Connect with us

Actualitate

Covid „Pandemia”: distrugerea vieții oamenilor. Depresia economică proiectată. „Lovitură de stat” globală?

Publicat

pe

Covid „Pandemia”: distrugerea vieții oamenilor. Depresia economică proiectată. „Lovitură de stat” globală?

De prof. Michel Chossudovsky

Global Research, 12 noiembrie 2020

Tema:  ,  ,  , 

 

Introducere

Zonele roșii, masca facială, distanțarea socială, închiderea școlilor, colegiilor și universităților, gata cu întâlnirile de familie, fără sărbători de ziua de naștere, muzică, arte: gata cu evenimentele culturale, evenimentele sportive sunt suspendate, gata cu nunțile, „dragostea și viața ”este interzisă direct.

Și în mai multe țări, Crăciunul este în așteptare …

Este distrugerea vieții oamenilor. Este destabilizarea societății civile. Si pentru ce? 

Minciunile sunt susținute de o campanie masivă de dezinformare mass-media. 24/7,  „Alerte Covid” incesante și repetitive pentru ultimele zece luni. … Este un proces de inginerie socială. 

Manipularea devizelor. Testele RT-PCR sunt înșelătoare.

Ceea ce vor ei este să mărească numerele astfel încât să justifice blocarea. 

Milioane de teste pozitive covid.

Potrivit Dr. Pascal Sacré într-un articol intitulat:  Testul COVID-19 RT-PCR: Cum să inducem în eroare toată omenirea. Folosind un „test“ pentru a bloca în jos Societatea :  .

Această utilizare abuzivă a tehnicii RT-PCR este utilizată ca o strategie implacabilă și intenționată de către unele guverne , susținute de consiliile științifice de siguranță și de mass-media dominantă, pentru a justifica măsuri excesive, cum ar fi încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, distrugerea economie cu falimentul unor sectoare active întregi ale societății, degradarea condițiilor de viață pentru un număr mare de cetățeni obișnuiți, sub pretextul unei pandemii bazate pe o serie de teste RT-PCR pozitive, și nu pe un număr real de pacienți .

Covid-19 este descris ca „virusul ucigaș”.

Falsificarea certificatelor de deces

În SUA, certificatele de deces sunt falsificate la instrucțiunile CDC.

COVID-19: „cauza principală a morții”. Acest concept este fundamental. Acesta este definit de OMS ca „boala sau rănirea care a inițiat cursul evenimentelor care duc direct la moarte” .

Criteriile au fost modificate. Instrucțiunile CDC sunt clare.  COVID-19 va fi cauza principală a decesului „cel mai adesea”    

Distrugerea societății civile 

Oamenii sunt speriați și nedumeriți. „De ce ar face asta?”

Școli goale, aeroporturi goale, magazine alimentare falimentare.

În Franța, „Bisericile sunt amenințate cu Kalașnikov din cauza focarului Covid-19” (aprilie 2020)

 

Întreaga economie a serviciilor urbane este în criză. Magazinele, barurile și restaurantele sunt conduse la faliment. Călătoriile și vacanțele internaționale sunt suspendate. Străzile sunt goale. În mai multe țări, barurile și restaurantele trebuie să ia nume și informații de contact „ pentru a sprijini urmărirea eficientă a contactelor, dacă este necesar ”.

Vorbirea liberă este suprimată

Narațiunea de blocare este susținută de dezinformarea mass-media, cenzura online, ingineria socială și campania fricii.

Medicii care pun sub semnul întrebării narațiunea oficială sunt amenințați. Își pierd slujbele. Carierele lor sunt distruse. Cei care se opun blocării guvernului sunt clasificate ca „psihopați antisociali”: 

„Studii” psihologice revizuite de colegi se desfășoară în prezent în mai multe țări, utilizând sondaje de sondaj.

 Acceptați „marea minciună” și sunteți etichetat ca „persoană bună” cu „empatie” care înțelege sentimentele altora.

… [E] xpress rezervele cu privire la … distanțarea socială și purtarea măștii de față, și veți fi etichetat (conform „opiniei științifice”) ca „psihopat insensibil și înșelător”.

În colegii și universități, personalul didactic este presat să respecte și să susțină narațiunea oficială covidă. Punerea la îndoială a legitimității blocării în „sălile de clasă” online ar putea duce la concediere.

Google comercializează Marea Minciună. Opinia unor oameni de știință proeminenți care pun sub semnul întrebării blocarea, masca de față sau distanțarea socială sunt „eliminate”:

„YouTube nu permite conținut care răspândește dezinformare medicală care contravine informațiilor medicale ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) sau autorităților locale de sănătate despre COVID-19, inclusiv cu privire la metodele de prevenire, tratare sau diagnosticare a COVID-19 și mijloacele de transmitere a COVID-19.” (subliniat)

Ei îl numesc „verificarea faptelor”, fără a recunoaște că atât OMS, cât și autoritățile locale de sănătate își contrazic propriile date și concepte.

11 martie 2020: Ingineria depresiei economice. Lovitură de stat globală?

The Pandemic was launched by the WHO on March 11, 2020 leading to the Lockdown and closure of the national economies of 190 (out of 193) countries, member states of the United Nations. The instructions came from above, from Wall Street, the World Economic Forum, the billionaire foundations.This diabolical project is casually described by the corporate media as a “humanitarian” endeavor.  The “international community” has a “Responsibility to Protect” (R2P).  An unelected “private-public partnership” under the auspices of the World Economic Forum (WEF), has come to the rescue of  Planet Earth’s 7.8 billion people. The closure of the global economy is presented as a means to “killing the virus”.
 

Sună absurd. Închiderea economiei reale a Planetei Pământ nu este „soluția”, ci mai degrabă „cauza” unui proces de destabilizare și sărăcire la nivel mondial.

Economia națională combinată cu instituțiile politice, sociale și culturale stă la baza „reproducerii vieții reale”: venit, ocupare, producție, comerț, infrastructură, servicii sociale. Destabilizarea economiei Planetei Pământ nu poate constitui o „soluție” pentru combaterea virusului. Dar asta este ceea ce vor ei să credem. Și asta fac ei.

 „Războiul economic”

Destabilizarea dintr-o singură lovitură a economiilor naționale din peste 190 de țări este un act de „război economic”. Această agendă diabolică subminează suveranitatea statelor naționale. El sărăcește oamenii din întreaga lume. Aceasta duce la o datorie globală în spirală, exprimată în dolari.

Structurile puternice ale capitalismului global, Big Money împreună cu inteligența și aparatul său militar sunt forța motrice. Folosind tehnologii digitale și de comunicații avansate, blocarea și închiderea economică a economiei globale este fără precedent în istoria lumii.

Această intervenție simultană în 190 de țări derogă democrația. Subminează suveranitatea statelor naționale la nivel mondial, fără a fi nevoie de intervenție militară. Este un sistem avansat de război economic care eclipsează alte forme de război, inclusiv războaie de teatru convenționale (în stil irakian).

Scenarii de guvernanță globală. Guvernul mondial în era post-Covid? 

Proiectul Lockdown din 11 martie 2020 folosește minciuni și înșelăciuni pentru a impune în cele din urmă un regim totalitar mondial, intitulat „Guvernare globală” (de către oficiali nealegiți). În cuvintele lui David Rockefeller:

„… Lumea este acum mai sofisticată și mai pregătită să meargă către un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă în fața autodeterminării naționale practicate în secolele trecute . ” (citat de Aspen Times , 15 august 2011, accent adăugat)

Scenariul de guvernanță globală impune o agendă de inginerie socială și conformitate economică.

„Constituie o extensie a cadrului de politică neoliberală impus atât țărilor în curs de dezvoltare, cât și țărilor dezvoltate. Acesta constă în eliminarea „autodeterminării naționale” și construirea unei legături la nivel mondial de regimuri proxy pro-SUA controlate de o „suveranitate supranațională” (Guvernul Mondial) compus din instituții financiare de vârf, miliardari și fundațiile lor filantropice. ”(Vezi Michel Chossudovsky, Capitalismul global, „Guvernul mondial” și criza Corona , 1 mai 2020).

Simularea Pandemiilor

Fundația Rockefeller propune utilizarea planificării scenariilor ca mijloc de realizare a „guvernării globale”. (Pentru mai multe detalii, a se vedea Michel Chossudovsky, 1 mai 2020 ). În raportul Rockefeller din 2010 intitulat  „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și a zonei de dezvoltare internațională”,  scenariile de guvernanță globală și acțiunile care trebuie întreprinse în cazul unei lumi au fost luate în considerare în cazul unei pandemii. Mai precis, raportul a avut în vedere (p 18)  simularea unui scenariu Lock Step care include o tulpină de gripă virulentă globală. Studiul Rockefeller din 2010 a fost publicat ca urmare a pandemiei H1N1 din 2009.

O altă simulare importantă a fost efectuată  pe 18 octombrie 2019, cu mai puțin de 3 luni înainte ca SARS-2 să fie identificat la începutul lunii ianuarie 2020.

Evenimentul 201 a avut loc sub auspiciile Centrului Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, sponsorizat de Fundația Bill și Melinda Gates și Forumul Economic Mondial. (Pentru detalii detaliate vezi Michel Chossudovsky, 1 martie 2020 )

Inteligența și „Arta înșelăciunii”

Criza Covid este un instrument sofisticat al elitelor puterii. Are toate caracteristicile unei operațiuni de inteligență care planifică cu atenție folosind „înșelăciune și contramare”. Leo Strauss:  „privea inteligența ca pe un mijloc pentru decidenții politici de a atinge și justifica obiectivele politice, nu de a descrie realitățile lumii. Și tocmai asta fac ei în raport cu Covid-19.

Video: Evenimentul 201 Exercițiul pandemic. 18 octombrie 2019. Se concentrează pe amploarea pandemiei. De asemenea, se adresează în cadrul simulării cum se ocupă de social media online și așa-numita „dezinformare”. Asculta cu atentie)

 

Intervenție macroeconomică. Evoluția economiei globale 

Istoria „Tratamentului șocului” economic. De la programul de ajustare structurală (SAP) la „Ajustare globală (GA)”

Închiderea (simultană) din 11 martie 2020 a economiilor naționale din 190 de state membre ale ONU este diabolică și fără precedent. Milioane de oameni și-au pierdut locurile de muncă și economiile pe tot parcursul vieții. În țările în curs de dezvoltare, sărăcia, foametea și disperarea predomină.

În timp ce acest model de „intervenție globală” este fără precedent, are anumite caracteristici care amintesc de reformele macroeconomice la nivel de țară, inclusiv impunerea unei „medicamente economice” puternice de către FMI. Pentru a aborda această problemă, să examinăm istoria așa-numitului „tratament de șoc economic”.

Întoarce-te înapoi în Chile, 11 septembrie 1973.

În calitate de profesor invitat la Universitatea Catolică din Chile, am trăit lovitura militară îndreptată împotriva guvernului ales de Salvador Salvador Allende. A fost o operațiune CIA condusă de secretarul de stat Henry Kissinger, împreună cu reforme macroeconomice devastatoare.

Imagine din stânga: Kissinger împreună cu generalul Augusto Pinochet (anii 1970)

În luna următoare loviturii de stat, prețul pâinii a crescut de la 11 la 40 de escudo peste noapte . Această prăbușire tehnică a salariilor reale și a ocupării forței de muncă sub dictatura Pinochet a condus la un proces de sărăcire la nivel național. În timp ce prețurile la alimente au crescut, salariile au fost înghețate pentru a asigura „stabilitatea economică și a preveni presiunile inflaționiste”. De la o zi la alta, o țară întreagă fusese precipitată în sărăcie abisală: în mai puțin de un an, prețul pâinii din Chile a crescut de treizeci și șase de ori și optzeci și cinci la sută din populația chiliană a fost condusă sub pragul sărăciei. ” Aceasta a fost „Resetarea” din Chile din 1973

Doi ani și jumătate mai târziu, în 1976, m-am întors în America Latină ca profesor invitat la Universitatea Națională din Cordoba, în centrul industriei nordice a Argentinei. Șederea mea a coincis cu o altă lovitură de stat militară din martie 1976. În spatele masacrelor și încălcărilor drepturilor omului, fuseseră prescrise și reforme macroeconomice de „piață liberă” – de data aceasta sub supravegherea creditorilor argentinieni din New York, inclusiv a lui David Rockefeller care a fost prieten cu Ministrul Economiei al Juntei Martinez de Hoz.

Imagine din dreapta: președintele general Jorge Videla, David Rockefeller și ministrul economiei argentiniene Martinez de Hoz, Buenos Aires (anii 1970)

Chile și Argentina au fost „repetiții generale” pentru lucrurile viitoare: impunerea FMI-Programul Mondial de Ajustare Structurală (SAP) a fost impusă peste 100 de țări începută la începutul anilor 1980. (Vezi Michel Chossudovsky, Globalizarea sărăciei și noua ordine mondială , Global Research, 2003)

Un exemplu notoriu al „pieței libere”: Peru, în august 1990, a fost pedepsită pentru că nu se conforma cu diktatele FMI: prețul combustibilului a crescut de 31 de ori, iar prețul pâinii a crescut de peste douăsprezece ori într-o singură zi. Aceste reforme – efectuate în numele „democrației” – au fost mult mai devastatoare decât cele aplicate în Chile și Argentina sub pumnul guvernării militare.

 

Și acum, la 11 martie 2020, intrăm într-o nouă fază de destabilizare macroeconomică, care este mai devastatoare și mai distructivă decât 40 de ani de „tratament de șoc” și măsuri de austeritate impuse de FMI în numele intereselor financiare dominante.

Există ruptură, o ruptură istorică, precum și continuitate. Este „Neoliberalismul până la gradul al IX-lea”

Imagine în stânga: Kissinger cu dictatorul general al Argentinei Jorge Videla (1970)

Închiderea economiei globale: impacturi economice și sociale la nivelul întregii planete

Comparați ceea ce se întâmplă astăzi cu economia globală cu măsurile macro-economice „negociate” țară cu țară impuse de creditori în cadrul Programului de ajustare structurală (SAP). „Ajustarea globală” din 11 martie 2020 nu a fost negociată cu guvernele naționale. A fost impus de un „parteneriat public / privat”, susținut de propaganda mediatică, și acceptat, invariabil de politicieni corupți.

 

Inegalitate socială și sărăcire „proiectată”. Globalizarea sărăciei 

Comparați  liniile directoare” din 11 martie 2020 privind  „ ajustarea globală ” care afectează întreaga planetă cu Chile, 11 septembrie 1973 .

Într-o ironie amară, aceleași interese ale Big Money din spatele „ajustării globale” din 2020 au fost implicate activ în Chile (1973) și Argentina (1976). Amintiți-vă „Operațiunea Condor” și Războiul murdar (Guerra Sucia).

Există continuitate: aceleași interese financiare puternice: birocrațiile FMI și ale Băncii Mondiale sunt implicate în prezent în pregătirea și gestionarea operațiunilor de datorie „post-pandemică„ Noua normală ”(în numele creditorilor) în cadrul Marii Resetări.

Henry Kissinger a fost implicat în coordonarea „Resetării” din 11 septembrie 1973 din Chile. Astăzi, el este un susținător ferm al Marii Resetări sub auspiciile Forumului Economic Mondial (WEF).

Nu este nevoie să negociați cu guvernele naționale sau să efectuați o „schimbare de regim”. Proiectul din 11 martie 2020 constituie o „Ajustare globală” care declanșează falimente, șomaj și privatizare la o scară mult mai mare, afectând dintr-o singură dată economiile naționale din peste 150 de țări.

Și tot acest proces este prezentat opiniei publice ca un mijloc de combatere a „virusului ucigaș” care, potrivit CDC și OMS, este similar cu gripa sezonieră. (Viruși A, B)

Structura puterii hegemonice a capitalismului global 

Big Money, inclusiv fundațiile miliardare, sunt forța motrice. Este o alianță complexă între Wall Street și instituția bancară, Big Oil and Energy, așa-numiții „Contractori de apărare, Big Pharma, Conglomeratele de biotehnologie, mass-media corporativă, giganții din domeniul telecomunicațiilor, comunicațiilor și tehnologiei digitale, împreună cu o rețea de grupuri de reflecție, grupuri de lobby, laboratoare de cercetare etc. Proprietatea asupra proprietății intelectuale joacă, de asemenea, un rol central.

Această rețea complexă de luare a deciziilor implică creditori și instituții bancare majore: Rezerva Federală, Banca Centrală Europeană (BCE), FMI, Banca Mondială, banca regională de dezvoltare și Banca pentru decontări internaționale (BRI) din Basel, care joacă un rol strategic cheie.

La rândul lor, eșaloanele superioare ale aparatului de stat al SUA (și ale aliaților occidentali ai Washingtonului) sunt implicate direct sau indirect, inclusiv Pentagonul, serviciile de informații americane, autoritățile sanitare, securitatea internă și Departamentul de stat al SUA (inclusiv ambasade în peste 150 de țări).

Însușirea continuă a bogăției de către Super Rich  

Se spune că virusul V este responsabil pentru valul falimentelor și al șomajului. Este o minciună. Nu există o relație de cauzalitate între virus și variabilele economice. Finanțatorii și miliardarii puternici sunt cei care stau în spatele acestui proiect care a contribuit la destabilizarea (la nivel mondial) a economiei reale.

În cursul ultimelor nouă luni, au încasat miliarde de dolari. Între aprilie și iulie , averea totală deținută de miliardarii din întreaga lume a crescut de la 8 trilioane de dolari la peste 10 trilioane de dolari, 

Raportul Forbes  nu explică cauza reală a acestei redistribuții masive a bogăției:

„Bogăția colectivă miliardară a crescut la cel mai rapid ritm în orice perioadă din ultimul deceniu”.

De fapt, este cea mai mare redistribuire a bogăției globale din istoria lumii. Se bazează pe un proces sistematic de sărăcire la nivel mondial. Este un act de război economic.

Miliardarii nu au fost doar beneficiarii de „pachete de stimulare guvernamentale” generoase (adică Handouts), cea mai mare parte a câștigurilor lor financiare de la începutul campaniei de frică Covid la începutul lunii februarie a fost rezultatul tranzacțiilor privilegiate, al cunoștințelor preliminare și al manipulării atât a celor financiare, cât și a celor financiare. piețelor de mărfuri.

Bogăția combinată a miliardarilor americani a crescut cu 850 miliarde de dolari în perioada 18 martie 2020 – 8 octombrie 2020 , o creștere de peste 28%. Această estimare nu ține cont de creșterea bogăției în perioada precedentă 18 martie, care a fost marcată de o serie de prăbușiri ale burselor. (Vezi Michel Chossudovsky, Haosul economic și distrugerea societății,  7 noiembrie 2020 )

La 18 martie 2020, miliardarii americani combinaseră avere de 2.947 trilioane de dolari. Până la 8 octombrie, averea lor a crescut la 3,8 trilioane de dolari (3,798 miliarde de dolari mai exact).

Această clasă de miliardari superiori manipulează piețele financiare începând din februarie și apoi comandă închiderea economiei globale pe 11 martie, al cărei obiectiv declarat este combaterea Covid-19, care, potrivit OMS, este similar cu gripa sezonieră.

„Economia reală” și „banii mari”

De ce aceste politici de blocare Covid conduc în faliment, sărăcie și șomaj?

Capitalismul global nu este monolitic. Există într-adevăr un „Conflict de clasă” „între super-bogați și marea majoritate a populației lumii.

Dar există și o rivalitate intensă în cadrul sistemului capitalist. Anume un conflict între „Big Money Capital” și ceea ce s-ar putea descrie drept „Capitalism real” care constă din corporații din diferite domenii de activitate productivă la nivel național și regional. De asemenea, include întreprinderi mici și mijlocii.

Ceea ce este în curs de desfășurare este un proces de concentrare a bogăției (și control al tehnologiilor avansate) fără precedent în istoria lumii, prin care instituția financiară (adică creditorii de miliarde de dolari) ar trebui să-și însușească activele reale atât ale companiilor în faliment, cât și ale activelor statului .

„Economia reală” constituie „peisajul economic” al activității economice reale: active productive, agricultură, industrie, servicii, infrastructură economică și socială, investiții, ocuparea forței de muncă etc. Economia reală la nivel global și național este vizată de blocarea și închiderea activității economice. Instituțiile financiare Global Money sunt „creditorii” economiei reale.

„Al doilea val”. Un alt blocaj

Al doilea val este o minciună. Este prezentat opiniei publice ca un mijloc de combatere a virusului și de salvare a vieților.

Asta ne spun guvernele. Campania fricii a intrat în viteză, aplicată simultan în diferite regiuni ale lumii. 

Test, Test, Test, În Marea Britanie, Forțele Armate sunt implicate în operațiuni de testare în masă folosind PCR, al căror obiectiv este de a crește numărul așa-numitelor cazuri pozitive.

Dacă locuiți singur în Marea Britanie, puteți configura o „Bulă de asistență (vezi dreapta)

Inutil să spun: la începutul acestui al doilea val, economia globală se află deja într-o stare de haos. În timp ce rapoartele nu dezvăluie profunzimea și gravitatea acestei crize globale, dovezile (care sunt încă provizorii și incomplete) vorbesc de la sine.

Rațiunea celui de-al doilea val este de a preveni și amâna redeschiderea economiei naționale , împreună cu aplicarea distanțării sociale, purtarea măștii de față etc.

Ținta este economia serviciilor, companiile aeriene, industria turistică etc. Menținerea unor restricții stricte asupra călătoriilor aeriene echivalează cu conducerea marilor companii aeriene în faliment. Programul de faliment este conceput și impus.

 

Iar al doilea val intenționează să le permită miliardarilor să ridice piesele, dobândind proprietatea asupra unor sectoare întregi de activitate economică la prețuri minime.

Banii pe care i-au însușit în cursul crizei financiare (prin manipularea directă) vor fi folosiți pentru cumpărarea corporațiilor falimentare, precum și a guvernelor falimentare.

Imagine din stânga: Aeroportul din Hong Kong. Gol.

Guvernare globală: către un stat totalitar

Persoanele și organizațiile implicate în 18 octombrie 2019 201 Simulare  sunt acum implicate  în gestionarea efectivă a crizei odată ce a fost in direct pe 30 ianuarie lea , 2020 în conformitate cu OMS Sanatate Publica de urgenta , de interes internațional (PHEIC), care în set rândul său scena crizei financiare din februarie.

Blocarea și închiderea economiilor naționale declanșează o a doua perioadă de șomaj în masă, împreună cu falimentul tehnic (aplicat la nivel mondial) al întreprinderilor mici și mijlocii.

Toate acestea sunt conduse de instalarea unui stat totalitar global care intenționează să rupă toate formele de protest și rezistență.

Programul de vaccinare Covid (inclusiv pașaportul digital încorporat) face parte integrantă dintr-un regim totalitar global.

Ce este infamul ID2020? Este o alianță de parteneri public-privat, inclusiv agențiile ONU și societatea civilă. Este un program de identificare electronică care folosește vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală. Programul valorifică operațiunile existente de înregistrare a nașterilor și de vaccinare pentru a oferi nou-născuților o identitate digitală portabilă și persistentă, legată biometric, zone roșii, măști de față, distanțare socială, blocare ( Peter Koenig, 12 martie 2020)

Marea Resetare

Aceiași creditori puternici care au declanșat criza Covid Globală a Datoriei stabilesc acum o „Nouă Normală” care constă în esență în impunerea a ceea ce Forumul Economic Mondial descrie ca „Marea Resetare”:

Folosind blocaje și restricții COVID-19 pentru a trece prin această transformare, Marea Resetare este lansată sub masca unei „a patra revoluții industriale” în care întreprinderile mai vechi vor fi conduse la faliment sau absorbite în monopoluri, închizând efectiv secțiuni uriașe a economiei pre-COVID. Economiile sunt „restructurate” și multe locuri de muncă vor fi realizate de mașini bazate pe AI.

Șomerii (și vor fi mulți) ar fi plasați pe un fel de venit de bază universal și ar avea datoriile lor (îndatorarea și falimentul la scară masivă este rezultatul deliberat al blocărilor și restricțiilor) în schimbul predării activelor lor către stat sau mai exact instituțiilor financiare care ajută la conducerea acestei mari resetări . WEF declară că publicul va „închiria” tot ce le trebuie: eliminarea dreptului de proprietate sub masca „consumului durabil” și „salvarea planetei”. Desigur, mica elită care a lansat această mare resetare va deține totul. (Colin Todhunter,  Great Reset distopian, 9 noiembrie 2020)

Până în 2030, creditorii globali vor fi însușit bogăția lumii în cadrul scenariului „Ajustare globală”, în timp ce sărăcesc sectoare mari ale populației mondiale.

În 2030  „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”.  (vezi videoclipul de mai jos)

 

Națiunile Unite: un instrument de guvernanță globală în numele unui parteneriat public / privat neales

Sistemul ONU este, de asemenea, complice. A aprobat „guvernarea globală” și The Great Reset.

În timp ce secretarul general al ONU, Antonio Guterres, recunoaște pe bună dreptate că pandemia este „mai mult decât o criză a sănătății”, nu a fost întreprinsă nicio analiză sau dezbatere semnificativă sub auspiciile ONU cu privire la cauzele reale ale acestei crize. Potrivit unui raport ONU din septembrie:

„S-au pierdut sute de mii de vieți. Viața a miliarde de oameni a fost întreruptă. În plus față de impactul asupra sănătății, COVID-19 a expus și a exacerbat inegalitățile profunde … Ne-a afectat ca indivizi, ca familii, comunități și societăți. A avut un impact asupra fiecărei generații, inclusiv asupra celor care nu s-au născut încă. Criza a evidențiat fragilitățile din interiorul și între națiuni, precum și în sistemele noastre pentru a monta un răspuns global coordonat la amenințările comune. ( Raportul ONU )

Deciziile care au declanșat distrugerea socială și economică la nivel mondial nu sunt menționate, nu există nicio dezbatere în Consiliul de Securitate al ONU. Consens între toți cei cinci membri permanenți ai CSONU.

V Virusul este considerat responsabil.

WEF „Reimagine and Reset our World” într-un parteneriat public-privat a fost aprobat de ONU.
 

Reveniți la George Kennan și la Doctrina Truman la sfârșitul anilor 1940. Kennan credea că ONU a furnizat o modalitate utilă de a „conecta puterea cu moralitatea”, folosind moralitatea, ca mijloc de a ștampila „războaiele umanitare” americane.

Criza Covid este punctul culminant al unui proces istoric.

Blocarea și închiderea economiei globale sunt „arme de distrugere în masă”. Avem de-a face cu „crime împotriva umanității” extinse.

Joe Biden și „Marea resetare”

„Președintele ales” Joe Biden este un politician îngrijit, un mandatar de încredere, care servește interesele instituției financiare.

Să nu uităm că Joe Biden a fost un susținător ferm al invaziei Irakului pe motiv că Saddam Hussein „avea arme de distrugere în masă”. „Poporul american a fost înșelat în acest război” ( senatorul Dick Durbin ). Nu te lăsa înșelat din nou de Joe Biden.

Acronime în evoluție. 9/11, GWOT, WMD și acum COVID : Biden a fost recompensat pentru că a susținut invazia Irakului.

Fox News îl descrie ca un socialist care amenință capitalismul: „Legătura tulburătoare a lui Joe Biden cu mișcarea„ Great Reset ”socialistă”. Deși este o prostie absolută, mulți „progresiști” și activiști anti-război l-au susținut pe Joe Biden fără a analiza consecințele mai largi ale președinției Biden.

Marea Resetare este divizibilă social, este rasistă. Este un proiect al capitalismului global. Constituie o amenințare pentru marea majoritate a lucrătorilor americani, precum și pentru întreprinderile mici și mijlocii. O administrație Biden-Harris implicată activ în realizarea „Great Reset” este o amenințare pentru umanitate.

În ceea ce privește Covid, Biden este ferm angajat în „Al Doilea Val”, adică menținerea închiderii parțiale atât a economiei SUA, cât și a economiei globale ca mijloc de „combatere a virusului ucigaș”.

Joe Biden va susține adoptarea „Great Reset” a WEF atât la nivel național, cât și internațional, cu consecințe economice și sociale devastatoare. Forumul Economic Mondial (WEF) din 2021 programat pentru vara anului 2021 se va concentra pe implementarea „Great Reset” 

O administrație Joe Biden va urmări în mod activ planul totalitar al Big Money: The Great Reset. 

Cu excepția cazului în care există proteste semnificative și rezistență organizată, la nivel național și internațional, Marea Resetare  va fi încorporată atât în ​​agendele de politică externă internă, cât și în cele ale SUA ale administrației Joe Biden-Kamala Harris.

Este ceea ce numiți imperialism cu o „față umană”.

De prof. Michel Chossudovsky

Global Research, 12 noiembrie 2020

***

Actualitate

Critica acerbă a lui Victor Ponta la adresa liderilor politici și a politicii de război

Publicat

pe

De

Victor Ponta, fostul premier al României, a emis critici puternice la adresa liderilor politici, inclusiv președinți, premieri și miniștri, care se laudă cu deciziile lor referitoare la domeniul militar, promovându-și implicarea în chestiuni legate de război, rachete, avioane, tancuri, bombe și muniții. Ponta subliniază că acești lideri se laudă chiar și cu extinderea conflictelor armate în zone precum Gaza sau Taiwan, ignorând tragediile umane deja existente în Ucraina și impactul devastator al invaziei conduse de Putin.

Fostul premier exprimă consternarea sa față de discursul politicienilor referitor la „pace”, considerând că acest concept este esențial pentru miliardele de oameni obișnuiți care nu trag foloase din industria militară sau care nu ocupă poziții bine plătite pentru a asigura „apărarea” comună. Ponta respinge ipocrizia liderilor politici care vorbesc despre pace într-un context marcat de conflicte și suferință provocate de războaie, inflație, deficite de energie și lipsă de perspective. El recunoaște că nu există soluții miraculoase, dar apreciază liderii care aduc în discuție subiecte corecte și constructivie, în interesul unei majorități, nu doar al unora interesați direct de război.

Cu o notă ironică amară, Ponta prezice că Uniunea Europeană ar putea introduce sancțiuni pentru folosirea cuvântului „pace”, iar România ar putea fi printre primele țări care aplică această măsură, ocazie cu care președintele Iohannis ar putea să se lăude la summit. El critică lipsa de fermitate și inteligență a liderilor occidentali în confruntarea cu Putin, avertizând că ignoranța și dorința de război ne pot conduce către dezastru.

Citeste in continuare

Actualitate

Cum să ai angajați fericiți: 10 sfaturi pentru a îmbunătăți moralul și productivitatea

Publicat

pe

De

 1. Comunicarea eficientă

Una dintre cele mai importante aspecte pentru menținerea unui mediu de lucru sănătos este comunicarea deschisă și transparentă. Angajații trebuie să se simtă liberi să își exprime opiniile, să adreseze întrebări și să își împărtășească preocupările fără teamă de represalii. Organizarea unor întâlniri regulate și sesiuni de feedback poate ajuta la identificarea și rezolvarea problemelor înainte ca acestea să devină majore.

 1. Recunoașterea și recompensarea performanțelor

Angajații care se simt apreciați sunt mai motivați și mai loiali. Implementarea unui sistem de recunoaștere și recompensare a performanțelor, fie că este vorba despre premii financiare, zile libere sau simple mulțumiri publice, poate avea un impact semnificativ asupra moralului echipei. De exemplu, oferirea unui cadou de Craciun poate fi un gest simplu, dar foarte apreciat, care arată angajaților că eforturile lor sunt recunoscute și valorizate.

 1. Oferirea de oportunități de dezvoltare profesională

Investiția în dezvoltarea profesională a angajaților nu doar că îi ajută să își îmbunătățească abilitățile, dar le arată și că sunt apreciati. Cursurile de formare, atelierele și oportunitățile de avansare în carieră sunt esențiale pentru menținerea unui nivel ridicat de satisfacție la locul de muncă.

 1. Crearea unui mediu de lucru pozitiv

Un mediu de lucru plăcut și confortabil poate face minuni pentru starea de spirit a angajaților. Asigură-te că birourile sunt bine luminate, curate și echipate corespunzător. De asemenea, încurajează o cultură organizațională pozitivă, bazată pe respect reciproc și colaborare.

 1. Flexibilitatea programului de lucru

Oferirea unui program de lucru flexibil poate reduce stresul și poate îmbunătăți echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Angajații care au posibilitatea de a-și ajusta programul în funcție de nevoile lor personale sunt adesea mai productivi și mai fericiți.

 1. Îmbunătățirea beneficiilor și a pachetului salarial

Un pachet salarial competitiv și beneficii atractive, cum ar fi asigurarea medicală, planurile de pensii și concediile plătite, pot juca un rol crucial în satisfacția angajaților. Reevaluează periodic aceste aspecte pentru a te asigura că rămâi competitiv pe piața muncii.

 1. Promovarea echilibrului între viața profesională și cea personală

Încurajează angajații să își ia concediu și să profite de zilele libere. Stabilește politici care să prevină munca excesivă și să promoveze echilibrul între viața profesională și cea personală. Angajații odihniți și echilibrați sunt mai productivi și mai dedicați.

 1. Organizarea de activități de team building

Activitățile de team building sunt esențiale pentru consolidarea echipei și pentru îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Acestea pot varia de la simple ieșiri în oraș până la sesiuni de training sau activități recreative. Scopul este de a crea un sentiment de unitate și de a încuraja colaborarea.

 1. Oferirea de suport și resurse pentru bunăstare

Bunăstarea mentală și fizică a angajaților ar trebui să fie o prioritate. Oferirea de resurse precum consiliere psihologică, abonamente la săli de sport sau programe de wellness poate contribui la starea generală de bine a echipei.

 1. Cadouri și surprize pentru angajați

O modalitate excelentă de a arăta angajaților că îți pasă de ei este prin oferirea de cosuri cadouri și alte mici surprize. Aceste gesturi nu trebuie să fie rezervate doar pentru sărbători; oferirea periodică a unor mici atenții poate menține moralul ridicat și poate arăta aprecierea ta continuă.

Cadouri de Crăciun

În perioada sărbătorilor, un cadou de Crăciun personalizat poate aduce bucurie și poate crea o legătură mai strânsă între angajați și companie. Gândește-te la interesele și preferințele angajaților pentru a alege cadouri care să fie cu adevărat apreciate.

Cosurile cadou Crăciun sunt o alegere populară și versatilă. Acestea pot conține o varietate de produse, de la delicatese gourmet la produse de îngrijire personală. Personalizarea fiecărui coș în funcție de preferințele fiecărui angajat poate adăuga o notă specială și personalizată care va fi cu siguranță apreciată.

Crearea unui mediu de lucru fericit și productiv necesită efort și dedicare, dar beneficiile sunt considerabile. Angajații fericiți sunt mai productivi, mai loiali și contribuie pozitiv la cultura organizațională. Aplicând aceste sfaturi, vei putea să îmbunătățești semnificativ moralul și satisfacția echipei tale.

 

Citeste in continuare

Actualitate

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Publicat

pe

De

reîncărcare Orange

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a automatizării.

E mult mai simplu în ziua de azi să îți manageriezi cartela PrePay față de vremurile din trecut, când erai nevoit să stai pe la cozile operatorilor de telecomunicații pentru o simplă reîncărcare electronică. Astăzi există portaluri precum incarca.ro de unde-ți poți achiziționa foarte simplu o reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange, fără să mai fii nevoit să mai pierzi timp prin oraș, pe la cozi, prin punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă. Există chiar 7 avantaje pe care le ai dacă alegi să-ți reîncarci cartela PrePay online, prin intermediul incarca.ro.

Ce avantaje ai dacă alegi să cumperi o reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

 1. Economisești timp foarte prețios. Timpul în ziua de azi este de departe cea mai prețioasă resursă. Cine reușește să facă rost de timp liber este mai mult decât câștigat. Ei bine, simpla reîncărcare online a unei cartele PrePay online îți poate aduce în prim plan timp liber. Nu mai ești nevoit să te duci prin oraș, pe la magazine, să stai pe la cozi doar pentru a avea un telefon 100% funcțional de pe care să poți iniția apeluri și prin intermediul căruia să reușești să navighezi pe internet.
 2. Beneficiezi de bonus suplimentar. Sistemul de reîncărcare a cartelelor PrePay oricum are la bază o metodă de bonusare. Incarca.ro vine în întâmpinarea clienților cu un sistem suplimentar de fidelizare prin intermediul căruia se acordă minute sau MB de internet extra, la fiecare reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom. Este o modalitate mai mult decât eficientă de a oferi clienților beneficii suplimentare, am putea spune că este o situație convenabilă de ambele părți.
 3. Portalul este deschis NON STOP. Gata cu momentele de frustrare survenite în urma expirării minutelor în miez de noapte. Acum nu mai ești nevoit să te îmbraci și să cauți o benzinărie în oraș din care să cumperi o cartelă de reîncărcare la un preț exorbitant. Este mai mult decât simplu să accesezi incarca.ro, un portal deschis non stop, și să-ți cumperi o reîncărcare PrePay la un preț mai mult decât decent, la prețurile oficiale ale companiilor de telecomunicații.
 4. Reîncărcarea durează două minute. Tehnologia modernă face minuni. Reușește nu doar să ne ia drumurile din picioare și să ne ofere în schimb timp liber, dar reușește să reducă la maxim și timpii de achiziție pentru o reîncărcare PrePay. Portalul incarca.ro nu necesită crearea unui cont pe platformă, motiv pentru care în maxim 2 minute, clienții pot finaliza tranzacția de achiziție și se pot bucura de beneficiile achiziționate. Incarca.ro este cel mai rapid portal de reîncărcare a cartelelor PrePay din România, la ora actuală.
 5. Poți reîncărca între 5 și 125 euro. Diversitatea este foarte importantă în special pentru clienții care nu stau prea bine cu finanțele. Dacă un client are bani de o reîncărcare de 6 euro, acesta o poate achiziționa fără probleme prin intermediul portalului incarca.ro. Nu este nimeni nevoit să meargă direct spre reîncărcarea de 8 euro sau de 10 euro cum se întâmplă de obicei când mergem să achiziționăm o reîncărcare PrePay de la magazine sau din benzinării, fiind singurele disponibile
 6. Datele tale sunt în siguranță. Incarca.ro nu va folosi datele personale în scopuri comerciale. Nu își vor face reclamă folosind numerele de telefon ale clienților și nici nu vor vinde aceste date altora. Căci ne întrebăm de multe ori de unde au numerele noastre de telefon cei care se ocupă cu sondaje de opinie spre exemplu și ne bâzâie non stop. Ei bine, aceste companii cumpără informațiile de la alte portaluri, din fericire nu este și cazul celor de la incarca.ro.
 7. Tranzacțiile sunt criptate 100%. Un aspect foarte important în ziua de azi, când internetul colcăie de hackeri. Cu cât viața devine mai grea cu atât oamenii încearcă să-și folosească inteligența într-un mod negativ, pentru a face rost de niște bani nemunciți. Cei de la incarca.ro au investit masiv în securizarea portalului astfel încât clienții să fie mereu în siguranță. Creditul cumpărat prin incarca.ro este mereu în siguranță, alături de datele bancare.

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv17 ore ago

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante. ” Eminentele cenusii” din IGPR...

Exclusiv17 ore ago

Abuzuri la IPJ Neamț: Utilizarea neautorizată a Tehnologiei de Supraveghere

Sindicatul Europol Neamț a dezvăluit că la IPJ Neamț, abuzurile împotriva lui Cănărău Ioan au atins un nou nivel al...

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Actualitate3 zile ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Exclusiv4 zile ago

Neclare și nocive: Provocările legate de reglementarea conducerii sub influente psihoactive în România

Sindicatul Diamantul, prin Emil Pascut, dezvăluie că suntem expuși riscului grav de a conduce sub influența substanțelor psihoactive, nu doar...

Exclusiv5 zile ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Exclusiv5 zile ago

Rectificări esențiale pentru OUG-ul 24/2024: Ajustări cruciale pentru respectarea prezumției de nevinovăție

După neclaritățile provocate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în urma promulgării OUG nr. 24/2024, menită să îmbunătățească siguranța rutieră, au...

Exclusiv5 zile ago

Controverse și opacitate în procesul de concursuri la Ministerul Afacerilor Interne – Perspectiva Sindicatului Național DECUS

A avut loc ședința Grupului de Dialog Social la Ministerul Afacerilor Interne, fiind prezent pe ordinea de zi Proiectul OMAI...

Exclusiv6 zile ago

Investigarea acuzațiilor de poliție Sindicală și implicarea Serviciilor de Informații la IPJ Neamț: Sindicaliștii Europol aduc dovezi

Sindicatul Europol Neamț a ridicat acuzații serioase într-o postare pe pagina sa de Facebook împotriva IPJ Neamț, sugerează existența unor...

Exclusiv6 zile ago

Testele rapide în Poliția Română și provocările Toxicologiei: Dezbateri și clarificări

Dezbaterile recente au evidențiat diferențele dintre testele rapide de screening utilizate de Poliția Română și testele diagnostice confirmatorii efectuate la...

Exclusiv6 zile ago

Scandalul Organigramei Politiei Locale Ploiesti: Alerta dată de fostul consilier al Primarului Volosevici

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Exclusivo săptămână ago

Redefinind standardul: Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare

Sindicatul Europol atrage atenția asupra erorii apărute pe site-ul oficial al MAI referitoare la viitoarele angajări: „Ar fi corect să...

Exclusivo săptămână ago

Scandal în Poliția Română: Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe

„Până aici s-a ajuns” – acesta este nivelul unui șef din Poliția Română. Sindicatul Sidepol a dezvăluit preocuparea legată de...

Exclusivo săptămână ago

Mărturie de profesionalism: polițiștii români și exemplul lor de solidaritate în trafic

Polițiștii români demonstrează încă o dată solidaritate și profesionalism în trafic, conform Sindicatului Europol Ieri dimineață, în jurul orei 07:30,...

Actualitateo săptămână ago

Descopera Magia Amintirilor Cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă...

Exclusiv2 săptămâni ago

Transparență sau aparente? O privire critică asupra activității DGA în prevenirea corupției

DGA, aparent preocupată de transparență și prevenirea corupției, este descrisă de Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul ca un ciob...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv