Connect with us

Actualitate

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020. „Scorpionii” își schimbă viziunea

Publicat

pe

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, se reîntoarce în zodia Scorpion pentru a clarifica contexte ce țin de latura financiară, dar și de viața intimă. Totodată, s-ar putea să uităm de diplomația din ultimele zile și să devenim mai acizi, mai cinici și mai ironici în dialogurile cu cei din jur. Partea cu plus este că vom da dovadă de multă intuiție și profunzime în gândire.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Relația intimă, viața sexuală sunt capitole care reintră în sfera ta de interes odată cu reîntoarcerea lui Mercur în Scorpion și pe care le vei analiza dintr-un alt unghi. Dacă ai ezitat să iei o decizie în ultima lună sau dacă ai luat o decizie care ți-a adus mai multă confuzie vizavi de o aventură, de o relație secretă, acum te vei decide ce să faci exact.

Carieră

Sunt încă frământări, frustrări legate de carieră și abordate prin prismă financiară. S-ar putea ca o frică, o teamă de instabilitate financiară să nu te lase să-ți atingi niște obiective și aspirații înalte.

Bani

Un context financiar probabil nu a mers așa cum ți-ai dorit, iar de acum Mercur te susține și vor apărea rezolvări, acestea fiind legate în special de bugetul comun cu partenerul sau de investiții comune alături de terțe persoane. Poate ți se înlesnește obținerea unui credit, poate reușești să scazi o bobândă, să ai o idee despre cum să achiți o datorie, o rată la bancă. Unii nativi găsesc dovezile necesare sau le vin ideile de care au nevoie pentru a iniția un proces, un litigiu.

Sănătate

Ai nevoie să lași spiritualitatea să intre în viața ta, să te dedici mai mult acestei lature ascunse a sufletului tău pentru că acum vei avea și ocazia să înțelegi de ce trăiești ceea ce trăiești sau de unde-ți provin fricile.

Horoscop zilnic Taur – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești comunicarea în cuplu, însă printr-o abordare mult mai spirituală a unei situații. Poți să vezi dincolo de niște granițe materiale, trebuie doar să vrei. Un context petrecut în ultima lună poate a rămas fără răspuns, iar acum ai șansa să iei o decizie, să-i vezi cealaltă față, să-l clarifici.

Carieră

Profesional, se reîntoarce Mercur în sectorul parteneriatelor, al contractelor și relației cu colaboratorii și asociații, deci ți se mai dă o șansă să rezolvi ceea ce nu merge, ceea ce nu te mulțumește pe deplin.

Bani

Posibil ca aceste decizii pe care le iei în plan profesional să aibă mare legătură cu planul financiar. Poaate un contract nu te mulțumește și readuci în discuție tema banilor sau a volumului de muncă.

Sănătate

Ești în continuare sub incidența lui Marte retrograd tensionat cu Venus, guvernatoarea ta, așa că odihnește-te atât cât ai nevoie, atât cât îți cere organismul.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Ușor, ușor te apropii de unele idealuri sentimentale, de unele aspirații pe care le ai în viața persoanlă și asta poate însemna o uniune mai profundă sau, din contră, o despărțire de o povară.

Carieră

Mercur se întoarce în sectorul muncii pentru a-ți arăta o altă față a situației și pentru a-ți clarifica multe neînțelegeri. Fiind și guvernatorul tău, te va stimula puternic să faci schimbări pentru a-ți îmbunătăți viața. Poate fi vorba de un alt program, de o negociere a sarcinilor și responsabilităților.

Bani

S-ar putea să faci unele investiții în cămin sau pentru a obține un confort emoțional de care atât ai nevoie.

Sănătate

Te mai liniștești cu agitația psihică, însă nu suficient și nu fără a face schimbări legate de stil de viață, un capitol la care ideile generate de Mercur vor contribui radical. Ceva nu-ți convine în viața ta, iar acum clarifici acel ceva pentru a-ți redobândi starea de spirit.

Horoscop zilnic Rac – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur se reîntoarce întocmai în sectorul sentimental, semn că aici încă mai sunt situații de rezolvat și clarificat. Poți recontura o nouă viziune a iubirii și-ți poți îmbunătăți relația cu copiii, însă trebuie să ai răbdare mai multă și să te exprimi cu sinceritate.

Carieră

Vei avea șansa să pui în valoare niște talente și abilități și astfel să te faci remarcată. Ai idei bune, creative, însă te-ai temut până acum de schimbări și nu le-ai pus în practică.

Bani

Este o zi foarte bună să negociezi su renegociezi un contract profesional, un contract de colaborare în special.

Sănătate

Ai ocazia să te dedici mai mult activităților care-ți fac plăcere și poți ieși din starea de apăsare prin sport, prin pictură, muzică și citit, prin tot ce ține de creativitatea ta.

Horoscop zilnic Leu – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercjur se reîntoarce în sectorul familiei, al locuinței, semn că aici mai ai ceva de clarificat. Poate reiei dintr-o altă perspectivă un dialog cu cei dragi sau pote ți se înlesnesc niște contexte ce țin de casă, de acte, negocieri, mutări, renovări.

Carieră

Ai face bine să acorzi mai multă atenție unui aspect care ține de ascensiunea ta profeisonală, poate de loculk de muncă. Analizează da că nu cumva vrei să-ți schimbi jobul pentru că vei vea viziuni bune.

Bani

Dacă ai de negociat, de discutat pe tema plății unui proiect profesional, unei activități desfășurate sau pe tema salarizării, azi este o zi bun să o faci cu tot curajul.

Sănătate

S-ar putea să reiei niște anaalize sau să discuți din nou pe tema unui aspect legat de sănătate. Privește cu atenție pentru că o simplă schimbare a stilului de viață poate aduce îmbunătățiri.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea va deveni un punct forte al tău în perioada următoare, iar azi ai șansa să clarifici un aspect ce ține de viața sentimentală și pe care în trecut fie l-ai evitat, fie ți-a adus confuzii sau răspunsuri nemulțumitoare.

Carieră

Sunt susținute activitățile de comerț, activitățile academice și poți învăța mai bine, poți da un examen, poți susține o ședință sau un discurs public.

Bani

Mercur revine în sectorul negocierilor, semn că te susține să reiei un dialog financiar avut în ultima lună și care a rămas neclarificat.

Sănătate

Luna este încă în tranzit în zodia ta și azi îți aduce multă stabilitate emoțională, multă responsabilitate față de un context și te poate stimula să faci mici îmbunătățiri, poate chiar să te apuci să faci mișcare.

Horoscop zilnic Balanță – 11 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental rămâne u context tensionat, încă neclarificat, și este posibil să te mai gândești la ceea ce a fost, indiferent că este vorba de un partener recent sau unul din trecut. Sunt frământări care-ți aduc conștientizări.

Carieră

Este o perioadă importantă să dai dovadă de mai multă încredere în tine, să-ți recâștigi stima de sine și să te pui în valoare prin talentele cu care ai fost înzestrată.

Bani

Mercur se reîntoarce în sectorul financiar, semn că aici trebuie să aduci îmbunătățiri. Posibil să fi avut limitări și nemulțumiri legate de bani, de modul în care îi obții și îi administrezi, iar acum să ai parte de idei și soluții care să conducă la îmbunătățirea veniturilor.

Sănătate

Faptul că îți conștientizezi niște emoții și că le înțelegi dintr-o altă persoectivă te poate ajuta să le vindeci. Lasă trecutul, cu friccile și amintirile lui, în spate și o să-ți obții liniștea psihică, interioară de care atât ai nevoie.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Faptul că Mercur revine în zodia ta înseamnă o mare susținere în comunicare, mai exact în luarea unor decizii evitate până acum, în exprimarea unor emoții și sentimente ascunse, iar nesiguranța și confuzia se vor dizolva. Viața socială este activă și poți sta de vorbă cu prieten, îi poți cere sfaturi.

Carieră

Începi să ai idei bune despre cum să pui lucrurile în mișcare și nu este exclus ca un proiect în care ești implicat să înceapă să funcționeze din nou.

Bani

Vei avea parte de o mult mai bună suusținere în negocieri, așa că poți rediscuta termenii financiari ai unui context care a fost blocat și limitat până acum.

Sănătate

Începi să vezi mai clar ce este de făcut cu viața ta, cu stilul abordat și asta te va ajuta să faci și schimbări benefice și necesare pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și, implicit, de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur se reîntoarce în sectorul trecutului pentru a-ți dizolva niște frici, temeri, inhibiții care nu te lasă să evoluezi. Vezi din altă perspectivă un context sentimental și asta te va ajuta să mergi ai departe cu încredere mai multă.

Carieră

Cu cât îți pui talentele în valoare mai mult, cu atât ești mai aproape de țelurile tale. Relația cu superiorii va fi una bună astăzi, dar nu exagera cu reproșurile.

Bani

S-ar părea că un context financiar care a fost blocat până acum, se va ușura și vei reuși astfel să-ți pui în valoare mai mult ideile și să te apropii cu pași repezi de niște obiective trasate.

Sănătate

Sănătatea este strict legată de Mercur, așa că poți vedea mai clar ce trebuie să faci pentru a ieși dintr-o stare de meditație anxioasă care a pus stăpânire pe gândurile tale.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur revine în sectorul prietenilor și te poate ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din anturaj, mai ales dacă au existat neînțelegeri pentru că acum se clarifică și vei lua o decizie importantă în acest sens. Cu partenerul de viață ai mari șanse să ajungi pe aceeași lungime de undă și să vă faceți planuri de viitor.

Carieră

Un proiect care a stagnat sau vizavi de care erai confuz și nu știai ce să faci, s-ar părea că revine pe drumul cel bun. Ai idei bune și iei decizii inspirate în ceea ce-l privește.

Bani

Este încă multă confuzie legată de latura financiară, așa că nu te grăbi să iei decizii. Analizează cu profunzime un astfel de aspect și ascultă-ți și intuiția.

Sănătate

Te vei simți mult mai bine dacă vei sta de vorbă cu cineva și te vei descărca de stresul acumulat în ultima perioadă. O acțiune umanitară te poate repune pe picioare și-ți poate întări psihicul.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Reaprinzi pasiunea în cuplu și trăiești cu multă intensitate alături de partener sau, dacă ești singur, poate te lași purtat într-o aventură sentimentală ascunsă.

Carieră

Mercur revine în sectorul carierei tale, semn că aici încă mai sunt lucruri de pus la punct. Îți poți îmbunătăți relația cu superiorii dacă vei vorbi sincer și deschis, ajungând până la profunzimea problemei cu care te confrunți. Totodată, veia vea idei bune, pline de inspirație despre ce vrei să faci profesional și mai ales care este cea mai bunăp strategie pentru a-ți atinge niște obiective.

Bani

S-ar putea să ți se deblocheze o situație care vizează finanțele tale, poate o investiție, poate obții niște avize, aprobări, acte, poate rezolvi ceva cu un credit.

Sănătate

Îți poți accentua vrând nevrând niște temeri și frici numai pentru că vei avea tendința de a le răscoli și de a le întoarce pe toate părțile.

Horoscop zilnic Pești – 11 noiembrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi foarte bună în plan sentimental și te apropii foarte mult de partenerul de viață. Contextul este și mai puternic decât zilele trecute și asta pentru că puteți face planuri de viitor împreună. Mercur te va sprijini mult să-ți reconturezi niște filozofii de viață și să aduci îmbunătățiri vieții tale printr-o nouă raportare la principiile după care te ghidezi.

Carieră

Sunt favorizate cursurile, seminariile de dezvoltare personală sau profesională și vei acorda o atenție deosebită spiritualității și cunoașterii înalte. Poți decide să obții o diplomă sau să folosești o diplomă pe care o ai.

Bani

Evită să faci investiții astăzi și nici nu te avânta în negocieri importante. Mâine va fi o zi mai bună.

Sănătate

Vei observa că starea de sănătate, starea de spirit se va îmbunătăți cu cât de apropii mai mult de valori spirituale mai înalte. Nu ai motive de îngrijorare pentru că energia ta este la cote înalte.

Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 9 – 15 noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter – Pluto pentru a treia dată și ultima în zodia Capricorn. Evenimentul va avea un impact major atât la nivel socio-politic, cât și personal.

Ceea ce s-a petrecut începând cu vara acestui an, când planetele s-au întâlnit în mers retrograd, acum are șansa să se corecteze și astfel să se culeagă roadele. Ceva nu a mai funcționat, ceva s-a pierdut, ceva s-a distrus, iar acum trebuie reconstruit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Actualitate

Serviciile de inchirieri masini sunt optiunea de transport avantajoasa

Publicat

pe

De

Bucurestiul, capitala Romaniei, este cunoscut pentru aglomeratia sa, pentru diversitatea sa culturala si pentru ritmul alert al vietii de zi cu zi. In acest context, serviciile de inchirieri auto au devenit o solutie indispensabila pentru locuitorii orasului, dar si pentru turistii care vor sa exploreze fiecare colt al acestuia. Firmele de inchirieri auto din Bucuresti ofera o gama variata de masini, de la modele compacte, potrivite pentru deplasari urbane, pana la masini de lux, ideale pentru evenimente speciale sau pentru cei care doresc sa se bucure de confort si eleganta.

Un aspect esential al acestor servicii este flexibilitatea pe care o ofera. In fiecare zi, sute de clienti aleg sa colaboreze cu diverse companii de inchirieri auto Bucuresti , beneficiind de multiple avantaje, printre care se numara costurile reduse si accesibilitatea. In plus, aceste servicii sunt foarte convenabile pentru cei care ajung in Bucuresti cu avionul. La Aeroportul Otopeni, majoritatea agentiilor de inchirieri auto au birouri, permitand astfel turistilor sa isi inchirieze masina imediat ce ajung in tara.

Flote Variate pentru Toate Gusturile si Bugetele

Flotele companiilor de inchirieri auto din Bucuresti sunt extrem de variate, adaptate pentru a satisface orice nevoie sau preferinta. Daca sunteti in cautarea unei masini economice pentru deplasari zilnice prin oras, puteti opta pentru un model din clasa mica. Aceste masini sunt usor de manevrat si au un consum redus de combustibil, ceea ce le face ideale pentru traficul bucurestean.

Pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu sau de o masina potrivita pentru drumuri mai lungi, exista optiuni din clasa medie. Aceste masini ofera un echilibru perfect intre confort si eficienta, fiind echipate cu toate dotarile necesare pentru a face orice calatorie placuta si sigura.

Pe de alta parte, daca doriti sa calatoriti in stil si sa va bucurati de cele mai noi tehnologii si de un confort deosebit, puteti alege o masina din clasa de lux. Aceste vehicule sunt dotate cu cele mai avansate sisteme de siguranta si confort, oferind o experienta de conducere inegalabila.

Alegerea Corecta a Companiei de Inchirieri Auto

Inainte de a alege serviciile unei anumite companii de inchirieri auto, specialistii recomanda sa va informati in detaliu despre termenii si conditiile de inchiriere. Este important sa intelegeti toate clauzele contractului, pentru a evita eventualele surprize neplacute. De asemenea, trebuie sa verificati ce include pretul inchirierii – de exemplu, daca asigurarile sunt incluse sau daca exista taxe suplimentare pentru diverse servicii.

Alegerea masinii potrivite trebuie sa se faca in functie de bugetul disponibil si de nevoile specifice ale calatoriei. Este recomandat sa comparati mai multe oferte si sa cititi recenziile altor clienti pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere.

Servicii de Rent a Car Otopeni

Pentru cei care ajung in Romania cu avionul, serviciile de rent a car Otopeni sunt o optiune extrem de convenabila. Majoritatea companiilor de inchirieri auto au birouri in terminalul aeroportului, ceea ce permite inchirierea unei masini imediat dupa aterizare. Astfel, economisiti timp pretios si va puteti continua calatoria fara intarzieri. Companiile ofera clientilor de fiecare data cele mai avantajoase solutii si optiuni de inchirieri auto otopeni fara garantie cu asigurare full casco inclusa in pret.

Avantajele Colaborarii cu inchirieriauto-bucuresti.com

Una dintre cele mai populare optiuni pentru inchirieri auto in Bucuresti este inchirieriauto-bucuresti.com. Aceasta companie ofera unele dintre cele mai avantajoase oferte de pe piata, combinand preturi competitive cu servicii de inalta calitate. Clientii au la dispozitie o gama variata de masini, de la modele economice la masini de lux, toate intretinute la cele mai inalte standarde.

Compania pune accent pe transparenta si pe satisfactia clientilor, oferind suport 24/7 si asistenta in caz de urgenta. In plus, inchirieriauto-bucuresti.com ofera diferite pachete promotionale si reduceri pentru inchirierile pe termen lung, facand astfel serviciile sale accesibile pentru orice tip de client.

Serviciile de inchirieri auto din Bucuresti reprezinta o solutie moderna si economica pentru oricine are nevoie de flexibilitate si confort in deplasarile sale. Cu flote variate si oferte adaptate oricarui buget, aceste servicii sunt ideale atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru turistii care vor sa exploreze capitala Romaniei. Alegerea companiei potrivite si intelegerea termenilor si conditiilor de inchiriere sunt esentiale pentru a va bucura de o experienta placuta si fara probleme. Indiferent daca alegeti sa inchiriati o masina de la Aeroportul Otopeni sau din alta parte a orasului, optiunile sunt numeroase si diversificate, asigurand astfel satisfactia fiecarui client.

In final, colaborarea cu o companie de incredere, cum este inchirieriauto-bucuresti.com, poate face diferenta intre o calatorie stresanta si una placuta si lipsita de griji. Fie ca aveti nevoie de o masina pentru o zi sau pentru o perioada mai lunga, rent a car Bucuresti va ofera solutii moderne, economice si adaptate nevoilor dumneavoastra.

Citeste in continuare

Actualitate

Ajutați-o pe Patricia să înfrunte lupta pentru viață: Fetița are nevoie de ajutorul nostru!

Publicat

pe

De

APEL UMANITAR: Ajutați-o pe Patricia să trăiască!

Patricia, o fetiță de doar 8 ani, se află într-o situație critică, iar familia ei nu dispune de resursele necesare pentru a plăti intervenția chirurgicală salvatoare. Viața liniștită a familiei Ion și Ștefania s-a schimbat dramatic în urmă cu câteva zile, când, în vacanță la bunici, Patricia a început să acuze dureri severe de cap și vărsături. De urgență, a fost transportată la spitalul județean din Drobeta Turnu Severin, unde inima ei a intrat în stop cardiac. Medicii au reușit cu greu să o readucă la viață după 5 minute de manevre de resuscitare.

Un examen CT cerebral a confirmat diagnosticul: hemoragie intraventriculară cu hidrocefalie secundară. Micuța a fost rapid transferată la Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, unde i s-au efectuat reevaluări CT, iar starea ei a fost stabilizată. Cu toate acestea, diagnosticarea formei tumorale hemoragice din fosă posterioară, împreună cu edemul cerebral difuz și insuficiența respiratorie acută, indică necesitatea unei intervenții chirurgicale complexe, ce nu poate fi realizată în țară.

Un spital din Istanbul, Turcia, a acceptat să o trateze pe Patricia, estimând un cost al intervenției operatorii între 25.000 și 30.000 de euro. Din păcate, familia nu are resursele financiare necesare. Ion, tatăl fetiței, este un simplu polițist local și nu poate suporta această cheltuială.

Părinții Patriciei fac un apel disperat la toți cei care pot ajuta să o susțină pe micuță. Orice contribuție este extrem de valoroasă și poate face diferența. Ajutoarele pot fi trimise în lei în contul IBAN: RO57INGB0000999915982866, iar cele în euro în contul RO26INGB0000999915987304. Ambele conturi sunt deschise la ING Bank (cod swift INGBROBU) pe numele titularului Ion Minoiu.

Sindicatul Național „Forța Legii” se alătură acestei cauze nobile și face apel la solidaritate. Fă și tu un gest de ajutor! Patricia are nevoie de noi, iar fiecare contribuție contează!

Citeste in continuare

Actualitate

Dinastii și jocuri politice: o privire asupra alegerilor din SUA în ultimele trei decenii

Publicat

pe

De

Cozmin Gușă își propune să ofere o scurtă analiză a desfășurării alegerilor în Statele Unite în ultimele trei decenii.

În 1992, Bush tatăl este surprinzător învins de Bill Clinton, guvernatorul tânăr din Arkansas, o victorie care, ulterior s-a demonstrat, fusese pregătită cu mult timp înainte în cercurile profunde ale Statului American. Aceste forțe căutau să impună o dictatură a minorităților, în timp ce Clinton, cu problemele sale, inclusiv controversa cu Monica Lewinsky, reușește totuși să își finalizeze mandatul.

După 8 ani, în 2000, Clinton, dorind să își perpetueze influența, îl sprijină pe Al Gore, vicepreședintele său, care câștigă votul popular. Totuși, în urma unui scandal electoral în Florida, președinte devine Bush Junior, inaugurând o nouă dinastie care va dura până în 2008. În această perioadă, Statele Unite, sub conducerea lui Bush, impun politica războiului preventiv împotriva terorismului, culminând cu evenimentele tragice de pe 11 septembrie 2001.

După cei 8 ani ai familiei Bush, în 2008, Hillary Clinton dorește din nou nominalizarea democrată, dar Barack Obama, un alt politician susținut de George Soros, îi ia locul. Obama devine președinte timp de 8 ani, perioadă în care SUA își pierd influența la nivel global, în special față de China.

În 2016, Hillary Clinton își reîncearcă șansa, dar este învinsă de republicanul Donald Trump. În 2020, Obama reușește să impună interpusul său, Joe Biden, în urma unor alegeri controversate. Este de notat că Obama a dorit să o aducă în prim-plan pe Michelle Obama, dar planul nu a fost acceptat de Deep State.

Acum, în 2024, Trump revine pe scena politică, iar lupta din partea democrată se dă între familiile Clinton și Obama, cu ambii dorind să își impună proprii candidați. De asemenea, George Clooney intră în competiție. Bătălia pentru nominalizările democratice se va desfășura în urma alegerilor din luna august.

Cozmin Gușă subliniază că, având în vedere modul în care se desfășoară alegerile în SUA, adică într-un sistem considerat democratic, este greu de comentat despre aranjamentele în alte state, cum ar fi Rusia sau China, unde autoritarismul este evident.

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv14 ore ago

Angajații Arhivelor Naționale primesc noi atribuții, dar fără soluții pentru inechitatea salarială.

Angajații din Arhivele Naționale au primit, peste noapte, noi atribuții, fără a fi consultate, conform Sindicatului Europol. O modificare puțin...

Gemevo Gemevo
Exclusivo zi ago

Irigatoarele bucale: Soluția eficientă pentru persoanele cu aparate ortodontice sau lucrări dentare

Menținerea unei igiene orale impecabile este esențială pentru toată lumea, dar este deosebit de importantă pentru cei care poartă aparat...

Exclusiv2 zile ago

CSM Ploiești în criză: „MILITIANUL” Dănuț Burghelea, favorit pentru funcția de director în mijlocul controversei

CSM Ploiești a „anunțat” (pe şestache) organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director al instituției, fără a consulta aleșii...

Exclusiv3 zile ago

Confruntările de putere în subteranele Administrației Locale din Neamț

Când Șoarecele se Crede Leu Un grav accident în județul Neamț l-a pus într-o situație dificilă pe prefectul interimar –...

Exclusiv3 zile ago

Controverse în Legislația Rutieră: Confuzie și Presiune Asupra Polițiștilor Rutieri, dezvăluite de Sindicatul Europol

Sindicatul Europol a atras atenția asupra unei situații tensionate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și IGPR, referitoare la neactualizarea procedurilor...

Exclusiv3 zile ago

Conflicte Sindicale și Lipsa Transparenței în Administrarea Financiară la SC Hale și Piețe SA Ploiești

Sindicatul Administrației Publice și Asistenței Sociale „Alexandru Ioan Cuza” (SAPAS), reprezentat legal de către Președinte – domnul Radu Florian Constantin,...

Exclusiv4 zile ago

„Alba neagra” privind drepturile și libertățile cetățenești/Intrigă la o Secție de Poliție dintr-un oraș din Prahova (V)

Avem informații detaliate conform cărora, pentru a acoperi posibile abuzuri ale agentului de poliție Picior Alexandru de la Poliția Boldesti-Scaieni,...

Exclusiv4 zile ago

Ancheta complexă: Scandalul implicării politice și economice la Șantierul Naval 2 Mai și cheltuielile bugetare sub semnul întrebării

Pe data de 04 iulie 2024, ziarul nostru, Incisiv de Prahova, a publicat un articol intitulat „Jocuri dubioase politico-economice: Oprea...

Exclusiv4 zile ago

Opacitatea sumelor: RetuRO și enigma mafiotă de spălare de bani a sistemului de Garanție-Returnare

Conform dezvăluirilor din serialul nostru de la Incisiv de Prahova (aici, aici, aici, si aici, ), Returo este o schemă subtilă...

Exclusiv4 zile ago

Clarificarea informațiilor despre rațiile militare etichetate în limba română și pregătirea pentru exercițiul național din septembrie

Contextul clarificărilor: Deputatul Dumitru Coarnă a adresat o interpelare Ministrului Apărării legată de informațiile apărute despre rațiile militare etichetate în...

Exclusiv4 zile ago

Semnalare de fapte suspecte în dosarul despăgubirilor imobilelor: se apelează la Integritatea Judiciară

D. Ș., cu domiciliul în Orașul Otopeni, ne atrage atenția noua si Inspectorului șef al Inspecției Judiciare asupra unor posibile...

Exclusiv4 zile ago

Turbulențe și incertitudini în privința aplicării ordonanțelor privind testările antidrog pentru polițiștii rutieri din România

In cadrul unei intervenții la Digi 24, Cosmin Andreica, reprezentant al Sindicatului EUROPOL, a subliniat încă o dată faptul că...

Exclusiv4 zile ago

Controverse și acuzații în mediul poliției Neamț: de la proteste la posibile acte de corupție

Se pare că verificările privind protestul considerat „neautorizat” în fața sediului IPJ Neamț sunt efectuate de către comisarul șef de...

Exclusiv5 zile ago

Despre comunicare și diferențiere în scrierea publică: o analiză a Comunicatului Poliției Române

Prin școala generală am învățat că există diferențe de limbaj – extindem termenul la noțiunea de ”comunicare” – pentru diverse...

Exclusiv5 zile ago

Nemulțumiri profunde ale Polițiștilor din Constanța: Protest major împotriva Reorganizării IPJ și a condițiilor de muncă

Polițiștii din Constanța anunță un protest masiv: nemulțumiri profunde privind reorganizarea IPJ și condițiile de muncă, dezvaluie Sindicatul Politistilor- Sidepol....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv