Connect with us

Actualitate

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte intră în mers direct în zodia Berbec

Publicat

pe

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, planeta acțiunii și a conflictelor, iese astăzi din retrogradare în zodia Berbec, zodie pe care o guvernează, și în care a retrogradat în ultimele 2 luni, după o perioadă de aproximativ 32 de ani. Acest context ne va aduce mai mult curaj, mai multă determinare să punem lucrurile în funcțiune, mai ales după ce am resimțit blocări în acțiunile noastre. Ne vom recăpăta forța și energia de care avem nevoie pentru a îmbunătăți anumite sectoare de viață.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte în mers direct va avea un mare impact asupra atitudinii tale, asupra comportamentului tău și s-ar putea ca acțiuni amânate în perioada de retrogradare să fie puse acum în practică, iar acestea pot viza inclusiv domeniul sentimental, relațiile și căsătoria.

Carieră și bani

Ai avut de traversat o perioadă de frustrări profesioanle, de nemulțumiri, de obstacole, însă de acum vei observa că situația se va mai detensiona. Nu pe cât ți-ai dori tu, dar cât să poți să acționezi în atingerea unor obiective profesionale.

Sănătate

Marte, întocmai guvernatorul tău, revenit în mers direct îți va aduce multă vitalitate și energie și starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, mai ales dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu afecțiuni sau ai trecut prin intervenții chirurgicale.

Horoscop zilnic Taur – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte este guvernator al relațiilor tale, prin urmare faptul că va reveni în mers direct te poate ajuta, pe o parte să acționezi și să iei o decizie pe care ai tot amânat-o vizavi de un partener, iar pe de altă parte, poate îmbunătăți relațiile de cuplu.

Carieră și bani

Relațiile profesionale se pot îmbunătăți și o serie de contracte care au fost blocate se pot relua. Dacă nu ai avut curajul necesar să închei parteneriate neprofitabile, de acum vei avea forța necesară să faci lucrurile în favoarea ta.

Sănătate

Marte a retrograd în sectorul sănătății și al subconștientului, așa că de acum te poți aștepta la o îmbunătățire considerabilă a stării de spirit. Poți depăși frici, anxietăți, poți lăsa în spate gânduri negative și poți contura o viziune mai optimistă asupra viitorului. Dacă nu ai avut curaj să mergi la medic, de acum o poți face.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte te-a stimulat să-ți reevaluezi anturajul, relațiile cu prietenii și cu cei cu care desfășori fel și fel de activități comune, așa că acum vei avea ocazia să și acționezi corespunzător cu evenimentele ultimei perioade. Poți îmbunătăți relații cu prietenii sau le poți încheia.

Carieră și bani

Un proiect care a fost blocat sau care nu te-a mulțumit, acum are toate șansele să se repună în funcțiune. În plus, Marte îți guvernează și sectorul muncii, prin urmare se va îmbunătăți activitatea la job și vei putea să pui în aplicare o serie de idei, să faci schimbări. Mulți nativi pot schimba locul de muncă.

Sănătate

Marte este guvernator al casei sănătății tale, iar revenirea în mers direct te va ajuta să te simți mai bine, să-ți dai seama care sunt schimbările legate de stilul de viață la care trebuie să apelezi pentru ca sănătateta ta să se îmbunătățească.

Horoscop zilnic Rac – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte este guvernator al sectorului iubirii, iar revenirea în mers direct va aduce reale ocazii de îmbunătățire a relațiilor sentimentale. Dacă te-ai despărțit în ultimele 2 luni, poți reveni asupra situației, iar dacă te-ai temut să cucereșțti pe cineva, acum poți prinde curaj.

Carieră și bani

Marte își revine în mers direct în sectorul carierei. După o perioadă de frământări și frustrări profesionale, de limitări în atingerea obiectivelor, iată vei avea susținere să faci schimbări în acest sens și faptul că vei avea curajul acesta îți va aduce și beneficii. Vor începe ă vină oportunități profesionale.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătatet bună și azi te vei dedica mai mult activităților cu copiii sau activităților distractive.

Horoscop zilnic Leu – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Multe din principiile și filozofiile tale de viață s-au schimbat. Te-ai frământat, ai trecut prin evenimente revelatoare, iar acum este momentul să-ți construiești noi mentalități care să te ajute în evoluție. Relația cu membrii familiei se poate îmbunătăți și poți rezolva contexte care țin de locuință și care până acum au fost îngreunate.

Carieră și bani

S-ar putea ca în următoarea perioadă să te dedici dezvoltării profesionale, să te înscrii la cursuri noi, la noi seminarii, să lupți să obții o diplomă sau să te folosești profesional de o diplomă deja obținută.

Sănătate

Azi acorzi deosebită atenție emoțiilor tale și încerci să faci tot posibilul să te simți bine pe interior. Orice durere ai fi avut, ai șansa să o depășești și să te regenerezi emoțional.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte direct în Berbec va aduce o îmbunătățire remarcabilă a vieții intime și poți reaprinde pasiunea în dormitor. Dacă ești singur, poți fi mai atras de aventuri amoroase, secrete. Totodată, comunicarea cu partenerul se poate îmbunătăți.

Carieră și bani

Cu Marte în mers direct prin zodia Berbec ai șansa de a rezolva un context financiar care vizează un credit, o moștenire, un litigiu sau să ți se înlesnească o acțiune financiară. Poți avea mai mult curaj să lupți pentri drepturile tale. Va urma o perioadă în care negocierile contractuale pot fi mult înlesnite.

Sănătate

Faptul că te desprinzi de frici, că ai curajul să te confrunți cu ele, te va ajuta să le anihilezi și să le vindeci. În interiorul tău pe produc schimbări profunde care te vor ajuta în evoluție. Starea de spirit va fi mult mai bună.

Horoscop zilnic Balanță – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte își revine în mers direct întocmai în sectorul relațiilor și al căsătoriei, prin urmare ar trebui ca acțiunile întreprinse până acum să treacă printr-un nou filtru. Posibil să fi resimți frustrări și nemulțumiri la aceste capitole, iar acum să acționezi într-o direcție, să iei frâiele în mână. Unii pot avea curajul să încheie relații, în timp ce alții le pot oficializa.

Carieră și bani

Relația cu colaboratorii, cu partenerii de afaceri și asociații se poate îmbunătăți. Unii nativi pot încheia contracte care nu-i mai avantajează, în timp ce alții pot fi determinați să intre în noi asocieri. Situația financiară va începe să se detensioneze și poți avea idei bune despre cum să-ți echilibrezi veniturile.

Sănătate

Azi te vei simți bine, vei fi mai vesel și mai dornic să te pui în valoare. Posibile plimbări, călătorii scurte, excursii de relaxare.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Cum Marte îți este guvernator, fără îndoială că ai resimțit ca o apăsare această perioadă de retrogradare și multe frustrări și neîmpliniri s-au activat. Este momentul să lași totul în spate și să privești cu optimism către viitor. Îndrăznește ă faci schimbări în viața ta personală!

Carieră și bani

Marte își reia mersul direct prin sectorul muncii și vei simți că relația cu colegii se îmbunătățește, dar mai ales că blocajele legate de acest capitol se disipă. Unii ativi pot fi mai determinați să-și efcientieze munca, în timp ce alții se pot angaja acum.

Sănătate

Marte direct în zodia Berbec va influența benefic și sectorul sănătății și-ți vei recăpăta vitalitatea, energia, iar dacă te-ai confuntat cu afecțiuni până acum sau poate intervenții chirurgicale, de acum starea ta de sănătate se va îmbunătăți. Nativii care s-au temut să meargă la medic, o pot face de acum înainte.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Marte și-a revenit în mers în sectorul iubirii, prin urmare te poți aștepta la o îmbunătățire a relației sentimentale, dar și a relației cu copiii. Dacă nu ai avut curaj să cucerești pe cineva sau dacă nu ai știut cum să acționezi într-un astfle de context, îți ver recăpăta curajul și vei lua atitudine. Ai reevaluat până acum, poate ai resimțit frustrări, dareste momentul să acționezi.

Carieră și bani

Urmează o perioadă în care vei avea mai mult curaj și determinare să te remarci prin talentele tale, prin pasiunile pe care le ai și chiar poți pune un hobby în funcțiune și-l poți transforma în sursă de venit.

Sănătate

Starea de sănătate se va îmbunătăți în perioada următoare grație lui Marte revenit în mers direct. Vei depăși frici, temeri și vei începe să ai o viziune mai optimistă ceea ce te ajută să-ți îmbunătățești starea de spirit și implicit de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți și poți depăși conflicte sau contexte tensionaate care poate te-ai făcut să fii mai retras față de aceștia. O serie de nativi pot rezolva situații care vizează locuința, fie că este vorba de o renovare, reamenajare, construcție sau mutare.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, multe dintre proiectele în care ești implicat și care au stagnat sau au întâmpinat frustrări, nemulțumiri și blocaje își pot reveni acum. Poți, de asemenea, colabora cu persoane importante și poți primi sprijin în demararea unor planuri pe care ți le-ai făcut.

Sănătate

Posibil să te simți acaparat de toate contextele care se petrec în jurul tău și la care, fie că vrei, fie că nu, va trebui să iei parte, de aceea profită de ziua de astăzi pentru a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea se va îmbunătăți remarcabil odată cu revenirea în mers direct a lui Marte, dat fiind că în ultima perioadă ai tăcum prea mult, ai avut idei și gânduri contradictorii și nu le-ai putut exprima cum trebuie sau, din contrăp, le-ai exprimat haotic și ai declanșat conflicte.

Carieră și bani

Negocierile vor deveni un alita al tău în perioada imediat următoare, așa că nu te sfii să porți dialoguri despre ceea ce te nemulțumește profesional sau financiar. Poți avea parte de mai mult curaj în lupta pentru atingerea unor obiective trasate.

Sănătate

Posibil să ai parte de unele revelații, de momente de conștientizare care te vor ajuta să te repui pe o direcție de viață nouă, constructivă și optimistă.

Horoscop zilnic Pești – 14 noiembrie 2020

Dragoste

Multe filozodii de viață, principii și mentalități vor fi de acum văzute din alt unghi și vor sta la baza acțiunilor tale viitoare. Până acum ai avjut parte de unele confuzii, dar de acum înainte acestea se vir clarifica ca urmare a unor evenimente pe care le vei trăi în plan personal.

Carieră și bani

Marte își revine în mers direct în sectorul financiar și te va susține puternic în acțiunile pe care le întrprinzi în acest sens. După o perioadă de stres, de limitări, nemulțumiri și frustrări, chiar blocaje, vei avea curajul să acționezi și astfel îți vei îmbunătăți veniturile.

Sănătate

Începi să te simți mai bine și asta pentru că îți recâștigi stima de sine, încrederea în propria ta persoană. Estet o perioadă bună să te dedici mai mult idealurilor tale și să le transpui din vis în realitate.

Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 9 – 15 noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter – Pluto pentru a treia dată și ultima în zodia Capricorn. Evenimentul va avea un impact major atât la nivel socio-politic, cât și personal.

Ceea ce s-a petrecut începând cu vara acestui an, când planetele s-au întâlnit în mers retrograd, acum are șansa să se corecteze și astfel să se culeagă roadele. Ceva nu a mai funcționat, ceva s-a pierdut, ceva s-a distrus, iar acum trebuie reconstruit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Actualitate

Serviciile de inchirieri masini sunt optiunea de transport avantajoasa

Publicat

pe

De

Bucurestiul, capitala Romaniei, este cunoscut pentru aglomeratia sa, pentru diversitatea sa culturala si pentru ritmul alert al vietii de zi cu zi. In acest context, serviciile de inchirieri auto au devenit o solutie indispensabila pentru locuitorii orasului, dar si pentru turistii care vor sa exploreze fiecare colt al acestuia. Firmele de inchirieri auto din Bucuresti ofera o gama variata de masini, de la modele compacte, potrivite pentru deplasari urbane, pana la masini de lux, ideale pentru evenimente speciale sau pentru cei care doresc sa se bucure de confort si eleganta.

Un aspect esential al acestor servicii este flexibilitatea pe care o ofera. In fiecare zi, sute de clienti aleg sa colaboreze cu diverse companii de inchirieri auto Bucuresti , beneficiind de multiple avantaje, printre care se numara costurile reduse si accesibilitatea. In plus, aceste servicii sunt foarte convenabile pentru cei care ajung in Bucuresti cu avionul. La Aeroportul Otopeni, majoritatea agentiilor de inchirieri auto au birouri, permitand astfel turistilor sa isi inchirieze masina imediat ce ajung in tara.

Flote Variate pentru Toate Gusturile si Bugetele

Flotele companiilor de inchirieri auto din Bucuresti sunt extrem de variate, adaptate pentru a satisface orice nevoie sau preferinta. Daca sunteti in cautarea unei masini economice pentru deplasari zilnice prin oras, puteti opta pentru un model din clasa mica. Aceste masini sunt usor de manevrat si au un consum redus de combustibil, ceea ce le face ideale pentru traficul bucurestean.

Pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu sau de o masina potrivita pentru drumuri mai lungi, exista optiuni din clasa medie. Aceste masini ofera un echilibru perfect intre confort si eficienta, fiind echipate cu toate dotarile necesare pentru a face orice calatorie placuta si sigura.

Pe de alta parte, daca doriti sa calatoriti in stil si sa va bucurati de cele mai noi tehnologii si de un confort deosebit, puteti alege o masina din clasa de lux. Aceste vehicule sunt dotate cu cele mai avansate sisteme de siguranta si confort, oferind o experienta de conducere inegalabila.

Alegerea Corecta a Companiei de Inchirieri Auto

Inainte de a alege serviciile unei anumite companii de inchirieri auto, specialistii recomanda sa va informati in detaliu despre termenii si conditiile de inchiriere. Este important sa intelegeti toate clauzele contractului, pentru a evita eventualele surprize neplacute. De asemenea, trebuie sa verificati ce include pretul inchirierii – de exemplu, daca asigurarile sunt incluse sau daca exista taxe suplimentare pentru diverse servicii.

Alegerea masinii potrivite trebuie sa se faca in functie de bugetul disponibil si de nevoile specifice ale calatoriei. Este recomandat sa comparati mai multe oferte si sa cititi recenziile altor clienti pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere.

Servicii de Rent a Car Otopeni

Pentru cei care ajung in Romania cu avionul, serviciile de rent a car Otopeni sunt o optiune extrem de convenabila. Majoritatea companiilor de inchirieri auto au birouri in terminalul aeroportului, ceea ce permite inchirierea unei masini imediat dupa aterizare. Astfel, economisiti timp pretios si va puteti continua calatoria fara intarzieri. Companiile ofera clientilor de fiecare data cele mai avantajoase solutii si optiuni de inchirieri auto otopeni fara garantie cu asigurare full casco inclusa in pret.

Avantajele Colaborarii cu inchirieriauto-bucuresti.com

Una dintre cele mai populare optiuni pentru inchirieri auto in Bucuresti este inchirieriauto-bucuresti.com. Aceasta companie ofera unele dintre cele mai avantajoase oferte de pe piata, combinand preturi competitive cu servicii de inalta calitate. Clientii au la dispozitie o gama variata de masini, de la modele economice la masini de lux, toate intretinute la cele mai inalte standarde.

Compania pune accent pe transparenta si pe satisfactia clientilor, oferind suport 24/7 si asistenta in caz de urgenta. In plus, inchirieriauto-bucuresti.com ofera diferite pachete promotionale si reduceri pentru inchirierile pe termen lung, facand astfel serviciile sale accesibile pentru orice tip de client.

Serviciile de inchirieri auto din Bucuresti reprezinta o solutie moderna si economica pentru oricine are nevoie de flexibilitate si confort in deplasarile sale. Cu flote variate si oferte adaptate oricarui buget, aceste servicii sunt ideale atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru turistii care vor sa exploreze capitala Romaniei. Alegerea companiei potrivite si intelegerea termenilor si conditiilor de inchiriere sunt esentiale pentru a va bucura de o experienta placuta si fara probleme. Indiferent daca alegeti sa inchiriati o masina de la Aeroportul Otopeni sau din alta parte a orasului, optiunile sunt numeroase si diversificate, asigurand astfel satisfactia fiecarui client.

In final, colaborarea cu o companie de incredere, cum este inchirieriauto-bucuresti.com, poate face diferenta intre o calatorie stresanta si una placuta si lipsita de griji. Fie ca aveti nevoie de o masina pentru o zi sau pentru o perioada mai lunga, rent a car Bucuresti va ofera solutii moderne, economice si adaptate nevoilor dumneavoastra.

Citeste in continuare

Actualitate

Ajutați-o pe Patricia să înfrunte lupta pentru viață: Fetița are nevoie de ajutorul nostru!

Publicat

pe

De

APEL UMANITAR: Ajutați-o pe Patricia să trăiască!

Patricia, o fetiță de doar 8 ani, se află într-o situație critică, iar familia ei nu dispune de resursele necesare pentru a plăti intervenția chirurgicală salvatoare. Viața liniștită a familiei Ion și Ștefania s-a schimbat dramatic în urmă cu câteva zile, când, în vacanță la bunici, Patricia a început să acuze dureri severe de cap și vărsături. De urgență, a fost transportată la spitalul județean din Drobeta Turnu Severin, unde inima ei a intrat în stop cardiac. Medicii au reușit cu greu să o readucă la viață după 5 minute de manevre de resuscitare.

Un examen CT cerebral a confirmat diagnosticul: hemoragie intraventriculară cu hidrocefalie secundară. Micuța a fost rapid transferată la Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, unde i s-au efectuat reevaluări CT, iar starea ei a fost stabilizată. Cu toate acestea, diagnosticarea formei tumorale hemoragice din fosă posterioară, împreună cu edemul cerebral difuz și insuficiența respiratorie acută, indică necesitatea unei intervenții chirurgicale complexe, ce nu poate fi realizată în țară.

Un spital din Istanbul, Turcia, a acceptat să o trateze pe Patricia, estimând un cost al intervenției operatorii între 25.000 și 30.000 de euro. Din păcate, familia nu are resursele financiare necesare. Ion, tatăl fetiței, este un simplu polițist local și nu poate suporta această cheltuială.

Părinții Patriciei fac un apel disperat la toți cei care pot ajuta să o susțină pe micuță. Orice contribuție este extrem de valoroasă și poate face diferența. Ajutoarele pot fi trimise în lei în contul IBAN: RO57INGB0000999915982866, iar cele în euro în contul RO26INGB0000999915987304. Ambele conturi sunt deschise la ING Bank (cod swift INGBROBU) pe numele titularului Ion Minoiu.

Sindicatul Național „Forța Legii” se alătură acestei cauze nobile și face apel la solidaritate. Fă și tu un gest de ajutor! Patricia are nevoie de noi, iar fiecare contribuție contează!

Citeste in continuare

Actualitate

Dinastii și jocuri politice: o privire asupra alegerilor din SUA în ultimele trei decenii

Publicat

pe

De

Cozmin Gușă își propune să ofere o scurtă analiză a desfășurării alegerilor în Statele Unite în ultimele trei decenii.

În 1992, Bush tatăl este surprinzător învins de Bill Clinton, guvernatorul tânăr din Arkansas, o victorie care, ulterior s-a demonstrat, fusese pregătită cu mult timp înainte în cercurile profunde ale Statului American. Aceste forțe căutau să impună o dictatură a minorităților, în timp ce Clinton, cu problemele sale, inclusiv controversa cu Monica Lewinsky, reușește totuși să își finalizeze mandatul.

După 8 ani, în 2000, Clinton, dorind să își perpetueze influența, îl sprijină pe Al Gore, vicepreședintele său, care câștigă votul popular. Totuși, în urma unui scandal electoral în Florida, președinte devine Bush Junior, inaugurând o nouă dinastie care va dura până în 2008. În această perioadă, Statele Unite, sub conducerea lui Bush, impun politica războiului preventiv împotriva terorismului, culminând cu evenimentele tragice de pe 11 septembrie 2001.

După cei 8 ani ai familiei Bush, în 2008, Hillary Clinton dorește din nou nominalizarea democrată, dar Barack Obama, un alt politician susținut de George Soros, îi ia locul. Obama devine președinte timp de 8 ani, perioadă în care SUA își pierd influența la nivel global, în special față de China.

În 2016, Hillary Clinton își reîncearcă șansa, dar este învinsă de republicanul Donald Trump. În 2020, Obama reușește să impună interpusul său, Joe Biden, în urma unor alegeri controversate. Este de notat că Obama a dorit să o aducă în prim-plan pe Michelle Obama, dar planul nu a fost acceptat de Deep State.

Acum, în 2024, Trump revine pe scena politică, iar lupta din partea democrată se dă între familiile Clinton și Obama, cu ambii dorind să își impună proprii candidați. De asemenea, George Clooney intră în competiție. Bătălia pentru nominalizările democratice se va desfășura în urma alegerilor din luna august.

Cozmin Gușă subliniază că, având în vedere modul în care se desfășoară alegerile în SUA, adică într-un sistem considerat democratic, este greu de comentat despre aranjamentele în alte state, cum ar fi Rusia sau China, unde autoritarismul este evident.

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv16 ore ago

Angajații Arhivelor Naționale primesc noi atribuții, dar fără soluții pentru inechitatea salarială.

Angajații din Arhivele Naționale au primit, peste noapte, noi atribuții, fără a fi consultate, conform Sindicatului Europol. O modificare puțin...

Gemevo Gemevo
Exclusivo zi ago

Irigatoarele bucale: Soluția eficientă pentru persoanele cu aparate ortodontice sau lucrări dentare

Menținerea unei igiene orale impecabile este esențială pentru toată lumea, dar este deosebit de importantă pentru cei care poartă aparat...

Exclusiv2 zile ago

CSM Ploiești în criză: „MILITIANUL” Dănuț Burghelea, favorit pentru funcția de director în mijlocul controversei

CSM Ploiești a „anunțat” (pe şestache) organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director al instituției, fără a consulta aleșii...

Exclusiv3 zile ago

Confruntările de putere în subteranele Administrației Locale din Neamț

Când Șoarecele se Crede Leu Un grav accident în județul Neamț l-a pus într-o situație dificilă pe prefectul interimar –...

Exclusiv3 zile ago

Controverse în Legislația Rutieră: Confuzie și Presiune Asupra Polițiștilor Rutieri, dezvăluite de Sindicatul Europol

Sindicatul Europol a atras atenția asupra unei situații tensionate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și IGPR, referitoare la neactualizarea procedurilor...

Exclusiv3 zile ago

Conflicte Sindicale și Lipsa Transparenței în Administrarea Financiară la SC Hale și Piețe SA Ploiești

Sindicatul Administrației Publice și Asistenței Sociale „Alexandru Ioan Cuza” (SAPAS), reprezentat legal de către Președinte – domnul Radu Florian Constantin,...

Exclusiv4 zile ago

„Alba neagra” privind drepturile și libertățile cetățenești/Intrigă la o Secție de Poliție dintr-un oraș din Prahova (V)

Avem informații detaliate conform cărora, pentru a acoperi posibile abuzuri ale agentului de poliție Picior Alexandru de la Poliția Boldesti-Scaieni,...

Exclusiv4 zile ago

Ancheta complexă: Scandalul implicării politice și economice la Șantierul Naval 2 Mai și cheltuielile bugetare sub semnul întrebării

Pe data de 04 iulie 2024, ziarul nostru, Incisiv de Prahova, a publicat un articol intitulat „Jocuri dubioase politico-economice: Oprea...

Exclusiv4 zile ago

Opacitatea sumelor: RetuRO și enigma mafiotă de spălare de bani a sistemului de Garanție-Returnare

Conform dezvăluirilor din serialul nostru de la Incisiv de Prahova (aici, aici, aici, si aici, ), Returo este o schemă subtilă...

Exclusiv4 zile ago

Clarificarea informațiilor despre rațiile militare etichetate în limba română și pregătirea pentru exercițiul național din septembrie

Contextul clarificărilor: Deputatul Dumitru Coarnă a adresat o interpelare Ministrului Apărării legată de informațiile apărute despre rațiile militare etichetate în...

Exclusiv4 zile ago

Semnalare de fapte suspecte în dosarul despăgubirilor imobilelor: se apelează la Integritatea Judiciară

D. Ș., cu domiciliul în Orașul Otopeni, ne atrage atenția noua si Inspectorului șef al Inspecției Judiciare asupra unor posibile...

Exclusiv4 zile ago

Turbulențe și incertitudini în privința aplicării ordonanțelor privind testările antidrog pentru polițiștii rutieri din România

In cadrul unei intervenții la Digi 24, Cosmin Andreica, reprezentant al Sindicatului EUROPOL, a subliniat încă o dată faptul că...

Exclusiv4 zile ago

Controverse și acuzații în mediul poliției Neamț: de la proteste la posibile acte de corupție

Se pare că verificările privind protestul considerat „neautorizat” în fața sediului IPJ Neamț sunt efectuate de către comisarul șef de...

Exclusiv5 zile ago

Despre comunicare și diferențiere în scrierea publică: o analiză a Comunicatului Poliției Române

Prin școala generală am învățat că există diferențe de limbaj – extindem termenul la noțiunea de ”comunicare” – pentru diverse...

Exclusiv5 zile ago

Nemulțumiri profunde ale Polițiștilor din Constanța: Protest major împotriva Reorganizării IPJ și a condițiilor de muncă

Polițiștii din Constanța anunță un protest masiv: nemulțumiri profunde privind reorganizarea IPJ și condițiile de muncă, dezvaluie Sindicatul Politistilor- Sidepol....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv