Connect with us

Actualitate

Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2020. „Capricornii” se preocupă de imaginea lor

Publicat

pe

Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Leu și ne va susține în afirmarea unor talente, mai ales dacă este vorba de talente creative, artistice. Dialogul cu partenerul de viață se poate îmbunătăți considerabil în a adoua parte a zilei.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Sunt șanse mari să-ți dedici seara unei întâlniri romantice sau pate unui dialog constructiv cu persoana iubită.

Carieră

S-ar putea ca în prima parte a zilei să trebuiască să te dedici unor activități profesionale, legate de locul de muncă, care nu suportă amânare.

Bani

Dacă ieși la shopping, ai grijă că astăzi s-ar putea să cheltui mai mult decât îți permite bugetul.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și asta pentru că reușești să te odihnești, în sfârșit, așa cum se cuvine.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

S-ar putea ca un dialog cu o persoană apropiată să-ți strice buna dispoziție încă de la primele ore ale dimineții. Ai mai multă grijă la abordarea unei situații acre vizează familia și nevoile celor dragi.

Carieră

Reevaluezi cu mare atenție un context din trecut și încerci să-l integrezi în prezent pentru a vedea ce direcție de viitor să adopți. Posibile nemulțumiri seci, dar care astăzi vor fi trecute cu vederea.

Bani

Poți primi sprijin din parteta familiei într-o acțiune pe care îți dorești să o întreprinzi vizavi de locuință.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă liniște și pace în viața ta și nu ar fi rău dacă astăzi te-ai odihni mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

S-ar putea ca în a doua parte a zilei să fii mai deschis către socializare, să vrei să ieși, să cunoști oameni noi și, de ce nu, să flirtezi.

Carieră

Te gândești cu destul de mult entuziasm la ceva din trecut și asta te poate stimula să-ți creezi o nouă perspectivă de viitor.

Bani

În prima parte a zilei ești mult mai predispus la cheltuieli, așa că dacă vrei să-ți păstrezi banii în portofel, evită să ieși la shopping.

Sănătate

Evită să faci excese astăzi pentru că s-ar putea să-ți strici ziua.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Mai greu ajungi la o înțelegere cu partenerul în prima parte a zilei, așa că dacă ai ceva de rezolvat, fă-o seara, poate chiar în cadrul unei cine romantice.

Carieră

Cei care lucrează s-ar putea să fie destul de tensionați în prima parte a zilei și să aibă parte de nemulțumiri.

Bani

Situația financiară devine o prioritate astăzi pentru tine și s-ar putea să investești niște bani în locuință.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și te poți dedica cu mai mult spor activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Profită de după amiază și discută cu persoana iubită despre ceea ce îți dorești de la relația voastră.

Carieră

Reușești aastăzi să te desprinzi de tot ce ține de profesie și carieră și să te relaxezi mai mult. Unii nativi pot contura strategii de promovare.

Bani

În a doua parte a zilei nevoia de a cumpăra ceva ce-ți bucură sufletul este mare, însă nu exagera și nu te duce către zona cumpărăturilor emoționale.

Sănătate

Chiar dacă în prima parte a zilei te poți simți mai obosit, ulterior îți vei recăpăta buna dispoziție și cheful de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele tensiuni în relațiile de prietenie. Poate un plan se dă peste cap sau nu-l mai poți duce la final.

Carieră

Azi preferi să lași deoparte orice gând profesional și să te axezi mai mult pe visele tale.

Bani

În prima parte a zilei posibil să faci unele cummpărături sau achiziții, investiții mai costisitoare decât ți-ai planificat.

Sănătate

S-ar putea să simți nevoia de mai multă odihnă în partea a doua a zzilei, așa că nu exagera și nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Cel mai probabil îți vei petrece seara în compania prietenilor sau la taclale cu aceștia,, chiar dacă nu vă vedeți față în față.

Carieră

Te preocupă un proiect și poți lua legătura cu o persoană importantă sau cineva care să-ți dea sfaturi de viitor în privința acestuia.

Bani

Tendința de a cheltui pe lucruri de care nu ai nevoie este mare, așa că înceracă să fii cât mai cumpătat.

Sănătate

Spre seară îți va reveni mare parte din entuziasm și te vei concentra mai bine pe ceea ce-ți dorești să faci.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ai parte în continuare de o zi frumoasă în dragoste și poți ieși mai mult în lumina reflectoarelor alături de persoana iubită. Poate oficializezi o relație.

Carieră

Astăzi te vei concentra foarte mult pe găsirea unei direcții în zona profesională, fie că este vorba de cariera ta, fie de un proiect personal.

Bani

Se întrevede un noroc financiar în prima jumătate din zi, fie un cadou, fie o bucurie din partea cuiva bdrag sau poate chiar o sumă de bani returnată.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate, nu face excese și nici nu te implica în acțiuni necugetate și impulsive. Odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Este o zi bună în dragoste și dacă dimineața te lași cuprins de nițște temeri, acestea se vor dizolva pe seară, când s-ar putea să ai ocazia  să stabilești noi planuri de viitor, să ajungi la o viziune comună cu persoana iubită.

Carieră

Seara o poți dedica unor activități care re binedispun, dar în urma cărora te alegi și cu ceva învățăminte.

Bani

Se întrevăd tensiuni și blocaje financiare, frustrări, teama de a pierde ceva și poate ar fi bine să-ți refaci niște calcule și socoteli.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună astăzi și nu ai de cesă te îngrijorezi. Profită și pune-ți ordine în gânduri.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Se întrevede o zi pasională în plan sentimental, mai ales în cuplurile în care a fost vorba la mijloc de o ceartă. Acum se poate finaliza cu o împăcare.

Carieră

Probabil că și astăzi te vei preocupa de contexte profesionale, care vizează îmbunătățirea unor strategii de avansare sau te vei preocupa de imaginea ta.

Bani

Acorzi un deosebit interes unei situații financiare și vrei cu orice preț să rezolvi ceva legat de o sumnă de bani care nu-ți aparține, pe care trebuie să o dai sau să o primești.

Sănătate

Cel puțin în prima parte a zilei ești energic și ai parte de mult entuziasm în desfășurarea activităților și sarcinilor.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ai parte de o zi favorabilă iubirii și chiar poți pune bazele unei relații solide sau poți consolida relația în care te afli de mai multă vreme.

Carieră

Prima parte a zilei o vei dedica activităților care se cer rezolvate, fie că sunt activități profesionale, fie legate de casă, însă așteaptă-te și la limitări și nemulțumiri, frustrări.

Bani

Ai tendința de a fi mai visător și mai cheltuitor, mai ales dacă ai o viziune, un vis de împlinit.

Sănătate

Acordă mai multă atebție stării de sănătate pentru că s-ar putea să te simți mai obosit, mai vulnerabil și să ai nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Prima parte e zilei poate fi mai tensionată în cuplu și partenerul poate veni cu fel și fel de pretenții pentru acre nu ești pregătit. Dorințele pot fi diferite.

Carieră

Îți dedici mare parte din zi unor activități profesionale sau care au legătură cu un proiect personal. Ai tendința de a uita de tot ce este în jur, inclusiv de faptul că e zi de weekend.

Bani

Pot veni vești bune din punct de vedere financiar în prima parte a zilei, mai ales dacă aștepți rezultatul unei investiții sau returnarea unei datorii.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă relaxare, de o plimbare în aer liber, ai nevoie să te dedici unor activități care să te detensioneze astăzi.

Horoscop săptămânal, 2-8 noiembrie 2020. „Balanțele” iau decizii legate de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Urmează o săptămână fără multe aspecte între planete, semn că ne mai putem liniști puțin după perioada agitată prin care am trecut. Evenimentul major al săptămânii este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii. Începând cu data de 3 noiembrie, Mercur își reia mersul direct prin zodia Balanță și ne susține să clarificăm situații relaționale care până acum păreau fără rezolvare, indiferent că este vorba de relații sentimentale sau profesionale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Actualitate

Critica acerbă a lui Victor Ponta la adresa liderilor politici și a politicii de război

Publicat

pe

De

Victor Ponta, fostul premier al României, a emis critici puternice la adresa liderilor politici, inclusiv președinți, premieri și miniștri, care se laudă cu deciziile lor referitoare la domeniul militar, promovându-și implicarea în chestiuni legate de război, rachete, avioane, tancuri, bombe și muniții. Ponta subliniază că acești lideri se laudă chiar și cu extinderea conflictelor armate în zone precum Gaza sau Taiwan, ignorând tragediile umane deja existente în Ucraina și impactul devastator al invaziei conduse de Putin.

Fostul premier exprimă consternarea sa față de discursul politicienilor referitor la „pace”, considerând că acest concept este esențial pentru miliardele de oameni obișnuiți care nu trag foloase din industria militară sau care nu ocupă poziții bine plătite pentru a asigura „apărarea” comună. Ponta respinge ipocrizia liderilor politici care vorbesc despre pace într-un context marcat de conflicte și suferință provocate de războaie, inflație, deficite de energie și lipsă de perspective. El recunoaște că nu există soluții miraculoase, dar apreciază liderii care aduc în discuție subiecte corecte și constructivie, în interesul unei majorități, nu doar al unora interesați direct de război.

Cu o notă ironică amară, Ponta prezice că Uniunea Europeană ar putea introduce sancțiuni pentru folosirea cuvântului „pace”, iar România ar putea fi printre primele țări care aplică această măsură, ocazie cu care președintele Iohannis ar putea să se lăude la summit. El critică lipsa de fermitate și inteligență a liderilor occidentali în confruntarea cu Putin, avertizând că ignoranța și dorința de război ne pot conduce către dezastru.

Citeste in continuare

Actualitate

Cum să ai angajați fericiți: 10 sfaturi pentru a îmbunătăți moralul și productivitatea

Publicat

pe

De

 1. Comunicarea eficientă

Una dintre cele mai importante aspecte pentru menținerea unui mediu de lucru sănătos este comunicarea deschisă și transparentă. Angajații trebuie să se simtă liberi să își exprime opiniile, să adreseze întrebări și să își împărtășească preocupările fără teamă de represalii. Organizarea unor întâlniri regulate și sesiuni de feedback poate ajuta la identificarea și rezolvarea problemelor înainte ca acestea să devină majore.

 1. Recunoașterea și recompensarea performanțelor

Angajații care se simt apreciați sunt mai motivați și mai loiali. Implementarea unui sistem de recunoaștere și recompensare a performanțelor, fie că este vorba despre premii financiare, zile libere sau simple mulțumiri publice, poate avea un impact semnificativ asupra moralului echipei. De exemplu, oferirea unui cadou de Craciun poate fi un gest simplu, dar foarte apreciat, care arată angajaților că eforturile lor sunt recunoscute și valorizate.

 1. Oferirea de oportunități de dezvoltare profesională

Investiția în dezvoltarea profesională a angajaților nu doar că îi ajută să își îmbunătățească abilitățile, dar le arată și că sunt apreciati. Cursurile de formare, atelierele și oportunitățile de avansare în carieră sunt esențiale pentru menținerea unui nivel ridicat de satisfacție la locul de muncă.

 1. Crearea unui mediu de lucru pozitiv

Un mediu de lucru plăcut și confortabil poate face minuni pentru starea de spirit a angajaților. Asigură-te că birourile sunt bine luminate, curate și echipate corespunzător. De asemenea, încurajează o cultură organizațională pozitivă, bazată pe respect reciproc și colaborare.

 1. Flexibilitatea programului de lucru

Oferirea unui program de lucru flexibil poate reduce stresul și poate îmbunătăți echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Angajații care au posibilitatea de a-și ajusta programul în funcție de nevoile lor personale sunt adesea mai productivi și mai fericiți.

 1. Îmbunătățirea beneficiilor și a pachetului salarial

Un pachet salarial competitiv și beneficii atractive, cum ar fi asigurarea medicală, planurile de pensii și concediile plătite, pot juca un rol crucial în satisfacția angajaților. Reevaluează periodic aceste aspecte pentru a te asigura că rămâi competitiv pe piața muncii.

 1. Promovarea echilibrului între viața profesională și cea personală

Încurajează angajații să își ia concediu și să profite de zilele libere. Stabilește politici care să prevină munca excesivă și să promoveze echilibrul între viața profesională și cea personală. Angajații odihniți și echilibrați sunt mai productivi și mai dedicați.

 1. Organizarea de activități de team building

Activitățile de team building sunt esențiale pentru consolidarea echipei și pentru îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Acestea pot varia de la simple ieșiri în oraș până la sesiuni de training sau activități recreative. Scopul este de a crea un sentiment de unitate și de a încuraja colaborarea.

 1. Oferirea de suport și resurse pentru bunăstare

Bunăstarea mentală și fizică a angajaților ar trebui să fie o prioritate. Oferirea de resurse precum consiliere psihologică, abonamente la săli de sport sau programe de wellness poate contribui la starea generală de bine a echipei.

 1. Cadouri și surprize pentru angajați

O modalitate excelentă de a arăta angajaților că îți pasă de ei este prin oferirea de cosuri cadouri și alte mici surprize. Aceste gesturi nu trebuie să fie rezervate doar pentru sărbători; oferirea periodică a unor mici atenții poate menține moralul ridicat și poate arăta aprecierea ta continuă.

Cadouri de Crăciun

În perioada sărbătorilor, un cadou de Crăciun personalizat poate aduce bucurie și poate crea o legătură mai strânsă între angajați și companie. Gândește-te la interesele și preferințele angajaților pentru a alege cadouri care să fie cu adevărat apreciate.

Cosurile cadou Crăciun sunt o alegere populară și versatilă. Acestea pot conține o varietate de produse, de la delicatese gourmet la produse de îngrijire personală. Personalizarea fiecărui coș în funcție de preferințele fiecărui angajat poate adăuga o notă specială și personalizată care va fi cu siguranță apreciată.

Crearea unui mediu de lucru fericit și productiv necesită efort și dedicare, dar beneficiile sunt considerabile. Angajații fericiți sunt mai productivi, mai loiali și contribuie pozitiv la cultura organizațională. Aplicând aceste sfaturi, vei putea să îmbunătățești semnificativ moralul și satisfacția echipei tale.

 

Citeste in continuare

Actualitate

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Publicat

pe

De

reîncărcare Orange

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a automatizării.

E mult mai simplu în ziua de azi să îți manageriezi cartela PrePay față de vremurile din trecut, când erai nevoit să stai pe la cozile operatorilor de telecomunicații pentru o simplă reîncărcare electronică. Astăzi există portaluri precum incarca.ro de unde-ți poți achiziționa foarte simplu o reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange, fără să mai fii nevoit să mai pierzi timp prin oraș, pe la cozi, prin punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă. Există chiar 7 avantaje pe care le ai dacă alegi să-ți reîncarci cartela PrePay online, prin intermediul incarca.ro.

Ce avantaje ai dacă alegi să cumperi o reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

 1. Economisești timp foarte prețios. Timpul în ziua de azi este de departe cea mai prețioasă resursă. Cine reușește să facă rost de timp liber este mai mult decât câștigat. Ei bine, simpla reîncărcare online a unei cartele PrePay online îți poate aduce în prim plan timp liber. Nu mai ești nevoit să te duci prin oraș, pe la magazine, să stai pe la cozi doar pentru a avea un telefon 100% funcțional de pe care să poți iniția apeluri și prin intermediul căruia să reușești să navighezi pe internet.
 2. Beneficiezi de bonus suplimentar. Sistemul de reîncărcare a cartelelor PrePay oricum are la bază o metodă de bonusare. Incarca.ro vine în întâmpinarea clienților cu un sistem suplimentar de fidelizare prin intermediul căruia se acordă minute sau MB de internet extra, la fiecare reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom. Este o modalitate mai mult decât eficientă de a oferi clienților beneficii suplimentare, am putea spune că este o situație convenabilă de ambele părți.
 3. Portalul este deschis NON STOP. Gata cu momentele de frustrare survenite în urma expirării minutelor în miez de noapte. Acum nu mai ești nevoit să te îmbraci și să cauți o benzinărie în oraș din care să cumperi o cartelă de reîncărcare la un preț exorbitant. Este mai mult decât simplu să accesezi incarca.ro, un portal deschis non stop, și să-ți cumperi o reîncărcare PrePay la un preț mai mult decât decent, la prețurile oficiale ale companiilor de telecomunicații.
 4. Reîncărcarea durează două minute. Tehnologia modernă face minuni. Reușește nu doar să ne ia drumurile din picioare și să ne ofere în schimb timp liber, dar reușește să reducă la maxim și timpii de achiziție pentru o reîncărcare PrePay. Portalul incarca.ro nu necesită crearea unui cont pe platformă, motiv pentru care în maxim 2 minute, clienții pot finaliza tranzacția de achiziție și se pot bucura de beneficiile achiziționate. Incarca.ro este cel mai rapid portal de reîncărcare a cartelelor PrePay din România, la ora actuală.
 5. Poți reîncărca între 5 și 125 euro. Diversitatea este foarte importantă în special pentru clienții care nu stau prea bine cu finanțele. Dacă un client are bani de o reîncărcare de 6 euro, acesta o poate achiziționa fără probleme prin intermediul portalului incarca.ro. Nu este nimeni nevoit să meargă direct spre reîncărcarea de 8 euro sau de 10 euro cum se întâmplă de obicei când mergem să achiziționăm o reîncărcare PrePay de la magazine sau din benzinării, fiind singurele disponibile
 6. Datele tale sunt în siguranță. Incarca.ro nu va folosi datele personale în scopuri comerciale. Nu își vor face reclamă folosind numerele de telefon ale clienților și nici nu vor vinde aceste date altora. Căci ne întrebăm de multe ori de unde au numerele noastre de telefon cei care se ocupă cu sondaje de opinie spre exemplu și ne bâzâie non stop. Ei bine, aceste companii cumpără informațiile de la alte portaluri, din fericire nu este și cazul celor de la incarca.ro.
 7. Tranzacțiile sunt criptate 100%. Un aspect foarte important în ziua de azi, când internetul colcăie de hackeri. Cu cât viața devine mai grea cu atât oamenii încearcă să-și folosească inteligența într-un mod negativ, pentru a face rost de niște bani nemunciți. Cei de la incarca.ro au investit masiv în securizarea portalului astfel încât clienții să fie mereu în siguranță. Creditul cumpărat prin incarca.ro este mereu în siguranță, alături de datele bancare.

 

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv15 ore ago

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante. ” Eminentele cenusii” din IGPR...

Exclusiv15 ore ago

Abuzuri la IPJ Neamț: Utilizarea neautorizată a Tehnologiei de Supraveghere

Sindicatul Europol Neamț a dezvăluit că la IPJ Neamț, abuzurile împotriva lui Cănărău Ioan au atins un nou nivel al...

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Actualitate3 zile ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Exclusiv4 zile ago

Neclare și nocive: Provocările legate de reglementarea conducerii sub influente psihoactive în România

Sindicatul Diamantul, prin Emil Pascut, dezvăluie că suntem expuși riscului grav de a conduce sub influența substanțelor psihoactive, nu doar...

Exclusiv5 zile ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Exclusiv5 zile ago

Rectificări esențiale pentru OUG-ul 24/2024: Ajustări cruciale pentru respectarea prezumției de nevinovăție

După neclaritățile provocate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în urma promulgării OUG nr. 24/2024, menită să îmbunătățească siguranța rutieră, au...

Exclusiv5 zile ago

Controverse și opacitate în procesul de concursuri la Ministerul Afacerilor Interne – Perspectiva Sindicatului Național DECUS

A avut loc ședința Grupului de Dialog Social la Ministerul Afacerilor Interne, fiind prezent pe ordinea de zi Proiectul OMAI...

Exclusiv6 zile ago

Investigarea acuzațiilor de poliție Sindicală și implicarea Serviciilor de Informații la IPJ Neamț: Sindicaliștii Europol aduc dovezi

Sindicatul Europol Neamț a ridicat acuzații serioase într-o postare pe pagina sa de Facebook împotriva IPJ Neamț, sugerează existența unor...

Exclusiv6 zile ago

Testele rapide în Poliția Română și provocările Toxicologiei: Dezbateri și clarificări

Dezbaterile recente au evidențiat diferențele dintre testele rapide de screening utilizate de Poliția Română și testele diagnostice confirmatorii efectuate la...

Exclusiv6 zile ago

Scandalul Organigramei Politiei Locale Ploiesti: Alerta dată de fostul consilier al Primarului Volosevici

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Exclusivo săptămână ago

Redefinind standardul: Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare

Sindicatul Europol atrage atenția asupra erorii apărute pe site-ul oficial al MAI referitoare la viitoarele angajări: „Ar fi corect să...

Exclusivo săptămână ago

Scandal în Poliția Română: Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe

„Până aici s-a ajuns” – acesta este nivelul unui șef din Poliția Română. Sindicatul Sidepol a dezvăluit preocuparea legată de...

Exclusivo săptămână ago

Mărturie de profesionalism: polițiștii români și exemplul lor de solidaritate în trafic

Polițiștii români demonstrează încă o dată solidaritate și profesionalism în trafic, conform Sindicatului Europol Ieri dimineață, în jurul orei 07:30,...

Actualitateo săptămână ago

Descopera Magia Amintirilor Cu Cabina Foto Fantastic – Cabina Foto Ploiesti

Organizarea unui eveniment special poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat. Indiferent dacă...

Exclusiv2 săptămâni ago

Transparență sau aparente? O privire critică asupra activității DGA în prevenirea corupției

DGA, aparent preocupată de transparență și prevenirea corupției, este descrisă de Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul ca un ciob...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv