Connect with us

Actualitate

Planurile COVID includ separarea familiei și carantina involuntară în „tabere”

Publicat

pe

După atacul asupra Pearl Harbor din timpul celui de-al doilea război mondial, oamenii cu ascendență japoneză din Statele Unite au fost forțați să intre în „lagăre de internare” din SUA, împotriva voinței lor. Peste 60% dintre ei erau cetățeni americani, iar unii dintre ei aveau tati și frați care serveau în armata SUA cu echipa de luptă regimentală 100/442, care era compusă în principal din japonezi americani, în Teatrul European al celui de-al doilea război mondial. 

CDC solicită „tabere de izolare” ca parte a unui „Plan de protecție”

Planul supune cetățenii americani și rezidenții care sunt considerați „cu risc ridicat” ca Covid-19 să fie îndepărtați cu forța din familii și case și să fie izolați involuntar în tabere păzite.

Publicul a primit prima oară vântul acestui coșmar iminent pe 4 mai 2020, când guvernatorul Gavin Newson din California a anunțat că „armata” – cuvântul său – va începe cu o desfășurare de 3.000 și va crește până la 20.000 pentru a urmări cine, ce , unde și cu care persoanele pozitive COVID au avut legături:

„Componenta de urmărire necesită forță de muncă și identificarea persoanelor care au dat rezultate pozitive … pentru a-și identifica contactele (cu confidențialitate) și poate pune în carantină persoanele pentru a opri răspândirea bolii.”

Într-un videoclip , Robert Levin, ofițer sanitar MD / director medical din județul Ventura, California, a elaborat detalii despre planurile statului – care includeau îndepărtarea forțată a oamenilor de la casele lor și stabilirea urmăririi în masă a comunității.

 

„Vor fi mii de oameni angajați care vor fi acești anchetatori de contact în tot statul. Și acest lucru se întâmplă și în multe, multe alte state – poate în toate statele din țara noastră. Vom fi instruiți intensiv acestor oameni, instruind nu numai pentru identificarea și găsirea contactelor, ci și în ceea ce privește modul în care să fim sensibili la realizarea acesteia. ”

Știrile au repercutat pe rețelele de socializare. Del Bigtree, de la Informed Consent Action Network, a postat pe Twitter:

„Ce ați face dacă fiul sau fiica dvs. de șase ani ar fi testat pozitiv pentru Covid19 și ar fi dus de acasă la un centru de carantină de către autoritățile sanitare Ventura?” ( Sursa .)

Indignarea publică l-a determinat pe Dr. Levin să își retragă declarația publică și să-și ceară scuze , susținând că planul său de izolare a fost înțeles greșit.

În timp ce mass-media a fost tăcută, în august, guvernatorul Ohio, Mike DeWine, a ordonat crearea lagărelor de izolare FEMA în carantină:

  • persoane care dau test pozitiv pentru COVID-19 care nu necesită spitalizare, dar au nevoie de izolare (inclusiv cele externate din spitale)
  • persoanele care au fost expuse la COVID-19 care nu necesită spitalizare și
  • Indivizii asimptomatici cu risc ridicat care au nevoie de distanțare socială ca măsură de precauție.
  • Persoanele în vârstă și persoanele cu afecțiuni cronice sunt considerate „cu risc ridicat”. (Surse: Before It’s News ; Raport SGT)

Luni, 2 noiembrie, un judecător din California a ordonat guvernatorului Newsom să nu mai depășească autoritatea sa. Vedea:

Judecătorul din California dă peste cap blocajele și mandatele neconstituționale ale COVID ale guvernatorului Newsom, probleme INJUNCȚIE împotriva tiraniei Newsom

„Judecătoarea județului din California de Nord, Sarah Heckman, a ordonat guvernatorului Gavin Newsom să nu mai emită directive referitoare la coronavirus care ar putea interfera cu legislația statului. Ea i-a interzis „exercitarea oricărei puteri în temeiul Legii serviciilor de urgență din California care modifică, modifică sau modifică legea legală existentă sau face o nouă lege legală sau o politică legislativă”.

Citiți comanda completă  la acest link de la Suttercourts.com  (PDF).

Planul CDC al guvernului SUA, emis pe 26 iulie 2020, solicită „tabere de izolare”

Extrase:

Acest document prezintă considerații din perspectiva Centrelor SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) pentru implementarea „abordării de protecție” care „urmărește reducerea numărului de cazuri severe de COVID-19 prin limitarea contactului între persoanele cu risc mai mare de a dezvolta severe boală („risc ridicat”) și populația generală.

Abordarea de protecție este menită să atenueze stresul asupra sistemului de sănătate și să ocolească consecințele economice negative ale măsurilor de izolare și blocare pe termen lung prin protejarea celor mai vulnerabili.

Deși abordarea de protecție nu este menită să fie coercitivă, ea poate părea forțată sau poate fi înțeleasă greșit în medii umanitare.

Adulții mai în vârstă și persoanele cu afecțiuni medicale grave sunt considerate „persoane cu risc ridicat”. Drepturile lor umane și civile vor fi rezumate sumar.

Persoanele cu risc ridicat ar fi mutate temporar în zone sigure sau „verzi” stabilite la nivel de gospodărie, cartier, tabără / sector sau comunitate, în funcție de context și de context. 1,2

Aceștia ar avea un contact minim cu membrii familiei și cu alți rezidenți cu risc scăzut.

… Implementarea abordării de protecție necesită respectarea strictă 1 , 6,7 , a protocolului… respectarea strictă a măsurilor de infecție, prevenire și control (IPC).

CDC recunoaște că:

Această abordare nu a fost niciodată documentată și a ridicat întrebări și îngrijorări în rândul partenerilor umanitari care susțin activitățile de răspuns în aceste condiții.

Scopul acestui document este de a evidenția potențialele provocări de implementare ale abordării de protecție din perspectiva CDC și de a ghida gândirea în jurul implementării în absența datelor empirice.

Considerentele se bazează pe dovezile actuale cunoscute despre transmiterea și gravitatea bolii coronavirus 2019 (COVID-19) și ar putea fi necesară revizuirea pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații.

În absența unor dovezi care să demonstreze că persoanele în vârstă prezintă un „risc ridicat” pentru oricine, cu excepția faptului că, pentru ei înșiși, aceste măsuri de izolare draconiană reprezintă o încălcare revoltătoare a autonomiei personale a drepturilor civile. Este un exemplu de exagerare a guvernului.

Nici adulții în vârstă, nici persoanele cu afecțiuni cronice netransmisibile nu reprezintă o amenințare medicală sau pentru sănătatea publică pentru alții. Dacă interacțiunea lor cu ceilalți prezintă un risc pentru sănătate pentru ei înșiși, aceștia au dreptul să decidă ce măsuri trebuie să ia pentru a se proteja.

CDC recunoaște în continuare riscurile grave cunoscute ale separării familiilor – inclusiv violența:

Chiar și cu implicarea în comunitate, poate exista un risc de stigmatizare. 11,12

Izolarea / separarea de membrii familiei, pierderea libertății și interacțiunile personale pot necesita structuri / sisteme de sprijin psihosocial suplimentare .

n plus față de riscul de stigmatizare și sentimentul de izolare, această abordare ecranare poate avea un impact psihologic important și poate conduce la un stres emoțional semnificative, exacerbată boli psihice existente sau contribuie la anxietate, depresie, neajutorare, durere, abuz de substanțe, sau gânduri de sinucidere în rândul celor care sunt separați sau au fost lăsați în urmă.

Separarea familiilor și perturbarea și deconstruirea gospodăriilor multigeneraționale pot avea consecințe negative pe termen lung.

Strategiile de protecție trebuie să ia în considerare normele de gen socioculturale pentru a evalua și aborda în mod adecvat riscurile pentru indivizi, în special pentru femei și fete . Normele restrictive de gen pot fi exacerbate de strategii de izolare, cum ar fi ecranarea. La nivel de gospodărie, izolarea indivizilor și limitarea interacțiunii acestora, combinată cu perturbări sociale și economice, a ridicat îngrijorarea cu privire la potențialul risc crescut de violență în parteneriat.

Gospodăriile care participă la schimburi de locuințe sau la cohortarea sectorială sunt expuse unui risc deosebit de violență de gen, hărțuire, abuz și exploatare, deoarece membrii gospodăriilor rămase pot să nu fie factori de decizie sau responsabili pentru nevoile proprii . [Repere adăugate de VS]

Semnificația referinței repetate a CDC la „setările umanitare” este neclară! Nici nu este clar ce segmente ale populației sunt vizate pentru „protecție” în „zone verzi”.

În septembrie, CDC a anunțat planuri pentru „Protejarea copiilor de amenințările biologice”. Părinții au fost instruiți să pregătească o trusă de urgență pentru copiii lor, care ar putea fi obligați să fie separați de familia lor, deoarece ar fi putut fi expuși COVID-19. Copiii vor fi găzduiți peste noapte în tabere de carantină FEMA! (Sursa: Ohio Statehouse News .)

Aceste măsuri dictatoriale, extreme, sunt impuse ca arme psihologice coercitive, pentru a preveni libertatea de mișcare, libertatea de întrunire și libertatea de a schimba informații necenzurate într-o societate democratică.

Măsurile de izolare forțată și mutarea membrilor familiei în ghetouri de carantină sunt o mișcare militantă spre impunerea unui regim totalitar.

Mai multe guverne au elaborat planuri detaliate de carantină pentru încarcerare:

În Canada și în alte părți, numărul morților este cel mai mare în rândul persoanelor în vârstă care trăiesc în instituții de îngrijire pe termen lung și a membrilor personalului. City News a raportat, pe 10 noiembrie 2020, că în Ontario, numărul morților este de 3.260; dintre acestea, 2.080 locuiau în unități de îngrijire pe termen lung.

Datele canadiene au arătat că anumite grupuri rasiale sunt supra-reprezentate în zone cu o rată mai mare de cazuri COVID-19.

Acestea includ negru, Asia de Sud, Asia de Sud-Est și America Latină ale căror ocupații cele mai frecvente includ muncitori din fabrici, reprezentanți ai serviciilor cu amănuntul sau clienți și ocupații legate de îngrijirea sănătății.

Randy Hillier, membru independent al parlamentului provincial, a expus public planul Canadei de a construi tabere de izolare COVID. Documentele sale de cerere de informații de la furnizorul de servicii au arătat că Agenția de Sănătate Publică Canada gestionează în prezent 11 situri de carantină desemnate în Canada; că carantinele vor dura 14 zile și că gardienii vor impune carantinele „24 x 7”.

Hillier a dezvăluit public că „lagărele de izolare” nu se limitează doar la persoanele cu COVID-19; a întrebat pe cine mai intenționează să rețină guvernul?

În acel moment, microfonul său a fost oprit și vocea lui a fost redusă la tăcere.

Mass-media canadiană l-a atacat pe Hillier, acuzându- l  a difuzat „dezinformare” și a postat „teorii conspirative complet false”.

Noua Zeelandă are acum tabere de carantină: „carantina obligatorie se va aplica ambelor cazuri noi și, dacă este necesar, membrilor apropiați ai familiei care ar putea fi expuși riscului”, cu îndepărtarea forțată de acasă, dacă nu respectați Video aici.

Pentru a aprecia nebunia din spatele acestor planuri de încarcerare, este instructiv să cunoaștem natura și amploarea „amenințării” – care nu are nicio influență asupra măsurilor tiranice elaborate.

Populația din Noua Zeelandă este puțin sub 5 milioane. Potrivit guvernului NZ Ministerul Sănătății bazei de date, de la 9:00 04 noiembrie – lea , au existat un total de 1615 a confirmat Covid-19 cazuri și 356 de cazuri probabile.

Dintre aceste 1.971 de cazuri COVID, 1.873 au fost recuperate. Numărul total de decese este de 25. Numărul actual de cazuri active este de 73 – niciunul nu este internat în spital. (Health Impact news)

Actualitate

Serviciile de inchirieri masini sunt optiunea de transport avantajoasa

Publicat

pe

De

Bucurestiul, capitala Romaniei, este cunoscut pentru aglomeratia sa, pentru diversitatea sa culturala si pentru ritmul alert al vietii de zi cu zi. In acest context, serviciile de inchirieri auto au devenit o solutie indispensabila pentru locuitorii orasului, dar si pentru turistii care vor sa exploreze fiecare colt al acestuia. Firmele de inchirieri auto din Bucuresti ofera o gama variata de masini, de la modele compacte, potrivite pentru deplasari urbane, pana la masini de lux, ideale pentru evenimente speciale sau pentru cei care doresc sa se bucure de confort si eleganta.

Un aspect esential al acestor servicii este flexibilitatea pe care o ofera. In fiecare zi, sute de clienti aleg sa colaboreze cu diverse companii de inchirieri auto Bucuresti , beneficiind de multiple avantaje, printre care se numara costurile reduse si accesibilitatea. In plus, aceste servicii sunt foarte convenabile pentru cei care ajung in Bucuresti cu avionul. La Aeroportul Otopeni, majoritatea agentiilor de inchirieri auto au birouri, permitand astfel turistilor sa isi inchirieze masina imediat ce ajung in tara.

Flote Variate pentru Toate Gusturile si Bugetele

Flotele companiilor de inchirieri auto din Bucuresti sunt extrem de variate, adaptate pentru a satisface orice nevoie sau preferinta. Daca sunteti in cautarea unei masini economice pentru deplasari zilnice prin oras, puteti opta pentru un model din clasa mica. Aceste masini sunt usor de manevrat si au un consum redus de combustibil, ceea ce le face ideale pentru traficul bucurestean.

Pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu sau de o masina potrivita pentru drumuri mai lungi, exista optiuni din clasa medie. Aceste masini ofera un echilibru perfect intre confort si eficienta, fiind echipate cu toate dotarile necesare pentru a face orice calatorie placuta si sigura.

Pe de alta parte, daca doriti sa calatoriti in stil si sa va bucurati de cele mai noi tehnologii si de un confort deosebit, puteti alege o masina din clasa de lux. Aceste vehicule sunt dotate cu cele mai avansate sisteme de siguranta si confort, oferind o experienta de conducere inegalabila.

Alegerea Corecta a Companiei de Inchirieri Auto

Inainte de a alege serviciile unei anumite companii de inchirieri auto, specialistii recomanda sa va informati in detaliu despre termenii si conditiile de inchiriere. Este important sa intelegeti toate clauzele contractului, pentru a evita eventualele surprize neplacute. De asemenea, trebuie sa verificati ce include pretul inchirierii – de exemplu, daca asigurarile sunt incluse sau daca exista taxe suplimentare pentru diverse servicii.

Alegerea masinii potrivite trebuie sa se faca in functie de bugetul disponibil si de nevoile specifice ale calatoriei. Este recomandat sa comparati mai multe oferte si sa cititi recenziile altor clienti pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere.

Servicii de Rent a Car Otopeni

Pentru cei care ajung in Romania cu avionul, serviciile de rent a car Otopeni sunt o optiune extrem de convenabila. Majoritatea companiilor de inchirieri auto au birouri in terminalul aeroportului, ceea ce permite inchirierea unei masini imediat dupa aterizare. Astfel, economisiti timp pretios si va puteti continua calatoria fara intarzieri. Companiile ofera clientilor de fiecare data cele mai avantajoase solutii si optiuni de inchirieri auto otopeni fara garantie cu asigurare full casco inclusa in pret.

Avantajele Colaborarii cu inchirieriauto-bucuresti.com

Una dintre cele mai populare optiuni pentru inchirieri auto in Bucuresti este inchirieriauto-bucuresti.com. Aceasta companie ofera unele dintre cele mai avantajoase oferte de pe piata, combinand preturi competitive cu servicii de inalta calitate. Clientii au la dispozitie o gama variata de masini, de la modele economice la masini de lux, toate intretinute la cele mai inalte standarde.

Compania pune accent pe transparenta si pe satisfactia clientilor, oferind suport 24/7 si asistenta in caz de urgenta. In plus, inchirieriauto-bucuresti.com ofera diferite pachete promotionale si reduceri pentru inchirierile pe termen lung, facand astfel serviciile sale accesibile pentru orice tip de client.

Serviciile de inchirieri auto din Bucuresti reprezinta o solutie moderna si economica pentru oricine are nevoie de flexibilitate si confort in deplasarile sale. Cu flote variate si oferte adaptate oricarui buget, aceste servicii sunt ideale atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru turistii care vor sa exploreze capitala Romaniei. Alegerea companiei potrivite si intelegerea termenilor si conditiilor de inchiriere sunt esentiale pentru a va bucura de o experienta placuta si fara probleme. Indiferent daca alegeti sa inchiriati o masina de la Aeroportul Otopeni sau din alta parte a orasului, optiunile sunt numeroase si diversificate, asigurand astfel satisfactia fiecarui client.

In final, colaborarea cu o companie de incredere, cum este inchirieriauto-bucuresti.com, poate face diferenta intre o calatorie stresanta si una placuta si lipsita de griji. Fie ca aveti nevoie de o masina pentru o zi sau pentru o perioada mai lunga, rent a car Bucuresti va ofera solutii moderne, economice si adaptate nevoilor dumneavoastra.

Citeste in continuare

Actualitate

Ajutați-o pe Patricia să înfrunte lupta pentru viață: Fetița are nevoie de ajutorul nostru!

Publicat

pe

De

APEL UMANITAR: Ajutați-o pe Patricia să trăiască!

Patricia, o fetiță de doar 8 ani, se află într-o situație critică, iar familia ei nu dispune de resursele necesare pentru a plăti intervenția chirurgicală salvatoare. Viața liniștită a familiei Ion și Ștefania s-a schimbat dramatic în urmă cu câteva zile, când, în vacanță la bunici, Patricia a început să acuze dureri severe de cap și vărsături. De urgență, a fost transportată la spitalul județean din Drobeta Turnu Severin, unde inima ei a intrat în stop cardiac. Medicii au reușit cu greu să o readucă la viață după 5 minute de manevre de resuscitare.

Un examen CT cerebral a confirmat diagnosticul: hemoragie intraventriculară cu hidrocefalie secundară. Micuța a fost rapid transferată la Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, unde i s-au efectuat reevaluări CT, iar starea ei a fost stabilizată. Cu toate acestea, diagnosticarea formei tumorale hemoragice din fosă posterioară, împreună cu edemul cerebral difuz și insuficiența respiratorie acută, indică necesitatea unei intervenții chirurgicale complexe, ce nu poate fi realizată în țară.

Un spital din Istanbul, Turcia, a acceptat să o trateze pe Patricia, estimând un cost al intervenției operatorii între 25.000 și 30.000 de euro. Din păcate, familia nu are resursele financiare necesare. Ion, tatăl fetiței, este un simplu polițist local și nu poate suporta această cheltuială.

Părinții Patriciei fac un apel disperat la toți cei care pot ajuta să o susțină pe micuță. Orice contribuție este extrem de valoroasă și poate face diferența. Ajutoarele pot fi trimise în lei în contul IBAN: RO57INGB0000999915982866, iar cele în euro în contul RO26INGB0000999915987304. Ambele conturi sunt deschise la ING Bank (cod swift INGBROBU) pe numele titularului Ion Minoiu.

Sindicatul Național „Forța Legii” se alătură acestei cauze nobile și face apel la solidaritate. Fă și tu un gest de ajutor! Patricia are nevoie de noi, iar fiecare contribuție contează!

Citeste in continuare

Actualitate

Dinastii și jocuri politice: o privire asupra alegerilor din SUA în ultimele trei decenii

Publicat

pe

De

Cozmin Gușă își propune să ofere o scurtă analiză a desfășurării alegerilor în Statele Unite în ultimele trei decenii.

În 1992, Bush tatăl este surprinzător învins de Bill Clinton, guvernatorul tânăr din Arkansas, o victorie care, ulterior s-a demonstrat, fusese pregătită cu mult timp înainte în cercurile profunde ale Statului American. Aceste forțe căutau să impună o dictatură a minorităților, în timp ce Clinton, cu problemele sale, inclusiv controversa cu Monica Lewinsky, reușește totuși să își finalizeze mandatul.

După 8 ani, în 2000, Clinton, dorind să își perpetueze influența, îl sprijină pe Al Gore, vicepreședintele său, care câștigă votul popular. Totuși, în urma unui scandal electoral în Florida, președinte devine Bush Junior, inaugurând o nouă dinastie care va dura până în 2008. În această perioadă, Statele Unite, sub conducerea lui Bush, impun politica războiului preventiv împotriva terorismului, culminând cu evenimentele tragice de pe 11 septembrie 2001.

După cei 8 ani ai familiei Bush, în 2008, Hillary Clinton dorește din nou nominalizarea democrată, dar Barack Obama, un alt politician susținut de George Soros, îi ia locul. Obama devine președinte timp de 8 ani, perioadă în care SUA își pierd influența la nivel global, în special față de China.

În 2016, Hillary Clinton își reîncearcă șansa, dar este învinsă de republicanul Donald Trump. În 2020, Obama reușește să impună interpusul său, Joe Biden, în urma unor alegeri controversate. Este de notat că Obama a dorit să o aducă în prim-plan pe Michelle Obama, dar planul nu a fost acceptat de Deep State.

Acum, în 2024, Trump revine pe scena politică, iar lupta din partea democrată se dă între familiile Clinton și Obama, cu ambii dorind să își impună proprii candidați. De asemenea, George Clooney intră în competiție. Bătălia pentru nominalizările democratice se va desfășura în urma alegerilor din luna august.

Cozmin Gușă subliniază că, având în vedere modul în care se desfășoară alegerile în SUA, adică într-un sistem considerat democratic, este greu de comentat despre aranjamentele în alte state, cum ar fi Rusia sau China, unde autoritarismul este evident.

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

Angajații Arhivelor Naționale primesc noi atribuții, dar fără soluții pentru inechitatea salarială.

Angajații din Arhivele Naționale au primit, peste noapte, noi atribuții, fără a fi consultate, conform Sindicatului Europol. O modificare puțin...

Gemevo Gemevo
Exclusivo zi ago

Irigatoarele bucale: Soluția eficientă pentru persoanele cu aparate ortodontice sau lucrări dentare

Menținerea unei igiene orale impecabile este esențială pentru toată lumea, dar este deosebit de importantă pentru cei care poartă aparat...

Exclusiv2 zile ago

CSM Ploiești în criză: „MILITIANUL” Dănuț Burghelea, favorit pentru funcția de director în mijlocul controversei

CSM Ploiești a „anunțat” (pe şestache) organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director al instituției, fără a consulta aleșii...

Exclusiv3 zile ago

Confruntările de putere în subteranele Administrației Locale din Neamț

Când Șoarecele se Crede Leu Un grav accident în județul Neamț l-a pus într-o situație dificilă pe prefectul interimar –...

Exclusiv3 zile ago

Controverse în Legislația Rutieră: Confuzie și Presiune Asupra Polițiștilor Rutieri, dezvăluite de Sindicatul Europol

Sindicatul Europol a atras atenția asupra unei situații tensionate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și IGPR, referitoare la neactualizarea procedurilor...

Exclusiv3 zile ago

Conflicte Sindicale și Lipsa Transparenței în Administrarea Financiară la SC Hale și Piețe SA Ploiești

Sindicatul Administrației Publice și Asistenței Sociale „Alexandru Ioan Cuza” (SAPAS), reprezentat legal de către Președinte – domnul Radu Florian Constantin,...

Exclusiv4 zile ago

„Alba neagra” privind drepturile și libertățile cetățenești/Intrigă la o Secție de Poliție dintr-un oraș din Prahova (V)

Avem informații detaliate conform cărora, pentru a acoperi posibile abuzuri ale agentului de poliție Picior Alexandru de la Poliția Boldesti-Scaieni,...

Exclusiv4 zile ago

Ancheta complexă: Scandalul implicării politice și economice la Șantierul Naval 2 Mai și cheltuielile bugetare sub semnul întrebării

Pe data de 04 iulie 2024, ziarul nostru, Incisiv de Prahova, a publicat un articol intitulat „Jocuri dubioase politico-economice: Oprea...

Exclusiv4 zile ago

Opacitatea sumelor: RetuRO și enigma mafiotă de spălare de bani a sistemului de Garanție-Returnare

Conform dezvăluirilor din serialul nostru de la Incisiv de Prahova (aici, aici, aici, si aici, ), Returo este o schemă subtilă...

Exclusiv4 zile ago

Clarificarea informațiilor despre rațiile militare etichetate în limba română și pregătirea pentru exercițiul național din septembrie

Contextul clarificărilor: Deputatul Dumitru Coarnă a adresat o interpelare Ministrului Apărării legată de informațiile apărute despre rațiile militare etichetate în...

Exclusiv4 zile ago

Semnalare de fapte suspecte în dosarul despăgubirilor imobilelor: se apelează la Integritatea Judiciară

D. Ș., cu domiciliul în Orașul Otopeni, ne atrage atenția noua si Inspectorului șef al Inspecției Judiciare asupra unor posibile...

Exclusiv4 zile ago

Turbulențe și incertitudini în privința aplicării ordonanțelor privind testările antidrog pentru polițiștii rutieri din România

In cadrul unei intervenții la Digi 24, Cosmin Andreica, reprezentant al Sindicatului EUROPOL, a subliniat încă o dată faptul că...

Exclusiv4 zile ago

Controverse și acuzații în mediul poliției Neamț: de la proteste la posibile acte de corupție

Se pare că verificările privind protestul considerat „neautorizat” în fața sediului IPJ Neamț sunt efectuate de către comisarul șef de...

Exclusiv5 zile ago

Despre comunicare și diferențiere în scrierea publică: o analiză a Comunicatului Poliției Române

Prin școala generală am învățat că există diferențe de limbaj – extindem termenul la noțiunea de ”comunicare” – pentru diverse...

Exclusiv5 zile ago

Nemulțumiri profunde ale Polițiștilor din Constanța: Protest major împotriva Reorganizării IPJ și a condițiilor de muncă

Polițiștii din Constanța anunță un protest masiv: nemulțumiri profunde privind reorganizarea IPJ și condițiile de muncă, dezvaluie Sindicatul Politistilor- Sidepol....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv