calitate Michelin – anvelope nici prea ieftine, dar nici prea scumpe. Prețul acestora este unul mediu, de obicei cuprins între 300 și 1000 RON, în funcție și de reducerile de pe site. Tocmai de aceea, asigură-te că beneficiezi de acestea!

Mult mai accesibile din punct de vedere al prețului și de altfel, cele mai achiziționate anvelope, sunt anvelopele Continental, o marcă cunoscută nu doar la nivel național, cât și la nivel internațional. Calitatea acestora nu poate fi contestată, mai ales acum, când au ajuns pe mâna experților AnveloStar! Dacă îți dorești ceva mai accesibil financiar decât anvelopele Michelin, atunci iată soluția perfectă pentru tine!

Desigur, AnveloStar are undă verde și la anvelopele Bridgestone –  anvelope vara accesibile mai ales din punct de vedere al prețului, anvelopele Dunlop, anvelopele Goodyear, anvelopele Pirelli, anvelopele Debica și multe alte mărci, unele mai accesibile, altele cu prețuri puțin mai piperate. Trebuie doar să știi care este bugetul tău și înspre ce anume vrei să te îndrepți!

La final, cu siguranță, vei face o alegere înțeleaptă! Cu AnveloStar nimeni nu a dat greș, la fel cum nimeni nu s-a declarat nemulțumit de achiziția de anvelope făcută! Achiziționează anvelopele de care ai nevoie și reînnoiește aspectul mașinii tale, cumpărând și cauciucuri – fără de care mașina nu ar mai fi echipată corespunzător!

Exclusiv

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P

Publicat

pe

De

Sindicatele reprezentative și-au dat mâna și atacă pe toate fronturile. Sistemul penitenciar zguduit din temelii!

Polițiștii din penitenciarele Târgșor și Ploiesti, membrii ai Federației Polițiștilor de Penitenciare au anunțat încă de la începutul lunii septembrie despre refuzul de a mai lucra suplimentar.
Peste 60 de angajați, au dorit să informeze, prin intermediul presei, care sunt nemulțumirile ce i- au determinat să ia această decizie.
Drepturile lor sunt puse in pericol și anunță la unison că nu vor sta cu mâinile în sân.
Se discută și despre plângeri penale pentru că au primit amenințări de a opri acest demers.
Protestele de azi au cunoscut diverse  forme , fiind vizibile în toate localitățile din țară.
Unele federații, prin sindicatele afiliate au hotărât să picheteze penitenciarele, altele au protestat în fața Ministerului Finanțelor ( peste 1500 de participanți), in fața Ministerului Justiției, altele au ales să refuze, prin notificarea conducerilor, efectuarea de muncă suplimentară peste plafonul de 180 de ore anual, lucru ce va duce într-un final la blocarea pușcăriilor, deoarece sistemul penitenciar este dependent de muncă suplimentară.
Sindicaliștii spun că măsurile luate de Guvern, ce presupun tăierea unor sporuri , neplata muncii suplimentare, desființarea unor posturi de conducere, radierea  posturilor vacante, modificările aduse decontului de vouchere, nu pot fi aplicate în sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională.
Sunt începute demersuri de strângere a semnăturilor privind refuzul de a se mai lucra suplimentar peste plafonul de timp lunar.
Acest demers este devastator, deoarece multe din activitățile esențiale nu vor mai putea fi efectuate, deficitul de personal fiind unul cronic.
Declarație Adrian Grigoroiu
Vicepreședintele Federației Polițiștilor de Penitenciare:
” Nu vom accepta bătaia de joc a Guvernului și faptul că profesia noastră nu este respectată.
Avem lipsă peste 5000 de posturi in sistemul penitenciar, care nu poate funcționa fără efectuarea de muncă suplimentară, fiind ținut în viață artificial.
Nu putem accepta sa lucram fără să fim plătiți. Toate guvernele care s-au perindat in fruntea țării ne-au mințit și ne- au furat, nu vrem sa mai trăim perioada 2010. Au trecut 6 ani de când Legea cadru a salarizării nr.153/2017 a fost aprobată și Guvernul încă mai are datorii salariale la angajații din familia ocupațională de apărare. Ordonanța Austeritatii ne- a bulversat pe toți, deoarece a cunoscut  multe modificări într- un timp foarte scurt. Nimeni nu știe exact ce prevede această Ordonanță a Austeritatii.
De ce trebuie  oamenii simplii care muncesc cinstit sa deconteze hoțiile și prostiile unor habarniști? Nu noi am făcut în bugetul statului gaura de 43 de miliarde de lei .”
Sindicaliștii spun că acțiunile lor vor continua și vor fi intensificate.

Sindicatele din penitenciare au protestat in forță față de acțiunile decidenților care nu ințeleg să respecte această grea profesie, care subminează prin subfinanțare sistemul penitenciar, care il vulnerabilizează prin aplicarea unei politici păguboase de resurse umane, făcându-l neatractiv prin schimbarea fiarte deasă a condițiilor de salarizare și pensionare.

Guvernul României are o datorie incă neplătită față de polițistii de penitenciare, datorie ce rezidă din neaplicarea integrală a legii salarizării 153/2017, au muncit in avans, de ani de zile, fara să li se asigure salariul corect, așa cum legea prevede.

Toate federațiile din sistemul penitenciar au luat cu asalt ministerele si unitătile penitenciare și este doar inceputul!

 

Vom continua protestul cu refuzul de ore suplimentare până când vom conștientiza decidentii că politistii de penitenciare nu sunt bătaia lor de joc, precizeaza Federația Polițiștilor de Penitenciare care mai adauga: „Ați reusit, ne-ați unit, din nou”!. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Featured

Conflictul, care mocneşte de peste 30 de ani, s-a încheiat în două zile cu victoria Azerbaijanului şi restabilirea controlului asupra teritoriului său recunoscut la nivel internaţional

Publicat

pe

De

Formaţiunile militare armene au depus armele, inclusiv cele care erau staţionate ilegal în Karabah. Trupele au părărsit poziţiile de apărare şi au fost dezarmate complet, mai anunţă Azerbaidjanul.

Armata azeră a anunţat că toate armele şi echipamentele militare vor fi predate.

De asemenea, armata azeră a mai precizat că tot acest proces a fost realizat în cooperare cu militarii ruşi din detaşamentul de menţinere a păcii.

În Karabah, în ultimele două zile, 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, peste 200 au fost rănite, peste 7.000 vor să părăsească ţara, iar Armenia a deschis un dosar de genocid, acuzând Azerbaidjanul că a închis coridorul Lachin.

Reintegrarea completă a armenilor din Karanah în Azerbaidjan, conform Constituţiei din Baku, va fi discutată pe 21 septembrie, în oraşul Ievlakh, între reprezentanţi ai armenilor şi autorităţile azere, mai transmit surse locale. (F. Jipa).

Sursă foto: Profimedia

Citeste in continuare

Featured

Închiderea monitorizării României prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare trebuie dublată de aderarea la Spaţiul Schengen

Publicat

pe

De

Închiderea oficială de către Comisia Europeană a Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV) pentru România şi Bulgaria este un act de justeţe şi recunoaştere a progreselor ţării noastre din ultimii ani.

Încetarea acestei perioade de 16 ani, în care am fost monitorizaţi prin MCV, poate nedrept de îndelungată, confirmă traiectoria ireversibilă a României în ceea ce priveşte combaterea actelor de corupţie şi consolidarea statului de drept.Consider semnificativ faptul că la acest succes a contribuit esenţial PNL, care a condus Ministerul Justiţiei în momentul recomandării iniţiale a Comisiei Europene privind încetarea monitorizării MCV pentru România. Astfel, încă din noiembrie anul trecut, CE a reiterat că demersurile implementate de ţara noastră sunt concludente şi suficiente în ceea ce înseamnă îndeplinirea angajamentelor din cadrul MCV, asumate la momentul aderării la Uniunea Europeană.Potrivit raportului final legat de monitorizarea MCV, reformele din domeniul judiciar au fost transpuse în practică eficient, prin adoptarea de către Parlament şi promulgarea de către preşedintele Klaus Iohannis a noilor legi ale justiţiei. În consecinţă, Comisia Europeană a concluzionat că pachetul legilor justiţiei este coerent, sustenabil şi asigură în mod corespunzător independenţa sistemului judiciar.Mecanismul de Cooperare şi Verificare a fost instituit în anul 2007, în momentul aderării României la UE, ca instrument viabil privind armonizarea acţiunilor noastre de reformare a sistemului judiciar şi de combatere eficientă a corupţiei cu directivele europene în materie.În acest context, apreciez că decidenţii europeni trebuie să adopte o decizie similară şi în ceea ce priveşte aderarea României la Spaţiul Schengen, având în vedere circumstanţele realiste care justifică prezenţa noastră în această zonă europeană de liberă circulaţie, a declarat doamna deputat Maria Stoian (Grupul parlamentar al PNL).
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P

Sindicatele reprezentative și-au dat mâna și atacă pe toate fronturile. Sistemul penitenciar zguduit din temelii!  Polițiștii din penitenciarele Târgșor...

Exclusiv2 zile ago

Profit curat: peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău

Ce tupeu are celebrul Pescobar! Taverna Racilor, închisă după ce a ”plouat” cu amenzi. Pe toate le-a ignorat, iar acum...

Exclusiv2 zile ago

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman...

Exclusiv3 zile ago

Cat costa ascunderea unei hotarari de guvern care reglementa diurna pentru politistii si jandarmii trimisi in misiuni internationale?

Va este cunoscut subiectul ascunderii HG 1086/2004 ( emisa de guvernul Nastase, nesecreta, nepublicata), de catre MAI, politistilor si jandarmilor...

Exclusiv4 zile ago

Cam atata se poate face, cand te confrunti cu rechini in roba de magistrat

Ce concluzii se pot trage din lectura acestui articol luju? .luju.ro/tentativa-de-compromitere-a-judecatorului-nicolescu-ij-a-finalizat-verificarile-in-cazul-politistului-dga-care-acuza-ca-ar-fi-fost-jignit-si-intimidat-de-judecatorul-iccj-alin-nicolescu-la-un-examen-atitudinea-necorespunzatoare-a-studentului-care-pentru-a?fbclid=IwAR0rNx0rRy2YsCSLC1z1PWvzCVdyGUXAliNodW-Z2l20htuTAS4kofJxVKg Pai una evidenta ar fi ca Inspectia Judiciara este...

Exclusiv4 zile ago

Imediat după moartea Sharei, polițiștii din Dumbrava Roșie, intenționat sau nu, au compromis grav ancheta

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat duminică seară, că a trimis Corpul de Control la IPJ Neamț. Corpul de...

Exclusiv4 zile ago

Ce impact vor avea măsurile de austeritate asupra polițiștilor?

– tăierea sporului pentru munca prestată în weekend și în sărbători legale (minus 300 -1000 lei); – eliminarea plății pentru...

Exclusiv4 zile ago

A patra federație din sistemul penitenciar intră in joc și toate cele 4 federații din sistemul penitenciar sunt de azi in actiune/proteste

Oamenii simpli ,care nu respectă legile, sunt trași la răspundere și plătesc pentru asta, guvernanții care nu iși respectă propriile...

Exclusiv6 zile ago

Un nou scandal in IPJ Prahova a izbucnit si a ajuns pe masa ministrului si a organelor de cercetare penala

La IPJ Prahova lucrurile s-au cam imputit si politistii corupti care au sustinut o grupare de criminalitate economico-financiara organizata ar fi trebuit s-o...

Exclusiv6 zile ago

Directorul medical din cadrul Penitenciarului Spital Rahova a schimbat halatul medical cu cel de abuzator

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

Exclusivo săptămână ago

Panica in IPJ Prahova

”Capitan la 15 ani” a facut furori printre fostii colegi care s-au grabit sa isi piteasca pistoalele si lucrurile de...

Exclusivo săptămână ago

Ploieștiul este un oraș eșuat unde functiile de conducere din administratia locala se negociaza ca la piata si se stabilesc pe la „gratare”

Ploieștiul sub mandatul PSD-istului Andrei Volosevici a devenit un oras problema ce figurează la multe capitole pe ultimele locuri în...

Exclusivo săptămână ago

CCR continua seria amanarilor privind judecata exceptiei de neconstitutionalitate a OUG 59/2017 ( prin care s-a stabilit limitarea pensiei nete la nivelul mediei salariilor/soldelor nete)!

Termen nou, 21.09.2023. Amanarea asta nesfarsita a judecatii exceptiei OUG 59/2017 este o situatie nemaivazuta vreodata in istoria CCR si...

Exclusivo săptămână ago

Cum rămâne cu ,,nu încercăm să îl absolvim de rigorile legii”? Și cu ,,nu încercăm să îl ferim de răspunderea pentru faptele sale”?

Mai tineti minte prima reactie (cu intarziere) a familiei criminalului de la 2 Mai, si ceea va scriam atunci –...

Exclusivo săptămână ago

Numirile politice făcute de Bogdan Despescu au distrus Poliția Română/”-Tu știi cine sunt eu? Sunt „moșul” (nașul) lui…”

V-ați întreba cine sunt cei din fotografie și ce legătură există între ei. Păi, cel tinerel este Robert Popa îl...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!