Connect with us

Aveti un Pont

Sunt disperați că Trump îi acuză de corupție, că sunt ipocriți, că fură, că își vând funcțiile și monetizează influența, nu vor să se vorbească despre asta

Publicat

pe

O analiza pertinenta

Sorina Ruxandra Matei:

La alegerile astea, în mod paradoxal, factual, la cum arată cifrele, problema n-a fost Trump, problema a fost partidul republican. Cifrele arată că mai mult ca-n 2016, după 4 ani de mumu big zilnic, anchete, arestări, impeachment, pandemie, o luptă eternă cu sistemul și cu presa/sistem, cu excese și toate cele, Trump a tractat partidul republican big time după el. Sunt state în care republicanii n-au avut în zeci de ani asemenea performante, de pe vremea lui Reagan, după 4 ani de președinție Trump, când teoretic ar fi trebuit să fie erodat și praf.

Sondajele adversarilor au arătat cote spectaculoase după 4 ani: oamenii – chiar dacă nu-l plac pe Trump pentru că este zgomotos și se luptă cu sistemul, recunosc că trăiesc mai bine ca-n 2016. La sondajul de la urne, din data de 3, datele au arătat din nou că retorica presei a fost, așa cum se știa, falsă. Punctele forte ale lui Trump au fost economia în continuare și asigurările. Punctul slab: pandemia. Sondajele iar s-au făcut de kkat, normal: de la câștig cu 8-11% declarat pentru Biden, votul a arătat 2 competitori umăr la umăr pe electori.

Ce să vedeți, sunt aceiași pollsteri și așa zisă presă care au ratat în SUA în 2016, care au ratat în UK și la generale și la Brexit, sunt aceiași care au ratat în Australia. Observatori independenți explică eșecul uriaș al pollsterilor din Washington ca efect al bulei elitiste și defecte în care trăiesc ei, ca efect al polarizării, extremismului excesiv. Oamenii își schimbă comportamentul public în societate, de frică de a nu fi etichetați pe nedrept, atacați, puși la zid, ostracizați, ei în realitate gândind și crezând altceva. La nebunia asta a contribuit și presa tralala din SUA.

Dar să revenim la republicani. Este o realitate că Trump a câștigat în 2016 împotriva a 2 partide, pe valul din țară, din America profundă, care l-a adus la putere, în ciuda establishmentului, Washingtonului, New Yorkului, Wall Streetului care este urât. Sunt disperați că Trump îi acuză de corupție, că sunt ipocriți, că fură, că își vând funcțiile și monetizează influența, nu vor să se vorbească despre asta. De ce? Păi ei sunt promotorii anticorupției, rule of law, dar până și avocații celebri sau jurnaliștii independenți le spun: nu mai disperați, corupți sunteți toți, de aia vă respinge America, de aceea îl votează inclusiv latinos pe Trump.

În 2016/2020 partidul republican a performat grație lui Trump care a fost locomotivă, dar adevărul este că partidul nu a livrat pe cât a vrut și putut sub Trump. Nicio anchetă nu e dusă până la capăt în ciuda evidențelor și probelor apărute, partidul s-a scindat, republicanii nu sunt uniți ca democrații, chestie care li se reproșează mereu, iar doar câțiva grei republicani s-au remarcat. Dar nici ei nu au livrat pe cât puteau.

În 2020, cine observa atent campania, niciunul n-a venit în mitinguri cu Trump, ăla bătând toate statele. Așa cum s-a văzut, doar familia l-a ajutat pe Trump. Acum se vede organizarea deficitară a republicanilor, oamenii lor nu au supravegheat votul, nici nu i-a interesat. Pe greii republicani i-au interesat doar de realegerile lor, pielea lor, acum tot Trump i-a tractat și când s-au văzut cu sacii-n căruță, singurul lucru care îi mai ține lângă Trump este Georgia. Pentru că de Georgia și de succesul lui Trump pe Georgia depinde majoritatea lor în Senat.

Așa se văd niște situații aberante, republicani nepregătiți și cu gafe în alegeri dați în gât de democrați, republicani RINO care se luptă cu Trump, republicani care n-au performant electoral în viața lor ținându-i partea lui Biden că poate obțin și ei ceva, republicani doar cu numele care spun că au fost amenințați cu moartea, se declară victime doar pentru că în ograda lor s-au descoperit voturi furate/fraudate, republicani ca și democrați care au cumpărat voturi de la dealeri de voturi sau republicani care n-au altă treabă acum decât să fie informat pe clasificate Biden. Aici, cu republicanii, familia lui Trump are dreptate.

Trump ca și Biden au depășit maximumul istoric de voturi exprimate pentru un președinte care ajunge în funcție. Recordul îl avea în 2008 Obama, în cursa cu McCain. Numai că problema nu este la voturile lui Trump, care în ciuda retoricii false, sunt curate. Se numesc legal votes. Problema reală este la voturile lui Biden, care sunt și illegal votes: morți, antedatări de voturi, voturi aruncate pentru Trump găsite în coșuri de gunoi, voturi manufacturate, voturi contorizate după data de 3, soft din 30 de state/ patronat de democrați care în cel puțin 4 state a mutat voturile lui Trump la Biden. Și multe altele. Cine se uită atent în districte, vede statele swing care au închis la limită pe Biden că sunt roșii. Adică ale lui Trump. Dar țevile orașelor Black Lives Matter și nu numai, cu număr mare de voturi, sunt democrate. Și acolo sunt problemele de fraudă. Eu am mai scris: dacă democrații și-au furat brutal, factual și probat alegerile interne în 2016, de ce n-ar fura mai deștept cursa în 2020 când era cursa importantă?

Arnon Mishkin, de la Fox News Decision Desk/Murdoch, care a dat callul pe Biden, a descris așa problema alegerilor, în care anticipat a câștigat Biden în majoritatea statelor, dar la urne, în ziua votului, pe 3, în majoritatea statelor a câștigat Trump:

Acesta este misterul acestor alegeri: câte voturi exprimate anticipat prin vot sau în persoană mai sunt de numărat? Situația unică a acestor alegeri este că, din diferite motive, republicanii în acest an au spus că trebuie să voteze în persoană, în ziua alegerilor. Democrații au spus că trebuie să voteze anticipat sau prin email în aceste alegeri. Și ceea ce vedeți sunt uriașe diferențe între cum ajunge votul anticipat să fie numărat și cum este numărat votul din ziua alegerilor. În ziua alegerilor, ieri, președintele Trump este posibil să fi câștigat alegerile în fiecare stat, posibil cu excepția statelor albastre democrate- New York și Connecticut. Pe de altă parte, dacă vă uitați la votul anticipat și prin email, Joe Biden probabil a câștigat voturile în fiecare stat cu excepția celor 2 Dakota. A obținut mai multe voturi anticipate în locuri ca Mississippi și Alabama, locuri despre care știam că sunt ale lui Trump.

Așa cum ați văzut în stradă, nimeni nu a strigat de bucurie că a câștigat Biden. Toți s-au bucurat că a pierdut și s-a dat callul perdant pentru Trump, că despre asta e vorba. Carcasa Biden cu 2 operații de anevrism, familia inundată în probleme și corupție, e pa, e molie și știe toată lumea, vor conduce Kamala și sistemul. Și dementul progresism democrat rupt chiar de țara lor.

Greu de crezut că Trump va reuși, chiar dacă ajunge și la Curtea Supremă unde are teoretic șanse că are majoritate, nu și practic. Ce totuși a reușit Trump este să aibă totuși jumătate din America adevărată lângă el, să nască și să sedimenteze trumpismul/ antisistem, să șubrezească toată așa zisa victorie a lui Biden în ciuda legitimării lui internaționale, a reușit să facă de rahat presa absolut puturoasă care a luat/o razna, a reușit și reușește în continuare să-i dispere, și scoată în 4 ani la suprafață toată mizeria și ipocrizia din sistemul politic, de justiție, de presă, a expus sistemul, eșecurile reale internaționale, mizeria Washingtonului, sondajele, elitele, mofturile, puturosenia. Grație lui s-au mai văzut lucrurile așa cum sunt ele cu adevărat, în spatele ușilor închise, în subteran, în mecanisme, ce este în spatele sclipiciului și cocoșeniei, aroganței.

Vorba lui Greg Gutfeld, ce credeți că este mai periculos acum? Un Godzilla cu care v-ați obișnut, constrâns în haină de președinte care scria noaptea pe Twitter și scotea flăcări pe nas sau un Godzilla, liber la gură și în vacanță? Holy shit.

 

Aveti un Pont

Înmatriculări Auto Timisoara: Servicii Profesionale și Eficiente pentru Înmatricularea Autovehiculelor

Publicat

pe

Bun venit la www.inmatriculari-timisoara.com, firma de înmatriculări auto de top din Timișoara! Suntem dedicați să oferim servicii rapide, eficiente și fără bătăi de cap pentru toți clienții noștri care doresc să-și înmatriculeze autovehiculele în Timișoara și împrejurimi.

De ce să Alegi Serviciile Noastre de Înmatriculări Auto?

 1. Profesionalism și Experiență Cu ani de experiență în domeniu, echipa noastră este formată din profesioniști care cunosc în detaliu toate procedurile necesare pentru înmatricularea unui vehicul. Ne asigurăm că documentele dumneavoastră sunt complete și corecte, astfel încât să evitați orice probleme sau întârzieri.
 2. Servicii Complete Oferim o gamă completă de servicii, inclusiv:
  • Înmatriculări auto noi și second-hand
  • Transcrieri auto
  • Radieri auto
  • Obținerea numerelor provizorii
  • Consultanță personalizată
 3. Eficiență și Rapiditate Știm cât de prețios este timpul dumneavoastră. De aceea, ne străduim să procesăm înmatriculările cât mai rapid posibil, fără a compromite calitatea serviciilor.
 4. Prețuri Competitive Ne mândrim cu oferirea unor servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. Credem că înmatricularea auto nu ar trebui să fie un proces costisitor sau stresant.

Procesul de Înmatriculare Auto

La www.inmatriculari-timisoara.com, am simplificat procesul de înmatriculare pentru a fi cât mai facil pentru clienții noștri:

 1. Consultație Inițială Vom discuta nevoile și situația dumneavoastră specifică pentru a înțelege exact ce documente sunt necesare.
 2. Pregătirea Documentelor Ne ocupăm de colectarea și completarea tuturor documentelor necesare, inclusiv certificatul de autenticitate, cartea de identitate a vehiculului și asigurarea auto.
 3. Depunerea Actelor Echipa noastră va depune toate actele la autoritățile competente și va urmări stadiul procesului până la finalizare.
 4. Obținerea Plăcuțelor de Înmatriculare În final, ne asigurăm că primiți plăcuțele de înmatriculare în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne

Dacă doriți să beneficiați de serviciile noastre de înmatriculări auto în Timișoara, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm să treceți prin procesul de înmatriculare fără griji și într-un timp record.

Citeste in continuare

Administratie

Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (VIII)/Dosarul WHITE TOWER intră în linie dreaptă! Nouă persoane duse la audieri după perchezițiile de la Primăria Ploiești

Publicat

pe

De

Cu procurorii la ușă, primarul Andrei Volosevici a încercat să deturneze atenția opiniei publice spre o altă problemă a municipiului Ploiești: criza gunoiului! Așa că de mână cu prefectul sef al PSD-ului județean Virgil Nanu, edilul a chemat presa la niscaiva declarații. Si au început lăudându-se cum au adus ei 53 de milioane de lei, ca mai apoi să se plângă de problema gunoiului. După ce a aruncat săgeți spre diverse personaje, prefectul Nanu a spus clar că…el nu are atribuții pentru a rezolva problema. Cu alte cuvinte, multă gargară, doar, doar  cineva uită de procurorii care adunaseră documente, ridicaseră calculatoare și luaseră mai mulți funcționari publici la audieri.

Dar revenind la subiectul zilei, PERCHEZIȚIILE DE LA PRIMĂRIE, procurorii au condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești nouă persoane pentru audieri. Subiectul dosarului este realizarea a zeci de apartamente în plus față de numărul prevăzut în autorizația de construire a blocului White Tower. Imobil care a obținut autorizația pentru…clădire de birouri administrative si nicidecum de locuințe. Scăparea este simplă: „dezvoltatorul” LUPU nu a fost nevoit să solicite PUZ si alte documente specifice, deci a făcut puțină economie și de bani, și de timp!

Printre persoanele aduse la audieri se numără VERONICA RĂDUNĂ, arhitectul șef al Ploieștiului, RITA NEAGU, adjunctul Direcției Urbanism din Primărie, COCA PĂTRAȘCU, șefa Serviciului Autorizații Construcții,  LUCIAN BĂLESCU seful Serviciului Verificare și Control Documentații Publice.

Adică șefii șefilor din DIRECȚIA DE URBANISM! În traducere cei care trebuiau să îl sancționeze pe MIHAI LUPU (pardon pe mămica septuagenară a acestuia MĂRIOARA LUPU, titulara PFA-ului cu pricina). Doar că nu poți sancționa pe nimeni, atâta timp cât zvonurile spun că toți șefii de la URBANISM dețin (prin interpuși) apartamente în WHITE TOWER!

Mai mult, surse din anchetă susțin că amenda primită de către VERONICA RĂDUNĂ, arhitecta șefă a Ploieștiului, din partea Inspectoratului Județean în Construcții Prahova, a fost plătită de către…MIHAI LUPU! Iar procurorii dețin documente în acest sens, pentru că plata amenzii a fost făcută direct din contul „dezvoltatorului”.

Primarul a făcut pe nevinovatul în conferința susținută alături de prefect și a susținut că „primarul nu are de unde să știe ce face femeia de serviciu….”, referindu-se la funcționarii de la URBANISM. Să compari directorii de la Urbanism cu femeia de serviciu, este puțin cam forțat, dar nu comentăm educația primarului, pentru că nu face obiectul acestui articol.

Cât despre RITA NEAGU, adjuncta Direcției de Urbanism, aceasta a fost extrem de apropiată de ANDREI VOLOSEVICI în primul mandat al acestuia, după ce SIMONA MUNTEANU a fost îndepărtată din funcția de arhitect sef a municipiului, la presiunile primarului. De altfel, declinul urbanistic al Ploieștiului a început după plecarea SIMONEI MUNTEANU în anul 2010. Din acel moment, nu a mai existat nici o ordine în ceea ce priveste urbanismul municipiului resedință de județ. Avem aglomerări de blocuri de locuințe în diverse zone, locurile de parcare lipsesc cu desăvârsire și totul în lipsa unui Plan Urbanistic General care ar fi reglementat toate aceste aspecte.

Deocamdată, surse judiciare susțin că în dosarul WHITE TOWER vor fi audiați, în perioada următoare, atât primarul ANDREI VOLOSEVICI, cât și nașa city manager SIMONA ALBU.

Să nu spuneți că nu v-am anunțat! Din timp! Vom reveni.!

„Spor la treaba” si/sau in  limbajul infractorilor narcomani: „A venit primavara”! Urmeaza ‘LOTUL II” si „LOTUL III”? Intrebam pentru niste prieteni, apropiati de infractorul narcoman si cap de „avorton” – cum este porecla acestuia (narcomanului dovedit), ca a lui „Portocala”- ! (Cerasela N.).

ADEVARUL PERCHEZITIILOR de la Urbanismul lui Volosevici si de pe strada Sondelor, la „numitul Paraschiv”!!!/Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (VII) Familia LUPU încearcă să spele putina! Si alti…INFRACTORI!

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Ziarul Incisiv de Prahova vă urează LA MULŢI ANI! Să fiţi sănătoşi şi să ne citiţi şi în 2024!

Publicat

pe

De

Ziarul Incisiv de Prahova vă mulţumeşte pentru că aţi fost alături de noi şi în 2023, fie că sunteţi cititori, advertiseri, parteneri de afaceri sau personaje despre care scriem. Cu ajutorul vostru am putut să urmărim şi să vă transmitem ce se întâmplă în realitate, în urbea noastra şi în tara. Împreună, am putut să povestim despre voi, despre români, despre ilegalitati, despre grave derapaje de la lege si/sau legi, despre evoluţii, schimbări şi direcţii.

Noi am ţinut sub microscop anul 2023 cu sute de articole publicate zilnic, mii de analize, sute de ore de investigatii cu conţinut video.

Ne dorim să vă revedem în 2024, la fel de flămânzi după informaţie reala, la fel de dornici să vedeţi ce s-a mai întâmplat.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi vă dorim ca 2024 să fie un an profitabil pentru toti si sa nu mai avem parte de derapaje de la lege si abuzuri ale unor exponenti din cadrul autoritatilor statului.

(Redactia Incisiv de Prahova).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv17 ore ago

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante. ” Eminentele cenusii” din IGPR...

Exclusiv17 ore ago

Abuzuri la IPJ Neamț: Utilizarea neautorizată a Tehnologiei de Supraveghere

Sindicatul Europol Neamț a dezvăluit că la IPJ Neamț, abuzurile împotriva lui Cănărău Ioan au atins un nou nivel al...

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Actualitate3 zile ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Exclusiv4 zile ago

Neclare și nocive: Provocările legate de reglementarea conducerii sub influente psihoactive în România

Sindicatul Diamantul, prin Emil Pascut, dezvăluie că suntem expuși riscului grav de a conduce sub influența substanțelor psihoactive, nu doar...

Exclusiv5 zile ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Exclusiv5 zile ago

Rectificări esențiale pentru OUG-ul 24/2024: Ajustări cruciale pentru respectarea prezumției de nevinovăție

După neclaritățile provocate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în urma promulgării OUG nr. 24/2024, menită să îmbunătățească siguranța rutieră, au...

Exclusiv5 zile ago

Controverse și opacitate în procesul de concursuri la Ministerul Afacerilor Interne – Perspectiva Sindicatului Național DECUS

A avut loc ședința Grupului de Dialog Social la Ministerul Afacerilor Interne, fiind prezent pe ordinea de zi Proiectul OMAI...

Exclusiv6 zile ago

Investigarea acuzațiilor de poliție Sindicală și implicarea Serviciilor de Informații la IPJ Neamț: Sindicaliștii Europol aduc dovezi

Sindicatul Europol Neamț a ridicat acuzații serioase într-o postare pe pagina sa de Facebook împotriva IPJ Neamț, sugerează existența unor...

Exclusiv6 zile ago

Testele rapide în Poliția Română și provocările Toxicologiei: Dezbateri și clarificări

Dezbaterile recente au evidențiat diferențele dintre testele rapide de screening utilizate de Poliția Română și testele diagnostice confirmatorii efectuate la...

Exclusiv6 zile ago

Scandalul Organigramei Politiei Locale Ploiesti: Alerta dată de fostul consilier al Primarului Volosevici

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Exclusivo săptămână ago

Redefinind standardul: Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare

Sindicatul Europol atrage atenția asupra erorii apărute pe site-ul oficial al MAI referitoare la viitoarele angajări: „Ar fi corect să...

Exclusivo săptămână ago

Scandal în Poliția Română: Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe

„Până aici s-a ajuns” – acesta este nivelul unui șef din Poliția Română. Sindicatul Sidepol a dezvăluit preocuparea legată de...

Exclusivo săptămână ago

Mărturie de profesionalism: polițiștii români și exemplul lor de solidaritate în trafic

Polițiștii români demonstrează încă o dată solidaritate și profesionalism în trafic, conform Sindicatului Europol Ieri dimineață, în jurul orei 07:30,...

Actualitateo săptămână ago

Descopera Magia Amintirilor Cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă...

Exclusiv2 săptămâni ago

Transparență sau aparente? O privire critică asupra activității DGA în prevenirea corupției

DGA, aparent preocupată de transparență și prevenirea corupției, este descrisă de Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul ca un ciob...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv